Orijinalini görmek için tıklayınız : 8 yıl sonra garajdan çıkan güzel
............................
Bence acilen oem panjura geri donulmeli, 99 panjur olabilir...
Boyle bir arac 8 yil neden garajda saklansinki?
MatraX_07
27-05-2013, 14:52
maşallah kazasız belasız
KA®ANLIK
27-05-2013, 14:53
panjura yazık olmuş...
SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 14:54
şaka gibi....
KGüneyli
masallah araca.
_driver_
Bence acilen oem panjura geri donulmeli, 99 panjur olabilir...
Boyle bir arac 8 yil neden garajda saklansinki?
+1 :icon_tup:
maşallah kazasız belasız
keske logo ıptalı yapmasaydınız. araca masallah
crazydog
27-05-2013, 15:54
oem panjura dönmeli bencede
tolgapitbull
27-05-2013, 15:55
maşallah araca ama logo iptali kötü olmuş
maşallah
stoplardamı yeni takıldı ?
Dün bende bu araç gibi bir 1.6ies gördüm 40binde aklım gitti :)
Kazasız belasız kullanın..
Low-Rider
27-05-2013, 16:22
Bence satsaydınız temiz 18eder bu :D
amcadan, dededen efsanelerinden sonra, yollarca garajda yatan araç efsaneleri..
bu akım yakında çok popüler olur demedi demeyin :)
Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah.O zamanlar öyle stoplar var mıydı?
aracin 8 yil boyunca yag, lastik ve stop bakimi yapilmistir. saygilar.
logo iptali 2001 den kalmış gibi , kazasız belasız
teşekkürler herkese.
evet panjuru kimse beğenmedi zaten farklı bi panjur alıcaklar. efsane olduğunu söyleyenlerle tartışmaya girmeye gerek yok :)
çok merak eden pm atar veya aracı görmeye gelir adres veririm. anlarlar zaten içine oturunca yatıp yatmadığını.
evet stoplar 2005 yılında takılmış.
2005 de şeffaf stop yerine bunu bulup takmışlar valla süpermiş
LazPacino
27-05-2013, 17:23
pm attim bi bakarsaniz..
panjura yazık olmuş tamponda da katliam var sanki
sahibi de devlette memur olarak çalışan bayan bir doktorsa tam efsane olur
bayan memur doktordan garajda saklanmış araç :)
2005te bu stop yoktu bilgin olsun amac seni tabikde yalanci cikarmk degil ama bna inandrici gelmedi hic bnim arabam 2.5sene kapali yerde yatti ...renk solgun bnim bu yeni gbi rengi masallah
İnşallah bu temizlikte korunmaya devam eder, Allah kaza bela vermesin maşallah :)
Hayırlı olsun ama neticede araba 1.4is ya, abartacak bişi yok... Vti değil, bişi değil. Ayrıca sağı soluda mıncıklanmış... Ne fiyat istediğinizi yazsanız daha kolay yoldan sonuca ulaşırdınız.
stop bakımı yapıldı demıssınız de, stop bakımı nıye yapılsın. maşaallah.
logosunu mogosunu ellemesenizde sadece boya bakımını yapıp komple orjinal haliyle 4 tane yay koyup binseniz bence cok daha makbule gecerdi
O yılda bu stop yoktu. 2005 yılında takılmamıştır.
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
onursoytam
27-05-2013, 18:36
garaj a ilk girildiğinde lastik vs leri inik yazmışınız garaj a ilk girerken foto çekmişsiniz herşey çok güzel ama arka sol lastik inik değil stopları boyasını zaten yazmıyorum bile :)
yazmıyım yazmıyım dedim duramadım :)
aracınız çok güzel
berdoz76
27-05-2013, 18:56
sana zahmet arkadaşına soruver arkadan kazası varmı. merak içerisinde cavabı bekliyorum
SULTANOGLU
27-05-2013, 19:00
Dostum burasi techturkey, adamin dun aksam nerede oldugunu, ne yedigini, kimle oldugunu, arabasinin ne durumda oldugunu hatta babaannesinin kizlik soyadinin 3 harfini bile bilirler. Bence arabayi o garaja geri sokun ve pardon kuzenim cikarmis yazin olsun bitsin.
Dostum burasi techturkey, adamin dun aksam nerede oldugunu, ne yedigini, kimle oldugunu, arabasinin ne durumda oldugunu hatta babaannesinin kizlik soyadinin 3 harfini bile bilirler. Bence arabayi o garaja geri sokun ve pardon kuzenim cikarmis yazin olsun bitsin.
bu güzeldi :))))
...................................
BuğraTuna34
27-05-2013, 19:54
Maşallah hikayesi iyi. Ancak benim bu araçlara özel bir kinim var 1.4 oluşu 2000 vs. modeller oluşu donanımsız oluşu ve sahibinden.com fiyatlarının 4 bin lira fazla yazılmış oluşu.
Evet o konuda haklısınız. artık bunlar hep mi böyle yoksa yatmaktan mı bilmem ama hem otomatik hem 1.4 olduğundan sanırsam gitmiyor araba
KingoAtmo
27-05-2013, 20:01
wait for it
legen-
dary
Servisin yaptığı rezalet işçiliğe bak arkadan nasılda belli oluyor. İlk fotolara baktığımda arkası sevimsizdi soracaktım yazmışsınız zaten. Hikayesi garipmiş Maşallah araca.
bagaj yamuk mu ben mi öle görüyorum ?
BurakDmrkl
27-05-2013, 21:08
Panjur haricinde hala bole arabalar kaldigini bilmek guzel :)
http://i41.tinypic.com/sc3nzb.jpg
buda bizim garajdaki orjinal boyasız macunsuz arabamız :cool:
Purmol35
27-05-2013, 21:27
Aracın stopları 2004 te değil 2011 yılında takılmış .
Hemen yargılamayın arkadaşı kendi aracı değil , sonuçta 2 sene önce spoiler falan takılmış dedi . Demekki oda 2 sene önce takıldığını bilmiyormuş stopların.
http://i43.tinypic.com/33a7axh.jpg
http://i42.tinypic.com/kyemf.jpg
http://i39.tinypic.com/6omlfp.jpg
Yazık etmişler arabaya :(
Low-Rider
27-05-2013, 21:52
garajda kalsaymış keşke, standart arabay dtm kanat takan zihniyetin eline düşmeseydi
alppaker
28-05-2013, 23:19
Maşallah kazasız belasız :)
Deepblue
30-05-2013, 18:55
MaşAllah kazasız belasız sürüşler.
Başlık yanlış bence;
8 yıl sonra garajdan çıkan kazalı sağı solu oynanmış honda
olarak :) kazasız belasız...
DoganSuper
30-05-2013, 22:28
off böyleleride var işte ya :) masallah...
Suleyman_Ifique
30-05-2013, 22:38
Ne o arkadaki ütü masasi? :D
konuyu gordum gırdım 8 yıl garajda kalmış,garajdaki arAbanın nıye yağını stopunu değiştiriyon dicektım bana gerek kalmamış hayırlı işler
yns_emre
30-05-2013, 22:48
keşke o araba o garajdan hiç çıkmasaydı :)
mert_can 41
30-05-2013, 22:57
pekte 8 yıl garajda kalmamış zaten arada bir çıkmış boyası hiç yatmış bir arabaya benzemiyo ilk gördüğümde bende sorucaktım stopları 2004 de varmıydı diye gereken yapılmış :)
aracın uzun süre garajda yatması iyi bişey değil malesef,hikayeside bayağı kötüymüş...
Draniela
03-06-2013, 21:53
arkaya minare dikmişler lol
herşeyi anlarım anlarım da şu "logo iptali" saçmalığını anlamam
benzin deposuna yapıştırılan işeyen çocuğa bile okey..
madem bu kadar markadan nefret ediyorsunuz, keşke hiç satın almasaydınız o aracı?
logo iptali ne abi?
Töreye kurban gitmiş :D
Maşallah
Maşallah ok gibi ;kim bilir daha neler yatıyor garajlarda..
aracin kadari ezelden kotuymus..
Onurkk06
07-06-2013, 15:14
Boşuna takmışsınız kanadı uçmuyo malesef :(
Keşke garajda kalsaydı ...
maşallah ibretlik paylaşım. mı demelıyız anlamadım bn bu konunun acılıs amacını.arac kımın bırının ustune ama arabayı oglu kullanıyor oglunun arkadasıda techte konu acıyor ne kadar gereksız bı denklem oldu bu.
Risendark
09-06-2013, 13:31
arabaya garajda baya bi kaza yapmış heralde gelen vurmuş giden vurmuş sanırım ;) zaten hikayeyle ilgili bişey demeye gerek yok yeteri kadar bişey denmiş... Kazasız belasız binmeniz dileğiyle...
maşşalah kazasız belasız günlerde kullanın.Merak ettim acaba hangi nedenden dolayı 8 yıl binmediler? Benimde dedem de hyundai accent var 2001 model .Km az kullanıldığı için çok düşük ve sıfır duruyor hala maşşalah. Dedem artık refleksleri yavaşladığı ve duymadığı için trafiğe çıkamıyor.Çıkmak istiyor ama biz istemiyoruz , aracını satmıyorda yada bize de vermiyor yatıyor yerinde öylece :)
blackweb
12-06-2013, 08:42
Dekan Yardımcısı 8-9 Şubat tarihinde kimlerle görüştü? | GAZETE VATAN (http://haber.gazetevatan.com/0/49243/7/yasam)
eğer araç bu zat a aitse, bu olay da sonuçlanmadan kapatılmış çok sevgili emniyet güçlerimizce galiba.