Orijinalini görmek için tıklayınız : New Car C2 VTS
ne kadar uzak kalayım desemde arada kaşıntı tutuyor :)
Sanırım bu sefer doğru bir karar verdim , benden önceki sahipleri gerek içi olsun gerek dışı olsun oldukça iyi bakmış km de oldukça dusuk. Ehliyeti aldıktan sonra ufaktan bir gıdıklamaya başlayacağım :D
http://j1305.hizliresim.com/19/x/nlb08.jpg
http://o1305.hizliresim.com/19/x/nlb17.jpg
http://j1305.hizliresim.com/19/x/nlb24.jpg
Allroad in konusu var mi abi? Bn 1 sene kullandim cok ozel bir otomobil...vts de hayirli olsun
Low-Rider
29-05-2013, 14:53
hayırlı olsun abi :D
Özgür abi Allah utandırmasın eski hızlılar gerimi dönüyor ney
Hayrli olsun :) bende aracimi almadan once niyetlenmisdim vts almaya ama kismet olmadi fiyatina gore cok cok iyi araclar gule gule kullanin :)
Deepblue
29-05-2013, 16:13
Hayırlı olsun kazasız belasız..
YavuzNaz
29-05-2013, 16:18
Abi hayırlı olsun, canlıda gördüm maaşallahı var yavrunun, kazasız belasız güzel günlerde kullan :)
Hayırlı olsun. Güle güle kullanin. :)
hayırlı olsun abi.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Kanka hayırlı olsun merak ediyorum gidişini falan bi tur atıcam
ne diyim sana moruk Allah ıslah etsin hahahhaha
kazasız belasız kullan yavrım
Özgür abi hayırlısı olsun :)
güzel araç aldın abi hayırlı olsun :)
hayırlı uğurlu olsun özgür abi çok güzel bi araç aldın :)
hayırlı olsun kardeşim :) kazasız belasız çevirmesiz :D
herkese cok teşekkürler :)
hayırlı olsun başkan. kazasız belasız cezasız:)
Hayırlı olsun, kazasız belasız :)
hayırlı olsun başkan. kazasız belasız cezasız:)
saol kardeşim :)
Kanka hayırlı olsun merak ediyorum gidişini falan bi tur atıcam
kanka bende bilmiyorum hiç zorlamadım cunku bakımları yoktu. bugun triger değişti. yağını suyunu bujilerini değiştirdim. şuan hazır pazar gunu gazlarsın :)
Hayırlı olsun..Bagaj hacmi haricinde güzel sportif bir model...İyi günlerde...
mechanıcer
29-05-2013, 19:52
Allah kurtarsın kanka :) şaka şaka kazasız belasız kardeşim :)
_driver_
30-05-2013, 03:50
sosyal mesaj mode on : aaa özgür ehliyetsiz araç mı kullanıyosun
sosyal mesaj mode off: hayırlı olsun kazasız belasız :)
hayırlı uğurlu olsun.:)kazasız belasız.
Aranel Ciryatan
31-05-2013, 23:16
hayırlı olsun kesinlikle güzel bir araç. yol tutuşu harika. ben şuanda koni + eibach aldım konilerim hala gelmediği için uygulayamadım aracıma ama bu ay geliyor kısmetse o zaman zaten fotoğrafları ve yorumlarımı yazıcam. Bazı kronik problemleri var VTS lerin zaten araştırmışsınızdır belkide. zamanlar Vites halatları kendinden geçiyor ve vites çok sallanıyor. ön amortisör başlarından gırç gırç ses geliyor ama oda takoz ile düzeltilebiliyor. arabasının iç kapı döşemeleri çok sert olduğu için takırtısı tukurtusu hiç bitmiyor malesef. emme manifoltunda 1 vida eksik eğer daha önceden tamamlanmamışsa sıkıştırmalar sonrasında ıslık sesi alabilirsiniz motordan sıkıntı yok 1 vida ile çözülüyor. hararet ve yağ sıcaklık göstergelerinin olmaması sıkıntı en yakın zamanda almanızı öneririm. Vitesleri gerçekten çok kısa çabuk hızlanıyor ama top speed yok 210'u zor bela görüyor. yol tutuşu gerçekten çok çok zevkli zamanla kullanınca zaten sizde farkedeceksiniz. direksiyonu bir garip park halindeyken arada saçma sapak sertleşebiliyor sonra geçiyor genel bir problem olduğunu öğrendim bir arıza değilmiş ve geçmiyormuş. zemini bozuk bir yolda ani fren yaptığınızda direksiyon bi anda kendiliğinden dönebiliyor dikkat etmek lazım benim hoşuma gitmedi direksiyonun böyle olması.
bunlar dışında aklıma bişi gelmedi valla.
tekrar güle güle kullanın. bu arada double din konsolda çok güzel duruyor :D
mehmetelt
31-05-2013, 23:39
hayırlı olsun kesinlikle güzel bir araç. yol tutuşu harika. ben şuanda koni + eibach aldım konilerim hala gelmediği için uygulayamadım aracıma ama bu ay geliyor kısmetse o zaman zaten fotoğrafları ve yorumlarımı yazıcam. Bazı kronik problemleri var VTS lerin zaten araştırmışsınızdır belkide. zamanlar Vites halatları kendinden geçiyor ve vites çok sallanıyor. ön amortisör başlarından gırç gırç ses geliyor ama oda takoz ile düzeltilebiliyor. arabasının iç kapı döşemeleri çok sert olduğu için takırtısı tukurtusu hiç bitmiyor malesef. emme manifoltunda 1 vida eksik eğer daha önceden tamamlanmamışsa sıkıştırmalar sonrasında ıslık sesi alabilirsiniz motordan sıkıntı yok 1 vida ile çözülüyor. hararet ve yağ sıcaklık göstergelerinin olmaması sıkıntı en yakın zamanda almanızı öneririm. Vitesleri gerçekten çok kısa çabuk hızlanıyor ama top speed yok 210'u zor bela görüyor. yol tutuşu gerçekten çok çok zevkli zamanla kullanınca zaten sizde farkedeceksiniz. direksiyonu bir garip park halindeyken arada saçma sapak sertleşebiliyor sonra geçiyor genel bir problem olduğunu öğrendim bir arıza değilmiş ve geçmiyormuş. zemini bozuk bir yolda ani fren yaptığınızda direksiyon bi anda kendiliğinden dönebiliyor dikkat etmek lazım benim hoşuma gitmedi direksiyonun böyle olması.
kardeşim son bahsettiğin sıkıntılar özellikle direksiyonun kendiliğinden dönmesi falan kesinlikle lastiklerden kaynaklanıyor. kalitelibir lastik alırsan sorunun çözülür. benim c2 vts de aynı şey başıma gelmişti. iyi lastik takınca çözülmüştü problem. yoksa çok stabil bir arabadır c2 vts
Aranel Ciryatan
31-05-2013, 23:45
kardeşim son bahsettiğin sıkıntılar özellikle direksiyonun kendiliğinden dönmesi falan kesinlikle lastiklerden kaynaklanıyor. kalitelibir lastik alırsan sorunun çözülür. benim c2 vts de aynı şey başıma gelmişti. iyi lastik takınca çözülmüştü problem. yoksa çok stabil bir arabadır c2 vts
kumho KU31 var şuan aracımda ama lastik biraz sertleşmiş değiştirmeyi düşünüyorum. ne alsam kararsızım ama. eski arabamda bristone B330 kullanıyordum fena deildi. kumho ku31 de aslında çok önerilen bir model aslında ama sertleşti diye sanırım böyle.
mehmetelt
31-05-2013, 23:51
kumho KU31 var şuan aracımda ama lastik biraz sertleşmiş değiştirmeyi düşünüyorum. ne alsam kararsızım ama. eski arabamda bristone B330 kullanıyordum fena deildi. kumho ku31 de aslında çok önerilen bir model aslında ama sertleşti diye sanırım böyle.
muhtemelen öyledir. sert lastiklerde yapar zaten. sıfır bir lastik taktığında o problemler kalmayacak.
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin abim Maşallah :)
mehmetelt
01-06-2013, 01:04
Bu arada bende hayırlı olsun demeyi unuttum. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
okanturan
01-06-2013, 01:20
Hayırlı olsun özgür abi
PaSSerBy...
04-06-2013, 17:50
hayırlısı olsun iyi sürüşler...
kanka bende bilmiyorum hiç zorlamadım cunku bakımları yoktu. bugun triger değişti. yağını suyunu bujilerini değiştirdim. şuan hazır pazar gunu gazlarsın :)
Vallahi gözlerim aradı :)
bujileri değiştirelim diye kurbutor kapağının üzerindeki plastiği aldık birde ne görelim , kurbutor kapagınıın 1 cıvatası hiç sıkılmamış :D sanırım bujılerde hiç değişmemiş cunku armut gibi ortada o cıvata :)
Vallahi gözlerim aradı :)
kanka yağmur var diye hanım istemedi. :(
herkese teşekkürler :) :)
kanka yağmur var diye hanım istemedi. :(
bekledık vallaaa :D
hayirli olsun
canlisi cok iyi gercekten
cok diri cok temiz
Allah tekrar kaza bela vermesin
bir ara yine ozge de goruselim :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
vay vay vaaay hayırlı olsun güle güle kullan :)
hadi bakalım sende PSA cı oldun :D
Hep ben yıkıyordum eski sahibinde her yıkamasında cilasını parlatıcısını eksik etmedik maşallah
Hayırlı olsun Özgür abicim içiyle dışıyla çok çok güzel bir araç aldın, Allah kazasız belasız keyfini sürmeyi nasip etsin :)
Başkan maşallah c2 miz çok güzel olacak
Benim favorim audi biliyosun :D