Orijinalini görmek için tıklayınız : Seat İbiza aracıma neler yapmalıyım?
Birkan61
02-06-2013, 14:11
Merhaba dostlar, imzadaki araca sahibim. Avatardaki değil :D
600 TL gibi bi rakam var elimde araca harcayabileceğim.
Neler yapmamı tavsiye edersiniz?
Araca ekstradan yaptırdıklarım amerikan park, aynaları ve plaka önünü piano black kaplatmak. Yarın egsoz ucu taktırıcam.. Kaput maskesi alıcam.
Bunlar dışında tavsiye edeceğiniz neler var? Jant - Lastik çok istiyorum ama imkan yok elimdeki parayla ufak tefek dokunuşlar yapmak istiyorum :)
Aracım bu..
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/149304_378025115576941_1769622895_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/487865_414796461899806_74255611_n.jpg
spor yay, cam filmi, plakalıklar söküp çift taraflı bantla yapıştırabilirsiniz bir de ön plakanın alt kısmındaki kırmızı yeri ve panjurun orta kısmındaki krom çerçeveyi siyah kaplayarak önden görüntüyü avatarınızdakine benzetebilirsiniz + para kalırsa cupra liple bitirirsiniz :)
ondertopcu
02-06-2013, 14:18
Cupra lip ve aracı dip basarsan gayet güzel bir görüntü olur
Birkan61
02-06-2013, 14:20
spor yay, cam filmi, plakalıklar söküp çift taraflı bantla yapıştırabilirsiniz bir de ön plakanın alt kısmındaki kırmızı yeri ve panjurun orta kısmındaki krom çerçeveyi siyah kaplayarak önden görüntüyü avatarınızdakine benzetebilirsiniz + para kalırsa cupra liple bitirirsiniz :)
Camlarda film var zaten, yay düşünüyorum evet 5 cm'lik ama 15 haziranda trabzona yolculuk var geldikten sonra inşallah. :) Tampon altınıda boyattıktan sonra kaplatırım dedim boya atması mevcut.. Lipde ondan sonra iyi gider :)
Amblemi plasti dip yapabilirim evet buda güzel olur eyvallah önerilerin için :)
Cupra lip ve aracı dip basarsan gayet güzel bir görüntü olur
Lipin siparişini vermek şart oldu :D Alıyim bulunsun boyattıktan sonra takarım lipide. Köye gidip gelelim sonrada yayı takarım.. 150 liraya fk yaylar var önerir misiniz? İmkan olsa daha kaliteli birşey almak isterim tabiki ama bütçe kısıtlı *****
ÜSTÜNERC
02-06-2013, 18:31
plakalıklar dursun bence :) masallah kazasız belasız bu arada.arac gayet şık duruyor.Ön tarafa cupra lip alırsan bide yere basarsan 10 olur.baska bi eksiği yok zaten aracın :)
mert_can 41
02-06-2013, 18:32
Cam filmi,yay,lip le yola devam edebilirsiniz :)
halilcan9455
02-06-2013, 18:36
en güzel dokunuş yazılım olur ama onunda görüntüye bir etkisi yok :D
yazılım olmazsa en güzeli yay.
inceledin mi bilmiyorum ama linkini verdigim konuyu incele.
eski aracim. fikir edinebilirsin.
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/71546-erks-rz-tdi-ibiza-6l.html
Birkan61
02-06-2013, 19:51
Önerileriniz için teşekkür ederim..
Yazılım bende istiyorum, bugün getz'e karşı geçilmem sonucu özellikle :D ama bir daha böyle bir bütçe yakaladığım zaman o inşallah.
5cm'lik yayları aldım bugün dışarı çıktığımda, montajını memlekete gidip geldikten sonra yapıcam. ***** dağa bayıra vurucaz arabayı..
Rıza abim senin arabayı seat forumundan biliyorum, ordaki konunda yazdığın herşeyi okumuştum. Senin araban ve KSA 13 plakalı beyaz ibiza bu konuda öncüdür benim gözümde :)
Bugün gidip paslanmaz egsoz ucu taktırdım.. Bugünüde böyle kapattık :)
Foto ütü makinesiyle çekilmiştir kusura bakmayınız :D
http://o1306.hizliresim.com/1b/2/nqu6w.jpg
atarktan
02-06-2013, 21:24
inceledin mi bilmiyorum ama linkini verdigim konuyu incele.
eski aracim. fikir edinebilirsin.
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/71546-erks-rz-tdi-ibiza-6l.html
Nokta olmuş abi.
caanım elma şekeri ibizaya o egsoz ucu bi süre sonra sıkıntı yaratmaya başlicak :/ görüntü olarak 10. orijinal cupra jantları bulunursa birde tadından yenmez..
Yeşil R53
02-06-2013, 22:51
Bu jantlara basılınca guzel olur. Birde kapı kolu tutamaclarını sökseniz harika olur orjinalliği bozuyor çıkarınca iz kalır ise muhtemelen onlar siyahtır plastidip ile daha yakısıklı olur
Edit: ilk resimde gövde rengiymiş sonradan takılmış benim görüşümce sökülmeli...
Hakan Burak
02-06-2013, 23:49
Sis farları, Lip , Cam filmi olabilir.
olum o krom kapı kolları nedir ya? ilk önce onları sök
Birkan61
03-06-2013, 00:23
caanım elma şekeri ibizaya o egsoz ucu bi süre sonra sıkıntı yaratmaya başlicak :/ görüntü olarak 10. orijinal cupra jantları bulunursa birde tadından yenmez..
Neden ki :)
Cupra jantı olsa piyasada 1000 lira sadece jantlar olsa kendimi sıkıntıya sokar kartla borçla bi şekilde alırım onu bulunmaz bi fırsat olur ama o jantları bulmakta imkansıza yakın.. Yurtdışından getirme işlerindende pek anlamıyorum ve tuzlu olacağı söyleniyor. Rıza abide yurt dışından getirmiş sanıyorum..
Bu jantlara basılınca guzel olur. Birde kapı kolu tutamaclarını sökseniz harika olur orjinalliği bozuyor çıkarınca iz kalır ise muhtemelen onlar siyahtır plastidip ile daha yakısıklı olur
Edit: ilk resimde gövde rengiymiş sonradan takılmış benim görüşümce sökülmeli...
Bir kaç ay önce bi tuningci dükkanında dolanırken ordaki eleman dedi takalım senin arabaya var uygun diye ondan taktırmıştım değişiklik olsun diye. İz kalacağı aşikar silikonla yapıştırıldı çünkü.. Onları sökmek aklımda..
Kapı kollarını siyah yapmakta aklımda var hem ayna, plakalıklar ile uyum içerisinde olur. Eyvallah :)
Sis farları, Lip , Cam filmi olabilir.
Lipi alıcam, cam filmi mevcut zaten. Çok koyu olmasada..
Sis farları için sahibindende buldum, mesaj attım ilan sahibine dönmesini bekliyorum. Olmadı haftaiçi arıycam kendisini konyadaymış. 80 lira yazmış..
olum o krom kapı kolları nedir ya? ilk önce onları sök
Tamam kankacım kızma özür diliyorum :D
Cupra lip'i alıp piano black boyatıyim diyorum.. Kaplama yapılıyosa o da olur?