Orijinalini görmek için tıklayınız : EG K20 --- RR typeR
em_garage
31-05-2013, 03:49
GÜZEL DENEMEYDİ
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151420473598831&set=vb.748278830&type=3&theater
devolation
31-05-2013, 07:48
araclara maasallah bisey soracam simdi 16 sn lik tek bi video var ortada sonuc bumudur yani erken basmis yada digeri vites kacirmis kesicide kalmis olabilirmi yada uzundada sonuc aynimi arac ici video olsa daha saglikli olurmus buarada gebzeye yolunuz duserse benim gsi ilede denemek isterim bu hizli typerla
Bulut Y.
31-05-2013, 08:58
Bu typer 41rr mı şuan manavggatta ?
Hikmet Gönül
31-05-2013, 09:53
araclara maasallah bisey soracam simdi 16 sn lik tek bi video var ortada sonuc bumudur yani erken basmis yada digeri vites kacirmis kesicide kalmis olabilirmi yada uzundada sonuc aynimi arac ici video olsa daha saglikli olurmus buarada gebzeye yolunuz duserse benim gsi ilede denemek isterim bu hizli typerla
O aksam bizde oradaydik.bu video deneme videosu diil. ...
arkadaslar video cekmis bunlarda koymus.
fazla soze gerek yok.burdakı herkez anlayabılecek kapasıtede.
devolation
31-05-2013, 10:26
valla ben cok rooling e ciktim cok video cektim ama hic bu sekilde bir videoyu gectim diye koymadim ng ile deneme videomuz 10 dakika ve yaklasik4-5 deneme var 16sn de nasil teshis koymus bu arkadaslar merak ettim iste biri ile deneme yaparken 2kere dusuneceksin
eski 41 rr typer sanirim deneyen arac? guzel yurumusler ama kisa bir video daha uzun bir video varsa seyretmek isteriz yinede masallah araclara...
ondertopcu
31-05-2013, 19:31
video çok kötü
em_garage
01-06-2013, 01:34
hikmet gönül kardeşimin elinde videolar varmış ben sadece elimdekini paylaştım arkadaş diger videolarıda paylaşırsa tabikide güzel olur ben başka video varmıydı kimsede bilmiyordum telimin şarjı bittigi için bunu çektim elinde olan arkadaşlar varmış paylaşırlarsa bende seyretmek isterim kesinlikle kimsenin aklına geçti geçildi muhabbeti gelmesin elimdeki videoyu sizlerle paylaşmak istedim SAYGILAR........
em_garage
01-06-2013, 11:49
valla ben cok rooling e ciktim cok video cektim ama hic bu sekilde bir videoyu gectim diye koymadim ng ile deneme videomuz 10 dakika ve yaklasik4-5 deneme var 16sn de nasil teshis koymus bu arkadaslar merak ettim iste biri ile deneme yaparken 2kere dusuneceksin
sen konuya uzak oldugun için sanıyorsunki 16 sn ama o akşam birçok deneme oldu arkadaş elindeki videoları paylaşırsa görmüş olursun hem bu geçme geçilme sevdası nedir sizdeki ben sadece video elimde payaşıyım dedim asıl sizin gibi geçti geçildi mantıgıyla araba yürütenlerle denerken 2 kere düşünmek lazım SAYGLILAR......
em_garage
01-06-2013, 11:59
Devran im. O aksam bizde oradaydik.bu video deneme videosu diil.eg nin videsleri gecmedigi zamanlar ama yinede eg cikip gidiyodu.ff ile arkalarindan basiyodum.rr ff i gecti hatta.3-4 boy .ama egyi hic gecemedi. (Videslerin gectigi taktirde))..yanyana deneme videolari var istenirse ff camcar olarak var.
R R typerin gectigini dusunsek bile kaldiki; o aracin da ustasi benim yine gurur duyariz.
eg yi geçti yada geçemedi ff e 5 boy attı yada atmadı ben RR TYPER geçti diye biliyorum her bastıgınızda ama yorumlarımda hiç yazmadım sadece güzel denemeydi yazdım faruk çeltik benimLe oldugu kadar seninde arkadaşın ama siz işi dostça denemeye degildi geçti geçildiye getirdiyseniz ozman RR O AKŞAM DEFALARCA GEÇTİ K20EG GÖRÜDÜGÜM KADARIYLA 2 KERE GEÇTİ DİGER OLAN DENEMELERDE ARKADA KALDIGINDA VİTESLERE GİRMİYOR YADA BİLE BİLE KESİCİYE DÜŞTÜGÜNÜ BEN GİBİ ÇOGU İNSAN BİLİYOR
dip not :son bakımlar bursada yapılmıştır.......
YİNEDE GÜZEL DENEMEYDİ MAŞALLAH ARAÇLARA İKİSİDE ATARLI .....
glockevo
01-06-2013, 12:06
video çok kötü...
Böyle denemede ılk defa gordum yan yana gelıp hadı gorusrz kardesım der gıbı :)
adam video koyduguna koycagına pişman oldu.
edit: izleyince hiç basıyo gibi degiller sanki 3 vites 100e sabitler gibiler bassalar sesten veya uzaklasmalrından belli olurdu
devolation
01-06-2013, 18:39
sen konuya uzak oldugun için sanıyorsunki 16 sn ama o akşam birçok deneme oldu arkadaş elindeki videoları paylaşırsa görmüş olursun hem bu geçme geçilme sevdası nedir sizdeki ben sadece video elimde payaşıyım dedim asıl sizin gibi geçti geçildi mantıgıyla araba yürütenlerle denerken 2 kere düşünmek lazım SAYGLILAR......
dostum en bu video icin konustum kimde ne video var senin sarjin ne durumda bilemem gecme gecilme derdin yoktu madem bu videoyu hangi amacla koydun?
hadi diyelimki 2 kere sen gectin 2 kere eg gecti sonuca varilamamis belli.. anlasip bulusun yakinsiniz heralde hazirlikli olarak gelinsin gerekli denemeler yapilip ortak bi kararla videolari atin bizde tebrik edelim haksizsam haksizsin deyin
Gerçekten deneme videosu mu bu :D güzel güzel şöyle 3 5 dk'lk video yok mu :) RR 041'de ne vardı egk20'yi geçecek kadar ?
dostum en bu video icin konustum kimde ne video var senin sarjin ne durumda bilemem gecme gecilme derdin yoktu madem bu videoyu hangi amacla koydun?
Hadi diyelimki 2 kere sen gectin 2 kere eg gecti sonuca varilamamis belli.. Anlasip bulusun yakinsiniz heralde hazirlikli olarak gelinsin gerekli denemeler yapilip ortak bi kararla videolari atin bizde tebrik edelim haksizsam haksizsin deyin
+1500 .
Hikmet Gönül
01-06-2013, 20:58
Böyle denemede ılk defa gordum yan yana gelıp hadı gorusrz kardesım der gıbı :)
adam video koyduguna koycagına pişman oldu.
edit: izleyince hiç basıyo gibi degiller sanki 3 vites 100e sabitler gibiler bassalar sesten veya uzaklasmalrından belli olurdu
hadi diyelimki 2 kere sen gectin 2 kere eg gecti sonuca varilamamis belli.. anlasip bulusun yakinsiniz heralde hazirlikli olarak gelinsin gerekli denemeler yapilip ortak bi kararla videolari atin bizde tebrik edelim haksizsam haksizsin deyin
Gerçekten deneme videosu mu bu :D güzel güzel şöyle 3 5 dk'lk video yok mu :) RR 041'de ne vardı egk20'yi geçecek kadar ?
+1500 .
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
em_garage
01-06-2013, 22:59
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
video var diyen arkadaş yazmakla işaretle olcak işler degil videom var diye reklam yapıcana bi koyda herkes görsün madem geçmişin TYPER ı rezil olmaktan korkuyorsan onada bişey diyemem... nede olsa ben biliyorum ama bilmiyenler de merak içinde kaldı SAYGILAR ......
sonuçta denemeydi.....!!!!!!!
em_garage
02-06-2013, 02:47
Hikmet Gönül´isimli üyeden Alıntı
Devran im. O aksam bizde oradaydik.bu video deneme videosu diil.eg nin videsleri gecmedigi zamanlar ama yinede eg cikip gidiyodu.ff ile arkalarindan basiyodum.rr ff i gecti hatta.3-4 boy .ama egyi hic gecemedi. (Videslerin gectigi taktirde))..yanyana deneme videolari var istenirse ff camcar olarak var.
R R typerin gectigini dusunsek bile kaldiki; o aracin da ustasi benim yine gurur duyariz.
Hikmet Gönül 'isimli üyeden Alıntı
arkadaşın ilk yazdıgı (kırmızı)ve video istedikten sonra silip düzelttigi(mavi) yorum yukarda madem videosu yok reklam yapmasınada gerek yoktu ben geçme geçilme amaçlı koymamıştım ama kendisi herzamanki gibi geçilmeye tahammülü olmadıgı için kendinden ödün verdi bi önceki paylaştıgım b 20 videosunda ise eg k20 nin gerçekten yürümedigini anlarsınız ondada aynı taktigi kullanarak denemedim cam car dım demesinin amacı buydu bu kadar polemikten sonra benim dicek sözüm kalmadı herkese hayırlı forumlar......... isteyen istedigi yorumu yapsın herşey ortada daha ne diyim
devolation
02-06-2013, 03:48
Hikmet Gönül´isimli üyeden Alıntı
Hikmet Gönül 'isimli üyeden Alıntı
arkadaşın ilk yazdıgı (kırmızı)ve video istedikten sonra silip düzelttigi(mavi) yorum yukarda madem videosu yok reklam yapmasınada gerek yoktu ben geçme geçilme amaçlı koymamıştım ama kendisi herzamanki gibi geçilmeye tahammülü olmadıgı için kendinden ödün verdi bi önceki paylaştıgım b 20 videosunda ise eg k20 nin gerçekten yürümedigini anlarsınız ondada aynı taktigi kullanarak denemedim cam car dım demesinin amacı buydu bu kadar polemikten sonra benim dicek sözüm kalmadı herkese hayırlı forumlar......... isteyen istedigi yorumu yapsın herşey ortada daha ne diyim
usta hic gecme gecilme derdi olmayan biri gibi yazmissin valla:))) elbetteki guclu olan arac digerini geride birakacaktir lafi dolandirmaya gerek yok sonuc olarak bu muabbeti sonuclandirmak icin tekrar deneme yapacakmisin yoksa ben bikere gecip 16sn lik video cektim bana yetermi diyorsun hikmette beb gecilmezim diyecek bir adam degildir herhalde
herzaman mekanik yarissin durustluk efendilik kazansin herkese saygilar
em_garage
02-06-2013, 04:24
gerekli olan açıklamayı önceki yorumumda yaptım sendende ricam olaylara taraf tutmadan dışardan bakarsan yaptıgın ve bundan sonraki yorumların bişey ifade etmeyecegini anlaman umarım yeteri kadar açık olmuşumdur........
SAYGILAR: EGE GARAGE
tuncayakyz
02-06-2013, 14:30
Eren ayni memleketin havasini soluyosunuz uzatmamak lazim bence cunku bu tur tartismalar bisey kazandirmaz ticari ahlaka yakismaz kimin araci daha iyiyse onu tebrik etmek gerekir nedir bu gecme gecilme hirsi ben anlamis degilim bence kimin daha iyi oldugu boyle tartismalarla atarli girislerle degil yapilan araclarla belli olur sen ii arac yaparsin tebrik edilirsin baskasi yapar bu sefer sen tebrik edersin olay bu eren...bu yazdiklarim sahsi gorusumdur sadece...
em_garage
02-06-2013, 15:22
Ege ayni memleketin havasini soluyosunuz uzatmamak lazim bence cunku bu tur tartismalar bisey kazandirmaz ticari ahlaka yakismaz kimin araci daha iyiyse onu tebrik etmek gerekir nedir bu gecme gecilme hirsi ben anlamis degilim bence kimin daha iyi oldugu boyle tartismalarla atarli girislerle degil yapilan araclarla belli olur sen ii arac yaparsin tebrik edilirsin baskasi yapar bu sefer sen tebrik edersin olay bu ege...bu yazdiklarim sahsi gorusumdur sadece...
tuncay abi ben eren bence bu konuşmayı bana degilde öteki arkadaşlara söylersen onların anlamasına daha çok yardımcı olursun yorumlara iyi bakarsan ben sadace video paylaştım o geçti bu geçti yazmadım olay geçtigeçildiye kadar geldi ortaya atılan laflar boş muhabbetler silinen yorumlar vs.vs yorumları dikkatli okursen zaten seninde anlayacagını umuyorum ŞAHSİ GÖRÜŞÜNEDE SAYGIM SONSUZ
SAYGILAR EGE GARAGE AİLESİ
tuncay abi ben eren bence bu konuşmayı bana degilde öteki arkadaşlara söylersen onların anlamasına daha çok yardımcı olursun yorumlara iyi bakarsan ben sadace video paylaştım o geçti bu geçti yazmadım olay geçtigeçildiye kadar geldi ortaya atılan laflar boş muhabbetler silinen yorumlar vs.vs yorumları dikkatli okursen zaten seninde anlayacagını umuyorum ŞAHSİ GÖRÜŞÜNEDE SAYGIM SONSUZ
SAYGILAR EGE GARAGE AİLESİ
tarafsız olarak yazıyrum yasın 38 saygıdan dolayı abı dıyrum senın hıkmetle bır husumetınmı var oyle seyler yazıyorsunkıı sankı adamı bır kasık suda bogucakmısın gıbı alt tarafı araba bu mekanık yarısıyor bu hırsınız nedır fb gs bjk bıle bugun bırlesıp taxım ıcın bırlık oldular ufacık yerde bırbırnızı yıyorsunuz vıdeo baslıgı cok yanlıs bence saygılar ....
em_garage
02-06-2013, 15:50
tarafsız olarak yazıyrum yasın 38 saygıdan dolayı abı dıyrum senın hıkmetle bır husumetınmı var oyle seyler yazıyorsunkıı sankı adamı bır kasık suda bogucakmısın gıbı alt tarafı araba bu mekanık yarısıyor bu hırsınız nedır fb gs bjk bıle bugun bırlesıp taxım ıcın bırlık oldular ufacık yerde bırbırnızı yıyorsunuz vıdeo baslıgı cok yanlıs bence saygılar ....
hocam ben eren 29 yaşındayım öncelikle bunu belirtmek istedim konu başlıgına gelincede rr typer nasıl zipledi eg k20 ye mi yazsaydım gayet dostça güzel denemeydi yazdım bi kaşık suda bogma meselesine gelincede öyle bişey kesinlikle söz konusu bile degil bide bişey dikkatimi çekti yorum yapanların çogu tarafsızım diyor ama bakıyorumda oklar hep bana çevrilmiş ya siz konuyu tam okumadan yorum yapıyorsunuz arkadaşınızı savunuyorsunuz yada birileri yazmak istediklerini yazamadıgından sizle iletişime geçip kendi agzınızdan yazmanızı istiyor benimde şahsi görüşüm bu 2.sayfanın başında yaptıgım yorum umarım sizi tatmin etmeye yetecek ve artacaktır bşkada hiç bir sözüm yok imzadaki 536 lı numara benim isteyen arayabilir
okankrgz
02-06-2013, 16:40
Ufugun ( y 106 ) videosuna kalkip izmitte ne vts ler, b20 ler var ama cagirsak gelmezler diye yazan kim acaba ?
MrtYILDIZ
02-06-2013, 19:49
Ufugun ( y 106 ) videosuna kalkip izmitte ne vts ler, b20 ler var ama cagirsak gelmezler diye yazan kim acaba ?
Okan sende b20 veya saxo vts varmı?
Edit: okan dışında kimse yorum yapmasın. Sıkıntısı olan tel numaramı biliyo sözüm sadce okana !!!
MrtYILDIZ
02-06-2013, 19:52
Edit: okan dışında kimse yorum yapmasın. Sıkıntısı olan tel numaramı biliyo sözüm sadce okana !!!oda arkadaş in oda kimse karismiyosa sende Karışma..
gespenster
02-06-2013, 19:57
daha prof çekimlerle konu tatlıya bağlanabilir
saygılar.
okankrgz
02-06-2013, 20:28
Edit: okan dışında kimse yorum yapmasın. Sıkıntısı olan tel numaramı biliyo sözüm sadce okana !!!oda arkadaş in oda kimse karismiyosa sende Karışma..
Murat, B20 yada saxo vts nin ruhsat sahibi mi sadece yorum yapabiliyor yada soru sorabiliyor bu forumda ?
Kalkıp ne yazıcama ne soracağıma sen yada bir başkası karar veremez kardeşim. Ben sorumu sordum cevabını bekliyorum.He bunun cevabını sen verirsin, baskası verir ona karısamam doğruyu yazmadıkça... Kalkıp burda ben yada "x" şahıs iğneleyici yorum yapmıyor k20 ye yada ap vti ya veyahut herhangi bir araca..
Ben aracımı roll denemelerinde eren'e veriyorum, saxo yu yeri geliyor ben kullanıyorum ve sana yada bi baskasına o kişilerle aramda ki samimiyeti izahat etmek durumunda değilim.
Ayrıca şunuda belirtmek isterim. Evet ege ve eren benim arkadasımdır ama ben belirttiğin oda kısmıyla arkadas değilim kardeşim + Benim telefon numaram pek kimsede yoktur ama erenden ulaşırlar sıkıntı varsa yada genelde akşamları yanlarında oluyorum haberin olsun.
Edit:Neye karışıcamı 30 yaşından sonra bana ne sen nede bi baskası öğretebilir. Saygılar.
MrtYILDIZ
02-06-2013, 20:38
0533 653:88 39 sen kime ne danisicagini beni ara ben yuzune soylemek isterim kime ne sorucagini bekliyorun okan telefonunu nerdeysrb soyle ben qelirim sen zahmet etme!!!
MrtYILDIZ
02-06-2013, 20:48
Okan bekliyorum telefonunu hala mümkünse yuz yuze qoruselim bu aksam !!
okankrgz
02-06-2013, 20:57
Kardeşim, ne sorcamı sana sormuyorum.. bu kadar celallenmene de gerek yok basit bi soru sordum..
morgy_drag
02-06-2013, 21:00
1 avuç cıvata için kırmayın birbirinizi murat..
Aynı şehrin cocuklarıyız hepimiz..Yine yüz yüze bakıcaz..
Hikmet Gönül
02-06-2013, 22:38
B20 yi kprolu typer gecmeye vts yi vteclerle dalga gecmeye yapmissiniz.gecin yterki tebrik ederiz.ff le yada eg ile denemeden onlar bizim klasmanimiz diil.ff gitsin onu gevsin bunu gecsin sora bizE gelsin.onlar kim.diyip aksama cagirip gelmesseniz.R yaparsaniz.FF i o yapmadi sunu o yapmadi.bunu hazir aldi derseniz.biz oraya onu yazmisiz cokmu.insanlarin emekleriyle oynanmaz.ben kendimi ovmuyorum beni bu forumda buyuk kesim bilir.sana ispatlama durumumyok.murat ta video koysun izleyelim.ama biliyorumki buda sonuc vermez.kulp bulunur.ayrica bu forum kisisel sorunlarin cozulebilecegi bir ortam diil.ben musaitim soleyin yerinizi gelip cozelim. Burda daha fazla uzamasin.herkesin isi gucu var.
em_garage
03-06-2013, 00:04
Selamunaleyküm ben Ege biz dediğimizin arkasındayız hikmet B20 yi kprolu typer gecmeye vts yi vteclerle dalga gecmeye yaptık .ff le yada eg bizim klasmanımız değil . (DEDİK) evet ama neden dedik?????? Faceden Cat Speedman nickiyle ekleyip ağzımızdan laf almaya çalısırsanız öyle bir cevbada hazırlıklı olmanız gerekir kimse salak değil bu piyasanın en eski adamlarından biriyiz ben trnin çoğu yerinde legal illegal yarısştım kimseyle böyle polomik yasamadım bizim bizans oyunlarıyla işimiz yok Hikmet biz seninle kaç kez oturduk konustuk sorun yok dendi çözdük sandık kalktık 10 gün sonra baktıkki değişen birsey yok sayfanda küçümsemeler atarlanmaar çocuk çocuk seyler o yüzden oturup konusalım olayları geçti...kendine yapılmasını istemediğin hiçbirseyi başkasına yapma sen aradın ben hep olgunluk gösterdim onca sey konustunuz onca sey paylasmıssınız sayfanızda yazdıklarımız silindi konular kilitlendi gülüp geçtik ama bu iş böyle olmuyor burada kimseye rahatsızlık vermenin anlamaıda yok emeğe saygıyı en çok biz biliriz bunu bize kimse öğretmesin beni burada çok kişi tanımaz belki ama tanıyanda iyi bilir ben hiçbirzaman geri vites yapmadım bi yarışta bunu beni tanıyanlar çok iyi bilir benim arabalrımın makinalarının sökük olduğunu sende çok iyi biliyorsun bunu fırsat bilip 2 de 1 gelin deneyelim diyip bizi insanlara sanki arabalarımız yürüyormusta gitmiyormusuz gibi gösterme sana dediğim gibi ben biyere kaçmıyorum R yapmıyorum adresimde belli arabalarım bitsin sözle değil icraatla görürüz.. biraz bekle sen geç yeterki benim geçilmeye hazmedememe gibi bi sıkıntım yok İzmitte yada tr nin herhangi biryerinde benle deneyipte Ege yanlıs yaptı diyen birtane adam yoktur Orhan iyi bilir beni geçtiğinde yıllar önce inince maaşallah diyip tebrik etmişimdir ben rakibim diskalifiye olmasın diye yardımcı olmus insanım bunu en sonki körfez draglarında sen dahil herkes gördü ben arkadaslarında dedği gibi 1 cuval civata için insan kırmam ama bu konuda anlasacağımız çok fazla birsey yok çünkü anlassaydık bu durumda olmazdık o yüzden konusup görüsmeye hiçgerek yok bu konu burada kapansın isterim arabalarım bitince hber veririm deneriz burada ne kadar konussak boş yüzyüze çözemediğimiz seyleri burada asla çözemeyiz o yüzden ben arabalarım bitince hber veririm sende ben haber verene kadar konusmassan bizdende en ufak bişey duymassın ne ekersen onu biçersin .Herkese hayırlı geceler SAYGILAR...
hocam ben eren 29 yaşındayım öncelikle bunu belirtmek istedim konu başlıgına gelincede rr typer nasıl zipledi eg k20 ye mi yazsaydım gayet dostça güzel denemeydi yazdım bi kaşık suda bogma meselesine gelincede öyle bişey kesinlikle söz konusu bile degil bide bişey dikkatimi çekti yorum yapanların çogu tarafsızım diyor ama bakıyorumda oklar hep bana çevrilmiş ya siz konuyu tam okumadan yorum yapıyorsunuz arkadaşınızı savunuyorsunuz yada birileri yazmak istediklerini yazamadıgından sizle iletişime geçip kendi agzınızdan yazmanızı istiyor benimde şahsi görüşüm bu 2.sayfanın başında yaptıgım yorum umarım sizi tatmin etmeye yetecek ve artacaktır bşkada hiç bir sözüm yok imzadaki 536 lı numara benim isteyen arayabilir
ıstersen sen yazdıklarını en bastan oku ondan sonra bana yazarsın senın ıgnelıcı yazıyorsun ondan dolayı mıllet sana yonelıyor admınlere soyle yasını deyıstırsınler hersey saygı cercevesınde herkez burda buyunu kucunugunu bılsın saygılar ...
em_garage
03-06-2013, 00:16
Selamunaleyküm ben Ege biz dediğimizin arkasındayız hikmet B20 yi kprolu typer gecmeye vts yi vteclerle dalga gecmeye yaptık .ff le yada eg bizim klasmanımız değil . (DEDİK) evet ama neden dedik?????? Faceden Cat Speedman nickiyle ekleyip ağzımızdan laf almaya çalısırsanız öyle bir cevbada hazırlıklı olmanız gerekir kimse salak değil bu piyasanın en eski adamlarından biriyiz ben trnin çoğu yerinde legal illegal yarısştım kimseyle böyle polomik yasamadım bizim bizans oyunlarıyla işimiz yok Hikmet biz seninle kaç kez oturduk konustuk sorun yok dendi çözdük sandık kalktık 10 gün sonra baktıkki değişen birsey yok sayfanda küçümsemeler atarlanmaar çocuk çocuk seyler o yüzden oturup konusalım olayları geçti...kendine yapılmasını istemediğin hiçbirseyi başkasına yapma sen aradın ben hep olgunluk gösterdim onca sey konustunuz onca sey paylasmıssınız sayfanızda yazdıklarımız silindi konular kilitlendi gülüp geçtik ama bu iş böyle olmuyor burada kimseye rahatsızlık vermenin anlamaıda yok emeğe saygıyı en çok biz biliriz bunu bize kimse öğretmesin beni burada çok kişi tanımaz belki ama tanıyanda iyi bilir ben hiçbirzaman geri vites yapmadım bi yarışta bunu beni tanıyanlar çok iyi bilir benim arabalrımın makinalarının sökük olduğunu sende çok iyi biliyorsun bunu fırsat bilip 2 de 1 gelin deneyelim diyip bizi insanlara sanki arabalarımız yürüyormusta gitmiyormusuz gibi gösterme sana dediğim gibi ben biyere kaçmıyorum R yapmıyorum adresimde belli arabalarım bitsin sözle değil icraatla görürüz.. biraz bekle sen geç yeterki benim geçilmeye hazmedememe gibi bi sıkıntım yok İzmitte yada tr nin herhangi biryerinde benle deneyipte Ege yanlıs yaptı diyen birtane adam yoktur Orhan iyi bilir beni geçtiğinde yıllar önce inince maaşallah diyip tebrik etmişimdir ben rakibim diskalifiye olmasın diye yardımcı olmus insanım bunu en sonki körfez draglarında sen dahil herkes gördü ben arkadaslarında dedği gibi 1 cuval civata için insan kırmam ama bu konuda anlasacağımız çok fazla birsey yok çünkü anlassaydık bu durumda olmazdık o yüzden konusup görüsmeye hiçgerek yok bu konu burada kapansın isterim arabalarım bitince hber veririm deneriz burada ne kadar konussak boş yüzyüze çözemediğimiz seyleri burada asla çözemeyiz o yüzden ben arabalarım bitince hber veririm sende ben haber verene kadar konusmassan bizdende en ufak bişey duymassın ne ekersen onu biçersin .Herkese hayırlı geceler SAYGILAR...
şanzuman sıkıntısından dolayı girmeyen vitesler ve geçilen bir araç wallaha kusura bakmayında cocukca biraz suan nefes almayan egK20 var ortada böyle olmadık denemelerle böyle işlere gerek yok bence ... 2 kere geçti denilenlerde egk20 nasıl gecti o zmn ? şanzumanın azizliği viteslerin sıkıntısı o zaman bu video konuluyorsa egk20 nin geçtiğinide koymak gerekirki , buda egk20 yi b20 ve tiponun geçtiği iddaa edilen video gibi çok komik gelir insanlar .
okankrgz
03-06-2013, 01:25
şanzuman sıkıntısından dolayı girmeyen vitesler ve geçilen bir araç wallaha kusura bakmayında cocukca biraz suan nefes almayan egK20 var ortada karalama kampanyası yapmaya gerek yok hikmet usta herseyiyle duruyor... 2 kere geçti denilenlerde egk20 nasıl gecti o zmn şanzumanın azizliği , buda egk20 yi b20 ve tiponun geçtiği iddaa edilen video gibi çok SAÇMA.
Dostum, hikmet ve ege gerekenleri yazmışlar daha fazla yorum yapıp konuyu bulandırmaya gerek yok sende fazla uzatma bence... zaten olaylara at gözlüğüyle bakan bazı arkadaşlar sayesinde bu duruma gelindi & geldiler.
Kimsenin aracının tekerine taş değmesin bu saatten sonra ne sana ne bana nede bir başkasına söz söylemek yakışmaz ;) 1 nci şahıslar yazıcağını yazmış zaten gerisi art niyet olur.. :icon_tup:
devolation
03-06-2013, 02:15
arkadaslar yanlis anlamayin ama ikide bir tekrar deneyin diyen bendim cunku bu muabbeti tek cozumleme sekli budur sizin aracinin sokuk oldugunuda bilemezdim madem arac sokuk videoyu koymak cok dogru degil bence.. cunki eger denemelerden sonra karsi taraf tamam artik denemeye gerek yok sonuc belli diyene kadar denenir benim bildgim sonra video koyulur tebrik edilir yanlis bisey konusuyorsam yanlissin deyin ben tarafsiz yaklastgma inaniyorm sizde aracinizi hazirlayin tekrar deneyin en mantiklisi bu hakkisniz... sahsima yorum gelmedikce ben daha yorum yapmam cumleten hayrli geceler