Orijinalini görmek için tıklayınız : **34 EKE 30** Turbo E30
Mustafa Birsesli
15-11-2009, 14:43
şanzıman var ters1 varrrr :)
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada sabah 06:00 sularında İstanbul Veli Efendi Hipodromundan çalınan 262 Beygirin Eyüp semtinde 84 modem Bmw marka otomobil içinde yakalandı.
Olay ilgili yapılan açıklamada sanık M.M pişman olmadığını ZaDe yi geçmek için elinden geleni ardına koymayacağını söyledi. M.M Zührevi Hastalıkları Hastanesindeki kontrolun ardından çıkarıldıgı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada sabah 06:00 sularında İstanbul Veli Efendi Hipodromundan çalınan 262 Beygirin Eyüp semtinde 84 modem Bmw marka otomobil içinde yakalandı.
Olay ilgili yapılan açıklamada sanık M.M pişman olmadığını ZaDe yi geçmek için elinden geleni ardına koymayacağını söyledi. M.M Zührevi Hastalıkları Hastanesindeki kontrolun ardından çıkarıldıgı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
ahahahh bak buna koparım :hahaha::hahaha::hahaha:
göki ne güzel yazmıssın öyle :hehe::hehe::hehe:
Bu arada Ekeyede masallah 262 bg :)
Low-Rider
15-11-2009, 22:16
ahahahahhahahahahahahah
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::h ehe:
koçtaşa gidiyorum ekeyi çok seviyorum
ya olum nasıl bi insansın sen yaa :hehe:
üşenmiyosunda lan :D
dyno var mi?
akşam bi çıktık serp te ama sağlıklı bi ölçüm olmadı aracımın devir saati çalışmadığı için
kalibrasyon yapmak falan gerekiyomuş sanırım bi kaç kere denedi en yakını bu çıktı
bi devir saati bağlayıp birde öyle çıkacağız
birde bi kaç sensör daha bekliyoruz tam ayarımız yapılmadı avansımız çok kısık onlar tamamlansın sonra paşada bir çıkaracağım
Şuan ki verileri basınç 0,6 bar
262,6 hp 323,7 nm tork
hueuhehueh yarıldım :D
akşam bi çıktık serp te ama sağlıklı bi ölçüm olmadı aracımın devir saati çalışmadığı için
kalibrasyon yapmak falan gerekiyomuş sanırım bi kaç kere denedi en yakını bu çıktı
birde bi kaç sensör daha bekliyoruz tam ayarımız yapılmadı avansımız çok kısık onlar tamamlansın sonra paşada bir çıkaracağım
262,6 hp 323,7 nm tork
bemeve yürümez ya :D uhehueuhe
teke nin içinde böyle demiyodun :D
CasabLanca
15-11-2009, 22:44
guduuuuuu maşallah maşallah ekeye kocaman kocaman mucu :D:D
teke nin içinde böyle demiyodun :D
orda durmaz aq çakıcaz kesin diyodum :D
H22Power
15-11-2009, 22:53
262,6 hp 323,7 nm tork
maaşallah çok güzel çıkmış biz denemesek mi ne?:hahaha:
Low-Rider
15-11-2009, 22:54
orda durmaz aq çakıcaz kesin diyodum :D
ahah hiç durmucakmış kesin çakıcakmış gibi gidiyor:D
262 gene cok cıkmıs mustum o tuyrboyla aslında 30R 1 bar bide ayar yapıp cıkmak lazım :)
ahah hiç durmucakmış kesin çakıcakmış gibi gidiyor:D
ahauhau gitmeye programlandı moruk durmaya değil :hehe:
262 gene cok cıkmıs mustum o tuyrboyla aslında 30R 1 bar bide ayar yapıp cıkmak lazım :)
senin ne işin var la burda :hehe:
sök artık arabayıda alayım turbomu :D
Tholl-ga
15-11-2009, 22:58
hep o bekçinin nazarıyıdı şanzımanın arızalanması :D
Masallah tekeye. Mustu lan bu gunleri gorecekmiydik kanka:D
hep o bekçinin nazarıyıdı şanzımanın arızalanması :D
ahauhuahau garanti kanka :D
çocuklar inanın inanın çocuklar
güzel günler göreceğiz güneşli günler
motorları maviliklere süreceğiz
güzel günler göreceğiz güneşli günler
:hehe::hehe::hehe::hehe:
+ 1 gorecekmiydik :D
masallah kanka guzel rakam. nazar degmesn inş tu tu tu puhhhh :D
Bu haliyle 300 u gecer guzel bir ayarla
moruk 300 için ayara gerek yok şuanda devir saati bağlayıp adam gibi ölçüm yapmam yeterli :D
olum sağlıklı ölçüm yapmayınca koymayacaktım aslında ama kim nerden duydu ne çabuk haber uçtu anlamadım Göki nin istihbarat sağlam hahaha
Ben yazdin msnden gokiye. Mesaj gelmedimi sans ahshagsga
yaw olum dedim nerden duydu hemen patlatmış mesajı gene :D
yakındır mustum sökuyorum :)
Maşallah. MS yaramış. Beyinin çözemeyeceği sorun yok. Kiremit eritmek kadar işe yarıyo. :D
Maşallah. MS yaramış. Beyinin çözemeyeceği sorun yok. Kiremit eritmek kadar işe yarıyo. :D
:hehe::hehe::hehe::hehe: işte buna içilir :D
Sulucum senin makuneninde yeni halini cok merak ediyorum cok deli olcek:)
Güncel :D:D
nasipse kanka 800 ler felan işte :) nos hariç :D
Artik f1 filan arariz sana sulu:D
:hehe::hehe::hehe::hehe: işte buna içilir :D
ne nerde nezaman nasıl :D uhehuehue
ne nerde nezaman nasıl :D uhehuehue
her zaman her yerde :D
her zaman her yerde :D
uyar kelebeeem :D
yaparık o zaman bişiler ayık ol :D
Bu haliyle 300 u gecer guzel bir ayarla
tabi hüsamettin ayarlarsa 300 alır
o kim abi :hehe:
Geçtiğimiz günlerde Veli Efendi Hipodromundan çalınan 262 beygirin sanıklarından M.M çıkarıldığı Beşiktaş Ağır Ceza Mahkemecesince 74. Maddenin 08. Fıkrasınca 3 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılmıştır.Mahkeme çıkışı sanık yakınları gazetecilere saldırırken M.M'nin suçsuz olduğunu dile getirip kararı temyize götürüceklerini bildirdiler.Mahkeme çıkışı objektiflere konuşan M.M nin objektiflere söyledikleri kafalarda soru işareti oluşmasına neden oldu. M.M tutuklu aracına bindirilirken bu iş burada bitmedi gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak bekle beni ZaDe demesi kafalarda soru işareti oluştururken mikrofonumu uzattığımız ZaDe, sanık M.M'ninde dediği gibi kendilerine Fantazi müziğin taçsız kralı Kadir Tapucudan gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak şarkısını armağan ediyorum dedi.
Geçtiğimiz günlerde Veli Efendi Hipodromundan çalınan 262 beygirin sanıklarından M.M çıkarıldığı Beşiktaş Ağır Ceza Mahkemecesince 74. Maddenin 08. Fıkrasınca 3 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılmıştır.Mahkeme çıkışı sanık yakınları gazetecilere saldırırken M.M'nin suçsuz olduğunu dile getirip kararı temyize götürüceklerini bildirdiler.Mahkeme çıkışı objektiflere konuşan M.M nin objektiflere söyledikleri kafalarda soru işareti oluşmasına neden oldu. M.M tutuklu aracına bindirilirken bu iş burada bitmedi gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak bekle beni ZaDe demesi kafalarda soru işareti oluştururken mikrofonumu uzattığımız ZaDe, sanık M.M'ninde dediği gibi kendilerine Fantazi müziğin taçsız kralı Kadir Tapucudan gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak şarkısını armağan ediyorum dedi.
Allahın lazı uykuda aklına gelirse bi yazı bu kadar olur imla hatası dolu :hehe:
Allahın lazı uykuda aklına gelirse bi yazı bu kadar olur imla hatası dolu :hehe:
olm sabahın 5 inde aklıma geldi anca bu kadar :D hem anlayan anladı sende anladın :hehe: koy gitsin kardeşim.
http://www.youtube.com/watch?v=qTBEqfwVDPM
olm sabahın 5 inde aklıma geldi anca bu kadar :D hem anlayan anladı sende anladın :hehe: koy gitsin kardeşim.
http://www.youtube.com/watch?v=qTBEqfwVDPM
ahaau moruk yakalanmasaydım o beygirleri çiftleştirip alayına mokoko yapacaktım :D
HondatugraL
16-11-2009, 08:44
inceden inceden merak ettiğim yegane araba. Msuprayla Skyı bile gördüm bu araba haala muamma :)
inceden inceden merak ettiğim yegane araba. Msuprayla Skyı bile gördüm bu araba haala muamma :)
ahuahua yok be kardeşim o saydığın arabaların yanında esamesi okunmaz bunun :D
ahuahaua husamettinmi oldu sımdı :D
Mustafa Birsesli
16-11-2009, 08:47
262,6 hp 323,7 nm tork
bence paşada ölç serp te biz 1,6 tipo ölçtük 200 çıktı ahaha 300 rahat var idda ederim
kanku bu tamamen passat mustafanın baskılarıyla oldu :D
dediğim gibi asıl ölçüm paşada olacak basınç gene aynı kalacak ama ince işlerini bitirecez kısmetse hafta sonu olur oda..
bence paşada ölç serp te biz 1,6 tipo ölçtük 200 çıktı ahaha 300 rahat var idda ederim
ağzından bal damlıyor abi :hehe:
1,6 200 hp duyunca gözlerin açıldı :D
harbiden işin gücün yok galiba senin bu ne ya :hahaha:
Mustafa Birsesli
16-11-2009, 09:01
usta dedim fazla kaçtı az düşür bidaha ölçtü 170 bidaha 103 ahaha
kanka bizde bi ölçtük 251 sonra 262 bi kaç kere daha deneseydik zaten tamamlardık 300ü :hehe:
Mustafa Birsesli
16-11-2009, 09:04
bizim ölçümden 1 hafta evvel çipsiz 114 ölçülmüştü chipledik gittik bide sonuç bu paşada ölç bakalım devir saatinide yap kanka ölü gibi yatıyo ibre
hay masallah...araba boyle guzelse hıc ellemeyın abi...300 yapcaksanız debrıyaj kacıracak cart curt...
sağolasın izzetim ama arabayı 300 yapmayacaz biz araba zaten o civarlarda biz ölçümü doğru yapamadık :D devir saatim çalışmadığı için açıkçası bide geç saatti pazar günü akşam 9 :D fazlada uğraşmadık kalibrasyonmuş falan filan diye :D
e bu basınçta bu değer Allah bereket versin :D
muştu agzın kulaklarında kanka..:D
dimi paso gülücük atıyorum :hehe:
birazdan şirkette denetim başlayacak son sırıtmalarım bunlar :D
Low-Rider
16-11-2009, 11:35
dimi paso gülücük atıyorum :hehe:
birazdan şirkette denetim başlayacak son sırıtmalarım bunlar :D
aman abi bizim aldıklarımız açık çıkmasın :hehe:
ahauhuaa moruk sitenin adresini verdim faturayı gönderirler :hehe:
ne aldıkkı adaş, bayramda alacaklarımın yanında devede kulak..haıhaa:D
ahauhuaa moruk sitenin adresini verdim faturayı gönderirler :hehe:
ozgun bıktı bızden.. kovucak sonunda :D
Low-Rider
16-11-2009, 11:42
ne aldıkkı adaş, bayramda alacaklarımın yanında devede kulak..haıhaa:D
ahahha bak bayramı unuttuydum ben
tekrar bir çıkartma yapalım o zaman:D
tatlım makinanla gel ağaya beleş :hehe:
H22Power
16-11-2009, 12:30
abi serp te ölçtüğünüz 1.6 tiponun 200hp dyno çıktısını alabilir miyim? çok ciddiyim......
serp te aksine eksik çıkar fan küçük biz bunu muştu abiyede söledik paşada daha yüksek çıkıcak zaten hem fan dan dolayı hemde çarpandan dolayı biz serp dynoyu yazılımdan önceki ve sonraki gücünü görebilmek için kullanıyoruz mustafa abi arabasının gücünü merak ediyordu aşağı yukarı öğrendik bu kadar basit aşağılayıcı konuşmak yakışmaz...
Gazlıyor ama uzaktaysam senden
Bilki seni hiç unutmadım.
Motor kırmadıysam eğer yazık olmuş hata yapmışız
Senden yada ben ne fark eder şeytana uymuş rolling yapmışız
Adımı söylemezdin bana seslenirken ZaDe derdin,ZaDem derdin
Her ZaDe dediğinde beni kendine daha da aşık ederdin
Drag yaptığımız günleri hatırlıyorum, Güller açardı yüzümde
yengeden izin alamadıgında, yaprakların dökülürdü
Benim için kıyamet, beni geçtiğin gün demekti
Yokluğumda sen nasıl olursun hayal ettiğimde,
Seni 1. hep 1. görüyorum, hatta ve hatta yeni 106cılar tanırsın,
Tanı zaten sana tek saplayan 106 olmalı
Aynı şeyi isteme benden. yerine kimseye koyamam ki
Ben kimseye ama kimseye sana koyduğum gibi koymadım ki
Sen bana ZaDe dedin ZaDem dedin bizi kirletemem ki
----------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=lUZ-6ZbBcCw
CasabLanca
17-11-2009, 05:03
asdasdhuasduhasdaas asdusadıhuasd sabah sabah yapılır mı gariban musti abiye :D
DetailEF
17-11-2009, 05:21
Gazlıyor ama uzaktaysam senden
Bilki seni hiç unutmadım.
Senden yada ben ne fark eder şeytana uymuş rolling yapmışız
Adımı söylemezdin bana seslenirken ZaDe derdin,ZaDem derdin
Her ZaDe dediğinde beni kendine daha da aşık ederdin
Drag yaptığımız günleri hatırlıyorum, Güller açardı yüzümde
Benim için kıyamet, beni geçtiğin gün demekti
Yokluğumda sen nasıl olursun hayal ettiğimde,
Seni 1. hep 1. görüyorum, hatta ve hatta yeni 106cılar tanırsın,
Tanı zaten sana tek saplayan 106 olmalı
Aynı şeyi isteme benden. yerine kimseye koyamam ki
Ben kimseye ama kimseye sana koyduğum gibi koymadım ki
Sen bana ZaDe dedin ZaDem dedin bizi kirletemem ki
http://www.youtube.com/watch?v=lUZ-6ZbBcCw
Seni allah kahretmesin kanka :D Bu ne lan bu ne olum :hahaha:
Come on EKE come to me
Ben seni geçtim tır dorsesi gibi
Batsın bu dünya bitsin bu drag
Finish i geçtiğimde olsaydın yanımda
Çat pat cama vuran her alev
Alevin sesiyle korkan adam
ZaDe ve Göki Mantardan
Drag sevgisini sende tadan
Mercy mercy canım mercy
Askımız bumuydu kul oldu hepsi
Ne oldu EKE böyle sen söyle canım
Çok şeyler duydum ama sana hep inandım
Takmadım kafama sürekli sapladım
Sapladım sapladım şimdi cok pişmanım
Sen ve ben birde vtecler
Bın kere sıkmıştık bu caddelerde
Draglar bitti ogunler gitti
Aynı senin gibi dönmiyecekler geri
Şimdi içimi yakan atesi görüyormusun
Neredesin EKE seni bekliyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=1gITzll2tq0
Sokaklar şimdi sensiz soğuk ve karanlık
Egzozlar sanki susmuş, EKE avans vurmuş
Aklımdan çıkmıyor hiç o güzel sesin
2 de basmak için neler vermezdim
Bir efsaneydi, efsaneydi senle rollinge çıkmak
Aynı devirde buluşup, tamponuna dokunmak
Saatlerce sıkıp,hep tır boyu atmak
Bir efsane senle rollinge çıkmak
http://www.youtube.com/watch?v=9hAnd8TewKQ
Day Walker
17-11-2009, 07:14
puahahahahahha koptum sabah sabah yerlerdeyim :D
mustu görünce altına kaçırıcak :D
Sokaklar şimdi sensiz soğuk ve karanlık
Egzozlar sanki susmuş, EKE avans vurmuş
Aklımdan çıkmıyor hiç o güzel sesin
Bir efsaneydi, efsaneydi senle rollinge çıkmak
Aynı devirde buluşup, tamponuna dokunmak
Saatlerce sıkıp,hep tır boyu atmak
Bir efsane senle rollinge çıkmak
http://www.youtube.com/watch?v=9hAnd8TewKQ
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
olum Allah seni kahretmesin emi hahaha ak sabah sabah yarıldım ahuahu
lan nerden aklına geliyo sabahın bi körü yemeden içmeden uyumadan hahahhaha çüç kırığı seni hahaha :D
:D:D kanka son son maytabımı geçiyim saplıcaksın bana zaten :hehe:son 1 hafta iş başı yapıyorum kurtuluyosun benden :D
:D:D kanka son son maytabımı geçiyim saplıcaksın bana zaten :hehe:son 1 hafta iş başı yapıyorum kurtuluyosun benden :D
hahahah olum senin iş başı yapman vatan için en hayırlısı :hehe:
Goki olm sen harcaniyosun byralarda ahagahHa
kanka bence gazete haberi ve bu şiirlerimi alıntı yapıp ilk sayfaya koy :D
Day Walker
17-11-2009, 07:24
geldinmi davşanım :D
istanbul emniyet müdürlüğü trafik şube müdürlüğünce yapılan açıklamada sabah 06:00 sularında istanbul veli efendi hipodromundan çalınan 262 beygirin eyüp semtinde 84 modem bmw marka otomobil içinde yakalandı.
Olay ilgili yapılan açıklamada sanık m.m pişman olmadığını zade yi geçmek için elinden geleni ardına koymayacağını söyledi. M.m zührevi hastalıkları hastanesindeki kontrolun ardından çıkarıldıgı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
geçtiğimiz günlerde veli efendi hipodromundan çalınan 262 beygirin sanıklarından m.m çıkarıldığı beşiktaş ağır ceza mahkemecesince 74. Maddenin 08. Fıkrasınca 3 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılmıştır.mahkeme çıkışı sanık yakınları gazetecilere saldırırken m.m'nin suçsuz olduğunu dile getirip kararı temyize götürüceklerini bildirdiler.mahkeme çıkışı objektiflere konuşan m.m nin objektiflere söyledikleri kafalarda soru işareti oluşmasına neden oldu. M.m tutuklu aracına bindirilirken bu iş burada bitmedi gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak bekle beni zade demesi kafalarda soru işareti oluştururken mikrofonumu uzattığımız zade, sanık m.m'ninde dediği gibi kendilerine fantazi müziğin taçsız kralı kadir tapucudan gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak şarkısını armağan ediyorum dedi.
gazlıyor ama uzaktaysam senden
bilki seni hiç unutmadım.
senden yada ben ne fark eder şeytana uymuş rolling yapmışız
adımı söylemezdin bana seslenirken zade derdin,zadem derdin
her zade dediğinde beni kendine daha da aşık ederdin
drag yaptığımız günleri hatırlıyorum, güller açardı yüzümde
benim için kıyamet, beni geçtiğin gün demekti
yokluğumda sen nasıl olursun hayal ettiğimde,
seni 1. Hep 1. Görüyorum, hatta ve hatta yeni 106cılar tanırsın,
tanı zaten sana tek saplayan 106 olmalı
aynı şeyi isteme benden. Yerine kimseye koyamam ki
ben kimseye ama kimseye sana koyduğum gibi koymadım ki
sen bana zade dedin zadem dedin bizi kirletemem ki
----------------------------------------------------------------
[sıze="1"]http://www.youtube.com/watch?v=luz-6zbbccw[/sıze]
come on eke come to me
ben seni geçtim tır dorsesi gibi
batsın bu dünya bitsin bu drag
finish i geçtiğimde olsaydın yanımda
çat pat cama vuran her alev
alevin sesiyle korkan adam
zade ve göki mantardan
drag sevgisini sende tadan
mercy mercy canım mercy
askımız bumuydu kul oldu hepsi
ne oldu eke böyle sen söyle canım
çok şeyler duydum ama sana hep inandım
takmadım kafama sürekli sapladım
sapladım sapladım şimdi cok pişmanım
sen ve ben birde vtecler
bın kere sıkmıştık bu caddelerde
draglar bitti ogunler gitti
aynı senin gibi dönmiyecekler geri
şimdi içimi yakan atesi görüyormusun
[sıze="5"]neredesin eke seni bekliyorum... [/sıze]
[sıze="1"]http://www.youtube.com/watch?v=1gıtzll2tq0[/sıze]
sokaklar şimdi sensiz soğuk ve karanlık
egzozlar sanki susmuş, eke avans vurmuş
aklımdan çıkmıyor hiç o güzel sesin
bir efsaneydi, efsaneydi senle rollinge çıkmak
aynı devirde buluşup, tamponuna dokunmak
saatlerce sıkıp,hep tır boyu atmak
bir efsane senle rollinge çıkmak
[sıze="1"]http://www.youtube.com/watch?v=9hand8tewkq[/sıze]
:d:d:d....
ya hadi yazıyosun niye güncelliyosun :D
ya hadi yazıyosun niye güncelliyosun :D
senin için davşanım :D
abi serp te ölçtüğünüz 1.6 tiponun 200hp dyno çıktısını alabilir miyim? çok ciddiyim......
serp te aksine eksik çıkar fan küçük biz bunu muştu abiyede söledik paşada daha yüksek çıkıcak zaten hem fan dan dolayı hemde çarpandan dolayı biz serp dynoyu yazılımdan önceki ve sonraki gücünü görebilmek için kullanıyoruz mustafa abi arabasının gücünü merak ediyordu aşağı yukarı öğrendik bu kadar basit aşağılayıcı konuşmak yakışmaz...
arada yapabiliyo öle seyler burdaki daynoda program sapıtıyo bi kere programı açıp kapadınmı dewam:)düzeliyo sorun yoq yani..tabi serplerin hepsi böle olcak diye bi kosul yoq..yani tiponun gerçek verisi tabikide o degil:)
Day Walker
17-11-2009, 07:28
hahahahaaha mesai başlıcak kapatamıyorum forumu :D
abi gece ayrı gündüz ayrı herif sapık gibi bırakmıyo peşimi :D
Mustafa Birsesli
17-11-2009, 16:28
sözüme inanmıyorsan dyno çıktısını da paylaşırım başımıza geleni espirili bir dille anlattım aşşağılayıcı konusacak olsam farklı konusurdum emin ol :D dyno konusu herzaman muamma olmuştur paşanınki içinde laf söyleyen bulunur mert dastan ın dynosunada en pahalısından en ucuzuna da dyno muhabbetleri bitmezzz;)
sözüme inanmıyorsan dyno çıktısını da paylaşırım başımıza geleni espirili bir dille anlattım aşşağılayıcı konusacak olsam farklı konusurdum emin ol :D dyno konusu herzaman muamma olmuştur paşanınki içinde laf söyleyen bulunur mert dastan ın dynosunada en pahalısından en ucuzuna da dyno muhabbetleri bitmezzz;)
ahuaha davşanım benim 250 olsa ne olur 300 olsa ne olur demi teke gönlümüzde 500 hp :hehe:
Dyno ile ölçüm yapan, daha doğrusu yapamayan kişi, 200hp çıktıktan sonra kendi kendine dalga geçmeye başlayıp kaç hp isterseniz çıkarırım gibi laflar etti. =) Büyütülecek bir durum yok senin anlayacağın ;)
Mustafa Birsesli
17-11-2009, 16:53
ahuaha davşanım benim 250 olsa ne olur 300 olsa ne olur demi teke gönlümüzde 500 hp :hehe:
eke 100 hp de olsa gönlümüzde yeri ayrı ;)
fiber bagajımızda yokkı takalım..:D:D
Mustafa Birsesli
18-11-2009, 07:51
nediyim allah beni kahretsin :)
ahuahuahauah Allah seni başımızdan eksik etmesin davşanım :D
fiber bagajımızda yokkı takalım..:D:D
benım bransım soleyın yapayım hemen ahuahah :)
estafurullah kardesım..:)
Bügün forum karışacak
Kopardığın o akslardan
Zengin oldu çıkmacılar
Denediğim en büyük rakipdin
Tattığım en büyük zevkdin
Bir video çektim sana umarım nete yüklersin..
Day Walker
18-11-2009, 13:14
ahahahahahaha başlıyoruz gene :D
yok abi bu aralar herkes bana yazıyo biri şiir yazar biri imzamla oynar :D
şiiiri boşverde kank mail geldimi sana cts için yazdıgım ?
ne maili kanka nereye gelecekti ?
aksam ki yarıstan vıdeo yokmu kankum?
kanka varda arkadaşım telinde akşam belki alırım.
ya tolga şu imzayla oynama olum :D bak bilal adminim kızıyo :D
-Bir gün sordum James Bonda
Hangisine benzer anakonda
Gel yavrum dedi bak bu Peugeot bu da Honda
Sence hangisine dedi sert bi tonda
Eye of the tiger çalıyordu fonda
Tırstım birden ıslandı bizim pantolonda donda
Sesim titreyerek dedim Honda
Dedi anladın sende sonunda
Tabiiki Honda...
oooooo yeeeeeeeeeeeeee :D :D :D
Day Walker
18-11-2009, 16:33
Tabiiki Honda...
aahahahhahaha
fitenk için bişey yokmu yaw :D
aşıklar mı atışıyo olum burda bak bildiririm moderatöre haa :D diyecemde moderatör sabahtır imzamla oynayıp duruyo :D
Tabiiki Honda...
süper:D:D:Dpuahuahu:D
Bu arada EKE Mükemmel Bi alet yaa bitiyorum EKE 3o'a.Kazasız Cezasız..:icon_tup:
SekoLive
18-11-2009, 20:05
Tabiiki Honda...
emeğine saygı :D mükemmel olmuıs :D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D cok guldum yaa :D
Topragım yeni bi yag cıkmıs, körfez pistinde yenen 10 boy hazmı kolaylastırıyormus :D
http://i198.photobucket.com/albums/aa219/draggerpunto/18112009069.jpg
auhau ya varya size daha bişi demiyorum :D
admininden userına bu ara herkes benle uğraşıyo :D
Ahahahaha sana seviyorum :D
http://img262.imageshack.us/img262/2189/mmustu.jpg
ya moruk ben en azından o piste çıktım bide o piste en son milattan önce çıkanlar var tekerlek yeni icat olmuş o zamanlar tekerleği bulmuşlar ama elleriyle yuvarlıyolar o şekil yani o yüzden onları kaaaaaleeee almıyorum :D
harbiden bu yavuzun dragger filan nerden geliyor ? :hehe:
Low-Rider
19-11-2009, 11:59
zamanında ışıklarda 2kere kalkmş 1egzantrik takmş draggger diye takılıyo:D
şişşştt öyle deme şimdi yazar hemen el yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanır diye :hehe: sıkıyosa gel trafik yapalım :D
Serencebey
19-11-2009, 12:11
sen trafigi bosver BMWcı dıe gecınıonuz bı e21 sunrofunu olcemedın bulun desem napacaksın bılmıorum :D
5 dk... LOADİNGGGGGGGGGGGGG
Alicanrs
19-11-2009, 13:34
hemde çok fena =) o gün gördüm baya iyi gidio çok güzel Maşallah
serkan ünlüü
20-11-2009, 08:58
maşallah kanka kazasız belasız cicek bee
gıkımı çıkartırsam 2 olayım :D
seside iyi be maşallah diyelim :)
Valla yavru MSUPRA desem yeridir :D
Mükemmel gidiyor, MAŞALLAH :)
gıkımı çıkartırsam 2 olayım :D
haha hiç bilenmeyin maşallah biraz hızlı :)
Bun günleri görecekmiydim ühühühüh
Bun günleri görecekmiydim ühühühüh
ağlama kız dedim sana olucak diye :D artık tatlı alır gelirsin abinin yanına :D
ağlama kız dedim sana olucak diye :D artık tatlı alır gelirsin abinin yanına :D
tamam gider yapıyor arabada gene eksik galiba deyip tatlıdan kurtulsam :hahaha::hahaha::hahaha: pinti spec
abi adamı ne zaman arasam sizin oralarda ben söylerim alırız ayıp ediyon
tamam gider yapıyor arabada gene eksik galiba deyip tatlıdan kurtulsam :hahaha::hahaha::hahaha: pinti spec
abi adamı ne zaman arasam sizin oralarda ben söylerim alırız ayıp ediyon
bak yukarda ALLAH var sevda muştuya soruyorum sevdanın haberi varmı diyorum buraya geldiğinden valla haberi var abi kendi yolladı zaten diyo..:D
bak yukarda ALLAH var sevda muştuya soruyorum sevdanın haberi varmı diyorum buraya geldiğinden valla haberi var abi kendi yolladı zaten diyo..:D
bak bu dediğin ayrı bir şey ben diyorum ki adam sürekli sizin orada ben arada bir geliyorum o oradayken iste :hahaha::hahaha: can taşıyacak tabiki gönderirim
abi senin varyaa :hehe:
arkadaşlar çok teşekkür ederim tekrardan :D fazlada böyle konuşmayın zaten g.tüm tavana vurdu biraz daha kalkmasın :hehe:
abi senin varyaa :hehe:
arkadaşlar çok teşekkür ederim tekrardan :D fazlada böyle konuşmayın zaten g.tüm tavana vurdu biraz daha kalkmasın :hehe:
o döt muştu tavana vurması için vinç lazım :D
valla şaka bi yana abi sana fedai ustaya ve serdar kankama tekrar teşekkür ederim.
daha fazlası zarar bana 0,6 bar tam karar :D
valla şaka bi yana abi sana fedai ustaya ve serdar kankama tekrar teşekkür ederim.
daha fazlası zarar bana 0,6 bar tam karar :D
yine bu kadar övgü varsa muştu , akşam ortalığın anasını ağlattın dimi :D
fazlasın istesende vermez kimse EKE yerinde durmuyor o zaman (Ya bu arada şu "Galata kulesinden attım fesimi.Eyyy fani insaf et degdireyim tepesini.Değdirirsem tepesini itelemem gerisini.Itelersem gerisini keserim nefesini" sil)
ya gülüm ben siliyorum onu admin arkadaşlardan birisi ekliyo :D
valla frenlerim on numara olmuş :D arabam şak diye duruyor :D tabi basınç basarsak kıçını başını nasıl zaptedecez bilmiyorum ama millet zaptediyo öğreniriz bizde :D
abi ortalığın anasını ağlattın derken bişi yapmadık tabi Arkadaşlar sağolsun hepsi abilerini kardeşlerini sevindirmek için biraz abartıyolar :D
H22Power
22-11-2009, 10:13
yiğidi öldür hakkını yeme ama yinede beni geçemezsin:D
ya gülüm ben siliyorum onu admin arkadaşlardan birisi ekliyo :D
valla frenlerim on numara olmuş :D arabam şak diye duruyor :D tabi basınç basarsak kıçını başını nasıl zaptedecez bilmiyorum ama millet zaptediyo öğreniriz bizde :D
abi ortalığın anasını ağlattın derken bişi yapmadık tabi Arkadaşlar sağolsun hepsi abilerini kardeşlerini sevindirmek için biraz abartıyolar :D
sen bir şey yapmamışsındır kesin :D
yiğidi öldür hakkını yeme ama yinede beni geçemezsin:D
Valla bagajdan girer kaputtan cıkar hahahaa :D
Ozan Özer
22-11-2009, 18:44
Emeğinize,yüreğinize sağlık.!! Güzel kasa,mükemmel renk ve araç..Kazasız belasız kullan kardeşim..
http://img260.imageshack.us/img260/562/mutu.jpg
hahahahahhaha
kanka kopardın benıı hahahahhahaha:hahaha::hahaha:
SULTANOGLU
27-11-2009, 21:14
puahahhahahahahhahhahaahahhaahaaha :D:D:D:D
ahahahah iyi olmus bu :D :D :D
H22Power
27-11-2009, 22:37
konu hortlamış:D
ulen laz ne diyim ben sana işin gücün yok onu anladık :D
sende yolda geçemeyeceğini anladın sanaldan son sürat gidiyosun :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
H22Power
28-11-2009, 13:37
akşama bekliyoruz bmw lere eke leri e30 ları:D
bayram dolayısıyla kapalıyız :D
karım izin vermiyo :D
H22Power
28-11-2009, 13:43
bayram dolayısıyla kapalıyız :D
karım izin vermiyo :D
halil abi ile konuştuk bana eke yi getirin dedi t3 t4 honda integra turbo:D
şaka bi yana büyük ihtimalle gelicek ben süpersonic salih ile deneyeceğim gt28 honda si:D
H22Power
28-11-2009, 13:49
sanaldan son sürat gidiyosun
geliyor musun gelmiyor musun abi:D
H.bilgili
28-11-2009, 15:40
halil abi ile konuştuk bana eke yi getirin dedi t3 t4 honda integra turbo:D
şaka bi yana büyük ihtimalle gelicek ben süpersonic salih ile deneyeceğim gt28 honda si:D
:D:D:D ulen Mustafa ne adamsın ortalıgı karıstırmada bırebırsın:D
ıstedıgını yap mustuyla bızı bırbırımıze dusuremezsın.
sen ılk once Salıh ı gec:D:D
H22Power
28-11-2009, 18:06
:D:D:D ulen Mustafa ne adamsın ortalıgı karıstırmada bırebırsın:D
ıstedıgını yap mustuyla bızı bırbırımıze dusuremezsın.
sen ılk once Salıh ı gec:D:D
abilerin bitanesi korhan abiye söle laptopı getirin videoyu dyno videosunu alıcam ayrıca dedi ki benim teg halil abiyi geçer ama ben saygımdan gaz çekiyorum:D oda gelsin deneriz hahaha
Suanda abanttayım halıl abım ne derse o sıkıntı yok
http://img260.imageshack.us/img260/562/mutu.jpg
lan ben bunu yenı gördum :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
hemen pc ye arka plan kayıt :hahaha::cokgreen::cokgreen::hoo::Bravoo::hehe:
ya varya Allah sizi bildiği gibi yapsın :hehe:
bugün sanayiide gördüm sanki seyrantepe tarafında ?
B.Battal
29-11-2009, 21:50
ne kadar benziyor değil mi :)
http://img137.imageshack.us/img137/6053/img0216hn.jpg
bugün sanayiide gördüm sanki seyrantepe tarafında ?
yavrı abimizin tükkanının önüne parkettik orda kaldı akşama kadar :D
ne kadar benziyor değil mi :)
http://img137.imageshack.us/img137/6053/img0216hn.jpg
valla baya inceledim resmi nerde çekilmiş diye :hehe:
yavrı abimizin tükkanının önüne parkettik orda kaldı akşama kadar :D
valla baya inceledim resmi nerde çekilmiş diye :hehe:
olm kafadan farklı bikere senin stop pembe ve tek yanlamıydı şu fotoda :D
Ayrıca bunun stopları kalın. Yüksek model galiba.
yaw niye eziyosunuz m40 mış m10 muş :hehe:
adama ellemeyin tadını çıkarsın ekeyi aldığından beri en mutlu günleri :)
arabam 300 hp ve acil satılık günceli :hehe:
arabam 300 hp ve acil satılık günceli :hehe:
Senet olurmu ayrıca hamamdan teslim alırım günceli. :)
2 tane buyuk bas hayvan verıyım
bugün arabamızı teslim aldık rodaj spec başladı.3000 kesici iğrenç bi duygu :D
http://img191.imageshack.us/img191/3783/fotoraf0099medium.jpg (http://img191.imageshack.us/i/fotoraf0099medium.jpg/)http://img191.imageshack.us/img191/fotoraf0099medium.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img191/fotoraf0099medium.jpg/1/)
CasabLanca
09-01-2010, 23:52
tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız tü tü tüüüüüü
Rstmania
09-01-2010, 23:53
Hayırlı olsun abi.. kazasız belasız bnmek nasip olsun....
Mustafa Birsesli
09-01-2010, 23:58
bugün arabamızı teslim aldık rodaj spec başladı.3000 kesici iğrenç bi duygu :D
http://img191.imageshack.us/img191/3783/fotoraf0099medium.jpg (http://img191.imageshack.us/i/fotoraf0099medium.jpg/)http://img191.imageshack.us/img191/fotoraf0099medium.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img191/fotoraf0099medium.jpg/1/)
hehe 10,000 çevirse sen rodaj modaj dinlemeden çatırt diye basarsın
teşekkürler davşanlarım :D
valla moruk çok kötü ya eve gelirken unutup bi basıyorum küt diye vuruyo kafayı yere iğrenç bişi :D ama 5 sonu 120-130 görüyo :D
hayırlı olsun her dokunuştan sonra kaputun içi daha güzel oluyo
moruk dahada dokunmak istemiyorum artık :D güzel çirkin farketmiyo nefes alsın yeter :D
Rstmania
10-01-2010, 00:16
Rodaj kaç km oldu?Bitmedi mi daha?
Mustafa Birsesli
10-01-2010, 00:18
moruk dahada dokunmak istemiyorum artık :D güzel çirkin farketmiyo nefes alsın yeter :D
aksaray spec :)
Rodaj kaç km oldu?Bitmedi mi daha?
ahaha ne bitmesi yeni başladı :D yeni aldım daha sanayiden :D
aksaray spec :)
dimi moruk ciğerci :D
Mustafa Birsesli
10-01-2010, 00:21
ciğerciye gidecez bak unutma :)
lan mustafa bir daha kırarsan yak o motoru swap yap. yeter be olm kesene zarar.
Rstmania
10-01-2010, 00:23
ahaha ne bitmesi yeni başladı :D yeni aldım daha sanayiden :D
dimi moruk ciğerci :D
ne bileyim abi 3-4 saat oldu ya yarılamışsındır dedim:)
hahahha valla yalan olmasın ama 4-5 saat oldu alalı eve gelmeden yaklaşık 200 km attım öyle geldim :D salıya biter işi :D
lan mustafa bir daha kırarsan yak o motoru swap yap. yeter be olm kesene zarar.
kanka çözdük olayı öğrendik geç oldu ama çözdük
tam yürümeye başladı ama eskiden gördüğü sıkıntılardan ötürü koyuverdi bu sefer
Rabbim büyük sıkıntı olmayacak Onun izniyle
torrento
10-01-2010, 02:01
allah kaza bela vermein
Bulut Y.
10-01-2010, 02:18
gördüm yakından sankoda ciyerli meaşşallah :)
kzasız belasız muştu daha yeni geldim eve :)
Hayirli olsun kankacim. Artik bi tur verirsin :D
Hayirli olsun kankacim. Artik bi tur verirsin :D
Bide bana versin :D
bana hep veriyo :D
Biz bişey göremedik henüz :D
SekoLive
10-01-2010, 08:16
bana hep veriyo :D
:D :D :D :D :hehe:
Biz bişey göremedik henüz :D
istemesini bilmiyosun demekki bana daimi veriyo :D
Onune gelene veren mustu :D
onune gelene veren mustu :d
haftayada sen vericen :d
Ben vermiyorum :D
Evet pompalayamiyirum :D
kanka hayırlı olsun guzel rodaj yap derım zaten havalar rodaj havası :)
kanka hayırlı olsun guzel rodaj yap derım zaten havalar rodaj havası :)
bir sonraki haftada sen :D
Ben vermiyorum :D
Sen ne zaman istesem veriyosun sıkıldım :D
Sen ne zaman istesem veriyosun sıkıldım :D
Ben sadece gösteriyorum :D
ya konumun içine etmişsiniz :D moderatöre şikeyet ettim sizi :D
ya konumun içine etmişsiniz :D moderatöre şikeyet ettim sizi :D
koltuklarla resim çeksene:D
koltuklarla resim çeksene:D
şimdi çıkıp boya alacam abi krom çıtaları falan komple mat siyah yapacam :D
tabi çalışırsa araba inş akü cortlamamıştır :D
Boost Up
10-01-2010, 10:28
şimdi çıkıp boya alacam abi krom çıtaları falan komple mat siyah yapacam :D
tabi çalışırsa araba inş akü cortlamamıştır :D
Abi sırf söyledin diye çalışmayacak bence:hihih:. (Allah korusun tabii de:D)
ya aküm dura dura yalan olmuş sanırım gece yeni aküde bulamadım kısmet artık :D
SekoLive
10-01-2010, 10:31
aküsüzlüğe nalet olsn :) 1 ay ne çektim anlatamam :D bi ara ambulasın birisi yardım etti kurtardı beni kaldıgım yerden :D
neyseki aldık yenisini
ya aküm dura dura yalan olmuş sanırım gece yeni aküde bulamadım kısmet artık :D
Vurdurmak istiyosan geliyim :D
SekoLive
10-01-2010, 10:34
:) içimden geçti ama yazmaya yaşım yetmedi :D
gel birlikte vurduralım hacı :D
gel birlikte vurduralım hacı :D
Benimki sağlam hacı sen otur içine ben ittiririm :D :D
Benimki sağlam hacı sen otur içine ben ittiririm :D :D
yok tövbe sen vurdurmazsan bende vurdurmam :D
Muştu konuda ekonomiye baya yardımcı oluyorsunuz helal olsun vallahi :)
Güzel olmuştur inşallah gönlüne göre binmek nasip olsun aracın kazasız belasız .
Boost Up
10-01-2010, 10:37
Burda kırmızı, ünlemli bir tuş var, basınca ne oluyor bilen var mı?:hihih::D:D:D:hahaha:
yok tövbe sen vurdurmazsan bende vurdurmam :D
Tamam hacı ozaman sana yeni Akü alalım :) şu gümüş gri yeni çıkanlar varya motor içi ile uyumlu olur hem renk açısından ;)
konu ne konuşulup yazılan ne
bir sonraki haftada sen :D
ben artık rodaj yapmıyrum suprız bır sey yapıcam :D
E 30 için ankaraya gelmeni tavsiye ederimm
Maşallah cok güzel olmuss... :D
e30 bibaşka beee maşallahı var
E 30 için ankaraya gelmeni tavsiye ederimm
Maşallah cok güzel olmuss... :D
hadi canım :D
çok gelip gittim oralara iyi bilirim ;) teşekkürler
e30 bibaşka beee maşallahı var
teşekkürler
yok ya binemiyorum 600 km oldu tam biraz daha devir açtı cem abi 4000 yaptı boost görmeye başladık WG cortladı :D
hadıı yaa sende tam bahsız cıktın :)
yok ya binemiyorum 600 km oldu tam biraz daha devir açtı cem abi 4000 yaptı boost görmeye başladık WG cortladı :D
Cem Taşçı'dan yüz görümlüğü almışsın hacı :D
olum wg im kırıldı lan :)
hani diyafram falan değil bildiğin koptu :D
olum wg im kırıldı lan :)
hani diyafram falan değil bildiğin koptu :D
Oha ırzına geçmişsin yine arabanın :D
Peki çok korkup ağladınmı kopucak zannedip :D :D
SULTANOGLU
18-01-2010, 15:40
dün ne güldüm ya :D:D
dün ne güldüm ya :D:D
Aç götüne gül olurmu :D
olum ne varsa profiloda var :D
sanayiden çıktım full boost geldim profiloya sıkıntı yok :)
dönüşte bi çalıştırdım arabayı sanki egzost patlamış gibi veriyo ne oldu bende anlamadım :D
SULTANOGLU
18-01-2010, 15:43
işte dedim sana profilo komple cenabet :D:D
olum ne varsa profiloda var :D
sanayiden çıktım full boost geldim profiloya sıkıntı yok :)
dönüşte bi çalıştırdım arabayı sanki egzost patlamış gibi veriyo ne oldu bende anlamadım :D
CenabetFilo :D
SULTANOGLU
18-01-2010, 15:44
Aç götüne gül olurmu :D
pauahahahaahaha onada gülüyorum bazen :D
pauahahahaahaha onada gülüyorum bazen :D
Bunun gibimi :D
http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=1109789579650&ref=mf
SULTANOGLU
18-01-2010, 15:49
olm iş yerinde link açmıyorum dedikçe sen link koy tamammı :D:D
olm iş yerinde link açmıyorum dedikçe sen link koy tamammı :D:D
Ama izlemen lazım efsane bir video bu :D Pm atıyorum evden izlersin :D
LAn bi bitir şu arabayı bir kere gezinmek nasip olsun bana.
yaw kankam ayıpsın araba bitiyo sonra yeniden başlıyo sen denk gelmiyosun :D :D
yaa muştu gözünü seviyim değiştir şu westegatein yerini ben flanş yaptırmıştım bi boru çek başka yere al tabi kopacak aq
CasabLanca
18-01-2010, 19:18
mustafa abi ne olacak bu zalım halin :D
Allah o eke ye sabır versin nedir bu muştu ağadan çektiği eke katili mübarek şaka biyana fena makine olmuş :D:D
SekoLive
18-01-2010, 21:10
bu konu neden project car bölümüne taşınmıyor ? :)
muştu abi kazasız belasız
projelik neyi kaldı la arabanın :D
SekoLive
18-01-2010, 21:13
abi resmen başlı başına proje avrupa birliği gibi hiç bitmeyen bi proje
seni takdir ediyorm abi galatasarayın linderhod a gösterdiği vefayı gösteriyorsun dilerim uzun süre binersin EKE ye
projelik neyi kaldı la arabanın :D
Ben dıyecektım ekenın 1mılyonuncu projesı
uhuheuhuehue yengem patlattı bombayı :DDDDD
binicen ekeye vurucan kırbacı vurucan kırbacı :D:D:D
kim demişti konunun en başında
eke terminatör gibi yok edilemiyor diye :hehe: valla öyle :D küllerinden doğuyo :D
kim demişti konunun en başında
eke terminatör gibi yok edilemiyor diye :hehe: valla öyle :D küllerinden doğuyo :D
küllerinden doğan efsane :icon_tup:
Acı olm arabaya senden 1 yas kucuk heryan termınator olsa ne olur