Orijinalini görmek için tıklayınız : Emniyet kemeri ikaz sesinin cikmamasi sorunu
Merhaba Tech uyeleri. Bikac gun once normalde ikaz sesi gelmeden taktigim emniyet kemerini takmayi unuttum ve bi sure sonra emniyet kemerimi takmadigimi ve ikaz sesininde olmadigini farkettim, normalde takmayinca yanlis bilmiyorsam 15 yada 20 km hizin ustune cikildiginda sesli uyariyodu sorun neyden kaynaklaniyodur, sizce basit biseyse bukadarcik sey icin sanayiye gitmemis olurum bu arada ekranda da emniyet kemeri takmadigima dair uyari cikmiyo simdiden tesekkurler
koltuk altlarında boşta kablo soket falan var mı onu kontrol et, kaba et bölgesinin denk geldiği yerde ağırlık sensörü vardır tokaya bağlı şekilde, makaronun içinden geçer genelde kabloları. aklıma ilk onlar geldi :)
peki sonradan böyle bişey takılması mümkünmüdür her iki tarafada?
koltuk altlarında boşta kablo soket falan var mı onu kontrol et, kaba et bölgesinin denk geldiği yerde ağırlık sensörü vardır tokaya bağlı şekilde, makaronun içinden geçer genelde kabloları. aklıma ilk onlar geldi :)
Arabanin yanina gittigimde ilk isim koltuk altina bakicam sagolun :) yalniz bahsettiginiz kaba et sensoru sadece yolcu icin degilmi sonucta araba hareket ediyosa surucu var mi yok mu diye bakmaz araba :D
Bence yapılabilir abi ama koltuk döşemesinin sökülmesi, kablolar, hoparlörleri veya orj hoparlör bağlantıları, sensör tesisatı vs derken maddi açıdan gereksiz harcama olur bence
30 kmyi gecince calar
Vagcomdan aktif etmeyi deneyin tekrardan
Arabanin yanina gittigimde ilk isim koltuk altina bakicam sagolun :) yalniz bahsettiginiz kaba et sensoru sadece yolcu icin degilmi sonucta araba hareket ediyosa surucu var mi yok mu diye bakmaz araba :D
sürücüde de var, kemer ikaz lambası yanıp sönüyor direksiyona oturunca kontak açıkken. fark etmemiş olabilirsin.. hareket edince de bağırmaya başlıyor :)
Bence yapılabilir abi ama koltuk döşemesinin sökülmesi, kablolar, hoparlörleri veya orj hoparlör bağlantıları, sensör tesisatı vs derken maddi açıdan gereksiz harcama olur bence
biraz A yada C vitaminine para harcayıp hafızada tutsan kemer takma olayını daha iyi diyorsun :) evet masraflı olur bencede..teşekkür ederim..
Koltugun altini kontrol ettim bosta kablo goremedim :( vagcom dan aktif etmek mantikli ama yolcu koltu hala uyari veriyo emniyet kemeri takmayinca sadece surucu koltugumda sikinti var durum boyle olunca mekanik bi sorun diye dusundum
vagcomla alakası yok o zaman öyle ise sanırım surucu koltugundakı sensör de bi sıkıntı olabilir. garantisi devam edıorsa aracınızın bi servise gösterin ücretsiz hallederler
Garantisi yok neyse artik dursun boyle denk gelirse gosteririm bi ara
Benim arabada da var aynısı. ara ara devredışı kalıyor. Kemer yuvasıyla oynayınca kendine geliyor. Bir de bunu dene hallolur belki
Herhangı bır vag com ıle ıslem yaptırdıysan aracına
ozellıgı kapatmıs olabılırler
ıstersen vag com dan bakıp aktıvıte edebılırım
Benim arabada da var aynısı. ara ara devredışı kalıyor. Kemer yuvasıyla oynayınca kendine geliyor. Bir de bunu dene hallolur belki
Kurcaladim biraz ama duzelmedi denerim ara sira
Herhangı bır vag com ıle ıslem yaptırdıysan aracına
ozellıgı kapatmıs olabılırler
ıstersen vag com dan bakıp aktıvıte edebılırım
Yapilmadi hic vag com la islem. Amerikan park icinde aramistim seni ama ulasamamistim abi musait bi zamanda ugrarim yanina :)
Cevaplar icin tesekkur ederim herkese
Kurcaladim biraz ama duzelmedi denerim ara sira
Yapilmadi hic vag com la islem. Amerikan park icinde aramistim seni ama ulasamamistim abi musait bi zamanda ugrarim yanina :)
Cevaplar icin tesekkur ederim herkese
535 771 66 90 her zaman acık telefonum
yardımcı olmaya calsırım her zaman
535 771 66 90 her zaman acık telefonum
yardımcı olmaya calsırım her zaman
Tesekkurler :)