PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TYPER tesisat

PiscocuK
04-06-2013, 17:03
selamlar

eğer aracım satılmadan içinde bulunduğum krizden çıkabilirsem aracıma ufak çaplı bir ses sistemi yapmayı düşünüyorum

ana ünite olarak JVC doublem var
2 tk kapılar ve arkadaki kolon yerleri için mid almayı düşünüyorum
bas istemiyorum
aklımda compenant takımı olarak DLS R6 var
bunları besleyecek orta karar da bir anfi olabilir

yanlız merak ettiğim bu midler yada benzeri jbl infinity focal gibi markaların ref serisi midleri kapıda sorun yaratır zırıldama yaparmı.çünkü kapı çok büyük

istediğim çok yüksek gümbür gümbür bir ses değil
orta karar net ses

daha önce yapan arkadaşların ve bu işle uğraşan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var

orjinali bozulsun istemiyorum oyüzden kapılara cep yapalım yada kapıyı izole edelim gibi teklifleri hiç düşünmüyorum

Mr.K
04-06-2013, 17:10
kapiyi izole edersen orjinallik bozulmaz bilgin olsun..

PiscocuK
04-06-2013, 17:11
kapiyi izole edersen orjinallik bozulmaz bilgin olsun..

aslında anlatmak istediğim extra bir işlem yapmadan sök tak yapmaktı.

Mr.K
04-06-2013, 17:13
oyle yaptiktan sonra hic yapmamak daha mantikli :)

mesela tahta kasnak takilir*olduda midler oturmadi diyelim*

geri donusumu var,orjinalllik bozulmaz.

izolasyon yapilir,geri donusumu yok,olmasin zaten tok olur kapi hemde zirilmadaz vsvs..

onun yerine bu kadar pimpirikli iseniz mid takimi vs almayin,cunku kablo cekilirken zaten bircok yer sokulcek,guzel 3yollu hoparlor alin jbl `in vs direk onlari takin daha mantikli..

PiscocuK
04-06-2013, 17:17
oyle yaptiktan sonra hic yapmamak daha mantikli :)

mesela tahta kasnak takilir*olduda midler oturmadi diyelim*

geri donusumu var,orjinalllik bozulmaz.

izolasyon yapilir,geri donusumu yok,olmasin zaten tok olur kapi hemde zirilmadaz vsvs..

onun yerine bu kadar pimpirikli iseniz mid takimi vs almayin,cunku kablo cekilirken zaten bircok yer sokulcek,guzel 3yollu hoparlor alin jbl `in vs direk onlari takin daha mantikli..

kasnak takılsın tabi canım okadar da değil.yapacak kişi takmasada ben isterim onu ama bunların dışındakileri istemiyorum.

aracın üzerinde şuan normal kapı kolonu var jvc nin ama tatmin edici değil.arkalarda ne var hiç bilmiyorum ama olmasa daha iyiyimiş sesi bozuyor

aslan
04-06-2013, 17:19
Abi be az olsun orjınal olsun hiç bulaşma bence bak benim araçta istemediğin kadar var:)

PiscocuK
04-06-2013, 17:20
Abi be az olsun orjınal olsun hiç bulaşma bence bak benim araçta istemediğin kadar var:)

öyle tabi kardeşim ama yaz geldi insan biraz tıngırdasın istiyor..zaten işe arabayla gidersem 10 dk geçirebiliyorum içinde oda istediğim gibi olsun istiyorum