Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : TIC Rs vs. RUR Golf Tsi

iynn-RS
03-06-2013, 15:55
Deneme perşembe aksamı oldu. Hakan abinin vıdeo ısrarlarına ve "180 den sonra çok fark oluyo" cumlesı nedeniyle yukledım vıdeoyu.

5.vitese 195 de atıyorum. 210 da köprüden geçiyoruz.araç ıcı vıdeosunda kadran gozukuyo. köprüden cekılen vıdeodanda aradaki fark ortada. 230 dan sonra bırakıyorum.

aradaki fark cok veya az gorecelı bı kavram ama aranın açılmaya başladığı hız 180 değil.

deneme enkada. rakım 1100 den aşağı deği.

Rs ın en son dyno verısı 182 hp, Golf 230 hp den fazla sanırım.

Specler

Clio Rs 172: filitre-egzoz-kisa-emme polish-kelebek-yazilim-araç içi sökük

Golf tsi 160 dsg : K03 hybrid TURBO-RSA Motorsport yazilim-filitre-dumpvalf-downpipe-intercooler-

72v9g68rOaA
TIC Rs vs. RUR Golf Tsi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=72v9g68rOaA)

WneP5SKuBcw
Golf tsi & clio rs 172 tıc - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=WneP5SKuBcw)

civic@ef
03-06-2013, 15:59
Tıc rs iyi gidiyor maşallah

CasabLanca
03-06-2013, 16:02
rs fevkaledenin fevkinde

Semii
03-06-2013, 16:04
Masallah araclara.rs cidden cok iyi gidiyor

MeRtCaN
03-06-2013, 16:09
Rs gerçeten cok ıyı yuruyor
tecrube emek konsuuyor bence.

kazasız belasız

PD130
03-06-2013, 16:09
2,videoda daha iyi görünüyor.golf 1 boy önde..ikiside iyi yürüyor maşallah.

audilover
03-06-2013, 16:19
Masallah Rs harika gidiyor fark 1 boy kadar super olmus video...

BurakCengizhanoğlu
03-06-2013, 16:25
O çok açılan farkı göremedik ? Bence gayet iyi rs ..

Eyup Duygun
03-06-2013, 16:34
Maşallah deneyen araclara.Rs kac km de merak ettım.Speclerıne göre 10hp almıs gorunuyor veyahut daha onceden de dynosu var mı ?

murat çelik
03-06-2013, 16:39
Maşallah araçlara harikasından vıdeo lar ��������✨

penguinhakan
03-06-2013, 17:31
Polemik yaratmak değil amacım ibrahim ;
1 - Methanol basmıyorum , basabilseydim daha farklı olurdu ama beceremedim.
2 - Egzoz yok aracımda
3 - Ben araba direğinden farkı göremiyorum ne kadar olduğunu sizce kaç boydu sen gördün yazarsın ne kadar olduğunu.
4 - Ayrıca 3.vites 70-75 gibi bastım ben.
5 - Aracın kilosunu da yazar mısın ibrahim mükünse.

Köprüye kadarsa evet aramızda 2 boy var :) Ama ondan sonra boyları sayamadım araya arabanın direği giriyor.

Driver
03-06-2013, 17:32
Maşallah Rs e o güçte bir golfle böyle yürümesi bile çok çok iyi

penguinhakan
03-06-2013, 17:40

Mantıklı...

penguinhakan
03-06-2013, 17:41
Maşallah deneyen araclara.Rs kac km de merak ettım.Speclerıne göre 10hp almıs gorunuyor veyahut daha onceden de dynosu var mı ?

O speclere göre bence 10hp fazla bile :)

penguinhakan
03-06-2013, 17:42

Murat abi , Raşit gözlükler takılı mı :)

Alicanrs
03-06-2013, 17:45
180 de 1.5 boy filan çıkıyor tsi sorası 200 210 a kdr 3-4 boy gibi kalıyor görüyorum. maşallah rs ve tsi'a.

rs yürümüyor:p

civic@ef
03-06-2013, 17:46
1 ctr ile denerken rur da piston oldugunu biliyordum specler eklersiniz
2 eksoz bu şekilde daha verimli olduğu biliyorum
3 methanol işe yaramadı demiştin hakan abi nasıl daha cok geçiceksin ?
4 maşallah emeğine sağlık ama Tıc rsi 5 de oyle geçmen normal araba 5 de kösülüyor sesden bariz belli kolay gelsin.
5 umarım herkez gözülüğü doğru yere takmıştır. köprüde 1-1.5 boy var arada

iynn-RS
03-06-2013, 17:49
Tıc rs iyi gidiyor maşallah

eyvallah yunuscum :D

rs fevkaledenin fevkinde

sagolasın eray :D

Masallah araclara.rs cidden cok iyi gidiyor

Rs gerçeten cok ıyı yuruyor
tecrube emek konsuuyor bence.

kazasız belasız

Teşekkürler mertcan

sagolasın abıcım.

teşekkürler.

O çok açılan farkı göremedik ? Bence gayet iyi rs ..

teşekkürler.

85 bınde. daha oncedende var ılk aldığımda(2007) 166 hp dı.

Maşallah araçlara harikasından vıdeo lar 🌟🌟🌟🌟✨

eyvallah murat abı :)

teşekkürler.

iynn-RS
03-06-2013, 17:55
Polemik yaratmak değil amacım ibrahim ;
1 - Methanol basmıyorum , basabilseydim daha farklı olurdu ama beceremedim.
2 - Egzoz yok aracımda
3 - Ben araba direğinden farkı göremiyorum ne kadar olduğunu sizce kaç boydu sen gördün yazarsın ne kadar olduğunu.
4 - Ayrıca 3.vites 70-75 gibi bastım ben.
5 - Aracın kilosunu da yazar mısın ibrahim mükünse.

Köprüye kadarsa evet aramızda 2 boy var :) Ama ondan sonra boyları sayamadım araya arabanın direği giriyor.

bende polemik olmasın dıye ekledim vıdeoları. hersey ortada ustune konuşmaya gerek yok.

1-methanol depon ağzına kadar dolu gözümle gordum ve speclere yazmak en doğal hakkım.

2- https://www.facebook.com/media/set/?set=a.610956788920197.153981.100000176436728&type=3

3-vıdeolardan bakabılırsın.

4- 2 de bas 5 te bas benım sorunum degıl. demek en ıyı o sekılde yuruyodun orda bastın. yoksa ben kımseyı zorlamadım. denemeden once 60 ın altında basmayalım benım ıcın yeterlı dedım ben vıdeoyu ıyı ızlersen 70-75 e ceken hızı sendın. ben senın hızına ayak uydurdum. denemenın basını ıyı ızle abı.

5-980 kilo

6- ben golfte pıston olduğunu bılmıyorumdum. VARMI?

penguinhakan
03-06-2013, 17:55
1 ctr ile denerken rur da piston oldugunu biliyordum specler eklersiniz
2 eksoz bu şekilde daha verimli olduğu biliyorum
3 methanol işe yaramadı demiştin hakan abi nasıl daha cok geçiceksin ?
4 maşallah emeğine sağlık ama Tıc rsi 5 de oyle geçmen normal araba 5 de kösülüyor sesden bariz belli kolay gelsin.
5 umarım herkez gözülüğü doğru yere takmıştır. köprüde 1-1.5 boy var arada

Evet 1. maddeyi de ekleyelim ben unuttum onu iyiki hatırlattın.

Diğerlerine yorum yapmıyorum , yazdım yukarıda , gözlükleri olanlar görürler , ben sona bakarım nerde bıraktıysak.

Neyse ibrahim kardeşimi seviyorum fazla uzatmayacağım , ama bu kadar taraflı olunmasın , herkesin arabasında emek var , o yüzden bir daha düşünün.
Ben onun arabasıyla öylesine deneme yaptım sadece farkları görelim diye konu nereye geldi.

Neyse videolar ortada herkes bildiği gibi yorum yapsın.

3rk4n
03-06-2013, 18:01
İbo maşallah kardeşim :)

penguinhakan
03-06-2013, 18:02
bende polemik olmasın dıye ekledim vıdeoları. hersey ortada ustune konuşmaya gerek yok.

1-methanol depon ağzına kadar dolu gözümle gordum ve speclere yazmak en doğal hakkım.

2- https://www.facebook.com/media/set/?set=a.610956788920197.153981.100000176436728&type=3

3-vıdeolardan bakabılırsın.

4- 2 de bas 5 te bas benım sorunum degıl. demek en ıyı o sekılde yuruyodun orda bastın. yoksa ben kımseyı zorlamadım. denemeden once 60 ın altında basmayalım benım ıcın yeterlı dedım ben vıdeoyu ıyı ızlersen 70-75 e ceken hızı sendın. ben senın hızına ayak uydurdum. denemenın basını ıyı ızle abı.

5-980 kilo

6- ben golfte pıston olduğunu bılmıyorumdum. VARMI?

Harbi şaka yapıyorsun ibrahim sanırım.

Egzozu satalı 6 ay oluyor sanırım , koç nevzata sorabilirsin ne zamandan beri olmadığını, methanolu ben gösterdim size saklamak istesem size niye bagajımı açıp göstereyim, gösterdim diye basıyor olmamı beklemen ne kadar üzücü , neden ben soylemeyeyim ki methanol bastığımı o kadar şerefsiz miyim ben.

Sadece piston yazılı değildi senden önce arkadaş yazdı ben de eklettirdim , var mı başka birşey eklememi istediğiniz.

civic@ef
03-06-2013, 18:04
Peki abi. .

penguinhakan
03-06-2013, 18:06
Son eklemek istedğimi yazıyorum bir daha denemeyelim mümkünse.
Olanları yokmuş gibi , olmayanları varmış gibi göstermek kadar adi değilim , nokta (.)

Görkem
03-06-2013, 18:15
iki aracada maaşallah,,denemeler güzeldi,,,RS o gün yürümedi koştu hatta koşturdu birçok arabayıda peşinden ;)

uzunda golf 3-4 boy önde evet 220km gibi bir hızda tebrikler...

ama bu konuların buralara taşınması bence can sıkıcı oluyo,,diğer konularda illa elindeki videoları isteyen sendin Hakan,,konuyu yoruma açık hala getirmiş oldun,,ki iboda art niyet olsa zaten o kamerayı hiç öne çevirmez olur biterdi :) ,,,,,

bu tip durumlarda genelde laflar 3.cül kişilerden taşınsada sıkıntı varsa üstüne gidilmemeli,,,yan yana yüz yüze geldiğimiz insanlar arasında kimin kimi kaç metre kaç cm geçtiğinin pek bi önemi yok bence ...

iynn-RS
03-06-2013, 18:22
İbo maşallah kardeşim :)

eyvallah erkancım :)

Evet 1. maddeyi de ekleyelim ben unuttum onu iyiki hatırlattın.

Diğerlerine yorum yapmıyorum , yazdım yukarıda , gözlükleri olanlar görürler , ben sona bakarım nerde bıraktıysak.

Neyse ibrahim kardeşimi seviyorum fazla uzatmayacağım , ama bu kadar taraflı olunmasın , herkesin arabasında emek var , o yüzden bir daha düşünün.
Ben onun arabasıyla öylesine deneme yaptım sadece farkları görelim diye konu nereye geldi.

Neyse videolar ortada herkes bildiği gibi yorum yapsın.

Harbi şaka yapıyorsun ibrahim sanırım.

Egzozu satalı 6 ay oluyor sanırım , koç nevzata sorabilirsin ne zamandan beri olmadığını, methanolu ben gösterdim size saklamak istesem size niye bagajımı açıp göstereyim, gösterdim diye basıyor olmamı beklemen ne kadar üzücü , neden ben soylemeyeyim ki methanol bastığımı o kadar şerefsiz miyim ben.

Sadece piston yazılı değildi senden önce arkadaş yazdı ben de eklettirdim , var mı başka birşey eklememi istediğiniz.

Son eklemek istedğimi yazıyorum bir daha denemeyelim mümkünse.
Olanları yokmuş gibi , olmayanları varmış gibi göstermek kadar adi değilim , nokta (.)

abi sen kendı arabanda takılı pıstonu unuttum dıyosun benım yanılmam gayet doğal.

enkaya full depo methanolle gelıyosun basmıyosan tamam abı bısı demiyorum.

egozda yoksa yoktur.

ama emek konusunda bızde emek harcıyoruz . sen 180 den sonra cok fark oluyo dersen oda benım emegıme saygısızlık olur.

ara 180 de acılıyo demekle 210 da acılıyo demek arasında benım ıcın cok fark var.

penguinhakan
03-06-2013, 18:24
iki aracada maaşallah,,denemeler güzeldi,,,RS o gün yürümedi koştu hatta koşturdu birçok arabayıda peşinden ;)

uzunda golf 3-4 boy önde evet 220km gibi bir hızda tebrikler...

ama bu konuların buralara taşınması bence can sıkıcı oluyo,,diğer konularda illa elindeki videoları isteyen sendin Hakan,,konuyu yoruma açık hala getirmiş oldun,,ki iboda art niyet olsa zaten o kamerayı hiç öne çevirmez olur biterdi :) ,,,,,

bu tip durumlarda genelde laflar 3.cül kişilerden taşınsada sıkıntı varsa üstüne gidilmemeli,,,yan yana yüz yüze geldiğimiz insanlar arasında kimin kimi kaç merte kaç cm geçtiğinin pek bi önemi yok bence ...

Haklısın hata bende.
Benim ibrahim yada ibrahimin arabasıyla ilgili bir lafım yok istediği kadar hızlı gitsin , amacım murat abiyle nasıl gittiğimizi hesaplamakdı , ama farklı yerlere gitti konu.
Niye gitti dersen ben de olmayanların yazılması , bilmiyorsan bırakırsın sahibi yazar , ben başkalarının arabalarında şu var bu var demiyorum bilmediğim konuda yorum yapmam , hatta yakıt konusu açıldı ibo yakıt mı kullanıyor diye kendisi geldi açıkladı olayı ben o saatten sonra bir laf soylersem yakıt konusunda afedersiniz iyi *** yemiş olurum.

Konunun uzaması her zaman oluyor maesef , birazddan M3 konusu açacam neler olacak kim bilir.
Özetle ; sen bunları yazarsan ben de bunları yazarım yapıyor herkes , ama benden ve benim yazdıklarımdan cımbızla çekseler eksik yada fazla birşey çıkmaz , bu böyle biline...

penguinhakan
03-06-2013, 18:26
eyvallah erkancım :)

abi sen kendı arabanda takılı pıstonu unuttum dıyosun benım yanılmam gayet doğal.

enkaya full depo methanolle gelıyosun basmıyosan tamam abı bısı demiyorum.

egozda yoksa yoktur.

ama emek konusunda bızde emek harcıyoruz . sen 180 den sonra cok fark oluyo dersen oda benım emegıme saygısızlık olur.

ara 180 de acılıyo demekle 210 da acılıyo demek arasında benım ıcın cok fark var.

Peki ibrahim ben düzeltiyorum fark ibrahim dediği hızda açılıyor arkadaşlar , nerden açıldığı inan umrumda değil yukarıda açıkladım nedenini...

audilover
03-06-2013, 18:26
Arkadaslar golf de ne pistonu varmis bizim bilmedigimiz acaba?Aracda yag eksiltmesi had safhada oldugu icin piston ve segmanlari orijinal piston segmanlarla degisince ekstra olarak yazmak mi gerek?

Gorende arabada motor ici yapili sanar.

Arkadasin methanolu calismiyor calissa 1200 lira arti 300 lira iscilikde taktirdigi seyi 1 haftada satiliga cikartirmi?

Herkesde emek var ben her emek sarfedeni tebrik ediyorum zira konunun basindada rs in iyi gittigini yazdim ama lutfen bilip bilmeden karsi tarafida bu kadar ezmeye calismasak?

Rur un methanolu ustunde cikip log alin calistigini ispat etsinler meth kiti benden hediye.

iynn-RS
03-06-2013, 19:05
Haklısın hata bende.
Benim ibrahim yada ibrahimin arabasıyla ilgili bir lafım yok istediği kadar hızlı gitsin , amacım murat abiyle nasıl gittiğimizi hesaplamakdı , ama farklı yerlere gitti konu.
Niye gitti dersen ben de olmayanların yazılması , bilmiyorsan bırakırsın sahibi yazar , ben başkalarının arabalarında şu var bu var demiyorum bilmediğim konuda yorum yapmam , hatta yakıt konusu açıldı ibo yakıt mı kullanıyor diye kendisi geldi açıkladı olayı ben o saatten sonra bir laf soylersem yakıt konusunda afedersiniz iyi *** yemiş olurum.

Konunun uzaması her zaman oluyor maesef , birazddan M3 konusu açacam neler olacak kim bilir.
Özetle ; sen bunları yazarsan ben de bunları yazarım yapıyor herkes , ama benden ve benim yazdıklarımdan cımbızla çekseler eksik yada fazla birşey çıkmaz , bu böyle biline...

ya hakan abi sen murat abıyle denemedınmı o aksam. benımle olan deneme yı ne yapacaksın.
senın speclerını CTR type-r la denedıgın konuda senın mesajından alarak yazdım. pistonu orda da yazmayı unutmuşsun sanırım ondan onu eksık yazmışım.methanolu gözümle gordum onun ıcın yazdım. egzozu koc egzozun sayfasında gözümle gordum onun ıcın yazdım. tama soktuksen egzozu o benım yanlışım.

Yakıt konusuna gelırse yakıt konusu açılmadı. orda arkadaşlar benı uyardı. Rs te yakıt var dıyolar dıye. bende kım dıyo dedım. senın adın gectı. geldim yüzüne karsı soledım Rs te yakıt var dıyomussunuz yakıt flan yok dedım. sızde benzınde yakıt degılmı dıye olayı şakaya vurdunuz.

Peki ibrahim ben düzeltiyorum fark ibrahim dediği hızda açılıyor arkadaşlar , nerden açıldığı inan umrumda değil yukarıda açıkladım nedenini...

Teşekkürler abicim :(

Arkadaslar golf de ne pistonu varmis bizim bilmedigimiz acaba?Aracda yag eksiltmesi had safhada oldugu icin piston ve segmanlari orijinal piston segmanlarla degisince ekstra olarak yazmak mi gerek?

Gorende arabada motor ici yapili sanar.

Arkadasin methanolu calismiyor calissa 1200 lira arti 300 lira iscilikde taktirdigi seyi 1 haftada satiliga cikartirmi?

Herkesde emek var ben her emek sarfedeni tebrik ediyorum zira konunun basindada rs in iyi gittigini yazdim ama lutfen bilip bilmeden karsi tarafida bu kadar ezmeye calismasak?

Rur un methanolu ustunde cikip log alin calistigini ispat etsinler meth kiti benden hediye.

pıston varmı yokmu sımdı?

audilover
03-06-2013, 19:33
ya hakan abi sen murat abıyle denemedınmı o aksam. benımle olan deneme yı ne yapacaksın.
senın speclerını CTR type-r la denedıgın konuda senın mesajından alarak yazdım. pistonu orda da yazmayı unutmuşsun sanırım ondan onu eksık yazmışım.methanolu gözümle gordum onun ıcın yazdım. egzozu koc egzozun sayfasında gözümle gordum onun ıcın yazdım. tama soktuksen egzozu o benım yanlışım.

Yakıt konusuna gelırse yakıt konusu açılmadı. orda arkadaşlar benı uyardı. Rs te yakıt var dıyolar dıye. bende kım dıyo dedım. senın adın gectı. geldim yüzüne karsı soledım Rs te yakıt var dıyomussunuz yakıt flan yok dedım. sızde benzınde yakıt degılmı dıye olayı şakaya vurdunuz.

Teşekkürler abicim :(

pıston varmı yokmu sımdı?

Piston asagi dustu :):)

Piston orijinal 2009 model tsi motorlarda pistonlari sikintili hakanin eskiden beri suregelen bir yag eksiltme sorunu vardi onceleri pcv vs degisti biraz duzeldi ama sorun pistonlarin birindeymis oda degistirdi komple orijinal ebat piston segmanla.

Yani performansa dair en ufak bir katkisisi yokdur buna emin olabilirsiniz...

penguinhakan
03-06-2013, 19:36
Çok çirkin yerlere gitmeye başladı o yüzden susuyorum.
Başka var mı söylemek istedğiniz ?
Ben cevap vermiyorum artık.

PD130
03-06-2013, 19:40
Murat abi , Raşit gözlükler takılı mı :)

hakan 2. videoda köprüye girmek üzereyken durdurduğumda sen 1 boy öndesin.1.5 da olabilir.zaten köprüden sonra sen uzuyosun.zaten rs uzunda gitmiyor.. bende izledim canlı olarak.dediklerimde çelişen bişey yok kızma;)

dirk
03-06-2013, 19:44
abi siz yüz yüze konuşsanız bu kadar yanlış anlaşılma olmaz bence telefonlarını alıp bi konuşun böyle şeyler için kırılmaya incilmeye gerek yok KARDEŞ tavsiyesi.. Zaten 3 5 araba deniyor.. onlarda yok olup gidecek :) Keyifli forumlar

civic@ef
03-06-2013, 19:50
Piston asagi dustu :):)

Piston orijinal 2009 model tsi motorlarda pistonlari sikintili hakanin eskiden beri suregelen bir yag eksiltme sorunu vardi onceleri pcv vs degisti biraz duzeldi ama sorun pistonlarin birindeymis oda degistirdi komple orijinal ebat piston segmanla.

Yani performansa dair en ufak bir katkisisi yokdur buna emin olabilirsiniz...

Arabam typer piston var diyorum ne anlarsin ?

murat çelik
03-06-2013, 20:17
arkadaşlar lütven yavaş dan alalım kalp kırmayalım hakan la inşallah tekrar deneyip durumu görcegiz gerekirse bu denemeyle ilgili konu da acarız hakan musade ederse tabiki anket yapalım yorumları alalım fikirleri duyalım giden gitmeyen hızlanan geri çekilen belli olur. Ne dersin hakan

PD130
03-06-2013, 20:20
arkadaşlar lütven yavaş dan alalım kalp kırmayalım hakan la inşallah tekrar deneyip durumu görcegiz gerekirse bu denemeyle ilgili konu da acarız hakan musade ederse tabiki anket yapalım yorumları alalım fikirleri duyalım giden gitmeyen hızlanan geri çekilen belli olur. Ne dersin hakan

aynen sadece deneme yapılıyo sonuçta..

audilover
03-06-2013, 20:31
Arabam typer piston var diyorum ne anlarsin ?

Hakan piston varmi dedi?Hakan gizlisi saklisi olmayan dusundugunu direk soyleyen bir arkadas varsa upgraded piston yazsin buraya ben ozur dilemesinide bilirim..

penguinhakan
03-06-2013, 20:45
Hakan piston varmi dedi?Hakan gizlisi saklisi olmayan dusundugunu direk soyleyen bir arkadas varsa upgraded piston yazsin buraya ben ozur dilemesinide bilirim..

Abi ne yapacan boşver ben de orjinal piston var diyecem , e o zaman niye takıyorsunuz ki olacak , arkadaşlar aracımda forged piston yok , kollar aynı yatak aynı , elinizi vicdanınıza koyun kelime oyunları yapmayın.
Ben unuttum yazmayı dedim ama forged yok , siz birşeyler saklıyorsunuz olmasın diye yazdım , cımbız olmasın diye.

Ben bundan sonra toplu bir ortamda deneme yapmıyorum , denemek isteyen arkadaş olursa telefonum var gerekirse teke tek deneriz.
Arkadaş filan değiliz biz ya valla diyorum bu ne aptalca bir durumdur arkadaş.

civic@ef
03-06-2013, 20:59
Abi yanlis anlamada sen yanlis konusuyosun arabamda piston var dersen uprage anlasilir oem pistonu takip piston var diyosan millette boyle anlar kimse cimbiz yapmiyor kimse sana nie taktin demez kimene bundan kimse laf oyunu yapmiyor soylediginde oem ile topladm deseydin boyle konusulmazdi yada piston var demicektin

keskinli_ali
03-06-2013, 21:26
maşşallah rs e o ne ciğer sesi ciğerim senin gibi gençleri pistlerde görmek isterdik gelmedin istanbula :)

iynn-RS
03-06-2013, 21:38

uzunda golf 3-4 boy önde evet 220km gibi bir hızda tebrikler. ...

sagolasin gorkem yavas yavas saglam adimlara devam :)

maşşallah rs e o ne ciğer sesi ciğerim senin gibi gençleri pistlerde görmek isterdik gelmedin istanbula :)

sagolasin ali.
temmuz gibi gideriz belki :)

Dookan
03-06-2013, 21:48
ibo nun arabası hep favorimdi hala da öyle.helal

keskinli_ali
03-06-2013, 22:07
sagolasin gorkem yavas yavas saglam adimlara devam :)

sagolasin ali.
temmuz gibi gideriz belki :)

ne güzel rs ler koşturuyordu direk aklıma sen geldi çupra rs ortaya karışık bişey yap artık

Errayn
03-06-2013, 22:59
Deneyecek atmosferik kalmadı, gözü turboluya diktin. böyle sıkıntı çıkarıyosun iynnn rs :)

Arasts61
03-06-2013, 23:01
maşallah araçlara.
ibrahim senin başka araç içi videoların var mı farklı araçlarla çekilmiş.
ayrıca genel olarak yapılan yorumlarla ilgili bi kaç şey soylemek istiyorum.
bence sonuçlar çok normal. ibrahimin aracının durumu ortada, bu araç daha nasıl geçilebilir ben açıkçası merak ediyorum.:) ha şu bi gerçek, bu araç istanbulda olsa olay çok farklı olur ama ankarada olsa bile 180+ güçteki, kısa şanzımanlı, jantı vs tamamen roll odaklı ve içi sökük bi rs kimse kusura bakmasın ama adama kök söktürür. bence hakan iyi bile gitmiş :) sonuçta hakanın gücü dermanı belli. 3 vites 75 de o ağırlık farkıyla vs ışınlanması mı gerekiyordu :)
öte yandan ben murat usta ile yapılan denemede 100+ kilo ile hakana için bi dezavantaj olabilirim ama bence bu çok da bişi değiştirmez teke tek denemede. fark ortada. ağırlığın asıl etki yapacağı hızlarda yani ilk basmada zaten çok fazla fark olmuyor. ama sürat arttıktan sonra
murat usta giderek uzuyorki bence o eğimde belli bi surat sonra ağırlık ve 18 jant avantaj bile olabilir hakan için.
hakanın son yazılımını tam bilmiyorum ama o geceki yazılım bence murat usta için yetersiz. ama araçların eşit ağırlıkta olmadıgı, jantına kadar farklı olduğu vs de dikkate alınmalı bence.

sonuç:
angaranın gençleri gazlamaya devam. istanbul ekibi roll yolları gorsun, şekerpınar kabusuna devam etsinler, çatlasınlar kıskançlıktan :) :)

williamss
03-06-2013, 23:20
Maşallah TIC rs e o gelmesede heykelini dikicem İSTANBULA :D

CRUEL
03-06-2013, 23:45
rs hafifliğiyle 180e kadar tutunmuş ama sonrasında güç ve tork göstermiş kendini gayet mantıklı tipik bi atmosferik & tsi denemesi olmuş :) benide dolu roccolar böle geçiyordu zamanında:D

krc_63
04-06-2013, 00:09
ibo kameranın açısı negüzelmiş laa:D:D

chiefkadir
04-06-2013, 00:27
Maşallah ibo,
RS koşturan ankarada bi sen kaldın :)

MeRtCaN
04-06-2013, 00:45
Maşallah ibo,

niye abı bi tane daha var :hahaha::hahaha::hahaha:

chiefkadir
04-06-2013, 00:48
niye abı bi tane daha var :hahaha::hahaha::hahaha:Varmı laa ayarlayın da onla Fak'ı deneyem ,Tıc pek zalım gibi:hahaha:

iynn-RS
04-06-2013, 10:06
ibo nun arabası hep favorimdi hala da öyle.helal

eyvallah dookancim :)

ne güzel rs ler koşturuyordu direk aklıma sen geldi çupra rs ortaya karışık bişey yap artık

bakalim haci kismetse gideriz bizde :)

Deneyecek atmosferik kalmadı, gözü turboluya diktin. böyle sıkıntı çıkarıyosun iynnn rs :)

no sikinti just pompa :D

maşallah araçlara.
bence sonuçlar çok normal. ibrahimin aracının durumu ortada, bu araç daha nasıl geçilebilir ben açıkçası merak ediyorum.:) ha şu bi gerçek, bu araç istanbulda olsa olay çok farklı olur ama ankarada olsa bile 180+ güçteki, kısa şanzımanlı, jantı vs tamamen roll odaklı ve içi sökük bi rs kimse kusura bakmasın ama adama kök söktürür. bence hakan iyi bile gitmiş :) sonuçta hakanın gücü dermanı belli. 3 vites 75 de o ağırlık farkıyla vs ışınlanması mı gerekiyordu :)
öte yandan ben murat usta ile yapılan denemede 100+ kilo ile hakana için bi dezavantaj olabilirim ama bence bu çok da bişi değiştirmez teke tek denemede. fark ortada. ağırlığın asıl etki yapacağı hızlarda yani ilk basmada zaten çok fazla fark olmuyor. ama sürat arttıktan sonra
murat usta giderek uzuyorki bence o eğimde belli bi surat sonra ağırlık ve 18 jant avantaj bile olabilir hakan için.
hakanın son yazılımını tam bilmiyorum ama o geceki yazılım bence murat usta için yetersiz. ama araçların eşit ağırlıkta olmadıgı, jantına kadar farklı olduğu vs de dikkate alınmalı bence.

sonuç:
angaranın gençleri gazlamaya devam. istanbul ekibi roll yolları gorsun, şekerpınar kabusuna devam etsinler, çatlasınlar kıskançlıktan :) :)

eyvallah abicim sagol guzel yorumun icin.

Maşallah TIC rs e o gelmesede heykelini dikicem İSTANBULA :D

eyvallah eren :)

rs hafifliğiyle 180e kadar tutunmuş ama sonrasında güç ve tork göstermiş kendini gayet mantıklı tipik bi atmosferik & tsi denemesi olmuş :) benide dolu roccolar böle geçiyordu zamanında:D

neyle dolu roccolarla yuruyodun anlayamadim ?

Maşallah ibo,

sagolasin kadir abi :D

penguinhakan
04-06-2013, 10:06
maşallah araçlara.

sonuç:

Konumuz RS in geçilip geçilmediği değil ki ya da benim RS i geçip geçmediğim değil ki , inanın beni ilgilendirmiyor bu , maşallah iyi yürüyor eyvallah aramızda 400 kg (RS = Kg başına 0,183 hp , TSI = Kg başına 0,166 hp) fark olsun o kadar neyse ,
ben diğer videoyu da istemiştim o yüzden ibrahim koydu bu videoyu aslında , o varsa güzel bir karşılaştırma yapacaktık.

Uzatmanın manası yok , Murat ustayla bir daha deneriz.

audilover
04-06-2013, 10:09
Konumuz RS in geçilip geçilmediği değil ki ya da benim RS i geçip geçmediğim değil ki , inanın beni ilgilendirmiyor bu , maşallah iyi yürüyor eyvallah aramızda 400 kg (RS = Kg başına 0,183 hp , TSI = Kg başına 0,166 hp) fark olsun o kadar neyse ,
ben diğer videoyu da istemiştim o yüzden ibrahim koydu bu videoyu aslında , o varsa güzel bir karşılaştırma yapacaktık.

Evet hakan bosver uzatma sende ne soylesen yazsan farkli yanlsi anlasiliyor .

Herkesin arabasi hizli allah kaza bela vermesin..

dragon07
04-06-2013, 10:54
ibo kelebegi söktünmü?

ibrahimin RS her zaman kondisyonlu.2 araç arasındaki agırlık farkı ve tork farkı karşılaştırılınca fark normal bence.2 araçta gitmesi gerektigi kmlerde iyi gitmiş

Anti
04-06-2013, 11:12
İbo TIC ares her zamanki gibi gergin ve tehlikeli, kondüsyonunu güzel koruyorsun kardeşim tebrik ederim :) Golf de güzel giden, gayet beğendiğim bir araç. Nazar değmesin ikisine de.

murat çelik
04-06-2013, 13:57

hakan ne zaman istresen deneriz yeterki musayit olalalım bence bu konuyuda fazla uzaki burda kapatalım ibrahimin araba da senin arabada farklı yurüyen araçlardan bizde bir birimize darılırsak kım kimle nasıl deneyecek haydi dostca denemelere devam :p:icon_tup:

CasabLanca
04-06-2013, 15:06
Hakan abi Ankara camiası içerisinde en çok araç deneyenlerden birisin ve aracına takmış olduğun vidanın dahi farkını görmek istiyorsun haklı olarak. Klavye üzerinden bazı şeyler yanlış anlaşılabiliyor farklı yönlere çekilebiliyor. Geçtiğimiz perşembe akşamı köprüsünün üstünde hep beraber güldük eğlendik sıkıntı yoktu gönül ister ki forum ortamında da aynı şamata dönsün. Abicim yanlış anlamazsan senin hatan bence TIC RS gibi giderli bir arabadan kıstas alıp diğer araçlar ile kendini kıyaslamak oldu.

penguinhakan
04-06-2013, 15:31
Hakan abi Ankara camiası içerisinde en çok araç deneyenlerden birisin ve aracına takmış olduğun vidanın dahi farkını görmek istiyorsun haklı olarak. Klavye üzerinden bazı şeyler yanlış anlaşılabiliyor farklı yönlere çekilebiliyor. Geçtiğimiz perşembe akşamı köprüsünün üstünde hep beraber güldük eğlendik sıkıntı yoktu gönül ister ki forum ortamında da aynı şamata dönsün. Abicim yanlış anlamazsan senin hatan bence TIC RS gibi giderli bir arabadan kıstas alıp diğer araçlar ile kendini kıyaslamak oldu.

Evet malesef ki sana katılıyorum , arkadaşımız kardeşimiz dediğimiz kişilerden rica ederek yazmıştım bu isteğimi ama demek ki herkes kendi arabası olunca çok alınganlık yapıyor , bir daha bu şekilde bir talep yapmam merak etmeyin.

İbrahimin yazdıklarına ben çok alındım şahsım adına , tüm sorun burdan çıktı yani.

Benim arabamda yok dedikçe aaa buda varmış alsana facebooktan resim , arabamda bu yokmuş aaaa bak deposu doluydu ama basmıyormuş, arabamda bir arızadan dolayı birşey yaptık aaa oylemi bizim niye haberimiz yok.

Yakıt mevzunu da orda kimin başlattığını ve benim sadece "olabilir" dediğimi ve kendisinin gelip düzeltiğini bir daha arkadaşına sorsun (O üçüncü şahıs kimse artık selam olsun benden ona , bir daha düşünsün orda kimler vardı konuyu kim başlattı ben milletin ağzını ket mi vuracam konuşmasın diye.), burdaki hatam keşke orda ibrahim gelmeden sorsaydım ama emin ol gelseydin ben sorardım ne kullandığını çünkü zaten sordum orda arabanda ne değişiklik var diye.

Düşünün ben de hybrid turbo var , yok desem hanginiz anlayabilir bana onu soyleyin , hiçbiriniz anlayamazsanız turbo hortumunu söküp içini kumpasla ölçmediğiniz sürece.

Ben yanlış yazdıklarımı düzelttim sanırım sorun da burda çözüldüğünü düşünüyorum.

erkdemir
04-06-2013, 15:56
öncelikle her iki aracada tebrikler,kimin kimi geçtiğinden ziyade kamera açısı ve görsellik için teşekkürler, nasıl araba sürdüğün nasıl vites attığın ve kaçla gittiğin gayet anlaşılabilir durumda umarım video yükleyen arkadaşlara örnek olursun da hesap makinesi ile video çekmekten vazgeçerler.

Tholl-ga
04-06-2013, 15:58
herzamanki gibi ecufast yine farkını göstermiş

Semii
04-06-2013, 16:08

Hahahaha ecu akmis :D

fangio
04-06-2013, 16:18

amaç ne...

penguinhakan
04-06-2013, 16:19

Hahahaha ecu akmis :D

Clio RS de Ecufast mi var ? Ben mi yanlış anladım ! Ya da amaç yine konunun kapanmasını sağlamak mı ?

fatiii
04-06-2013, 16:20
Bence baska konuya yazacakti yanlislikla bu konuya yazdi bi kac sekme acik olunca bende yapiyorum arada :D

CLIORS
04-06-2013, 16:30
RS e maşallah pek güzel gitmiş

Semii
04-06-2013, 16:32
biz benım konuya yazıyoduk bu konuya gelmiş yanlışlık var sorry

iynn-RS
04-06-2013, 16:53
ibo kelebegi söktünmü?

ibrahimin RS her zaman kondisyonlu.2 araç arasındaki agırlık farkı ve tork farkı karşılaştırılınca fark normal bence.2 araçta gitmesi gerektigi kmlerde iyi gitmiş

eyvallah hacı sagolasın. yok ya sokulurmu kelebek :D

İbo TIC ares her zamanki gibi gergin ve tehlikeli, kondüsyonunu güzel koruyorsun kardeşim tebrik ederim :) Golf de güzel giden, gayet beğendiğim bir araç. Nazar değmesin ikisine de.

sagolasın hıkmet :)

öncelikle her iki aracada tebrikler,kimin kimi geçtiğinden ziyade kamera açısı ve görsellik için teşekkürler, nasıl araba sürdüğün nasıl vites attığın ve kaçla gittiğin gayet anlaşılabilir durumda umarım video yükleyen arkadaşlara örnek olursun da hesap makinesi ile video çekmekten vazgeçerler.

Teşekkürler.

RS e maşallah pek güzel gitmiş

teşekkürler Alper abi.

iynn-RS
04-06-2013, 17:16

hesabı nasıl yaptın abı bılmıyorum ama gerçekten o hesapladığın gıbı olsa rs ı geçmene ımkan yok:)

buyuk ıhtımal rs ı 182 hp olarak hesapladın. 182 hp dynoda 1 atmosfer basınçta yanı denız sevıyesınde olabilecek degerı hesaplayarak 182 çıkarıyor. 1100 rakımda 182 hp degıl yanı. 165 hp flan.

çokta onemlı degıl. bu konunun ustune tartışmaya gerek yok.yolda nasıl gıttıgımız onemlı.

ben hala 180 de 1.5 - 2 boy golf onde dıyenlerı anlayamıyorum 195 kmh de 5 e atıyorum. daha nasıl açıklamam lazım :)

Evet malesef ki sana katılıyorum , arkadaşımız kardeşimiz dediğimiz kişilerden rica ederek yazmıştım bu isteğimi ama demek ki herkes kendi arabası olunca çok alınganlık yapıyor , bir daha bu şekilde bir talep yapmam merak etmeyin.

İbrahimin yazdıklarına ben çok alındım şahsım adına , tüm sorun burdan çıktı yani.

Benim arabamda yok dedikçe aaa buda varmış alsana facebooktan resim , arabamda bu yokmuş aaaa bak deposu doluydu ama basmıyormuş, arabamda bir arızadan dolayı birşey yaptık aaa oylemi bizim niye haberimiz yok.

Yakıt mevzunu da orda kimin başlattığını ve benim sadece "olabilir" dediğimi ve kendisinin gelip düzeltiğini bir daha arkadaşına sorsun (O üçüncü şahıs kimse artık selam olsun benden ona , bir daha düşünsün orda kimler vardı konuyu kim başlattı ben milletin ağzını ket mi vuracam konuşmasın diye.), burdaki hatam keşke orda ibrahim gelmeden sorsaydım ama emin ol gelseydin ben sorardım ne kullandığını çünkü zaten sordum orda arabanda ne değişiklik var diye.

Düşünün ben de hybrid turbo var , yok desem hanginiz anlayabilir bana onu soyleyin , hiçbiriniz anlayamazsanız turbo hortumunu söküp içini kumpasla ölçmediğiniz sürece.

Ben yanlış yazdıklarımı düzelttim sanırım sorun da burda çözüldüğünü düşünüyorum.

abi Allah aşkına yazdıklarımın neyıne alındın bı soylesene.

senden rıca edıyorum konuyu bastan tekrar oku. ben senın aracının speclerını senın postuna bakarak yazdım.

Rsa motorsports yazılım , filtre , cooler , dp , dv , hybrid k03 turbo .

http://www.techturkey.com/forum/6833374-post27.html

o aksam methanolu gözümle gordugum ıcınde speclerıne yazdım.

sen bende methanol ve egzoz yok dedikten sonra ben ılla var dedımmı.

ama sen o konuya takıldın kaldın.

tamam abı methanol yok. son susturucunda standart.

takıldığımız noktalar farklı. farklı seylerı konuşuyoruz.

penguinhakan
04-06-2013, 17:41
hesabı nasıl yaptın abı bılmıyorum ama gerçekten o hesapladığın gıbı olsa rs ı geçmene ımkan yok:)

buyuk ıhtımal rs ı 182 hp olarak hesapladın. 182 hp dynoda 1 atmosfer basınçta yanı denız sevıyesınde olabilecek degerı hesaplayarak 182 çıkarıyor. 1100 rakımda 182 hp degıl yanı. 165 hp flan.

çokta onemlı degıl. bu konunun ustune tartışmaya gerek yok.yolda nasıl gıttıgımız onemlı.

ben hala 180 de 1.5 - 2 boy golf onde dıyenlerı anlayamıyorum 195 kmh de 5 e atıyorum. daha nasıl açıklamam lazım :)

abi Allah aşkına yazdıklarımın neyıne alındın bı soylesene.

senden rıca edıyorum konuyu bastan tekrar oku. ben senın aracının speclerını senın postuna bakarak yazdım.

http://www.techturkey.com/forum/6833374-post27.html

o aksam methanolu gözümle gordugum ıcınde speclerıne yazdım.

sen bende methanol ve egzoz yok dedikten sonra ben ılla var dedımmı.

ama sen o konuya takıldın kaldın.

tamam abı methanol yok. son susturucunda standart.

takıldığımız noktalar farklı. farklı seylerı konuşuyoruz.

Ben düzeltmelerimi yaptım İbrahim , gerekeni de açıkladım .

Yakıt olayına çok kızdım mesela , affedersin sokuyum methanolüne , egzozuna , turbosuna , 180 deki 1 boyuna , beni geçmene geçilmene ben senle daha önce deneme yaptım sence o zaman da video koymadım onu da koyardım geçince göstermek isteseydim.

Başkalarından duyduğunuz şeyleri getirip getirip söylemenize kızıyorum , daha öncede çok konuşuldu bu konuda hassasım sabaha kadar da yazarım gerekirse.

Tekrar söylüyorum etrafındaki üçüncü şahışlara (ben kim olduklarını bilmiyorum bilsem soylecem burda) dikkat et , o gün aracım hakkında daha neler duydum neler ama neyse bu senle alakalı değil , gereken gerektiği zaman hesabını verecek.

Not : hp hesabında , hp/kg olarak hesapladım , benim arabamda 0 rakıma ininde 100-150 mbar daha fazla turbo basıncı basar , sadece atmosferik araç değil , tabiki atmosferik araç daha çok etkileniyordur , bir de yokuş yukarı bastığımız düşün mesela. M3 denememize bakabilirsin , bir videoda 1 boy bile açamıyor sebebi yokuş yukarı basmamız.
Bunları sadece bilgi amaçlı yazıyorum yanlış anlaşılmasın.

iynn-RS
04-06-2013, 18:01
ben senle daha önce deneme yaptım sence o zaman da video koymadım onu da koyardım geçince göstermek isteseydim.

hakan abı bence bundan sonrasını yuz yüze konuşalım. senmı yazıyosun bı baskasımı yazıyo suphelenmeye başladım.

bu vıdeoyu benmı cektım benmı yukledım.Ankara ***** yer konusuna benmı koydum.

1YCTEGiIqQ0

IMG 1176 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1YCTEGiIqQ0)

penguinhakan
04-06-2013, 18:19
[QUOTE=iynn-RS;6865638]hakan abı bence bundan sonrasını yuz yüze konuşalım. senmı yazıyosun bı baskasımı yazıyo suphelenmeye başladım.

bu vıdeoyu benmı cektım benmı yukledım.Ankara ***** yer konusuna benmı koydum.

Ben cevap veriyorum sorularına , hatıryamadım konuyu ama youtube koymuştum ona istinaden yazdım başka bir yere koymadım diye , ben doğruları doğru ise yazarım.

Dookan
04-06-2013, 18:30
hakan abi beni yanlıs anlama hanı cok yakın da takıp etmıyorum aslında videoları da sankı senın denemelerde hep bi muammalı işeyler oluyo konu sonunda deişik noktalara gelıyo yani bence bi yanlıiş anlaşılma var.senle bi ara bende denemiştim arabamın eskı halıyle o konuyla alakalı da sen benı şu kadar geçiyo fazla geçemiyo gibi bişey soylemıstın diye hatırlıyorum yani ben 9 gecıyosam sen 5 demıstın öyle bişeyler hatırlıyorum

penguinhakan
04-06-2013, 18:36
hakan abi beni yanlıs anlama hanı cok yakın da takıp etmıyorum aslında videoları da sankı senın denemelerde hep bi muammalı işeyler oluyo konu sonunda deişik noktalara gelıyo yani bence bi yanlıiş anlaşılma var.senle bi ara bende denemiştim arabamın eskı halıyle o konuyla alakalı da sen benı şu kadar geçiyo fazla geçemiyo gibi bişey soylemıstın diye hatırlıyorum yani ben 9 gecıyosam sen 5 demıstın öyle bişeyler hatırlıyorum

Ooooooops , başka var mı arkadaşlar yorumu olan.
Körler sağırlar olmuşuz galiba hep beraber...

Dookan
04-06-2013, 18:38
valla öyle bişey vardı abi hatta ilk tanıştıgımız donemler.sonra bana bi arkdaş söyledi golfu su akdar gecıomussun fazla gecemıomussun gıbı bişeyler dedi bende senle tekrar deneyım dıye gelmıstım yani o derece

penguinhakan
04-06-2013, 18:43
valla öyle bişey vardı abi hatta ilk tanıştıgımız donemler.sonra bana bi arkdaş söyledi golfu su akdar gecıomussun fazla gecemıomussun gıbı bişeyler dedi bende senle tekrar deneyım dıye gelmıstım yani o derece

Senin hangi arabanla denemişim ben ?

RsErdi
04-06-2013, 18:44
maşallah iki aracada rs iyi gidiyor herşeye ragmen

fatiii
04-06-2013, 18:59

Sanirim golf tur

MatraX_07
04-06-2013, 19:03
hey maşallah RS'e

Dookan
04-06-2013, 19:33

golf le ben denemeyelim boşuna demiştim.zorla denetmişiniz beni.bende bi 7 8 boy geçmiştim uzaya uzaya da gidiyodum geldim kopruye ben dedım boşuna denemeyelim diye dedim.aradan zaman geçti sormuşlar sana ne oldu diye sen 3 4 boy falan geçiyo demişin.bende öbür hafta sırf senle denemeye gelmiştim aha murat çelik te hatırlar yani hatta onada söylemiş olabilirim golf sagda solda 3 4 boy geçiyo dedi diye.ben böyle bişey hatırlıyorum yani sonra denemek nasıp olmadı tabi de video cekemedik

penguinhakan
04-06-2013, 19:39
golf le ben denemeyelim boşuna demiştim.zorla denetmişiniz beni.bende bi 7 8 boy geçmiştim uzaya uzaya da gidiyodum geldim kopruye ben dedım boşuna denemeyelim diye dedim.aradan zaman geçti sormuşlar sana ne oldu diye sen 3 4 boy falan geçiyo demişin.bende öbür hafta sırf senle denemeye gelmiştim aha murat çelik te hatırlar yani hatta onada söylemiş olabilirim golf sagda solda 3 4 boy geçiyo dedi diye.ben böyle bişey hatırlıyorum yani sonra denemek nasıp olmadı tabi de video cekemedik

Gülüyorum artık inanın , sen kime soylediğini hatırlamıyorsun , benim soylediğimi nerden biliyorsun onu anlamıyorum , kime söylemişsem beni bir arasa ya !

Dookan
04-06-2013, 19:46
Gülüyorum artık inanın , sen kime soylediğini hatırlamıyorsun , benim soylediğimi nerden biliyorsun onu anlamıyorum , kime söylemişsem beni bir arasa ya !

Ben hatırlamıyorum kimin bana söylediğini de ben bi hafta sırf senle tekrar deneyıp video cekmeye gelmiştim varmı öyle bi mevzu yani.nyse onemı yok tabi de aha fatii de hatırladı smdı konustuk onla gelmıstım hatta oraya

penguinhakan
04-06-2013, 20:14
Ben hatırlamıyorum kimin bana söylediğini de ben bi hafta sırf senle tekrar deneyıp video cekmeye gelmiştim varmı öyle bi mevzu yani.nyse onemı yok tabi de aha fatii de hatırladı smdı konustuk onla gelmıstım hatta oraya

Bence hala uyduruyorsun

Dookan
04-06-2013, 21:05
nyse hadi uyduruyum araba icin tartismayalim :) ztn deneme sansimiz da yok artk eskiye donup sorgulama snsimiz da yok o yuzden gerek yok ben byle htirliorum ama

penguinhakan
04-06-2013, 21:13
nyse hadi uyduruyum araba icin tartismayalim :) ztn deneme sansimiz da yok artk eskiye donup sorgulama snsimiz da yok o yuzden gerek yok ben byle htirliorum ama

Yani çamur at izi mi kalsın , takdir ediyorum şu anda seni.
Okuyanlar anlamıştır umarım nasıl bir şey yapmaya çalıştığını.
Söylediklerini ispatlamayan ne olsun peki !

guwen_ar
04-06-2013, 21:45
Rs leri hafife almamak lazim ki saglikli rs bi kac specle ve söküklükle neler yapabilecegi ortada !
Golfte oldukca iyi gidiyo bence.tartismak hos deil.
Nazar degmesin 2 aracada.

Anti
04-06-2013, 22:11
Yani çamur at izi mi kalsın , takdir ediyorum şu anda seni.
Okuyanlar anlamıştır umarım nasıl bir şey yapmaya çalıştığını.
Söylediklerini ispatlamayan ne olsun peki !

Hakan abi kusura bakma ama, şu gergin Türkiye ortamı varken hiç bir forum okuyucusu arabana atılan çamuru ve bunun izini hatırlamayacaktır. Enerjimizi başka yönlere sevk edelim gözünüzü seveyim. Kaç yaşında insanlarız.

izo
04-06-2013, 22:23
olm ibo yaslaniyosun....enka'da turbo arabayla denerken 180 -190 dan sonra yakacan 4 luleri tamam:D

bn iki araci da begendim, rs'in devirlenmesi ztn ne kdr guclu oldugunu gosteriyor. ama N/A olmanin dezavantajiyla yuksek hizda golfe yine de iyi tutunmus.

Ertug_T.
04-06-2013, 22:41
maşallah ibo tic rs herzamanki güzel yürüyor ;) açıkça söyleyim yanlış anlaşılmasın ama bu kadar emeğe daha fazlasını beklerdim golf ten..(konularını görmüştüm aracın epey bir emek harcanmış) maşallah umarım dahada iyi gider keyifli gazlamalar olur...denk gelirsek bir gün denemek isterim bende..

KVNC
04-06-2013, 23:31
Oncelikle beyler zaten oradaki denemeler herkesin arabasinin ne konumda oldugunu, yaptigi degisikliklerin +/- sisini gormesi amacli degil miydi? Buna ragmen ucun bes boyun hesabini buraya tasimak anlamsiz, kimse orada sen mi gecersin ben mi diye denemedi yanlis hatirlamiyorsam...

Ancak hakan zamaninda baska arkadaslarla da karkislarindan hatirladigim senin boy hesabinda genel gecer hep bir problem vardi, milletin 3dedigi sana gore 5ti, senin 3 dedigin millete gore 5ti, ben art niyet olmadigina inaniyorum ama senin boy hesabi mesafe olcmede bi sikinti var gibi.. Bu kadar insan bunu diyorsa bunu biraz dusun bence...

audilover
04-06-2013, 23:37
Bence hicbirinizi tanimiyorum Ankaradaki arkadaslar yanlis anlamasinlar ancak roll olayini fazla ciddiye aliyorsunuz gibi geliyor .Orda cikip stresini atip iki sohbet muhabbetdir aslolan ancak bu o gecti bu gectiler olaylari hep baska yerlere goturur.
Ben bu konuda forum ortamindaki yazinin sebep oldugunu dusunuyorum yuz yuze 1 dk da anlatacagin seyi yazarak 10 dk da anlatamiyorsun cunku mimik yok.
Alti ustu araba gonul koymaya degmez tadini cikartin hepiniz duzgun akli basinda adamlarsiniz.

erh
04-06-2013, 23:44
ibo atmosferigin sesi keyfi baska :) Kafama bi daha kaput kapatma bak videoyu izleyince aklıma geldi :) Masallah RS e güzel yürümüş yine ;)

Dookan
04-06-2013, 23:54
kvnc dogru soylemıs.

simdi abi sen bana kanıtlamayan ne olsun dıyosun da ben videocu bı adam deılım bunu cumle alem de bilir .her bastıgıma vıdeo cekmem kaale almadıklarımı hiç cekmem.biz senle zor bela denemedıkmı yoksa başka golf mu vardı ben senle denemedıysem lafımı geri alacam ama denediysek ben bu soylenen herşeyden adım gibi eminim.ilk pd130 larla denetmeye calısıodunuz benı sonra sen bi araba daha cıktık bı de ben yada 2mızmı tam hatırlamıorum he hatırlamam sebebım de kaale alarak yarışmadıgımdan cok ısrarınız ustuneydi.sonra geçti bi kaç hafta sagdan soldan bızım 7 8 olmuş 3 4 bende obur hafta yıne geldım golf le deneyım dıye o da senın arabanmış yani olay buydu.

kotu nıyet tasıdıgını dusunmuyorum ama araban zaten olması gerektıgı gıbı yuruyo ha onu 1 geçmiş ha geçmemiş dier araba dusunsun.senin boy kavramların farklı olabilir ama gerçek şu ki bu video ıcınde soyleyım sana ibo nun dedıgı dogru.180den sonra cok gecıyorum 7 8 boy geçmektir ki öyle bişey de yok ortada.
ama tekrar soyluyorum şunu senin araban yaptıklarının hakkını vermiş yuruyo.başkası o setup la daha ıyı yuruturmu bilmem ama yurusede 1 boy onde gider o olur başka bişey olmaz o yuzden bence biraz hırs girince işin içine boy kavramların değişiyo

hee şunuda ekleyim benim 7 8 i sen 3 e 4 e indirirken sen camur atmıomusun bızım arabaya??? noluyo golf gti yurumuyo olmuyomu tsi golfu 3 boy geçmiş demiyolarmı gelip millet sormuyomu adamın tepesi atmıyomu sanıyosun ?

penguinhakan
04-06-2013, 23:56
Bence hicbirinizi tanimiyorum Ankaradaki arkadaslar yanlis anlamasinlar ancak roll olayini fazla ciddiye aliyorsunuz gibi geliyor .Orda cikip stresini atip iki sohbet muhabbetdir aslolan ancak bu o gecti bu gectiler olaylari hep baska yerlere goturur.
Ben bu konuda forum ortamindaki yazinin sebep oldugunu dusunuyorum yuz yuze 1 dk da anlatacagin seyi yazarak 10 dk da anlatamiyorsun cunku mimik yok.
Alti ustu araba gonul koymaya degmez tadini cikartin hepiniz duzgun akli basinda adamlarsiniz.

O gün öyle oldu zaten de niye böyle yazılıyor ben anlamadım hala sen anladın mı.
Sanki ben biraz anlar gibi oldum ama kötü niyetli düşünmek istemiyorum.

Dookan
05-06-2013, 00:05
O gün öyle oldu zaten de niye böyle yazılıyor ben anlamadım hala sen anladın mı.
Sanki ben biraz anlar gibi oldum ama kötü niyetli düşünmek istemiyorum.

abi bana diyosan deme bak tanıyosun az çok beni hiç işim olmaz eve gel farklı şey yaz yarışa git farklı konuş.boy kavramımda ıyıdır herkez de bilir 5 se 5 dir sayarım 5 çıkar 3 demez yani kötü de anlama bunu .bunlar hep yaşanılan şeyler yani benim de olmuştur illaki göz kararı arkadan gozukenle ondeki bir değilki anlaşılmıyo bazen videoyuda ızlemedıysen çok geçtim sandıgını halbukı 3 boy geçmiş oluosun yani

penguinhakan
05-06-2013, 00:06
kvnc dogru soylemıs.

simdi abi sen bana kanıtlamayan ne olsun dıyosun da ben videocu bı adam deılım bunu cumle alem de bilir .her bastıgıma vıdeo cekmem kaale almadıklarımı hiç cekmem.biz senle zor bela denemedıkmı yoksa başka golf mu vardı ben senle denemedıysem lafımı geri alacam ama denediysek ben bu soylenen herşeyden adım gibi eminim.ilk pd130 larla denetmeye calısıodunuz benı sonra sen bi araba daha cıktık bı de ben yada 2mızmı tam hatırlamıorum he hatırlamam sebebım de kaale alarak yarışmadıgımdan cok ısrarınız ustuneydi.sonra geçti bi kaç hafta sagdan soldan bızım 7 8 olmuş 3 4 bende obur hafta yıne geldım golf le deneyım dıye o da senın arabanmış yani olay buydu.

kotu nıyet tasıdıgını dusunmuyorum ama araban zaten olması gerektıgı gıbı yuruyo ha onu 1 geçmiş ha geçmemiş dier araba dusunsun.senin boy kavramların farklı olabilir ama gerçek şu ki bu video ıcınde soyleyım sana ibo nun dedıgı dogru.180den sonra cok gecıyorum 7 8 boy geçmektir ki öyle bişey de yok ortada.
ama tekrar soyluyorum şunu senin araban yaptıklarının hakkını vermiş yuruyo.başkası o setup la daha ıyı yuruturmu bilmem ama yurusede 1 boy onde gider o olur başka bişey olmaz o yuzden bence biraz hırs girince işin içine boy kavramların değişiyo

O olay şöyle ; araban çok iyi gittiğini düşündüğün için gerek yok dedin , hatta çok ısrar ettiler denesenize filan diye ve teklifimi geri çevirdin , bizle senle araba filan denemedik , keşke deneseydik o zaman da geçseydin de beni de bunları konuşmuş olmasaydık , ama yanlış hatırlıyorsun , kimi ne kadar geçtin ve sana nasıl aktardılar bilmiyorum. Eminim son kararım.

Konu başkasının konusu benim konum değil , konuda yanlış bilgilendirmeler oluyor ben düzeltiyorum , düzeltmeye devam edeceğim.

penguinhakan
05-06-2013, 00:08
abi bana diyosan deme bak tanıyosun az çok beni hiç işim olmaz eve gel farklı şey yaz yarışa git farklı konuş.boy kavramımda ıyıdır herkez de bilir 5 se 5 dir sayarım 5 çıkar 3 demez yani kötü de anlama bunu .bunlar hep yaşanılan şeyler yani benim de olmuştur illaki göz kararı arkadan gozukenle ondeki bir değilki anlaşılmıyo bazen videoyuda ızlemedıysen çok geçtim sandıgını halbukı 3 boy geçmiş oluosun yani

Ben boy kavramını tartışmıyorum , sen olmayan şeylerden bahsediyorsun onu düzeltiyorum.
Konuyu başlatan sensin ben değil , yazdıklarını bir daha oku , olmadık şeyleri yazıyorsun habire , ben mi hatalıyım şimdi.

Dookan
05-06-2013, 00:14
tamam abi o zaman ustunden zaman geçti çok kişiyle denedim kim nerde ne zmn dı hatırlamam ama ben sırf golf için bi hafta cıktım geldım enkaya onu bilirim ya bi kıyaslama oldu ya da sen biz 2 kişi cıktı sende bastın diye hatırlıyorum hatta yanımda fatiii de vardı forumdan neyse ben hiç yazmamış olayım ..konu saçma sapan yerlere gelsin forum uzerınden istemem ama bu konu için konuşursak ibo haklı. hee senin araban gerçekten olması gerektıgı gibi gidiyo benım göz dynom iyidir kaç kere de demişimdir hırs olması da normaldir ama boy kavramı farklı bişey.şimdi sen 3 boy geçtim dersen arkadakı arabanın hakkını yememiş olursun ama 3 u 6 dersen arkadaki arabanın ustune attıgın camur nolacak? konu bu başka bişey deil

penguinhakan
05-06-2013, 00:23
tamam abi o zaman ustunden zaman geçti çok kişiyle denedim kim nerde ne zmn dı hatırlamam ama ben sırf golf için bi hafta cıktım geldım enkaya onu bilirim ya bi kıyaslama oldu ya da sen biz 2 kişi cıktı sende bastın diye hatırlıyorum hatta yanımda fatiii de vardı forumdan neyse ben hiç yazmamış olayım ..konu saçma sapan yerlere gelsin forum uzerınden istemem ama bu konu için konuşursak ibo haklı. hee senin araban gerçekten olması gerektıgı gibi gidiyo benım göz dynom iyidir kaç kere de demişimdir hırs olması da normaldir ama boy kavramı farklı bişey.şimdi sen 3 boy geçtim dersen arkadakı arabanın hakkını yememiş olursun ama 3 u 6 dersen arkadaki arabanın ustune attıgın camur nolacak? konu bu başka bişey deil

Tamam ben de onu diyorum ben iboya 180 den sonra fark açılıyor dedim , ona takılmış düzelttim , ondan sonra ben ne 3 dedim ne 5 dedim , başkaları dedi 3ü 4ü ibo kendisi yazmış baya bir fark olmuyor diye , ben de videodan farkı göremiyorum yazdım sonlarda , sonra oda önemli değil yazdım , sen gittin nerelere kadar hatırlamadığın şeylerden bahsettmeye .

Ben kimsenin arabasına çamur atmadım , ibrahimi sevdiğimi düşündüğüm için onu örnek gösterdim ama farklı algılamış düzelttim yine , sorun nerde sence yine mi ben de ?

Dookan
05-06-2013, 00:29
Tamam ben de onu diyorum ben iboya 180 den sonra fark açılıyor dedim , ona takılmış düzelttim , ondan sonra ben ne 3 dedim ne 5 dedim , başkaları dedi 3ü 4ü ibo kendisi yazmış baya bir fark olmuyor diye , ben de videodan farkı göremiyorum yazdım sonlarda , sonra oda önemli değil yazdım , sen gittin nerelere kadar hatırlamadığın şeylerden bahsettmeye .

Ben kimsenin arabasına çamur atmadım , ibrahimi sevdiğimi düşündüğüm için onu örnek gösterdim ama farklı algılamış düzelttim yine , sorun nerde sence yine mi ben de ?

düzelttiysen sıkıntı yok sende niye sorun olsun abi?
ama bu videonun konmasına gerek yoktu ki gözle iyi ölçecen abi.

ayrıca sunu da soyleyım ben senle denedim denedim de ah işte video sevmeme huyumu da sevmiyorum.vardır illaki birinde tepede 20 kişi izliyodu.

nyse bence konunun kirlenmesine gerek yok daha fazla sayın abim .yüzyüze bakacak insanlarız cuma yanyanayız sonuçta.insanların elinde çekirdekle konuyu okuyup ckmasnı sevmiyorum.iyi geceler.gorusmek uzere

penguinhakan
05-06-2013, 00:42
düzelttiysen sıkıntı yok sende niye sorun olsun abi?
ama bu videonun konmasına gerek yoktu ki gözle iyi ölçecen abi.

ayrıca sunu da soyleyım ben senle denedim denedim de ah işte video sevmeme huyumu da sevmiyorum.vardır illaki birinde tepede 20 kişi izliyodu.

nyse bence konunun kirlenmesine gerek yok daha fazla sayın abim .yüzyüze bakacak insanlarız cuma yanyanayız sonuçta.insanların elinde çekirdekle konuyu okuyup ckmasnı sevmiyorum.iyi geceler.gorusmek uzere

Öyle bir video bulursan katıldığın bir roll gecesi harcadığın benzini ben hediye edeceğim sana.

murat çelik
05-06-2013, 00:43
Tamam beyler bu konuyu burda kapatalım bence bizler Ankara'nın en fazla beraber olduğu kişileriz dargınlık olmasın daima dost kalalım bak demesinler Ankara birbirine düştü gereksiz tartışma lara son verelim cuma akşamı beraberiz demi beyler

Dookan
05-06-2013, 00:47
Tamam beyler bu konuyu burda kapatalım bence bizler Ankara'nın en fazla beraber olduğu kişileriz dargınlık olmasın daima dost kalalım bak demesinler Ankara birbirine düştü gereksiz tartışma lara son verelim cuma akşamı beraberiz demi beyler

beraberiz tabi abi napacaz ya.ya yuruyecez tencereyle yada ***** yer

murat çelik
05-06-2013, 00:50
Yürüyün Çe gözler gidiyor basınca mazot gidiyor hertürlü zarardayız

KVNC
05-06-2013, 00:56
Gozunu budaktan ayagini mazottan sakinma murat'im,

yurursen ozgurlugunu basinca 1.liği alirsin, hepsinin yeri ayri :)

murat çelik
05-06-2013, 01:11
Gozunu budaktan ayagini mazottan sakinma murat'im,

yurursen ozgurlugunu basinca 1.liği alirsin, hepsinin yeri ayri :)

şairmi oldun be pampa:soru:

M3CSL
05-06-2013, 01:21
rs in nasil gittigini bildigimiz icin bence golf guzel yurumus:D
masallah.

KVNC
05-06-2013, 01:34
şairmi oldun be pampa:soru:

Naysi
:)

iynn-RS
05-06-2013, 11:23
maşallah iki aracada rs iyi gidiyor herşeye ragmen

hey maşallah RS'e

Rs leri hafife almamak lazim ki saglikli rs bi kac specle ve söküklükle neler yapabilecegi ortada !
Golfte oldukca iyi gidiyo bence.tartismak hos deil.
Nazar degmesin 2 aracada.

teşeküürler arkadaşlar.

olm ibo yaslaniyosun....enka'da turbo arabayla denerken 180 -190 dan sonra yakacan 4 luleri tamam:D

bn iki araci da begendim, rs'in devirlenmesi ztn ne kdr guclu oldugunu gosteriyor. ama N/A olmanin dezavantajiyla yuksek hizda golfe yine de iyi tutunmus.

ah o eski günler :D nerdekı hacı o vıdeomuz :D 4 bıter roll bıter :)

maşallah ibo tic rs herzamanki güzel yürüyor ;) açıkça söyleyim yanlış anlaşılmasın ama bu kadar emeğe daha fazlasını beklerdim golf ten..(konularını görmüştüm aracın epey bir emek harcanmış) maşallah umarım dahada iyi gider keyifli gazlamalar olur...denk gelirsek bir gün denemek isterim bende..

eyvallah Ertuğ. deneriz bı ara :D

ibo atmosferigin sesi keyfi baska :) Kafama bi daha kaput kapatma bak videoyu izleyince aklıma geldi :) Masallah RS e güzel yürümüş yine ;)

eyvallah hacı. atmo candır :D

olm 5 yıl geçti hala unutmadınmı :D Allahtan kuş kaputum var :)

rs in nasil gittigini bildigimiz icin bence golf guzel yurumus:D
masallah.

:D eyvallah serkan :D

CasabLanca
05-06-2013, 11:23

dediğin gibi konuyu uzatmanın anlamı yok kalp kırmanın da haliyle. bugün mübarek gün onunda vesilesiyle konu uzamaz inşallah, daha fazla yanlış anlaşılmalara ve kırılmalara gerek yok.

ghibli06
05-06-2013, 11:47
bir Ankara'lı olarak sormak istiyorum, rolling yapacağınıza boxing yapmayı hiç düşündünüz mü? geçmiş geçilmiş 3 boymuş 5 boymuş okudukça hayret ediyorum, bırakın rollingi falan, buyurun gelin İstanbul Park'a kim en iyi turluyor kim kimi geçiyor video fotoğraf ve seyirciler önünde herkes görsün... o kadar yazdık Ankara'dan giden var mı diye toplam 5 araç çıktı, bırakın artık geçtim geçildim sevdalarını çünkü kusura bakmayın ama misketi vurdun vurmadın tartışması yapan çocuklar gibisiniz... bu işin bu hırsın sonu hiç iyi değil, Allah korusun aranızda birinizin kılına zarar gelirse ne demek istediğimi anlarsınız...

ben yönetime de bu geçme geçilme rolling videoları ile alakalı bir öneri sunmuştum, videodaki bütün tarafların onayı alınmadan video onaylanmasın, yoksa 6 değil 60 sayfa sürer bu gibi tartışmalar...

civic@ef
05-06-2013, 11:54
zevk meselesi bu bence kimi rollıngden kimi dragdan kimi drift ten kimi time trial den zevk alıyor. forum üzerindeki tartışma uzuyor yüzyüze böyle bir problem olcağını sanmıyorum. kimine sorsan 400 metre en iyi gitsek neolacak der kimine boş yolda sidik yarıştırmanın ne anlamı var der kimine sorsan pistte dön dön neoldu der. bence böyle yaklaşmanız yanlış.

RCkid
05-06-2013, 11:54
Rs en istikrarli arabalardan bence :)
Masallah,Allah nazardan korusun

ghibli06
05-06-2013, 11:58
zevk meselesi bu bence kimi rollıngden kimi dragdan kimi drift ten kimi time trial den zevk alıyor. forum üzerindeki tartışma uzuyor yüzyüze böyle bir problem olcağını sanmıyorum. kimine sorsan 400 metre en iyi gitsek neolacak der kimine boş yolda sidik yarıştırmanın ne anlamı var der kimine sorsan pistte dön dön neoldu der. bence böyle yaklaşmanız yanlış.

bu şekilde yolda basıp video çekince çok mu iyi anlaşılıyor? 6 sayfadır sadece tartışma okudum yanlış mı okuyorum? o zaman yayınlanmasın insanlar kendi içinde kimle yarışıyorsa sonrasında kim kimle kavga ediyorsa etsin, eğer yayınlanıyorsa da böyle tartışmanın bir gereği yok...

ghibli06
05-06-2013, 12:00
Hakan'ı tanımasam, bunları gerçekten o mu yazıyor diyeceğim, nedir bu hırs anlamadım ki... eğer bu işi zevk için yapıyorsanız, sonunda da böyle tartışıyorsanız yanlış olan bir şeyler var...

civic@ef
05-06-2013, 12:04
bakın kendiniz yazmışsınız hakan abi ile ilgili durumu. bu tartışma forum ortamında cıkıyor enkada kimsenin tartıştığını görmedim ben. Forumda millet yazarken değişiyor. yolda basmak dediğiniz şeyden bazıları zevk alıyor siz nasıl pistte zevk alıyorsanız.

iynn-RS
05-06-2013, 12:09
bir Ankara'lı olarak sormak istiyorum, rolling yapacağınıza boxing yapmayı hiç düşündünüz mü? geçmiş geçilmiş 3 boymuş 5 boymuş okudukça hayret ediyorum, bırakın rollingi falan, buyurun gelin İstanbul Park'a kim en iyi turluyor kim kimi geçiyor video fotoğraf ve seyirciler önünde herkes görsün... o kadar yazdık Ankara'dan giden var mı diye toplam 5 araç çıktı, bırakın artık geçtim geçildim sevdalarını çünkü kusura bakmayın ama misketi vurdun vurmadın tartışması yapan çocuklar gibisiniz... bu işin bu hırsın sonu hiç iyi değil, Allah korusun aranızda birinizin kılına zarar gelirse ne demek istediğimi anlarsınız...

ben yönetime de bu geçme geçilme rolling videoları ile alakalı bir öneri sunmuştum, videodaki bütün tarafların onayı alınmadan video onaylanmasın, yoksa 6 değil 60 sayfa sürer bu gibi tartışmalar...

abıcım yanlış anlamazsan kendımı savunmak ıstıyorum. ıkı organızasyon yapıldı herkes pışt kasar oldu . ben bır gıderım ıkı gıderım o pıste gerısı yalan. her seferınde 1000 lıra harcayamam. bız bole zevk alıyoruz.

sız 3-5 sanıye ıcın ugrasıyosunuz bız 3-5 boy ıcın. benım zevkime kımsenın karışmaya hakkı yok.

ayrıca benım yaptığım rollıng sızın yaptığınız pıst yarısından daha profesyonelce.

ben rollıng ıcın arabamı modıfye edıyorum amacım bellı.gunluk kullanmıyorum. sokakta bındıgım slıck lastıgı olmayan coıloverı rollcagı olmayan , 1 tur sonra frenı tutmayan arabayla pıste gırmek de bana gore cok mantıksız.

bı ısı yapıyosan hakkıyla yapacaksın. ben rollıngı hakkıyla yaptığımı düşünüyorum.

ghibli06
05-06-2013, 12:09
ben aldığınız zevkten bahsetmiyorum, sonucunda bu tarz tartışmalar yakışmıyor diyorum, kim kaç boy geçti olayını da kayıt altına alalım diyorsanız piste gelin turlayın diyorum... haa yok biz çok memnunuz, rolling yapar koyarız videoyu sonra da MARATON programı gibi günlerce tartışırız kalp kırarız diyorsanız bence onun da platformu burası değil...

geçen hafta benim kulübümden bir çok BMW buradaki arkadaşlarla deneme yaptı, hiç sıkıntı yaşayan oldu mu? sonuçta bir araba için bu kadar hırs iyi değildir...

CasabLanca
05-06-2013, 12:10
Bulent abi iyi guzel demissin piste cikin diye bizde o sekilde dusunuyoruz ama gel gorki iki aktivitede aksilikler sonucu katilamadik. İlkinde kaza gecirdik ikincide sinavlar nedeniyle hatta seninle konustugumda bana sordugubda da belirtmistim. pist aktiviteleri olmadigi zaman arabamizi garaja cekip yatiralim mi? Enkada deneme yapilan yerde herhangi bir problem olmazken foruma girince insanlar triplere giriyor. bunun nedeni nedir bilmiyorum ama forum onunde birsey kanitlama cabasi olabilir. bu tutumdaki adami sen pistede soksan aktiviteden aktiviteyede soksan kendince hakli sebeplerle konusmaya devam eder.

ghibli06
05-06-2013, 12:11
abıcım yanlış anlamazsan kendımı savunmak ıstıyorum. ıkı organızasyon yapıldı herkes pışt kasar oldu . ben bır gıderım ıkı gıderım o pıste gerısı yalan. her seferınde 1000 lıra harcayamam. bız bole zevk alıyoruz.

sız 3-5 sanıye ıcın ugrasıyosunuz bız 3-5 boy ıcın. benım zevkime kımsenın karışmaya hakkı yok.

ayrıca benım yaptığım rollıng sızın yaptığınız pıst yarısından daha profesyonelce.

ben rollıng ıcın arabamı modıfye edıyorum amacım bellı.gunluk kullanmıyorum. sokakta bındıgım slıck lastıgı olmayan coıloverı rollcagı olmayan , 1 tur sonra frenı tutmayan arabayla pıste gırmek de bana gore cok mantıksız.

bı ısı yapıyosan hakkıyla yapacaksın. ben rollıngı hakkıyla yaptığımı düşünüyorum.

emin ol senin yazdıkların için cevap vermedim, kimsenin emeğine de en ufak lafım olamaz, umarım sizler de benim demek istediklerimi doğru tarafından anlıyorsunuzdur...

mehmetRS
05-06-2013, 12:11
rs çok güzel yürümüş, bravo ibrahim :) güzel bir deneme olmuş, 180 küsür rs, 230 + larda bir golf ile daha ne olsun..

ghibli06
05-06-2013, 12:15
Bulent abi iyi guzel demissin piste cikin diye bizde o sekilde dusunuyoruz ama gel gorki iki aktivitede aksilikler sonucu katilamadik. İlkinde kaza gecirdik ikincide sinavlar nedeniyle hatta seninle konustugumda bana sordugubda da belirtmistim. pist aktiviteleri olmadigi zaman arabamizi garaja cekip yatiralim mi? Enkada deneme yapilan yerde herhangi bir problem olmazken foruma girince insanlar triplere giriyor. bunun nedeni nedir bilmiyorum ama forum onunde birsey kanitlama cabasi olabilir. bu tutumdaki adami sen pistede soksan aktiviteden aktiviteyede soksan kendince hakli sebeplerle konusmaya devam eder.

24 ya da 25 yaşınaydım, arkadaşımın ikizi enkada yanlayan bir aracın altında kaldı, kaskı olmasına rağmen vefat etti, yer ENKA'ydı... benim için orada bitti ENKA, beni yakından tanıyanlar da orayla ilgili tavrımı bilirler...

hayatta en önemli şey, kendi hayatına sahip çıkmaktır... hepinizin kanı hızlı akıyor, ben bu tarz tartışmalarda insanların hırslanmasını iyi karşılamıyorum, hırs insana hata yaptırır hem de en güvendiği anda...

pist lafıma takılmayın, ben orada kayıt-fotoğraf-seyirci daha rahat diye söyledim...

fatiii
05-06-2013, 12:32
tartışmaları önlemek için go prosuz yarış olmasın diyoruz :)

penguinhakan
05-06-2013, 12:43
Hakan'ı tanımasam, bunları gerçekten o mu yazıyor diyeceğim, nedir bu hırs anlamadım ki... eğer bu işi zevk için yapıyorsanız, sonunda da böyle tartışıyorsanız yanlış olan bir şeyler var...

Bülent abi olay düşündüğün gibi değil , benim için de enka bitmiştir.
İnsanların orda farklı burda farklı dedikleri olayları bir duysan inan tiksinirsin , ben sabretmiştim ama bu iş bana göre değilmiş , isteyen olursa telefonlaşır teke teke istediği yerde basarız.
Burda benim yazdıklarımı lütfen bir daha okumanı rica ediyorum hep birşeyleri düzeltme peşinde oldum ve her konuda da olacağım.

Başka da geçilme geçme konusunda yazmayacağım emin olabilir herkes.
Herkesin istediği de bu sanırım anladığım kadarıyla ...

JDMazda_GTR
05-06-2013, 13:18
24 ya da 25 yaşınaydım, arkadaşımın ikizi enkada yanlayan bir aracın altında kaldı, kaskı olmasına rağmen vefat etti, yer ENKA'ydı... benim için orada bitti ENKA, beni yakından tanıyanlar da orayla ilgili tavrımı bilirler...

hayatta en önemli şey, kendi hayatına sahip çıkmaktır... hepinizin kanı hızlı akıyor, ben bu tarz tartışmalarda insanların hırslanmasını iyi karşılamıyorum, hırs insana hata yaptırır hem de en güvendiği anda...

pist lafıma takılmayın, ben orada kayıt-fotoğraf-seyirci daha rahat diye söyledim...

Şu anda beton bariyerlerin olduğu bölümde yapılan yarışları diyorsun sanırım Bülent abi.Ortaokuldaydım ben o zaman.Sonradan öğrenebilmiştim olayı ama demek ki yanlış biliyormuşum.Motorsikletli kişiler kaza yaptı 2 kişi öldü gibi haberler vardı.Zaten sonrasında jandarma kapattı orayı.Enkanın enka olduğu zamanlardı gerçekten.Camarolar m3ler falan.Ünlü bir subarucu vardı ismini hatırlayamadım.Çok keyifliydi gerçekten.Babam amcam götürürdü beni vay be..

ghibli06
05-06-2013, 15:27
evet motor kazası, 2 ölü... dönen e30 bunlara vurdu... sonra yine ENKA dan çıkan 2 motorcu kaza yaptı bir birine çarptı yine 2 ölü... devamını yazmayım boş verin, ama şunu bilsin 20 li yaşlardaki kanı hızlı akan kardeşlerim, böyle hırslanacaksanız bir birinizi kıracaksanız, boş verin yapmayın... sonuçta kazanacağınız bir şey yok ama en ufak bir şeyde kaybınız büyük olur...

Hakancım böyle şeyler yazmayacağını bildiğim için şaşırdım dedim, bak sen de bu kadar kırıcı yazacak kadar sinirlenmişsen sen de sakin ol artık gerek yok, şurada 2 araba denemişsiniz 7 sayfadır konuşulanlara bakın...

OmerRS
05-06-2013, 17:24
180 e kadar bir fark olusmamis kesinlikle. Ibo zaten bu tur konularda atip tutan biri degildir. Clio cok iyi yuruyor.

MeRtCaN
05-06-2013, 18:39
evet motor kazası, 2 ölü... dönen e30 bunlara vurdu... sonra yine ENKA dan çıkan 2 motorcu kaza yaptı bir birine çarptı yine 2 ölü... devamını yazmayım boş verin, ama şunu bilsin 20 li yaşlardaki kanı hızlı akan kardeşlerim, böyle hırslanacaksanız bir birinizi kıracaksanız, boş verin yapmayın... sonuçta kazanacağınız bir şey yok ama en ufak bir şeyde kaybınız büyük olur...

Hakancım böyle şeyler yazmayacağını bildiğim için şaşırdım dedim, bak sen de bu kadar kırıcı yazacak kadar sinirlenmişsen sen de sakin ol artık gerek yok, şurada 2 araba denemişsiniz 7 sayfadır konuşulanlara bakın...

bu denemenın yapıldıgı yer Enka degılkı

Ankara cevreyolu otobanı..

ghibli06
05-06-2013, 19:01
Mertcancım, çevreyolu zaten ENKA ve civarı, burada benim demek istediğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum... dostça denemeler diyerek buraya koyulan videolardan kavga çıkıyorsa, sorun ne arabada ne enkada ne de çevreyolundadır...

civic@ef
05-06-2013, 19:15
sorunun nerden cıktığını herkez çok iyi biliyor birine göre 3 birine göre 5 boy konu 180 de cok fark oluyordu hakan abi düzeltti söylediğini kapanır umarm artık konu çok uzadı

iynn-RS
06-06-2013, 10:42
Rs en istikrarli arabalardan bence :)
Masallah,Allah nazardan korusun

rs çok güzel yürümüş, bravo ibrahim :) güzel bir deneme olmuş, 180 küsür rs, 230 + larda bir golf ile daha ne olsun..

180 e kadar bir fark olusmamis kesinlikle. Ibo zaten bu tur konularda atip tutan biri degildir. Clio cok iyi yuruyor.

arkadaslar guzel yorumlariniz icin tesekkur ediyorum.

Allah herkesin gönlüne göre versin.

emre_ozr
07-06-2013, 12:51
is it love TIC RS ;)