Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf V GTI vs. TIC Rs
gecen haftanin kopyasi gibi oldu bu kez rakip Golf V gti 240 hp civari.ertug a tesekkur ediyorum deneme icin.
daha oncede denemistik bu sefer biraz daha fazla tutundum sanirim :)
iyi seyirler.
clio rs : filitre , egzoz , yazilim , 15/61+kisa 5 , emme polish ,70 mm tb , ici sokuk , e10 yakit
golf gti : cai , turboback egzoz , booster performance yazilim
4pNFj2lhMxg
TIC Rs vs. Golf V GTI - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=4pNFj2lhMxg)
RS'te ses yalıtımı vardı sanırım, duruyor mu hala ? Ayrıca merak ettim rollere neden cupra ile gitmiyorsun :)
Arasts61
08-06-2013, 19:03
gecen haftanin kopyasi gibi oldu bu kez rakip Golf V gti 240 hp civari.ertug a tesekkur ediyorum deneme icin.
daha oncede denemistik bu sefer biraz daha fazla tutundum sanirim :)
iyi seyirler.
clio rs : filitre , egzoz , yazilim , 15/61+kisa 5 , emme polish ,70 mm tb , ici sokuk , e10 yakit
golf gti : cai , turboback egzoz , booster performance yazilim
4pNFj2lhMxg
TIC Rs vs. Golf V GTI - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=4pNFj2lhMxg)
Maşallah araçlara, kamera hakimiyeti de on numara bu arada :)
maşallah iki araca da..rs 5 atinca güzel devam etti :)
snan1910
08-06-2013, 19:07
İki aracada maşallah
Ama rs apayrı çok iyi yürüyor
maşallah araçlara rs başka ya sesine kurban :)
keyifli olmuş rs iyi tutunmuş gibi geldi bana :)
Ertug_T.
08-06-2013, 19:49
Teşekkürler herkese yorumları için sen iste her gün deneriz abi yine =) kısa 5 yaradı valla maşallah. Ciğer sesi bastırmış bizim güzelim egzoz sesini yahu :D
CeM öZeR
08-06-2013, 21:08
Maşallah RS'e :) İmreniyorum bu araca... 1.000 metre civarlarındaki rakıma rağmen sesi ve gidişi gerçekten başarılı... ;)
tdipower
08-06-2013, 21:11
rs e geçenlerde bindim çok iyi çeviriyor gerçekten sağlıklı yürüyen nadir rs lerden golf zaten gitmesi gerektiği gibi gitmiş ilerleyen günlerde ikinizlede capcanlı bir deneme istiyorum :) kocaman maşallah iki aracada
Maşallah iki aracada..Rs'e kısa 5 yaramış.Sesten bariz belli oluyor :)
GokhanErol
08-06-2013, 21:50
maşAllah yavrular keyifli olmus don lastigi spek auahshsh... :D
Ertug_T.
08-06-2013, 21:58
Tesekkurler herkese :) alkis rs e valla bendende :) Bizimkinin gideri zaten belli kisik yazilim 240hp 1400kg :)
Güzel deneme olmuş maşallah araclarA
chiefkadir
08-06-2013, 22:42
TIC a maşallah , kısa 5 iyi oldu ..Az daha güçlense çok daha faydasını görür :)
Ertuğcum senin arabanada maşallah
Arasts61
08-06-2013, 22:43
Tesekkurler herkese :) alkis rs e valla bendende :) Bizimkinin gideri zaten belli kisik yazilim 240hp 1400kg :)
Ertuğ sizin hakanla denemeniz var mı?
Sizinki baya çekişmeli olur bence
o nasi 5 yahu:D tam kivaminda masallah.
RafetAraç
08-06-2013, 23:23
5 gerçekten çok iyi
vayyy ibocum 5 e naptın öle yav :) 5 atınca devir kaçtan başlıyor ? çok iyi olmuş abi. arabanın bayılmadığı bariz belli...
Maşallah araclara
Rs in 5 i çok keyifliymiş
Maşallah kardeşim.
12.500 TL çalışır :D
Ertug_T.
09-06-2013, 05:27
Ertuğ sizin hakanla denemeniz var mı?
Sizinki baya çekişmeli olur bence
Yok abi denemedik hic :) zaten bir ayin 3-5 gunu cikariyorum arabayi ondada denk gelemiyo pek kimseyle :) uygun olursa deneriz elbet sorun degil ;)
Maşallah araçlara, kamera hakimiyeti de on numara bu arada :)
maşallah iki araca da..rs 5 atinca güzel devam etti :)
İki aracada maşallah
Ama rs apayrı çok iyi yürüyor
maşallah araçlara rs başka ya sesine kurban :)
keyifli olmuş rs iyi tutunmuş gibi geldi bana :)
Maşallah RS'e :) İmreniyorum bu araca... 1.000 metre civarlarındaki rakıma rağmen sesi ve gidişi gerçekten başarılı... ;)
masallah 2 aracada
Maşallah iki aracada..Rs'e kısa 5 yaramış.Sesten bariz belli oluyor :)
maşAllah yavrular keyifli olmus don lastigi spek auahshsh... :D
Güzel deneme olmuş maşallah araclarA
o nasi 5 yahu:D tam kivaminda masallah.
5 gerçekten çok iyi
Maşallah araclara
Rs in 5 i çok keyifliymiş
sagolun arkadaslar guzel yorumlariniz icin.
5 guzel oldu bide 6 olsa tam olacak :D
RS'te ses yalıtımı vardı sanırım, duruyor mu hala ? Ayrıca merak ettim rollere neden cupra ile gitmiyorsun :)
evet yalitim duruyo halen. en az 25 kilo extra agirligi var ama cok ugrastim sokmeye kiyamiyorum.
cupraylada baya deneme yaptim aslinda. clio gunluk kullanimdan cikti , cuprayada biri iki sey yaptim baktim oda gunluk kullanimdan cikmaya basliyo biraktim. gero taktim 63 luk supersprinti. iki aracla ugrasmak zor oluyo. bu halleriyle ikisininde zevki farkli.
rs in rollu zevkli cupranin gezmesi :)
rs e geçenlerde bindim çok iyi çeviriyor gerçekten sağlıklı yürüyen nadir rs lerden golf zaten gitmesi gerektiği gibi gitmiş ilerleyen günlerde ikinizlede capcanlı bir deneme istiyorum :) kocaman maşallah iki aracada
eyvallah haci sagolasin :D ben sizi mesgul etmeyim:D
TIC a maşallah , kısa 5 iyi oldu ..Az daha güçlense çok daha faydasını görür :)
Ertuğcum senin arabanada maşallah
sagolasin kadir abi kisa 5 white Rs in hatirasi ondan bi +5 beygiri var :D
vayyy ibocum 5 e naptın öle yav :) 5 atınca devir kaçtan başlıyor ? çok iyi olmuş abi. arabanın bayılmadığı bariz belli...
napalim haci tak etti canima bu 5 :D
7000 de atinca 6250 den devam ediyo:)
Maşallah kardeşim.
12.500 TL çalışır :D
eyvallah abi ama 13 duk ne oldu fiyat dusmus :D
maşallah. ses, gidiş çok güzel
maşşallah iki aracada ibonun rs gerçekten güzel yürüyor...
benim merak ettiğim bişey var golf e niye soft yazılımla biniyosunuz niye biraz daha açmıyorsunuz?
dönüp dönüp izliyorum ibo ses hakkaten iyi. bu arada senin yazılım kaç dönüyor? bu kısa 5 ile kaç km de giriyosun kesiciye. biraz fazla kısa gibime geldi ama ?
maaşallah beyler arabalarınıza Allah nazardan saklasın ;) dişe diş kana kan denemeler çok keyifli her zaman :) golf uzunda yinede affetmesede ibo kısa 5 dediğim gibi tam kıvam oldu ;)
Ertug_T.
09-06-2013, 12:33
benim merak ettiğim bişey var golf e niye soft yazılımla biniyosunuz niye biraz daha açmıyorsunuz?
Aslinda hic yazilim bile dusunmuyodum ben ama erhan filtre egzozdan sonra ufak bi guncel cekti. ama kesmemeye basladi artik biraz acicaz yada k04 yapabiliriz.
penguinhakan
09-06-2013, 13:08
Hala anlayamadın sanırım Fatih !
Maşallah bu arada araçlara...
Hala anlayamadın sanırım Fatih !
Maşallah bu arada araçlara...
neyi anlayamadım?
Aslinda hic yazilim bile dusunmuyodum ben ama erhan filtre egzozdan sonra ufak bi guncel cekti. ama kesmemeye basladi artik biraz acicaz yada k04 yapabiliriz.
bence k04 ü beklerken direk aç ne var ne yok k03 le derim boştan yere saklamaya gerek yok güçleri.
penguinhakan
09-06-2013, 13:26
neyi anlayamadım?
Arkadaşın konusunu kirletmeyelim şimdi.
Sen sordun diye yazmıştım ben de , herhalde bu kadar gücü orjinal turbo ile.
guwen_ar
09-06-2013, 13:28
Cok keyif verici tartismamiz bi deneme olmus en onemlisi :)
TIC verilen emeklerin karsiligini faZlasiyla gostermis:) gti ve rs e nazar degmesin..
bu kadar olmadığını bildiğim için inatla soruyorum zaten arabanın daha gideri var boştan yere kenarda duran min 30 35 hp var hiç bir artı yük vede masraf olmadan elinde olan 35 hp yi kullanmamak mantıksız geliyor açıkçası o yüzden soruyorum.
tamam madem öyle seni bitane audi tt ile dnetecem birebir aynı motor aynı sanzuman aynı kol pıston bwa veya axx motor kodu yani 200 hp lık..ama artk önce iddaya girmemiz lazım boş yere olmaz.
bu turboyla ne kadar guc cıkar sorusuna bu golf soft mu hard mı görecez nesine ????
civic@ef
09-06-2013, 15:49
maşallah keyfli olmş deneme
penguinhakan
09-06-2013, 15:59
tamam madem öyle seni bitane audi tt ile dnetecem birebir aynı motor aynı sanzuman aynı kol pıston bwa veya axx motor kodu yani 200 hp lık..ama artk önce iddaya girmemiz lazım boş yere olmaz.
bu turboyla ne kadar guc cıkar sorusuna bu golf soft mu hard mı görecez nesine ????
Ben biliyorum neyin hard neyin soft olduğunu , mesajımı bir daha oku.
Senin denetmene gerek yok biz deniyoruz zaten , denemek isteyen olursa teke tek gelir ikişer kişi bineriz arabaya deneriz , pm atabilir denemek isteyen.
Dün İstanbulda idim orda gördük yüklü polo gti ve donuna kadar sökük olanların ne kadar gittiğini.
Ben büyük büyük lokma yerim ama büyük konuşmam , hep başkaları idda eder.
Ayrıca ;
Forumdan parali yarismi teklif ediyorsunuz?Kime gore soft hard oluyor ?Stock turbosunu uzun omurlu kullanmak icin az basinc bastirarak az timingli bir yazilim yaptirmis olamazmi.Yazilimda en iyisi en hizli gidenimidir?
Arabasini yaptiran arkadasa saygisizlik yani bu baska bir sey degil isteyen istedigi yazilimi aracina attirir eger arac sahibini tatmin ediyorsa ne ala etmiyorsa zaten biraz arastirir kendine uygun olani tercih eder .
Hem benle niye denetmek istiyorsun arkadaşla deneyin işte ne güzel aynıı motor varmış
audilover
09-06-2013, 17:05
Duydugum en guzel Rs sesi kisa ile beraber inanilmaz olmus .Tam roll arabasi istanbulda bayagi can yakar...
Iki aracada masallah...
Ertug_T.
09-06-2013, 17:21
Konunun karismasina gerek yok turbom 145.000 de masallah..Masrafi gozum yemedigi icin bu sekilde bi yazilim olsun dedik erhanda boyle yapti.Bana keyifli geldi ve bir sure bindim keyfini surdum..Su an alistim ve kesmemeye basladi o yuzden yeni planlar olucak yakinda insallah.İs yogunlugumdan ugrasamiyorum sabah aksam yatiyo arac genelde hep.
maşallah araçlara tıc formunda yine :)
Maşallah araçlara :) Golf hızlı :) Rs istikrarlı :D
Ben biliyorum neyin hard neyin soft olduğunu , mesajımı bir daha oku.
Senin denetmene gerek yok biz deniyoruz zaten , denemek isteyen olursa teke tek gelir ikişer kişi bineriz arabaya deneriz , pm atabilir denemek isteyen.
Dün İstanbulda idim orda gördük yüklü polo gti ve donuna kadar sökük olanların ne kadar gittiğini.
Ben büyük büyük lokma yerim ama büyük konuşmam , hep başkaları idda eder.
Ayrıca ;
Forumdan parali yarismi teklif ediyorsunuz?Kime gore soft hard oluyor ?Stock turbosunu uzun omurlu kullanmak icin az basinc bastirarak az timingli bir yazilim yaptirmis olamazmi.Yazilimda en iyisi en hizli gidenimidir?
Arabasini yaptiran arkadasa saygisizlik yani bu baska bir sey degil isteyen istedigi yazilimi aracina attirir eger arac sahibini tatmin ediyorsa ne ala etmiyorsa zaten biraz arastirir kendine uygun olani tercih eder .
Hem benle niye denetmek istiyorsun arkadaşla deneyin işte ne güzel aynıı motor varmış
cunku arkadas konusmuyo sen cok konusuyosun.her lafin igneli bunu burda farketmeyecek bi adam mi var ?????
senin amacin o laflarinla polemik yaratmak.bende polemigine cevap veriyorum.o turbo o kdr gider daha gitmez dedin ben o turboyla o arabayi 7 boy gececek yani 35 hp fazla araba getirecem.azicik baskalarinin sozune itimat et artik bildigim bildik demekle araba yurumez konusmaklads yurumez merak ediosan getiriyim tt yi gor.
golf ede masalllah is daha cok inada binerse cikan turbom evde duruyo veriyim tak daha cok gidiyomu golf penguenhakan gorsun
Arasts61
09-06-2013, 18:49
İğneli olan nedir ? Arabanın gitmesi gerektiği gibi gitmediğini öne süren Hakan değilki?
Bu motordan 275 ps sağlıklı çıkar iddiası mı var şimdi?
audilover
09-06-2013, 19:03
Ayrıca ;
İğneli olan nedir ? Arabanın gitmesi gerektiği gibi gitmediğini öne süren Hakan değilki?
Yukardaki mesaji okuyunca bende igne vs goremedim aksine yarisan arkadasin emegine saygi gostermis ama mevzu hep donup dolasip ben daha uzaga iserime gittigi icin olabilir.
Hakan sagduyulu yazilar yaziyor son zamanlarda ama nedense adamin her yazdigindan polemik cikiyor..
yaa isi gucu brakip devamli foruma yazi yazamicam yemin ederim bktim herkese masallah banane kim ne kdr gitmis gitmemis .konu uzun isemek olsa zaten ben uzun isiyorum.fatih sormus nie soft??? penguen hakan demis zaten o kadar. bende demisim ki o kadar deil aksini iddaa eden varsa kanitlarim.bundan sen ne anladin.bi daha oku bakiyim
oyle bi idda olsa ben 400 hp binmem sen once neden bahsedilio onu anla motordan mi baska bseyden mi
audilover
09-06-2013, 19:16
yaa isi gucu brakip devamli foruma yazi yazamicam yemin ederim bktim herkese masallah banane kim ne kdr gitmis gitmemis .konu uzun isemek olsa zaten ben uzun isiyorum.fatih sormus nie soft??? penguen hakan demis zaten o kadar. bende demisim ki o kadar deil aksini iddaa eden varsa kanitlarim.bundan sen ne anladin.bi daha oku bakiyim
Sen kime yazdin bunu?
penguinhakan
09-06-2013, 19:26
Yazmayacaksan güle güle kardeşim , git kiminle neyini deniyorsan dene.
Ben yazdım adam demekki soft istiyor soft yapmış , daha neyin kafasını yaşıyorsun.
Senin arabanın K03 lü halini de hatırlıyorum yüklü roccoları ne kadar geçtiğini atayım istersen videoları bilgisayarımda var.
O zamanda polemik üstüne polemik yaratan benmiyimdim acaba.
İddaa diyorsan tak gel orjinal turbonu o zaman ne oluyor göstereyim sana , madem polemik istiyorsun al sana polemik.
Arasts61
09-06-2013, 19:29
oyle bi idda olsa ben 400 hp binmem sen once neden bahsedilio onu anla motordan mi baska bseyden mi
ben neden bahsedildiğini gayet ii anladım. motor derken turbo dahil konuşmuştum da sen benim sadece internalden bahsettiğimi nerden çıkardın? ayrıca sen bi sakin ol. 400 ps sana fena özgüven olmuş. köprüde yüz yüze baktıgımız insanlarla burda konuşurken de hafif saygı olsun. hakanı laf sokmak marifet oldu bakıyorum.
koprude farkli konusup burda farkli konusma o zaman ..ozguvenim yok benim giptayla takip ettgn herkez zaten arkdsm en kotu araba benimki.gt28 le bi tarafi kalkacak adam ben deilim.konunuj uzamasina gerek yok kopruye cikinca tkrar konusuruz.
K03 le 300 hp alanlar var 270 hp uzuunn uzuuunn binenler var araclar ve turbolar hakkinda pek bilmeden genis genis yorum yazmasak daha iyi olur.
Yazmayacaksan güle güle kardeşim , git kiminle neyini deniyorsan dene.
Ben yazdım adam demekki soft istiyor soft yapmış , daha neyin kafasını yaşıyorsun.
Senin arabanın K03 lü halini de hatırlıyorum yüklü roccoları ne kadar geçtiğini atayım istersen videoları bilgisayarımda var.
O zamanda polemik üstüne polemik yaratan benmiyimdim acaba.
İddaa diyorsan tak gel orjinal turbonu o zaman ne oluyor göstereyim sana , madem polemik istiyorsun al sana polemik.
yuklu rokko dedigin beyaz rokkoysa zaten benim rokkom kime kimi anlatiosun :) sari rokkoysa o da bnm arabamla yuruyen araba ayrica video stmana gerek en iyisine 6 7 boy atiyodum.k03 lu halimode iyi hatirlarsin senle ben denedim polemik olmasin diye de yazmadim arkamda kayboluyodun .cumle alemde buna sahit de iste ahhhhhhhh video cekme huyum yok ama benle yanyana giden tt var denemek istersen bi de onla videonu cekip atalim?
penguinhakan
09-06-2013, 19:49
K03 le 300 hp alanlar var 270 hp uzuunn uzuuunn binenler var araclar ve turbolar hakkinda pek bilmeden genis genis yorum yazmasak daha iyi olur.
Peki fatih bir soru soracam , bu kırmızı GTİ'in K03 lü halini hatırlıyor musun bilmiyorum.
Onda benim bildiğim birkaç defa yazılım denendi , birkaç defa el değiştirdi (aynı kişiler arasında sanırım.).
O zaman bu araba 300 hp miydi ,270 miydi yoksa 240 hp miydi ?
Ankarada K03 den 300hp alan var mı ?
Eğer sorunun cevabı 300hp ler civarı ise o denediği roccoları haşat etmesi lazımdı , eğer yok 240hp ise başka sorum yok , neden soft neden hard sorunun cevabı ortaya çıkacaktır.
Not : Varsa Ankara'da ben de merak ettim 300hp kimde var ?
Peki fatih bir soru soracam , bu kırmızı GTİ'in K03 lü halini hatırlıyor musun bilmiyorum.
Onda benim bildiğim birkaç defa yazılım denendi , birkaç defa el değiştirdi (aynı kişiler arasında sanırım.).
O zaman bu araba 300 hp miydi ,270 miydi yoksa 240 hp miydi ?
Ankarada K03 den 300hp alan var mı ?
Eğer sorunun cevabı 300hp ler civarı ise o denediği roccoları haşat etmesi lazımdı , eğer yok 240hp ise başka sorum yok , neden soft neden hard sorunun cevabı ortaya çıkacaktır.
Not : Varsa Ankara'da ben de merak ettim 300hp kimde var ?
Bu kirmizi gti ilk bendeydi bunu umite ben yazdirdim hosuma gitmedi bidaha yazdirdim sonra dogukan aldi..
Lafi uzatmiyacam bu arabanin k03 le haliyle ayni yuruyen k03 lu gene umitin yaptigi tt var o hala ayni setup ne zaman deniyoruz tarih ver go pro video cekelim burda izleyenler o arabanin kac hp olduguna karar verir.
Hatta golfcu arkadasda gelsin tam gormua oluruz hangisi kac hp
penguinhakan
09-06-2013, 20:01
yuklu rokko dedigin beyaz rokkoysa zaten benim rokkom kime kimi anlatiosun :) sari rokkoysa o da bnm arabamla yuruyen araba ayrica video stmana gerek en iyisine 6 7 boy atiyodum.k03 lu halimode iyi hatirlarsin senle ben denedim polemik olmasin diye de yazmadim arkamda kayboluyodun .cumle alemde buna sahit de iste ahhhhhhhh video cekme huyum yok ama benle yanyana giden tt var denemek istersen bi de onla videonu cekip atalim?
Senin yada bir başkasının olması değil mesele konuyu dikkatli oku , ben diyorum ki kırmızı GTI K03 iken sen miydi değil miydi , Sen de ise gücü neydi o zaman ? Ben senin araban yada ne yaptığını sormuyorum.
Biliyorum o videoları ama birşeyi unutuyorsun geçtiğinizi zannediğiniz arabanın PCV valfi bozukmuş , PCV valfi düzeldikten sonra ne olduğunu unutma derim. Gitmediğini adam gibi bildiğin arabayı soylemene gerek yok , herkes o zaman ki halimi de biliyor videoları hala mevcut , youtube daki hesabımda mevcut izleyebilirsin.
Gerçi ben sizinle artık bırak köprüyü aynı ortamda bulunmam , çünkü iftara atılıyor artık o ortamda, bir diğer konuda da atıp tuttun sonra aaaa ben yanlış hatırlıyorum dedin.Yine öyle olmasından korkuyorum.
penguinhakan
09-06-2013, 20:03
Bu kirmizi gti ilk bendeydi bunu umite ben yazdirdim hosuma gitmedi bidaha yazdirdim sonra dogukan aldi..
Lafi uzatmiyacam bu arabanin k03 le haliyle ayni yuruyen k03 lu gene umitin yaptigi tt var o hala ayni setup ne zaman deniyoruz tarih ver go pro video cekelim burda izleyenler o arabanin kac hp olduguna karar verir.
Hatta golfcu arkadasda gelsin tam gormua oluruz hangisi kac hp
Yani o araba özetle kaç hp idi.
Yani o araba özetle kaç hp idi.
240 hp idi sen onu boswer genis genis yazma ne zaman deniyoruz?
abi bura forum uzatmayim diye oyle dedim.benim senle denedgmi cumle alem biliyo.ayrica onemsemedgm icin hee bosver dedim gectim.pcv valfi ne gozunu seviyim aha sokup deneyim neye yariomus gor ya .ve sunu syleyim sana hic kimsnein hic bseyi bozuk deildi .hayal kuruyosun hayal.senin o dd plaka denedgm m3 lede ben denedim eski haliyle ister ina sor ister buna sor farketmez.k03 le 2.0 tfsi daha cok gidiyo sorun buysa ki bu kanitlarim ama bundan sonrakiler fotumdan sallamayla deil parayla ki sen inanasin.audi tt var denersen axx ya da bwa motor ne kdr gider gosteriyim.senle bu son polemigim bundan snra seninde dedgm gbi yanyana gelmenin bi anlami yok.
penguinhakan
09-06-2013, 20:11
240 hp idi sen onu boswer genis genis yazma ne zaman deniyoruz?
Tamam işte sorumun devamı , 240hp ise neden soft biniliyordu o zaman konu bu.
Tamam işte sorumun devamı , 240hp ise neden soft biniliyordu o zaman konu bu.
Ya sen harbi bos konusuyosun 240 da deil 200 hpydi ne zaman deniyoruz onu bi soyle?
penguinhakan
09-06-2013, 20:17
abi bura forum uzatmayim diye oyle dedim.benim senle denedgmi cumle alem biliyo.ayrica onemsemedgm icin hee bosver dedim gectim.pcv valfi ne gozunu seviyim aha sokup deneyim neye yariomus gor ya .ve sunu syleyim sana hic kimsnein hic bseyi bozuk deildi .hayal kuruyosun hayal.senin o dd plaka denedgm m3 lede ben denedi
m eski haliyle ister ina sor ister buna sor farketmez.k03 le 2.0 tfsi daha cok gidiyo sorun buysa ki bu kanitlarim ama bundan sonrakiler fotumdan sallamayla deil parayla ki sen inanasin.audi tt var denersen axx ya da bwa motor ne kdr gider gosteriyim.senle bu son polemigim bundan snra seninde dedgm gbi yanyana gelmenin bi anlami yok.
Zaten sen uzatmamak için yazıyorsun biliyorum , cümle alem neyi biliyor , konularımı okursan ben yaşadığım tüm sorunlarımı yazarım , ha şu anda geçildiğim arabaların da videosunu koyarım hiçbir yerim bozuk demem , çünkü arabamda sorun yok şu anda.
M3 le ne alaka bana ne ne yapıyorsan M3'e o benim sorunum değil , git şimdi denettir Erkan abi de Tüm Oto sevgilerini sunsun size.
PCV valfi bilmiyorsan araştır birde bir de forge recirculation valfi (N249 muadili olur kendisi) araştır , daha ne diyim ben sana.
Son olarak ; Siz insanlarin zekasiyla dalga gecmeye devam edin , size mutluluklar.
Arasts61
09-06-2013, 20:18
koprude farkli konusup burda farkli konusma o zaman ..ozguvenim yok benim giptayla takip ettgn herkez zaten arkdsm en kotu araba benimki.gt28 le bi tarafi kalkacak adam ben deilim.konunuj uzamasina gerek yok kopruye cikinca tkrar konusuruz.
bende farklı konuşma olmaz da, senle ne zaman konuştuğumuzu da hatırlamıyorum. gıptayla baktıgım araçlar filan demişsin, sen beni başka arkadaşla karıştırıyosun heralde. ayrıca her maşşalah dediğim araca gıpta vs olmuyo bende rahat ol. köprüde konuşalım ama önce tanışalım sonra konuşalım..
bak kardeşim o sarı rocco ile cem isimli bi arkadaşın beyaz revo roccosunun denemesini ben de çok ii hatırlıyorum. murat sana, istersen gti ı da getir deneyelim demişti. pazar gunu gündüz vaktiydi. sen de benim aracımın yazılımı soft ama deneriz hemen geliyorum demiştin. sonra da bu iki rocco yu da bi güzel geçmiştin.
o zamanda ben yorum yazmıştım. gti farkını göstermiş diye.
lafı nereye getircem? soft diyen de tek Ertuğ değilmiş yani:)
istersen o konuları arat ve bak bakalım soft yazmışmısın yazmamışmısın?
ayrıca hakanın bu eski denemelerini sürekli yüzüne vurmak nedir anlamıyorum??
ben soylıyım önce hakan ecufast yazılım attı. deneme yaptık. ilk 2 denemede o geçiyodu 3. cüde stok aracımla ben geçiyodum. hakanın başından geçen serüveni bu forumda bilmeyen mi kaldı.??
zırt pırt seni oyle geçiodum, boyle geçiodum muhabbeti açanlar farkında değiller ama komik durumu düşüyorlar zira o berbat giden aracı geçince kendi araçlarını hızlı gidiyor zannediyorlardı.
penguinhakan
09-06-2013, 20:23
Ya sen harbi bos konusuyosun 240 da deil 200 hpydi ne zaman deniyoruz onu bi soyle?
Ben boş konuşmam , boyle yaparak biryere varamayacağını öğretmeye çalışıyorum size.
Yooo ben gayet net hatırlıyorum , ısrarla biz soruyorduk sahibi arkadaşda soft bir yazılım var diyordu o kırmızı GTI in.
Doğukan denediği arabaları hatırlamaz ama benim dediğim tüm arabaların videosu mevcutttur.
Vido bu ; Galiba beyazı Fatih , kırmızıyı Doğukan sürüyordu , tam tersi de olabilir.
http://www.youtube.com/watch?v=xrjuJvA2p10
Ben boş konuşmam , boyle yaparak biryere varamayacağını öğretmeye çalışıyorum size.
Yooo ben gayet net hatırlıyorum , ısrarla biz soruyorduk sahibi arkadaşda soft bir yazılım var diyordu o kırmızı GTI in.
Doğukan denediği arabaları hatırlamaz ama benim dediğim tüm arabaların videosu mevcutttur.
Vido bu ; Galiba beyazı Fatih , kırmızıyı Doğukan sürüyordu , tam tersi de olabilir.
IMG 0433 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xrjuJvA2p10)
Bende sana hangi araba kac hp onu ogretecem sen boswer simdi biseyler ogretmeyi.
Son kez soruyorum tt yle ne zaman deniyoruz?senin araba 230 hp oda 240 hp bakalim sonuc ne olacak varmisin??
Bzimkide hard deildi tabiki hardi 300 hp oluyor methanolle falan istanbulda ozgunun yaptigi tt vardi 303 hp..
Bunlar bos tartismalar yola cik yola en iyi beygiri orda olceriz :)
konuyu zaten bizden baska okuyan da yok yazan da yok.valla gereksiz tartisiyoruz.kimse kimseyi burda anlamiyo telefonla bi yukari bi assa basim dondu.kim neyi savunuyosa yuz yuze konusalim yoksa burda sabaha kdr yazsam kimse anlamayacak
Arasts61
09-06-2013, 20:32
http://www.techturkey.com/forum/videolar/123629-06-gtu-beyaz-rocco-vs-sari-rocco-rovans.html
konu bu ....gti ın ne oldugu aşağıda yazıyor..
Patisever
09-06-2013, 20:39
ne kadar sağlıklı geliyor tıc'ın sesi
penguinhakan
09-06-2013, 20:40
Bende sana hangi araba kac hp onu ogretecem sen boswer simdi biseyler ogretmeyi.
Son kez soruyorum tt yle ne zaman deniyoruz?senin araba 230 hp oda 240 hp bakalim sonuc ne olacak varmisin??
Bzimkide hard deildi tabiki hardi 300 hp oluyor methanolle falan istanbulda ozgunun yaptigi tt vardi 303 hp..
Bunlar bos tartismalar yola cik yola en iyi beygiri orda olceriz :)
Niye denemek için heyecanlandınız ki !?
Önce sorularıma mantıklı cevap verin konunun özüne gelin.
Bu videodaki bu araç soft mu ? Niye soft ? Arabada turbo problemi varmıydı yok muydu ? Doğukana habire sorduğumuzda bunda turbo problemi var ondan soft biniyoruz diyor muydu demiyor muydu ? K04 takacam o zaman kadar bekleyecem diyor muydu demiyor muydu ?
Önce sakin olun , adam gibi yazın , alay etmeyin , araştırmadan sallamayın , ondan sonra deneme işini düşünün , farkettim deneyerek birşeyler kanıtlamak istiyorsunuz ama ben artık dediğim gibi önceki postlara bakabilirsin , sizinle denemem , tek şartla denerim o kırmızı Golf K03 takacak o şekilde , sonra gelecek teklif edecem benim paşa gönlüm razı olursa deneyecez.
İstanbulda Özgünün yaptığı araba meselesine gelince (Yaptığı arabaya lafım yok), ne güzel adam yapmış 300hp , önce İstabulda olayını idrak edeceksiniz orda ne çıkar burda ne çıkar güç diye , sonra yakıtlı mı yakıtsız mı , sonra sen nerden biliyorsun o arabanın sağlıklı yada sağlıklız 300hp lerde kaç km yürüdüğünü vs... diye uzatırım hem de sonuna kadar gider.
ne yaziyo ben anlamadim :) beyaz bnm arabam konu benim konum golf bnm arabam burdan neye bakiyim :)
Arasts61
09-06-2013, 20:43
ama herşeyi iki defa soyleyemem ki, biraz da sen çaba göstermelisin anlamak için :)
penguinhakan
09-06-2013, 20:45
http://www.techturkey.com/forum/videolar/123629-06-gtu-beyaz-rocco-vs-sari-rocco-rovans.html
konu bu ....gti ın ne oldugu aşağıda yazıyor..
Bence Doğukan ve Fatih beyin bilmem neyi yaşıyor aklıma gelmdi şimdi.
Bu konu cukkkkk oldu.
Niye denemek için heyecanlandınız ki !?
Önce sorularıma mantıklı cevap verin konunun özüne gelin.
Bu videodaki bu araç soft mu ? Niye soft ? Arabada turbo problemi varmıydı yok muydu ? Doğukana habire sorduğumuzda bunda turbo problemi var ondan soft biniyoruz diyor muydu demiyor muydu ? K04 takacam o zaman kadar bekleyecem diyor muydu demiyor muydu ?
Önce sakin olun , adam gibi yazın , alay etmeyin , araştırmadan sallamayın , ondan sonra deneme işini düşünün , farkettim deneyerek birşeyler kanıtlamak istiyorsunuz ama ben artık dediğim gibi önceki postlara bakabilirsin , sizinle denemem , tek şartla denerim o kırmızı Golf K03 takacak o şekilde , sonra gelecek teklif edecem benim paşa gönlüm razı olursa deneyecez.
İstanbulda Özgünün yaptığı araba meselesine gelince (Yaptığı arabaya lafım yok), ne güzel adam yapmış 300hp , önce İstabulda olayını idrak edeceksiniz orda ne çıkar burda ne çıkar güç diye , sonra yakıtlı mı yakıtsız mı , sonra sen nerden biliyorsun o arabanın sağlıklı yada sağlıklız 300hp lerde kaç km yürüdüğünü vs... diye uzatırım hem de sonuna kadar gider.
Inanirmisin bi kac satir okudum cikardigim sonuc senin i tt yle denemeye pek ... yemedi yemezde sonucu sen zaten bence gayet iyi biliyosun.arti senin o pasa gonlun isterseyi gec tamam diorum bizim araba yurumuyodu softtu millet 300 hp alir biz alamayiz bizim aldigimiz hali hazirda belli gel gorelim diyoruz onada lafi geveleyip duruyon...
alicancalis
09-06-2013, 20:55
Inanirmisin bi kac satir okudum cikardigim sonuc senin i tt yle denemeye pek ... yemedi yemezde sonucu sen zaten bence gayet iyi biliyosun.arti senin o pasa gonlun isterseyi gec tamam diorum bizim araba yurumuyodu softtu millet 300 hp alir biz alamayiz bizim aldigimiz hali hazirda belli gel gorelim diyoruz onada lafi geveleyip duruyon...
Fatii konu ne allahaşkına. Son 2 sayfayı okudum ama tam anlayamadım?:confused:
benim aklimada senin ne oldugun geliyo da yazmayim smdi burda dogru konus yaş iş mevki konusun atlatma bana.saygi istiosan duzgun konus
Bence Doğukan ve Fatih beyin bilmem neyi yaşıyor aklıma gelmdi şimdi.
Bu konu cukkkkk oldu.
Yani bu aklina gelmeyen sey herkezin tahmin ettigi seyse senin icin taligsiz bi aciklama olmus burdan fazla gideri sewmiyorum saygilar.
penguinhakan
09-06-2013, 20:58
Yooo ben gevelemiyorum , yazdıklarıma "adam" gibi cevap ver ondan sonra deneme konusunu ayrıca konuşacam senle.
Cevap verebilecek misin bekliyorum tek tek açıklayıcı olsun lütfen !
Neden orda o araç soft ?
ama herşeyi iki defa soyleyemem ki, biraz da sen çaba göstermelisin anlamak için :)
sen ne dion sayin abim cebim 0533 316 56 55 foruma yazmaya grk yok yanlis nese duzeltelim ara da
Yooo ben gevelemiyorum , yazdıklarıma "adam" gibi cevap ver ondan sonra deneme konusunu ayrıca konuşacam senle.
Neden orda o araç soft ?
o arabayi salla sen. senle bi 2.0 yuruyosa o araba softtur.hardini merak ediosan getiriyim dene? sen de buna adam gibi cevap ver
penguinhakan
09-06-2013, 21:04
Yani bu aklina gelmeyen sey herkezin tahmin ettigi seyse senin icin taligsiz bi aciklama olmus burdan fazla gideri sewmiyorum saygilar.
Dervişin fikri ne ise zikri de oymuş , ne geldi aklınıza bilmiyorum ama , sizin bu yaşadığınız şeyin tıbdaki karşılığı var "Beyin AMNEZİ" aklımda gelmedi o şekilde yazdım.
İşte konunun geldiği yer özeti bu onu açıklıyorum.
penguinhakan
09-06-2013, 21:05
benim aklimada senin ne oldugun geliyo da yazmayim smdi burda dogru konus yaş iş mevki konusun atlatma bana.saygi istiosan duzgun konus
Ne geldi aklınıza bilmiyorum ama , sizin bu yaşadığınız şeyin tıbdaki karşılığı var "Beyin AMNEZİ" aklımda gelmedi o şekilde yazdım.
Ama senin ne yazdığın güzel şeylerdir umarım.
penguinhakan
09-06-2013, 21:08
o arabayi salla sen. senle bi 2.0 yuruyosa o araba softtur.hardini merak ediosan getiriyim dene? sen de buna adam gibi cevap ver
Niye benim araba dyno mu ?
O konuyu okudun mu açtığın konuyu konun aslına dönmek ister misiniz ? Ben biliyorum soft yazılım hard yazılım da siz bilmiyorsunuz diye sabahtan beri anlatmaya çalışıyorum , adam gibi cevap oldu sanırım.
Neden orda o araç soft ?
Adam gibi derken :) ben burdan daha fazla yazmiyorum enkada genis genis konusuruz.
Daha sert yazilimli arabanin nasil gittiginide ibo bilir deneyen o sonucta
Bu neden o arac soft mevzusunun tek cevabi senle tt nin denemesiyle anlasilir geri kalan ne derse desin bos..yada seni gec diger golfcu arkadas yanlis anlamaz denemeyi kabul ederse oylede anlasilir.
ibo varmi sende bora rs le denedigin vudeo
Ertug_T.
09-06-2013, 21:42
Sikinti yok 10 gun sonra geliyorum ankaraya arabasi 230-240hp diyen 1.4 ler le deneyelim.sonra acalim basinci bidaha deneyelim soft mu hard mi..bizde kimseyi kandirmiyoruz burda bu arabanin daha cepte cok gucu var..Cnk nin k03 lu halinin nasil gittigini bn cok iyi biliyorum o yuzden kisik benim aracim bu cok belli! Gerginlige gerek yok sakin olalim :)
penguinhakan
09-06-2013, 21:43
Gördüğüm kadarıyla mesajarım hala anlamışamıyor.
Özetle soylemek istediğim kimsenin arabasını küçümsemek vs derdim yok eğer o şekilde anlaşılıyorsa hala.
Bir Golf 2.0 GTI sağlıklı bir şekilde yürümesi gereken limitlerin 240-250 hp ler olması gerektiğidir.
270hp de 300 hp alan yada alacak olan vardır ama şartları farklıdır ve Ankara gibi bir yerde bu iş zordur yapanı da tebrik ederim.
Burdan da lütfen ben bu arabayı geçerim arkadaş manası çıkartmayın gözünü seveyim.
Bu benim şahsi fikrimdir kimseyi bağlamaz.
Arasts61
09-06-2013, 21:49
beyler gereksiz uzatmayalım artık. doğukanla konuştuk aynı şeyleri soyluyoruz.
ben hakanın gti ları küçümsediğini düşünmüyorum. uzun dönem binilecek ve ömrünün belli bi miktarını tükettmiş bi turbo ile gti ların zaten 240 pslerde kullanılması çok normal. onun da fikri bu. bu araç 270-280 lerde olabilir ama ben de bunun çok sağlıklı olamayacağını düşünüyorum.
bahsedilen tt bu güçlerde olabilir ve uzun dönemdir de biniliyomuş galiba. istisnalar kaideyi bozmaz diyelim.:)
Ertug_T.
10-06-2013, 09:33
Yurtdisinda 300+ alanlarda var ama bencede cok saglikli degil..zaten amac 300+ ise kesinlikle care k04 veya gt28..Bosa k03 le kasmaya gerek yok :)
murat çelik
10-06-2013, 16:13
vaybe ortalık tsi gti karsılaştırmasına dönmüş araçlara masallah güzel yuruyorlar
maşallah. ses, gidiş çok güzel
dönüp dönüp izliyorum ibo ses hakkaten iyi. bu arada senin yazılım kaç dönüyor? bu kısa 5 ile kaç km de giriyosun kesiciye. biraz fazla kısa gibime geldi ama ?
maaşallah beyler arabalarınıza Allah nazardan saklasın ;) dişe diş kana kan denemeler çok keyifli her zaman :) golf uzunda yinede affetmesede ibo kısa 5 dediğim gibi tam kıvam oldu ;)
Cok keyif verici tartismamiz bi deneme olmus en onemlisi :)
TIC verilen emeklerin karsiligini faZlasiyla gostermis:) gti ve rs e nazar degmesin..
maşallah keyfli olmş deneme
Duydugum en guzel Rs sesi kisa ile beraber inanilmaz olmus .Tam roll arabasi istanbulda bayagi can yakar...
Iki aracada masallah...
Ne gidiyor be maşallah.
maşallah araçlara tıc formunda yine :)
Maşallah araçlara :) Golf hızlı :) Rs istikrarlı :D
ne kadar sağlıklı geliyor tıc'ın sesi
ibo varmi sende bora rs le denedigin vudeo
arkadaslar tek tek hepinize tesekkur ediyorum guzel yorumlariniz icin.
soft-hard yazilim davasi nerden acildi bilmiyorum ama ertugun golf bencede su an tam limitlerinde degil.
aslinda kim ne basinc bastigini soylerse kimin limitte kimin soft gittigi anlasilir.
dogukanin golf k03 lu son haliyle benim hesabima gore ertugun golften 2-3 boy daha hizliydi.
KingoAtmo
10-06-2013, 20:29
Konu nereye gelmiş,
Diren tic rs :)
Konu nereye gelmiş,
Diren tic rs :)
jj yi yapta gazlayalim haci bıktım turbo pesinde kosmaktan :D
murat çelik
10-06-2013, 21:50
İbo turbolu araçlar la gazlarken çok zevk alıyodun sıkıldı mı bizden olmuyor şimdi İbo
İbo turbolu araçlar la gazlarken çok zevk alıyodun sıkıldı mı bizden olmuyor şimdi İbo
tamam abi haftaya cordobayla cuprayi gazlayalim bakalim ne kadar zevk alacaksin :D
murat çelik
10-06-2013, 22:08
tamam abi haftaya cordobayla cuprayi gazlayalim bakalim ne kadar zevk alacaksin :D
vallah olur neden olmasın ne kadar tutunuyorum direkler felan saymam ben sen sayarsın haberin ola:D
vallah olur neden olmasın ne kadar tutunuyorum direkler felan saymam ben sen sayarsın haberin ola:D
deneriz abi arabani gorursun sende:D
murat çelik
11-06-2013, 22:53
Aslında iyide olur. Kardeş vallah deneyelim
Aslında iyide olur. Kardeş vallah deneyelim
bencede deneyin denk yürürsünüz heralde..:D
cordobaya inceden tıs lazım :D
murat çelik
12-06-2013, 16:40
cordobaya inceden tıs lazım :D
tıs olmadan neden yürüyeyim ki ayıra ayıra gider ibo mahset muhabbet olsun
İbonun rs e bi saplayın 4 5 boy aklı başına gelsin