Orijinalini görmek için tıklayınız : STProject TB 329 2004 to 2008
STProject TB 329 2004 to 2008 (http://videos.streetfire.net/video/TB329-Videp_164410.htm)
Böyle Bir Video Hazırladım Umarım Beğenirsiniz....
STP & TB
:icon_tup:
cok guzel olmus elıne saglık
gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık
ingilizce de biraz Gramer eksikligi haricinde güsel olmuş
by_hayali
04-06-2008, 09:07
güzel olmuş gerçekten ama resimler biraz hızlı değişio tam netleşmeden kayboluyo :)
dragon07
04-06-2008, 09:20
çok güzel olmuş gerçekten elinize sağlık
arabayı şekilden şekile sokmuşsun bee gülüm..
guzel video olmus:) mašallah birkez daha:) ama gene diyorum gene diyorum mor sedefli oldugu zamanki renk daha guzeldi :D
TB ye tekrardan Maşallah :) videoda güzel olmuş eline sağlık :)
yusufbatırel
04-06-2008, 11:06
guzel olmus.selcuk arabayı aldıgından berı harcadıgın parayı hıc hesapladınmı merak ettım
turbo halide yuruseydi cok güzeL oLcaktı.
focus musty35
04-06-2008, 11:27
cok iyi video tebrikler
tuner faruk
04-06-2008, 11:34
waybe makina hertürlü şekle girmiş ama en iyisi turbo project olmuş ...
Eray Yümsel
04-06-2008, 11:37
video on numara olmuş
:beuj:
turbo halide yuruseydi cok güzeL oLcaktı.
:icon_wack ne yani turboyken yurmuomuydu ?? ama e34 m5 i geçti herkeze giderr koyiyodu kimseyle denemiyodu demek ondanmış....:beuj:
hayır şansız sorunlar yaşadı işçilik hatası vs ondan atmoserık hale döndu ben onu ima ettim yoksa yürümesınde bi kusur yoktu tabiki..
MUGENPOWE®
04-06-2008, 12:10
en gzl hali draglar zamanındakı araba kırmızıyken beyaz jantlı halıymıs :)
Ferhat_V
04-06-2008, 12:19
güzel olmuş gerçekten ama resimler biraz hızlı değişio tam netleşmeden kayboluyo :)
evet video güzel ama çok hızlı geçiyo resimler doğru düzgün bişey göremeden yazı geliyo resim değişiyo filan..
video on numara olmuş
:icon_wack ne yani turboyken yurmuomuydu ?? ama e34 m5 i geçti herkeze giderr koyiyodu kimseyle denemiyodu demek ondanmış....:beuj:
kımseyle denemıyodumu :) kımse benle denemıyodu desek daha dogru olur sankı... kac kısıyı cagırdım ben ozamanlar gel deneyelım dıye kımse gelmıyodu. mıllet yıne uydurmus kımseyle denemıyodu felan :) ben gıder felanda koymuyodum geln deneyelım dıyodum forumdada :)neyse bılen bılıyo nasıl yurdugunu :) sokmeseydım bı MTR olurdu bı TB :icon_tup: ısteyene baska turbo daha var sorun deıl ;)
selçuk klibinde çalan müziğin adını verirmisin çok hoşuma gitti adam tam moda giriyor bu müzikle :)
Çok güseL oLmus ya eLine sagLık
arabayı şekilden şekile sokmuşsun olm ya
en güsel hali trb zamanı.
maşallah
en guzeli su hali diyemeyecegim.cunku bulundugu zamana gore degerlendirirsek her hali guzel:)
ama drag star hali bir baska.
Maşallah TB'ye :)
Tekrar yüklü bir şekilde görmek isteriz :D
Oz jantlı halini tek gecerim :D
su jantları alım ben en ıyısı tolgadan :D
koşuyolu cms shopta sıfır oz'lardan var haberiniz olsun:)
bu denılen jantlar OZ magnesıo fıat rally teamden alınma :)
Araç güzel her haliyle emek var maddi manevi harcama var :D Maşaallah
cok tesekkur ederım abıme ve kızımız TB ye elımden geldıqınce quzel bı hedıye yapmaya calısdım bazı eksıklıkler var yazı vs. gıbı ama mazur qorun :o ayrıca fotoların kısa tutulma suresı bılınclı bısı maksat sıkıcı olmasın :) bırazga merak uyandırsın dıe tekrar hepınıze tesekkur ederım...
Not: TB Turbo Halı Ile Gayet Iyı Yuruyordu Sulhi Abımın Dedıqı qıbı Iscılık vs den kaynaklanan problemler yakamızı bırakmadı bı vıda sıkılmaması bı dunya ıs cıkardı en basıtı ama olsun o her halıyle benım gonlumun tacı ;)
Vtec-SEDAN
05-06-2008, 08:34
draglardaki hali en güzel en masum hali bence de :) bu arada OZ'lar çok yakışıyordu
vtecburhan
05-06-2008, 09:11
selcuk o arabanın ılk halleı ne oyle beee :D mındar etmişin :D:D
su jantları alım ben en ıyısı tolgadan :D
Miami: STP Jant var lan elimde.
STP: Nasıl yani
Miami : OZ RACİNG hani Magnesium Olanlardan çok hafif. Napalım bu jantları satalım
STP: dur yola çıkıyorum.
Ne jantlardı onlar amma mevzusu olmuştu.
selcuk show tıme dakı jantlarına bıtım bana satarmısın onları :)
şaka bı yana
guzl bır ozet olmus severek takıp edıyoruz TB yı
crazydog
05-06-2008, 09:47
buyuk bı zewkle takıp edıorus selcuk tekrardan kazasız belasız cezasız :)
video on numara olmuş
canlı olarak binen birisi olarak nasıl yürüdüğünü gördük harbiden şehir efsanesi değil gerçek efsane gibi yürüyodu hani bizde az buçuk hızdan anlıyoruz heralde bindiğimiz arabadan dolayı :) o zamanlar kaç kişiye gider oldu ama kimse ne hikmetse gelmedi lafa gelince konuşan çoktu ama ...???;)
Eline sağlık güzel video olmuş.Ozlu zamanı gerçekten ayrı güzelmiş ama şimdi königlerde maşallah tatlı duruyor.Turbo haline pistte bende binmiştim ivmelenmesi gayet güzeldi sesi kadar görüntüde veriodu...
çok başarılı teşekkürler. Videoyu yaptığın programın adını ve müziğin adını verirsen sevinirim ;)
bence super super ustu bi video olmus selcuk ellerine saglik araba hakketmisti bunu her haliyle guzel bi araba ALLAh nazardan saklasin.
serkan demir
08-06-2008, 10:57
evrim geçirmiş sürekli :) neredeyse her fotoda farklı bi jant var :D maşallah TB ye :)