Orijinalini görmek için tıklayınız : New CLA200 Red Mercedes!
Güncel Fotoğraflar; 1, 4
http://m1305.hizliresim.com/19/u/ngvrm.png
Merhabalar TechTurkey ailesi,
Geçtiğimiz 2 gün önce Mengerler çıkışlı Mercedes CLA 200'ümüz geldi. CLA 200 / Urban paket olup stantart dışında hiç bir özellik ekletilmemiştir.
Şu an için CLA satın alsanız bile Ekim ayında teslimat ile satış gerçekleştiriliyor. Bizde şanlı olarak yakalandığımız bir furyadan 1 haftada aracımızı teslim aldık.
Araç hakkında deneyimlerim ve söyleyeceklerim.
Notlar
CLA: C serisi ve A serisinin arasında ki ince çizgi C(Line)A olarak oluşturulmuş bir araç.
Kesinlikle alacak olanlar Gri veya Kırmızı almalı Beyaz rengi o kadar da iyi durmuyor.
CLA almayı düşünüyorsanız Urban paket dışına çıkabilme şansınız var ise muhakkak AMG paket alin. 6 BİN TL oynuyor. Şu an araç ile 100KM yaptık pişmanız. AMG çalışmalarına başlıyoruz bu hafta...
Deneyimler
Kız arkadaşımda A180 Urban paket mevcut. Ona kıyasla CLA'nın direksiyonu ve manevraları %80 oranla A180'den hafif.
Eski kasa Mercedeslere ziyade C serisine kıyasla daha çok hızlandığını görüyorum.
Kullanımı çok keyifli ve rahat.
Her Mercedes alacak arkadaşımıza, abimize önerebileceğim bir araç.
Her türlü soru görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.
Buyrun birkaç fotoğraf (Profesyonel çekimleri en kısa süre de ekleyeceğim);
http://i759.photobucket.com/albums/xx233/jdmturkiye/IMG_4503_zpsde894f68.jpg
http://i759.photobucket.com/albums/xx233/jdmturkiye/IMG_4504_zpsd3da8d5b.jpg
http://i759.photobucket.com/albums/xx233/jdmturkiye/IMG_4505_zps6c256805.jpg
phoenixs
26-05-2013, 10:27
hay maşallah hocam :) kırmızının asaleti mercedes in kalitesi :) daha ne ister ki bi insan allah kaza bela vermesin hocam tekeriniz hep düz bassın
hayırlısı olsun kazasız belasız kunlanın ufak tefek dokunuşlarla cici olur :) beyazı geçenlerde izmirde gördüm 34 plakaydı dediğiniz gibi tam göstermiyor bencede beyaz renk makinayı
Maşallah , bu şekilde bile çok güzel duruyor..
onurgoyunc
26-05-2013, 10:55
Aracınız hayırlı olsun :) ekim teslimat olsa yine iyi bana ocak teslimat dendi, bayiden çıkmadan 10bin tl karlı aracını satanlar mevcut
Ferhat_V
26-05-2013, 11:09
maşallah rengiyle kasasıyla çok güzel.
Yiğit Ş.
26-05-2013, 11:12
2 gün önce soran arkadaşıma 2014 şubat demişler teslim:)
serkanokan
26-05-2013, 11:18
Oncelikle hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanirsinzi insallah.
Henuz cok yeni ama yol yaptikca ortalama yakit degerini yazarsaniz almayi dusunenler icin belirleyici bir etken olur. Bir de opsiyonlar arasinda mercekli xenon far var, bununla birlikte diger bir opsiyon da bu farlara eklenen gece surus paketi. Bu pakedin ne ise yaradigini biliyo musunuz?
Maşallah çok güzel ancak bi-xenon projesi yapın derim çok yakışıyor ...
Hayırlı olsun
Kazasız belasız.
Boş olmuş ama keşke en kötü bi-xenon olsaydı sonradan eklenmesi çok maliyetli olan bişey tampon jant vb gibi ürünler gibi de değil takılması eklenmesi
Neyse güle güle kullanın..
bora1311
26-05-2013, 11:22
hayırlı olsun...
güle güle kullanın, kazasız belasız...
oguzhan999
26-05-2013, 11:23
Bu arabanın tek eksiği benim nazarımda önden ceker olması , onu duydugumda bnm için cla bitti , fakat arabanın çizgileri inanılmaz hoş !
hay maşallah hocam :) kırmızının asaleti mercedes in kalitesi :) daha ne ister ki bi insan allah kaza bela vermesin hocam tekeriniz hep düz bassın
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, amin cümlemizin...
hayırlısı olsun kazasız belasız kunlanın ufak tefek dokunuşlarla cici olur :) beyazı geçenlerde izmirde gördüm 34 plakaydı dediğiniz gibi tam göstermiyor bencede beyaz renk makinayı
Ben de aracı alma işlemleri sırasında sürekli serviste satılan araçları gördüğümde Gri ve Kırmızıdan başka rengin seçilmemesi yönünde kararımı verdim. Teşekkür ederim sağolun.
Maşallah , bu şekilde bile çok güzel duruyor..
Çok teşekkürler.
Aracınız hayırlı olsun :) ekim teslimat olsa yine iyi bana ocak teslimat dendi, bayiden çıkmadan 10bin tl karlı aracını satanlar mevcut
Doğru bizde Mengerler şube müdürünü tanıyoruz onun yardımları ile alabildik. Hatta 2 tane alacaktık 1 tanesini alabildik şu an. Diğeri yıl sonunda.
maşallah rengiyle kasasıyla çok güzel.
Teşekkürler, kırmızı candır. :)
2 gün önce soran arkadaşıma 2014 şubat demişler teslim:)
Doğrudur yıl sonuna doğru ve yeni yıla söz veriyorlar.
Oncelikle hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanirsinzi insallah.
Henuz cok yeni ama yol yaptikca ortalama yakit degerini yazarsaniz almayi dusunenler icin belirleyici bir etken olur. Bir de opsiyonlar arasinda mercekli xenon far var, bununla birlikte diger bir opsiyon da bu farlara eklenen gece surus paketi. Bu pakedin ne ise yaradigini biliyo musunuz?
Teşekkür ederiz. Ben size ortalama yakıt değerlerini söyliyeyim; Stabil oranla kullandığınızda minimum 7 ile 8 litre arasında yakmakta. Bu oran 100 KM hıza kadar geçerli. Ancak 100 ve sonrası için yakıt değeri 100 - 140 arası 10, 11 litre, 140 - .... sonrası 13,12 litre yakıyor. Biz aracı biraz denedik. Ortalama yakıt değeri 13,5 Litre görünmekte idi. Muhakkak Mercekli Xenon far alınmalı. Biz de önümüzde ki hafta alacağız. Fiyatı 2Bin TL'i buluyor. Gece sürüş paketi ile ilgili bir bilgim yok açıkcası. Ancak bunu öğrenip size dönüş yapacağım.
Maşallah çok güzel ancak bi-xenon projesi yapın derim çok yakışıyor ...
Teşekkürler, aynen ilk yapacağımız uygulama xenon olacak.
Hayırlı olsun
Kazasız belasız.
Boş olmuş ama keşke en kötü bi-xenon olsaydı sonradan eklenmesi çok maliyetli olan bişey tampon jant vb gibi ürünler gibi de değil takılması eklenmesi
Neyse güle güle kullanın..
Teşekkürler. Xenon 1.700 - 2.000TL arasında değişen bir opsiyon. Bizde önümüz de ki günlerde koyduracağız.
hayırlı olsun...
güle güle kullanın, kazasız belasız...
Çok teşekkürler.
Bu arabanın tek eksiği benim nazarımda önden ceker olması , onu duydugumda bnm için cla bitti , fakat arabanın çizgileri inanılmaz hoş !
Bu aracı satın alan çoğu kişi dış görünüşün de bulunan sert çizgileri ve noktaları beğendiği için alıyor. Bizde öyle aldık. Çok dolu bir araç değil CLS ile kıyaslıyoruz günlerdir almak istediğimiz bir diğer araç. Ona göre çok boş bir araba ancak sınıfında lider olacak bir araç teşekkürler.
Teşekkürler. Xenon 1.700 - 2.000TL arasında değişen bir opsiyon.
Sonradan takmak bu kadar ucuz mu ? bi yanlışlık olmasın ?
"0" km araç alırken opsiyon fiyatı 2.000 TL civarı oluyor da
Sonradan takmaya çalışınca çok pahalı oluyor bildiğim kadarıyla
Mercedes ın o kadar ucuz ise şaşırım gerçekten..
aybarsdnr
26-05-2013, 12:45
A serilerinde 6000 tl diye biliyorum. CLA da da o fiyatlardadır
cascadetr
26-05-2013, 13:02
öcelikle hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin ama bu cla serisinin arkasında niyeyse bi insignia havası varmış gibi geliyor bana
Araştıracağım önümüzde ki hafta bilgilendiririm sizi. A180 için 2.000TL yazıyordu internette, CLA'nın durumu nedir bilmiyorum şu an. Araştırayım paylaşacağım.
öcelikle hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin ama bu cla serisinin arkasında niyeyse bi insignia havası varmış gibi geliyor bana
Çok teşekkür ediyorum, amin cümlemize. Duruş olarak insignia'larla benzerliği söz koknusu dediğiniz gibi :)
hayırlı olsun :) bende beyazın yakısmadıgını düsüüyorum kırmızı veya siyah olabilir :D
Salihcan
26-05-2013, 15:19
Maşallah , kırmızı aracı göstermiş :)
Guzel gunlerde kazasız belasız kullan ama çok arada kalmış bi seri gibi geliyo bana:( gariban cls'si :D(yanlış anlama kendi yorumum tamamen:))+ olarak önden çeker m-b pek sıcak bakmıyorum,karaktere ters geliyo ne biliyim.Hadi 4matic neyse de ıh yani :D
guzelgunlerde kazasız belasız tekrardan,hayırlı olsun.
Deepblue
26-05-2013, 18:08
Rengine kurban MaşAllah..
hayırlı olsun
bizde cok baktık ama sonradan bir iki şeyinden oturu vazgectik en basta arkadan olmaması(bundan hızlanmada dedigin frk olabilir) çeşitli basit ayrıntılar kaput amortisoru vs koymamaları gibi gibi
buarada gece görüşü degğide gece paketi olabilir o. gece paketinde amg jantın içi siyah olanı arka camları koyu oluyor vede aynalar siyah geliyor
hayırlı olsun :) bende beyazın yakısmadıgını düsüüyorum kırmızı veya siyah olabilir :D
Teşekkürler. Bence de.
Maşallah , kırmızı aracı göstermiş :)
Sağolun :)
Guzel gunlerde kazasız belasız kullan ama çok arada kalmış bi seri gibi geliyo bana:( gariban cls'si :D(yanlış anlama kendi yorumum tamamen:))+ olarak önden çeker m-b pek sıcak bakmıyorum,karaktere ters geliyo ne biliyim.Hadi 4matic neyse de ıh yani :D
guzelgunlerde kazasız belasız tekrardan,hayırlı olsun.
Henüz çok daha yeni bir model ileride göreceğiz ne konuma geleceğini. Teşekkürler.
Maşallah asaleti yeter.
Teşekkürler :)
Rengine kurban MaşAllah..
Sağolun, allah daha iyilerini versin. :)
hayırlı olsun
bizde cok baktık ama sonradan bir iki şeyinden oturu vazgectik en basta arkadan olmaması(bundan hızlanmada dedigin frk olabilir) çeşitli basit ayrıntılar kaput amortisoru vs koymamaları gibi gibi
buarada gece görüşü degğide gece paketi olabilir o. gece paketinde amg jantın içi siyah olanı arka camları koyu oluyor vede aynalar siyah geliyor
Bizim de bir anlık alma kararımız ile sonuçlandı. Araç arayışında olup almadık, denk geldi beğendik ve aldık. İyi olduğunu düşünüyorum. Ben çok kaliteli ve sınıf bir araç görüyorum CLA 200'ü trafikte de bayağı ilgi odağı şu sıralar :)
Doğrudur AMG Gece paketini kast etmiş arkadaş sizin dediğiniz gibi. + İç döşeme ve iç tavan da siyah oluyor.
Hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız :)
Maşallah çok güzel ve yakışıklı bence..C kasadan sonrakı favorım :D
Low-Rider
26-05-2013, 20:30
Hayırlı olsun çok şık duruyor, bende beyazını gördüm bugün canlı çok güzel maşallah
Güzel araba hayırlı olsun ama keşke mb arkadan itiş yapsaydı şunu :)
Hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız :)
Allah razı olsun teşekkürler.
Maşallah çok güzel ve yakışıklı bence..C kasadan sonrakı favorım :D
Çok teşekkürler sağolun.
Hayırlı olsun çok şık duruyor, bende beyazını gördüm bugün canlı çok güzel maşallah
Teşekkür ederim sağolun. Beyazı'da beğeniliyor bayağı bakalım. C serisi full beyaz. CLA'da öyle olsun ki farkımız olsun :p
Güzel araba hayırlı olsun ama keşke mb arkadan itiş yapsaydı şunu :)
Teşekkürler sağolun. Evet olabilirdi :)
Çok şık bir araç. Maşallah güle güle kullanın. Iç kısmının fotoğraflarını da paylaşabilirseniz iyi olur onu da görmüş oluruz :)
Erdem K.
27-05-2013, 12:54
rengiyle ve duruşuyla güzel bir araç. hayırlı olsun, güle güle kullanın...
hayırlı olsun güzel bir araba..rengi de çok yakışmış.kazasız belasız kullanın
SerkanÇakır
27-05-2013, 13:06
Hayırlı Ugurlu Olsun Maşallah Araca... Allah Nazarlardan Ve Kazalardan Korusun..
Ahmet_28
27-05-2013, 13:12
hayırlı olsun aracınız.alacak olanlara kesinlikle amg almasını tavsiye ederim arada ciddi bir fiyat farkı yok ama ciddi donanım farkı var :) xenon far+cam tavan+park asistan amg tampon v.b
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
blumenberg
27-05-2013, 14:20
hayırlı olsun rengi çok güzel :) allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin, roddajı bitir bakalım bi an önce :)
Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Maşallah bencede en güzel renk seçimi olmuş kırmızı çok yakışıyor bu arabaya gidip incelemiştim :icon_tup:
denizalpakinci
27-05-2013, 23:38
Maşallah rengi mükemmel.Kazasız belasız kullanırsınız İnşallah.
Çok şık bir araç. Maşallah güle güle kullanın. Iç kısmının fotoğraflarını da paylaşabilirseniz iyi olur onu da görmüş oluruz :)
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İç kısmına ait görseli en kısa süre de ekleyeceğim. :)
rengiyle ve duruşuyla güzel bir araç. hayırlı olsun, güle güle kullanın...
Teşekkürler, sağolun.
hayırlı olsun güzel bir araba..rengi de çok yakışmış.kazasız belasız kullanın
Çok teşekkürler.
Hayırlı Ugurlu Olsun Maşallah Araca... Allah Nazarlardan Ve Kazalardan Korusun..
Amin cümlemizinkini. Sağolun hocam.
hayırlı olsun aracınız.alacak olanlara kesinlikle amg almasını tavsiye ederim arada ciddi bir fiyat farkı yok ama ciddi donanım farkı var :) xenon far+cam tavan+park asistan amg tampon v.b
Ben de aynı kanıya vardım. Çok az bir maddi fark var AMG alınmalı. Teşekkürler.
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
Amin teşekkürler.
hayırlı olsun rengi çok güzel :) allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin, roddajı bitir bakalım bi an önce :)
Sağolun. Teşekkür ederim inşallah :)
Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Maşallah bencede en güzel renk seçimi olmuş kırmızı çok yakışıyor bu arabaya gidip incelemiştim :icon_tup:
Allah razı olsun. Teşekkürler kırmızı gerçekten güzel ve farklı oldu. Bayağı beğenildi.
Maşallah rengi mükemmel.Kazasız belasız kullanırsınız İnşallah.
Teşekkürler, çok sağolun :)
İş ve yoğyunluk yüzünden fotoğraf ekleyemiyorum tadımlık olsun :)
http://i759.photobucket.com/albums/xx233/jdmturkiye/IMG_4599_zps01add65e.jpg
http://i759.photobucket.com/albums/xx233/jdmturkiye/IMG_4605_zps01b5dbd4.jpg
O zaman bu resimlerde benden gelsin. Hanım için ithal ettim. KZY plaka için uğraşlarımız devam etmekte:)
Araç CLA 200 AMG full paket
http://i.imgur.com/EXFgeNe.jpg
http://i.imgur.com/4o7VxZc.jpg
http://i.imgur.com/D8btDcd.jpg
http://i.imgur.com/MTsYZ1u.jpg
http://i.imgur.com/RUCPv2e.jpg
http://i.imgur.com/2ef1dLh.jpg
http://i.imgur.com/QIWrvzq.jpg
http://i.imgur.com/8Gnnz9Y.jpg
http://i.imgur.com/Yjw4yZD.jpg
blumenberg
29-05-2013, 17:04
olgar abi hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin, tekerinize taş değmesin.. :) çok güzel maşallah
olgar abi hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin, tekerinize taş değmesin.. :) çok güzel maşallah
eyvallah kardeşim teşekkür ederim.
Bu arada yukarıda bazı arkadaşlar yanlış bilgi vermişler.
AMG pakettede panoramik cam tavan xenon yoktur. AMG paket sadece tamponlar ve jantlar içindir. Gerisi hep opsiyonel özelliktir.
Urban ile AMG arasındaki 8000 tl lik fark sadece tampon + jant içindir.
Arka stoplar harikaymis , masallah . Allah kaza bela vermesin .
3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun :D geleceğim bu bebeği görmeye ankaraya ıslatmakta lazım tabi :D kazasız belasız kardeşim
multispace
30-05-2013, 16:56
AMG pakettede panoramik cam tavan xenon yoktur. AMG paket sadece tamponlar ve jantlar içindir. Gerisi hep opsiyonel özelliktir.
cok fena cok maşallah abi
3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun :D geleceğim bu bebeği görmeye ankaraya ıslatmakta lazım tabi :D kazasız belasız kardeşim
Sağol kardeşim benim. Bekliyorum :D Amin cümlemize.
yns_emre
31-05-2013, 02:29
maşallah kazasız belasız günlerde kullanın kırmızı her zaman candır allah nazarlardan saklasın...
m. ali öz
31-05-2013, 12:20
Keşke amg olsaymış :)
Hayırlı olsun güle güle kullanın
kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah
darksideİmpreza
31-05-2013, 20:31
Bugün Caddeden sabah Kırmızısı,öğleden sonra gümüş grisi geçti. kırmızı çok severim renk olarak ama gride bir o kadar hoş ve aracı gösteriyor. alacak olsam kararsız kalırdım :) Her iki aracada maşallah, kazasız belasız sürüşler.
ceyhun737
31-05-2013, 20:53
Abi hayırlı uğurlu olsun bende cla almayı düşünüyordum ancak kararsız kaldım yinede cla için fiyat aldım doanımlar şu şekilde;
Exclusive paket
Becker map pilot
Koltuk hafıza
Distronic
Cam tavan
Xenon paketi
Gece bişey paketi de ne hatIRlyamadım
Amg paket araç Fiyat: 115.000 tl
maşallah kazasız belasız günlerde kullanın kırmızı her zaman candır allah nazarlardan saklasın...
Çok teşekkür ederim sağolun :)
Keşke amg olsaymış :)
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Aynen kardeşim ama ellerinde amg yoktu yıl sonunu beklemek istemedik.
kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah
Amin inşallah sağolasın.
Bugün Caddeden sabah Kırmızısı,öğleden sonra gümüş grisi geçti. kırmızı çok severim renk olarak ama gride bir o kadar hoş ve aracı gösteriyor. alacak olsam kararsız kalırdım :) Her iki aracada maşallah, kazasız belasız sürüşler.
Gri de çok hoş duruyor. Teşekkürşer.
// GÜNCEL
Henüz 200KM'de ki aracımla geçtiğimiz 3 gün önce akşam 11 gibi Tunalı Hilmi caddesine girdim. Bir iş için. Eylem olduğunu bilmiyordum. Tam kuğulu kavşağının orada halk yolu kesmiş. Önümde ki siya 740li ve benim aracıma herkes saldırdı. Tekmeler, camlara yumruklar, şişeler zor kurtuldum. Aracımın 4 parça yeri hasar gördü maalesef ki. Çok canım sıkkın bu konuda... Eylemi sonuna kadar destekliyorum ancak insanların malına zarar vermemeli...
Yıldız her zaman bi başka kim ne derse desin.
Bu clanın bır paketı var nedır bılmıyorum 15 yada 16 clıo jantı gıbı berbat jantları var. O hangı paket acaba ?
Bu arada masallah cok cok guzel bır tercıh olmus, kazasız belasız :)
maşallah kırmızı güzel drmuş
SerhatA.
07-06-2013, 02:18
Maşallah renk duruş herşey şahane, kazasız belasız..
Masallah cok güzel duruyor..Allah kaza bela vermesin
Bizde arkadasıma bakıyoruz hatta 2014 subata ismini yazdırdı beyaz full+amg (kime neye göre full mercedeste :D ) yakıt olayından dolayı her an caydırabilirim :) :)
Bixenon için fiyatta bi yanlıslık var yüksek ihtimalle opsiyon fiyatı dahi 3.252 TL olarak gözüküyor :)
Maaşallah kazasız belasız cezasız. Daha yepisyeni arabaya heleki 0 mercedese dokunulmaz ama 1 airride olsa tek olur :)
Bu clanın bır paketı var nedır bılmıyorum 15 yada 16 clıo jantı gıbı berbat jantları var. O hangı paket acaba ?
Bu arada masallah cok cok guzel bır tercıh olmus, kazasız belasız :)
Dizel modellerinde var hocam.
maşallah kırmızı güzel drmuş
Teşekkürler. :)
Maşallah renk duruş herşey şahane, kazasız belasız..
Çok teşekkür ederim sağolun. :)
Masallah cok güzel duruyor..Allah kaza bela vermesin
Bizde arkadasıma bakıyoruz hatta 2014 subata ismini yazdırdı beyaz full+amg (kime neye göre full mercedeste :D ) yakıt olayından dolayı her an caydırabilirim :) :)
Bixenon için fiyatta bi yanlıslık var yüksek ihtimalle opsiyon fiyatı dahi 3.252 TL olarak gözüküyor :)
Bu aracı satın almak istiyorsa AMG'sini almalı bence. Yakıtı boşver hocam :D
Aynen o civarda. Sipariş vereceğim ben de.
Maaşallah kazasız belasız cezasız. Daha yepisyeni arabaya heleki 0 mercedese dokunulmaz ama 1 airride olsa tek olur :)
Çok sağol hocam. Düşünmediğim değil de Airride akıl işi değil. Başka CLA'cıya sun bu fikri :D
İş yoğunluğu nedeni ile ne araca binebiliyorum ne de fotoğraf çekebiliyorum 1,2 görsel;
http://i759.photobucket.com/albums/xx233/jdmturkiye/DSC_0042_zps70a47598.jpg
http://i759.photobucket.com/albums/xx233/jdmturkiye/DSC_0045_zpsbf647085.jpg
http://i759.photobucket.com/albums/xx233/jdmturkiye/DSC_0052_zps7c169626.jpg
boş paketi var sanırım bunların aşırı çin duruo beğenmedim onları ama bu dolu dolu duruyo maşallah
boş paketi var sanırım bunların aşırı çin duruo beğenmedim onları ama bu dolu dolu duruyo maşallah
Aynen hocam katılıyorum. Teşekkür ederim.