Orijinalini görmek için tıklayınız : 19 mayıs İstanbul Park Pist Günleri Megane RS
19 mayis istanbul park megane rs pist gunleri - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fbXTvaT2210)
2.Seans(Frenler yorgun)
Istanbul park 19 mayis megane rs 3. Seans - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=15BhJjwqyXo)
3.seans(Frenler çok yorgun)
:) iyi seyirler..
http://www.youtube.com/watch?v=cqs4n6vh0ak
Bu da 1. seans piste son derece acemi iken yapilan turlar :)
1.seans yok mu,,çünkü orda beraberdik galiba:))
erhanarici18
24-05-2013, 16:08
maşşallah çizgin iyi fazla bozmamışsın
Cliosportve
24-05-2013, 16:26
Aracını çok iyi tanıyorsun
Senin videolarını zevkle izliyorum 2 dir
Maşallah nazar değmesin yavruya
Önündeki Siyah Megane RS stock denmişti yanılıyor muyum
Düzlüklerde ara sabitleniyor ?
ASR iptalide yoktu sanırım ?
1.seans yok mu,,çünkü orda beraberdik galiba:))
Seninle harika bir videomuz var ama cok buyuk oldugu icin bir turlu ayarlayamadim bilg biraz yavas kesip bicmesi 1 gun suruyor :D alev falan attin bana,neler var aracinda egzos yazilim??
Masallah : D Benim yaninizdan gectigim bir video yok mu ya : ( bende disardan sesi merak ettim
Aracını çok iyi tanıyorsun
Senin videolarını zevkle izliyorum 2 dir
Maşallah nazar değmesin yavruya
Önündeki Siyah Megane RS stock denmişti yanılıyor muyum
Düzlüklerde ara sabitleniyor ?
ASR iptalide yoktu sanırım ?
Tesekkur ederim.Onumdeki cok yakin arkadasimin araci evet full stock sadece kutu ici kn var.Bende ondan fazla olarak asr iptali downpipe duz boru (son susturucum standart) ve ecufast var.Onumde gittigi zaman ben ondan sonra bastigim icin ve intercoolerim olmadigi icin asiri isindigimdan sadece farki acmadan gidiyor yuksek hizlara dogru yanasmaya basliyorum dikkat edersen.Pistte surekli isindigi icin araba kendini kisiyor afr falan normalde cok iyi yurudugu ayardan degisiyor hep pistin icinde gazlarken :) onunki 0.8 bastigi icin orjinal 5,8litre cooleri yetiyor benimki yetmiyor orj oldugu icin :) normalde teke tek denersek ben bariz ondeyim tabi sarmayi bitirdigimde,olusan fark cok net.O da bugun asr iptalini yapti :) arkadasimin araci stock rs e gore efsane iyi yuruyor diyebilirim kesinlikle.Evet aracim 2,5 senedir bende o yuzden artik yolda yurur gibi ezbere kullaniyorum bi parcam gibi.
Masallah : D Benim yaninizdan gectigim bir video yok mu ya : ( bende disardan sesi merak ettim
Sorma benim sarj bitmis kesmis tel cekmeyi ama belki us rs in kamerasinda vardir soracagim kendisine bugun gorustugumde yukletmeye calisirim olmasi lazim bence
İzlerken çok zevk aldım siz pistte neler yaşamışsınızdır kim bilir.
pilotajınızı beğendim :)
Sorma benim sarj bitmis kesmis tel cekmeyi ama belki us rs in kamerasinda vardir soracagim kendisine bugun gorustugumde yukletmeye calisirim olmasi lazim bence
Herkeste sarj problemi olmus ben yedek bataryayla geliyorum 2 sine hehe : D
valla pılotajı cok begendım sırf tebrık etmek ıcın oturum actım.
valla pılotajı cok begendım sırf tebrık etmek ıcın oturum actım.
Cok tesekkur ederim begenmenize sevindim.2hazirana araci yetistirebilirsem daha iyilerini izletiriz insAllah :)
Seninle harika bir videomuz var ama cok buyuk oldugu icin bir turlu ayarlayamadim bilg biraz yavas kesip bicmesi 1 gun suruyor :D alev falan attin bana,neler var aracinda egzos yazilim??
Benim video da cok buyuk bi de fazla anlamiyorum kesip bicme islerinden:))
Aracimda yazilim, komple egsoz var..disardan cok merak ediyorum,ozel bi ani olur bana:))
Benim video da cok buyuk bi de fazla anlamiyorum kesip bicme islerinden:))
Aracimda yazilim, komple egsoz var..disardan cok merak ediyorum,ozel bi ani olur bana:))
Bende hiç anlamıyorum kesip biçip koymaya çalıştığım video hesap makinesiyle çekilmişe dönmüş baksana.Ama senin için boş bi zamanımda uğraşacağım düzgünce kes biç yükle yapmaya,bayağı uzunca gitmişiz :)
ben de uğraşıcam biraz becerebilirsem:))
ben de uğraşıcam biraz becerebilirsem:))
Buyur ben hallettim :) sende benim bir sure onde gittigimi koyarsan bende kendimi izleyebilmis olurum disaridan iyi olur
19 Mayis Istanbul Park Pist Gunleri 1. Seans Megane RS - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=cqs4n6vh0ak)
penguinhakan
25-05-2013, 20:20
Maşallah çok başarılı bence.
Maşallah çok başarılı bence.
Cok tesekkur ederim.Zaten sirali izlenirse her seans gelisme gozuktugunu ben kendim bile izlerken farkedebiliyorum bazi yerlere 4un yarisinda girerken 3. seans 5te tapa gaz donuyorum mesela arkadaki duzlugu.Birde ilk organizasyondu cok gaz kestim ondekini zorda koymamak icin ama hata etmisim videolardan bazilarinda var arkadaslar direk onumuze atliyor falan..Benim yaptigimmi hata onlarinkimi bilemedim ama galiba ben fazla iyi niyetli kullanmisim :)
eline sağlık çok güzel olmuş...7.dakkada biraz sitemlenmişsin bana:) heyecandan belki yol vermemiş olabilir,öne odaklanmaktan arkaya pek bakamadım..ama 2.seansa çıksaydım o frenlerin çoğu olmazdı heralde..balataların ömrü bitmek üzereydi zaten bahanem oldu..
benim videoyu da eklemeye çalışıyorum..bu arada benim alevleri göremedim:)
İnce bir ''okunmuş şanzıman'' vardı orayı aldım :D Tekrardan ellerinize sağlık.
Clio'ya geçmiş olsun.
eline sağlık çok güzel olmuş...7.dakkada biraz sitemlenmişsin bana:) heyecandan belki yol vermemiş olabilir,öne odaklanmaktan arkaya pek bakamadım..ama 2.seansa çıksaydım o frenlerin çoğu olmazdı heralde..balataların ömrü bitmek üzereydi zaten bahanem oldu..
benim videoyu da eklemeye çalışıyorum..bu arada benim alevleri göremedim:)
Kusura bakma istem disi olmus o hareket sonradan gordum ama olmus bir kere videoyu bolmek istemedim :) simdi tam hangi dakikadaydi hatirlamiyorum ama cift egzosundan 2 sefer biri cok net alev attin dikkatli izle goreceksin dakikasini yakalarsam yazarim :) guzel birkac tur olmus,bu arada napiyosun diye isyanimda sana degil us rs deki arkadasima yanlis anlama olmasin :D
İnce bir ''okunmuş şanzıman'' vardı orayı aldım :D Tekrardan ellerinize sağlık.
Clio'ya geçmiş olsun.
:D:D Sss karistirma orayi refleks oldu seanstan once konusmustuk bu o arac mi diye,kusura bakilmasin :D
estağfurullah şaka yapıyorum:) bu da beniim videodan bir demet..güneşliğe küfür edebilirsiniz çünkü ben çok ettim:) goproyla ilk deneyim olunca bu kadar oldu..
ist park - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=b_va6a4tJz0&feature=youtu.be)
Guneslik olmazsa super video olacakmis.Senin onundeki us rs onun onundeki ben vallahi cok iyi donuyorsun virajlari falan aracinida cok begendim masAllah.Boyle pes pese gidince hem konsantre olabiliyorsun hemde keyifli oluyor.
Edit:Benim videoda 4:59 da egzosuna bi bak istersen ;)
Eyvallah senin de vites atislarina bayildim.. Maasallah araclara tekrar.. S2000 ve biz guzel bi dortlu olduk pes pese:)
mert_can 41
26-05-2013, 00:27
pilotajınız çok iyi kovalamaca sahneleri izlerken çok zevk verdi özellikle 2 bölümdeki videoya bayıldım :) clioyada geçmiş olsun çok üzüldüm
Suleyman
26-05-2013, 00:43
Harbiden keyifle izledim..Umarım ben de bu deneyimi yaşarım 2 haziranda..
Harbiden keyifle izledim..Umarım ben de bu deneyimi yaşarım 2 haziranda..
Tesekkurler.Size tavsiyem eger sure kasarim belki en azindan 4-5 tur bile olsa diyorsaniz,lastiklerinizi seviyorsaniz ve memnunsaniz bence hemen bir takim piste uygun lastik alin cok pahali olmak zorunda degil en uygun fiyatli semi slick serisi olsa bile yeterli.Videodaki arkadasimin rs inin 0 km conti sport 5 leri(on 2 tanesi) su an cope gitmek icin gun sayiyor..Birde frenlerinizi bi kontrol ettirin.
kelalper
27-05-2013, 09:34
Zeki bayağı ilerleme kaydetmişsin bravo.
Zeki bayağı ilerleme kaydetmişsin bravo.
Teşekkürler Alper abi,sen ve senin gibi tecrübeli abilerimin yorumları çok önemli hatalarımızı görmemiz açısından.
maş. çok guzel yol kattetmişin dostum eline sağlık. vites atışları gayet iyi olmuş.
patlayan araca gecmiş olsun kaza nasıl oldu ?
bide a4 standartmı ? ne yatıyor yav öyle beşik gibi :D ama geçit vermemeiş arka arkaya tren yapmısınız maş.
bu arada okunmuş sanzımanı bende duydum heheh :D
iyi eğlenmişiniz arkadaşlar
maş. çok guzel yol kattetmişin dostum eline sağlık. vites atışları gayet iyi olmuş.
patlayan araca gecmiş olsun kaza nasıl oldu ?
bide a4 standartmı ? ne yatıyor yav öyle beşik gibi :D ama geçit vermemeiş arka arkaya tren yapmısınız maş.
bu arada okunmuş sanzımanı bende duydum heheh :D
iyi eğlenmişiniz arkadaşlar
Teşekkürler a4 2.0t q komple egzos yazılım varmış nereden baksanız 260-270hp civarında olmalı.Kazayı göremedik nasıl oldu ama ilk yada 2.turda oldu hem piste alışmadan hemde lastik ısınmadan yaşandı sanırım.Okunmuşu karıştırmayın :D
Teşekkürler a4 2.0t q komple egzos yazılım varmış nereden baksanız 260-270hp civarında olmalı.Kazayı göremedik nasıl oldu ama ilk yada 2.turda oldu hem piste alışmadan hemde lastik ısınmadan yaşandı sanırım.Okunmuşu karıştırmayın :D
A4 2.0 TQ manuel, araçta APR yazılım, supersprint komple egsoz ve downpipe var. Tahminimiz 250(+-5) hp.
kelalper
27-05-2013, 18:09
Hala geliştirmen noktalarda var ama. Mesela hala frenin çok iyi değil. O nedenle fren üzerinde çok duruyorsun o nedenle çok ısınıyor ve hidrolik kaynıyor. Onun yerine daha sert daha kısa süre fren yapsan daha etkili olur hemde zaman kaybın azalır. Bi de aylak süren çok. Yani ne fren ne gaz. Arabanın kendi kendine yavaşlamasını bekliosun. O süreleri azalttın mı iyi olur. Direksiyon iyileşmiş.
Hala geliştirmen noktalarda var ama. Mesela hala frenin çok iyi değil. O nedenle fren üzerinde çok duruyorsun o nedenle çok ısınıyor ve hidrolik kaynıyor. Onun yerine daha sert daha kısa süre fren yapsan daha etkili olur hemde zaman kaybın azalır. Bi de aylak süren çok. Yani ne fren ne gaz. Arabanın kendi kendine yavaşlamasını bekliosun. O süreleri azalttın mı iyi olur. Direksiyon iyileşmiş.
Abi haklısın ama onun sebebi frene güvenememem çünkü iyi vaziyette değildi diskler çok inceydi ondan kendimi garantiye almak için aylak süre yapmak mecburiyetinde kaldım birde etrafada güvenemiyorsun açıkçası ben o freni yaptığımda arkamdaki hangi araçla hangi refleksle arkadan bana yapışmayacak korkusu oluyor çok kolladım etrafı ondan sürem uzadı biraz.Tavsiyelerini her zaman dikkate alıyorum biliyorsun frenlerimi yenileyip girersem en azından 1-2tur tam kasacağım süre için o şekilde.
ben zaten clioyu gördükten sonra soğudum biraz açıkçası:.))
eğlenmeye geldik patlamayalım dedim kendi kendime:.))
virajlarda falan baya erken oturdum frene..
3,5 cm yay var anca o kadar oldu..günlük kullanımda coil falan olmuyo biliyosunuz,idare edecez:)
ben zaten clioyu gördükten sonra soğudum biraz açıkçası:.))
eğlenmeye geldik patlamayalım dedim kendi kendime:.))
virajlarda falan baya erken oturdum frene..
3,5 cm yay var anca o kadar oldu..günlük kullanımda coil falan olmuyo biliyosunuz,idare edecez:)
Bence çok iyi dönüyorsun hatta bi 4çekerde beklemediğim kadarda atik kısa ve dar virajlarda.Ama gerçekten hala bayağı yatıyor önümde giderken korkmadım değil yalan yok :)
Suleyman
27-05-2013, 19:11
Kemal abi bi rahat otur yerinde yahu :D
Bence çok iyi dönüyorsun hatta bi 4çekerde beklemediğim kadarda atik kısa ve dar virajlarda.Ama gerçekten hala bayağı yatıyor önümde giderken korkmadım değil yalan yok :)
Aynen kim gorse videoyu ayni seyi diyo baya yatmisim diye:) huyu boyle demekki napalim:)
Kemal abi bi rahat otur yerinde yahu :D
Napiyim be suleyman huyum kurusun:)
Sen de piste ciktin galiba yanlis gormediysem..
Suleyman
27-05-2013, 21:33
Napiyim be suleyman huyum kurusun:)
Sen de piste ciktin galiba yanlis gormediysem..
Yok abi ben çıkmadım, 2 hazirandaki için baya istekliyim ama balata, lastik konuları engel oluyor bana :D
Valla benim balatalar bitmek uzereydi bahanem oldu ama seni bilemem.. Kiyamazsin tabii kolay degil:)
Dedim yeni konuya gerek yok bonus videosu olsun bu da :)
Megane rs 76 mm down pipe 76 mm straight pipe - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=U_oYrLvomyc)
DeWiLmEnTt
10-06-2013, 22:08
maşallah sesi ve gidişi on numara kardeşim