Orijinalini görmek için tıklayınız : murat engine açılacak dava ile ilgili
tuningcan
31-05-2013, 01:02
:eek: wuuuuuuuuuu Bütün forum üyelerinden özürdilerim bukadar uzun bir yorum yapıp vaktinizi Caldıgım icin ama tutamadım kendimi :(
Ahahhaha murat abi fuara giderken aradan viski puro masrafim ciksin diyerek melihe yardim etmis, dem-er beyin hesabiyla 3 bini cukkalamis :) helal murat abi afiyetle yemissindir insallah parayi :)
Komediye bak ya :) garibime giden asil sey melih firsat buldumu herzaman atarini yapar para pul var bende soyle yaparim boyle ederimlere getirirdi. Simdi noldu 10 binin pesinemi dustu?
Firat.M3
31-05-2013, 01:09
@997TT abi bence hic daha fazla cevap verme sen. is sonuclaninca yazarsin olur biter. bu arada insanlar neler dusunuyormus neler.. fena olmadi gormen ;)
PROMINENT
31-05-2013, 01:09
Murat çım valla pes diyorum sana.Konuları saptırmanda üzerine yok tanımam...Beni burda insanlara hedef gösterdiğinin farkındamısın.Ben seni neyle itham etmişim hangi sözlerimle kötülemişim.Benim ne amacım olabilir kariyer mi yapacam 2 daire fazlamı satıcam.ayıp sana hiç yakışmadı. Senki beni tanıyan birisin.
O ibne örneğinde hiç hoş değil ayrıca.sana yakışmadı :( Sen burada gençlere örnek birisin dimi...Ben sana hakaret etmedim,bu yüzden mağdur edebiyatı yapma....
Ben sana baştada sordum ama cevabını alamadım...
Sen bu HGP nin sattığı malın arkasında durmayan kısacası 3 kağıtçının teki olduğunu bizzat bildiğin halde neden Melih i uyarmadın.Neden bu firma sorunlu bir firma bundan mal alma yada almayalım demedin.Ağabeylik bunu gerektirmez mi?
Senin tabiiki oradan gelecek paraya ihitiyacın yok ama bu arkadaşımızın zararına sebep olmadın mı hiç?Bırak senin bu malı getirmeni başkası veya kendi bile getirtse uyarman gerekmezmiydi?
Benim takıldığım noktalar bu yoksa gerisi teferruat sohbet....
siz 2 sayfa evel yaptığınız hesapla muratın parayı cebine indirdiğini açıkca yazdınız. hesaplamalarıda buraya yazarak.hırsızlıkla suçladınız.
kelalper
31-05-2013, 01:13
Bide son şunu diyeceğim eğer kimse o bi tane somun ya da pul koymayı unutan ve arkasından bişey olmaz diyen ustaysa o işi bıraksın. Lastikte bile 20 gr ağırlık balans yaparken aktarma gibi hafif bişeyde ve daha yüksek devirli dönen şeyde pul eksen kaymasına sebep olur ve ısındıkça merkez değişir. Metalin kanunudur.
Ahahhaha murat abi fuara giderken aradan viski puro masrafim ciksin diyerek melihe yardim etmis, dem-er beyin hesabiyla 3 bini cukkalamis :) helal murat abi afiyetle yemissindir insallah parayi :)
Komediye bak ya :) garibime giden asil sey melih firsat buldumu herzaman atarini yapar para pul var bende soyle yaparim boyle ederimlere getirirdi. Simdi noldu 10 binin pesinemi dustu?
aradan viski puro masrafim ciksin Kilit yorum :D
audilover
31-05-2013, 01:14
Bide son şunu diyeceğim eğer kimse o bi tane somun ya da pul koymayı unutan ve arkasından bişey olmaz diyen ustaysa o işi bıraksın. Lastikte bile 20 gr ağırlık balans yaparken aktarma gibi hafif bişeyde ve daha yüksek devirli dönen şeyde pul eksen kaymasına sebep olur ve ısındıkça merkez değişir. Metalin kanunudur.
Arti olarak o pul kavramanin canidir o pul dogru takilmaz ise temel ayar bile yaptirmaz dsg ...
yns_emre
31-05-2013, 01:15
abi bence yanlış düşünüyorsun murat abinin suçu o pulu veya somunu oraya koymayı unutan sonuçta adam taaa alamanyalardan getirmiş o parçayı koymak zorunda onu oraya :D:D
Ben Murat Engin'in yerinde olsam cok rahatsiz olurdum. Herkesin dilinde bi holding , 800 bin lira laflari fln. Belki Murat Engin bu muhabbetlere maruz kalmak istemiyor, boyle anilmak istemiyor? Tanimam kendisini ama bence hos soylemler degil.
Ha bu arada ben trilyonlari olupda 100 liranin hesabini yapan, sinekten yag cikaran cok adam gordum o yuzden sahislari tanimadan maddi varlik uzerinden yorum yapanlari elestiriyorum! Taniyorsaniz, kisiligini biliyorsaniz eyvallah yoksa bos mesaj...
Hakkin yerini bulmasi dilegiyle...
" Cok zengin biri olsam neden benim gibi birine yardim edeyim ki? "
Murat abinin durumunu biliyordunuz, boyle de bi dusunce yapisina sahiptiniz madem, neden bu konumda bir insandan yardim istediniz ki o zaman ?
Belki de insanlik ölmemistir, herkes ben değildir.
Mi dediniz acaba.. ?
Firat.M3
31-05-2013, 01:18
Arada birileri 800,000 TL'lik arabaya binen birisi neden yardım etmek ister gibi bir laf etmiş..
Otomobil işi bir kültürdür. Bu kültüre sahip olmadığnız da her halinizden belli ne yazıkki. bu işte arabaya değil insanların gönül verdiği şeye, ortak noktaya bakılır.
murat engin piste ferrari ile de çıkar, scooter ile de çıkar, şahinle gidip abi bir çizgiyi gösterir misin bana dediğinizde onunla da çıkabilecek kadar otomobil kültürünü benimsemiş biridir. ben gördüğümü söylüyorum. kaybettiğiniz paralardan çok fazla kazanmanız gereken şeyler olduğunu düşünüyorum.
bu benim fikrimdir, arkamdan da sövülebilir. birşey diyemem.
BaybuRtlu69
31-05-2013, 01:19
Konu cok uzamis hepsini okuyamadim. Fakat diyeceğim şudur ki, Kimseye iyilik yapmayacaksin bu devirde..
Murat abiyide tanırım bilirim az çok, bu konu bence kaldirilsin. Isimlerde geçiyor. Yabancı birisi ticari açıdan kisiler ve şahıslar hakkinda yanlış düşünebilir
siz 2 sayfa evel yaptığınız hesapla muratın parayı cebine indirdiğini açıkca yazdınız. hesaplamalarıda buraya yazarak.hırsızlıkla suçladınız.
Canım kardeşim kim kime hırsız demiş nasıl anlıyorsunuz siz.Bende ticaret yapıyorum kar elde ediyorum hırsızmıyım ne alaka.insanlar muratın bu işi hayrına yaptığını ima etmelerine bir cevaptır o ayrıca tabikide para kazanması en doğal hakkıdır.yanlış olan bu işin kıyak yapılmış gibi gösterilmesi.....
Konu ayın 29 unda açılmış bugün 31 oldu a.k melih mahkeme ne oldu hocut?
Konu inanılmaz duygusal ve karışık bilgi sahibi olmayanların direkt yorumlarda bulunması çok sakıncalı finali beklemeden kimsenin günahı alınmamalı. Murat bey sanırım(Bence) iyilik ve büyüklük yapma sevdasına mevzu %100 net olmadan kendini körü körüne olayın içine atmış işler ters gittiği için şuandada aşırı pişman durumda. Ben melihin yerinde olsam abi arayalkm bulalım soralım gözünü seveyim temasta ol tekrar yardım et demektrn başka bişey demezdim.biraz üslup hatası var.bu arada sezgilerime güvenirim `800 liralık arabaya binen adam durduk yere bana niye yardım etsin ben olsam uğraşmazdım` diye düşünen adamada asla iyilik yapmazdım. Murat beyin kar gütmesinden önce melihin insanlığını ve kalp gözünü dikkate aldım. Burada hala suçlu x kişi demiyırum yanlış anlaşılmak istemem. Bu biraz inat işine dönmüş artık . Murat bey hiç değilse büyüklük bennde kalsın deyip hpg ye mail atıp üzerinizdeki azda olsa olan vebali atmış olabilirsiniz nacizane fikrim.
Ya abı,konuya daldıgın mesajı tekrar oku,ne hedefı?Ben daha o mesajına cevap vermeden ınsanlar sıze cevap vermedımı?
Verıdgınız aslı astarı olamyan ornekler yada benım nasıl 300-500 lırayı ıc ettıgım orneklerı yada yazdıgın ve hatırlamak ıstemedıgım seyler? Ne magdur edebıyatı,yapma Allah askına,ben her ıthamını cevapladım,edebıyat falan yapmadım,nıye yapıcagım elımde bılgı ve belge varken. Kı sız saptırdıgınız ıcın konuya ornekler verdım.
Ben bu soruyu en az 4 kez cevapladım be abı.Yıne yazayım ama SON olsun herkese ve kısaca yazıcagım abı;
bu cok sevdıgın sahıs benı defalarca aradı,hadı alalım,buyukluk et vs. Dedı yıgıtle konus,oda konustum dedı,herseyı anlattı vs. Adama yazdık,1 aydan fazla cevap gelmedı,arada yıne melıhden mesajlar telefonlar,o aradıkca ben dıyorum bunlar boyle. Yıne hatırlatma maıller atıyorum. Neyse cevap geldı.Hemen melıhı aradım,soyle cevap yazalım dedı,yazdım.Indırım ıcın tek kelımeyle red ettı vs.
Sonra kavrama yollanıcaktı,kargo ıvırı zıvır pahalı olur dedı. Neyse Cenevreye gıderken yıldada alanyaya gıttı,dsg alındı verıldı,donerkende ben aldım kı,bak yenı hatırlıyorum o gun Schalke macı vardı,zor yetısdım,sınırden kuduruyordum Almanyada!
Neyse.
Dsg geldı,sagolsun super montaj yapıldı,hayatında lıtaratur bılmeyen,segman ayarı nedır gormemıs ustaya emanet edıldı,hata olunca yıne telefonlar,yetıss murat kurtar,ıyı sorun ne? Budur.Tamam,bılene danısalım,hatta Erdemı aldım konustular onlarca vs. Kı Erdemde elının altında,sana daha neler anlatsında,ondan sonra yazsan buraya,neyse abı...
SOnra yasanan garıp,cahılce ısler.
SImdı bu adamların zaten zor cevap verdıgı,saksı gıbı beklettıgını yakınen yasadı,1 cevap ıcın 1 aydan fazla bekledık.Bu fırmadan alınan mal ıhtıyacı oldugu ve ısını gorucek seydı kı,arada yasanalar bellı. Yanı burada ben herseyı yapmısım abı? Ha suda var;bu adamların vıdeoları-yaptıkları yada her neyse ortada.Hatta bunlar 2012 En ıyı tunıng fırma ve ıs yapan odulu aldılar Auto Bild den vs. Kı onların krıterlerı nedır bılemıyorum.
Ben hala nasıl senın nezdınde sucluyum cozemedım?
Bu adam arabası cok ıyı yuruse ne yapıcaktı?Konu acıp buyuksun abı vs dıyecektı degıl mı? Pekı ozaman bız neyı konusucaktık?
E sımdı bu parca bozuk dıyelım,ben ortadamı bıraktım? Yardım ıcın ne dedıgım ortada?
Hadı herseyı gecelım,abı Erdemlede konus,buraya yaz be,lutfen. Ayrıca yapıldıgında teste cıkıyorlar,yıne suoer muper dıyor,ustaya parasını oduyor. Ben anlamıyorum,dsg gelelı kac ay oluyor ama konular sımdı acıga cıkıyor.
Buarada abı ben kacakcılıkda yapmısım,sayende oda olduk....
P.S:Ayrıca hala kar ettı falan dıyorsun ya,hep ınceden gecır zaten,onada eyvallah.
Arkadaslar,yorumlaar ortada,ben herseyı defalarca acıklıgıyla yazdım zaten.Bu saatten sonra degısmıyecek sadece daha fazla ayrıntı hatırlıyacagım. Iyılık yapmayı ıcınden bıle gecırmeyenler yada bu adam ıyılık yapıyorsa vardır bır cıkarı dıye dusunen her Allahın kulunun,Allah cezasını versın!
Burada magdurıyet varmıs,herseyın yolu var adabı var. Herkesın serefı haysıyetı var. Hah acık buldum,burdan gecırırım dıye dusunen herkesede kapım acık.
Yaptıgım ısı merak eden sorguluyan nıce arkadaslar oldu.Kımılerı ozel mesajlar attılar,ben vergısını her kurusuna kadar odeyen,herseyı devlet tarafından ayda 2-3 kez kontrol edılen,telefonu-maılı-ılıskılerı takıp ve tekkık edılen bır sırkete sahıbım. Oyuzden alnım acık,ıcım rahat. Bı tarafına batanlar dusunsun...
yns_emre
31-05-2013, 01:26
Canım kardeşim kim kime hırsız demiş nasıl anlıyorsunuz siz.Bende ticaret yapıyorum kar elde ediyorum hırsızmıyım ne alaka.insanlar muratın bu işi hayrına yaptığını ima etmelerine bir cevaptır o ayrıca tabikide para kazanması en doğal hakkıdır.yanlış olan bu işin kıyak yapılmış gibi gösterilmesi.....
adam belki 1 lirasını bile yemedi bunu nerden biliyorsunuz peki elinizde bir kanıt bir delil bir belge varmı sen nasıl bize anlatamadıgını izah etmeye çalışıyorsan bunca insanda sana sabahtan beri bunu izah etmeye çalışıyor anlayın artık bazı şeyleri...
Firat.M3
31-05-2013, 01:28
abi ıraktan iphone getiriyomuşsun hiç söylemiyosun da :hoo:
Takip edebildigim kadariyla okudum.
Murat Engin'i Skyline cekimini yaptigim zaman tanimistim.
Gercekten iyi bir insan artniyet olacagini asla dusunmuyorum.
Arada birileri 800,000 TL'lik arabaya binen birisi neden yardım etmek ister gibi bir laf etmiş..
Otomobil işi bir kültürdür. Bu kültüre sahip olmadığnız da her halinizden belli ne yazıkki. bu işte arabaya değil insanların gönül verdiği şeye, ortak noktaya bakılır.
murat engin piste ferrari ile de çıkar, scooter ile de çıkar, şahinle gidip abi bir çizgiyi gösterir misin bana dediğinizde onunla da çıkabilecek kadar otomobil kültürünü benimsemiş biridir. ben gördüğümü söylüyorum. kaybettiğiniz paralardan çok fazla kazanmanız gereken şeyler olduğunu düşünüyorum.
bu benim fikrimdir, arkamdan da sövülebilir. birşey diyemem.
:icon_tup::icon_tup:
Tebrik ederim harika.
Bir hukukcu olarak gorus bildirmek geregi duydum
Parayla ilgili tazminat davasi tutmaz redddilir. Masraf yapmamanizi tavsiye ederim dava red sonucuyla sonuclanirsa yaklasik 3000 ek maliyetiniz daha olacaktir. Aranizda yazili sozlesme olmadigindan gonderdiginiz transferin sebebi odeme yaptiginiz anlamindadir. Bunu Yargitay boyle yorumluyor ben uydurmadim. Sadece kisa bir bilgi taraflari tanimam
Ya abı,konuya daldıgın mesajı tekrar oku,ne hedefı?Ben daha o mesajına cevap vermeden ınsanlar sıze cevap vermedımı?
Verıdgınız aslı astarı olamyan ornekler yada benım nasıl 300-500 lırayı ıc ettıgım orneklerı yada yazdıgın ve hatırlamak ıstemedıgım seyler? Ne magdur edebıyatı,yapma Allah askına,ben her ıthamını cevapladım,edebıyat falan yapmadım,nıye yapıcagım elımde bılgı ve belge varken. Kı sız saptırdıgınız ıcın konuya ornekler verdım.
Ben bu soruyu en az 4 kez cevapladım be abı.Yıne yazayım ama SON olsun herkese ve kısaca yazıcagım abı;
bu cok sevdıgın sahıs benı defalarca aradı,hadı alalım,buyukluk et vs. Dedı yıgıtle konus,oda konustum dedı,herseyı anlattı vs. Adama yazdık,1 aydan fazla cevap gelmedı,arada yıne melıhden mesajlar telefonlar,o aradıkca ben dıyorum bunlar boyle. Yıne hatırlatma maıller atıyorum. Neyse cevap geldı.Hemen melıhı aradım,soyle cevap yazalım dedı,yazdım.Indırım ıcın tek kelımeyle red ettı vs.
Sonra kavrama yollanıcaktı,kargo ıvırı zıvır pahalı olur dedı. Neyse Cenevreye gıderken yıldada alanyaya gıttı,dsg alındı verıldı,donerkende ben aldım kı,bak yenı hatırlıyorum o gun Schalke macı vardı,zor yetısdım,sınırden kuduruyordum Almanyada!
Neyse.
Dsg geldı,sagolsun super montaj yapıldı,hayatında lıtaratur bılmeyen,segman ayarı nedır gormemıs ustaya emanet edıldı,hata olunca yıne telefonlar,yetıss murat kurtar,ıyı sorun ne? Budur.Tamam,bılene danısalım,hatta Erdemı aldım konustular onlarca vs. Kı Erdemde elının altında,sana daha neler anlatsında,ondan sonra yazsan buraya,neyse abı...
SOnra yasanan garıp,cahılce ısler.
SImdı bu adamların zaten zor cevap verdıgı,saksı gıbı beklettıgını yakınen yasadı,1 cevap ıcın 1 aydan fazla bekledık.Bu fırmadan alınan mal ıhtıyacı oldugu ve ısını gorucek seydı kı,arada yasanalar bellı. Yanı burada ben herseyı yapmısım abı? Ha suda var;bu adamların vıdeoları-yaptıkları yada her neyse ortada.Hatta bunlar 2012 En ıyı tunıng fırma ve ıs yapan odulu aldılar Auto Bild den vs. Kı onların krıterlerı nedır bılemıyorum.
Ben hala nasıl senın nezdınde sucluyum cozemedım?
Bu adam arabası cok ıyı yuruse ne yapıcaktı?Konu acıp buyuksun abı vs dıyecektı degıl mı? Pekı ozaman bız neyı konusucaktık?
E sımdı bu parca bozuk dıyelım,ben ortadamı bıraktım? Yardım ıcın ne dedıgım ortada?
Hadı herseyı gecelım,abı Erdemlede konus,buraya yaz be,lutfen. Ayrıca yapıldıgında teste cıkıyorlar,yıne suoer muper dıyor,ustaya parasını oduyor. Ben anlamıyorum,dsg gelelı kac ay oluyor ama konular sımdı acıga cıkıyor.
Buarada abı ben kacakcılıkda yapmısım,sayende oda olduk....
P.S:Ayrıca hala kar ettı falan dıyorsun ya,hep ınceden gecır zaten,onada eyvallah.
Arkadaslar,yorumlaar ortada,ben herseyı defalarca acıklıgıyla yazdım zaten.Bu saatten sonra degısmıyecek sadece daha fazla ayrıntı hatırlıyacagım. Iyılık yapmayı ıcınden bıle gecırmeyenler yada bu adam ıyılık yapıyorsa vardır bır cıkarı dıye dusunen her Allahın kulunun,Allah cezasını versın!
Burada magdurıyet varmıs,herseyın yolu var adabı var. Herkesın serefı haysıyetı var. Hah acık buldum,burdan gecırırım dıye dusunen herkesede kapım acık.
Yaptıgım ısı merak eden sorguluyan nıce arkadaslar oldu.Kımılerı ozel mesajlar attılar,ben vergısını her kurusuna kadar odeyen,herseyı devlet tarafından ayda 2-3 kez kontrol edılen,telefonu-maılı-ılıskılerı takıp ve tekkık edılen bır sırkete sahıbım. Oyuzden alnım acık,ıcım rahat. Bı tarafına batanlar dusunsun...
Murat pesssss gerçekten bu kadar mağdur edebiyatıyla Melih i geçtin inan.Sana kim kaçakçısın dedi ayıp yav.yaptığınız şey yasal değil diye benden başka yazan form üyeleri de var.Peki sence normal bir durum mu bu al eline 2200 euroluk bir parçayı koy çantana getir.Ben yurt dışından gelirken neler getiriyorum ben kaçakçımıyım ama yaptığım iş yasal değil dimi ?....bunu anlatmaya çalışıyorum anlaa......
Benim senle aramda şahsi bir şey yok ama sen kişiselleştirmeye çalışıyorsun.yakışmıyor ....
Dahada yazmıyorum inşallah bu son olur iyi akşamlar..................
BilalAkbayır
31-05-2013, 01:52
typermelih böyle bir konu açıyorsun bir insanı zan altında bırakıyorsun ve ortada yoksun (?)
typermelih böyle bir konu açıyorsun bir insanı zan altında bırakıyorsun ve ortada yoksun (?)
Dava açmaya gitti, gelecek..
Dava açmaya gitti, gelecek..
http://www.youtube.com/watch?v=xScDUI4FGnU:D:D
Kısacası iyi olur allahtan kötü olur murat enginden olmuş bu olaylar
Abı sen yazdın,gumruksuz mal getırılıyor,buda bır suc vs dıye. Kı zaten devlet senın getırdıgın bu ıse bakmaz,ha sen eger 10 tane getırıyorsan bu debrıyajdan o ayrı.
Sızın yadıgınız herseye cevap verıyorum ama pesssss edıyorsunuz, melıh magdur edebıyatı yapıyor demekkı bende gecmısım?Benım ne magdurıyetım var abı,yapma gozunu seveyım.
E ne guzel demıssın abı,benım tabıkı aramda bırsey yok,nıye kısısellestıreyım?Sızın mesajlarınız konuyla alakalı olmadan,2 ters 1 duz gıttınız ama son mesajlarınız konuya dödü nıhayet. Yoksa benden saygısızlık mı gordunuz bu zaman kadar,sıze ve kendıme yakısmıyacak bır sey yapmadım.Bugun yıgıtle konusurkende oyle,baskasıylada...
Neyse abı,ıyı geceler.
Konu ıyıce sakız oldu,bırı kuyuya tas attı ama atarken altında kaldı.Allah herkesın yolunu acık etsın,gonlune gore versın.
PROMINENT
31-05-2013, 02:02
Melih çim ben Demir Yiğit in amcası selam,
İlk başta geçmiş olsun demek istiyorum.Ben bu filmi bir yerden hatırlıyorum.Sanki daha önceden seyretmiş gibiyim....
Bundan bir kaç ay önce Yiğit seni formdan defalarca kez uyarmasına rağmen yine Murat Engin üzerinden HGP firmasından mal almanızı anlamış değilim.Ortada daha geçen sene yaşanmışı varken neden böyle bir işe girdin,neyse olan olmuş sağlık olsun.
Bu HGP ye geçen sene şsyan eden hatta ağır itam eden Murat ne olduda senin şanzuman kiti istediğin zaman HGP bir anda müthiş şöyle böyle firma oldu anlamadım.o kısa sürede ne değişti acaba bizmi kaçırdık.karısını telefona çıkaran HGP emailere telefonlara cevap vermeyen HGP ne olduda gözde firma oldu da mal alınmaya gidildi....çok manidar...
Bu forma YiĞİT yaşadığımız sıkıntıları ve sorunları dile getirdiğinde hep biz suçlu ve haksız olduk.birkaç olayı yakından bilen dışında kimse bize haklısınız demedi.
Gelelim zurnanın ZIRT dediği yere....
Murat beyin durumu çok iyi onun paraya ihtiyacımı var o bu tür bir şeye neden tenezzül etsinki gibi lafları okudukça şok oluyorum,inanamıyorum okuduklarıma.neden mi?
Bu beyfendi sonuçta bir TUNİNG firması sahibidir ve işini profesyonel anlamda yapmaktadır.yani ticari olarak faliyet göstermektedir.İki kişinin arasında mal alımı satımı vs... varsa ve bu ilişkide işin içine para girmişse buna kabaca TİCARET denir.siz ne derseniz deyin.isterseniz kıyak deyin.Burada kar etmiş etmemiş zarar etmiş gibi şeylerin hiç bir değeri yoktur.
Gelelim kıyak yada yardımcı olma konusuna....
Bu kitin almanya fiyatı 2200 euro.Eğer kendi kitinizi gönderirseniz fiyat otomatik 2000 euro ya düşüyor.Buna ölüsü % 10 indirim alsanız ki biz daha önce aldık(daha fazlasını almanız mümkün)kit oldu 1800 euro.Buraya kadar tamamm sanırım.Alman her sattığı parçaya fatura kesmek zorundadır ki bunun tersi almanyada mimkün değildir.Bu faturayla çıkışta %19 tax free aldığınızı da hesaplarsak parça minimum 1458 euro ya Tr ye maliyeti vardır.Buna gidiş dönüş yol paralarını koymuyorum neden....! Murat bey kendi ağzında zaten fuara gittiğini giderken götürüp gelrken alırım dediğini hemde HGP yi ziyaret ederim dediğini biliyoruz.E insan kıyak yaptığı birindende kendi zevki için gittiği seyahatin parasını alacak değil ya.....
Şimdi gegelim hesaba.1458X2.4 desek o günkü kurdan 3500 tl buraya maliyetidir.Yani Melih in verdiği 6500 tl yi göz önüne alırsak evet bende sizin gibi düşünüyorum Murat bey Melihe iyilik yapmış hiç para kazanmamış demek isterdim.!
Kaldı ki Murat bey HGP nin ne kadar sorunlu bir firma olduğunu herkesden çok iyi bildiği halde neden acaba Melih i defalarca kez uyarması gerekirken hiç uyarmadı neden?
Ha diyelim ki Melih taktı kafaya abi lle getir bana dedi,Murat ''bak melih ben sana bunu getiririm ama bir sorun olursa beni ilgilendirmez benim garantimde diğil,ben bunun distrübitörü değilim'' gibi söylemleri neden söylemedi.Neden Melih göz göre göre mağdur edildi.Madem Murat beyin HGP ile arası çok iyi bu işi rahatlıkla çözemez mi ?
Madem hani herkesin dediği gibi adamın altında FERRO SU VAR CEBİNDE PARASI SAYGIN BİR İŞ ADAMI diye konuşuyoruz o zaman sıfır bir kit getirtsin Saadetine telf açsın söylesin Melihe versin konuda böylece tatlıya bağlansın Murat ta ağbiliğini göstersin,öğle değil mi?
Neyse aslında yazacak bir kamyon şey var ama kimseyi daha fazla kırmak ve üzmek istemiyorum.Ben kendi konumun üzerine BETON döktüm.Melih in mağduriyetini görünce dayanamadım yazdım.Yazdım çünkü insanlar burda farklı bir pencereden konuya bakıyorlar ve Melih suçluymuş gibi konuşuyorlar.Ben konuya bir bakış açısı getirmek istedim yanlızca.
Melih çim aracını yürütmek için elimizden geleni yapacağımızdan emin ol.senin nasıl bir durumda olduğunu en iyi ben bilirim.ben bunların çok daha uzun bir sürede daha yoğununu yaşadım biliyorum.
Saygılarımla....
????? bunlar nedir peki
PROMINENT
31-05-2013, 02:04
????? bunlar nedir peki
Şimdi gegelim hesaba.1458X2.4 desek o günkü kurdan 3500 tl buraya maliyetidir.Yani Melih in verdiği 6500 tl yi göz önüne alırsak evet bende sizin gibi düşünüyorum Murat bey Melihe iyilik yapmış hiç para kazanmamış demek isterdim.!
bu hırsızlıkla suçlamaktır.
çünkü murat asla para kazanmadım iyilik yaptım derken.. siz yalan söylediğini söylüyorsunuz. buda buna girer. anlamı açık ve net.
Paca revize ettirip getime durumu var kacak mal getirme gibi degerlendirilmez diye kanaatim
yns_emre
31-05-2013, 02:07
kuzeni yazmıştır belki :)
Bende Demir beye bir şey sormak isterim o hesabı neye göre yaptınız elde bir belge fatura varmı sadece itham mı? Kimse yanlış anlamasın ne Melih Murat Demir üçünü de tanımam ama sanki bu iş artık çamur at izi kalsına dönmüş.
kuzeni yazmıştır belki :)
:) :) :) bu güzeldi
CanberkD
31-05-2013, 02:19
Paca revize ettirip getime durumu var kacak mal getirme gibi degerlendirilmez diye kanaatim
kesinlikle buna katiliyorum,
hatta ornek vermek gerekirse atiyorum laptop umu amerikaya giderken sirt cantamda goturdum, orda ram upgrade yaptirdim ve ulkeme geri dondum suan burda kullaniyorum.
Amerikada bu ise parca ve iscilik odedim, vergisini de odedim bitti. Kim sorgulayabilir bu laptopa naaptin diye ? Benim olan mal benimle ulkeden cikti ve geri girdi bu kadar basit.
Ulkeye yeni mal ithalati soz konusu degilki.
biri bana hayrına sti sanzuman ve alt takım alabilirmi lütfen :D
rebeloghy
31-05-2013, 02:31
keşke bu yola dsg li bir araç ile çıkılmasaymış. iki tarafı da tanıyıp olayla yakından ilişki sahibi olmadan yorum yapmak boşa, umarım hak yerini bulur
bu hırsızlıkla suçlamaktır.
çünkü murat asla para kazanmadım iyilik yaptım derken.. siz yalan söylediğini söylüyorsunuz. buda buna girer. anlamı açık ve net.
Bende Demir beye bir şey sormak isterim o hesabı neye göre yaptınız elde bir belge fatura varmı sadece itham mı? Kimse yanlış anlamasın ne Melih Murat Demir üçünü de tanımam ama sanki bu iş artık çamur at izi kalsına dönmüş.
hayrına bedavaya getirmediğini elbetki ticari bir karı vardır çok cüzzi bile olsa diye bunu vurgulamak için parçanın fiyatını yazmakla hırsızlıkla suçlamak arasındaki bağı nasıl kurdunuz onu anlayamadım ne alakası var kar etmek başka hırsızlık başka konuyu saptırmak için yorum yazmayın.
o hesap 1e 1 öyledir diye bir şey yok küsuratına kadar tutamaz tabiki ama aynı şekilde alıp kullandığımız parçanın fiyatını bilmicek bi durum yok herkes aldığı parçanın ödediği paranın hesabını bilir çamur atmak amacıyla yazılmış bşey değil öyle gösterilmeye çalışılması enteresan ama...
Hesaba gore 3 bin cebe atmis murat abi :) cuzi demek :) hem adami karaliosunuz hemde bisi yokmus gibi yaziyosunuz hayretsiniz
hayrına bedavaya getirmediğini elbetki ticari bir karı vardır çok cüzzi bile olsa diye bunu vurgulamak için parçanın fiyatını yazmakla hırsızlıkla suçlamak arasındaki bağı nasıl kurdunuz onu anlayamadım ne alakası var kar etmek başka hırsızlık başka konuyu saptırmak için yorum yazmayın.
o hesap 1e 1 öyledir diye bir şey yok küsuratına kadar tutamaz tabiki ama aynı şekilde alıp kullandığımız parçanın fiyatını bilmicek bi durum yok herkes aldığı parçanın ödediği paranın hesabını bilir çamur atmak amacıyla yazılmış bşey değil öyle gösterilmeye çalışılması enteresan ama...
evet ben öyle göstermeye çalışıyorum ileride belki muratla tanışırım da bana kıyak yapar para çokmuş ya bize de üç beş ateşler
Hesaba gore 3 bin cebe atmis murat abi :) cuzi demek :) hem adami karaliosunuz hemde bisi yokmus gibi yaziyosunuz hayretsiniz
3 bin kesin cebe attı diye bşeymi söylendi.bu parça buraya bu fiyata gelir yani tamamen hayrına iyilik olsun diye değildir 100-300 yada 3000 farketmez o hesabı yazmanın amacı odur. ki kazanmışta olabilir ticaret sonuçta vay sen nasıl kazanırsın diyenmi var cümleleri işinize geldiği şekilde anlayıp yorum yazıyorsunuz sonra karalıyor diyorsunuz garip yani
Canım kardeşim Murat ın bu işten para kazanması gayet doğal diye elli kere yazmışken hala cebe atmış diyorsunuz.maksat nedir insanları burda kapıştırmak mı?
Para kazandığını idda ediyorum ben yanlızca bunun karalamayla ne alakası var. murat ta kazanmadığını söylüyor durum bu. Önceki yazılanları ya unutuyorsunuz yada okumadan cevap veriyorsunuz.....
Taraflar dışında yorum yapılmasın. Konuya dahil olmayan kişilerin kişisel fikirlerini beyan ettiği yorumlar sebebiyle ceza puanı almaya başlayacağını yazıyorum sonre vay neden vay niye banlandık demeyin ....
typermelih
31-05-2013, 08:27
murat bey öncelikle şunu yazayım önce 6000 tl idi bu naşıl oldu 10.000 tl
bu şanzuman 4 şefer indi 1.500 tl ihçilik verdim toplam
dünde 1.500 tl orjınal kavrama şatın aldım topladığında bu para ediyor zaten
şana takşıt yaparmışın demişim demem normal şenin işletmen yokmu kredi kartı çekelim dedim,abi açık heşap yapalım aydan aya öderimmi dedim ?
benim aracım olşaydı bu başarı murat enginin olacaktı hgp nin değil
o getirdi o yardım etti o uğraştı olacaktı,ama olmadığı için murat enginin şuçu değil hgp nin şuçu oluyor.bu naşıl oluyor anlamıyorum.burada inşanı yanlız bırakman hanlışın en büyüğü
nekadar kazandın diye bir şefer şormadım şormamda banane ben şadece şonuca bakarım
araç oldumu olmadımı.şenin erdem şöylüyor bu kavramada bişey yok ama içi buna uyumludeğil diye ? levent e bile özelden yazmışşın bu ürünü al bak yiğit aldı vş diye melih alacak diye
benim derdim i şen anlıyorşun ama kendi tarafından bişeyler yazıyorşun...bana yiğit dediki alma yapma bende dedimki şenin şanşızlığın bu bendede olacak değil yiğit dedim.peki abi öyle olşun dedi
ve şana bunu bile şöyledim bırak boşver o inşanları diyen şen değilmiydin.adamın 10.000 euroluk kitleri heder olmuş öyle duruyormuş.daha ben bukadar para verip te köşede duran bir mal görmedim.bunu yapan kim hgp mi murat enginmi.madem tecrübelerin var bu şekilde ,neden bu bataklığa şoktun beni,ne gerek vardı,bana allah için dedinmi melih bak bir şorun olurşa meşuliyet kabul etmem diye...biliyorşun yazı yazdım beni bu işten kurtar bana enazından orjınal kavrama mı al ,bana şattığın ı al diye,ya bu adamlar hiçmi fatura vermedi hadi türkiyede vergi oranı yükşek ticarette vermedikmi mutlu olur inşan kdv için,bunların vergi dilimide çok komik..eğğee bana gönderdiğin kutunun içinde bir *** çıkmadı fatura adına hakkımı arayim.gelelim şegman olayına ilk takıldığında benim adam bilmiyorduya...biliyorşunki normalde şegman olmaşı gerekmiş ama orjınali değil o parçaya uyumlu şegman.bunu şen demedinmi şalak almanlar unutmuş ın kutunun içine koymaşı gerek demek koymamışlar diye.yada deşeydin çünkü bu konuda teçrubelişin yiğitin aracından.bak melih kutunun içinde şegmanlar olacak diye...şana naşıl takılacak dedim erdemle konuştum bunun bir ayarı var dediniz.o anda erdemi aradık takarken.şon anda şegman poşeti olacak içinde dedi ve dedimki burada böyle bişey yok hı ozaman gerek yokmuş yada onlar koymuşlar dır demedinizmi ...biz ne bilelim hergün taktırmıyoruz.lan adanadaki uştaya bende dahil olmak üzere *** attım. iki şefer şegman şeti alındı ana şervişe götürdüm yine aynı erdem yaptı yine aynı...bunlara nediyorun ?
Arabanız başarıyla yürüseydi nasıl Murat Engin başarısı olacaktı ki o? O zaman ellerimize ulaşan her teknolojik ürünler üretenin değil de kargo şirketlerin başarısı. Enn nihayetinde onları üretim bantından alıp evimize kadar getirip, hizmetimize sunuyorlar. Ya da sorun çıkarsa kötü ünvanından ötürü bizleri uyarmadıkları için kargo şirketleri bütün sorunlu.
typermelih
31-05-2013, 08:40
neoldu benimi takip ediyorşun hep,ben harcarım bu kimşeyi özellikle şeningibi denşizleri ilgilendirmez,ama burada boşa giden bir para var.ben aracıma harcadığım herşeyden memnunum..evet paramın peşne düştüm başkalarının paraşının peşine düşmedim,cebindeki 20 tl yi kaybetşen ne hale gelirşin acaba şenin gibiler
typermelih
31-05-2013, 08:43
Arabanız başarıyla yürüseydi nasıl Murat Engin başarısı olacaktı ki o? O zaman ellerimize ulaşan her teknolojik ürünler üretenin değil de kargo şirketlerin başarısı. Enn nihayetinde onları üretim bantından alıp evimize kadar getirip, hizmetimize sunuyorlar. Ya da sorun çıkarsa kötü ünvanından ötürü bizleri uyarmadıkları için kargo şirketleri bütün sorunlu.
ne alakaşı var
eğe yazılım yapan bir adamında ozaman gidip anaşını babaşını tebrik edelim oğlunuz çok güzel araçlar yapıyor yürütüyor başarı şizindir şebebi çocuğunuzu iyi yelerde okutup eğitiminde biryerlere getirmişşiniz mi diyelim
typermelih
31-05-2013, 08:49
buradan tüm murat beyi haklı gören kişilere şunu diyorum.hgp şirketinden madur olan ben yiğit oldu.murat engin iki defa hgp ile ticaret yaptı ikişide fiyaşko
bakalım murat beyi haklı görenler zamanı geldiğinde hgp den bişey yaptıracaklarmı murat engin aracılığıyla
bence bayilik alın murat bey hgp nin bayiliğini alın
demiştinizya artık cevap yazıyorlar müdürleri değişmiş diye...artık getittirebilirz bu parçayı diye.keşke diğer müdürleri çalışmaya devam etşeydide bende bu durumlara düşmeşeydim
typermelih
31-05-2013, 08:55
iki tarafıda tanımıyorum fakat, şöyle bir bakacak olursam; 800.000 TL lik aracı düşüneceğize, kendiniz bu golf olayına girerken bu tarz aksaklıklarla karşılacağınızı hiç hesaplamadınız mı? Hiç mi zora düşersem aksaklık cıkarsa neler olacak diye düşünmediniz? Rakamlarla insanlara ithamlarda bulunmak, hele hele sahibi olduğu şeylere yönelmek, arabada olsa hiç hoş birşey değil. Kusura bakmayın ama Melih bey, siz haklı bile olsanız ( ki asla böyle bir iddiam yada düşüncem yok kimin haklı kimin haksız olduğu konusunda yanlış anlamayın ) , kendinizi çok küçük düşürüyorsunuz.
neden küçük düşürüyorum
milletten paramı dileniyorum
burada inşanlar bozuk mal aldıklarında ortalığı velveleye veriyorlar.şorun yaşadıyşam bunları kişilerin bilmeşi doğru değilmi.enazından birileriyle iş yaparken daha temkinili davranmazmışınız.buradan bu düşünce anlayışımı çıkıyor.(kendimi küçük düşürmek)
typermelih
31-05-2013, 09:00
Durum gayet açık aslında :) Konuyu açan abimiz binlerce TL'sini harcayıp aracından bir türlü istediğini alamayınca patlayacak ve paralarını geri alabilecek nokta arıyor..Araca ve firmaya suç atmak para getirmeyeceğine göre geriye tek çare kalıyor..
Sağ olsunlar bu ve benzeri konular bize iyi niyetin nasıl ters tepeceğini gayet güzel açıklıyor..
ben aracımdan her şeyi aldım çokta iyi merak etme
dünya para harcamışım 10.000 tl mi beni kurtaracak
şimdiye kadar bu araca dünya parça takıldı hepşide oldu
ama kavrama olmadı,çıkan kavramayı çöpe atılacak
iyi niyetli olmaya devam et
typermelih
31-05-2013, 09:06
burada dava konuşuna gelince öyle elini kolunu şallayarak dava açılmıyor.tüm belgelerimi topluyorum tek tek bunlar kolay değil
murat enginin bir tl ihtiyacım yok
kendişi bana para verecek falan yazanlar benim böyle bir beklenti içinde olduğumu şananlar kendi içlerinde olan kişilikleri çıkarıyorlar aşlında... bunlara ihtiyacım yok çok şükür.orjınale dönebilmek için bile varolan orjınal parçam içi yapılıp bana böyle verldiği için yenişi alındı...
bahse konu hgp " HGP Turbonachrüstung GmbH (http://www.hgp-turbo.de/) " burası mıdır?
burada dava konuşuna gelince öyle elini kolunu şallayarak dava açılmıyor.tüm belgelerimi topluyorum tek tek bunlar kolay değil
murat enginin bir tl ihtiyacım yok
kendişi bana para verecek falan yazanlar benim böyle bir beklenti içinde olduğumu şananlar kendi içlerinde olan kişilikleri çıkarıyorlar aşlında... bunlara ihtiyacım yok çok şükür.orjınale dönebilmek için bile varolan orjınal parçam içi yapılıp bana böyle verldiği için yenişi alındı...
$allayarak degil de sallayarak yazamiyor musunuz? Okurken ciddi rahatsizlik veriyor a$linda, yeni$i.. Yeni trend mi bu ?
bir insan bukadar zenginken
neden birine yardım etmek isteyebilirki anlamıyorum
ben holding sahibi olacam altımda 800.000 tl lik araç olacak
ama benim gibilere yardım yapacam.bu şanzuman olayında 10.000 tl kaybettim,maddi olarak toparlamam minimum 4 ayımı alacak,olsun sorun değil allah sağlığıma sorun vermesin,üzüldüğüm tek şey belkide kendimden çok sevdiğim aracımın sürekli şanzumanının sökülmesi
allahtan yanımda olan insanlar var
levent var yiğitin amcası var yiğit var ve beni seven istanbuldaki arkadaşlarım var,allah büyük bu davayı kazanırım ama kazanmam sandece şunu söylüyorum,ben benden giden bu parayı helal etmiyorum.yaşım 33 allah kimseye kul hakkı yedirmesin,ben allaha inancı olan biriyim
hayatta bu zamana kadar hiçbirzaman hata yapmadım demişimdir...
ama artık diyebiliyorum,ve belkide bu yaşadığımı bu sıkıntılarımı bir ömür unutmayacam,çünkü maddi manevi beni çok yıprattı.yine söylüyorum murat engin bana çok güzel bir hayat dersi vermiştir.....
Allah daha iyi bilir ama..
Elin "bol" para görmez umarım..
Mazallah, çok paran olursa benim gibilere bir hayrın dokunmayacakmış..
Bu mesajından çıkan budur..
Daha fazla konuşma bence, konuştukça batıyorsun. Dün mahkemeye başvuracaktın, umarım başvurmuşsundur. Yok başvurmadıysan bu sözünü de yemiş olacaksın..
typermelih
31-05-2013, 10:14
$allayarak degil de sallayarak yazamiyor musunuz? Okurken ciddi rahatsizlik veriyor a$linda, yeni$i.. Yeni trend mi bu ?
evdeki bilgisayara kızım klavyesine su döktü tuş çalışmıyor.33 yaşındaki biri trend lerle uğraşmaz sanırım
typermelih
31-05-2013, 10:18
Allah daha iyi bilir ama..
Elin "bol" para görmez umarım..
Mazallah, çok paran olursa benim gibilere bir hayrın dokunmayacakmış..
Bu mesajından çıkan budur..
Daha fazla konuşma bence, konuştukça batıyorsun. Dün mahkemeye başvuracaktın, umarım başvurmuşsundur. Yok başvurmadıysan bu sözünü de yemiş olacaksın..
evet işşallah elim bol para görmez benim gibilere gelmez para haklısın.evet konuştukça batıyorum aynen
benim gibileri çıkarın bu formdan zarardan başka bişey değilim
dava açamadım korktum karşı taraf bana da dava açarda varımı yoğumu satarım da sokak ortasında kalırım diye
kelalper
31-05-2013, 10:19
Ya komedi. Murat Engin ben para kazandım dese ne olacak kazanmadım dese ne olacak. Adam kazansa kazanmadım diye neden yalan söylesin. Amme hizmeti mi veriyor bu kadar iş yapıyor kazandıkları paralar hep bağışla mı geliyor. Almanyada toplu taşıma cart curt bedava mı. Almanya havalimanından inince direk karşı sokakta tuneshop mu var. Murat Engin bedavaya çalışan bir adam değil başarılı bir esnaf ama bu işte yardım amacı ile yaptım diyorsa neden yalan söylesin.
Yiğitlerin durumu daha da komedi. Eee parça sorunluydu da neden hala arabanızda takılı. Yazılımsal sorun olduğu ve esasında malın problemsiz problemin yazılımdan olduğu ve çözüleceği ortaya çıktı.
Hem Murata yükleniosunuz neden çocuğa bunlar problemli cevap vermiolar demedin diosunuz. Eee Murat size yönlendirmiş ilk , Melih gökten zembille bulmadı sizi heralde. Murat Engin sizi refere etmeseydi Melih sizde kitin olup olmadığını nereden bilecekti? Eee siz dediniz biz memnun değiliz bu adam daha Türkçe düzgün yazamıyor Almanlara ingilizce nasıl düzgün yazacakta anlatacak. O zaman siz neden yardım etmediniz bu çocuğada şimdi yardım ediosunuz. Bu yüzden bütün suçlu Murat Engin zaten.
neoldu benimi takip ediyorşun hep,ben harcarım bu kimşeyi özellikle şeningibi denşizleri ilgilendirmez,ama burada boşa giden bir para var.ben aracıma harcadığım herşeyden memnunum..evet paramın peşne düştüm başkalarının paraşının peşine düşmedim,cebindeki 20 tl yi kaybetşen ne hale gelirşin acaba şenin gibiler
Ahahaha cok guldum :) biz senin gibi dun baslamadik bu araba islerine, cirakliktan geliriz,cakma deil gercek arabaciyiz... 20 lira kaybetsem uzulurum he ehehhee ,senin 80 bin liralik arabana harcadigin parayi araba parana ekle ben o parayi sadece **** boklu bi vtece harcadim kullandigim seneler icinde, defalarca kirildi arabam gerek benim gerek ustanin gerek parcanin yuzunden, hic bi yerede konu acip aglanmadim ;) ama karsinda murat engin olunca tabi ulan dur bi yerse yapiyim belki 10 bini kurtaririza dondu is dimi :) sen lafini yemede davayi ac, gorelim sonra cebinden daha neler cikiyor ;)
typermelih
31-05-2013, 10:31
Ahahaha cok guldum :) biz senin gibi dun baslamadik bu araba islerine, cirakliktan geliriz,cakma deil gercek arabaciyiz... 20 lira kaybetsem uzulurum he ehehhee ,senin 80 bin liralik arabana harcadigin parayi araba parana ekle ben o parayi sadece **** boklu bi vtece harcadim kullandigim seneler icinde, defalarca kirildi arabam gerek benim gerek ustanin gerek parcanin yuzunden, hic bi yerede konu acip aglanmadim ;) ama karsinda murat engin olunca tabi ulan dur bi yerse yapiyim belki 10 bini kurtaririza dondu is dimi :) sen lafini yemede davayi ac, gorelim sonra cebinden daha neler cikiyor ;)
ben dün değil evelki gün başladım bu işe 2 gün oldu,ağlayacam çok ihtiyacım var bu paraya yalvarırım murat vermiyorsa bari sen versen olmaz mı,davayı açacamda avukata verecek para bulamıyorum.bu sebeple arabamın jantlarını satıp dava açacam.yıllarını vermen negüzel bu işe senin gibi olmak çok isterdim ama malesef böyle cahil bir insan olduğum için öyle işte....
o değilde bana da ismim ve soyismim ile hitap edilmesi için ne yapmam lazım la?:) özendim şerefsizim:)
herkese nickiyle yada sonuna abi, kardeş vb. eklerle hitap edilirken 997TT'ye neden isim soy isim? mesela aynı şey TurboM3'de de oluyor.? nedeeen yarr nedeeen?
o değilde bana da ismim ve soyismim ile hitap edilmesi için ne yapmam lazım la?:) özendim şerefsizim:)
herkese nickiyle yada sonuna abi, kardeş vb. eklerle hitap edilirken 997TT'ye neden isim soy isim? mesela aynı şey TurboM3'de de oluyor.? nedeeen yarr nedeeen?
Benim isim soy isim cok uzun kimse kasmaz bende dertliyim be ya : ) nickimde boktan zaten :D
Sizin yeter'ki tek isteğiniz o olsun sitemizin neşe kaynagı Tunay Bey :D
senin kafa hakikaten bizden farklı çalışıyor, banal bi espri ama ne içiyosan bizde de söyle sabah akşam gece farketmez :D
Benim isim soy isim cok uzun kimse kasmaz bende dertliyim be ya : ) nickimde boktan zaten :D
nickinin başında bir de "MC" olsa, sanırsın ki psikopatın allahı!! çal keke çal...:D:
senin kafa hakikaten bizden farklı çalışıyor, banal bi espri ama ne içiyosan bizde de söyle sabah akşam gece farketmez :D
çok kitap okuyorum birde derslerimi günü gününe çalışıyorum:) hep can sıkıntısından başkan, yoksa herkes ne içiyorsa bende ondan içiyorum...printer toneri, fren hidroliği falan:)
hahaha vtec yine iyi la sadece sayılabilen para 65.000 TL götü boklu e30a EKE ye harcadım :D
Typer cı abi Murat abi sana yazmışya yardımcı olurum sana diye sen ne kadar tanıyordunki Murat abiyi böyle bir iş için ona güvendinde bu işe giriştin?
SOMEONESPECIAL
31-05-2013, 10:47
hahaha vtec yine iyi la sadece sayılabilen para 65.000 TL götü boklu e30a EKE ye harcadım :D
Parası olanlar belli oluyor akü :)
bende vtecten 15.000tl girdi diye üzülüyordum:)
SOMEONESPECIAL
31-05-2013, 10:51
Her iki tarafıda tanımıyorum ama Mehmet'in şu mesajından sonra
bu konuyu okumanın bir anlamı olmadığını anladım.
http://www.techturkey.com/forum/6755808-post75.html
Bunuda yaZan sen degılmısın :) bıraz garıp olmuş :)
İnşallah cozersınız ama ben bır art nıyet oldugunu sanmam :)
rahatsız
31-05-2013, 10:53
Site yöneticileri konuyu kapatirim!!! diyor, birisi biz seni mahkmeye vericez diyor, bazilari adamin noktalama isaretleriyle dalga geciyor. Bi kesim kafasina göre makara yapiyor, ki ben de ironik bisii yazdım. Ama unutmayin magdur bir taraf var, ne sebepten
Olursa olsun.
Taraflar dışında yorum yapılmasın. Konuya dahil olmayan kişilerin kişisel fikirlerini beyan ettiği yorumlar sebebiyle ceza puanı almaya başlayacağını yazıyorum sonre vay neden vay niye banlandık demeyin ....
Site yöneticilerinden ben az önce son kelimeleri yazdım izliyorum arkadaş eşt dost ceza puanlarınızı ben kesicem baştan söledim sonra kimsenin başını ağrıtmayın ....
Konu dışındaysanız konuşmayın.
Melih sende derdin ne ise onunla ilgilen millete laf yetiştirmeye kalkma .
Bu konunun tarafları dışında yazan direk uyarılmadan gider tatile yeter ya sabah akşam sizlemi uğraşıcaz arkadaş ?
Melih,bır konu kadar ajite edilir,sömurulup yanlıs yonlendırılır!
Neden hala sayfalar once sordugum sorulara yanıt vermıyorsunda,aklınca duygusal somuru ıcıne bana sorular yoneltıyorsun? Ben elle tutulan sorular sordum,ahh vahh sormadım.
Ama yıne cevaplayım kı,hanı delıl falan topluyormussun ya,yardımı olur ;)
Kavramaya verdıgın 6500 tl ama sonrakı yaptıgın masraflar,işcilik+ihçilik vs de benım hatam tabı.
Bana taksıt yap dıyorsun,ben sana bunu sattım mı?Nasılbır zıhnıyet var sende arkadas,yeter cıkart bunu kafandan!Tıcarı olmayan bır seye,senın cektıgın acı-zor durum yada bana sıktıgın bınlerce yalana binayen ben hatır ısı yaptım sana!Tıcarı olmayan bır seye,cebımden verdıgım bır masrafa,fırma uzerınden taksıt yapayım?Yanlıs bende,aslında bırde bedava motor falan vermem gerektı,***** acı cektırıyormus ya...
Ne basarı kardesım,hala aklında basarı basarısızlık var,arabanı kıme yaptırdıysan onun basarısı basarısızlıgı,bana ne!Buraya carsaf carsaf konu ac,en ıyı golf r,ucuyor kacıyor,sokuyor ama mesajlarda arabam yurumuyor,bukadar para harcadım bosa gıttı nasıl ınsanlar yaz-telefonda bır duru atıp tut?Sen ne yanar donersın kardesım,yapma artık,hangı yuzle o adamların suratına bakıyorsun?
Aynısını bana yaptın,abı soyle adamsın sen-1 numarasın-helal olsun-dıgerlerı gıbı benı 5 ay bekletmedın vs soyle,hatta yaz!Sonra "Murat Bey" olalım! Sana evındekı aynanın bıle ıtıbarı yoktur,degıl cevrendekı ınsanların! Benım dedıkodumu yapıyorsun mıllete ama o aynı kısılerın dedıkodusunu bana yapıyordun hocam,Allah dın ıman kıtap yazma artık,yatıcak yerın yok.
Kavramanın nesı uyumlu degıl,Yıgıt buradanda yazıyor,yuzunede soyluyor,bız hala kullanıyoruz,memnunuz dıye.E sımdı benım basarım mı bu? Yapma etme!
Sen degılmıydı bana sahtekar dıyen,bunun ıcındekı balatalar orjınalmıs,upgrade degılmıs dıyen,sonra ıcı acılınca upgrade oldugu,7 lamelı oldugu anlasılınca,abı ozur dılerım vs yazan!
Yeter artık be,hatırladıkca yenı seyler hatırlıyorum sınırlerım zıplıyor!
Ne vergı oranı ne KDV sı,benım "senın adına getırdıgım" parcaya ben nasıl fatura keseyım?Tıcarı kısılıkmıyım ben,sattım mı bunu sana?Habıre kelıme oyunu yapıyorsun!
HGP ye ne kadar zor ulastık,adamlar 1 ayda 1 cevap verdı,ozamana kadar bana onlarca telefon mesaj yazdın,hadı abı,ulas abı,vs! Bak yenı seyler hatırlıyorum,hatta benı kac defa arattın Hgp ye,ne cabul unuttun! Ha dogru,suclu var oda ben!
Yıgıtın debrıyajı ben mı taktım?Ben gunde 5 debrıyaj takıyorum ve bu konunun eriyim anasını satım! Ya sen nasıl bır ınsansın,hala yıgıtın arabasına takdın tecrubelısın dıyorsun!Ben yıgıtın parcaları geldıgınde gordum,okadar!Benı sen ne sanıyorsun?Sanayıde parca takan bırı falan mı?Lan ben bu ısı bukadar bılıyorum,aksperım magdem neden bır bılene soralım,yanlıs ıs yapmayalım dıyerek hatta Erdemı alıyorum her seferınde?! Psıkopatmıyım ben?
Herkes sana ne oldugunu sayfalarca yazmıs,senın magdurıyetın benden degıl,bunu anla artık!Senın bana yasattıgın bu tecrubeden sonra,herkese ıhtıyatlı yaklasıyorum!Bana hergun ınsanlar gelır,bır takım ısterler(Bunu maddı anlama yıne!),aılemızın konumundan dolayı alıskınız,yaparız yardım ederız.Gucumuz ne kadar yetıyorsa,kararınca ıste ama senın gıbısını gormedıgım gıbı artık ınsanlar benı dolandırıcak,tohmet altında bırakıcak dıye korkuyorum!
Bana ozel mesaj gonderen onlarca kısı ve telefon acanlara buradan ıtıraf edıyorum;Evet haklısınız,neden ugrasıyorum bu ıslerle yada tanımadıgım kısılerle. Ama napayım,karakterım bu.Burdan yada benı tanıyan bır kısı bıle yazabılırmı acaba,benden bır konuda "Hayır" cevabı aldıgını? Ama ders oldu....
Benim mesajım niye silindi ? Burada her yazan konuya taraf mı hatta alakalı mı yazıyor ? Murat beyin bu forumda hgp yi övdüğünü dist almak istediğini yazmıştım ama..
Bu konuyu yazdım,tekrar yazayım;
Hgp ıyı ısler yapan fırmadır,eyvallah. Bunlara bakıp almak ıstedım ama Yıgıtın arabasında ulasmak ıcın cektıgım sınır stresı anlatamam,kı melıh debrıyaj ıstedıgınde de zor ulasmıstım. Kendısı bu konunun ıcınde,gordu-duydu-yasadı herseyı.Bunca cabaya ragmen zor ulastıgım fırmanın temsılcılıgını nıye alayım,vazgectım.
Konuyla alakalı mı yazınız yoksa baska mecraya cekmek mı?
Benım yazdıgım seyı,hıc okumadan bu mesajı atıyorsunuz.Umarım cevaplıyabılmısımdır.
Bu konuyu yazdım,tekrar yazayım;
Hgp ıyı ısler yapan fırmadır,eyvallah. Bunlara bakıp almak ıstedım ama Yıgıtın arabasında ulasmak ıcın cektıgım sınır stresı anlatamam,kı melıh debrıyaj ıstedıgınde de zor ulasmıstım. Kendısı bu konunun ıcınde,gordu-duydu-yasadı herseyı.Bunca cabaya ragmen zor ulastıgım fırmanın temsılcılıgını nıye alayım,vazgectım.
Konuyla alakalı mı yazınız yoksa baska mecraya cekmek mı?
Benım yazdıgım seyı,hıc okumadan bu mesajı atıyorsunuz.Umarım cevaplıyabılmısımdır.
cevabınız banaysa eğer, ben yazımı daha uzun yazmıştım yanlış anlama olmasın diye ama silindiği için kısaca özet geçtim başka yere çekmek gibi bir niyetim yok bir ara bu forumda hgp firmasını övüp dist. almak istediğinizi ama yinede firmanın maillere çok geç cevap verdiği tarzda bir şeyler yazmıştınız,bunu da hgp yi övmedim yazdığınız için yazdım .Yiğit beyle yine problem olmuştu , ben ne sizin ne Melih beyin kötü niyetli olduğunu düşünüyorum ama keşke önceden tecrübe eden Yiğit beyin dediklerine biraz itimat edilseydi.
Yıgıtı gectım,melıh debrıyajı ve motorunda yasadıgı sıkıntılar ıcın yazdıgım maıllere bıle 1 ay sonra cevap verdıler kac maılden sonra.
Adamın ıslerı basarılı,ovmekde hata yok ama teknık destek yada ılgı vs cok fena.
http://i44.tinypic.com/670cy1.png
Bahsi geçen firmanın yine bir golf r projesi ve araçtan alınan güç verilerini kırmızı ile küme içerisine aldım . Adana'da yapılan araç bu firmanın o parçayı verdiği ne ilk ne de son golf r . Ve yine sol tarafta küme içine aldığım kendilerinin belirttiği ve hepsi VAG Grubuna ait araçların verileri var . Yani eğer bahsi geçen Firma bir kazık firması olsaydı ve bu kadar sorunlu parçalar üretip satışını yapsaydı sadece sizin aracınızda değil elbette ki diğer araçlarda da hasar vs mekanik arızalar meydana gelirdi ve firmanın geçmişinde kesinlikle sizden önce mağdur olan bir araç sahibi konuyla ilgili olarak gerekeni yapardı . Şahsi görüşüm Adana'da montajı yapan yerin amatörlüğü ve iş bilmezliği .
BMK TypeR
31-05-2013, 14:27
Yıgıtı gectım,melıh debrıyajı ve motorunda yasadıgı sıkıntılar ıcın yazdıgım maıllere bıle 1 ay sonra cevap verdıler kac maılden sonra.
Adamın ıslerı basarılı,ovmekde hata yok ama teknık destek yada ılgı vs cok fena.
Bütün konuyu okuyamadım, şunu merak ediyorum Kavramanın içinden çıkmayan pulu sordunuz mu hgp ye neden koymamışlar? , konuyla ilgili hgp ne diyicek merak ediyorum acıkcası senin abi iletişimin var belli arayıp konuşsan mail beklemeseniz sıkıntılar söylense çıkmayan pul söylense ara tatlıya bağlansaydı en baştan. ben ilgisizlik gördüm biraz sanki o mal benim olsa futurasını sorardım abi sendende isterdim,melih firmayla görüşse ilk faturayı sorucak eger var diyosan firmayla senin görüşmen lazım mal geldi fatura yok, firma eline koz verilmış hgp firmasında hata varsa nasıl şikayet edilcek Firma fatura olmadan?
Fatiurasi var ancak isime yaramadigi icin saklamadim, ki Hgp de ben bunu yapmadim diyemez!?
Onca mail kayitlari var,esseklik olur. Koz moz verilme durumu yok kimseye...
İlgisizlik ten bahsediyorsun,eger benim ilgisizlimse mevzu bahis,rica edicegim yazdiklarima kisa bir goz at,kendin karar ver.
İnan yoruldum tekrar tekrar yazmakdan ve her yazisimda yeni birsey hatirliyorum,sinirim ayaga kalkiyor...
Konunun iyice cılkı çıkmış madem haklı olduğunu düşünüyorsun sevgili typer kardeş laf salatasını bırakıp git davanı aç, 18 sayfa olmuş hala cıvata gevşedi pul çıktı çıkmadı.
erturul çiçek
31-05-2013, 16:22
Konunun iyice cılkı çıkmış madem haklı olduğunu düşünüyorsun sevgili typer kardeş laf salatasını bırakıp git davanı aç, 18 sayfa olmuş hala cıvata gevşedi pul çıktı çıkmadı.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
BMK TypeR
31-05-2013, 16:23
Fatiurasi var ancak isime yaramadigi icin saklamadim, ki Hgp de ben bunu yapmadim diyemez!?
Onca mail kayitlari var,esseklik olur. Koz moz verilme durumu yok kimseye...
İlgisizlik ten bahsediyorsun,eger benim ilgisizlimse mevzu bahis,rica edicegim yazdiklarima kisa bir goz at,kendin karar ver.
İnan yoruldum tekrar tekrar yazmakdan ve her yazisimda yeni birsey hatirliyorum,sinirim ayaga kalkiyor...
Abi yanlış anlamada fatura ortada yok, fatura vardıda zamanında Melihe neden verilmedi?, sorun çözülmemiş, bildigim kadarıyla senin yaptırdıgın ustada kavramalarda sorun oldugunu işcilikle alakalı bı durum olmadıgını söylüyo şimdi bu mal benim olsa senle işim olmazdı, yetkili bayisi olsan sana gelirdim sen araçı oldun eyv. tel açıp sorunları hgp söylerdim Faturasıyla birlikte Almanyaya malı yollar faturasının bi kopyasını alırdım, bakar ederlerdi sorun şundan bundan eğerki eminsem firmada sorun oldugunu Almanyada firmayı şikayet ederdim, ama fatura olmadıgı için onuda yapamassın sende anlamışsındır umarım.
Abi yanlış anlamada fatura ortada yok, fatura vardıda zamanında Melihe neden verilmedi?, sorun çözülmemiş, bildigim kadarıyla senin yaptırdıgın ustada kavramalarda sorun oldugunu işcilikle alakalı bı durum olmadıgını söylüyo şimdi bu mal benim olsa senle işim olmazdı, yetkili bayisi olsan sana gelirdim sen araçı oldun eyv. tel açıp sorunları hgp söylerdim Faturasıyla birlikte Almanyaya malı yollar faturasının bi kopyasını alırdım, bakar ederlerdi sorun şundan bundan eğerki eminsem firmada sorun oldugunu Almanyada firmayı şikayet ederdim, ama fatura olmadıgı için onuda yapamassın sende anlamışsındır umarım.
Türkiye'nin en büyük hukuk firmalarının birinde çalışıyorum (avukat değilim, muhasebe müdürüyüm), hiç hayatınızda yurtdışında yerleşik olup Türkiye'de bayisi bile bulunmayan bir firmaya dava açmak, tebligat yollamak ne demek biliyor musun? elinde fatura olsa nolur, adam noterde dolandırıldı savcı kabul etmedi, yurtdışında upgrade edilmiş parçanın düzgünlüğüyle ilgili davayı mı kabul edecek de Almanya'ya tebligat yollayacak. Adamın Alman ticaret sicilindeki adresi ne? Allah bilir internette yazan adrese falan Türkiye'den tebligat çıkarırsınız dava kabul olursa:) hanginiz bırakın Almanya'yı Türkiye'deki kaç firmaya dava açtınız da akıl veriyorsunuz bu adar kolay anlamıyorum, fatura olsa herşey şu an güllük gülistanlıktı yani.
Ama sen hala yazilarimi okumadan yorumlar yapiyorsun,dedigim halde yanlis yorumlar yaziyorsun. Farkindayim,aranizda birlik var ama bu iste objektif olmadan bile tutar dal yok.
Lutfen yazilanlari oku,yanlis yorum yapma.
Ayrica Erdem soyledi bu hatalari,montaj problemini ben nerden bilebilirim?
Segment Erdem irda,ona sorun. Herkesin hakkinda atip tutan birine degil.
Hala Hgp ile niye konusmadin yada yardim etmiyorsun diyorsun,oku lutfen oku....
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
herşey ortada aslında niye hala yazılıyorki adam açık açık yazmış istediğinizi yapın diye adam rahat. madem okadar haklısınız açın davanızı bakın yolunuza çok haklıysanız kaybettiğinizi alırsınız. ki bu çok zor.
BMK TypeR
31-05-2013, 17:18
Türkiye'nin en büyük hukuk firmalarının birinde çalışıyorum (avukat değilim, muhasebe müdürüyüm), hiç hayatınızda yurtdışında yerleşik olup Türkiye'de bayisi bile bulunmayan bir firmaya dava açmak, tebligat yollamak ne demek biliyor musun? elinde fatura olsa nolur, adam noterde dolandırıldı savcı kabul etmedi, yurtdışında upgrade edilmiş parçanın düzgünlüğüyle ilgili davayı mı kabul edecek de Almanya'ya tebligat yollayacak. Adamın Alman ticaret sicilindeki adresi ne? Allah bilir internette yazan adrese falan Türkiye'den tebligat çıkarırsınız dava kabul olursa:) hanginiz bırakın Almanya'yı Türkiye'deki kaç firmaya dava açtınız da akıl veriyorsunuz bu adar kolay anlamıyorum, fatura olsa herşey şu an güllük gülistanlıktı yani.
Tüketici hakları var Almanyadada vardır Almanyadan şikayet edilebilir, dava demedim ben, Aem dcsport egsozdan dolayı mail attım hemen geri döndüler malın faturası ve resimlerini istediler yolladım sorun çözüldü, Yine aynı şekilde toda debriyaj aldırdım ve mal hatalı geldi istedigimiz mal ellerinde yok diye farklı ürün yolladılar halıyle bizde malı kutusundan çıkardık baktık kı mal farklı bende kabul etmedim firmanın hatasıydı malı geri yolla dediler yolladık kutusu açılmış diye ürünü almak istemediler bu seferde ürünü geride almadım usadan şikayet edildi şuan sonuçlanmasını bekliyoruz, uğraştıktan sonra herşey olur, ortada az bir tutar yok ,baştan beri hatalı şeyler var faturasız mal var ben Murat abi haksız Melih haklı diye yazmadım sorunun çözülmesi tatsızlıgın giderilmesini istiyorum, ortada fatura olsa ne olur olmasa ne olur diyosunuz siz çalıştıgınız firma ilgili almadıgınız bi faturasız ürün yada hizmetle ilgili nasıl dava acarsin yada nasıl şikayet edersin tüketici haklarına? fatura garanti yerine gecer çogu üründe, Ablam avukat bende Muhasebe Müdürüyüm bu arada, bu arada noter örnegi verdin bende sana başka örnek veriyim imzasız arkadan kesilen ve adresime gelen bütün trafik cezalarımı iptal ettiriyorum TRde
BMK TypeR
31-05-2013, 17:20
Ama sen hala yazilarimi okumadan yorumlar yapiyorsun,dedigim halde yanlis yorumlar yaziyorsun. Farkindayim,aranizda birlik var ama bu iste objektif olmadan bile tutar dal yok.
Lutfen yazilanlari oku,yanlis yorum yapma.
Ayrica Erdem soyledi bu hatalari,montaj problemini ben nerden bilebilirim?
Segment Erdem irda,ona sorun. Herkesin hakkinda atip tutan birine degil.
Hala Hgp ile niye konusmadin yada yardim etmiyorsun diyorsun,oku lutfen oku....
Ben kimseyle birlik değilim kimseyide suçlamıyorum ortada iki tarafında bence hataları var, hgp cevap geldimi abi sordum yazmadın? nedıyolar
dragon07
31-05-2013, 17:24
bi basını okudum bide sonunu okudum.
anladıgım murat engin yardım etmek istemiş sonra araç arıza yapmıs murat enginde typermelige yardım etmemiş ilk günkü gibi sonrada mevzu cıkmıs maillere cvp verilmeyince.
burda yardırcagınıza HGPye yardırsanız şimdiye sonuç çıkardı.
İŞİnİze gelen adam olunca nasil savunuyorsun dİmİ sevgi deger admİnler bana burda kiÇi kirik 100 lİralik flanŞ İÇİn satiŞ yasakli yapmasini bİldİnİz anlamadan dİnlemeden o zaman Şİmdİ demekkİ adam ferrarİye bİnsede tİcaret de sikinti yarattiysa hadİ koysaniza satiŞ yasakli yokkkk amaaa allem eder kÜmler eder madur suÇlu olur Özellİkle sana sÖylÜyorum evrenoz beyfendİ
adamin parasini almiŞ halledecegini sÖylemİŞ ve daha sonra sirtini dÖnmÜŞ ya gİrmeyecen bÖyle İŞlere gİrİyorsanda sonuna kadar arkasinda duracan
İŞİnİze gelen adam olunca nasil savunuyorsun dİmİ sevgi deger admİnler bana burda kiÇi kirik 100 lİralik flanŞ İÇİn satiŞ yasakli yapmasini bİldİnİz anlamadan dİnlemeden o zaman Şİmdİ demekkİ adam ferrarİye bİnsede tİcaret de sikinti yarattiysa hadİ koysaniza satiŞ yasakli yokkkk amaaa allem eder kÜmler eder madur suÇlu olur Özellİkle sana sÖylÜyorum evrenoz beyfendİ
adamin parasini almiŞ halledecegini sÖylemİŞ ve daha sonra sirtini dÖnmÜŞ ben ne yapayim ya gİrmeyecen bÖyle İŞlere gİrİyorsanda sonuna kadar arkasinda duracan
Konuşmadan önce okumayı becer, okuduğunu idrak etmeyi becer. Kendi kuyruk acını başkalarının üzerinden çıkarmaya kalkma.
Ortada bir satış yok bu bir,
Murat, diğer kişinin parasını alıp karşılığında mal satmamış bu iki
Kargo ücreti ödenmesin diye almanyadaki bir dükkanda satılan malın Türkiye'ye getirilmesine aracılık etmiş bu üç
Önce bu üç maddeyi idrak et sonra bana birşey söylersin.
Boş boş konuşup can sıkma.
Ne seni tanırım, ne Muratı'ı ne Melih'i. Çok da uzvumda yapılan ticaret, komisyon mu veriyorsunuz bana? Konuyu okurum, uygun gördüğüme satış yasaklı veririm. Beğenmiyorsan git başka yerde sat neyi satıyorsan.
adamin parasini almiŞ halledecegini sÖylemİŞ ve daha sonra sirtini dÖnmÜŞ ya gİrmeyecen bÖyle İŞlere gİrİyorsanda sonuna kadar arkasinda duracan
iyide adam almamiski mali ? kendi evinde olan malida satmamis,dukkaninda olan malida satmamis,farzet ki sen gidiyosun*/jamaicaya/* bana su parca tedarik konusunda yardim et denilse-gecmisinde yapilmis konusmalar uzerine yok getirmem veya tamam getiririm dersin..
ama o getirdigin parca sorunluysa muhattab sen degilsin ki,malin alindigi dukkan.
GokhanRS
31-05-2013, 17:41
burda techturkey üzerinden bir satış konusu açılmışmı? hayır.
konuda mal alıp satma olayıda yok.
bu konunun bu sitede açılması bile saçma ne satış yasağı? adamın techturkey üzerinden pazarladığı bir ürün gördünde bizimmi gözümüzden kaçtı?
Konuşmadan önce okumayı becer, okuduğunu idrak etmeyi becer. Kendi kuyru acını başkalarının üzerinden çıkarmaya kalkma.
Ortada bir satış yok bu bir,
Murat, diğer kişinin parasını alıp karşılığında mal satmamış bu iki
Kargo ücreti ödenmesin diye almanyadaki bir dükkanda satılan malın Türkiye'ye getirilmesine aracılık etmiş bu üç
Önce bu üç maddeyi idrak et sonra bana birşey söylersin.
Boş boş konuşup can sıkma.
canın sıkılsa ne olur çok merak ediyorum önce sen bence karşındakı kim oldugu bilmeden adabını bılde bide admin olmuşsun
konu sonuçta ticaret ve sıkıntılı olmuş aynı kapıya çıkar
benım burda satış yazması hiç umrumda bile degıl benım nasıl biri oldugumu herkez iyi bilir
canın sıkılsa ne olur çok merak ediyorum önce sen bence karşındakı kim oldugu bilmeden adabını bılde bide admin olmuşsun
konu sonuçta ticaret ve sıkıntılı olmuş aynı kapıya çıkar
benım burda satış yazması hiç umrumda bile degıl benım nasıl biri oldugumu herkez iyi bilir
Merakını gidereyim, canımı sıkarsan burada yazmamanı sağlarım. Adabımı da kimseye sormam. Evet admin oldum, şikayetin varsa git savcılığa şikayette bulun.
Yurtdışı apple'dan alıp arkadaşına getirdiğin telefon bozuk çıktığında "problem değil hemen sana vereyim 2000 TL'yi" diyorsundur Allah bilir sen. Ortada ticaret yok, önce bunu idrak et.
Banane senin kim olduğundan, nasıl biri olduğundan. Uzatma, konuyu da kendi kuyruk acınla karıştırma.
Tüketici hakları var Almanyadada vardır Almanyadan şikayet edilebilir, dava demedim ben, Aem dcsport egsozdan dolayı mail attım hemen geri döndüler malın faturası ve resimlerini istediler yolladım sorun çözüldü, Yine aynı şekilde toda debriyaj aldırdım ve mal hatalı geldi istedigimiz mal ellerinde yok diye farklı ürün yolladılar halıyle bizde malı kutusundan çıkardık baktık kı mal farklı bende kabul etmedim firmanın hatasıydı malı geri yolla dediler yolladık kutusu açılmış diye ürünü almak istemediler bu seferde ürünü geride almadım usadan şikayet edildi şuan sonuçlanmasını bekliyoruz, uğraştıktan sonra herşey olur, ortada az bir tutar yok ,baştan beri hatalı şeyler var faturasız mal var ben Murat abi haksız Melih haklı diye yazmadım sorunun çözülmesi tatsızlıgın giderilmesini istiyorum, ortada fatura olsa ne olur olmasa ne olur diyosunuz siz çalıştıgınız firma ilgili almadıgınız bi faturasız ürün yada hizmetle ilgili nasıl dava acarsin yada nasıl şikayet edersin tüketici haklarına? fatura garanti yerine gecer çogu üründe, Ablam avukat bende Muhasebe Müdürüyüm bu arada, bu arada noter örnegi verdin bende sana başka örnek veriyim imzasız arkadan kesilen ve adresime gelen bütün trafik cezalarımı iptal ettiriyorum TRde
HPG'yle konuşuldu adam fatura yok kabul etmiyorum mu dedi de takıldınız faturaya.. çok güzel ablan avukatmış, bi sor yurtdışındaki bir firma için ister tüketici hakları olsun ister mahkemede dava olsun uğraşmanın ne kadar zor olduğunu.. Hadi dava açmadın tüketici haklarına başvurdun, tüketici haklarına Türkiye'den sadece faturanın suretini mi mail atıp da şikayette bulunacak biraz düşündün mü?? Almanya'da da vardır diyorsun ki tam bi bilgin bile yok..
Almanya'da yediğin cezayı mı Türkiye'de iptal ettiriyosun:)
merakını gidereyim, canımı sıkarsan burada yazmamanı sağlarım. Adabımı da kimseye sormam. Evet admin oldum, şikayetin varsa git savcılığa şikayette bulun.
Yurtdışı apple'dan alıp arkadaşına getirdiğin telefon bozuk çıktığında "problem değil hemen sana vereyim 2000 tl'yi" diyorsundur allah bilir sen. Ortada ticaret yok, önce bunu idrak et.
Banane senin kim olduğundan, nasıl biri olduğundan. Uzatma, konuyu da kendi kuyruk acınla karıştırma.
yazmamamı saglasan ne olur sankİ anca onu yaparsin zaten anladin
ama benim İÇİn burdan yazacak olanlarda Çikar benim yerime konu aÇanda
neyse dÜnya kÜÇÜk konuŞtugun laflarini İyİ ÖlÇ tart bence
ortamlar kÜÇÜk bİrgÜn denk gelİrİz mahÇup olursun bu konuŞtuklarina
sana son yazin kendine İyİ bak ;)
yazmami saglasan ne olur sankİ anca onu yaparsin zaten anladin
Burada adminsem, elbette burada yazmamanı sağlarım. Facebookta admin olsaydım, facebookta yazmamanı sağlardım, Redhack üyesi olsaydım internete girmemeni sağlardım, polis olsam biber gazı sıkardım. Forumda adminsem burada yazmamanı sağlamaktan doğal ne var? Ne bekliyordun, sokaklarda serseri gibi peşine düşmemi mi? İnternet nedir, forum nedir, admin nedir aç oku da öğren bunları.
Senin için yazacak olan varsa, o da aynı sonra karşılaşır. Zor değil, 2 click 3 mouse kıpırdanışı.
Canımın istediği gibi konuşuyorum, dünyanın küçüklüğüne gerek yok. Yerim, yurdum, semtim belli. Mahçup etme peşinde olan varsa klavyeden yazmaz, gelir eder. O yüzden icraatin varsa uygula, boş konuşma.
yazmamamı saglasan ne olur sankİ anca onu yaparsin zaten anladin
yahu şu yazı stili için bildiğin alınteri emek sarfetmek gerekiyor zor olmuyor mu?
Masterpiece
31-05-2013, 18:12
Yorumum silinecektir belki 3. kişi olduğum için fakat kaç gündür okuyorum bende bir iki birşey yazmak istedim.
Debriyaj bir şekilde buraya geldi fakat burda parça eksikliğinden veya ilk takan ustanın bilgi eksikliğinden kaynaklanan bir sebepten araçla parçanın adaptasyonun sağlanamadı.
Benim yazacaklarım bu noktayla ilgili , bu noktada bence Murat ENGİN yine gerekli irtibatları kurup gerekli bilgi alıp parçanın araçla sıkıntısız hale gelmesi için elinden geleni yapacaktı Kİ yinede yaptığını söyledi , FAKAT Melih beyin '' Parçayı sen getirdin sen halledeceksin '' demesi , birkaç kez de belirttiği gibi Murat ENGİN in sinirleniri bozan sözler olmuş.
Burda Melih bey böyle emrivaki sözler yerine ki hakkı yok sonuç olarak yardımcı olmak amacıyla yapılan bir iş , Murat bey e '' Abi sorunlar oldu parçayla ilgili tekrar bi iletişime geçsek HGP firmasıyla '' tarzından yaklaşsaydı bence iş buraya kadar gelmicekti.
Olay biraz '' Öfkeyle kalkan zararla oturur '' durumuna gelmiş.
yahu şu yazı stili için bildiğin alınteri emek sarfetmek gerekiyor zor olmuyor mu?
ben normal yazıyorumda bilgisayarda bi enayilik var galiba
Burada adminsem, elbette burada yazmamanı sağlarım. Facebookta admin olsaydım, facebookta yazmamanı sağlardım, Redhack üyesi olsaydım internete girmemeni sağlardım, polis olsam biber gazı sıkardım. Forumda adminsem burada yazmamanı sağlamaktan doğal ne var? Ne bekliyordun, sokaklarda serseri gibi peşine düşmemi mi? İnternet nedir, forum nedir, admin nedir aç oku da öğren bunları.
Senin için yazacak olan varsa, o da aynı sonra karşılaşır. Zor değil, 2 click 3 mouse kıpırdanışı.
Canımın istediği gibi konuşuyorum, dünyanın küçüklüğüne gerek yok. Yerim, yurdum, semtim belli. Mahçup etme peşinde olan varsa klavyeden yazmaz, gelir eder. O yüzden icraatin varsa uygula, boş konuşma.
adres ve tel pm lermisin bak kibar oluyorum
Adresi de telefonu da pm'ledim. İstersen kibar olma, zorlayan mı var kibar olmana.
erturul çiçek
31-05-2013, 18:25
Adresi de telefonu da pm'ledim. İstersen kibar olma, zorlayan mı var kibar olmana.
Gerginliğe gerek yok abilerim :icon_wack Konu çok uzadı bir araya gelip yüzyüze konuşsunlar bence bu şekilde dertleri çözülmez
tamam uzatmaya gerek yok sopalarla gelecek halimiz yok oturur bi çay içeriz benım sana kızdıgım tek konu insanları tanımadan bu şekilde karar veremessin bir yönetici isen
bu form babanın çiftiliği gib takılamasın bana ceza yazıp duruyon suan sen de yazıyorsun sonra cezayı alan ben bu hakmı ayıp senın yaptıgın terbiyesizlik yapıyorsun farkındasındır umarım
tamam uzatmaya gerek yok sopalarla gelecek halimiz yok oturur bi çay içeriz benım sana kızdıgım tek konu insanları tanımadan bu şekilde karar veremessin bir yönetici isen
bu form babanın çiftiliği gib takılamasın bana ceza yazıp duruyon suan sen de yazıyorsun sonra cezayı alan ben bu hakmı ayıp senın yaptıgın terbiyesizlik yapıyorsun farkındasındır umarım
İsteyen canı nasıl isterse öyle gelebilir. Özgür bir ülke ;)
Forum babamın çiftliği.. Demokratik ve herkesin eşit haklara sahip olduğu adil bir ortam sanıyorsan, öyle değil. Burası özel mülk, canımız nasıl isterse de öyle davranırız mülk sahipleri olarak.
Yarın inek resmi koyubiliriz mesela ana sayfaya, çiftlik olmasından mütevellit.
Keyif bizim, nasıl istersek öyle davranırız. Keyfimiz isterse kaparız, başka gün keyfimiz isterse nickini beğenmediğimizi atarız.. Öbür gün canımızın istediğinin mesajlarını sileriz..
Cebimdeki telefon gibi.. Nasıl kullanacağıma kimse karışamaz, bana ait. Özel bir mal.. Burası gibi.. Burası da yönetimin toplu olarak özel malı, mülkü.
yusufbatırel
31-05-2013, 18:40
yok olmazsan ne olur banada yolla pm nı
BMK TypeR
31-05-2013, 19:52
HPG'yle konuşuldu adam fatura yok kabul etmiyorum mu dedi de takıldınız faturaya.. çok güzel ablan avukatmış, bi sor yurtdışındaki bir firma için ister tüketici hakları olsun ister mahkemede dava olsun uğraşmanın ne kadar zor olduğunu.. Hadi dava açmadın tüketici haklarına başvurdun, tüketici haklarına Türkiye'den sadece faturanın suretini mi mail atıp da şikayette bulunacak biraz düşündün mü?? Almanya'da da vardır diyorsun ki tam bi bilgin bile yok..
Almanya'da yediğin cezayı mı Türkiye'de iptal ettiriyosun:)
hgp bu konuyla ilgili bi cevap verdi mi? onu merak ettim sordum sadece, ,muhasebe müdürü olmuşsun ama fatura olsa ne olur olmasa ne olur diyosun devletin maliyesi gelince denetime söylede onlara sana ne demek oldugunu anlatırlar, melih hgp arasa ne diyicek murat beyden şu tarihde mal almıştım bazı sorunlar oldu nasıl halledicez adam demiyicekmı hangi tarihde aldın ne ürün aldın ürünün faturası nedir diye:) yurtdışında aldıgın mal bide ne olursa olsun sorun oldumu fatura sorar benim başıma iki kere geldi ikisinde fatura sordular yukarda sana söyledim ama anlamamışsın,ben olsam dedim fatura birlikte malı yollarım arkadaş, neden anlamak istemiyosun, şunu sorıyım sana fatura yok bu mal hgp nın mı degılmı oldugunu nerden bilcem ben bana izah edermisin, malda sorun cıktı mali hgp yolladım içine fatura konmazmı?
selam aleyküm diyim kargolarsın dımı hgp ye adım Reşit bu ürün almıştık sızden diyip:) komik olma bence, Trafik cezası sana yazdım okuma yazmanda yok sanırım TR DE Diye,
BİDAHA YAZIYORUM bu mal ben alsam fatura saklarım sıkıntı cıksa fırma görüşürüm eminsem firmada sorun oldugundan şikayet ederim ozaman ögrenirim kanunu merak etme:) işide çözerim hertürlü rahat ol. daha önceden çözdügüm gibi
Ya amk Taksimde neler oluyor kavramaymis zartmis zurtmus. Birakin su isleri, daha sonra ne kovaliyorsaniz kovalayin, dava mi aciyorsun o dava mi aciyor ne oluyorsa olsun memleket meselesine dondu olay.
Melih sana birinin telini wermistim aradinmi? Hgp firmasinin sahibiyle konusacakti senin icin. Aralari iyi biliyorsun. Konustuysan ne dediler?
erturul çiçek
31-05-2013, 20:06
Ya amk Taksimde neler oluyor kavramaymis zartmis zurtmus. Birakin su isleri, daha sonra ne kovaliyorsaniz kovalayin, dava mi aciyorsun o dava mi aciyor ne oluyorsa olsun memleket meselesine dondu olay.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_wack
hgp bu konuyla ilgili bi cevap verdi mi? onu merak ettim sordum sadece, ,muhasebe müdürü olmuşsun ama fatura olsa ne olur olmasa ne olur diyosun devletin maliyesi gelince denetime söylede onlara sana ne demek oldugunu anlatırlar, melih hgp arasa ne diyicek murat beyden şu tarihde mal almıştım bazı sorunlar oldu nasıl halledicez adam demiyicekmı hangi tarihde aldın ne ürün aldın ürünün faturası nedir diye:) yurtdışında aldıgın mal bide ne olursa olsun sorun oldumu fatura sorar benim başıma iki kere geldi ikisinde fatura sordular yukarda sana söyledim ama anlamamışsın,ben olsam dedim fatura birlikte malı yollarım arkadaş, neden anlamak istemiyosun, şunu sorıyım sana fatura yok bu mal hgp nın mı degılmı oldugunu nerden bilcem ben bana izah edermisin, malda sorun cıktı mali hgp yolladım içine fatura konmazmı?
selam aleyküm diyim kargolarsın dımı hgp ye adım Reşit bu ürün almıştık sızden diyip:) komik olma bence, Trafik cezası sana yazdım okuma yazmanda yok sanırım TR DE Diye,
BİDAHA YAZIYORUM bu mal ben alsam fatura saklarım sıkıntı cıksa fırma görüşürüm eminsem firmada sorun oldugundan şikayet ederim ozaman ögrenirim kanunu merak etme:) işide çözerim hertürlü rahat ol. daha önceden çözdügüm gibi
Bazı yerlerde eleştirin sınırı aşmış aynı şekile cevap veriyim. Okuma yazmamı sorgulamışsında adama sorarlar senin okuman yazman yok mu birader diye adam saklamadım demiş almadım dememiş. Yaptığım işi de sorguluyosun ya sana söylüyim bi faturayı kaybettiysen gider suretini istersin sen bilmiyosun sanırım öğren bence, boşuna müdürlük yapma orada. İnşallah başına gelmez ama böyle bişeyle karşılaşırsan Kanun öğrenip iş yapmak o kadar kolay olmaz, olsa herkes avukat olurdu:) Son olarak Benim bi rahatsızlığım yok ne Muratı ne Melihi tanırım. seni de tanımam etmem, o kadar iş bitiriciysen hallet adamın işini herkes mutlu olsun:)
BMK TypeR
31-05-2013, 21:33
Bazı yerlerde eleştirin sınırı aşmış aynı şekile cevap veriyim. Okuma yazmamı sorgulamışsında adama sorarlar senin okuman yazman yok mu birader diye adam saklamadım demiş almadım dememiş. Yaptığım işi de sorguluyosun ya sana söylüyim bi faturayı kaybettiysen gider suretini istersin sen bilmiyosun sanırım öğren bence, boşuna müdürlük yapma orada. İnşallah başına gelmez ama böyle bişeyle karşılaşırsan Kanun öğrenip iş yapmak o kadar kolay olmaz, olsa herkes avukat olurdu:) Son olarak Benim bi rahatsızlığım yok ne Muratı ne Melihi tanırım. seni de tanımam etmem, o kadar iş bitiriciysen hallet adamın işini herkes mutlu olsun:)
Beni arayan herkeze yardımcı olurum, sureti çıkar evet:hahaha: ama fatura sahibine verilir bekletilmez, varsa fatura sahibi istesin suretini, benim başıma geldi ve işi çözdüm ama nedense senin önem vermedigin fatura ve ürünün resimlerini istediler:) neyse daha yazmıyıcam iki tarafada sabır versin Allah
aLperTunga
01-06-2013, 01:39
evren bey kardeş,dediğin gibi burası senin çiftliğin kafana göre at koşturuyorsun.istediğini siliyorsun istediğini yazıyorsun.sen orcunun olayının detayını biliyormusunda kafana göre adama satış yasaklı koyuyorsun?? ayrıca madem satış konusunda sıkıntılı bir adam varsa burada satış konusunda yasak koyarsın konu acamaz.öyle adamın adının adına satış yasaklı yazmak nedir yaa?? ayıptır be kardeşim.adam yanlış flanş sparişi veriyor sonra kendi hatası yüzünden birde arayıp ben bu flanşları istemiyorum diyor geri göndermek istiyor orcunda ben malzemeye ustaya para verdim malzemeyi geri alamam diyor.daha çok detayı var bu konunun orcunun hiç bir sucu yok bir gün yüz yüze gelirsek konusuruz anlarsın konuyu sende.ama benim takıldıgım konu satış yasaklı yazılması adamın isminin altına.konunun detayı bilinmeden böyle bişey yapılması adamı resmen rezil etmektir bu ve HAKSIZ yere!!!ve orcun adam gibi adamki hala giriyor bu siteye yorum yapıyor konulara.sonrada KANI PEŞ PARA ETMEZ ADAMLAR O YAZIYI GÖRÜP ORCUNA DOLANDIRICI MUAMELESİ YAPIYOR.Sizin bu yaptıgınız yüzünden en sonunda orcun insanlarla papaz olacak!!!ben elimi vicdanıma koyarak söylüyorum ki orcun o yazıyı haketmiyor.Sizden ricam Adamın isminin altından kaldırın o yazıyı yapıyorsanız sadece satılıklar bölümüne konu acmasını engelleyin.orcun 120 liralık adam değil.zaten kendi işinde gücünde bir adam bu işin ticaretini yapmıyor insanlara yardım olsun diye 120 liraya en kaliteli malzemeden flanş yaptırdı.sonunda da bu ithamı yedi.Ayıptır Bu yapılan muamele!!dediğim gibi inşallah bir gün yüz yüze geliriz bu konun detayını yüz yüze konusuruz ve sonrada bu yapılanın ne kadar haksız bişey oldugunu anlarsınız!
Bartu_evo
01-06-2013, 01:52
evren bey kardeş,dediğin gibi burası senin çiftliğin kafana göre at koşturuyorsun.istediğini siliyorsun istediğini yazıyorsun.sen orcunun olayının detayını biliyormusunda kafana göre adama satış yasaklı koyuyorsun?? ayrıca madem satış konusunda sıkıntılı bir adam varsa burada satış konusunda yasak koyarsın konu acamaz.öyle adamın adının adına satış yasaklı yazmak nedir yaa?? ayıptır be kardeşim.adam yanlış flanş sparişi veriyor sonra kendi hatası yüzünden birde arayıp ben bu flanşları istemiyorum diyor geri göndermek istiyor orcunda ben malzemeye ustaya para verdim malzemeyi geri alamam diyor.daha çok detayı var bu konunun orcunun hiç bir sucu yok bir gün yüz yüze gelirsek konusuruz anlarsın konuyu sende.ama benim takıldıgım konu satış yasaklı yazılması adamın isminin altına.konunun detayı bilinmeden böyle bişey yapılması adamı resmen rezil etmektir bu ve HAKSIZ yere!!!ve orcun adam gibi adamki hala giriyor bu siteye yorum yapıyor konulara.sonrada KANI PEŞ PARA ETMEZ ADAMLAR O YAZIYI GÖRÜP ORCUNA DOLANDIRICI MUAMELESİ YAPIYOR.Sizin bu yaptıgınız yüzünden en sonunda orcun insanlarla papaz olacak!!!ben elimi vicdanıma koyarak söylüyorum ki orcun o yazıyı haketmiyor.Sizden ricam Adamın isminin altından kaldırın o yazıyı yapıyorsanız sadece satılıklar bölümüne konu acmasını engelleyin.orcun 120 liralık adam değil.zaten kendi işinde gücünde bir adam bu işin ticaretini yapmıyor insanlara yardım olsun diye 120 liraya en kaliteli malzemeden flanş yaptırdı.sonunda da bu ithamı yedi.Ayıptır Bu yapılan muamele!!dediğim gibi inşallah bir gün yüz yüze geliriz bu konun detayını yüz yüze konusuruz ve sonrada bu yapılanın ne kadar haksız bişey oldugunu anlarsınız!
Ülkedeki haksızlıkla ilgilenmeyip böyle bi günde Tech'de yapılan haksızlıkmı batıyor şuan size ? Gerçekten garip geldi . Yorumum içinde ceza alıcaksam kabul ediyorum dayanamdım özür dilerim .
aLperTunga
01-06-2013, 01:56
Ülkedeki haksızlıkla ilgilenmeyip böyle bi günde Tech'de yapılan haksızlıkmı batıyor şuan size ? Gerçekten garip geldi . Yorumum içinde ceza alıcaksam kabul ediyorum dayanamdım özür dilerim .
ülkedeki haksızlılarla bu konunun ne alakası var.madem bu kadar rahatsızsın al eline pankartı git taksime senin burda ne işin var o zaman :icon_wack saçma sapan yerlere bağlamayın konuyu.
Low-Rider
01-06-2013, 01:58
şimdilik kilit, sonra devam eder..