svtec
24-05-2013, 11:52
doğanı satalım derken bir anlık gaz ve gafletle turbo malzemeleri aldım komple kit dedi arkadaş ucuz bulunca aldım tubosunu kontrol ettirdim sorun yok diğer malzemeleri full duruyor muayneden sonra işe koyulcam koyulcamda nasıl olcak araç tofaş doğan motoru stok sorunsuz şuan zaten stok araçta kullanmışlar turboyu 0.5 bar basmışlar.. istanbul gibi yerde sanayiye gidipte parçları gösterdiğim adamların suratıma bakışı ve nasıl olcak diye sorduğumda abi olmaz bu iş demeleri dokundu.. istanbulda anadolu yakasında bu işi yapacak biri lazım kit hazır duruyor
kep gaz girişi varmış.. , turbo , manifold , intercooler, ara borular kelepçeler yağlama sistemi benzin pompası regülatörü vs. herşey var gibi gözüküyor ufaktan bir pişmanlık var gibi üzerimde ama olursada hayır demem gibi acayip bir durumda kaldım ... başka ne lazım olur araca la az bişi üflesin yeter...
kep gaz girişi varmış.. , turbo , manifold , intercooler, ara borular kelepçeler yağlama sistemi benzin pompası regülatörü vs. herşey var gibi gözüküyor ufaktan bir pişmanlık var gibi üzerimde ama olursada hayır demem gibi acayip bir durumda kaldım ... başka ne lazım olur araca la az bişi üflesin yeter...