PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Y" 106 GTİ vs ZM,TC,ZG 106 gti , SV 306gti, HK vti

cffsymbol
03-06-2013, 10:58
zm dışında bütün denemeler dostca olmuştur bol muhabbet için bütün arkadaşlara teşekkürler bütün araçlara maşallah ayaklarına sağlık.yorumlar o yönde olursa sevinirim biz çok eglendik burda yorumlarda aynı şekilde olucaktır teşekkürler.

Y gti filtre,egsoz,timing,arkalar sökük
ZM gti egzantrik hariç herşey var dendi pistonluymuş sanırım
tc gti filtre egsoz yazılım
zg gti filtre egsoz

hk vti filtre egsoz piston beyin

-Y gti zm 500 gti
Y 106 gti vs ZM 500 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=BZTnHcbhq3Y)
BZTnHcbhq3Y&feature=youtu.be
-Y gti tc gti
y gti tc gti - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=IqOGIRX7H1I)
IqOGIRX7H1I
-Y gti zg gti
y gti zg gti - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=WHCOdzlwuXk)
WHCOdzlwuXk
-Y gti hk vtec
y gti hk vtec - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4efeSmWKYgI)
y gti hk vtec 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=coqeNkrScfc)
4efeSmWKYgI
coqeNkrScfc

emirarslan34
03-06-2013, 11:11
tum araçlara maşallah.

dc_crx
03-06-2013, 11:38
tüm araçlaa maşallah ama hk vtec'te ki sıkıntı nedir 106 gidiyor eyw ama vtec gitmior yeterince ne beyin var araç üstünde..?

gokhan_205
03-06-2013, 12:00
Masallah kanka :) SV ile deneme ne oluyor kanka

aLLen
03-06-2013, 13:20
Maşşalah deneyen araçlara :)

orhan_guney
03-06-2013, 13:52
Maşallah deneyen araçlara rodajım var bitirim, Allah nasip ederse bende denemek isterim y 106 ve az 306 ile.

FL RS
03-06-2013, 14:00
Guzel denemeler oldu herkesin ayagina bilegine saglik dostca keyifle denenindi :) 306 gti ve vtcle basarken Y gti iki kisiydi ;)

gokhan_205
03-06-2013, 14:14
Maşallah deneyen araçlara rodajım var bitirim, Allah nasip ederse bende denemek isterim y 106 ve az 306 ile.

herzaman denerim bizde problem yok sıkıntı yok :icon_tup:

Serkan_UR
03-06-2013, 14:22
MAşallah araçlara Y ye özellikle maşallah standart haliyle olağandışı yürüyor:)Hele 3 e attığında zıplıyor resmen:DMaşallah Tekrar

cffsymbol
03-06-2013, 14:42
Masallah kanka :) SV ile deneme ne oluyor kanka

SV ile deneme videosunu sahibinin isteği üzerine sildim kanka izletirim sana ;)

teşekkürler deneriz abi sıkıntı yok bittiğinde haberleşebiliriz

MAşallah araçlara Y ye özellikle maşallah standart haliyle olağandışı yürüyor:)Hele 3 e attığında zıplıyor resmen:DMaşallah Tekrar

teşekkürler . bütün deneyen araçlara maşallah :)

gokhan_205
03-06-2013, 15:22

eyw kanka sağol :)

Samet306
03-06-2013, 15:26

teche koyduğun videoda geç bastım ve kamyonun tünelindeydin yanındaki arkadaş kavacığa bastığımızdada video çekti onu bi izle ufuk geçsemde geçilsemde video istemediğimi söylemiştim sana bunun üzerine kaldırmanı istedim neyin ne olduğunu biz zatn biliyoruz;)

yunus_kg
03-06-2013, 15:46
Maşallah deneyen araçlara. Y gti formunda gayet.
ufuk bu tarafa geçtiğinde bir deneyelim müsait olursan :icon_tup:

cffsymbol
03-06-2013, 15:53
teche koyduğun videoda geç bastım ve kamyonun tünelindeydin yanındaki arkadaş kavacığa bastığımızdada video çekti onu bi izle ufuk geçsemde geçilsemde video istemediğimi söylemiştim sana bunun üzerine kaldırmanı istedim neyin ne olduğunu biz zatn biliyoruz;)

koyduğum videoda benim duyduğum senin filtre sesin 2.kornada samet kardeşim kamyonun iki tarafındanda sende bende geçiyoruz doğal olarak tünel olcak bidurum yok yokuş yukarı ve iki kişiyim sen tek kişisin arzu edersen yine deneriz diğer denediğimizdede pek fark yok

cffsymbol
03-06-2013, 15:54
Maşallah deneyen araçlara. Y gti formunda gayet.
ufuk bu tarafa geçtiğinde bir deneyelim müsait olursan :icon_tup:

saol kardeşim eyvallah bu cumartesi düşünüyorum inş haberleşiriz kardeşim

Samet306
03-06-2013, 16:22
koyduğum videoda benim duyduğum senin filtre sesin 2.kornada samet kardeşim kamyonun iki tarafındanda sende bende geçiyoruz doğal olarak tünel olcak bidurum yok yokuş yukarı ve iki kişiyim sen tek kişisin arzu edersen yine deneriz diğer denediğimizdede pek fark yok

kamyona yaklaştığında yanından geçmen gayet normal içinden geçicek halin yok kardeşim pek fark yokmu:) burda polomik yapıcak ne vaktim var ne zamanım herkez işinde gücünde adam gibi tekrar deneriz

cffsymbol
03-06-2013, 16:25
kamyona yaklaştığında yanından geçmen gayet normal içinden geçicek halin yok kardeşim pek fark yokmu:) burda polomik yapıcak ne vaktim var ne zamanım herkez işinde gücünde adam gibi tekrar deneriz

4 -5 arabanın yanından geçiyoruz tünel varsa sen bana yaklaşmışsın daha çok tünel erken basma muhabbeti yapcak benimde vaktim yok videoyu sırf bu muhabbetlerden çekiyorum yine denersek yine videolu olur haberin olsun burdada paylaşırım ;)

wekoo
03-06-2013, 16:36
maşallahhh

Samet306
03-06-2013, 16:47
4 -5 arabanın yanından geçiyoruz tünel varsa sen bana yaklaşmışsın daha çok tünel erken basma muhabbeti yapcak benimde vaktim yok videoyu sırf bu muhabbetlerden çekiyorum yine denersek yine videolu olur haberin olsun burdada paylaşırım ;)

arabaların yanından geçtik yanına geldim kornanı duymadım die işaret ettim tekrar denemedin bastın gittin direk bizim hiçbir zaman oramız buramız oynamamıştır seninde bundan haberin olsun;) sende çek bende çekiyim ozaman konuşalım

Çiçi
03-06-2013, 16:52
tüm araçlaa maşallah ama hk vtec'te ki sıkıntı nedir 106 gidiyor eyw ama vtec gitmior yeterince ne beyin var araç üstünde..?

p28 beyin var,

bende egzantirik yok,sadece pistondan çokta büyük bişeyler bekliyemeyiz ama gitmiyorda değil,stock vteclerle denendiğinde fark belli oluyor tabiki,ufuk'un 106 çok sıkı gidiyor gerçekten maşllahı var,ama diğer gtilerde ekstra (piston,yazılım vs vs ) varsa ben neden onlarla yanyana değilde sende piston egzantirik yokken yanyanaydık anlıyamadım :)

tüm araçlara maşallah,ben geçmişim geçmemişim hiç önemli değil ;)

cffsymbol
03-06-2013, 17:22
arabaların yanından geçtik yanına geldim kornanı duymadım die işaret ettim tekrar denemedin bastın gittin direk bizim hiçbir zaman oramız buramız oynamamıştır seninde bundan haberin olsun;) sende çek bende çekiyim ozaman konuşalım

ben seni tanımam etmem kardeşim oran buran oynama muhabbeti değil muhabbet, burda senin araban geçti benim arabam geçildi diye kimse kimsenin arabasını kötülemez gidersin eksiğini giderir gelirsin tekrar deneriz senin göremediğin eksiklerin olur neyse videosu olmaya denemenin muhabbetini yapmayalım numaramı bulmuşsun musait olduğumuzda tekrar teke tek şekilde basarız sıkıntı yok ;)

cffsymbol
03-06-2013, 17:26
p28 beyin var,

bende egzantirik yok,sadece pistondan çokta büyük bişeyler bekliyemeyiz ama gitmiyorda değil,stock vteclerle denendiğinde fark belli oluyor tabiki,ufuk'un 106 çok sıkı gidiyor gerçekten maşllahı var,ama diğer gtilerde ekstra (piston,yazılım vs vs ) varsa ben neden onlarla yanyana değilde sende piston egzantirik yokken yanyanaydık anlıyamadım :)

tebrikler kardeşim tepkinden dolayı :icon_tup:

araban maşallah çok güzel yürüyo uzun soluklu basamadık 4 sonu gibi arabalar falan çok çıktı önümüze herzaman deneriz yabancı değiliz egzantrikleri tak artık sende :)

buarada benim arabaya gelince kanka ben sahibi olarakta şaşkınlıkla karşılıyorum ilk sahibiyle bile irtibata geçtik herşey dediğimiz gibi gerçekten :)

Driver
03-06-2013, 17:31
Maşallah araçlara..

dc_crx
03-06-2013, 17:34
p28 beyin var,

fas vti daha farklı gitmesi gerekiyor ;)

Samet306
03-06-2013, 17:39
ben seni tanımam etmem kardeşim oran buran oynama muhabbeti değil muhabbet, burda senin araban geçti benim arabam geçildi diye kimse kimsenin arabasını kötülemez gidersin eksiğini giderir gelirsin tekrar deneriz senin göremediğin eksiklerin olur neyse videosu olmaya denemenin muhabbetini yapmayalım numaramı bulmuşsun musait olduğumuzda tekrar teke tek şekilde basarız sıkıntı yok ;)

aynen bende seni tanımam etmem D.can söyledi denemek istiyolar die bende onun üzerine olur dedim sana gelipde arabanda nevar ne yok die bile sormadım arka koltukların sökük olduğunuda kavacıkda öğrendim yani anlıcan benm geçilip geçilmeme gibi bi modum yok bu işi zevk için yapıyoruz ayrıca kimse kimsenin aracını kötüleyemez zaten öyle bi amaçda yok ben sadece geçsemde geçilsemde video koyma dediğim halde koymana kızdım aracımında bi eksiği yok öyle bişeyde söylemedim zaten olsa bile en ince ayrıntısıyla bilir giderirm sıkıntı yok müsait zamanda çıkarız deneriz;)

umu_vtec
03-06-2013, 17:50
herzaman denerim bizde problem yok sıkıntı yok :icon_tup:

Pampa aksam gelde tanistiralim bi oglanlari ahahaha:D

gokhan_205
03-06-2013, 17:53
Pampa aksam gelde tanistiralim bi oglanlari ahahaha:D

ahahahaha saplamalık arabamı arıyosun pampa :D :D :D

Çiçi
03-06-2013, 17:54
tebrikler kardeşim tepkinden dolayı :icon_tup:

araban maşallah çok güzel yürüyo uzun soluklu basamadık 4 sonu gibi arabalar falan çok çıktı önümüze herzaman deneriz yabancı değiliz egzantrikleri tak artık sende :)

buarada benim arabaya gelince kanka ben sahibi olarakta şaşkınlıkla karşılıyorum ilk sahibiyle bile irtibata geçtik herşey dediğimiz gibi gerçekten :)

egzantirik işine girersem rahat bırakmam aracı,oyüzden pekte yanaşmadım,
ufak tefek dokunuşlar yaparım yeter :)

ayrıca ben eksiklerimle ordaydım,subap ayarları avans ayarı falan gözden geçmemişti, bende kazanan hep dostluk olur,
kalp kırmadan dostluğu bozmadan denemeler dilerim,
saygılar ;)

umu_vtec
03-06-2013, 17:55
ahahahaha saplamalık arabamı arıyosun pampa :D :D :D

Yok be fanfaa maksat muhabbet olsunn ahahaha:D ama varsa ole citirdan deneyebilicegim araclar onlarada hayir demem yanii:D

Çiçi
03-06-2013, 17:59
fas vti daha farklı gitmesi gerekiyor ;)

boş bir egsoz,avans ve subap ayarı gözden geçmemişti,ve ben şunu farkettim ki orta susturucu yoksa bir adım geridesin :)

videolarda görünen ben arkada kaldığımdan değildir :))
2 videodada gazı bıraktığım andır,biara arıza ışığımı yağ lmbasımı bişey yandı dikkatim dğılmıştı vs vs :)
yiğidi öldür hakkını yeme y 106 yürüyor ama bir hk vtec kadar değil :D bu videolar hep montaj :D :D

FL RS
03-06-2013, 18:32
aynen bende seni tanımam etmem D.can söyledi denemek istiyolar die bende onun üzerine olur dedim sana gelipde arabanda nevar ne yok die bile sormadım arka koltukların sökük olduğunuda kavacıkda öğrendim yani anlıcan benm geçilip geçilmeme gibi bi modum yok bu işi zevk için yapıyoruz ayrıca kimse kimsenin aracını kötüleyemez zaten öyle bi amaçda yok ben sadece geçsemde geçilsemde video koyma dediğim halde koymana kızdım aracımında bi eksiği yok öyle bişeyde söylemedim zaten olsa bile en ince ayrıntısıyla bilir giderirm sıkıntı yok müsait zamanda çıkarız deneriz;)

Gecıp gecılmeme gıbı modum yok dıyosun vıdeoyu gorunce ne oldu pekı :confused:herkes zevkıne basıyo ve zevkle ızlıyo kardesım bız ıkı kısıydık sen tek;)ben olsam sılmezdım emın ol ufuk ıyı nıyetınden sılmıs bız en yakın arkadslrımızn b,vıdeosunu koyuyruz kımse bıze boyle konusmuyor senın bu tavrına anlam veremdım acıkcası :icon_tup:

gokhan_205
03-06-2013, 18:35
Gecıp gecılmeme gıbı modum yok dıyosun vıdeoyu gorunce ne oldu pekı :confused:herkes zevkıne basıyo ve zevkle ızlıyo kardesım bız ıkı kısıydık sen tek;)ben olsam sılmezdım emın ol ufuk ıyı nıyetınden sılmıs bız en yakın arkadslrımızn b,vıdeosunu koyuyruz kımse bıze boyle konusmuyor senın bu tavrına anlam veremdım acıkcası :icon_tup:

video konusunda sıkıntı yok Ufuk a sormadan koydum video yu sıkıntı yok yani geçsekde geçilsekte problem yok :icon_tup:

FL RS
03-06-2013, 18:37
video konusunda sıkıntı yok Ufuk a sormadan koydum video yu sıkıntı yok yani geçsekde geçilsekte problem yok :icon_tup:

aynen kanka zevkle ızlıyoruz gönuller bır samet ben :D

gokhan_205
03-06-2013, 18:47
aynen kanka zevkle ızlıyoruz gönuller bır samet ben :D

aynen kanka samet olduğunu biliyorum kanka zaten :D :D :D

Samet306
03-06-2013, 19:11

kardeş biz laf konuşuyoruz ufuğa video koyma dedim geçsemde geçilsemde oda tamam dedi ama koymuş benim tavrım buna anlatabiliyomuyum? daha fazlada polemiğe gerek yok cumartesi tekrardan dener videomuzuda berabr izler daha derin bi şekilde samimiyet kurarız ozaman iyi niyetimizi görürsün:icon_tup:

Samet306
03-06-2013, 19:15

bizim daha öncesinden ufukla konuştuğumuz bi laf var başka bi nedeni yok;)

FL RS
03-06-2013, 19:19
kardeş biz laf konuşuyoruz ufuğa video koyma dedim geçsemde geçilsemde oda tamam dedi ama koymuş benim tavrım buna anlatabiliyomuyum? daha fazlada polemiğe gerek yok cumartesi tekrardan dener videomuzuda berabr izler daha derin bi şekilde samimiyet kurarız ozaman iyi niyetimizi görürsün:icon_tup:

Bizde bos konusmuyoruz video koyulmussa adam gibi izlemeyi ogren :) yada hic yorum yapma her zaman samimi oluruz skinti yok ;)

Samet306
03-06-2013, 19:25
Bizde bos konusmuyoruz video koyulmussa adam gibi izlemeyi ogren :) yada hic yorum yapma her zaman samimi oluruz skinti yok ;)

ben sana adamlığı göstericem ozaman samimi olucaz:icon_tup:

FL RS
03-06-2013, 19:29
Kendin ol ondan sonra ogretmeyi ogrenirsin kafana gore takil ;) he yazarken sakin ol :)

cffsymbol
03-06-2013, 19:30
ben sana adamlığı göstericem ozaman samimi olucaz:icon_tup:

atara ,gidere samimi olmaya gerek yok müsait olduğunda ararsın tekrar deneriz kırmayalım birbirimizi ;)

Samet306
03-06-2013, 19:40
Kendin ol ondan sonra ogretmeyi ogrenirsin kafana gore takil ;) he yazarken sakin ol :)

senin gibi heycanlı değilim:) ama ögreniceksin:icon_tup:

Samet306
03-06-2013, 19:43
atara ,gidere samimi olmaya gerek yok müsait olduğunda ararsın tekrar deneriz kırmayalım birbirimizi ;)

kırılıcak bi durum yok senle konuştumuz bi mesele arkadaş kendini bozuyo yapıcak bişe yok:) müsait bi gün paslasırız ufuk saygılar..

FL RS
03-06-2013, 19:44
senin gibi heycanlı değilim:) ama ögreniceksin:icon_tup:

Sen anca pesimden gelirsin anladinmi bindgin arabalari boliyorum o yuzden boyle konustum yanlis anlama bak sakin :)

Samet306
03-06-2013, 20:33
Sen anca pesimden gelirsin anladinmi bindgin arabalari boliyorum o yuzden boyle konustum yanlis anlama bak sakin :)

Sen benim bindiğim arabaları pek iyi bilmiyosun sanırım müsait olduğun bigün gelde bi kapımın önündeki arabaları gör ondan sonra böyle yorum yap yanlış anlama sakın:)

FL RS
03-06-2013, 20:37
Sen benim bindiğim arabaları pek iyi bilmiyosun sanırım müsait olduğun bigün gelde bi kapımın önündeki arabaları gör ondan sonra böyle yorum yap yanlış anlama sakın:)

Emin ol bılıyorum senıde kapnın onundekı arbalrınıda;) konu pıc olmasın hadı eyvalah:icon_tup:

OmeR-FE
03-06-2013, 20:50
Gelicem gökhan ile ufuk kabusunuz olcam.
Az bekleyin :D :D :D

Şaka bi yana MaşAllah deneyen arkadaşlara.
Y gti ciddi anlamda kondisyonu çok iyi.

Samet306
03-06-2013, 21:01
konu piç oldu oluca kadr fazla emin konuşuyosun tanımadığın kişi hakkında dikkat et;)

Samet306
03-06-2013, 21:03
Emin ol bılıyorum senıde kapnın onundekı arbalrınıda;) konu pıc olmasın hadı eyvalah:icon_tup:

fazla emin konuşuyosun tanımadığın kişi hakkında dikkat et;)

cffsymbol
03-06-2013, 21:07
fazla emin konuşuyosun tanımadığın kişi hakkında dikkat et;)

sende onu tanımıyosun kardeşim onun için tehdit vari konuşmalara gerek yok videonu ilk koyduğum anda kaldırdım zaten sizde daha fazla uzatmayın atışma bitsin konumuza bakalım ..

Samet306
03-06-2013, 21:09
sende onu tanımıyosun kardeşim onun için tehdit vari konuşmalara gerek yok videonu ilk koyduğum anda kaldırdım zaten sizde daha fazla uzatmayın atışma bitsin konumuza bakalım ..

taşkınlık yaratan uzatanda arkadaşın ufuk aracına maşallah Allah kaza bela vermesin

cffsymbol
03-06-2013, 21:09
Gelicem gökhan ile ufuk kabusunuz olcam.
Az bekleyin :D :D :D

Şaka bi yana MaşAllah deneyen arkadaşlara.
Y gti ciddi anlamda kondisyonu çok iyi.

hahaaa bekliyorum kanka ölmeden senle bi yanyana gelelim artık :D :D

saol kankacım buarada :)

cffsymbol
03-06-2013, 21:10
taşkınlık yaratan uzatanda arkadaşın ufuk aracına maşallah Allah kaza bela vermesin

amin kardeşim allah cümlemize kaza bela vermesin bizde
herzaman deneyelim zevkimize bakalım gerek yok uzatmaya .

Samet306
03-06-2013, 21:17
amin kardeşim allah cümlemize kaza bela vermesin bizde
herzaman deneyelim zevkimize bakalım gerek yok uzatmaya .

Eyvallah hep o niyetteyiz zatn .

Gry
03-06-2013, 21:19
Atarlar giderler havada uçuşuyor bu ne gerginlik beyler???

deneyen araçların hepsine maşallah, Y gti'ada haddinden fazla maşallah :)

OmeR-FE
03-06-2013, 21:25
Güray, artık senide sahnelerde görelim kanka.
Y gti'ın aklını al artık :D :D :D

S16
03-06-2013, 21:28
UFUK NOS BASIYOR :D:D:D Kanka maşALLAH Kazasız belasız deneyen araçlarada oo geliyo diyen benmiyim lan :D:D:D

cffsymbol
03-06-2013, 21:30
UFUK NOS BASIYOR :D:D:D Kanka maşALLAH Kazasız belasız deneyen araçlarada oo geliyo diyen benmiyim lan :D:D:D

hahaha dur kanka yeni bi tartışma konusu olmasın :D :D senin olduğun akşamdan kankaa senin sesin :D bmw lerin videoları paylaşmadım kanka ZM yle olanı koydum sadece:)

cffsymbol
03-06-2013, 21:31

UZ yi istiyorum :D :D :D

S16
03-06-2013, 21:33
hahaha dur kanka yeni bi tartışma konusu olmasın :D :D senin olduğun akşamdan kankaa senin sesin :D bmw lerin videoları paylaşmadım kanka ZM yle olanı koydum sadece:)

Kanka Bmw'lerle olanları koysan kimseye laf anlatamazssın :) yada TypeR'LA ;)

FL RS
03-06-2013, 21:33
Yeni köye yenı adet geldi :) o kadar arbayla denedım kımse bana vıdeo koyma demedi simdiki genclık cok başka :D

cffsymbol
03-06-2013, 21:34
Kanka Bmw'lerle olanları koysan kimseye laf anlatamazssın :) yada TypeR'LA ;)

aynen kanka o fazla gelir bu bile zorluyo artık baksana :D

FL RS
03-06-2013, 21:35

Ucmaya az kaldı kanka boncugu beklıyoruz istanbula:)

cffsymbol
03-06-2013, 21:35
Yeni köye yenı adet geldi :) o kadar arbayla denedım kımse bana vıdeo koyma demedi simdiki genclık cok başka :D

pampiş tamamdır önümüzdeki denemelere bakalım ;)

Gry
03-06-2013, 21:37

Eksiklerim var onları hallettikten sonra bir akşam gırgırına çıkacağım ama önce senle çıkarım sensiz başlangıç olmaz :D

FL RS
03-06-2013, 21:37
Cek ama haberım yokmus gıbı pampiş ahahaha:D önumuzdekı maclar heycanlı olcak;)

S16
03-06-2013, 21:42
Kanka ist ne yolluyosam kabus oluyor uhauhauh buda EE gibi olmasın sonra :D:D getiricem az kaldı :)

dc_crx
04-06-2013, 03:40
boş bir egsoz,avans ve subap ayarı gözden geçmemişti,ve ben şunu farkettim ki orta susturucu yoksa bir adım geridesin :)

videolarda görünen ben arkada kaldığımdan değildir :))
2 videodada gazı bıraktığım andır,biara arıza ışığımı yağ lmbasımı bişey yandı dikkatim dğılmıştı vs vs :)
yiğidi öldür hakkını yeme y 106 yürüyor ama bir hk vtec kadar değil :D bu videolar hep montaj :D :D

kaçlık düz boru kullanıorsun 57 ve üzeri büyük orta şartt...

zevk aldıysan sıkıntı yok güzel gazlamalar olmuş maşallah..

Günkut
04-06-2013, 04:13
Denemeler ne zaman oldu ?

cffsymbol
04-06-2013, 09:52
Denemeler ne zaman oldu ?

cumartesi gecesi oldu denemeler.

SON TC
04-06-2013, 14:18
[QUOTE=Çiçi;6863342]p28 beyin var,

bende egzantirik yok,sadece pistondan çokta büyük bişeyler bekliyemeyiz ama gitmiyorda değil,stock vteclerle denendiğinde fark belli oluyor tabiki,ufuk'un 106 çok sıkı gidiyor gerçekten maşllahı var,ama diğer gtilerde ekstra (piston,yazılım vs vs ) varsa (ki yok ) ben neden onlarla yanyana değilde sende piston egzantirik yokken yanyanaydık anlıyamadım :) :D

Ben anladım ama neyseee:) :D Y ye maşallah ...

Çiçi
04-06-2013, 16:01
kaçlık düz boru kullanıorsun 57 ve üzeri büyük orta şartt...

zevk aldıysan sıkıntı yok güzel gazlamalar olmuş maşallah..

aynen 57 lik, orta yok ve geçici süreliğine üzerinde olan boş bi egsoz :) ben zevk almsını bilirim sıkıntı yok :D

Çiçi
04-06-2013, 16:02

bende egzantirik yok,sadece pistondan çokta büyük bişeyler bekliyemeyiz ama gitmiyorda değil,stock vteclerle denendiğinde fark belli oluyor tabiki,ufuk'un 106 çok sıkı gidiyor gerçekten maşllahı var,ama diğer gtilerde ekstra (piston,yazılım vs vs ) varsa (ki yok ) ben neden onlarla yanyana değilde sende piston egzantirik yokken yanyanaydık anlıyamadım :) :D

yukarda öyle yazıyor piston vs vs :D herneyse artık yürüyen ve yürüyemeyen tüm araçlara maşallah diyelim :D

cffsymbol
04-06-2013, 16:07

neyi anladın abi bizlede paylaşabilrisin :)

Okan D.
04-06-2013, 16:28
[QUOTE=SON TC;6865236]

neyi anladın abi bizlede paylaşabilrisin :)

Gene mi 'y' arkadas ya bu nedir ufuk ne var bunda ben anladim o var bizde bu varlar baslamis :):):)

cffsymbol
04-06-2013, 16:33
[QUOTE=cffsymbol;6865403]

Gene mi 'y' arkadas ya bu nedir ufuk ne var bunda ben anladim o var bizde bu varlar baslamis :):):)

kendimi "Y"alancı hissetmeye başladım artık öyle bi geliyolar üstüme kanka :D :D

Günkut
04-06-2013, 19:40
cumartesi gecesi oldu denemeler.

Teşekkürler ,pazar gecesi nerdeydiniz yav :D

Tüm araçlara maşallah.

cffsymbol
04-06-2013, 23:44
ufuk cumartesi bi 106 mız var seninle deneyelim.specleriniz aynı ;) cumartesi haberleşiriz buluşuruz.

Bu arada videolara yorum yapmayacağım.söylemek istediklerim içimden geçenler hala aynı o yüzden maşallah araclara. :)

Deneriz tabikide problem yok merak ettigim specler; benim arabamin gercek specleriylemi ayni yoksa benim arabamda oldugunu tahmin ettigin speclerdemi :)

aLperTunga
05-06-2013, 00:04
Deneriz tabikide problem yok merak ettigim specler; benim arabamin gercek specleriylemi ayni yoksa benim arabamda oldugunu tahmin ettigin speclerdemi :)

deneyeceğin araba full kondisyonda,çok bakımlı,çok temiz,sıkıntısız,milletin tabiri ile ciğerli(ne demekse artık) yani çok düzgün bir araba.speclerde dediğim gibi seninle aynı ;) ben tahmin etmiyorum ki,benim yorumum tahmin değil yani :) zaten tahmin etseydim speclerin konusunda cümleye başlarken ''tahminime göre'' der öyle yazardım

Hikmet Gönül
05-06-2013, 00:53
Deneyen tum araclara masallah Allah tekerinize tas degdirmesin...

aLperTunga
05-06-2013, 01:36
ufuk cumartesi bi 106 mız var seninle deneyelim.specleriniz aynı ;) cumartesi haberleşiriz buluşuruz.

Bu arada videolara yorum yapmayacağım.söylemek istediklerim içimden geçenler hala aynı o yüzden maşallah araclara. :)

cffsymbol
05-06-2013, 08:24
deneyeceğin araba full kondisyonda,çok bakımlı,çok temiz,sıkıntısız,milletin tabiri ile ciğerli(ne demekse artık) yani çok düzgün bir araba.speclerde dediğim gibi seninle aynı ;) ben tahmin etmiyorum ki,benim yorumum tahmin değil yani :) zaten tahmin etseydim speclerin konusunda cümleye başlarken ''tahminime göre'' der öyle yazardım

Goz kirpman imali geliyo biraz onun icin tahmin ettigin specler konusunda israrcisin eger istersen arabanin ilk sahibiyle gorusturuyim seni alper ben kimsenin arabasini kotulemiyorum burda ama sende saygi duy benim yalan soyliycek bi durumum yok olsada yazsam contasiydi cartiydi curtuydu benim bu isten bi cikarim yok ama cok tartisma konusuysa acar contayida koyarim bide oyle deneriz.cumartesi bekliyorum arabam sokuk ve video olmak sartiyla beklemedeyim

İBRAHİM_MEY_GTİ
05-06-2013, 08:32
Goz kirpman imali geliyo biraz onun icin tahmin ettigin specler konusunda israrcisin eger istersen arabanin ilk sahibiyle gorusturuyim seni alper ben kimsenin arabasini kotulemiyorum burda ama sende saygi duy benim yalan soyliycek bi durumum yok olsada yazsam contasiydi cartiydi curtuydu benim bu isten bi cikarim yok ama cok tartisma konusuysa acar contayida koyarim bide oyle deneriz.cumartesi bekliyorum arabam sokuk ve video olmak sartiyla beklemedeyim

:icon_tup::icon_tup:
sıkıntıya gerek yok kanka

orhan_guney
05-06-2013, 08:49
lannn ibo yaşıyonmu :)

:icon_tup::icon_tup:
sıkıntıya gerek yok kanka

İBRAHİM_MEY_GTİ
05-06-2013, 09:26
lannn ibo yaşıyonmu :)

ayıp sana be yasıyoruz tabeeee:D:D
ne var ne yok:D:D

SEÇKİN172
05-06-2013, 20:49
ufuk kocaman maşşallah kardeşim araç mermi :)

AslanMustafa
05-06-2013, 22:03
Maşallah deneyen tüm araçlara :)

athem
05-06-2013, 22:13

Te 106 yla guzel deneme olur

Ama arkadasin araba sokukmus serkani kandirirsak deneme olur :)

aLperTunga
05-06-2013, 23:05

ufuk bu konuyu yüz yüze gelince konuşalım istersen.

senin arabanın neresi sökük sadece arka koltuk mu?

ufuck
06-06-2013, 10:29
Kanka 106 almissin hayirli olsun Allah kaza bela gostermesin :) bisi dicem ama darilma senin araba gercek specleri bu olamaz :D

Alper_
06-06-2013, 10:39
filtre egzoz a göre fazla gidiyor..diğer gti ların hepsimi sorunlu sağlıksız :)

brs_odbs
06-06-2013, 11:10
Arkadaş belki yeni aldığı için bilmiyordur kimsenin günahını almam ama bu speclerde bir 106 böle gitmez filtre egzozla

cffsymbol
06-06-2013, 12:30
ufuk bu konuyu yüz yüze gelince konuşalım istersen.

senin arabanın neresi sökük sadece arka koltuk mu?

tek koltuk

Kanka 106 almissin hayirli olsun Allah kaza bela gostermesin :) bisi dicem ama darilma senin araba gercek specleri bu olamaz :D

eyvallah kankacım saolasın ama specler böyle :D

Arkadaş belki yeni aldığı için bilmiyordur kimsenin günahını almam ama bu speclerde bir 106 böle gitmez filtre egzozla

aracı yeni aldım ama ilk sahibiylede görüştük sadece size değil bütün arkadaşlar sorabilir araba bostancıda yurt oto harun ustanın bayiden 0 aldığı arabasıdır harun usta 35 40 yaşlarında birine sattığını bütün bakımlarını kendi yaptığını alan kişinin eşiyle çocujlarıyla birlikte kullandığı arabası. sonrada okan aldı zaten okandanda ben aldım birhafta içinde. arabada hiç bişey yok filtre egsoz dışında

Alper_
06-06-2013, 14:34
aracı yeni aldım ama ilk sahibiylede görüştük sadece size değil bütün arkadaşlar sorabilir araba bostancıda yurt oto harun ustanın bayiden 0 aldığı arabasıdır harun usta 35 40 yaşlarında birine sattığını bütün bakımlarını kendi yaptığını alan kişinin eşiyle çocujlarıyla birlikte kullandığı arabası. sonrada okan aldı zaten okandanda ben aldım birhafta içinde. arabada hiç bişey yok filtre egsoz dışında

Doğru önce o yaşlarda birisine aitti..sinan s in eski araçlarından birisiyse, dereceli egzantrik vardı.

cffsymbol
06-06-2013, 18:05
Doğru önce o yaşlarda birisine aitti..sinan s in eski araçlarından birisiyse, dereceli egzantrik vardı.

ben kimseye anlatamıyorum kardeşim isteyen istediğini desin
kısalı dendi,contalı dendi,yazılımlı dendi sende egzantriği koydun hadi sıra pistonda :D

bahsettiğin kişi değil ama haberin olsun kardeşim.

Alper_
06-06-2013, 20:01
ben kimseye anlatamıyorum kardeşim isteyen istediğini desin
kısalı dendi,contalı dendi,yazılımlı dendi sende egzantriği koydun hadi sıra pistonda :D

bahsettiğin kişi değil ama haberin olsun kardeşim.

Tamam abi.

Bi1ReD
06-06-2013, 20:09
Alper usta diosa bi bildigi vardir :)

Alper_
06-06-2013, 20:25
Alper usta diosa bi bildigi vardir :)

yanlış biliyor hatırlıyor olabilirim, benden daha iyi bilenler vardır..o arabaysa dereceli egzantrik vardı..sahibi bilmiyor olabilir.

Çiçi
06-06-2013, 20:54

sırf stok vti ya binmeyelim diye çıtırdan modlu vtec aldık,ama kalkıp stok gtiy la yanyana bitirceksem rollingi ben haftaya ilana koyarım yürümüyor diye :)
filtre ezgsola bukadar sıkı yürüyemez diye bende baştanz bunu düşündüm, diğer gtiler çok sağlıksız ohalde gerçekten :) hele sarı olan 57 bin km' de dıye bılıyorum :rolleyes: yüzyüze bakıyoruz ayıp olmasın yanlış anlama benide ufuk cidden benım arabam pistonluysa beyinliyse stok gti ile nasıl yanyana oluyor çözememiştim kafamda deli sorular :heyoo: benim diğer saxoyu stok biliyordum yazılım ince conta polish vardı hemde kaç sene önceki sahibi yaptırmış oda stok orjınal diye satmış işte alsın diye :D

hiç bir art niyetim yoktu bu mesajı yazarken,tamamen dostca yorum :icon_tup:

cffsymbol
06-06-2013, 20:57
arabanın üstünden orj filtresini orjinal egsoz sistemini ben kendim soktüm egzantrik taksa sinan s oylemi kullanırdı adam ç0luguuyla cocuguyla binen adam dileyene harun ustann telefonunu
veriyim görüşebilirsiniz.

cffsymbol
06-06-2013, 21:00
sırf stok vti ya binmeyelim diye çıtırdan modlu vtec aldık,ama kalkıp stok gtiy la yanyana bitirceksem rollingi ben haftaya ilana koyarım yürümüyor diye :)
filtre ezgsola bukadar sıkı yürüyemez diye bende baştanz bunu düşündüm, diğer gtiler çok sağlıksız ohalde gerçekten :) hele sarı olan 57 bin km' de dıye bılıyorum :rolleyes: yüzyüze bakıyoruz ayıp olmasın yanlış anlama benide ufuk cidden benım arabam pistonluysa beyinliyse stok gti ile nasıl yanyana oluyor çözememiştim kafamda deli sorular :heyoo: benim diğer saxoyu stok biliyordum yazılım ince conta polish vardı hemde kaç sene önceki sahibi yaptırmış oda stok orjınal diye satmış işte alsın diye :D

ben stock vteclde yanyana yürüyorum servet nası olcak o vtecdemi stock degil?

CRUEL
06-06-2013, 21:02
ne var ne yok bilemem yorum yapmam bu konulara kaç senelik araçlar giderleri farklı olabiliyor.. lakin şu orjinal filtre orjinal egsozsa orjinaldir ellenmemiştir olayı çok saçma gelmiştir hep :) adam 100liraya orjinal filtre tertibatını vs takıyor full orj die 3bin üstüne ekliyo:D

Çiçi
06-06-2013, 21:03
ben stok vtiyla yanyana değilsem sen naasıl yanyana oluyorsun tartışılır ;)

cffsymbol
06-06-2013, 21:05
ne var ne yok bilemem yorum yapmam bu konulara kaç senelik araçlar giderleri farklı olabiliyor.. lakin şu orjinal filtre orjinal egsozsa orjinaldir ellenmemiştir olayı çok saçma gelmiştir hep :) adam 100liraya orjinal filtre tertibatını vs takıyor full orj die 3bin üstüne ekliyo:D

bahsedilen sinan s egzantrik taktı dendiği için yazdım

cffsymbol
06-06-2013, 21:06
ben stok vtiyla yanyana değilsem sen naasıl yanyana oluyorsun tartışılır ;)

senle yanyayım ;)

Çiçi
06-06-2013, 21:06

:icon_tup:

Tuncay
06-06-2013, 21:15
Konu yine ayni yerlere gelmis :)
Bistonlu beyinli bi vti miz var bakalim bi aksam deneyelim biz nekadar tutunucaz :)

Alper_
06-06-2013, 22:24
bahsedilen sinan s egzantrik taktı dendiği için yazdım

Sinan egzantrik taktı demedim ufak bir yanlış anlaşılma oldu..( sinan ın sattığı kişi takmıştı ) merak ettim az önce sinan a sordum, bu araba senin sattığın mı diye, değil dedi..ben karıştırmışım.

athem
06-06-2013, 22:35

Gti'lar sagliksiz deil cogul konusmayalim cok iyi olanlar var emin olablirsiniz :)

FL RS
06-06-2013, 23:07
Bu araba ahmetin alinin mehmetin arabasi degil orj 119 kmde alindi:) en basit bi ornek getrin bi tane stcok zimba gibi giden 106 gti emin olun fazla bi fark olmaz ;) kafanizda soru işaretleri kalmasin giden araba gidiyo bizede izleyip maşALLAH demek duser ;)