Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzin hava karışımı?
selam herkese,Bırsey merak edıyordum ama , Bu aem 'in felan hava benzin karışımını gosteren gostergelerı oluyor analog ve dıgıtal seklınde.Acaba ayarlama da yapıyormu karısımı ıcın yoksa, sadece goterge olarakmı kkullanılıyor.Saygılarrr ,cevaplarınız ıcın tesekkurler...
http://site.phantasmusa.com/Images/AEM/AEM-30-4100.jpg
bundan bahsediyorsun sanırım bu ürünler sadece göstergedir...
Ucundaki sensörden gelen bilgiyi analog veya digital arayüzle sana aktarır...
Aynen bu, verdıgın bılgıden dolayı tesekkur ederım ;) safc ıle beyın yazılımı aynı anda kullanıl mıyormus dıye duydum acaba bılen varmı _ konu bıraz kaydı ama ...
Aynen bu, verdıgın bılgıden dolayı tesekkur ederım ;) safc ıle beyın yazılımı aynı anda kullanıl mıyormus dıye duydum acaba bılen varmı _ konu bıraz kaydı ama ...
safc piggybacktir kısaca stock ecunun sinyallerini değiştirerek gerekli işlemleri yapar, aynı anda kullanılmıyo derken stand alone eculardanmı bahsettin tam anlamadım ama stock ecu ile piggy back kullanılırken ikiside bağlı olmak zorunda motor üstüne
Standart ecu deılde daha sonradan yapılan ecu ıslemı ıle dedım ...Chip olayına grdıkten sonra..Kullanılmıyor diye duydum o bakımdan sordum.
chip ile safc kulllanıılır ama EMs yanı standalone bir beyinle kullanmak salaklıktır:)
SAFC Neo ya da SAFC 2, her Avrupa otomobile bağlanabilir mi? Mesela benim aracımda bağlansa ( tabi bağlanır mı? ) tam fonksiyon kullanılabilir mi?
%99 bağlanır sadece beyin şemasını getirmen gerekli :)
%99 bağlanır sadece beyin şemasını getirmen gerekli :)
Kolay bulunan bişiymidir o? :) Daha doğrusu nereden bulunur?
Evet banada lazım beyin şeması bu göstergeden var ama..
05 Civic..