Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 roland garros 110 HP stokk
İkinci aracım olarak kullandıgım, aracımla öyle çıtırdan bi tıkadım, gerçi
bazı denemeleri izlemeye geldıgımde oluyor 206 ile ciddi gidişi hoşuma gidiyor
sizce ???
khs0dFPvmRg
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=khs0dFPvmRg
halilcan9455
06-06-2013, 18:08
Maşallah soluksuz gidiyor.
maşallah yokuş aşağı sanırım :)
maşallah yokuş aşağı sanırım :)
çok az diyelim rampa aşagı falan degil otoban yolu yani ;)
çok az diyelim rampa aşagı falan degil otoban yolu yani ;)
valla bana biraz rampa gibi geldi ama, birdahakine yoluda çekerseniz daha iyi olur. :)
valla bana biraz rampa gibi geldi ama, birdahakine yoluda çekerseniz daha iyi olur. :)
çekerim ayıp ediyorsun senımı kırıcam :D yanlış anlama hanı oyl bır itta yok ama
corsa gsi ile bastıgımda filtreli (bende oda yok ) 180 den corsayı geçiyor :D
o zaman massalalh ciger sipek.
Onur Fatih
06-06-2013, 18:51
Eğim baya bir var sanırım gti bu kadar gidemez yoksa.
masallah kanka 5 kisi dizeli nasil gecmistik ama :D
masallah kanka 5 kisi dizeli nasil gecmistik ama :D
millete saka geliyor eğim baya falan degıl onu belirtiyim
izimit körfez pistinde 1.gelen focus dizel vardı 136 hp deydi
onuda ben 3 o 2 kişi iken geçmiştim yine :D
Orçun maşallah:) Ciddi fazla gidiyor dağdan aşşa salmışsın gibi.
Senelerce 206 Quiksilver ım vardı oda 1.6 110 hp dir
İyi gider hemde gayet iyi ama ;
Bendeki hiç bu kadar iyi ivmelenmiyordu
Senelerce 206 Quiksilver ım vardı oda 1.6 110 hp dir
İyi gider hemde gayet iyi ama ;
Bendeki hiç bu kadar iyi ivmelenmiyordu
206 rc bile bu kadar ivmelenmiyor düz yolda :D açın izleyin youtubedan
Orçun maşallah:) Ciddi fazla gidiyor dağdan aşşa salmışsın gibi.
kanka sırf o yüzden paylaştım video yu bende anlamadım
filtre bile yok etilerden bayandan aldım
geçenler clio 0900 turbo iyi gidiyor dedıler ben 5 kişi o tek memleket oldu :D
burda formda denemeleri olan bi corsa vardı ciddi gidiyordu
egsoz heders mantzel var corsa onlar 2 kişi ben tek 4 sonuna kadar kafa kafaya kaldık :D
anlamadım o arkadaşlar şaşırdı reis bunda kesin bişey var dedıler
dilovası otobanımı yoksa:D
şekerpınar yan yol dakı düzlük çıtır rampa var
kanka sırf o yüzden paylaştım video yu bende anlamadım
filtre bile yok etilerden bayandan aldım
geçenler clio 0900 turbo iyi gidiyor dedıler ben 5 kişi o tek memleket oldu :D
burda formda denemeleri olan bi corsa vardı ciddi gidiyordu
egsoz heders mantzel var corsa onlar 2 kişi ben tek 4 sonuna kadar kafa kafaya kaldık :D
anlamadım o arkadaşlar şaşırdı reis bunda kesin bişey var dedıler
Mustangi sat bunu koştur daha cok prim yapar :D
Mustangi sat bunu koştur daha cok prim yapar :D
mustang bı kaç degışıklık yapıyorum kanka biraz uzun surerecek gıbı gorunuyor ama atın intikamı fena olur biliyorsun :D ciddi hızlı olucak insallah 100-200 6 s altında bekliyorum :icon_tup:
tayreep_john
08-06-2013, 04:08
uçurumdan aşşağa basmışssınız gibi ... ama harbiden böyle gidiyosa 2 sene boyunca clio yu yürütmek için uğraştım bilseydim bundan alırdım :D
uçurumdan aşşağa basmışssınız gibi ... ama harbiden böyle gidiyosa 2 sene boyunca clio yu yürütmek için uğraştım bilseydim bundan alırdım :D
bugun akşam top speed yapıcam yoluda göstericem
hani bu araç bu işler için koşturcagım bi araba degil aile spec takılıyorum
yarış arabamız var allaha şükür ivlenmsi çok hoşuma gıttıgı için hep ilgimi çekti
o yüzden ekledim
9 sene kullandım, gidişi gerçekten çok iyidir vitesi atınca götü şöyle bi yere vurur süspansiyon da yumuşak olunca :D. Son hız olarak düzlükte 196-197 de tıkanır üstü gelmez. Ancak 150 yle giderken 5. vites asılınca nefessiz hızlanacakmış gibi toparlar, gitmem demez. Bir keresinde yokuş aşağı 210+ görmüştüm de uçuyorum zannetmiştim, standart süspansiyonla gerçekten tehlikeli...
Orcun c4 le seni gectik hatirlatiyim ahahahah:)
rebeloghy
08-06-2013, 15:46
bi abimin yanında 2 hafta bindim geçen yaz. gerçekten farklı bi ivmesi var roland garrosların ama aman durmak gerekmesin :( yeni yeni dualar ögrendim türettim bu arabada :)
bi abimin yanında 2 hafta bindim geçen yaz. gerçekten farklı bi ivmesi var roland garrosların ama aman durmak gerekmesin :( yeni yeni dualar ögrendim türettim bu arabada :)
90 hp lik versiyondur arkalar kampana..
110 hp likler 4 disk dir frenleride o araca göre gayet iyidir..
burakcan
08-06-2013, 16:12
bence aşırı gidiyo
Orcun c4 le seni gectik hatirlatiyim ahahahah:)
geçtin mi? hemen akşam deneyelim o zaman
hocam top speed videonu merakla bekliyoruz.
geçtin mi? hemen akşam deneyelim o zaman
Sekerpinarda gebzeye giden yonde arabalarda 4 er kisiydik hatirlasana :)
Link alabilirmiyim bende görünmüyor, bizdede bitane 2005 rolland gros var, eski modellere gore daha yavas olani, gaz kelebegi elektronik olan, stok son susturucu, normal kutu ici filitre, kat ustunde her turlu anti modifiye var, birtek yazilim var.
1.4 Civic hb'lerden yavas ama 320'den filan hizli, gezmeye ciktigimizda goy goya herseyle denedik ama giderini gormek icin hic denk araçla deneme firsati olmadi, belki deneriz, birde 15" jant var.
depresif
09-06-2013, 08:00
2 sene kullandım bahsi geçen aracı.
1.6 aile spec klasmanın bence en iyi yürüyene sahip arabasıdır.
ancak gördüğüm ivmelenme bariz şekilde bayır aşağı dostum.
ben 2 senemi bu araca verdim. stock nasıl yürüyebilir. yüklenince ne kadar yüklenir ne yüklenir bilirim.
Peugeot 206 1.6 16v / 0-180 by webworm - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/peugeot-206-16-16v-0180_999600.htm)
yaptığım en iyi değerlerden. 1de sardırıyorum sarmasa belki daha iyi olabilir.
yol tamamen düzdür bu videoda. en ufak bir eğim yoktur. bu aracında stock gidebileceği daha bi imkan yoktur bence.
Orçun maşallah o günü bizi çok şaşırtmıştın Ben hala inanamıyorum ama :D Senle teke tek de cıkmıştık beni en çok zorluyan stok arabaydı :)
Sekerpinarda gebzeye giden yonde arabalarda 4 er kisiydik hatirlasana :)
adem neyin peşindesin bugun gel deneyelım hemen video ekleyelim
Orçun maşallah o günü bizi çok şaşırtmıştın Ben hala inanamıyorum ama :D Senle teke tek de cıkmıştık beni en çok zorluyan stok arabaydı :)
o gün arabanın bobını bozukmuş onu yaptırdım ya bı amacımda yok biliyorsun kardeşim o gün sadace hatırlarsan 206 var fena gıtmıyor sankı basalım bı ıstersen demıiştim
hocam top speed videonu merakla bekliyoruz.
akşam bir arkadaşımızın bazı sorunluları yüzünden tadımız kaçtı en kısa zamanda ekleyecegım
devolation
09-06-2013, 08:51
akşam bir arkadaşımızın bazı sorunluları yüzünden tadımız kaçtı en kısa zamanda ekleyecegım
oo erkencisin tosun:)
oo erkencisin tosun:)
erken yattım kendıme geldım iyi oldu
guwen_ar
09-06-2013, 18:30
100-170 13 sn stock vti,106 hemen hemen ayni kadranda sapma yoksa masallah bence onlarla dene :)
Arad kaynamis sanirim, top speed vs. Video cekeceginiz zaman pm atarsaniz bemde rolllankrosu getiririm deneriz, bnm video cekmeme sonuc yazmama gerek yok sadece arabani kondisyonunu gormek istiyorum,
Isterseniz video cekip yayinlayabilirsiniz problem degil,
Zaten sizinde gazlamaya kullandiginiz araba degil, ko disyonunu gormus oluruz,
Km'den dolayi kat dolmustur, deneme olursa birde kat iptali yapip denersek minnettar olurum.
arad kaynamis sanirim, top speed vs. Video cekeceginiz zaman pm atarsaniz bemde rolllankrosu getiririm deneriz, bnm video cekmeme sonuc yazmama gerek yok sadece arabani kondisyonunu gormek istiyorum,
isterseniz video cekip yayinlayabilirsiniz problem degil,
zaten sizinde gazlamaya kullandiginiz araba degil, ko disyonunu gormus oluruz,
km'den dolayi kat dolmustur, deneme olursa birde kat iptali yapip denersek minnettar olurum.
olur benim İÇİn sikinti olmaz
adem neyin peşindesin bugun gel deneyelım hemen video ekleyelim
Ne pesinde olucam oglum sakasina takiliyoruz gulmektemi yasak :)
olur benim İÇİn sikinti olmaz
araba ataşehire yakın gelmeden pm atın numaramı atiyim müsait bir yerde bululuruz.
basykbm44
10-06-2013, 14:43
kardeş 200sx ile denermisin?
sinansimbil
10-06-2013, 15:11
hor görme :) gel benle dene :D
MUSTANGLE DENERMİSN CANIMM :soru: :hahaha:
araba ataşehire yakın gelmeden pm atın numaramı atiyim müsait bir yerde bululuruz.
tamam hafta sonu bende ataşehirde olurum izlemeye geliyorum zaten
ama sonra farklı yerlere çekilmesın benım idda ettigim falan bı araba degıl
binek olarak bınıyorum güzel çevirdigi için video paylaştım
sinansimbil
10-06-2013, 15:51
standart arabanın nesiyle iddaalı olucan herkez farkında :) ama viteslerden 2 boyun garanti :)
tamam hafta sonu bende ataşehirde olurum izlemeye geliyorum zaten
ama sonra farklı yerlere çekilmesın benım idda ettigim falan bı araba degıl
binek olarak bınıyorum güzel çevirdigi için video paylaştım
Araclar kismina yazdigim tt, yeni kasa 1000rr gercek oyuzden benim acimdan sikinti olmaz ben video cekmem siz cekin istediginiz gibi yayinlayin yada silin,
Benim tek amacim ilk defa ayni motora sahip arac ile denemek.
Sizinki eski kasaysa hizlisinizdir yeni kasada gaz teli yok 1 boy geriden gelir.
Araclar kismina yazdigim tt, yeni kasa 1000rr gercek oyuzden benim acimdan sikinti olmaz ben video cekmem siz cekin istediginiz gibi yayinlayin yada silin,
Benim tek amacim ilk defa ayni motora sahip arac ile denemek.
Sizinki eski kasaysa hizlisinizdir yeni kasada gaz teli yok 1 boy geriden gelir.
bendede yok elektronik yani yo sorun degil benimde merakım gitmiş bizimkimi çok gidiyor yok 110 206 güzel mi gidiyor anlamış oluruz :icon_tup:
dün düz yolda video çekti 205 kadar hızlanabıldım en fazla bı kaç kere gaz kesmek zorunda kaldım bu akşam aksilik olmassa eklerim video yu
Valla maşallah benim swift sport aşağı yukarı bu kadar hizlanabiliyor, kazasız belasız.
gti dan hızlıymıs demekkı
aLperTunga
14-06-2013, 14:07
lan bu geçenlerde benim 106 ile senin 206 çektiğimiz gün dimi? ben seni çekerken sen videomu yaptın :D :D :D
lan bu geçenlerde benim 106 ile senin 206 çektiğimiz gün dimi? ben seni çekerken sen videomu yaptın :D :D :D
lan niye çaktırıyon ayıp sana :)
Slm,
Posta kutun dolmuş, aksam hava iyi gorunuyor, aksam arabada 2 kisi olucaz, tesisat full depi filan gezi spec gelebiliriz :)
bana uyar çayırova mcde buluşabiliriz 05332931766 num suan sarzım yok kapalı akşa 6 gibi açarım telefonumu
Çayırovayi ilk defa duydum mc'i hic bilmiyorum :)
Ataşehir'de oturuyorum, hafta sonlari bu tarafa geliyordun sanirim, aksam ararim uygun biyer bulalim.
Çayırovayi ilk defa duydum mc'i hic bilmiyorum :)
ataşehir'de oturuyorum, hafta sonlari bu tarafa geliyordun sanirim, aksam ararim uygun biyer bulalim.
cumartesİ lerİ Çikiyorum cuma degİl Çayirova mc yerİ Çok kolaydir e-5 baglaniyorsun ve gelİyorsun hİÇ sapmadan ama İstersen yarin olursa Çok daha saglikli olur
orçun kanka pm kutun dolu ferhatı arasana bi
206 duz yolda rampada bayir asagi nerde olursa olsun zaten 212 km/h gibi hizda kesiciye giriyor
Daha fazlasi yok bu kadar iste :)
Hee geciyosa std olmasi imkansiz demektir..
cumartesİ lerİ Çikiyorum cuma degİl Çayirova mc yerİ Çok kolaydir e-5 baglaniyorsun ve gelİyorsun hİÇ sapmadan ama İstersen yarin olursa Çok daha saglikli olur
Tmm yrn bati atasehir yada camlica giselerde bulusalim, hemen dener doneriz.
depresif
14-06-2013, 16:19
206 duz yolda rampada bayir asagi nerde olursa olsun zaten 212 km/h gibi hizda kesiciye giriyor
Daha fazlasi yok bu kadar iste :)
Hee geciyosa std olmasi imkansiz demektir..
kadrana göre mi? gps e göre mi?
kadrana göre mi? gps e göre mi?
Kadrana gore
Kadran hatasi muhtemelen vardir her araba da oldugu gibi :)
Bugün gelecekmisin ona göre rollandkrossu getiricem.
YunusCan
16-06-2013, 10:39
110 hp ye göre çok güzel gidiyor maşallah egerki yol düz ise tabi
mehmetRS
17-06-2013, 16:23
ya orcun sen aracta oturur vaziyetteyken otobandaki eğim hakkında nasıl yorum yapabiliyorsun güldürme adamı :) düpedüz rampa aşağı bir olay gibi bu :D 110 hp cok araca bindim cliosundan tutta ( ki 1.6 cliosportlar bu konuda hakaten iyidir) böyle kadran hissiyatı yoktu :) düz yolda giderken tabi :)
ya orcun sen aracta oturur vaziyetteyken otobandaki eğim hakkında nasıl yorum yapabiliyorsun güldürme adamı :) düpedüz rampa aşağı bir olay gibi bu :d 110 hp cok araca bindim cliosundan tutta ( ki 1.6 cliosportlar bu konuda hakaten iyidir) böyle kadran hissiyatı yoktu :) düz yolda giderken tabi :)
kanka ben dÜz yol demedİm kİ zaten ama daĞdan bayirdan aŞagiya sallanmadim onu sÖyledim Çok hizli dİye bİr İtta da etmedim
ama sunu belİrtİyİm bu 206 nin alt kismi 106 İle ayni
Üst kapak hatta daha İyİ tek farki eksantrİklerİ dÜz yol vİdeosuda var ama ekleyemedim
mehmetRS
17-06-2013, 16:30
kanka ben dÜz yol demedİm kİ zaten ama daĞdan bayirdan aŞagiya sallanmadim onu sÖyledim Çok hizli dİye bİr İtta da etmedim
ama sunu belİrtİyİm bu 206 nin alt kismi 106 İle ayni
Üst kapak hatta daha İyİ tek farki eksantrİklerİ dÜz yol vİdeosuda var ama ekleyemedim
sen birde düz yollu mollu görünen bir video cek ekle, dümdüz yolda bu kadar gitmesi, normal bir araba için hakaten abartı olur. :)
powerfuL
24-06-2013, 01:00
duz yol vıdeosu gelıcekmı ? yoksa konu utunulur dıyemı beklenıyor :)
duz yol vıdeosu gelıcekmı ? yoksa konu utunulur dıyemı beklenıyor :)
yoo telefonumda bi türlü yükleme fıratı bulamadım