Orijinalini görmek için tıklayınız : RUR Golf TSI vs Subaru gc8 2.0 Turbo
penguinhakan
05-06-2013, 21:05
İyi seyirler.
Benim specler ve subaru videoda mevcut.
Anılın yeni arabası subaru gc8 2.0t 20g turbo 1.1 bar , arabası ile denedik.
Anıl yine acımadı :)
Bu denemelerden önce 4 tane deneme daha yapmıştık , video çeksene dedi Anıl ve işte videolar.
Not :
Birinci video 2.de 60
İkinci video 3.de 80
İkinci videoda kornalardan anımsayamadım erken bastım.
RUR TSI - Subaru Gc8 2.0T - Deneme 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=XAzto-Zu7jo&feature=youtu.be)
XAzto-Zu7jo
RUR TSI - Subaru Gc8 2.0T - Deneme 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=X_yWzZtskw8&feature=youtu.be)
X_yWzZtskw8
audilover
05-06-2013, 21:17
subaru nun sesi beni benden aldi masallah ...
küçük kanatlı gt/wrx görünce ayrı bir hoşuma gidiyor.
brs_odbs
05-06-2013, 21:46
maşallah iki aracada gc8 çok güzel yürümüş
murat çelik
05-06-2013, 21:48
maşallah araçlara hayırlı olsun anıl aldın sonunda subaruyu kasası gibi gidişide bir başka
Anıl, hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. :)
Videolarda çok keyifli olmuş. Hakan GC8 ile DD nasıl gidiyor?
Masallah araclara :) biraz daha denk araclarla bassan ya abi hep m3 ler subarular vs :)
devolation
05-06-2013, 23:59
160 lik rocco falan yokmu reis hedefler buyuk belliki tebrik ederim ama zevk alinirmi cekisme olmadan bilmemedim maasallah araclara
penguinhakan
06-06-2013, 10:15
Anıl, hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. :)
Videolarda çok keyifli olmuş. Hakan GC8 ile DD nasıl gidiyor?
O yüzden Anıl önce benle denedi , Erkan abiyle deneyecekler , sanırım subaru 200 kadar öne çıkacak M3 sonradan gelip geçecek gibi duruyor yada sonlarda kafa kafaya gidecekler.
Masallah araclara :) biraz daha denk araclarla bassan ya abi hep m3 ler subarular vs :)
Denk araçlarla basınca kavga çıkıyor malesef artık ben o defteri kapadım , ben böyle acayip zevk alıyorum , 200 e kadar bırakmıyorum o bana yetiyor çok şükür şimdilik.
160 lik rocco falan yokmu reis hedefler buyuk belliki tebrik ederim ama zevk alinirmi cekisme olmadan bilmemedim maasallah araclara
160 lık rocco !? Varsa güzel giden deneriz tabi.
Bu videoları özellikle koymuş değilim , Erkan abi ve Anıl arabalarını , benim de istemem üzerine benimle deniyorlar olay bu.
Subaru denemek isterse ben akşam deneyebilirim
life is life
06-06-2013, 11:30
Maşallah araçlara..
maşallah iki aracada.. gc8 ne güzel duruyo öyle ya
Maşallah 2 araçda çok iyi 2. videoda sanirim gc8 devri tutmamis geriden kopmus gelmis :)
penguinhakan
06-06-2013, 22:37
Subaru denemek isterse ben akşam deneyebilirim
Kendisine sorabilirsin.
İyi dilekleri için herkese teşekkürler , subaru farklı yerlere götürdü beni ; sesi duruşu başka tabiki de...
iki aracada maşallah..hakan maşallah golf iyi yürümüş ..
Westi555
07-06-2013, 10:17
maşallah araçlara