Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Y" gti vs EH vtec,VR 106gti

Sayfa : 1 [2]

MrtYILDIZ
29-05-2013, 15:36
Ne kadar uzadı bu konu herkesın arabası kendıne baskasının arabasını sokturup yaptıracak hale gelmişiz..

Motoru acılmamış fıltre headers egsozlu vtı olan arkadaş varsa cıksın denesın gorelım sonucu

Masallah y gtı'ımıza :))

Öncelikle araçlara maşallah. Amacım polemik olsun diye değil kimse yanlış anlamasin zamaninda kolayli sende biliyosun ufuk 'un EK 106 ve NZM 106 ikiside kapak acik degildi bende DD vti de denedik hepsi 3ün sonuna kadar durdu sonra vti yürüyor du buna canli rn büyük sahit sensin hrpsinin sag koltugunda sen vardın burda kimsenin malını küçük qorup kendi malimizi ovmuyorum o zaman bu kadar polemik olmamış ti ne yasandiyysa o. Ufuk sakin yanlis anlama Y gti nin masallahi var.sende kapak açılmamış bi 106 gti alirsin seninlede deneriz :)

MrtYILDIZ
29-05-2013, 15:37
:icon_tup::icon_tup::)
tanımazmıyım hikmet usta allah razı olsun her geldiğimizde çok güzel karşıladınız hiç denememizdede sıkıntı yaşamadık senle herzaman denerim sıkıntı yok :)
geçen geldğimde geç haber verdim bikaç haftaya tekrar gelicem busefer erkenden haber vericem mutlaka görüşürüz hikmet usta butarafada gelirsen denemek isteyen olursa yine gelirim

cffsymbol
29-05-2013, 15:50
Öncelikle araçlara maşallah. Amacım polemik olsun diye değil kimse yanlış anlamasin zamaninda kolayli sende biliyosun ufuk 'un EK 106 ve NZM 106 ikiside kapak acik degildi bende DD vti de denedik hepsi 3ün sonuna kadar durdu sonra vti yürüyor du buna canli rn büyük sahit sensin hrpsinin sag koltugunda sen vardın burda kimsenin malını küçük qorup kendi malimizi ovmuyorum o zaman bu kadar polemik olmamış ti ne yasandiyysa o. Ufuk sakin yanlis anlama Y gti nin masallahi var.sende kapak açılmamış bi 106 gti alirsin seninlede deneriz :)

Valla murat polemik yaratmak degil amacim diyosun ama bir iki sayfa once paylastigim videolar dd yle olan videolar .
Sende kapak acilmamis bi gti alirsin diyosun ben o 106ya suan sahibim senin arabanda sanirim hic kapak acilmamisti geldigimde beklerim denemek isterim arabanla

aLperTunga
29-05-2013, 15:53
ben ne adamlar gördüm hayatta yalan söylemez dersin ama conta oldugunu sakladırlar.ve kiminin yüzüne vurdum kiminin yüzüne vurmadım.
normal sartlarda f/e 106 ile f/e/h li vtec denemesinde 150 160 tan sonra vtec kopar gider!!!
benim kapağım hiç açılmamış demek yeni moda mı oldu şimdi??yakında patlar herkes benim kapağım açılmadı kapağım açılmadı diye :D

Ufuk ben sesinden anladım demedim lafı yanlış anlama,indirmesinden bahsettim.
bu hararet buhabbeti nerden çıktı yaa?? bende contalı araba kullandım gazladım ama hiç hararet sorunu yaşamadım.sogutma fan sisteminiz daha önceden kurcalanmadıysa yada saglıklıysa hararet sorunu yaşamazsınız.Hararetçiler :)

MrtYILDIZ
29-05-2013, 15:55
Valla murat polemik yaratmak degil amacim diyosun ama bir iki sayfa once paylastigim videolar dd yle olan videolar .
Sende kapak acilmamis bi gti alirsin diyosun ben o 106ya suan sahibim senin arabanda sanirim hic kapak acilmamisti geldigimde beklerim denemek isterim arabanla

Kardesim hakkini helal ette yaziyi iyi okursan ne demek istedigimi anlarsin ben mustafaya demistim onu.seninle zaten denedik aramizda sikinti olmadi.ayrica DDyle olabilir bana ne zaman dediniz biz denemeye qeliyoruz arti olarak sokuktu araba ben bu qune kadar hic kimse icin araba sokmedim denicem diyede araba sokmen

cffsymbol
29-05-2013, 15:56
ben ne adamlar gördüm hayatta yalan söylemez dersin ama conta oldugunu sakladırlar.ve kiminin yüzüne vurdum kiminin yüzüne vurmadım.
normal sartlarda f/e 106 ile f/e/h li vtec denemesinde 150 160 tan sonra vtec kopar gider!!!
benim kapağım hiç açılmamış demek yeni moda mı oldu şimdi??yakında patlar herkes benim kapağım açılmadı kapağım açılmadı diye :D

Ufuk ben sesinden anladım demedim lafı yanlış anlama,indirmesinden bahsettim.
bu hararet buhabbeti nerden çıktı yaa?? bende contalı araba kullandım gazladım ama hiç hararet sorunu yaşamadım.sogutma fan sisteminiz daha önceden kurcalanmadıysa yada saglıklıysa hararet sorunu yaşamazsınız.Hararetçiler :)

Sende saxoya stock diyodun alper ;)

Burasi gebze degil burasi istanbul yeri geliyo kopruyu iki saatte geciyosun araba sogusun diye fan acmiyoruz 106cisin bilirsin ;)

aLperTunga
29-05-2013, 15:58
Sende saxoya stock diyodun alper ;)

Burasi gebze degil burasi istanbul yeri geliyo kopruyu iki saatte geciyosun araba sogusun diye fan acmiyoruz 106cisin bilirsin ;)

kime stok dedim ben ufuk?ve ne zaman dedim? contadan önce mi sonra mı? sen saxoya contayı yaptıgım zamanı biliyormusun???he şimdi de hararet muhabbetini trafiğemi bagladınız?? ben hiç trafiğe girmiyorum zaten arabalarımla istanbula geçmiyorum ya? ben roll gecelerinden bahsettim ayrıca..

cffsymbol
29-05-2013, 16:02
kime stok dedim ben ufuk?ve ne zaman dedim? contadan önce mi sonra mı? sen saxoya contayı yaptıgım zamanı biliyormusun???he şimdi de hararet muhabbetini trafiğemi bagladınız?? ben hiç trafiğe girmiyorum zaten arabalarımla istanbula geçmiyorum ya? ben roll gecelerinden bahsettim ayrıca..

2sene onceki mevzular alper hep stocktu araban ben conta olayini bugunki konusmalardan ogreniyorum

Ne trafikte ne rollingde yukselme durumum yok ondan bahsediyorum bende

dc_crx
29-05-2013, 16:04
ufuk araban müzelik amk gazetesi prim yaptı 20bine ilan yapıştr hemen :D

cffsymbol
29-05-2013, 16:09
ufuk araban müzelik amk gazetesi prim yaptı 20bine ilan yapıştr hemen :D

Hahahaa aynen dusunmuyo degilim :D :D

aLperTunga
29-05-2013, 16:56
2sene onceki mevzular alper hep stocktu araban ben conta olayini bugunki konusmalardan ogreniyorum

Ne trafikte ne rollingde yukselme durumum yok ondan bahsediyorum bende

sen duymamış olabilirsin.bunda benim yapacak bişeyim yok.
tamam bende aynı şeyi diyorum zaten contalı arabada tarfikte rollingte saglıklı ellenmemiş sogutma sistemiyle sıkıntı yaratmıyor. ;)

Asimos
29-05-2013, 17:06
way arkadaş ne sr vti mış , ben bu sr ile denemek istiyorum.

Arabam ; piston , itr-ctr cams , itr oil pump , fuel pump , beyin , ince conta , aem v2 , exedy stage2 debriyaj , mugen headers , greddy egzost

Dip Not: İbrahim Usta Adamsın...

cffsymbol
29-05-2013, 17:08
sen duymamış olabilirsin.bunda benim yapacak bişeyim yok.
tamam bende aynı şeyi diyorum zaten contalı arabada tarfikte rollingte saglıklı ellenmemiş sogutma sistemiyle sıkıntı yaratmıyor. ;)

E ozaman ben kisali kapak isli arabayi gectim benim arabada kisali kapagimi isli veya sadece contali arabayi gectim ozaman contadan daha fazla seylerdemi var simdi benim arabada ?

ibratice
29-05-2013, 17:33
Valla Beni bulastirmayin ben boyle muhabbetler farkindaysaniz girmiyorum hic biz kendi aramizda hafta sonlari cikip gazliyoruz birde benim arabaya yapilacak herseyi yapmis durumdayim bos sayilan cigerli bir 106 yla denemem biraz abest olur bence sizde konuyu uzatmadan kapatin baska feh bir vtec le denesin ondan sonra yorum yaparsiniz.

teskocuu
29-05-2013, 17:41
Valla Beni bulastirmayin ben boyle muhabbetler farkindaysaniz girmiyorum hic biz kendi aramizda hafta sonlari cikip gazliyoruz birde benim arabaya yapilacak herseyi yapmis durumdayim bos sayilan cigerli bir 106 yla denemem biraz abest olur bence sizde konuyu uzatmadan kapatin baska feh bir vtec le denesin ondan sonra yorum yaparsiniz.

En iyisi bulasmamak :)

Tuncay

Tnc Ens
29-05-2013, 17:50
Maşallah güzel denemeler olmuş.Lakin sonraki muhabbetler haricinde..

aLperTunga
29-05-2013, 18:00
E ozaman ben kisali kapak isli arabayi gectim benim arabada kisali kapagimi isli veya sadece contali arabayi gectim ozaman contadan daha fazla seylerdemi var simdi benim arabada ?

Ufuk 106 da kisanin rollde bi avantaji yok.nasil yok dersen orjinal sanzimanin 4500 5000 devrinde basarsan ve specler ayni ise kafa kafaya giderler.ama kisanin devrine gore ayarlar orjinal sanzimanli arabayi oldurursen o zaman kisali araba 2 boy kafaya ziplar ve fark o sekilde kalir.
Yada soyle dusun f e contali araba eksoz filtre kisali arabayi cok cok rahat gecer.

elpadre
29-05-2013, 19:03

ben senle denemek ıstıyorumm :D

dc_crx
29-05-2013, 19:42
ben senle denemek ıstıyorumm :D

abi sen sendikana devam et bence :D SR sakat :D

cffsymbol
29-05-2013, 20:13
Ufuk 106 da kisanin rollde bi avantaji yok.nasil yok dersen orjinal sanzimanin 4500 5000 devrinde basarsan ve specler ayni ise kafa kafaya giderler.ama kisanin devrine gore ayarlar orjinal sanzimanli arabayi oldurursen o zaman kisali araba 2 boy kafaya ziplar ve fark o sekilde kalir.
Yada soyle dusun f e contali araba eksoz filtre kisali arabayi cok cok rahat gecer.

Alper kisali arabayla kisanin devrinde bastik kafa cikartiyorum benim anlamadigim olay su kafaya ziplar veya iki boy gecer diye kaidenin olmasi butun kisalilar butun contalilar ayni ayardami yurur iki sadece contali 106 5sonunu kafakafayami bitirirler ?

em_garage
30-05-2013, 05:13
öncelikle deneyen araçlara MAŞALLAH güzel denemeler olmuş....... konuyla alakam olmadıgı halde bana laf skma çabasında bulunan insana 2 çift lafım var...

Ufuk senle en ufak bir problemimiz olmadi.olmazda.sende beni taniyosun.
Sozum ne sana ne baskasina.bi vtec var specleri de soluyorum.vti ve 106 larla gormek aslinda amacim.buraya yazmamdaki amacaslinda bu.aslinda izmitte ne vts ler b20 ler varda bu nu gecerler.ama biliorum cagirsak gelmezler.

diyen HİKMET GÖNÜL burada kendine prim yaptırdığını sanıyorsan yanılıyorsun sen önce kendin ellerinle emeğinle bir araba yapta gel öyle hazır arabayı parayı basan motorunu mekaniğini yaptıtp doldurup satın alır yürütür sen arabaya agu derken bizi izlemeye gelirken biz araba yürütüyorduk nerden geldiğini unutma geldiği yeri unutan gideceği yeri şaşırırmış şimdiye kadar yürüyen arabamız olupta çağırılan yere gitmemişliğimiz yoktur sana dediğimiz gibi bekle çağırdığımızda sen bahane üretme burada kendine sanal piyasa yapmakla olmaz bu işler biz lafımızsın arkasındayız b 20 yle k 20 mi nasıl yürüyormus herkes görür bizde senin gibi geçilmeyi hazmetmemek gibi bi durum söz konusu değil b 20 de vts de gelir yürüdükleri zaman istenilen heryere önemli olan adamlık bizde hersey açık strocker arabamıza stock demeyiz neyse odur arabalar bittiğinde speclerini yazarız
ona göre gelirsin burda seninle plomiğe girmiyorum benden sonra yazdıklarında beni bağlamıyor ben arabalarım bittiğinde konusurum senle lafla peynir gemisi yürütmüyoruz biz saygılar .....

aLperTunga
30-05-2013, 10:38
Alper kisali arabayla kisanin devrinde bastik kafa cikartiyorum benim anlamadigim olay su kafaya ziplar veya iki boy gecer diye kaidenin olmasi butun kisalilar butun contalilar ayni ayardami yurur iki sadece contali 106 5sonunu kafakafayami bitirirler ?

ufuk demek istediğim devir aralığı şu sen 4000 in altına düşmediğin sürece kısalı arac kayafa atlayamaz.benim anlatmak istediğim kısalı araba 4000 civarı basıp sen 3500 civarı kalırsan kafaya cıkar zaten kısanın devride budur.kısanın asıl devrinde orjınal sanzıman ölür.2 boy kafaya atlar dediğim ise aynı speclerdeki arabalar için gecerli zaten.neyse bunu buradan ifade edemiyoruz yüz yüze gelince kısa muhabbetini anlatırım konusuruz.

elpadre
30-05-2013, 10:52
abi sen sendikana devam et bence :D SR sakat :D

en guzelı o en ıyısı uzaktan seyretmek :) dımı nan organ guney :D

K.Kaan
30-05-2013, 10:54
sr candır... bluaşmamak lazım..:) hele bi ibrahim abi çıksında denemelere izleriz:) alem vtec görsün

elpadre
30-05-2013, 10:55
sr candır... bluaşmamak lazım..:) hele bi ibrahim abi çıksında denemelere izleriz:) alem vtec görsün

alttan okuyor organ guney :D

K.Kaan
30-05-2013, 10:59
alttan okuyor organ guney :D

aklını alıcam onun:)))))) rollere yanımda çıkmak isticek:)

Tuncay
30-05-2013, 11:00
Konu iyice amacini aşti .

elpadre
30-05-2013, 11:02
aklını alıcam onun:)))))) rollere yanımda çıkmak isticek:)

gaz bassana :D

Konu iyice amacini aşti .

bencede en ıyısı yazmamak :)

Asimos
30-05-2013, 11:03

abi şaka biyana benim araba nezaman biter?Bittiği zaman seni geçebilcekmiyim?

orhan_guney
30-05-2013, 12:03
benim rodajım bitsin Allahın izni ile herkesle denerim güçlü güçsüz farketmez . bakarım dalgama.

en guzelı o en ıyısı uzaktan seyretmek :) dımı nan organ guney :D

Hikmet Gönül
30-05-2013, 12:05
öncelikle deneyen araçlara MAŞALLAH güzel denemeler olmuş....... konuyla alakam olmadıgı halde bana laf skma çabasında bulunan insana 2 çift lafım var...

Ufuk senle en ufak bir problemimiz olmadi.olmazda.sende beni taniyosun.
Sozum ne sana ne baskasina.bi vtec var specleri de soluyorum.vti ve 106 larla gormek aslinda amacim.buraya yazmamdaki amacaslinda bu.aslinda izmitte ne vts ler b20 ler varda bu nu gecerler.ama biliorum cagirsak gelmezler.
diyen HİKMET GÖNÜL burada kendine prim yaptırdığını sanıyorsan yanılıyorsun sen önce kendin ellerinle emeğinle bir araba yapta gel öyle hazır arabayı parayı basan motorunu mekaniğini yaptıtp doldurup satın alır yürütür sen arabaya agu derken bizi izlemeye gelirken biz araba yürütüyorduk nerden geldiğini unutma geldiği yeri unutan gideceği yeri şaşırırmış şimdiye kadar yürüyen arabamız olupta çağırılan yere gitmemişliğimiz yoktur sana dediğimiz gibi bekle çağırdığımızda sen bahane üretme burada kendine sanal piyasa yapmakla olmaz bu işler biz lafımızsın arkasındayız b 20 yle k 20 mi nasıl yürüyormus herkes görür bizde senin gibi geçilmeyi hazmetmemek gibi bi durum söz konusu değil b 20 de vts de gelir yürüdükleri zaman istenilen heryere önemli olan adamlık bizde hersey açık strocker arabamıza stock demeyiz neyse odur arabalar bittiğinde speclerini yazarız
ona göre gelirsin burda seninle plomiğe girmiyorum benden sonra yazdıklarında beni bağlamıyor ben arabalarım bittiğinde konusurum senle lafla peynir gemisi yürütmüyoruz biz saygılar .....
...
Cikaramadim ?
Arkadas hazir araba derken benim egk20 den bahsediyo sanirim.b20 siyle k20 yi kiyaslamis..yazik..
Strok lu arabaya yok dedin derken FF vti yi kastediyo.rektefeyi Cem Tasci yapti.ilgilendi.kendisi gorurse yazar gerekeni.biz bazilarina dedik lifte alip sokelim yoksa verir 40 lira alir arabayi gider.varsa arabada dukkanida birakir ceketi alip cikariz.yok kanka ayip ediyon dediler..simdi burda bole olmus.
Neyse cagirilan yere gelmemisligimiz yok denmis..benimle karistirmis kendisini.buaksam gel.simdi gel.daha ne diyelim.
Sanal alemde prim mi? :))) guldurdun beni..
Bu forumda beni zaten herkez biliyo.ne prime ne reklama ihtiyac yok.vtec gecen vts bide kprolu typer gecen b20 ni al gel.