Orijinalini görmek için tıklayınız : Volvo V40 T3 @ İstanbul Park -2.46.251-
Volvo V40 T3, standart 1.6T 150 hp
2 kişi, klima açık.
İzleyince göreceksiniz zaten, fren kullanımı limit değil, 1-2 saniye daha aşağı iner.
Yanaklarını yemeyelim diye lastiklere önerilenden 4 psi fazla hava bastım, biraz ses var o yüzden :)
4jq8hZodP0E
https://www.youtube.com/watch?v=4jq8hZodP0E
morgy_drag
31-05-2013, 00:53
İdeal çizgi yi merak edenler için öğretici bir çalışma olmuş sanırım:)
Maşallah :)
Tebrikler, muhtesem gitmissiniz gercekten.. Biz baya tirsmisiz :D
Cok erken gırıyorsunuz vırajlara ve geregınden fazla vıraj cızgısınız tasıyorsunuz.
On lastıklerden de anlıyacagınız gıbı cok donmeye calısıyorsunuz ;)
1-2 sec degıl,cok daha fazla ındırırsınız,keyıflı ve kazasız gazlamalar ;)
Diğer konudaki yorumum aynı müzikli olsa daha da inermiş :)
Genel olarak gayet öğretici bir çalışma olmuş örnek niteliğinde :)
dipnot:
4. viraja aşırıya kaçmadan bi ince lift off lu girmeyi denese ön çekerler özellikle, çok erken girildiğini düşünüyorum o viraja ki Utku sen de dahilsin :D Polo GTi la olanı bekliyordum esas bu arada ;)
Ellerine sağlık abi :) daha güzel videolar bekliyorum senden :)
BurakCengizhanoğlu
31-05-2013, 01:21
Bence çizgi için eğitsel bir video olmuş yaptığı süredende anlaşılacağı üzere biraz yetenekli :)
Tek kelime ile süper bence.Süreyi görünce daha net söyleyebiliyorum bunu.Tebrikler
Cok erken gırıyorsunuz vırajlara ve geregınden fazla vıraj cızgısınız tasıyorsunuz.
On lastıklerden de anlıyacagınız gıbı cok donmeye calısıyorsunuz ;)
1-2 sec degıl,cok daha fazla ındırırsınız,keyıflı ve kazasız gazlamalar ;)
Acaba sızinde ornek videolarınız varmı erken girmediğiniz çıkmadığınız.
Güzel donmussunuz cızgı güzel pıste çıkacak arkadaşlar içinde ornek olabilir.
klima acik hayatimda hic yaris yapmadim vlla klimadan ztn 2 saniye gtmistir sadece :) cokk garibime gitti klimali gazlamak
Size TPS deki videolarimdan birini koymak isterim. 2007-2010 arasinda ist park ayaklarinda yarismistim. Ama biraz musade,29 saattir ayaktayim,koyarim mutlaka.