Orijinalini görmek için tıklayınız : BUF Roll Gecesi.
ykavcioglu
24-05-2013, 02:08
BUF'a rakip bulamadık malesef deneyemedi:(
deneyen diğer araçlara maşallah:D
cam car KD vti
araçların speclerini sahipleri yazar, hepsi farklı çünki:D
eh vtec kd vtec 1358. deneme - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4o3oti9QsdU&feature=youtu.be)
4o3oti9QsdU&feature
ka vti kd vti - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=EIUoLoXRGI8&feature=youtu.be)
EIUoLoXRGI8&feature
boc vtec kd vtec - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=KvgnRwevI7A&feature=youtu.be)
KvgnRwevI7A&feature
fv vti kd vti - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=SXIc2jlLY8k&feature=youtu.be)
SXIc2jlLY8k&feature
kd & ka & vb vti - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=KlDxud16Flc&feature=youtu.be)
KlDxud16Flc&feature
vb vtec kd vtec top speed - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=lyVye6EgxFs&feature=youtu.be)
lyVye6EgxFs&feature
KaDran... - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=qfNIU4xO_bo&feature=youtu.be)
qfNIU4xO_bo&feature
kd vb deneme - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hdJoVKxR8x4&feature=youtu.be)
hdJoVKxR8x4&feature
BurakCengizhanoğlu
24-05-2013, 02:13
Maşşalah hepinize..Keşke bende olsaydım orda :(
Ne cabuk dustu la bunlar simdi girdim eve:)
kd baya hızlanmış maşallah :D
bütün araçlara maşallah..
Skyhawk34
24-05-2013, 02:18
Her ne kadar soldan onume kiran denyo araclar olsada denemeler iyiydi araclarimiza neler yapmisiz ne kadar ise yaramis gormus olduk
Herkese Teşekkürler...
Maşallah BUF un iki videosuda bende var :)
Jeandan-R
24-05-2013, 03:19
Bende gelicektim ama ilker gelmeyince damdan düşer gibi gelmek istemedim. Maşallah araçlara :)
umu_vtec
24-05-2013, 03:25
Buf dediginiz ibiza cupramidir ? O ise denedik biz onunla bu aksam:)
AslanMustafa
24-05-2013, 04:17
Maşallah tüm araçlara güzel denemeler olmuşta haberimiz yok :(
Yunus eline saglık kardesim :) kd ye kocaman maşşalah :) çok hızlanmış amma bende ondan assa kalmamışım vb de ilerlemiş :D top speed de çok zevk aldım valla ne yalan soylim en zevk aldıgım gecelerden biriydi :) gelenlerin ayağı saglık :)
Her ne kadar soldan onume kiran denyo araclar olsada denemeler iyiydi araclarimiza neler yapmisiz ne kadar ise yaramis gormus olduk
Herkese Teşekkürler...
Teşekkürler Furkan ayağına saglık ama FV nin bi eksi si var galiba tek olmana rağmen gerileme olmuş ama sunu da soylim kd metin abide bende arabamızı fazla ellemeyiz standarta her zaman yakın :) bende f/h/e metin abide f/e başka bide arabalarımız da zem zem suyu var :)
çağlarcoskun
24-05-2013, 07:40
Guzel denemeler oldu herkese tesekkur ederim. Benim aracimin gidisini benim cevremdeki cogu insan bilir. Ama aksam hakattende - deydim. Neden bilmiyorum ama orda yurumesi gerektigi gibi gitmedi. Donus yolunda daha iyiydi.. Neyse ucunda ölüm yok ya :) keske yanima gokhani almasaydim :p
orhan_guney
24-05-2013, 07:42
Bütün araclara Maşallah. süper geceydi.
ykavcioglu
24-05-2013, 07:51
kanka inan bi tık hızlanmadı, geçen sene neyse bugünde o:D
ykavcioglu
24-05-2013, 07:52
Buf dediginiz ibiza cupramidir ? O ise denedik biz onunla bu aksam:)
denediğinize sevindim müdür, çok istekliydi çünki:D
kanka inan bi tık hızlanmadı, geçen sene neyse bugünde o:D
:icon_tup::icon_tup: aynen öyle
Onur'um geçen sene v1 filitre vardı şimdi v2 var aracımda inanki hiç bir değişiklik yok her zaman kaputum açık gelip bakabilirler:)
Herkese Teşekkürler...
Furkan ve Çağlar araçlarınıza MAŞALLAH, o kadar uzak yoldan geldiniz dönüşte bi vedalaşamadık tekrardan kusuruma bakmayın :(
Guzel denemeler oldu herkese tesekkur ederim. Benim aracimin gidisini benim cevremdeki cogu insan bilir. Ama aksam hakattende - deydim. Neden bilmiyorum ama orda yurumesi gerektigi gibi gitmedi. Donus yolunda daha iyiydi.. Neyse ucunda ölüm yok ya :) keske yanima gokhani almasaydim :p
Çağlarım sen tek denesen yeterdi ...Anladın sen onu :D
yunus akşam yatmadınmı sen yaw ne çabuk yükledin eline sağlık co pilotum benim :)
maşallah araçlara.güzel gece olmuş :)
Yunus ben tuncay ile 1358 kere mi denemişim :)
kanashibari
24-05-2013, 08:37
Maaşallah güzel denemeler olmuş. Tebrik ederim.
ykavcioglu
24-05-2013, 08:39
Yunus ben tuncay ile 1358 kere mi denemişim :)
1375 de olabilir abi:D:D:D
MatraX_07
24-05-2013, 08:42
hepsine maşallah güzel denemeler olmuş
1375 de olabilir abi:D:D:D
:D:D:D 1376 oldu dunle olan denemeden sonra :)
ykavcioglu
24-05-2013, 08:47
:D:D:D 1376 oldu dunle olan denemeden sonra :)
vallahi sıkıldım kanka bu iki arabanın denemesinden, bıkmadı ihtiyarlarlar birbirlerinden:D:D
İhtiyarlar sendika başkan yardımcısı olabilimek için denemeden sıkılmazlar obey :)
ykavcioglu
24-05-2013, 08:56
İhtiyarlar sendika başkan yardımcısı olabilimek için denemeden sıkılmazlar obey :)
kakeye yeni üye kaydı ne zaman yapılacak peki:D
Skyhawk34
24-05-2013, 09:04
Teşekkürler Furkan ayağına saglık ama FV nin bi eksi si var galiba tek olmana rağmen gerileme olmuş ama sunu da soylim kd metin abide bende arabamızı fazla ellemeyiz standarta her zaman yakın :) bende f/h/e metin abide f/e başka bide arabalarımız da zem zem suyu var :)
dengeli kullanamadım trafikteki araçlar yüzünden 1 yada 2 kere düzgün deniyebildik zaten araç trafiği vesayre, dönüşte çağlarla 5 in sonlarına kadar cıkıyorduk ki yol bomboştu yol biraz dolulaşınca maalesef olmuyor arba gitsede bir yere kadar illa frene asılcaksın
şerit değiştirmekten yapmadığımız şey kalmadı :D
kakeye yeni üye kaydı ne zaman yapılacak peki:D
KK VTI ın adını sen duyurursun artık obey :) fatih girmez o işlere :)
ykavcioglu
24-05-2013, 09:05
KK VTI ın adını sen duyurursun artık obey :) fatih girmez o işlere :)
İnşallah obey tek amacımız buf'u geçmek:D
İnşallah obey tek amacımız buf'u geçmek:D
Aksam buf beklenmedik bir harekette geceyi bi anda terketti haberiniz yok:)
Meger gecilince hemen gidiyomus:):)
ykavcioglu
24-05-2013, 09:09
yoksa geçtinmi onii:(
yoksa geçtinmi onii:(
Megan rs le cikti obey megiy isi bitirmis:)
ykavcioglu
24-05-2013, 09:14
Megan rs le cikti obey megiy isi bitirmis:)
ben dedim gelme diye, rezil olduk şimdi, buflandık:D
Skyhawk34
24-05-2013, 09:32
110 kilo sende var yanındaki gökhanda 100 kilo cok rahat senin diğer araclarla en az 60 kilo farkın vardı
ama KA yı dönüşte gördüm orda denediğimizden çok farklıydı...
ykavcioglu
24-05-2013, 09:34
110 kilo sende var yanındaki gökhanda 100 kilo cok rahat senin diğer araclarla en az 60 kilo farkın vardı
ikimizi topla +2 kg ekle:D
Skyhawk34
24-05-2013, 09:36
ikimizi topla +2 kg ekle:D
kanka devlet bahçeli gibi olmayalımda aman.. :D
ykavcioglu
24-05-2013, 09:38
kanka devlet bahçeli gibi olmayalımda aman.. :D
böyle güzel:)
az daha dün Metin obey beni Tuncay obey'e satıyordu:D:D:D
Skyhawk34
24-05-2013, 09:39
kilo hafif olunca tüccarların eline düşüyoruz valla :D yalnız pazarlamanında boyutu var... Allah kötü yola düşürmesin :D :D
ykavcioglu
24-05-2013, 09:40
kilo hafif olunca tüccarların eline düşüyoruz valla :D yalnız pazarlamanında boyutu var... Allah kötü yola düşürmesin :D :D
amin amin:D:D
Masallah araclara istenmeyen sebeplerden dolayi erken donmek zorunda kaldim mekandan cikarken bi sikalim dedik az ilerde kitlediler ( ;
Obey sende zayıf olma be kardeşim :D tuncay rüşvet verdi yunus bana lazım al şu bir milyarı paylaşırsınız yunusla dedi o sıra sendika başkanı elpadre gelince parayı uzatamadı aman dedi sendika aidatları bunlar dedi elpadre görmesin dedi :D:D:D
Masallah araclara istenmeyen sebeplerden dolayi erken donmek zorunda kaldim mekandan cikarken bi sikalim dedik az ilerde kitlediler ( ;
Geçmiş olsun kardeşim :( ALLAH beterinden korusun...Gülü seven dikenine katlanır:D
Skyhawk34
24-05-2013, 09:52
valla üstad üzüldüm yav hiç yoktan ceza yemene :(
git ve karşıdakii nalburcudan intikamını al valla hacı abi :D
ykavcioglu
24-05-2013, 09:53
Obey sende zayıf olma be kardeşim :D tuncay rüşvet verdi yunus bana lazım al şu bir milyarı paylaşırsınız yunusla dedi o sıra sendika başkanı elpadre gelince parayı uzatamadı aman dedi sendika aidatları bunlar dedi elpadre görmesin dedi :D:D:D
obey artosun tepesinde sattın ya benii:D:D
Vb nasıl gidiyor oyle Maşallah.:) diger vti larada Maşallah keyifli olmuş:)
Bu isler kilo hesabına mı kaldı :):):) ona bakarsan bende 40 litre benzin yanımda da 95 kilo adam vardı matematik hesabında ben daha fazla kilo çıkartırım sana kardesim :):) bagaj bu arada full hersey yerinde :) yanı oyle 60 kilo benim acımdan yoktu kd bilmem yunus hafif Oradan bi avantaj varsa bilmem ama Fv 60 kilo olarak tekti :)
Vb nasıl gidiyor oyle Maşallah.:) diger vti larada Maşallah keyifli olmuş:)
Teşekkür ederim :)
Buf rol gecesi diyo videosu yok nasi bi si bu:)
Kardes gecmis olsun Allah daha beterinden korusun :(
ykavcioglu
24-05-2013, 10:06
buf'a laf yok:D
videosu yok iştee
Tuncay abi taktı bu yunus buf a :) alacak heralde yerini yapıyor olabilir ;))) isim olsun yeter :))
ykavcioglu
24-05-2013, 10:08
Tuncay abi taktı bu yunus buf a :) alacak heralde yerini yapıyor olabilir ;))) isim olsun yeter :))
yok kanka daha 2.pisikleti alamadım:D
yok kanka daha 2.pisikleti alamadım:D
Kardes elektrikli al bisikleti :) az takar çok kaçar ister Manuel ister otomatik
ykavcioglu
24-05-2013, 10:14
Kardes elektrikli al bisikleti :) az takar çok kaçar ister Manuel ister otomatik
dün iş çıksa alırdık be ya:D
kd nos basiyor :D masallah deniyen arkadaslara :)
Skyhawk34
24-05-2013, 10:18
Bu isler kilo hesabına mı kaldı :):):) ona bakarsan bende 40 litre benzin yanımda da 95 kilo adam vardı matematik hesabında ben daha fazla kilo çıkartırım sana kardesim :):) bagaj bu arada full hersey yerinde :) yanı oyle 60 kilo benim acımdan yoktu kd bilmem yunus hafif Oradan bi avantaj varsa bilmem ama Fv 60 kilo olarak tekti :)
yarım depo benzinle bagajımın içide egsoz parçaları vardı, maalesef eve cıkaramadıgımdan bagajda taşıyorum açıklamasınıda yapmış oldum böylece
şu anda araç kapımın onunde çeyrek depo duruyor
açıkcası trafiğide pek iyi değildi denediğimiz yolun, zaten gecedir diye sola sağa sinyalsiz atan kaynıoyordu kendini onları takip etmekten denemeye pek fırsat bulamadım
ykavcioglu
24-05-2013, 10:19
O değilde dün vb fena yaptı kd'ye.
azcık gaz kessene umut ayıp değilmi:D
du a edin egsozum yoktu olsaydi rocco siffredi olurdu :D
ykavcioglu
24-05-2013, 10:28
du a edin egsozum yoktu olsaydi rocco siffredi olurdu :D
olsa iyi olurdu abi.
@misafirler napıyonuz orda??
ilkerist
24-05-2013, 10:29
Araçlara maşallah,tekerinize taş değmesin,ama videolar az olmuş :)
Çağlar sende ne yapmışsın be kardeşim,kendin zaten diğerlerinin 2 katısın,bi de Gökhan'ı almışsın yanına :D kg hesabınamı kaldı diyen arkadaşı da tekrar düşünmeye devam ediyorum,vti kilo hesabına bakar kardeşim...
ykavcioglu
24-05-2013, 10:31
Araçlara maşallah,tekerinize taş değmesin,ama videolar az olmuş :)
Çağlar sende ne yapmışsın be kardeşim,kendin zaten diğerlerinin 2 katısın,bi de Gökhan'ı almışsın yanına :D kg hesabınamı kaldı diyen arkadaşı da tekrar düşünmeye devam ediyorum,vti kilo hesabına bakar kardeşim...
hacı abi dün gece planlanmışdı, ansızın olmadı denemeler
Ben söyledim gaz kesim diye sen git yol dedi olmaz bende devam ettin metin abi desin 5 arabayı geriye sokarım ama en zevklerinde biri dün 5vites 100 km basmamız dı :) çok zevk aldım ama metin abi şike yaptı vites küçülttü :)
ilkerist
24-05-2013, 10:33
hacı abi dün gece planlanmışdı, ansızın olmadı denemeler
Gökan'ın planda olduğunu sanmıyorum :D bagaj dolu-boş muhabbetinden ise bahsetmiyorum ki...
Denemelere birşey dediğimde yokta kg hesabınamı kaldı ne demektir? :D Sen söyle yani...
misafirler beni takip ediyor :D
ykavcioglu
24-05-2013, 10:35
Gökan'ın planda olduğunu sanmıyorum :D bagaj dolu-boş muhabbetinden ise bahsetmiyorum ki...
Denemelere birşey dediğimde yokta kg hesabınamı kaldı ne demektir? :D Sen söyle yani...
Vallahi ben yan yana gelip deniyorsam lafını etmem, sıkıntı yapacaksam denemem
hepte öyle yaptım, sorun yaşamadım:D
isterlerse tekrar denerler teke tek bizde gelir izleriz BUF la:p
Skyhawk34
24-05-2013, 10:35
gökhan en son kanki kanki diye diye dolanıodu herkese bence gayet plan dışı bi varlık :D :D
ykavcioglu
24-05-2013, 10:36
misafirler beni takip ediyor :D
aidat vermeyenler reyiz onlar
çağlarcoskun
24-05-2013, 10:36
Yapcak bisey yok bi headers bi aem v2 de biz takariz :)
Umut bizde 10 liralik benzinle gelmedik kardesim :)
benim aracim aksam enaz -1 , 1.5 boydu .cok sukur boylede gitmesi gerektigi gibi gidiyo
ilkerist
24-05-2013, 10:39
Vallahi ben yan yana gelip deniyorsam lafını etmem, sıkıntı yapacaksam denemem
hepte öyle yaptım, sorun yaşamadım:D
isterlerse tekrar denerler teke tek bizde gelir izleriz BUF la:p
Yahu o ayrı konu şöyle böyle demiyoruz zaten ben de diyorim ki;Çağlar sen ne yaptın? :D başkasına birşey dediğim yok,tutupta o adam böyleymişte geçmişsiniz demiyorum,Çağlar kendi etmiş kendi bulmuş zaten :D Deneme her zaman olur,daha ben denemedim ama BUF'la açıcam ben sezonu...:p
aidat vermeyenler reyiz onlar
olabilir herseyi beklerim :D
ykavcioglu
24-05-2013, 10:42
olabilir herseyi beklerim :D
ay başına kadar ödeme yapmayanları kovalım:D
kovalim organ guney aydat toplucakti gene unuttu :D
Yapcak bisey yok bi headers bi aem v2 de biz takariz :)
Umut bizde 10 liralik benzinle gelmedik kardesim :)
benim aracim aksam enaz -1 , 1.5 boydu .cok sukur boylede gitmesi gerektigi gibi gidiyo
Estafurullah kardes 10 liralik benzin demedim zaten kilo hesabına girince arkadaslar en olanı söyledim zaten ben kendi arabamı biliyorum zaten ne kadar gideceğini 245 ne kadar alçağını kime geçileceğini çözdüm ama ben bunları dert etmıyorum beni tanıyan bilir zaten gereksiz polemiğe girmem ben keyifciyim geçtim geçildim umrunda değil ama sonradan da o var bu var duyunca üzülüyor insan :) gereksiz polemik bunlar deneme yapacağımız zaten uç gün önceden belliydi ;) yanına keske Gökhan'ı değilde daha çıtı pıtı bi arkadas alaaydın kardesim benim ;)
ilkerist
24-05-2013, 10:50
Bi dahakine dengelersiniz sıkıntı yapacak birşey yok...
çağlarcoskun
24-05-2013, 10:55
Canimiz sagolsun yaw kiloluyuz diye denemedemi yapmiyaaagh :D
Ben gecti gecildi muhabbeti yapmam. Ben sadece bukadar fark etcegini bilmiyodum demek istedim. Ben askerden geldigimde zayiftim ozaman nerdeydiniz :D
ykavcioglu
24-05-2013, 10:56
her nevi araç sürülür:)
Akşam kurufasulye yemiştim:D organdan bir oralet istedin kaç saat bekletti seni :( bence organı sendikadan at :D
Ben söyledim gaz kesim diye sen git yol dedi olmaz bende devam ettin metin abi desin 5 arabayı geriye sokarım ama en zevklerinde biri dün 5vites 100 km basmamız dı :) çok zevk aldım ama metin abi şike yaptı vites küçülttü :)
Umut um gerçekten çok zevkliydi 5. vites 100 km de basmamız :) bundan sonra arabaları yormuyalım hep 5. vites 100 km de kalkalım:D:D:D
metin onlara ferekeni yaptim zaten ehin icine osurdum organ bayiliyordu :D
ykavcioglu
24-05-2013, 11:11
Bayılmış abi zaten hâla yok piyasada:D
:D:D:D:D Yaw niye tehlikeli hareketler yapıyorsun :) ya tuncayda bayılsaydı ALLAH göstermesin :D:D:D
Skyhawk34
24-05-2013, 11:13
Canimiz sagolsun yaw kiloluyuz diye denemedemi yapmiyaaagh :D
Ben gecti gecildi muhabbeti yapmam. Ben sadece bukadar fark etcegini bilmiyodum demek istedim. Ben askerden geldigimde zayiftim ozaman nerdeydiniz :D
makas ata ata roll yapmak zevk vermio :D dönüşte nasıl ama sabit şeridimizde oturduk gaza ulan diyorum keşke akşam gebzeye cıkaydık
ykavcioglu
24-05-2013, 11:14
:D:D:D:D Yaw niye tehlikeli hareketler yapıyorsun :) ya tuncayda bayılsaydı ALLAH göstermesin :D:D:D
tuncay abi o gazla bile geçemedi bizi, helal olsun kadeye:D
makas ata ata roll yapmak zevk vermio :D dönüşte nasıl ama sabit şeridimizde oturduk gaza ulan diyorum keşke akşam gebzeye cıkaydık
Furkanım yine bir gün deneriz teke tek sıkıntı yok keşke deme daha güzel roller bizi bekliyor:)
tuncay abi o gazla bile geçemedi bizi, helal olsun kadeye:D
Hep organin yüzünden:)
Skyhawk34
24-05-2013, 11:17
Furkanım yine bir gün deneriz teke tek sıkıntı yok keşke deme daha güzel roller bizi bekliyor:)
inşallah abi ama senin arabayla ben sonu cok merak ediyorum yol olsaydı keşkede sonuna kadar frene basmadan götürebilseydik yol varda ***** kamyonlar arabalar
ykavcioglu
24-05-2013, 11:17
Hep organin yüzünden:)
demek tüm gaz'ı üstüne çekti:D
çağlarcoskun
24-05-2013, 11:25
Sahinci nasildi ama camdan bagiriyooo kac kenara beee ( spor gazetesi ) cocuguuu eeeeeyyy kac ordaaaaan :D
dün gece eh i canlı canlı izledik sesini dinledik maşallah çok güzel.. ardından da vtece doyurdunuz şu özlem duyduğum dönemde.. maallah araçların hepsine gerçektende.. en yakın zamanda aranıza katılmak dileğiyle:) bu kadroyla 7/24 basarım:)
Sahinci nasildi ama camdan bagiriyooo kac kenara beee ( spor gazetesi ) cocuguuu eeeeeyyy kac ordaaaaan :D
Aynen züperdi:D:D:D
oda kankamizdi :D
çağlarcoskun
24-05-2013, 11:45
Yunus benim citalari unutmazsan sevinirim :)
dün gece eh i canlı canlı izledik sesini dinledik maşallah çok güzel.. ardından da vtece doyurdunuz şu özlem duyduğum dönemde.. maallah araçların hepsine gerçektende.. en yakın zamanda aranıza katılmak dileğiyle:) bu kadroyla 7/24 basarım:)
Saolasin kaanim ses okadar guzelmi geliyo egzozda yok arabamda ep3 son cizirdiyo sadece
Haklisin bu kadro olsun 7-24 basilir
Skyhawk34
24-05-2013, 12:15
Kanka senin icin aksam teybe cikacam bide cita soker gelirim :D
Saolasin kaanim ses okadar guzelmi geliyo egzozda yok arabamda ep3 son cizirdiyo sadece
Haklisin bu kadro olsun 7-24 basilir
abi sen ne diyosun ya egsoza ne gerek var karşıdan gelirken dinle de bak gör nasıl geliyo :) mest etti beni gerçektende... bi çıksın aj de sizle sabahlara kadar basarız:)
BUF un vıdeosunu beklıyoruz :)
inşallah abi ama senin arabayla ben sonu cok merak ediyorum yol olsaydı keşkede sonuna kadar frene basmadan götürebilseydik yol varda ***** kamyonlar arabalar
Yol vardı yaa çok sıkıntılı degıldı :) az biraz dikkatle gidecek yoldu ben dönüşte kd ile top speede oturdum sıkıntı yoktu valla :) zaten istanbulda top speedi yakalamak gercekten çok zor :) ***** trafik hep var hep var :)
umu_vtec
24-05-2013, 12:22
Edit......
Olmus kanka olmus BUF rakıbını bulmuş :)
ykavcioglu
24-05-2013, 12:32
Yunus benim citalari unutmazsan sevinirim :)
bugün yada yarın sabah çözüyorum başkan, alınca haber veririm kargo yaparım
ykavcioglu
24-05-2013, 12:35
genemi erken bastı bizimkiler:D
cffsymbol
24-05-2013, 12:40
DfMQReW6uQc&list=HL1369390549
vzr_aFMw34o&list=HL1369390549
BUF vs FFF :)
FFF e duruşuyla gidişiyle maşallah ..
ykavcioglu
24-05-2013, 12:42
ben video izleyemiyorum iş yerinde sonuç nasıl?
buf'umuza ne oldu geçildimi yoksa:(
umu_vtec
24-05-2013, 12:43
genemi erken bastı bizimkiler:D
sorma valla 10 kere denemeye çalıştık gaza beraber oturcam diye canım çıktı :D bide önümüz dolu açılsın diyorum yok denmeye devam tabi iki vites atamadan bıraktık kaç kere :D ben videoda çekmicektim ama baktım orda bi telefon video çekiyo dedik bizde çekelim nolur noolmaz :D ama iyi niyetli arkadaşlar yoksa zaten iki kere dener bırakırdım ama kıramadım ne kadar dedilerse denedim valla :)
ykavcioglu
24-05-2013, 12:55
sorma valla 10 kere denemeye çalıştık gaza beraber oturcam diye canım çıktı :D bide önümüz dolu açılsın diyorum yok denmeye devam tabi iki vites atamadan bıraktık kaç kere :D ben videoda çekmicektim ama baktım orda bi telefon video çekiyo dedik bizde çekelim nolur noolmaz :D ama iyi niyetli arkadaşlar yoksa zaten iki kere dener bırakırdım ama kıramadım ne kadar dedilerse denedim valla :)
kamera'ya çeken kullansaydı sıkıntı yaşardınız vallahi, çok atraksiyonludur o:D
geçenlerde bir denemede 3.kornaya asıldığımız anda yanımızdaki arabaya 2 boy fark açmıştık:D
umu_vtec
24-05-2013, 12:59
geçenlerde bir denemede 3.kornaya asıldığımız anda yanımızdaki arabaya 2 boy fark açmıştık:D
ahahahaha :D zaten önümü göstermek için kornaya basıyorum hani önümüz dolu bekleyelim dicem korna çalıyorum yine gaza oturuyo yarım saat önümüz dolu demeye çalıştım o ara 5 kere denedik tabi laf anlatmaya çalışana kadar :D
yunus buf buflamıslar yavrum :) serkan abiye soyle vb senle denermiş :):):)
ykavcioglu
24-05-2013, 13:14
yunus buf buflamıslar yavrum :) serkan abiye soyle vb senle denermiş :):):)
250 Hp lere çıkartacak kanka:D
ykavcioglu
24-05-2013, 13:19
ahahahaha :D zaten önümü göstermek için kornaya basıyorum hani önümüz dolu bekleyelim dicem korna çalıyorum yine gaza oturuyo yarım saat önümüz dolu demeye çalıştım o ara 5 kere denedik tabi laf anlatmaya çalışana kadar :D
o neki, bana diyorki oturduğumuz mekanda şu crx'i ayarlada 2 dk bi deneyelim:D
Skyhawk34
24-05-2013, 13:26
Donus yolu dedigin gibi bostu
ilkerist
24-05-2013, 13:26
Sertan Reis spec :D
ykavcioglu
24-05-2013, 13:29
Sertan Reis spec :D
abi millete ayıp oluyor yapma diyorum, elek ettim diyo:D
Arkadaşlar herkesin aracına maşallah... dün akşam bende aranızda olmak isterdim fakat özel bir sebepten dolayı gelemedim. fakat videolar harika olmuş. yunusum bi daha ki denemede bana co pilotluk yap (zayıf olduğun için değil cam car için :):)))
Bacanak KD ye ekstra maşallah yaaaa :)
o neki, bana diyorki oturduğumuz mekanda şu crx'i ayarlada 2 dk bi deneyelim:D
nan crx te egsoz yok nereye yuruceksiniz :D
ykavcioglu
24-05-2013, 13:32
nan crx te egsoz yok nereye yuruceksiniz :D
tak dene geç abi ya:D
butun araclara masallah ama VB de mi garıplık var diğerlerındemi ben anlamadım :)
vb baya iyi gidiyo, vıdeolardan yanılmadıysam 1,5-2 boy cıvarında olan vıdeosu vardı sankı.
nerdeyse butun araclar FEH veya FE ama VB baya iyi yürümüş gibi geldi bana
Arkadaşlar herkesin aracına maşallah... dün akşam bende aranızda olmak isterdim fakat özel bir sebepten dolayı gelemedim. fakat videolar harika olmuş. yunusum bi daha ki denemede bana co pilotluk yap (zayıf olduğun için değil cam car için :):)))
Abi bi daha ki denemede yunusu bırakmam :) hafiflikten değil onun eli ayağı rahat durmuyor motive fena ediyor cam car olarak çok iyi :) yunussss vb bırakma :D:D:D
butun araclara masallah ama VB de mi garıplık var diğerlerındemi ben anlamadım :)
vb baya iyi gidiyo, vıdeolardan yanılmadıysam 1,5-2 boy cıvarında olan vıdeosu vardı sankı.
nerdeyse butun araclar FEH veya FE ama VB baya iyi yürümüş gibi geldi bana
Teşekkürler üstat fhe olarak gercekten vb iyi gidiyor motor olarak kapak acmamış 130000 orj bi araç o yüzden bu kadar fark ediyor diye tahmin ediyorum:)
Bacanak sen gelseydin tek rakibin BUF olurdu zaten :)
çağlarcoskun
24-05-2013, 13:53
Sabiha gokcen deyim ucaklarla deniycem onlarda feh aksam video paylasirim :)
ykavcioglu
24-05-2013, 14:02
ayıpsın abi, top speed yapak:D
ykavcioglu
24-05-2013, 14:04
Abi bi daha ki denemede yunusu bırakmam :) hafiflikten değil onun eli ayağı rahat durmuyor motive fena ediyor cam car olarak çok iyi :) yunussss vb bırakma :D:D:D
pisikletimle geliyom:D
ykavcioglu
24-05-2013, 14:06
Teşekkürler üstat fhe olarak gercekten vb iyi gidiyor motor olarak kapak acmamış 130000 orj bi araç o yüzden bu kadar fark ediyor diye tahmin ediyorum:)
gizli specmi yapıyon la:D
tak dene geç abi ya:D
de get :D muaneden sonra bakalim :)
ykavcioglu
24-05-2013, 14:12
de get :D muaneden sonra bakalim :)
taktır akşama deneyek abi, muayeneye geç git cezası benden:D:D
Umutum anlaşırız aramızda gidişte sende dönüşte bende :)
Bacanak sen gelseydin tek rakibin BUF olurdu zaten :)
Abicim eyvallah... bek beklentileri yükseltiyosun sonra vites atamıyorum heyecandan millet araba gerilemiş diye yorum yapıyo :) :) :)
ayıpsın abi, top speed yapak:D
Yapalım Yunusum bundan sonra redline dan başkası tatmin etmez :)
gizli specmi yapıyon la:D
VB ye hakikaten maşallah... şok şok şok VB nin gizli speclerini açıklıyorum; İman gücü, Zemzem suyu, okunmuş lastikler, adrenalin... ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN. AMİN. :)
ykavcioglu
24-05-2013, 14:21
VB'yi vafc götürüyor...
AslanMustafa
24-05-2013, 14:25
Maşallah araçlarınıza KA vti gideri daha iyi oldugunu söyleye bilirim :)
Akşam müsait olanları denemeye bkleriz. :)
VB'yi vafc götürüyor...
Vfac takıp soken çok biliyorum :) verim yok diye ben onun ne ise yaradığını bilmiyorum bile :) aldığımda vardı oyle duruyor :) elemedim eletmedim :)
ykavcioglu
24-05-2013, 14:34
Vfac takıp soken çok biliyorum :) verim yok diye ben onun ne ise yaradığını bilmiyorum bile :) aldığımda vardı oyle duruyor :) elemedim eletmedim :)
elleyecem:D
bendede bi kaç video var akşam atarım beyle-R :D
Allah razı olsun evren abi :) emmiye okuttuk çıkmadan onun da artısı olmuştur :)
elleyecem:D
Yakarım arabayı eletmem :D he dersen kopyalım Can'ın sag olsun:)
AslanMustafa
24-05-2013, 14:39
Nerde bu videocular sesiniz solugunuz kesilmiş ne yani bendede vti var :) :)
ykavcioglu
24-05-2013, 14:39
Yakarım arabayı eletmem :D he dersen kopyalım Can'ın sag olsun:)
uğraşmadan öğrenemeyiz ne olduğunu, o yüzden bırak elleyeyim:)
1 lira yakarsın artık:D:D
ykavcioglu
24-05-2013, 14:42
Tuncay obey deplasmanda çatışıyo :D
:D:D:D Şimdi desek bizi niye bıraktın 106 ile denedin desek tuncay'a, hemen organ ın üstüne bırakır orhan ın yüzünden der:D:D
Çift cephede savasiyorum:)
Ama hep organin suçu:)
ykavcioglu
24-05-2013, 15:00
ne biçim sendika bu arkadaş ya....:))
arkadaş bi organına sahip çıkamıyorsun:D savaşmayın sevişin:D
:D:icon_tup:
ykavcioglu
24-05-2013, 15:14
:D:icon_tup:
reyiz arkandayız devam:icon_tup:
Allah razı olsun evren abi :) emmiye okuttuk çıkmadan onun da artısı olmuştur :)
eyvallah Umutum :)
:D :D :D :D :D abi koptum :D
tüm araçlara maşallah güzel gitmişler bende engin gibi düşünüyorum VB'nin maşallah gidişi çok iyi vafc ayarlarındanmıdır bilmiyorum :)
Skyhawk34
24-05-2013, 16:54
Samet soz sana 2 tane takcam sende stock ama king olcan :D
tüm araçlara maşallah güzel gitmişler bende engin gibi düşünüyorum VB'nin maşallah gidişi çok iyi vafc ayarlarındanmıdır bilmiyorum :)
Samet seni ne zaman görecez bu ortamlarda ;)
ilkerist
24-05-2013, 16:54
Şunu anlamadım be Tuncay Abi...Ek olarak sanırım tekrar deneyecekler önümüzde ki hafta içi...
Mustafa Abi'ye de katılıyorum...
Şunu anlamadım be Tuncay Abi...Ek olarak sanırım tekrar deneyecekler önümüzde ki hafta içi...
Mustafa Abi'ye de katılıyorum...
tuncay obey BUF'un biyere kaçtığı yoktu hatta otobanda beni 20 dk bekledi :D Bide şunu anlamadım niye herkes geçtiği videoları koymuş :D :D denemeler bi garipti bi geçen bidahaki denemede geçilio sıcaklar vteclerin selilötünü çarptı galiba :D
kadir jdm civic
24-05-2013, 17:35
tüm araçlaraın maşallahı var. vay arkadaş bir benı çagırmamışsınız akşam deseydınız gelirdim bende izlemeye yahu kınıyorum sizi hepinizi hemde yunus kanka baştan sen olmak üzere.
vb nin maşallahı var....
By CrAzY
24-05-2013, 17:38
Maşallah hepsine Vb ayrı yürümüş ona ayrı Maşallah :)
Geçmiş olsun kardeşim :( ALLAH beterinden korusun...Gülü seven dikenine katlanır:D
aynen abi yapıcak bişi yok ( :
Kardes gecmis olsun Allah daha beterinden korusun :(
amin cümlemizii bağlıyoduda zor atlattık
valla üstad üzüldüm yav hiç yoktan ceza yemene :(
git ve karşıdakii nalburcudan intikamını al valla hacı abi :D
saol kardeşim o nalburcuya ödeticem cezayıı
bu arada arıyorum tel sürekli meşkul kimle konuşuyosun bu kadar ( :
Skyhawk34
24-05-2013, 20:11
saol kardeşim o nalburcuya ödeticem cezayıı
bu arada arıyorum tel sürekli meşkul kimle konuşuyosun bu kadar ( :
yav sorma sevenim çok seninki kadar olmasada (0900 lü hatt gibiyim :D :D)
dur hemen arıyorum üstad :D
SEÇKİN172
24-05-2013, 20:23
bütün araçlara maşşallah VB vtı de çok iyi gidiyor..
çağlarcoskun
24-05-2013, 20:31
(hava alan bi filtre ) aem v2 + headers - gökhan = zemzem suyu :)
ilkerist
24-05-2013, 20:32
İmam benden :D
Samet seni ne zaman görecez bu ortamlarda ;)
az kaldı abi kanıma giriyolar canım çekiyo :D
ben samet bu arada :)))))
Skyhawk34
24-05-2013, 20:44
İmam benden :D
tabutta benden kanka :D
geriye sadece pamuk ve kefen kalıyor :D
sendika tam gaz caliyor yerime vekol tahin ediyorum amerikaya gidiyorum haftaya :D bu arada cok hastalandim yatak dosek yatiyorum bana o hastaligi bulastiranin ....
ilkerist
24-05-2013, 20:55
tabutta benden kanka :D
geriye sadece pamuk ve kefen kalıyor :D
Pamuk Samet
Kefen Engin
FinisH Himmm!!!
:D
Skyhawk34
24-05-2013, 20:57
sendika tam gaz caliyor yerime vekol tahin ediyorum amerikaya gidiyorum haftaya :D bu arada cok hastalandim yatak dosek yatiyorum bana o hastaligi bulastiranin ....
hayret be abi şu aralar karıda yoktu :D :D
Pamuk Samet
Kefen Engin
FinisH Himmm!!!
:D
kefenci engin :D
finish him e hala gülüom asdsf :D
aynen yok gidem bi gezemde geliyim :D orda sendikaya uye yapmaya gidiyorum :D
Aynen yaaa zem zem şart :) ben merak ettim deneyen araçların specleri nelerdi
benim arabamda
aem v2 filitre mugen headers otto son var haaa bide vafc var
Ama maalesef filitrede eksideyim tamponda port Kaş vs yok...
Aynen yaaa zem zem şart :) ben merak ettim deneyen araçların specleri nelerdi
benim arabamda
aem v2 filitre mugen headers otto son var haaa bide vafc var
Ama maalesef filitrede eksideyim tamponda port Kaş vs yok...
otto + iman gücü = boc vtec :D
masallah deneyenlere
guzel videolar cikmis
Simdi buf gectimi gecildimi anlamadim ben:)
Buf u yunusa sormak lazım abi :)
Buf u yunusa sormak lazım abi :)
Kardesim 2 ayri yerde 2 serden 4 videosu var 2 sinde geciyo 2 sinde geciliyo ayni arabayla :)bunu bi anlat bana yunus illizyonmu yaptiniz la:)
O zamn abi vites atışlarıyla alakalı ola bilir :) sen ne yaptın abi bek öbür konuya girmedim hiç farklı muhabbetler olmuş sanırım öle bi göz attım sazan gibi dalmadım :)
O zamn abi vites atışlarıyla alakalı ola bilir :) sen ne yaptın abi bek öbür konuya girmedim hiç farklı muhabbetler olmuş sanırım öle bi göz attım sazan gibi dalmadım :)
Öbür konu hepimizi aşar:)
umu_vtec
24-05-2013, 23:32
Kardesim 2 ayri yerde 2 serden 4 videosu var 2 sinde geciyo 2 sinde geciliyo ayni arabayla :)bunu bi anlat bana yunus illizyonmu yaptiniz la:)
Benle denemesindenmi bahsedilio benimi gecmis buf:)
Benle denemesindenmi bahsedilio benimi gecmis buf:)
Evet konuyu gormedii buf roll geceleri 2 :)
umu_vtec
24-05-2013, 23:43
Evet konuyu gormedii buf roll geceleri 2 :)
Iyide abio videolardada gecemioki nerde gectigi video ben goremedim:) orda erken basilio zatenbe onumuz kapali arkadasa soluyorum basmayalim diye:) ben konu acmiyorum ya ondan oluyo bunlar taniosan sole abi hemen cikalim bakalim nasil geciomus beni:)
Iyide abio videolardada gecemioki nerde gectigi video ben goremedim:) orda erken basilio zatenbe onumuz kapali arkadasa soluyorum basmayalim diye:) ben konu acmiyorum ya ondan oluyo bunlar taniosan sole abi hemen cikalim bakalim nasil geciomus beni:)
Yav isin makarasindayim ben :)
Zaten denemeden sonra kayboldu :)
umu_vtec
24-05-2013, 23:47
Yav isin makarasindayim ben :)
Zaten denemeden sonra kayboldu :)
abi vteci bu yüzden sattım zati yine beni moda sokuolar :D du bende bi konu açiim bari boş durmiim :)
tuncay kardeş hayırdır BUF la bu kadar niye ugrasıyorsun,mazide bır sıkıntınmı oldu,,,he illa denemek istiyosan dostca denemelere aracım herzamn hazırdır.(pek vtec gectiğinide görmedim acıkcası ilk önce normal vtecleri gec istersen öyle gel antraman olur)
tuncay kardeş hayırdır BUF la bu kadar niye ugrasıyorsun,mazide bır sıkıntınmı oldu,,,he illa denemek istiyosan dostca denemelere aracım herzamn hazırdır.(pek vtec gectiğinide görmedim acıkcası ilk önce normal vtecleri gec istersen öyle gel antraman olur)
2 haftadir sorgulamalarda buf soyle bu boyle vtecleri geciyo falan diyince sesin cikmiyodu simdimi cikmaya basladi daha dune kadar buf un senin oldugunu bile bilmiyodum ac bi zahmet bak vti sorgulamalarina
Seninle denerim kimse zevkine gaz basiyorum zaten beni bilen biliyo
2 haftadir sorgulamalarda buf soyle bu boyle vtecleri geciyo falan diyince sesin cikmiyodu simdimi cikmaya basladi daha dune kadar buf un senin oldugunu bile bilmiyodum ac bi zahmet bak vti sorgulamalarina
'Tırmalama eh yorma beni' :p
Tuncay abi Serkan abi daha yeni üye :) bu olaylarda. Sonra üye olmus :) yoksa buf gercekten hem duruş hem gidiş olarak beni tahrik ediyor :D::D gerek yok polemik yapmaya :) tenekeler için
bazı vtilar bi kaç ufak seyle daha iyi olabilir videolardan o sonuc cıkıyor. bütün araçlara maşallah
bazı vtilar bi kaç ufak seyle daha iyi olabilir videolardan o sonuc cıkıyor. bütün araçlara maşallah
Maşallah VTEC'lere.
Bu konu ne ara hortladı :) güzel geceydi. Gercekten :D:D
Buf hazirsa bigun ibiza cupra ile denemek isteriz
Alptg bende arabami gormek istiyorum eger uygun olursa benide haberdar edermisin..tfn pm atiyorum..
Hep beraber deneriz..
Buf hazirsa bigun ibiza cupra ile denemek isteriz
Salı gece hazır ol :D
Bu konu ne ara hortladı :) güzel geceydi. Gercekten :D:D
5. vites te 100 km hız ile tekrar rol yapalım :D
bLackModeL
29-07-2013, 10:31
fv ve diger hepsine maşallah furki gidişi sevdim
Yapalım valla abi :)Orhan abiyle 4 vites 5500 kalktım oda iyi oldu :)
Yapalım valla abi :)Orhan abiyle 4 vites 5500 kalktım oda iyi oldu :)
o an yolun karşısında ben gidiyordum fena yırttınız sesinizle piyasayı :)
Gecen aksamin videolari var mi abi?
Gecen aksamin videolari var mi abi?
Video mevcut da bende paylaşmaya gerek yok kendi aramızda oldu rjh vb hk denedi zaten kd sonradan geldi rjh tek denediler
orhan_guney
29-07-2013, 10:51
benle denersin metin :) hafa sonu cumartesi.
Video mevcut da bende paylaşmaya gerek yok kendi aramızda oldu rjh vb hk denedi zaten kd sonradan geldi rjh tek denediler
RJH beni patates etti :D
benle denersin metin :) hafa sonu cumartesi.
her hafta olmaz başgan :) sen ile denemem obey seni artık anca tuncay keser :) MAŞALLAH fena yürüyor RJH...
RJH beni patates etti :D
Onu ben görmedim abi sahur vaktiydi cuprayla denedim. Dip gaz Eve doğru gittim :)
ykavcioglu
29-07-2013, 11:14
hepiniz duman olacaksınız az kaldı:D:D
hepiniz duman olacaksınız az kaldı:D:D
Hahahahah :) dedim duydun mu benle denemeden çıkma piyasaya :) duman ederler :)
ykavcioglu
29-07-2013, 11:24
Hahahahah :) dedim duydun mu benle denemeden çıkma piyasaya :) duman ederler :)
sıkıntı değil kanka stage 1.5 varsa deniyelim:D
yunus önce orhan başkanı patates et :)
hepiniz duman olacaksınız az kaldı:d:d
+5500 :d ...
sıkıntı değil kanka stage 1.5 varsa deniyelim:D
Stage mi kaldı :) sana saka yapacam saka :)
ykavcioglu
29-07-2013, 11:27
yunus önce orhan başkanı patates et :)
haşlamamı kızartmamı obey:D
onu de hele:D
co pilotum Tuncay ASLAN olsun!
Yunus su arabayi goremedik henuz bu hafta sonu cikiyomu insallah boyadan :)
haşlamamı kızartmamı obey:D
onu de hele:D
co pilotum Tuncay ASLAN olsun!
Aaa ben ne oldum kardeş daha 1 hafta önce öle demıyordun vb artık çıksın piyasadan VF geldi diye ben nerde oturcam :)
ykavcioglu
29-07-2013, 11:30
+5500 :d ...
Kankim benim,nasılsın:D
Kankim benim,nasılsın:D
kardeşim kulaklarım çınladı bi baktım benden bahsetmişsin:)
ykavcioglu
29-07-2013, 11:32
Yunus su arabayi goremedik henuz bu hafta sonu cikiyomu insallah boyadan :)
bu hafta içi çıkar abi ama jantlarıda boyatabilirim, o yüzden cumaya kalabilir:D
ykavcioglu
29-07-2013, 11:33
Aaa ben ne oldum kardeş daha 1 hafta önce öle demıyordun vb artık çıksın piyasadan VF geldi diye ben nerde oturcam :)
arka boş kanka 3 kişide deneyebiliriz:)
arka boş kanka 3 kişide deneyebiliriz:)
O kadar yani :) o zman ben korktum senle denemem :)
ykavcioglu
29-07-2013, 11:39
O kadar yani :) o zman ben korktum senle denemem :)
biraz fazla sıktım ben bile inanmadım:D:D
Orhan abi yap başkanlık topla vtecleri gaz basalım :)
orhan_guney
29-07-2013, 11:50
Gelmiyorlar umut yapacak birşey yok herkesde sende ve metinde olan yürekden yok :) bu cumartesi deniyelim.
Orhan abi yap başkanlık topla vtecleri gaz basalım :)
Konu ac abi :) atarlı gidermi çok olur vtec dengi araçlarda gelsin :)
Gelmiyorlar umut yapacak birşey yok herkesde sende ve metinde olan yürekden yok :) bu cumartesi deniyelim.
orhan abi hazır mısın sen? :D
orhan_guney
29-07-2013, 11:55
ben her zaman hazırdım bu zamana kadar kim çağırmış gitmemişim veya denememişim aracım sıkıntılı olduğu zaman bile gittim.:)
orhan abi hazır mısın sen? :D
yok ben öyle söylemedim:) aj ile denemeye hazır mısın? :)
ykavcioglu
29-07-2013, 11:59
fabrikasyon bir arabayla niye gelip 10 boy yiyimki obey:D
araba benim boy senin, gelmiyom:D
orhan_guney
29-07-2013, 12:46
olm elbet yakalıycam seni biryerde cekicem o video sana :)
fabrikasyon bir arabayla niye gelip 10 boy yiyimki obey:D
araba benim boy senin, gelmiyom:D
ykavcioglu
29-07-2013, 12:51
olm elbet yakalıycam seni biryerde cekicem o video sana :)
bu aralar ümraniye'ye çok geliyorum ama görmüyorsun abi:D:D