Orijinalini görmek için tıklayınız : plaka sorgulama yardımı
darkmoon
30-05-2013, 11:01
şimdi tüv den tel geldi 34dt6711 nolu aracımın muayene süresi geçmiş iyide benim böyle bir aracım yok ki.. biri benim için plaka kimin adına bakıp özelden yollayabilirmi acaba.. eğer plaka benim adımaysa ortada bir sıkıntı var demekdir polise falan gidicem..
şimdi tüv den tel geldi 34dt6711 nolu aracımın muayene süresi geçmiş iyide benim böyle bir aracım yok ki.. biri benim için plaka kimin adına bakıp özelden yollayabilirmi acaba.. eğer plaka benim adımaysa ortada bir sıkıntı var demekdir polise falan gidicem..
pm yolladım.
darkmoon
30-05-2013, 11:09
sağol araba kimin adına onu göremiyorsun sanırım yazmamışsın ama en önemli kısmı o
Sorgulamalarda araç sahibinin ismi çıkmıyor. Ama tanıdık sigortacı fln varsa onlar yardımcı olur hrh..
darkmoon
30-05-2013, 11:20
evet isim önemli.
darkmoon
30-05-2013, 11:31
şimdi tüvü aradım sistemsel bir hatadan dolayı tel açılmış dedi.. gene emin olmak adına plaka kimin adına bana yollayabilicek biri olursa sevinirim.
Çakışma oluyo sistemde benide 2 defa vergi borcundan aradılar benim adıma olmayan plakalardan.
darkmoon
30-05-2013, 15:40
evet benim adıma değilmiş öğrendim
evet benim adıma değilmiş öğrendim
Citroen sahibi olma umutların boşa çıktı :p
darkmoon
30-05-2013, 15:52
Citroen sahibi olma umutların boşa çıktı :p
benim adıma olsa alırdım ne biliyim eylememi karışıcak,gaspmı yapıcak vergisini ödemez cezasını ödemez borç bana rücu eder Allah göstermesin her şey olur..
Aynı durum benimde başıma geldi ilk araçımda tüvtürkten aradılar aracınızın muayene süresi bitmiştir diye Lütfen yaptırın aksi taktirde ceza işlenicek gibi bir otomatik mesaja bağlamışlar ve sonrasında bir mesaj olarakta geldi bu bende kaile almadım ben aracı 2.5 sene önce sattım bu konuyuda görünce emin oldum numaraların karışıklık sonuçunda olduğuna.