Orijinalini görmek için tıklayınız : TE 106 vs Y 106 roll
Guzel geceydi gelen herkese tesekkur ederim masallah araclara
Specler ayni ve arka koltuklarimiz sokuk
TE 106 vs Y 106 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=09TrFvjj4Mk)
TE 106 vs Y 106 2 deneme - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_G2fbFUtS8Y)
aLperTunga
09-06-2013, 02:35
Çok Güzel Zevkli bir geceydi.maşallah araclarınıza.
09TrFvjj4Mk
_G2fbFUtS8Y
AslanMustafa
09-06-2013, 02:36
maşallah araçlarınıza.
araçlara maşallah ızmıte gelirseniz bizde deneyebiliriz....
Araclara masallah alper kanka ayni speclerde bi 106 bu kadar da iyi gidebiliyomus demekki he kardesim :):)
aLperTunga
09-06-2013, 02:47
Araclara masallah alper kanka ayni speclerde bi 106 bu kadar da iyi gidebiliyomus demekki he kardesim :):)
olm millet hep ciğerden bahsediyor ya bizim ki fazla ciğerli beee ;) benide ciğerci yaptılar sonunda :)
cffsymbol
09-06-2013, 03:10
maşallah TE ye güzel bi gece oldu buda bendeki diğer 2 denemeden olan videolar tam olsunlar ilk mesaja eklersen sevinirim kardeşim:)
bide specleride eklersen daha anlaşılır olsun.
xVwaGVj7lAk&feature=youtu.be
IMG 0631 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xVwaGVj7lAk&feature=youtu.be)
f5AI2yecGqo
IMG 0630 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=f5AI2yecGqo)
buda dışardan kısa ama teke tek video
B4bQYZ90aj4&feature=youtu.be
cffsymbol
09-06-2013, 03:17
olm millet hep ciğerden bahsediyor ya bizim ki fazla ciğerli beee ;) benide ciğerci yaptılar sonunda :)
bu göz kırpmalar falan hep bi kıllandırıyo alper :D
Te guzel gidiyo maşallah :) ama bizle ayni specde olmadgini sizde iyi biliyosnuz bizde o yag basinci bos yere tavan yapmaz ;) stcok bi 106 yi bekliyelimde sogusun diye ilk defa sizden duydum :) yine soyluyorum TE ye masallah :)
specler aynı arabalar aynı giderleri aynı ikisine maşallah
kadir jdm civic
09-06-2013, 09:33
üstteki iki video ile daha sonra konulan video hangisi dogrudur birinde kafa kafaya birinde ise 4 boy olur sebeb nedir?
deneyen tüm araçların maşallahı var gördüm araçlarınızı çiçek gibi allah kaza bela vermesin....
Kanka masallah boncuga
Is dolayisiyla guzel bi geceyi kacirdik desene :)
cRc Ramo
09-06-2013, 09:52
maşallah araçlara, specler Y 106 ile eşit benim gördüğüm.
ayrıca gece vedalaşamadık ist. sapağını görünce daldık :) k.bakmayın.
Maşallah araçlara specler yazılırsa performanslar daha ıyı değerlendırılır
TE fazla zorlanmamış baya ciğerli anlaşılan diğer Y gti da sorunmu var acaba aynı speclerde bukadar geri düşmesi normal mi ?
judgeGTI
09-06-2013, 11:05
maşallah araçlara ilk 2 videoda y şişmiş sanırım, ondan gidememiş. conta mı var kapak mı taşlı ?
TE 106 da yag skntisi vardi dunde soylenmis zaten arkadaslara nie burda hala degisik yerlere cekiliyo anlamiyorum
hasanerel106
09-06-2013, 11:26
maşallah araçlara gerçek ciğerli belli olmuş f/e/ timing li bi araç bu kadar yürür zaten :) diğer 106 cılar satsın arabaları hepsi ciğersiz yazık
Masallah araclara bu konu karisir :D
Te guzel gidiyo maşallah :) ama bizle ayni specde olmadgini sizde iyi biliyosnuz bizde o yag basinci bos yere tavan yapmaz ;) stcok bi 106 yi bekliyelimde sogusun diye ilk defa sizden duydum :) yine soyluyorum TE ye masallah :)
kullandığın yağ göre değişir tavan yapması veya sabit kalması
deniyen araçlara maşh. nazar değmesin.....
aLperTunga
09-06-2013, 12:36
bu göz kırpmalar falan hep bi kıllandırıyo alper :D
ufuk bende tik var ;) ;)
aLperTunga
09-06-2013, 12:44
bak ne güzel işte yeni bişey öğrenmiş oldun.castrol mobil gibi yağarda bu sorunu cok yaşadım bende.gecenlerde de contalı arabada hararet sorunu olur dediniz.şimdide yağ sıcaklığımı oldu.yağ sıcaklığı tamamen kullanılan yağla alakalı.
TE 106 da yag skntisi vardi dunde soylenmis zaten arkadaslara nie burda hala degisik yerlere cekiliyo anlamiyorum
kullandığın yağ göre değişir tavan yapması veya sabit kalması
deniyen araçlara maşh. nazar değmesin.....
evet dün gece dosthane bir deneme yaptık.konuşulması gereken aklınızda soru işaretleri varsa burada yüzyüze konuşalım dedim.Forumda yazılması gereken şeyler varsa burada konusalım daha anlaşılır olur..melihinde dediği gibi bende dün gece söyledim kullanılan yağa göre değişiyor yağ sıcaklığı.
guwen_ar
09-06-2013, 13:11
Ep3 un gectigi kadar gecmis TE 106 Y 106 yi.bu dahada ilginc :D
orhan_guney
09-06-2013, 13:16
ilk ve ikinci video arasında baya fark var yarım boy veya 1 boy değil yani, yağ sıcaklığı bu kadara fark ettirirmi ? bu arada iki aracada maşallah alper viteslerin on numara.
aLperTunga
09-06-2013, 13:31
ilk ve ikinci video arasında baya fark var yarım boy veya 1 boy değil yani, yağ sıcaklığı bu kadara fark ettirirmi ? bu arada iki aracada maşallah alper viteslerin on numara.
Orhan, evet videolar arasında fark var 5. vites TE cok iyi zaten.çok sağlıklı indiriyor 5 i.kullandımız yağ castrol magnatec 10/40 4bin km felan oldu zaten normal bir yağ 3binden sonra bozulmaya başlıyor ve cok cabuk ısınıyor.bu hafta yagını değişeceğiz.başka yağ kullanacağız artık castrol 5 sene kullandım 5 para etmez benim gözümde.aracı ben kullanmıyorum ben video çekiyorum.
orhan_guney
09-06-2013, 13:36
eywallah :)
Orhan, evet videolar arasında fark var 5. vites TE cok iyi zaten.çok sağlıklı indiriyor 5 i.kullandımız yağ castrol magnatec 10/40 4bin km felan oldu zaten normal bir yağ 3binden sonra bozulmaya başlıyor ve cok cabuk ısınıyor.bu hafta yagını değişeceğiz.başka yağ kullanacağız artık castrol 5 sene kullandım 5 para etmez benim gözümde.aracı ben kullanmıyorum ben video çekiyorum.
kadir jdm civic
09-06-2013, 14:04
benım anladığım kadarıyla hem bu videolardan hemde diğer videolardan Y 106 bu zamandan önce denediği araçların güzel bir bakıma gitmesi ve ayarlanması lazım çünkü onlar pek saglıklı gitmıyorlarmış bu yüzende Y 106 nın motorunda extra malzemeler varmış anlaşılıyor ve Y 106 da normal saglıklı bir 106 nasıl gitmesi gerekiyorsa öyle gitmiş.
Birde Te nin speclerinin farklı olduğunu ima eden arkadaşlar var ben Te nin specleri hakkında bilgi sahibi degilim ama gözümle gördüğüm seyi söyliyeyım Umut kardeşimizin VB plakalı f h e li stock vtec ile denediler 230 km lere kadar kafa burun gittiler.
Umut kardeşimede burdan saygılar aracı hakkında konuşuyorum hakkını helal etsin.
Te 106 cok bakimli ve guzel araba
Haftada 1 kere cikiyor bazen hic
Bakimlari zamaninda ve erken yapiliyo diyeblirim
Ama yag zamani gelmisti usta dolu oldugu icin beklenildi
Onceden deneme olucak diye dun mecbur cikildi yani yanlis anlasilmasin diye
F.e.h vtecler te 106'yi hic gecemedi
Y 106 nin bakimlari yapilsin tekrar denenir
cffsymbol
09-06-2013, 15:25
öncelikle arkadaşlar ilk koyulan videolar ilk denemeler benim koyduklarım sonraki videolar şişme problemim yok zaten öyle bi problem olmuycağını arkadaşlar söylemişlerdi ama yağ ısınma oldu yağ bakımları yapılsın te nin yine deneriz sıkıntı yok oda bi tartışma konusu olmasın.
ben hem te yle hem bh yle denedim tek çizgiydi ama te ve bh nin tavan yapmıştı bende dedğin gibi öğrenmiş oldum yağ markalarının farkettiğinden sizde bunca sene 106 kullandınız hep beraber öğrenmiş olduk okana soruyim ne yağ koymuş sizede söylerim :)
cffsymbol
09-06-2013, 15:34
maşallah araçlara ilk 2 videoda y şişmiş sanırım, ondan gidememiş. conta mı var kapak mı taşlı ?
ilk videolar ilk denemeler sonradan benim koyduklarım sonraki denemelerimiz yani sonradan açıldı diyelim biz ona yada te contalı o şişti :)
cffsymbol
09-06-2013, 15:40
üstteki iki video ile daha sonra konulan video hangisi dogrudur birinde kafa kafaya birinde ise 4 boy olur sebeb nedir?
deneyen tüm araçların maşallahı var gördüm araçlarınızı çiçek gibi allah kaza bela vermesin....
ikiside aynı gece yani arkadaşın geçtiklerini koyduğu video bende diğer denemelerimizi ekledim böyle devam ediyo denemeler
teşekkürler buarada :)
cffsymbol
09-06-2013, 16:07
3 haftada kaç deneme yapmışız bakım zamanımız bizimde gelmiş kanka tartışma yaratmayalım boşver ;)
Guzel bi bakima girer yine denenir Y ile :)
cffsymbol
09-06-2013, 16:17
Guzel bi bakima girer yine denenir Y ile :)
videolar bölümü Y lerle dolu baksana canını aldık arabanın biraz tatil ve iki lastiği haketti :D
Fazlasiyla kanka :) videolar bolumunde Hep Y millet dicek Yinemi :D
Ah benkardesim ya contali araba da yag sicakligi yukselmiyomuymus? Yani he yapmayin ben conta var demiyorum kisa var demiyorun aracinizda ama contali da 30 gane 106 ile roll yaptim kullandim yag sicakligin yukselir hatta ist uste 4. 5 kere deneme yap siser yurumez bi yerlerden yag atar bunu bilmek cokda zor degilki yani gecen videolarda y 106 da o var bu var diye yaziyodu herkez beni aryodu kanka nabtin arabaya diye simdi te 106 y den hizli ortada te 106 da da ne var mi dememiz lazim masallah mi dememiz lazim ki ? Maşallah iki aracada yaglari yeni alin eski yaglardan kurtulun :):):)
İki aracada maşAllah :) te gitmesi De duruşda kusursuz bi araba benim gözümde :) ikisinde aracının tekerine taş değmesin :)
cffsymbol
09-06-2013, 16:47
Ah benkardesim ya contali araba da yag sicakligi yukselmiyomuymus? Yani he yapmayin ben conta var demiyorum kisa var demiyorun aracinizda ama contali da 30 gane 106 ile roll yaptim kullandim yag sicakligin yukselir hatta ist uste 4. 5 kere deneme yap siser yurumez bi yerlerden yag atar bunu bilmek cokda zor degilki yani gecen videolarda y 106 da o var bu var diye yaziyodu herkez beni aryodu kanka nabtin arabaya diye simdi te 106 y den hizli ortada te 106 da da ne var mi dememiz lazim masallah mi dememiz lazim ki ? Maşallah iki aracada yaglari yeni alin eski yaglardan kurtulun :):):)
öyleymiş kanka markadan dolayı yükselirmiş :):) alper benimkini kendi gözleriyle gördükii te sadece benle denedi tavan yaptı bh sadece benle denedi tavan yaptı ben ikisiyle denedim hiç durmadan tek çizgi güzel yağ koymuşşun kanka :D
benım anladığım kadarıyla hem bu videolardan hemde diğer videolardan Y 106 bu zamandan önce denediği araçların güzel bir bakıma gitmesi ve ayarlanması lazım çünkü onlar pek saglıklı gitmıyorlarmış bu yüzende Y 106 nın motorunda extra malzemeler varmış anlaşılıyor ve Y 106 da normal saglıklı bir 106 nasıl gitmesi gerekiyorsa öyle gitmiş.
Birde Te nin speclerinin farklı olduğunu ima eden arkadaşlar var ben Te nin specleri hakkında bilgi sahibi degilim ama gözümle gördüğüm seyi söyliyeyım Umut kardeşimizin VB plakalı f h e li stock vtec ile denediler 230 km lere kadar kafa burun gittiler.
Umut kardeşimede burdan saygılar aracı hakkında konuşuyorum hakkını helal etsin.
Kardes sıkıntı yok rahat ol sen olanı gördüğünü söylüyorsun te ile denedigimizde it dalası gibiydi arabalar bi te 106 burun çıkarttı bi ben seninde dediğin gibi 230 larda bıraktık denemeyi tekrardan Y 106 yasa TE 106 maşAllah
kadir jdm civic
09-06-2013, 17:15
Kardes sıkıntı yok rahat ol sen olanı gördüğünü söylüyorsun te ile denedigimizde it dalası gibiydi arabalar bi te 106 burun çıkarttı bi ben seninde dediğin gibi 230 larda bıraktık denemeyi tekrardan Y 106 yasa TE 106 maşAllah
sagolsın kardeşim. şahsen denemenizi isterim stock vtecin nekadar gittiğini cigerin ne olduğu görülsün bir kez daha.
VB vtec suana kadar gördügüm stock motorda en iyi giden vteclerden biridir.
tesekkur ederim herkese tekrar soyluyorum guzel geceydi yagin degisim zamani geldi degistircegim motul deneyecegim .aksam soyleyeceginiz brsey varsa burda soyleyin forum da farkli seyler olmasin dedik ama oldu genede saglik olsun tartsimayi sevmem Y 106 masallah guzel yuruyor :)
Kardesim tsk ederim vb de cok iyi giden vtec masallah diyelim tekrar denemeler cok zevkli olmustu seninle :)
belkide alttaki videolarda 5. vites yok kısa olmuş videolar ondan da olabilir araç sahibinin dediği gibi şişmişte olabilir.
cffsymbol
09-06-2013, 21:34
belkide alttaki videolarda 5. vites yok kısa olmuş videolar ondan da olabilir araç sahibinin dediği gibi şişmişte olabilir.
5.vites yok evet ama dikkatli izlediğinizde aradaki farkı anlıycaksınız diğerlerşnde daha erken çıkıyo sadece 5.in eksik olması değil ordaki fark ben o gece kaç arabayla denedim videolar bölümünden takip ederseniz ben hiç durmadan te ve bh yle denedim yaklaşık 9 kere ama arabam şişmedi hep aynıydı.
cffsymbol
09-06-2013, 21:43
tesekkur ederim herkese tekrar soyluyorum guzel geceydi yagin degisim zamani geldi degistircegim motul deneyecegim .aksam soyleyeceginiz brsey varsa burda soyleyin forum da farkli seyler olmasin dedik ama oldu genede saglik olsun tartsimayi sevmem Y 106 masallah guzel yuruyor :)
te ye de maşallah serkan kardeşim ama artı bişey söylemedik yağ sıcaklıkları burda kimse kimseyi kandırmasın işi bilenler farkındadır 4 kere denedik arabayı soğutalım dediniz ben hiç durmadan ramazanında araba contalı onlada 4 kere denedim etti 8 ama yağ sıcaklığı sabit ben inanmıyorum speclerimizn aynı olduğuna ;) buarada 60 lık boruylada maşallah iyi çeviriyo.
ufuk aklina takilan birsey varmi diye sordugumuzda birsey demedin de niye burdan simdi yag isinmaz da bilmem ne de falan diyorsun ??
cffsymbol
09-06-2013, 21:56
ufuk aklina takilan birsey varmi diye sordugumuzda birsey demedin de niye burdan simdi yag isinmaz da bilmem ne de falan diyorsun ??
alpere inandınmı şimdi contasız olduğuna dedim koluna girdim hatırlıyosan bişey demedi arabanın sahibi orda dedi kardeşim
alperle arandaki muhabbet beni baglamaz kardesim gelip bana sorabilirdin soracagini
Bu isler bole seko yuzyuze bise yok klavyeden baslar hersey
Nyse biz sonuca bakalim :)
cffsymbol
09-06-2013, 22:02
alperle arandaki muhabbet beni baglamaz kardesim gelip bana sorabilirdin soracagini
sende yanımızdaydın toplanmıştık zaten specler aynı dediniz hep , yani filtre egsoz mu demek oluyo bu yoksa conta filtre egsozmu bişey söylemediniz , sanada deneyelim bidaha dedim sana gidicez dedin çektiğin videoların tamamını koysaydın daha güzel olurdu serkan kardeşim ;)
cffsymbol
09-06-2013, 22:03
Bu isler bole seko yuzyuze bise yok klavyeden baslar hersey
Nyse biz sonuca bakalim :)
sonuç 5 denemenin 2 videosunu koymakla olmuyo klavye haliyle çalışır ;)
İBRAHİM_MEY_GTİ
09-06-2013, 22:04
Ne 106 ymış be videolar bölümü fulll Y 106 :)
Ulan özledim EV latı:)))
cffsymbol
09-06-2013, 22:05
Ne 106 ymış be videolar bölümü fulll Y 106 :)
Ulan özledim EV latı:)))
hahah aynen kanka bende ona şaşırıyorum Y mi king yoksa Y yle deneyenlermi anlamadım :D
sonuç 5 denemenin 2 videosunu koymakla olmuyo klavye haliyle çalışır ;)
Hic sordun mu video nerde yada niye eklemiyosunuz diye belki sorun var belki bisey oldu ilk once garantiye al ondan sonra buraya yaz bence
cffsymbol
09-06-2013, 22:07
Hic sordun mu video nerde yada niye eklemiyosunuz diye belki sorun var belki bisey oldu ilk once garantiye al ondan sonra buraya yaz bence
:) rahat rahat geçilenler burda diğerlerindemi sorun var :)
sende yanımızdaydın toplanmıştık zaten specler aynı dediniz hep , yani filtre egsoz mu demek oluyo bu yoksa conta filtre egsozmu bişey söylemediniz , sanada deneyelim bidaha dedim sana gidicez dedin çektiğin videoların tamamını koysaydın daha güzel olurdu serkan kardeşim ;)
ufuk specler ayni diyoruz filtre egsozmu yoksa conta filtre egsozmu diyorsun senin arabada conta var sanirim ki aklin karisiyor ??
cffsymbol
09-06-2013, 22:11
ufuk specler ayni diyoruz filtre egsozmu yoksa conta filtre egsozmu diyorsun senin arabada conta var sanirim ki aklin karisiyor ??
valla bende yok serkan ben her konuda speclerimi yazıyorum siz contalı olduğuna inanıyosunuzya inandığınız speclermi diye soruyorum siz contalı diye yorumluyosunuz çünkü konu açarken specler aynı yazmak yerine y gti filtre egsoz timing te 106 filtre egsoz yazarsan veya yazabilrsen daha mantıklı olur
Tuh agzindan kacirdi ya :)
ufuk ben senin arabana nerde contali dedim bana bi soylermisin?
cffsymbol
09-06-2013, 22:14
ufuk ben senin arabana nerde contali dedim bana bi soylermisin?
senin arabanın speclerini alper söyledi bana aynı yaa diye sen konuşmadın zaten alperde y 106da contanın kesinlikle olduğu konusunda emin e burdanda senin arabanda contalı demeye çıkıyo mevzu
Te ye maşallah kanka herzamanki gibi formunda.
alper emin sen yok diyorsun sahibini falan anlatiyorsun kapak acilmamis falan filan kesin yok diyorsun ama alper ayni diyince benim araba contali oluyor
Kanka senin cikisini dusunemiyorum ucak savar gibi olucak :)
cffsymbol
09-06-2013, 22:23
alper emin sen yok diyorsun sahibini falan anlatiyorsun kapak acilmamis falan filan kesin yok diyorsun ama alper ayni diyince benim araba contali oluyor
alper y contalı diyo kardeşim.. ben ne dersem böyle yürümez diyo inanmıyosa kendi bildiğini okuyosa buda onun düşüncelerini contalı yapar speclere gelincede aynı olur.
sagol kanka sende olsaydin keske dun
Ufuk kardes ben bise farkettim su conta mevzusu son donemlerde sana soruldugunda hep gulucuklu yorumlar attin cevaplarinda he diyeblrdin sempatik biriyim eyw ama olmayan biseyi nie hep gulerek karsiliosun.benm arabamda mesela egzantrik var dicekler ben yok oldugunu biliorum karsi cikmam mi hatta moralim bozulur ama sen cok farkli daavraniosun dikkatmi cekti yazdim yanlis anlasilmasin kesin var yada yok demiorum
cffsymbol
09-06-2013, 22:31
Ufuk kardes ben bise farkettim su conta mevzusu son donemlerde sana soruldugunda hep gulucuklu yorumlar attin cevaplarinda he diyeblrdin sempatik biriyim eyw ama olmayan biseyi nie hep gulerek karsiliosun.benm arabamda mesela egzantrik var dicekler ben yok oldugunu biliorum karsi cikmam mi hatta moralim bozulur ama sen cok farkli daavraniosun dikkatmi cekti yazdim yanlis anlasilmasin kesin var yada yok demiorum
artık gülüyorum çünkü ben bu denemeleri bişey uğruna yapmıyorum hırs yapmıyorum enazından benim gülmem dalga geçiyorum manasında değil kimse inanmıyo bana nedesem her konu bi tartışma yani videolar bölümünün ana sayfasına bakarsan anlarsın neden gülerek konuştuğumu :)
ben herkese durumu anlattım moralimi niye bozuyim ben emin olduktan sonra problem yok
artık gülüyorum çünkü ben bu denemeleri bişey uğruna yapmıyorum hırs yapmıyorum enazından benim gülmem dalga geçiyorum manasında değil kimse inanmıyo bana nedesem her konu bi tartışma yani videolar bölümünün ana sayfasına bakarsan anlarsın neden gülerek konuştuğumu :)
Artik guluyorum demissin ama gulmedigin bi post varmiki goremedim ama
cffsymbol
09-06-2013, 22:35
Artik guluyorum demissin ama gulmedigin bi post varmiki goremedim ama
gülüyorum diye contamı var yani ayrıca ne konuda gülüyorum onuda anlamadım bidahakine smile kullanmam öyle anlaşılcaksa
gülüyorum diye contamı var yani ayrıca ne konuda gülüyorum onuda anlamadım bidahakine smile kullanmam öyle anlaşılcaksa
Iste disardan insanlar ilk ne goruyosa onlari anliyolar
Suan benm izlenimlerimi belki bi cok insan dusunmustur
Ne goruyosam onu soyluorum
ykavcioglu
09-06-2013, 22:40
maşallah TE 106 ya, formundan hiiç düşmedi..
cffsymbol
09-06-2013, 22:48
Iste disardan insanlar ilk ne goruyosa onlari anliyolar
Suan benm izlenimlerimi belki bi cok insan dusunmustur
Ne goruyosam onu soyluorum
benim için sıkıntı yok kardeşim ben kimseyi inandırmak için uğraşamam veya kimseyi kandırmak için uğraşamam uğraşmamda isteyen istediğini düşünür kimseyi engelleyemem ben . ne sen beni tanırsın ne ben seni senin inandığını ben nası değiştirebilirim yaklaşımın veya tespitin biraz komik ben söyliyceğimi söyledim kaç tane konum var okuyup takip ettiysen herkese laf anlattım inanmıyolar daha napabilirim yasmı tutuyim
Yaginizi degistirin gencler bidahaki denemede isinmasin :D hatta Y gtideki yagdan koyun hic isinmiyo nasil yagsa :)
sizde bilmiyorsunuz ki ne oldugunu yoksa alir deneriz ;)
benim için sıkıntı yok kardeşim ben kimseyi inandırmak için uğraşamam veya kimseyi kandırmak için uğraşamam uğraşmamda isteyen istediğini düşünür kimseyi engelleyemem ben . ne sen beni tanırsın ne ben seni senin inandığını ben nası değiştirebilirim yaklaşımın veya tespitin biraz komik ben söyliyceğimi söyledim kaç tane konum var okuyup takip ettiysen herkese laf anlattım inanmıyolar daha napabilirim yasmı tutuyim
Yas tutmaniza gerek yok
Ilk bastada soledm zaten yanls anlasilmasin diye
Farkli gordugum herseyi yazmakta ozgurum
Arabana laf yada kotulemek adina biseyde yazmiyorum
Tamam inandirmak zorunda deilsin ama arabanda conta yok diosun biz var düşünüyoruz madem arabanda yok icin rahatmi olucak ben sahsen rahatsiz olurum
Sen smdi susup kabulleniosan ben bindan farkli bisey cikartirim bende bole dusunuyorum cok ince detay var ama
cffsymbol
09-06-2013, 23:00
sen istiyosan ben öğrenirim kardeşim gizli bi yağ yok arabada
Yaginizi degistirin gencler bidahaki denemede isinmasin :D hatta Y gtideki yagdan koyun hic isinmiyo nasil yagsa :)
Hala konuyu deisik yerlere cekmeye calisiyosunuz anlamiorum sizi
Te nin yag skntiydi yag sknti olmasa daha iyi gidicekti ve sizi dha cok geccekti dogrumudr bunu dmek istedinz herhalde :)
cffsymbol
09-06-2013, 23:04
Yas tutmaniza gerek yok
Ilk bastada soledm zaten yanls anlasilmasin diye
Farkli gordugum herseyi yazmakta ozgurum
Arabana laf yada kotulemek adina biseyde yazmiyorum
Tamam inandirmak zorunda deilsin ama arabanda conta yok diosun biz var düşünüyoruz madem arabanda yok icin rahatmi olucak ben sahsen rahatsiz olurum
Sen smdi susup kabulleniosan ben bindan farkli bisey cikartirim bende bole dusunuyorum cok ince detay var ama
aa ağzından kaçırdı diye bi ifademi özgürlük ;)
içim niye rahat olmasın kardeşim hastamı ediyim kendimi hayatta daha önemli şeyler var düşünmek için, her konuda onumu anlatıcam ben hiç susmadım her konuda var zamanın varsa diğer konuların konuşmalarınıda oku yani ne diyim ben sana istiyosan olmadığını sanada anlatıyım inanıcakmısın anlatcaklarıma inanmıycaksın bukadar insan işi bilmiyomu yazcaksın sende herkes gibi bu yani olay :)
cffsymbol
09-06-2013, 23:05
Te nin yag skntiydi yag sknti olmasa daha iyi gidicekti ve sizi dha cok geccekti dogrumudr bunu dmek istedinz herhalde :)
yok ozaman diycezki aynı speclerdeki araba değilmi bunlar nası bukadar fark olur TE de kesin bişeyler var :D
Biz neyin ne oldugunu iyi biliyoruz ilk defa 106 kullanmiyoruz serkan kardesim contalida kullandik contasizda :) 28 EE 106 tida da conta vardi senle ayni sorunu yasiyodum emin ol ama yagdan degil contadan ;)
yok ozaman diycezki aynı speclerdeki araba değilmi bunlar nası bukadar fark olur TE de kesin bişeyler var :D
bende derim ki cigerli bu cigerli yorulmamis gazlanmamis :D
Biz neyin ne oldugunu iyi biliyoruz ilk defa 106 kullanmiyoruz serkan kardesim contalida kullandik contasizda :) 28 EE 106 tida da conta vardi senle ayni sorunu yasiyodum emin ol ama yagdan degil contadan ;)
bi yasima daha girdim conta hararet yaptiriyordu simdi yag basincimi firlatiyor :D
cffsymbol
09-06-2013, 23:07
bende derim ki cigerli bu cigerli yorulmamis gazlanmamis :D
bizde yok olamaz contalı diye baskı yaptıkmı tamamdır bu iş :D
Kimse konuyu baska yere fln cektgi yok kardesim alper ne diyodu f/e 106 bole gtmesi imkansiz te o zaman bu specle nasil gidiyo :) alper elinin altindaki araba F/e boyle gidiyodu ve bilmiyodu bu zamana kadar oylemi ;)
cffsymbol
09-06-2013, 23:09
bi yasima daha girdim conta hararet yaptiriyordu simdi yag basincimi firlatiyor :D
herşeyi fırlatır serkan sonra sağa çekip soğutursun çok sıkıştırmamak gerek yağ ısınır contayı yakar falan mazallah
aa ağzından kaçırdı diye bi ifademi özgürlük ;)
içim niye rahat olmasın kardeşim hastamı ediyim kendimi hayatta daha önemli şeyler var düşünmek için, her konuda onumu anlatıcam ben hiç susmadım her konuda var zamanın varsa diğer konuların konuşmalarınıda oku yani ne diyim ben sana istiyosan olmadığını sanada anlatıyım inanıcakmısın anlatcaklarıma inanmıycaksın bukadar insan işi bilmiyomu yazcaksın sende herkes gibi bu yani olay :)
Farkindaysaniz ben bu isi biliorum diye bisey yazmadm ;)
Konuya farkli bi yerden girdm dusundugum seyi soledm
Boynunuza bicak dayamadm zaten conta var die;)
Dusundgum sei soledm sizde cevap verdinz bu kasr basit
cffsymbol
09-06-2013, 23:11
Farkindaysaniz ben bu isi biliorum diye bisey yazmadm ;)
Konuya farkli bi yerden girdm dusundugum seyi soledm
Boynunuza bicak dayamadm zaten conta var die;)
Dusundgum sei soledm sizde cevap verdinz bu kasr basit
saygılar kardeşim :icon_tup:
Kimse konuyu baska yere fln cektgi yok kardesim alper ne diyodu f/e 106 bole gtmesi imkansiz te o zaman bu specle nasil gidiyo :) alper elinin altindaki araba F/e boyle gidiyodu ve bilmiyodu bu zamana kadar oylemi ;)
Smdi alper f.e 106 boyle gidemez dedi diye heryerde bolemi bilinmesi gerekiyo belki alper yanlis biliyo olamaz mi ;)
Sen yagi degstrince bu sorun gecegine inaniyomusun peki ?
herşeyi fırlatır serkan sonra sağa çekip soğutursun çok sıkıştırmamak gerek yağ ısınır contayı yakar falan mazallah
siz tecrubelisiniz bu konuda biz bilmiyoruz zaten ;)
ufuk daha yazmicam ne yazsam bos cunku dunde soledim sevmiyorum bu muhabbetleri o yuzden burda soleyin dedim ama neyse yarin is var ben kacar eglencenize bakin iyi geceler
cffsymbol
09-06-2013, 23:17
siz tecrubelisiniz bu konuda biz bilmiyoruz zaten ;)
ufuk daha yazmicam ne yazsam bos cunku dunde soledim sevmiyorum bu muhabbetleri o yuzden burda soleyin dedim ama neyse yarin is var ben kacar eglencenize bakin iyi geceler
bütün videoları ve specleri yazsaydın kardeşim bi problem olmazdı ;)
saygılar iyi geceler
Smdi alper f.e 106 boyle gidemez dedi diye heryerde bolemi bilinmesi gerekiyo belki alper yanlis biliyo olamaz mi ;)
Sen jel satmaya devam et kardesim :) eski konularimizi takip ettysen ne demk istedigimi anlarsin ;)
Sen jel satmaya devam et kardesim :) eski konularimizi takip ettysen ne demk istedigimi anlarsin ;)
Yancilkta guzel bise dimi :)
Yancilkta guzel bise dimi :)
Kimsenin yancilik yaptgi falan yok lafini bil ole konus ;)o gece denerken arabadki sen degildin bendim ;)
Lafini bil ole konus derken?
Sen dha deminki postunda jelini felan sat ne demek soylermisin ayip yapan sensin konuyu farkli yerlere cekme
Ayrica jelde satarim istedigimide yaparim ekmek parasi ama sen ne anlarsin sadece dalga gecici syler yazrsn kendince ama bilmzsinki kucuk dustugunu nyse siz buyuksunuz en iyi sizsiniz
cffsymbol
09-06-2013, 23:28
Lafini bil ole konus derken?
Sen dha deminki postunda jelini felan sat ne demek soylermisin ayip yapan sensin konuyu farkli yerlere cekme
beyler lütfen yaa bide siz başlamayın tamam uzatmayın bitsin arkadaşım o gece bütün konuya hakim olduğu için yorum yapıyo sen daha dışardan gözetler gibi yazmalısın bakımları zamanında yapılıyo ama yağ değişimi yapılmamış demek değil mevzu sende o akşam orda olsaydın sende onun gibi yorum yapabilirdin ama abartmaya gerek yok maşallah deyin bitsin
Konuyu ve kimin ne yazdigini bilmeden yazdgin icin yazdim ;) konuyu dagitma ozele gel saygilar :)
İki aracta birbirine denk araclar ikiside muammali :)
Masallah
Hikmet Gönül
09-06-2013, 23:30
Masallah trnin hizlilarina:)
beyler lütfen yaa bide siz başlamayın tamam uzatmayın bitsin arkadaşım o gece bütün konuya hakim olduğu için yorum yapıyo sen daha dışardan gözetler gibi yazmalısın bakımları zamanında yapılıyo ama yağ değişimi yapılmamış demek değil mevzu sende o akşam orda olsaydın sende onun gibi yorum yapabilirdin ama abartmaya gerek yok maşallah deyin bitsin
Kardes sizde baslamayin diyosunuz ama bana alinti deil diger arkadasa yapman lazim yok jel satmaya devam et dio lafmi smdi bu soylermisn bana ayip deil mi
Biz laf sokmasini bilmiyormuyuz kimse kendini farkli yerde görmesin
cffsymbol
09-06-2013, 23:38
Kardes sizde baslamayin diyosunuz ama bana alinti deil diger arkadasa yapman lazim yok jel satmaya devam et dio lafmi smdi bu soylermisn bana ayip deil mi
Biz laf sokmasini bilmiyormuyuz kimse kendini farkli yerde görmesin
kusura bakma kardeşim ama sende bana aynı şekilde bi ifade kullandın ağzından kaçırdı cevabınla dalga geçercesine onun için karşındaki içinde aynı şeyleri düşünmelisin öyle bi ifade kabul etmiyosan kendi arkadaşınla bana laf atarcasına öyle bi ifade kullanmıycaksın laf sokarak hiç biyere varamayız sabaha kadar sokarız birbirimize en güzeli eyvallah deyip geçicez konuştukça uzar bu mevzular
beyler iyice boku çıkmış uzatmanın anlamı yok te hep iyi giden bi araç zaten
ufuk kardeşim yağ sıcaklıgı inan her araba da aynı denk gelmiyor
saxo vts le 1 sene gazladım hiç sorun yaşamadım aynı gece 10 15 kere bastıgım halde
106 yı aldım 3 4 deneme tavan yapıyordu hemen gittik alper kardeşim tavsiyesi ile yağı onun söyledıgı marka aldım ve bıdaha yaşamadım aynı sorunu
kusura bakma kardeşim ama sende bana aynı şekilde bi ifade kullandın ağzından kaçırdı cevabınla dalga geçercesine onun için karşındaki içinde aynı şeyleri düşünmelisin öyle bi ifade kabul etmiyosan kendi arkadaşınla bana laf atarcasına öyle bi ifade kullanmıycaksın laf sokarak hiç biyere varamayız sabaha kadar sokarız birbirimize en güzeli eyvallah deyip geçicez konuştukça uzar bu mevzular
Haklsiniz ben size bise demiyorum
Dogrudur soledm ama sizde sabahtan beri yag konusuyla ilgili dalga geciyosunuz diger konullardada yazmissiniz nyse konuyu uzatmayalim ben ozurumu dilerim.o laf icin sadece
Ama o arkadasin yaptgi ayip siz deil o arkadas ozur dilicek
Nyse konu uzamasin herkez yptigi ayipla kalir
cffsymbol
09-06-2013, 23:48
Haklsiniz ben size bise demiyorum
Dogrudur soledm ama sizde sabahtan beri yag konusuyla ilgili dalga geciyosunuz diger konullardada yazmissiniz nyse konuyu uzatmayalim ben ozurumu dilerim.o laf icin sadece
Ama o arkadasin yaptgi ayip siz deil o arkadas ozur dilicek
Nyse konu uzamasin herkez yptigi ayipla kalir
kısmet olursa gebze tarafına gelicez inş tanışır yüzyüze konuşuruz yağıydı contasıydı bitmez bu sevda yeşillik oluyo işte gayet güzel benim tarafımdan eğlenceli atışmalar herkes eğlensin bence :)
kısmet olursa gebze tarafına gelicez inş tanışır yüzyüze konuşuruz yağıydı contasıydı bitmez bu sevda yeşillik oluyo işte gayet güzel benim tarafımdan eğlenceli atışmalar herkes eğlensin bence :)
Bekleriz kardesim buyrun gelin
O arkadasida yaninda getir ona iki lafim var :)
cffsymbol
09-06-2013, 23:53
Bekleriz kardesim buyrun gelin
O arkadasida yaninda getir ona iki lafim var :)
o hep benle kardeşim oda gelir :)
aLperTunga
09-06-2013, 23:59
ulan konu nereye gelmiş böyle.valla boş yere tartışıyorsunuz.kimsenin inanıp inanmama konusunda mecburiyeti yoktur.Ama ben yine diyorum specler aynı :D
Ufuk senin gibi adam zor bulunur bu camiada. ;) o kadar efendi birisin ki seni yalancılıkla bile suclayamıyorum,bişey diyemiyorum.tartışmıyorum bile seninle. zaten tartışmayada gerek yok.yüz yüze bakıyoruz herzaman.
cffsymbol
10-06-2013, 00:03
ulan konu nereye gelmiş böyle.valla boş yere tartışıyorsunuz.kimsenin inanıp inanmama konusunda mecburiyeti yoktur.Ama ben yine diyorum specler aynı :D
Ufuk senin gibi adam zor bulunur bu camiada. ;) o kadar efendi birisin ki seni yalancılıkla bile suclayamıyorum,bişey diyemiyorum.tartışmıyorum bile seninle. zaten tartışmayada gerek yok.yüz yüze bakıyoruz herzaman.
ah specler specler :D
eyvallah alper sende öylesin gerçekten ama videolarda yorum yapmasaymışın keşke açık açık deşifre ediyosun bizi çok darıldım sana öyle boymu sayılır :D
aLperTunga
10-06-2013, 00:05
ah specler specler :D
eyvallah alper sende öylesin gerçekten ama videolarda yorum yapmasaymışın keşke açık açık deşifre ediyosun bizi çok darıldım sana öyle boymu sayılır :D
ya napıyim canım sıkıldı bari boy sayayım dedim.arada maşallah felan :D
cffsymbol
10-06-2013, 00:07
ya napıyim canım sıkıldı bari boy sayayım dedim.arada maşallah felan :D
sen copilotluk yapma alper zaten ağırsında sadece maşallah diycek biri çeksin bidahakine :D
aLperTunga
10-06-2013, 00:09
sen copilotluk yapma alper zaten ağırsında sadece maşallah diycek biri çeksin bidahakine :D
co pilotluk bana göre değil zaten sağ tarafta oturmaya alışkın değilim.bekleyin 1 ay içinde geliyorum yanınıza.Bozuyorum benim arabanın kızlığını :)
cffsymbol
10-06-2013, 00:12
co pilotluk bana göre değil zaten sağ tarafta oturmaya alışkın değilim.bekleyin 1 ay içinde geliyorum yanınıza.Bozuyorum benim arabanın kızlığını :)
yapta senlede bi 3 korna yapalım alper bekliyoruz :)
y gti sahibi sen stock diyorsun millet bişeyler var diyor bi sen biliyorsun kimse bilmiyor şimdi denediğin arac sana stock diyor sen inanmıyorsun arabana maşallah boyasına güvenen güneşe çıkar dyno senin işini çözer çözüm basit
cffsymbol
10-06-2013, 08:00
y gti sahibi sen stock diyorsun millet bişeyler var diyor bi sen biliyorsun kimse bilmiyor şimdi denediğin arac sana stock diyor sen inanmıyorsun arabana maşallah boyasına güvenen güneşe çıkar dyno senin işini çözer çözüm basit
Stock demiyoki veya diyemiyoki ayni specler diyo aradaki fark bu ayrica ben onun arabasina stock degil demedim siz boyle ima ediyosaniz siZde boylesiniz diyorum
Ikı aracada masallah :)
Sonunda y gtidan daha cıgerlı bı araba cıkmıs gecmıs y gtı masallah :D
cffsymbol
10-06-2013, 11:16
Ikı aracada masallah :)
Sonunda y gtidan daha cıgerlı bı araba cıkmıs gecmıs y gtı masallah :D
İcinde sigara dahi icilmeyen ciger :D
yokmu perde isteyen 106dan anlamiyom ben :D
truerider
10-06-2013, 14:19
yacco competition 15w50 bu yag guzel ama turkiyede bulunurmu bilmem
alacağım yağ belli koyduktan sonra inanmayan ark ları da yanıma alıp gazlıcam beraber görelim bakalım :)
alacağım yağ belli koyduktan sonra inanmayan ark ları da yanıma alıp gazlıcam beraber görelim bakalım :)
O günü bana da haber verir misin bende gelim Zaten Y gti ile denemek istiyordum :) bende görüm gerileme var mı araçta ?
seninle istediğin zaman çıkar deneriz kardeşim arabanın işlerini bi halledeyim konuşuruz
seninle istediğin zaman çıkar deneriz kardeşim arabanın işlerini bi halledeyim konuşuruz
Tamam kardes :)
meto_106gti
10-06-2013, 21:58
araclarr cok fazla gıdıyorr ızmmıtee bı 106 buluşmasaı yapılmalı bızde burdan gelırızz daha zevklı olabılırr burdakı 106 laa denemelerımız
Selcuk_RoL
10-06-2013, 22:15
Ya bsy demiyim diyorum:)ama bnm anlamadigim bu "yag sicakligi , yag sicakligi" lafidir gidiyor anasini satiyim nerden cikariyorsunuz ya? Ben 106 ta ne kadar yapilicak setup varsa hepsiyle gazladim standrt ripo 52 53 custom pistonlu kollu itb li emmeli gomelli hic yag isinmadi ve en az bu agir setuplarda dahil bi 4 5 kere sikmisimdir ustuste denemelerde ve bir isinma olmuyor? ( sadece bir kere radyatorum tikaliydi oda 2. 3. Denemede sisiyordu araba ) ornek REG106 - JB106 denemesi bu yag sicakligi mevzusu cok komik ben EK 106 varken conta kisa filtre son susturucu olarak esenlerden atasehir ve tekrar geri esenler deneye deneye git gel yapardik mami abiyle biz hic isinma gormedik?
Ya bsy demiyim diyorum:)ama bnm anlamadigim bu "yag sicakligi , yag sicakligi" lafidir gidiyor anasini satiyim nerden cikariyorsunuz ya? Ben 106 ta ne kadar yapilicak setup varsa hepsiyle gazladim standrt ripo 52 53 custom pistonlu kollu itb li emmeli gomelli hic yag isinmadi ve en az bu agir setuplarda dahil bi 4 5 kere sikmisimdir ustuste denemelerde ve bir isinma olmuyor? ( sadece bir kere radyatorum tikaliydi oda 2. 3. Denemede sisiyordu araba ) ornek REG106 - JB106 denemesi bu yag sicakligi mevzusu cok komik ben EK 106 varken conta kisa filtre son susturucu olarak esenlerden atasehir ve tekrar geri esenler deneye deneye git gel yapardik mami abiyle biz hic isinma gormedik?
arabam ısındı yeni moda abi :)
Arkadaslar cok iddali yagdan kaynaklaniyomus hersey nasil bi yagsa :)
aLperTunga
10-06-2013, 22:27
Arkadaslar cok iddali yagdan kaynaklaniyomus hersey nasil bi yagsa :)
arkadaşım ortamı gerecek yorumlar yapma!inanmıyorsan çık gel şimdi çıkaralım arabayı yağ ısınana kadar basalım yağ sıcaklığına bak.sonrada sabaha kadar takılalım sabah erkenden yağı değiştirip birde öyle sıkalım aradaki farkı gör sonrada sus birdaha bu yağ konusunda yorum yapma olur mu?
arkadaşım ortamı gerecek yorumlar yapma!inanmıyorsan çık gel şimdi çıkaralım arabayı yağ ısınana kadar basalım yağ sıcaklığına bak.sonrada sabaha kadar takılalım sabah erkenden yağı değiştirip birde öyle sıkalım aradaki farkı gör sonrada sus birdaha bu yağ konusunda yorum yapma olur mu?
kımsenın ortamı gerdıgı falan yok bak;)doru soylenı dokuz koyden kovarlar:icon_tup:
aLperTunga
10-06-2013, 22:30
selçuk bu konuyu hatırlarsan senınle konuşmuştuk.hangi yagda ısınıyor hangi yağda ısınmıyor diye tecrübe ettiğimi anlatmıştım sana.ne casrtol nede baş bir yağ fabrikası benim babamın değil.neden yağ markalarını savunayım dimi?ben bunu yıllarca castrolde yaşadım ama hiç arayış içine girmemiştim son 3 seneye kadar.şuanda hiç sıkıntı yaşamıyorum 3 senedir yaşamadım da.ama castol kullandığım zaman hep aynı şey oluyor demiştim sana.ayrıca TE dede suanda castrol var ve yağ yeni değil.
aLperTunga
10-06-2013, 22:33
kımsenın ortamı gerdıgı falan yok bak;)doru soylenı dokuz koyden kovarlar:icon_tup:
tamam ben sana istediğini verecem cık gel işte, araba cumartesiden beri garajda yağı değişmedi.sıkalım gece sabahta yağcıya gidelim içinden cıkan yağa bak ve koyacağımız yağı gör sonra gece sıktığımızın 3 katı fazla sıkalım sabah.aradaki sıcaklık farkını gör.sen doğru söylemiyorsun ki dokuz köyden kovulasın.Ben lafımın arkasındayım inanmayan kim varsa cıksın gelsin.
gelıcez gelıcezde herseyın yerı ve zamanı var :)
Alper su konusan arkadas o gece yaninizda olan cocuk deilmi
Madem bu kdr sorusu varmis o gun nie solememis
Alper su konusan arkadas o gece yaninizda olan cocuk deilmi
Madem bu kdr sorusu varmis o gun nie solememis
Iyı geceler athem kardesıım aleykum selam:D
aLperTunga
10-06-2013, 22:38
gelıcez gelıcezde herseyın yerı ve zamanı var :)
bak kardeşim öyle atarlı tutarlı konuşma yok gelecez melecez ne olacak geleceksinde ne olacak içimizden mi gececeksin yaracakmısın bizi hayırdır imalı imalı???? adam gibi sana çık gel diyorum.madem bu kadar iyi biliyorsun 106yı cık gel ben her türlü iddaaya varım.madem bu kadar içine dert oldu orda herkese söyledim söylemek istediğiniz kafanıza takılan bişey varsa burada söyleyin forum ortamında olmasın demedim mi?
Iyı geceler athem kardesıım aleykum selam:D
O sendemi burdasin dunku yerden devam etmek istiosun herhlde:)
Gebzeye bekleniosun :)
bak kardeşim öyle atarlı tutarlı konuşma yok gelecez melecez ne olacak geleceksinde ne olacak içimizden mi gececeksin yaracakmısın bizi hayırdır imalı imalı???? adam gibi sana çık gel diyorum.madem bu kadar iyi biliyorsun 106yı cık gel ben her türlü iddaaya varım.madem bu kadar içine dert oldu orda herkese söyledim söylemek istediğiniz kafanıza takılan bişey varsa burada söyleyin forum ortamında olmasın demedim mi?
sen bu konusmadan ne ıma anladın yada ne atar anladın:) nıe bu kadar sınırlendgınede anlam veremdım acıkcası :icon_tup:
O sendemi burdasin dunku yerden devam etmek istiosun herhlde:)
Gebzeye bekleniosun :)
bugun degıl be athemcım hafta sonu ıns:D
aLperTunga
10-06-2013, 22:48
sen bu konusmadan ne ıma anladın yada ne atar anladın:) nıe bu kadar sınırlendgınede anlam veremdım acıkcası :icon_tup:
bak kardeşim ben böyle forum ortamında yazılıp çizildimi dayanamıyorum.her şeyi yüz yüze konuşmayı severim.benim parmaklarım iyi değil bu konuda.ben yatıryorum aha buda numaram 0554 587 14 25 .gece uyku tutmazsa aklına TEEEEE gelirse ara beni uyanır TE yi garajdan cıkarırım.sende görürsün neyin ne oldugunu.Dediğim gibi ben HER TÜRLÜ İDDAYA VARIM BU GECE!!!şimdi yatıyorum.
bugun degıl be athemcım hafta sonu ıns:D
Smdi gelin ya hafta sonuna kadr bisey yapariz yaglaa ilgli felan sonra inanmazsinz :)
bak kardeşim ben böyle forum ortamında yazılıp çizildimi dayanamıyorum.her şeyi yüz yüze konuşmayı severim.benim parmaklarım iyi değil bu konuda.ben yatıryorum aha buda numaram 0554 587 14 25 .gece uyku tutmazsa aklına TEEEEE gelirse ara beni uyanır TE yi garajdan cıkarırım.sende görürsün neyin ne oldugunu.Dediğim gibi ben HER TÜRLÜ İDDAYA VARIM BU GECE!!!şimdi yatıyorum.
iyi gecler :icon_tup:
Selcuk_RoL
10-06-2013, 22:52
selçuk bu konuyu hatırlarsan senınle konuşmuştuk.hangi yagda ısınıyor hangi yağda ısınmıyor diye tecrübe ettiğimi anlatmıştım sana.ne casrtol nede baş bir yağ fabrikası benim babamın değil.neden yağ markalarını savunayım dimi?ben bunu yıllarca castrolde yaşadım ama hiç arayış içine girmemiştim son 3 seneye kadar.şuanda hiç sıkıntı yaşamıyorum 3 senedir yaşamadım da.ama castol kullandığım zaman hep aynı şey oluyor demiştim sana.ayrıca TE dede suanda castrol var ve yağ yeni değil.
Bnm ne te ye nede y ye lafim x abc fark etmez kanka dediklerini hatirliyorum bende sana soyledim hep castrol kullandik bizde hic sikinti yuzu gormedik diye hatirlatsan?
Ben y nin sahibinin dedigine takildim hep yag cubugu lafi geciyorda ona guldum yoksa araba sogutulur piskolojiye iyi gelir:)
mami_makinen
10-06-2013, 22:53
Nedir bu iddaa ?
Selcuk_RoL
10-06-2013, 22:56
Nedir bu iddaa ?
Abi:) iddadan haberim yokta biz hic sicaklik sorunu yasadikmi ya sehir sehir gazladikta o kadar? Ben yazdim yukarda esenler atasehir arasi ful deniyorduk git gel hic bisey oldugu yoktu?
Nedir bu iddaa ?
o gece ıkı tane 106 ıle denendi ıkısnınde yag cubukları fırladı yolda durduk te nın sogumasnı bekledık ıkısıne yagdan kaynaklanıyomus sanırım:confused:
mami_makinen
10-06-2013, 22:59
Abi:) iddadan haberim yokta biz hic sicaklik sorunu yasadikmi ya sehir sehir gazladikta o kadar? Ben yazdim yukarda esenler atasehir arasi ful deniyorduk git gel hic bisey oldugu yoktu?
Yorumunu okudum o yüzden bişey yazmadım sen gereken ne varsa yazmışsın :icon_tup:
En son olarak şunu söyliyim EK 106 non kontağını kapatmadan 1500 km yol yaptım ne yağı ısındı nede araba şişti
Yorumunu okudum o yüzden bişey yazmadım sen gereken ne varsa yazmışsın :icon_tup:
En son olarak şunu söyliyim EK 106 non kontağını kapatmadan 1500 km yol yaptım ne yağı ısındı nede araba şişti
. :icon_tup:
brs_odbs
11-06-2013, 07:21
Maşallah araçlara Artık şu sıkıntılar çözülsünde sonra tekrar deneyin bu olaylarda sona ersin artık
fl rs bi derdin varsa ara 0545 258 29 58 bu konuyada bida kendini bilmez saçma sapan yorum yazma ok?
PiscocuK
11-06-2013, 07:39
Hayir araba sahipleri efendi efendi yaziyor..(benim olayda da oyle oldu) ama bu sak sak cilar koru korune yorum yapiyor bende buna anlam veremiyorum
Benimle olan denemede de 40 soru sordum birine cvp vermediler..burda da alper cik gel diyor cvp yok ama farkli yorum var
Y yada te yada a b c x y z gidiyorsa gider ve bu da gozle gorulur.birakin bu sak sak islerini artik
cffsymbol
11-06-2013, 08:27
mevzu nerelere gelmiş böyle yaa üzücü ..
gebzede durduğumuzda ne varsa burda konuşalım burda halledelim dediler orda konuştuk ettik ama orda konuşmadığımız benim takıldığım konu 5 denemenin 5ininde çekilmesi ama sadece 2 tanesinin koyulması artı olarak spec yazılmaması specler aynı diye bi spec yok benim arabamın specleri filtre egsoz madem öyle y 106 filtre egsoz te 106 filtre egsoz yazılcaktı neden yazılmadı veya yazılamadımı? sabah serkan aradı görüştük hallettik durumu ben geçildim diye dert yapmadım umrumda değil ama bukadarı ayıp gerçekten
madem eksik cevaplar var benim bunu ikinci yazışım kimse cevap vermedi bu konuşmama vermeyinde gene uzayıp gidicek serkan yağını değiştirsin tekrar busfer ben gidip deneriz sabaha kadar .
cffsymbol
11-06-2013, 08:33
Hayir araba sahipleri efendi efendi yaziyor..(benim olayda da oyle oldu) ama bu sak sak cilar koru korune yorum yapiyor bende buna anlam veremiyorum
Benimle olan denemede de 40 soru sordum birine cvp vermediler..burda da alper cik gel diyor cvp yok ama farkli yorum var
Y yada te yada a b c x y z gidiyorsa gider ve bu da gozle gorulur.birakin bu sak sak islerini artik
emre kardeşim yaş olarak benden oldukça büyüksün ama ben her soruna cevap vermeye çalıştım ama sen tuttun ben hatır için erken vites attım dedin bilmem ne dedin ben buraya video koymayıp sağda solda daha farklıda anlatabilirdim denememizi yani arabam stock deyince herkes farklılaşıyo benim bugun cenazem var ben burda insanlara yorum yetiştiriyorum her denedğim arabayla kimle denediysem geçtiysem sabahına beni video muhabbetine arıyolar niye alıyoruz biz bu arabaları ya gider quık alırdım sende gaz basmıycaksan sport alırdın herkes burda ilan fiyatlarından tedirgin olarak beni arıyo arabamı satarken nolcak diyolar bana böyle bişey varmı yaa biz alpere herzaman gideriz gidicemde yinede geçilcem ama her videom koncak busefer sendede bi soru işareti varsa hatr için erken vites attım erken bastın diyosan senlede çıkalım bidaha deneyelim gezi direnişine döndü mevzu böyle bişey yok yani.
cffsymbol
11-06-2013, 08:36
bizde yaklaşık 20 deneme yaptık tek çizgiyi geçmedi ikinci denemede ısındı arabaları soğutmak istediler lafın gelişi iki değil iki kere top speed yapıldıktan sonra arkadaşların sıkıntımız konumuz bu oldu ve sadece ısındı dediklerinden önceki videoları koydular
PiscocuK
11-06-2013, 08:41
emre kardeşim yaş olarak benden oldukça büyüksün ama ben her soruna cevap vermeye çalıştım ama sen tuttun ben hatır için erken vites attım dedin bilmem ne dedin ben buraya video koymayıp sağda solda daha farklıda anlatabilirdim denememizi yani arabam stock deyince herkes farklılaşıyo benim bugun cenazem var ben burda insanlara yorum yetiştiriyorum her denedğim arabayla kimle denediysem geçtiysem sabahına beni video muhabbetine arıyolar niye alıyoruz biz bu arabaları ya gider quık alırdım sende gaz basmıycaksan sport alırdın herkes burda ilan fiyatlarından tedirgin olarak beni arıyo arabamı satarken nolcak diyolar bana böyle bişey varmı yaa biz alpere herzaman gideriz gidicemde yinede geçilcem ama her videom koncak busefer sendede bi soru işareti varsa hatr için erken vites attım erken bastın diyosan senlede çıkalım bidaha deneyelim gezi direnişine döndü mevzu böyle bişey yok yani.
ufuk öncelikle başın sağolsun.benim aracımla ilgili bir sorunum yok..en başından söyledim..benim aracım ile iligli bir sorunum yok.takıldığım tek nokta benden habersiz çekim yapıp buraya koymak..
diğer konuda okadar soru sordum.ama hiç birininin karşılığını alamadım..bu konu zaten buradan uzar gider sonu olmaz.kısmet olur birgün bir yerde denk gelirsek yüzyüze konuşuruz.sana tek tek anlatırım.yok abi sen haksızsın dersen tüm forumun ortasında eşşek gibi anırır hepinizden tek tek özürdilerim
seni suçlamıyorum.sen zaten gayet efendi şekilde cevap vermeye çalışıyorsun.diğer konuda da burada da sorulan hiç bir sorunun karşılığı yok.hep ayrı alakasız cevaplar
o video yüzünden ben artık adamın telefonlarını açmıyorum biliyormusun?
ufuk tekrar başın sağolsun sabahda dedim bilsem aramazdım o yüzden uzatmıyorum..sadece arkadaşına söyle rica ediyorum yorumlarına dikkat etsin
cffsymbol
11-06-2013, 08:47
ufuk öncelikle başın sağolsun.benim aracımla ilgili bir sorunum yok..en başından söyledim..benim aracım ile iligli bir sorunum yok.takıldığım tek nokta benden habersiz çekim yapıp buraya koymak..
diğer konuda okadar soru sordum.ama hiç birininin karşılığını alamadım..bu konu zaten buradan uzar gider sonu olmaz.kısmet olur birgün bir yerde denk gelirsek yüzyüze konuşuruz.sana tek tek anlatırım.yok abi sen haksızsın dersen tüm forumun ortasında eşşek gibi anırır hepinizden tek tek özürdilerim
seni suçlamıyorum.sen zaten gayet efendi şekilde cevap vermeye çalışıyorsun.diğer konuda da burada da sorulan hiç bir sorunun karşılığı yok.hep ayrı alakasız cevaplar
o video yüzünden ben artık adamın telefonlarını açmıyorum biliyormusun?
neyse tekrar burdada konuyu açmayalım aynen karşılaştığımızda konuşuruz.
ufuk tekrar başın sağolsun sabahda dedim bilsem aramazdım o yüzden uzatmıyorum..sadece arkadaşına söyle rica ediyorum yorumlarına dikkat etsin
:icon_tup:konuşucam kardeşim
aLperTunga
11-06-2013, 18:06
Bu yağ muhabbetini yüz yüze gelince herkese tek tek anlatacam.burdan tam ifade edemedim sanırım.konusunca bana hak vereceksiniz.neyse konu gercekten boş yere uzuyor.
ufuk hayırdır? başın sagolsun? :(
meto_106gti
18-06-2013, 19:18
araclar farklı gıdıyor speclerıne goree maşallah stoc gtı olarak bırgun rol gecesı duzenleyebılırız
Abi sana söyle söyleyim benın um saxo vts hatırlasın conta eksantrik vs...
vardı sen yapmıştın ben o araçla 460 km durmadan gazladım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım
jb 106 ile ue denemesını hatırlıyormsun ben yag sıcaklıgı yüzüden denemedım 3 denemeden sonra hatta ahmet kızdı gitti aklındadır
ve jb ye alper önerdıgı yağı koyduk burdan marka vs eklemeye gerek yok
ve ondan sonraki denemelerde hiç bir sıkıntı yaşamadım yani bu denk gelmesi diyelim ya aldıgımız önceki yağ çakma ne bilim :confused: