Orijinalini görmek için tıklayınız : Lost - sezon finali - (spoiler içerir)
http://www.yuzsekiz.com/wp-content/uploads/2007/08/20060403-lost.jpg
4. Sezonunda sonuna geldik . Evet arkadaşlar düşünçeleriniz neler ? Bence Final bölümü baya iyi oldu baya şey aydınlatıldı.Tabuttan John Locke un çıkması baya ilginçti gerçekten şok oldum.Adanın yerini değiştirme olayı , jack le kate in konuşmlarının tamamı , Sun ın Charles Widmore la iş içine girmesi ve en son Ben in Jack e " Adaya dönmek istiyorsan herkesi almalısın " şimdi 5. sezon gelmek bilmez :)
KSK-VTEC
01-06-2008, 09:26
Nezaman başlıyor yeni sezon
SerkanKurt
01-06-2008, 09:33
8 ay aramı verilir ya anlamıyorum nasıl bir mantıkları var bu dizi yapımcıların bitirsinler baride beklemiyelim okadar.
Low-Rider
01-06-2008, 10:52
yahu spoiler var yazaydın kaan:)ilk cümleyi okumuş oldum artık napalım.
Biraz daha spoiler verebilirim isterseniz biraz evvel bitirdim izlemeyi :D
Heroes ne zaman başlayacak ya :(
dur olm daa izlemedim ben son bölümü 13 te kaldık izliym yorum yaparım :D
ulasstoprak
01-06-2008, 12:59
allh o dizinin ceazsını versin miletin takip edecegini biliyolar böle 8 ay bekletip oynatıyolar milleti izleyen bide benim gibi meraklıysa her bölümün sonunda pek sövüyorum onlara tam yerinde bitiryiolar ....
triii bin looaaassttt :D
yahu spoiler var yazaydın kaan:)ilk cümleyi okumuş oldum artık napalım.
doğru bro haklısın dikkat etmemişim kusra bakma :o ( nihahaha yaşasın kalleşlik :D )
DaRkNeSs-
02-06-2008, 16:27
triii bin looaaassttt :D
abi o ne demek :D:D
bu arada hakkaten çok enteresan bi yerde kaldı dizi
8 ay napçaz bilmiom :soru:
lan ada yok oldu pat diye yaw okus pokus :D:D
o deil de adadan gemiye gitmek için bota binenler noldu yaw??
ada da yok oldu gemi de g.t gibi kaldılar okyanusun ortasında :hahaha::hahaha::hahaha:
son bölüm nie 700 mb acep 2 saat fln mı :)
son bölüm nie 700 mb acep 2 saat fln mı :)
2 bölüm peş peşe
ulasstoprak
02-06-2008, 18:06
önceki bölümlerde hesabı ;) ya kart sesli lavuun biri her bölümünün başında dio ya tri bin loooaaasst die sonra ekran siyah oluyo lost yazısı çıkıyo orası :)
valla 5. sezonun başını merak ediyorum ada yok
DaRkNeSs-
02-06-2008, 21:01
önceki bölümlerde hesabı ;) ya kart sesli lavuun biri her bölümünün başında dio ya tri bin loooaaasst die sonra ekran siyah oluyo lost yazısı çıkıyo orası :)
haaa previously on lost hesaabı :D:D
hakkatten 5. bölüm nası başlayacak adasız bende meraktayım
hatta adadan gemiye giden bottakilere noldu daha çok meraktayım kaldılar ortada :D
5 sezonun korsanı çıkmış Eminönü'nde
ben zamanında xp çıkmadan 1 gün önce ordan almıştım ( tabi alakasız bişidi :) )
DaRkNeSs-
03-06-2008, 12:10
hakkatten yau spoiler dediğimiz arabanın arkasına takılan bişi deil miydi :D:D
Henüz izlememiş olanlara, "Bölüme/konuya dair bilgiler içermektedir" şeklinde uyarı niteliğinde bir dip not diyebiliriz :)
DaRkNeSs-
03-06-2008, 16:38
Henüz izlememiş olanlara, "Bölüme/konuya dair bilgiler içermektedir" şeklinde uyarı niteliğinde bir dip not diyebiliriz :)
ne anlama geldiğini biliyorum görkemcim de ne bileyim spoiler kelimesi hep bana arabaları hatırlatır :D:D
4.sezonu dün izledim.LOST için güzel bir final oldu biraz aydınlatıldık derken adanın kordinatlarının değişmesiyle tekrar soru işaretleriyle bir sezon daha bitti..
bu LOST un dvd setini alıp oturup izlicem henüz hiç izlemedim :)
Serencebey
05-06-2008, 13:35
tri bin loast demiyo
Previously on lost diyo :)
Daha onceleri lostta neler oldu baabinda :)
bu LOST un dvd setini alıp oturup izlicem henüz hiç izlemedim :)
izlemediysen hiç bulaşma sosyal hayatın biter,öle hergün oturim 1-2 bölüm izliim olmuyor lazımlıkla izliosn :D
DaRkNeSs-
05-06-2008, 17:02
lazımlıkla izleme olayı süper puhahah
bi derece de doğru
8 bölüm izleyip aa sabah 7 olmuş ayıp olmasn yatayım bari dediğimi bilrim sora da öğlen 4 te kalkıp kaldığım yerden devam ettiğimi...