Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaslar bir yardımcı olurmusunuz
arkadaslar ford focus aracım var 2004 1.4 comford ilandaki civic ile takas yapacak gibiyiz aracın 14 bin tlilik hasar kaydı var sag comurluk kapı ve sag arka camurluk boyalıymıs
üste ne kadar verirsem mantıklı olur yada bu aracın suan minimum ederi nedir
yardımlarınızı bekliyorum
civic
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-acil-satilikkk-124275041/detay/
sase numarasini alip tramer den tutanaklarina bak bence
tutanak ya da tutanaklarda biraz daha bilgi sahibi olabilirsin
resimler de vardir orada
duruma gore arabanin ederini kendin takdir edersin
sase numarasini alip tramer den tutanaklarina bak bence
tutanak ya da tutanaklarda biraz daha bilgi sahibi olabilirsin
resimler de vardir orada
duruma gore arabanin ederini kendin takdir edersin
dedigini yapacagim yarın yani takasda bana 32 e gelecek bu arac min ederi bu halde nedir bilmiyorum
arkadaslar ne diyorsunuz yorumlarınıza ihtiyacım var
wrcsinan
05-06-2013, 13:04
gösterdiğin aracın fiyatı bence çok fazla. aracın 14 binlik hasar kaydı var diyorsun. tamam belki araçta hiç birşey olmayabilir ancak satarken bunu kimse anlamıyor. problem oluyor. fiyatı uygun olursa alınır. ancak şuan yazılı fiyat zaten o yaş ve o kmdeki hasarsız eleganceların fiyatlarına yakın.
HellRot06
05-06-2013, 13:08
gösterdiğin aracın fiyatı bence çok fazla. aracın 14 binlik hasar kaydı var diyorsun. tamam belki araçta hiç birşey olmayabilir ancak satarken bunu kimse anlamıyor. problem oluyor. fiyatı uygun olursa alınır. ancak şuan yazılı fiyat zaten o yaş ve o kmdeki hasarsız eleganceların fiyatlarına yakın.
aynen katılıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-boyasiz-degisensiz-lpg-li-otomatik-ful-orjinal-127177705/detay
biraz daha araştırılıp 2 bin lira fazla verip böyle araç alabilirsiniz 14bin hasar kaydı kücümsenecek bi kayıt değil göz önünde bulundurun derim.
tramer kayıtlı araçları satmak gerçekten çok zor.Bunu da göz önünde bulundurun ki bana göre 14 Bin oldukça yüksek rakam bu araç için.