Orijinalini görmek için tıklayınız : "Y" 106 GTİ vs ep3,GIR 106
cffsymbol
08-06-2013, 11:24
Y GTİ filtre egsoz timing
EC ep3 typer dc headers,varex,filtre
GIR 106 gti eski 28 ee portpolish ince conta filtre egsoz
deneyen arkadaşların ayaklarına sağlık maşallah bütün araçlara.
Y GTİ vs EP3
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qzP7F5XFqx4
qzP7F5XFqx4&feature=youtu.be
Y GTİ vs GIR 106
http://www.youtube.com/watch?v=EfRYyGD2Vwc
EfRYyGD2Vwc&feature=youtu.be
Serkan_UR
08-06-2013, 11:34
ep3 le olan videonun sona doğru olan varmı acaba?
yoksa kaça kadar basıldı sonuç ne oldu yzarmısınız
maşallah
cffsymbol
08-06-2013, 11:37
ep3 le olan videonun sona doğru olan varmı acaba?
yoksa kaça kadar basıldı sonuç ne oldu yzarmısınız
maşallah
sonuç tabikide geçiyo videoda 4.vites ortaları bitiyo iki üç boy açıyo ama 5 sonu göremedik yoldan dolayı ve deneme rampa yukarıydı rampa aşağı arayı dahada kapatıyorum daha uzun tutunabiliyorum teşekkürler
106 yı 5 boy gibi geçiyorum ondada 5 sonu göremedik yoldan dolayı
Maşallah Y 106 ya soluksuz gıdıyo ve bızı artık hıc sasırtmıyo :)
106nın dyno verısı varmı. deneyen araçlara maşallah
cffsymbol
08-06-2013, 11:49
Maşallah Y 106 ya soluksuz gıdıyo ve bızı artık hıc sasırtmıyo :)
saol yavrum :icon_tup:
106nın dyno verısı varmı. deneyen araçlara maşallah
teşekkürler.. dynoya henüz çıkartmadım ama düşünüyorum işten dolayı haftaiçi zamanım olmuyo enkısa zamanda bi dyno çıktısı almayı düşünüyorum
maşallah araclara ep3 forumdan mı bende denemek ısterım
Serkan_UR
08-06-2013, 11:56
sonuç tabikide geçiyo videoda 4.vites ortaları bitiyo iki üç boy açıyo ama 5 sonu göremedik yoldan dolayı ve deneme rampa yukarıydı rampa aşağı arayı dahada kapatıyorum daha uzun tutunabiliyorum teşekkürler
106 yı 5 boy gibi geçiyorum ondada 5 sonu göremedik yoldan dolayı
Sonucu sorarken geçme geçilme deilde söylediğiniz gibi hız ve fark olarak sormuştum cevaplamışsınız teşekkürler...Ayrıca Y gti in işi belli olmaz :Dgeçmiştir belki diye düşünmedim değil...ayrıca type r la standart 106 gti deneme cesareti ve bu sonucun alınması bile mükemmel.....Bizim 106 zamanımızda şanslı motor diye bi tabir vardı bu efsaneye göre bazı araçlar fabrikadan çıktığında diğerlerinden farklı olurlardı...
efsane gerçek oldu diyebiliriz :)
Masallah araclara masallah deneyen araclara
Umut piyasayi hareketlendirmeye devam ediyosun tebrikler :)
cffsymbol
08-06-2013, 12:20
Sonucu sorarken geçme geçilme deilde söylediğiniz gibi hız ve fark olarak sormuştum cevaplamışsınız teşekkürler...Ayrıca Y gti in işi belli olmaz :Dgeçmiştir belki diye düşünmedim değil...ayrıca type r la standart 106 gti deneme cesareti ve bu sonucun alınması bile mükemmel.....Bizim 106 zamanımızda şanslı motor diye bi tabir vardı bu efsaneye göre bazı araçlar fabrikadan çıktığında diğerlerinden farklı olurlardı...
efsane gerçek oldu diyebiliriz :)
:D ben bukadar tutuncağını bile tahmin etmemiştim ama sonuç gerçekten güzel ve zevkli teşekkürler yorum için :)
Masallah araclara masallah deneyen araclara
Umut piyasayi hareketlendirmeye devam ediyosun tebrikler :)
teşekkürler abi buarada ismim ufuk :)
inşallah dahada devam edicez abi farklı klasmanlar zevkli oluyo bide filtre egsozlu s2k yla denemek istiyorum bulabilirsek :D
cffsymbol
08-06-2013, 12:21
maşallah araclara ep3 forumdan mı bende denemek ısterım
sanırım üye arkadaş foruma görünce yazıcaktır.
umu_vtec
08-06-2013, 12:24
Ep3 le bende denemek isterim bu aksam:)
PiscocuK
08-06-2013, 12:39
Video cekileceginden haberim yoktu..keske cekerken ve koyarken bir haber verseydiniz..
Sizi kirmamak icin geldim denedim ve bu denemeyi ölcü alip buraya koyuyorsaniz lutfen diger ep3 speclerini ve videosunuda koyun.
gökh@n_gr
08-06-2013, 12:44
Benim type-r ım h-f-e ve mugen ecu varken ben izmirin en iyi yürüyen pistonlu 52 li 106 ları ile deniyordum sonuç garip olmuş bence:)
cffsymbol
08-06-2013, 12:45
Video cekileceginden haberim yoktu..keske cekerken ve koyarken bir haber verseydiniz..
Sizi kirmamak icin geldim denedim ve bu denemeyi ölcü alip buraya koyuyorsaniz lutfen diger ep3 speclerini ve videosunuda koyun.
videoyu arkadaşlar dışardan çekmişler ortamı sizde az çok gördünüz. bi art niyetim yok video koyarken ben her denediğim arabanın videolarını paylaşıyorum burda geçtim gibi bi tabirde kullanmadım siz tabikide gidiyosunuz ben sadece nekadar tutunabilidğimi gördüm çok fazla bi açıda yok videoda ilk bastığımız an görüntüde sadece
PiscocuK
08-06-2013, 12:45
Benim type-r ım h-f-e ve mugen ecu varken ben izmirin en iyi yürüyen pistonlu 52 li 106 ları ile deniyordum sonuç garip olmuş bence:)
Sence nesi garip olmus..106 gecmismi?
Videolardan bisi belli olmuyoki 2de basionuz 3de kamera onundesnz ztn yinede massallh
gökh@n_gr
08-06-2013, 12:47
Sence nesi garip olmus..106 gecmismi?
filtre -egsozlu 106 böyle gidemez bence. 106 geçmiş mi yazmışım? bir daha okudum öyle yazmamışım..
PiscocuK
08-06-2013, 12:50
videoyu arkadaşlar dışardan çekmişler ortamı sizde az çok gördünüz. bi art niyetim yok video koyarken ben her denediğim arabanın videolarını paylaşıyorum burda geçtim gibi bi tabirde kullanmadım siz tabikide gidiyosunuz ben sadece nekadar tutunabilidğimi gördüm çok fazla bi açıda yok videoda ilk bastığımız an görüntüde sadece
Her ne olursa olsun.benim onayim alinmadan boyle bir video koyma hakkiniz yok.he yok biz koyuyoruz diyorsaniz insanlarin yapacagi yorumlarada tek tek cvp verin ve 106 da neler vardi benim aracimda neler vardi herseyi yazin.kimsenin arabasi hakkinda bugune kadar kotu konusmadim yakismaz ama burada her kesimden insan var ve bu 5 saniyelik videoya gore yorun yaparlar dogal olarak.
Senden ricam arabanda olanlarive olmayanlari
Benim aracimda olanlari vr olmayanlari
Nasil bastigimizi(aramizdaki mesafe kac boydu baslarken)
Diger ep3 speclerini ve sonucu yazarmisiniz
Ya da ben saygida kusur edip yazicam..
PiscocuK
08-06-2013, 12:51
filtre -egsozlu 106 böyle gidemez bence. 106 geçmiş mi yazmışım? bir daha okudum öyle yazmamışım..
Oyle yazdin demedim ki.net ve acik yazmadigin icin her yone cekilebilir oyuzden ozellikle sordum tesekkurler
gökh@n_gr
08-06-2013, 12:55
Oyle yazdin demedim ki.net ve acik yazmadigin icin her yone cekilebilir oyuzden ozellikle sordum tesekkurler
tamamdır yanlış anlaşılmasın ki zaten böyle bir videonun çekilip konmasıda garip araçlar kamera önüne geliyo 3 korna yapıyor sonrası Allah kerim bari biraz daha ilerden çekilseymiş net sonuç gözükürdü.
cffsymbol
08-06-2013, 12:56
Her ne olursa olsun.benim onayim alinmadan boyle bir video koyma hakkiniz yok.he yok biz koyuyoruz diyorsaniz insanlarin yapacagi yorumlarada tek tek cvp verin ve 106 da neler vardi benim aracimda neler vardi herseyi yazin.kimsenin arabasi hakkinda bugune kadar kotu konusmadim yakismaz ama burada her kesimden insan var ve bu 5 saniyelik videoya gore yorun yaparlar dogal olarak.
Senden ricam arabanda olanlarive olmayanlari
Benim aracimda olanlari vr olmayanlari
Nasil bastigimizi(aramizdaki mesafe kac boydu baslarken)
Diger ep3 speclerini ve sonucu yazarmisiniz
Ya da ben saygida kusur edip yazicam..
sizin aracın ve kendi aracımın speclerini yazdım en üstte diğer ep3 ün arıza ışığı yanıyodu söylemişlerdir sizede ve video çekmedik zaten bastığınızda her kesimden insan var doğru ama bi ep3 geçemiyceğimi burdaki herkes anlıyabiliyodur videoda 2 3 4 yol gözükmüyo zaten ben geçtiğimiz haftada bi ep3le bastım onda video çekmedik ama onada tutunabiliyodum biyere kadar ondan sonra senin yaptığın gibi gidoyodu yani
tamamdır yanlış anlaşılmasın ki zaten böyle bir videonun çekilip konmasıda garip araçlar kamera önüne geliyo 3 korna yapıyor sonrası Allah kerim bari biraz daha ilerden çekilseymiş net sonuç gözükürdü.
:icon_tup::icon_tup: cok dogru bır yorum bence aksam tekrar denenır sonuc gorulur :D
kadir jdm civic
08-06-2013, 12:58
tüm araçlara maşallah...
stock 106 nın ep3 e bukadar tutunamaz 2. viteste yanında olursunuz 3. viteste typer kopa kopa gider bunu her türlü tartışırız bunun iki sebebi olur
1. ep3 ayarlarının ve bakımlarının yapılması geldiği demektir.
2. stock denilen 106 nın sahibinin bilmediği birseyler var aracında.
bunu diyorum piston ve pt52 li sökük olmayan 106 stock typer kadar gidiyor.
siz bir timing ve arka koltukla piston ve egzantirigin verdigi güçü kapatabileceginize inanıyormusunuz???
he bunu diyorum ama aracınla ne alıp veremedigim çekemedigim kıskandiğim falan yoktur. ben vedioda gördügümü söyluyorum harbiden bukadar stock gidiyorsa maşallahın var ama TE 106 vardı VB stock vtecle kafa kafaya gidiyor.
Şimdi birde bu piyasada bir sürü sey oluyor. sohbet ediyorz adam aracım tamamen stock diyor yemin ediyor hiç birsey yapmadım diyor. arkasından başka bir tanıdıgımda diyor abi araçta piston var kımseye söylemıyorlar herkesete tembihliyorlar gizli spec yapıp geçiyorlar diyor.
şimdi bu böyle bir piyasa varken siz 106 nızın stock olup bukadar yürüdüğünü idda ediyorsanız altında birseyler aranması çok normaldir.
tekrar söyluyorum aracınızın maşallahı var allah kaza bela vermeden binmek nasip etsin çok daha iyi olsun aracınız.
PiscocuK
08-06-2013, 13:03
Peki ben yazim oyleyse sen dogru yanlis dersin.
Senin aracin sokuktu ve yanlizdin
Ben eglence oldugu icin bisi sokmedim ki 1.6 vs 2.0 gececegimi bildigim icin sokmedim + kuzenim yanimdaydi
Serkan abi israrla senin aracinin cok cok iyi yurudugunu soyledigi icin bir boy geriden basladim 2 3 tutunur sonra gecerim dedim ve siktim.baktim ara aciliyor biraktim
Donuste yine hatir ve ayip olmamasi icin erken vites attim.
Ep3 e gelince
Kpro
Kid header
Aem v2
Emme
Duzboru+gredy eksoz
Siktik yanyana ve gectim.sonra oksijen sensorum bozuk dedi yine siktik yine gectim
Bendemi plaka yazim video koyim simdi
Bu yazdiklarimdan bir kelimesine oyle degil de.agzimi acar tek laf edersem adam degilim
kadir jdm civic
08-06-2013, 13:07
Ben eglence oldugu icin bisi sokmedim ki 1.6 vs 2.0 gececegimi bildigim icin sokmedim + kuzenim yanimdaydi
Serkan abi israrla senin aracinin cok cok iyi yurudugunu soyledigi icin bir boy geriden basladim 2 3 tutunur sonra gecerim dedim ve siktim.baktim ara aciliyor biraktim
Ep3 e gelince
Kpro
Kid header
Aem v2
Emme
Duzboru+gredy eksoz
Siktik yanyana ve gectim.sonra oksijen sensorum bozuk dedi yine siktik yine gectim
Bu yazdiklarimdan bir kelimesine oyle degil de.agzimi acar tek laf edersem adam degilim
böyle denemeler yapmayın. 106cı arkadaş biraz ayıp etmiş çünkü burdaki herkes o ortamda degil o yuzden neler olup neler olmadıgını bilmıyoruz ve videoyu seyreden herkes benım verdigim tepkiyide diger başka yorumları yapar.
siz böyle denemeler yapmayın aracınız ve siz kötü durumlara düşmesin.
kaç km gibi basıldı? belki biraz aşağıda basıldığı için gti tutunmuştur.
kadir jdm civic
08-06-2013, 13:08
ep3le aynı garajda bakım yaptırıyoruz cok temız motoru bızzat sahıt oldum benden onay aldı, ya arkadas surememış yada gtida bir kac bılınmeyen extra var aksam bence bır catalca kumburgaz yapalım ep3 e guvenıyorum ben arkadas bu ısı bılmıyor o halde kullanmıs ısı bılen yada ogreten olduktan sonra sonuc farklı olur dıye dusunmekteyım
ep3 sahibi arkadaş gerekeni yazmış. videodaki durumdan çok farklı olaylar varmış denemede...
cffsymbol
08-06-2013, 13:10
Ep3 e gelince
Kpro
Kid header
Aem v2
Emme
Duzboru+gredy eksoz
ben ooooo ep3 geçtim diye bi derdim gerçekten yok ben hep denemek istiyodum stock bi ep3 le nolcak diye hatır için erken vites attım demek kusra bakma tuhaf olmuş ben diğer stock ep3le olan durumuda size anlattım ordada sizin eksi olarak ep3lerde dc headersın kidd den daha verimsiz olduğunu ve varexin aynı zamanda geri düşürdüğünüde söylüyolar herşey olabilir yani deneme rampa yukarı ve rampa aşağı olan denemede daha farklı olduğunu siz kendinizde söylediniz ama erken vityes değiştirdiğiniz şimdi söylüyosunuz ben sadece zevk için deniyorum amacım piyasa yapıp arabamın değerini yükseltip satmak değil aldığımdan beri sürekli deneme yapıyoruz bi amacım yok yanlış anlaşılmasın lütfen
cffsymbol
08-06-2013, 13:15
tüm araçlara maşallah...
stock 106 nın ep3 e bukadar tutunamaz 2. viteste yanında olursunuz 3. viteste typer kopa kopa gider bunu her türlü tartışırız bunun iki sebebi olur
1. ep3 ayarlarının ve bakımlarının yapılması geldiği demektir.
2. stock denilen 106 nın sahibinin bilmediği birseyler var aracında.
bunu diyorum piston ve pt52 li sökük olmayan 106 stock typer kadar gidiyor.
siz bir timing ve arka koltukla piston ve egzantirigin verdigi güçü kapatabileceginize inanıyormusunuz???
he bunu diyorum ama aracınla ne alıp veremedigim çekemedigim kıskandiğim falan yoktur. ben vedioda gördügümü söyluyorum harbiden bukadar stock gidiyorsa maşallahın var ama TE 106 vardı VB stock vtecle kafa kafaya gidiyor.
Şimdi birde bu piyasada bir sürü sey oluyor. sohbet ediyorz adam aracım tamamen stock diyor yemin ediyor hiç birsey yapmadım diyor. arkasından başka bir tanıdıgımda diyor abi araçta piston var kımseye söylemıyorlar herkesete tembihliyorlar gizli spec yapıp geçiyorlar diyor.
şimdi bu böyle bir piyasa varken siz 106 nızın stock olup bukadar yürüdüğünü idda ediyorsanız altında birseyler aranması çok normaldir.
tekrar söyluyorum aracınızın maşallahı var allah kaza bela vermeden binmek nasip etsin çok daha iyi olsun aracınız.
aldığım haftadan beridir tartışma konusu arabamda extraların olduğundan . stock denen vtecle deniyorum ilk denemede açıyorum iki boy 3.4. denemede kapımda geliyo ertesi hafta piston beyinli vtecle deniyorum iki kişiyim vtec tek kişi 4 kafakafaya yol bitiyo hani kafa karıştırcak daha çok konu var te 106 yla buakşam basıcaz bakalım nolucak.. ama yine diyorum arabamda bişey yok
Ortada ayip falan yok k. Bakmasin kimse ortada gecilme iddasi mi var bi :) dun taypern kendi sahibinin azindan duydum 4 viteste bile yanimdydi diye ilk denemede hafif rampa oldugu icin bn biraz daha iyiydim hacimli oldgundan dedi donuste daha net gorduk dedi burda bi art niyet aramayin bence herkes zewkine basiyo bizim typer gecme gibi hayellerimiz yok merak etmeyin ne kadar tutunabildgini gorduk 106 bu hafife almayin ;)
BurakCengizhanoğlu
08-06-2013, 13:16
Editt.Ben başka typerla karıştırdım.Kusura bakmayın :)
Typerın sahibiyle konuştuk anca farkettim ..
PiscocuK
08-06-2013, 13:16
yukarıda yazdıklarımın cevabı sadece erken vites değiştirmem mi??? bunumu yakaladınız içinden?
tamam siz haklısınız
eşşeklik bende gecenin o saatinde kaltım geldim.
aracına maşallah ufuk.Allah kaza bela yüzü göstermesin..eski bir 106 kullanıcı ve hayranı olarak bunu gönülden söylüyorum.
sayenizde bu saatten sonra çay içmeye gitmem bu tarz ortamlara
BurakCengizhanoğlu
08-06-2013, 13:20
yukarıda yazdıklarımın cevabı sadece erken vites değiştirmem mi??? bunumu yakaladınız içinden?
tamam siz haklısınız
aracına maşallah ufuk.Allah kaza bela yüzü göstermesin..eski bir 106 kullanıcı ve hayranı olarak bunu gönülden söylüyorum.
Edittttttt
kadir jdm civic
08-06-2013, 13:20
aldığım haftadan beridir tartışma konusu arabamda extraların olduğundan . stock denen vtecle deniyorum ilk denemede açıyorum iki boy 3.4. denemede kapımda geliyo ertesi hafta piston beyinli vtecle deniyorum iki kişiyim vtec tek kişi 4 kafakafaya yol bitiyo hani kafa karıştırcak daha çok konu var te 106 yla buakşam basıcaz bakalım nolucak.. ama yine diyorum arabamda bişey yok
Te 106 ile umut arkadaşımızın VB vtec i denedi 230 km kadar kafa kafaya gittiler. bir bakın bakalım deneme sonucunda ne olucak hepberaber görelim. ama arac içi video cekimi yapabiliyorsanız imkanınız varsa çok daha iyi olur böyle arkadan sagdan soldan cekimler ile videoda hiç birsey belli olmuyor.
Bizde ilk defa 106 kullanmiyoruz ;) hersey ortada typerin gectigi zaten ortada sizin kizgdginiz nokta filtre eksozlu 106 la denedim baktim 2 de 3 te yanimda bumu yani cok kizdysaniz siler pek sorun degil onun icin ama konusma ve yaklasma tarziniz yanlis bence iyi gunler ;)
PiscocuK
08-06-2013, 13:28
hayır...stock 106 bile beni boy boy geçebilir araya tır garajıda koyabilir..içinden geçer üzerimden atlar.maşallah der tebrik ederim sonuçta kupa verilmiyor
şimdi siler geçerim kadar basit olmuyor olay
kızdım..bana sormadan hangi hakla koydunuz ki videoyu..he koyduysanız benim yukarıda yazdıklarıma da yalan diyin bana lafımı yedirin
BurakCengizhanoğlu
08-06-2013, 13:28
Bizde ilk defa 106 kullanmiyoruz ;) hersey ortada typerin gectigi zaten ortada sizin kizgdginiz nokta filtre eksozlu 106 la denedim baktim 2 de 3 te yanimda bumu yani cok kizdysaniz siler pek sorun degil onun icin ama konusma ve yaklasma tarziniz yanlis bence iyi gunler ;)
editttttttttt
cffsymbol
08-06-2013, 13:29
tamam siz haklısınız
biz arabaları deniycez diye çıktık sizinle ordan yani evet kilo hacim oranları karmaşa ama benim için tutunmak veya yanyana gelmek bile zevkliydi ben her video paylaşımında bunu yaşıyorum düşüncelerinizi değiştirme konusunda kusura bakmayın bi art niyetim yok arabanızı kötülemek gibi teşekkürler buarada
Masallah Y formunda kanka :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
08-06-2013, 13:29
beyler bu neyin savası eger kimse bu Y 106 nın stok olmadıgını düşünüyosa parası olan ççeker bi tamirciye hersey ortya cıkar sahsen ben ufuk kardeşçimn yalan dolan konusccagını sanmam stoksa stoktur kaldıkı kimse eger inanmıyosa dedğim gbi alır götürü baktırır
deneyen araçlara maşallah ...
Bende bunu anlayamiyorum bana sormadan o kadar araba deneniyo herkes yan yana gelip ben videoyu teche koyuyorum haberin olsunmu dio :)
Ya bu 106 nasil bir arabadir denedigin adamla kötü oluyosun :)
cffsymbol
08-06-2013, 13:35
Masallah Y formunda kanka :)
saol yavrum :)
beyler bu neyin savası eger kimse bu Y 106 nın stok olmadıgını düşünüyosa parası olan ççeker bi tamirciye hersey ortya cıkar sahsen ben ufuk kardeşçimn yalan dolan konusccagını sanmam stoksa stoktur kaldıkı kimse eger inanmıyosa dedğim gbi alır götürü baktırır
deneyen araçlara maşallah ...
kapak açtırmaya gerek yokki kanka araba bostancıda harun ustanın arabası kanka ben yüzünü bile görmemişim gidip harun ustayı tembihliycek bi durumumda yok isteyen gitsin harun ustayla konuşşun benim arkadaşlarım inanmadı aradı konuştular yaa hiç bişey yok arabada neyse ben daha spec yazmıycam zaten konu açarken engüzeli öyle olcak sanırım.
saol kankacım buarada :)
cffsymbol
08-06-2013, 13:36
Ya bu 106 nasil bir arabadir denedigin adamla kötü oluyosun :)
sorma kardeşim filtre egsozlu dediğim için böyle oluyo sanırım :)
PiscocuK
08-06-2013, 13:39
Bende bunu anlayamiyorum bana sormadan o kadar araba deneniyo herkes yan yana gelip ben videoyu teche koyuyorum haberin olsunmu dio :)
işte ben konuşmim diyorum ama illa konuşturuyorsunuz..
video olmayacağı en başından konuşulduğu için bende tek bir video bile yok..hani amaç eğlenmek ya
yoksa bende koyardım kıytırık dc-aem-warexli aracımla kpro-kid hıdır-aem filtre-rbc emme-greddy eksoz lu ep3 videosunu
bu yazdıklarım yüzünden arkadaşlarımla aram açılacak sonradan pişman olucam ama yapacak bişi yok..bilen bilmeyen konuşmasın
cffsymbol
08-06-2013, 13:42
video olmayacağı en başından konuşulduğu için bende tek bir video bile yok..hani amaç eğlenmek ya
yoksa bende koyardım kıytırık dc-aem-warexli aracımla kpro-kid hıdır-aem filtre-rbc emme-greddy eksoz lu ep3 videosunu
bu yazdıklarım yüzünden arkadaşlarımla aram açılacak sonradan pişman olucam ama yapacak bişi yok..bilen bilmeyen konuşmasın
benle konuşmadınız video konusunda .
aLperTunga
08-06-2013, 13:44
gecen hafta soner le olan deneme..sonerin arabası tr de en saglıklı arabalar arasında kafaya oynar km vs.. adamın arabası eksoz,filtre,yazılım(faydasız 106da bu setupta) yani eksoz filtre diyelim sonerin arabasına.bu setupta bi 106nın gideri tam okadardır zaten o gece denenen diğer arabada aynıydı eksoz filtre onunda gideri aynı.ama bu Y nasıl oluyorda bir ayarla sadece 10 boy alıyor???öyle bi ayar şekli yok.conta 106 da 10 boy civarı veriyor top speed de.o zaman Y ye conta koyun typerların s2k ların içinden geçin.:icon_wack:icon_wack komik oluyor artık bu tartışmalar.ama dediğimi yapın :D
O aabanin oksjen sensoru bozuk ariza isigi yakan bi araba :) kendi soyledi arabam gitmiyo diye beyin ariza modunda diye arabani onlami kiyasliyosun simdi :) typer bu zaten ölusu gidiyo hala diyorum ortda bi idda yok :)
cffsymbol
08-06-2013, 13:45
gecen hafta soner le olan deneme..sonerin arabası tr de en saglıklı arabalar arasında kafaya oynar km vs.. adamın arabası eksoz,filtre,yazılım(faydasız 106da bu setupta) yani eksoz filtre diyelim sonerin arabasına.bu setupta bi 106nın gideri tam okadardır zaten o gece denenen diğer arabada aynıydı eksoz filtre onunda gideri aynı.ama bu Y nasıl oluyorda bir ayarla sadece 10 boy alıyor???öyle bi ayar şekli yok.conta 106 da 10 boy civarı veriyor top speed de.o zaman Y ye conta koyun typerların s2k ların içinden geçin.:icon_wack:icon_wack komik oluyor artık bu tartışmalar.ama dediğimi yapın :D
açar sadece conta koyar geçersem bu seferde piston egzantrik var dersiniz kanka bu işin sonu yok :D
aLperTunga
08-06-2013, 13:46
O aabanin oksjen sensoru bozuk ariza isigi yakan bi araba :) serkan abi kendi soyledi arabam gitmiyo diye beyin ariza modunda diye arabani onlami kiyasliyosun simdi :) typer bu zaten ölusu gidiyo hala diyorum ortda bi idda yok :)
adam plaka vermek istemiyorum diyo sen isim veriyorsun.bence mesajını editle.
BurakCengizhanoğlu
08-06-2013, 13:49
Ben typerları karıştırmışım ya.
Maşşalah 106 ya diyoruz o halde :))
aLperTunga
08-06-2013, 13:50
açar sadece conta koyar geçersem bu seferde piston egzantrik var dersiniz kanka bu işin sonu yok :D
yok laa sen rahat ol ben kapak acılırken conta koyulurken video yapacam.herkes inanır merak etme valla gel Y ye conta koyalım :D dediğim gibi conta=10 boy koyalım zaten siz eksoz filtre böyle diyorsunuz.contadan sonrada contalı hali böyle deriz. :D
Yine diyorum eksoz filtre timing le hiç bir 106 böyle yürümez.;)
akşam telefonlaşırız.
typer arayı açmaya başlarken video bitiyor. Video tek taraflı gibi geldi bana konmasa da olurmuş... :)
Y 106 nın sahibine arabasına Maşallah , aynı ADA gibi enteresan yürüyor :)
cffsymbol
08-06-2013, 13:52
yok laa sen rahat ol ben kapak acılırken conta koyulurken video yapacam.herkes inanır merak etme valla gel Y ye conta koyalım :D dediğim gibi conta=10 boy koyalım zaten siz eksoz filtre böyle diyorsunuz.contadan sonrada contalı hali böyle deriz. :D
Yine diyorum eksoz filtre timing le hiç bir 106 böyle yürümez.;)
akşam telefonlaşırız.
Y kapak açılma partiside vercezmi bukadar merak konusuyken herkes gelmeli bence:D
tamamdır alper bekliyorum .
cffsymbol
08-06-2013, 13:55
typer arayı açmaya başlarken video bitiyor. Video tek taraflı gibi geldi bana konmasa da olurmuş... :)
Y 106 nın sahibine arabasına Maşallah , aynı ADA gibi enteresan yürüyor :)
videoda oynama kesme yok gerçekten diğer videoda farkındaysnız aynı yerde kesiliyo
yol gözükmüyo diye durdurmuş arkadaşlar öyle bişey yapmadım.
teşekkürler buarada :)
cffsymbol
08-06-2013, 13:56
Ep3 le bende denemek isterim bu aksam:)
2 de basarsan bende basarım umut senle :)
yunus_kg
08-06-2013, 14:06
maşallah ufuk gidiyor makina:) bu arada dönmedin senden haber bekliyorum deneme için:icon_tup:
BurakCengizhanoğlu
08-06-2013, 14:18
Bence birkez daha herkes kendini hazırlasında öyle deneyin :) Tartışma olmayacak şekilde..
SerhatA.
08-06-2013, 14:20
Y nin çiğeri bol galiba.. maşallah
cffsymbol
08-06-2013, 14:20
maşallah ufuk gidiyor makina:) bu arada dönmedin senden haber bekliyorum deneme için:icon_tup:
buakşam alperler gebze tarafından gelicekler valla yunus müsait olursanız sizde anadoluya gelebilirseniz senlede denemiş oluruz onlar için tekrar avrupa yakası zor olur . teşekkürler buarada :)
cffsymbol
08-06-2013, 14:21
Bence birkez daha herkes kendini hazırlasında öyle deneyin :) Tartışma olmayacak şekilde..
benim için sorun yok geçilceğimi bile bile zevkle denerim :)
106da ekstra bısı var gıbı bencede
o ep3 le vts le drag yapmıstım specler aynıydı tımıng yoktu bı söküktü vede kısa vardı sanırım hatırlamıyorum sonuc boleydı.ıkımızde 2yı kacırıyoruz tesaduf:D
type r vs vts drag by KSVTEC - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/type-r-vs-vts-drag_2062100.htm)
ilkerist
08-06-2013, 16:20
Yine mi? :D
yunus_kg
08-06-2013, 16:29
buakşam alperler gebze tarafından gelicekler valla yunus müsait olursanız sizde anadoluya gelebilirseniz senlede denemiş oluruz onlar için tekrar avrupa yakası zor olur . teşekkürler buarada :)
Bakalım duruma göre haberlesiriz gelebilirim belki.
berkayGLRN
08-06-2013, 16:32
Masalllah y gti dokturuyo yıne :)
Seside cok hos abı dısardan:)
ben y gti sahibi olsam inanmayan arkadasları alır dyno çıkarım dyno dan sonra bi deneme daha yaparım videoları çekerim buraya koyarım bu kadar insan yürümez diyor bi sen yürür diyorsun madem bu kadar insan bişey bilmiyor sen biliyorsun çık dyno göster millet de bilmiyorsa sussun sen konuşmaya devam et bu kadar tartışmaya gerek yok çözümü basit
kesinlikle art niyet yok bu 106 gti okunmuş :D
205 rodaj bitsin ilk deneyeceğim araba :D
Maşallah kardeşim y 106 ya iyki sana sattim kanka sorun konusu oldun :):)
abi 5 vakiti kaçırmıyor heralde iman power :)
Fatih YİGİT
09-06-2013, 00:01
Maşallah iki aracada ....
:icon_tup::icon_tup:
106 yla denemek isterim, bu akşamda çagırdık ama gelmedi. Müsait zaman da gelirde denersek sevinirim :)))
106 yla denemek isterim, bu akşamda çagırdık ama gelmedi. Müsait zaman da gelirde denersek sevinirim :)))
3 tane 106 vardi bizle 4 şekerpinara ciktik :) kalabalik oluruz diye yoksa neden denemeyelim :)
3 tane 106 vardi bizle 4 şekerpinara ciktik :) kalabalik oluruz diye yoksa neden denemeyelim :)
hmm anladım o zaman müsait bi zamanda haftaya falan inşallah :)
İns bizde bizde araba secme sikntsi yok ne olursa basiyoruz :)
hmm anladım o zaman müsait bi zamanda haftaya falan inşallah :)
ahhhahhah... :D atarlı gördüm seni.. :D
ahhhahhah... :D atarlı gördüm seni.. :D
olm deneyemedik kimseyle, bakalım görelim arbayı diye yani :D
olm deneyemedik kimseyle, bakalım görelim arbayı diye yani :D
öyle öyle ama baya değişmiş f e 106'larla yürürsünnn :D:hahaha:
öyle öyle ama baya değişmiş f e 106'larla yürürsünnn :D:hahaha:
bakıcaz nası yürücez :))
kadir jdm civic
09-06-2013, 12:28
bakıcaz nası yürücez :))
hacı kendine daha ciddi rakipler seçmelisin Y 106 senın dengin degil sen ef b16 ile dene çok daha iyi olur...
hacı kendine daha ciddi rakipler seçmelisin Y 106 senın dengin degil sen ef b16 ile dene çok daha iyi olur...
bakalım hacı haftaya kim gelirse artık, maksat muhabbet olsun :))
bu y 106, at206 ile yürüyen dime?
maşşallah.
Hikmet Gönül
10-06-2013, 00:01
Masallah ufuk.emegine saglik.
Kpro ep3 de cikmis basmis eglenmis helal olsun.herkez yapmaz.
cffsymbol
10-06-2013, 00:10
buhafta hem gebzeden hem avrupa yakasından arkadaşlarla sözleştik o yüzden bişey diyemedim sizede ama önümüzdeki hafta yine orda oluruz bu sefer deneyelim bikaç kere söylemiştin sanırım kusra bakma :)
Masallah ufuk.emegine saglik.
Kpro ep3 de cikmis basmis eglenmis helal olsun.herkez yapmaz.
eyvallah hikmet ustacım çok saol :)
buhafta hem gebzeden hem avrupa yakasından arkadaşlarla sözleştik o yüzden bişey diyemedim sizede ama önümüzdeki hafta yine orda oluruz bu sefer deneyelim bikaç kere söylemiştin sanırım kusra bakma :)
tamamdır memnun olurum haberleşiriz :)
meto_106gti
10-06-2013, 22:00
maşallah araçlara ama y şaşırtıcısın yıne