Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara da Fiat için özel servis
herkese merhaba aracım evo punto 40 bınlık bakımını dısarda yaptırmak ıstesem onerebılecegınız bır yer var mı fıyat ortalama ne cıkar
maxpower
09-06-2013, 13:51
önce yetkili servisten fiyat alın bence. fiat servisleri uygun oluyor genelde. tan oto tavsiye edebilirim
40bınlık bakım ıcın kavaklıdere 400 tl dedı
snan1910
09-06-2013, 14:51
Bayram usta var fiat servisinden ayrilma
En son bakimi ona yaptirmistik biz
Ilgilenirsen karti arabada adres telefon veririm
Bayram usta var fiat servisinden ayrilma
En son bakimi ona yaptirmistik biz
Ilgilenirsen karti arabada adres telefon veririm
ıyı olur fıyat olarak ortalama ne cıkar sızce
Ankara Kartaş Maltepeye gidin Servis Müdürü semahattin beyi bulun. Kendisi sizinle ilgilenir yapabileceği en iyi rakamıda verir. 400 ün altı tutması muhtemel.
snan1910
09-06-2013, 15:26
Biz en son bakimda 1,6 linea icin 5lt yag yag filtresi hava filtresi polen değişti 150 mi 170 mi ne tutmustu, buna mazot filtreside eklenirse 70tl de o tutar
maxpower
09-06-2013, 15:29
hocam servise gidip pazarlık yapın, işe yarıyor :)
herşeye işçilik yazmalarsa uyguna çıkar zaten, serviste bi tek yağ pahalı. diğer parçalar dışarıyla aynı hatta daha ucuz
Ankara Kartaş Maltepeye gidin Servis Müdürü semahattin beyi bulun. Kendisi sizinle ilgilenir yapabileceği en iyi rakamıda verir. 400 ün altı tutması muhtemel.
hocam bı sız arasanız sorsanız yanı ben pat dıye gıdıp bunu demem yanlıs olur
hocam servise gidip pazarlık yapın, işe yarıyor :)
herşeye işçilik yazmalarsa uyguna çıkar zaten, serviste bi tek yağ pahalı. diğer parçalar dışarıyla aynı hatta daha ucuz
valla hocam servıs fıyatı cok sısırıyor baska bı forumda da aynı bakımı 200 ye yaptıran var nasıl ıs bu
Biz en son bakimda 1,6 linea icin 5lt yag yag filtresi hava filtresi polen değişti 150 mi 170 mi ne tutmustu, buna mazot filtreside eklenirse 70tl de o tutar
ortalama 200 tl tutar sanırım adres ve telefon alabılırmıyım
bırde yag olarak hangısını onerırsınız
Hocam sıkıntı olmaz kartaş malepeye gitmeniz yeterli
By CrAzY
09-06-2013, 16:53
8 Yıllık 1.3mjet kullanıcısıyım daha bu yıl sanayide yaptırdım ve keşke neden daha önce yaptırmadım diye kendime kızdım servis 2 kat şişiriyor.Birmot 'da yaptırıyordum gerçekden ucuk rakamlar var ben yağı selenia 4 lt 2x2 olarak 70 tl ye aldım işcilik aldırmadan koydurdum.
Opar Hava filtresi 10 tl
Opar Mazot filtresi 10 tl
Opar Yağ Filtresi 10 tl
ufak tefek dokunuşla max işcilik dahil 200 tl ye halledersin .Şaşmazdaki orginal fiat parça bayisi TAŞDEMİRLER Arkadaşımındır o yüzden gelişinden alırız sana yukarda 70 tl yağ filtresi denmiş cok fazla :)
Eğer dersen halledelim 2 tane ustam var şaşmazda işinin ehli onlarla tanıştırırım daimi müşterisi olursun bakımını yaptırırsın işcilik 20 30 bişey atıp işine bakarsın :)
Edit : Multijetlerin canı selenia yağdır :)
snan1910
09-06-2013, 18:05
ortalama 200 tl tutar sanırım adres ve telefon alabılırmıyım
bırde yag olarak hangısını onerırsınız
Zaten oto ünlüde olsun fiat yedek parçacilarda servis malzemesinin aynisi var,
Selenia yağ , filtrelerde lancia olarak alcaksiniz
Yer şaşmazda da numarasi felan kartta yaziyor oda arabada yazarim arabaya bindigimde
snan1910
09-06-2013, 18:09
8 Yıllık 1.3mjet kullanıcısıyım daha bu yıl sanayide yaptırdım ve keşke neden daha önce yaptırmadım diye kendime kızdım servis 2 kat şişiriyor.Birmot 'da yaptırıyordum gerçekden ucuk rakamlar var ben yağı selenia 4 lt 2x2 olarak 70 tl ye aldım işcilik aldırmadan koydurdum.
Opar Hava filtresi 10 tl
Opar Yağ Filtresi 10 tl
ufak tefek dokunuşla max işcilik dahil 200 tl ye halledersin .Şaşmazdaki orginal fiat parça bayisi TAŞDEMİRLER Arkadaşımındır o yüzden gelişinden alırız sana yukarda 70 tl yağ filtresi denmiş cok fazla :)
Eğer dersen halledelim 2 tane ustam var şaşmazda işinin ehli onlarla tanıştırırım daimi müşterisi olursun bakımını yaptırırsın işcilik 20 30 bişey atıp işine bakarsın :)
Dostum yağ filtresi değil mazot filtresi 70tl ;)
Orjinal bundan ucuzunu bulamadim ben varsa bende alirim :) ;)
By CrAzY
09-06-2013, 20:20
Ben Mazot filtresini 10 Tl ye aldım diye hatırlıyorum arayıp sorayım bi dur :)
Edit:mazot filtresi 40 tl opar orginal yanlışlık yapmısım affola fakat yine ucuz alırken mesaj atarsan biraz ikramda bulundurabiliriz saygılarımla
snan1910
09-06-2013, 20:58
Ben Mazot filtresini 10 Tl ye aldım diye hatırlıyorum arayıp sorayım bi dur :)
Edit:mazot filtresi 40 tl opar orginal yanlışlık yapmısım affola fakat yine ucuz alırken mesaj atarsan biraz ikramda bulundurabiliriz saygılarımla
Dostum adres ver ben gidip alicam orjinal 1,6 multijet icin mazot filtresi 40tlye , uzun sure binicem nasilsa dursun elimde ucuza bulmusken
Opar Hava filtresi 10 tl
Opar Yağ Filtresi 10 tl
pm attım bu haftaıcı bu ısı halledelım yaptıralım bırde carbon clean dedı servıs onu yaptırmasak ne fark eder kı
By CrAzY
09-06-2013, 21:46
Carbon clean değilde senin araca full depoda Würth common rail dizel yakıt katkısı koyarız biraz da sıkıştırırsın aracı tmmdır hiç girme o işlere :)
@snan1910
Kardeşim Şaşmaz 'da Taşdemirler Fiat kime sorarsan gösterir Levent'i bul Muammer gönderdi dersen ikramda bulunur :)
1.6 Mjet ile 1.3 arasında fiyat farkı olabilir tedbirli olun ben sonuçda 1.3 fiyatı verdim aracım 1.3Mjet olduğu için :)
hocam bı sız arasanız sorsanız yanı ben pat dıye gıdıp bunu demem yanlıs olur
Hocam, Semahattin abiyi ankaralı tüm Fiatçılar tanır. Sen git Siyah Evo lu kaan gönderdi de hallederler. Ömer ide(Omer06) benide yakinen tanır. Sıkıntı yok şeker gibi adamdır semahattin abi.
kickbuttowski
10-06-2013, 02:39
Ağaçlı otomotivde ablamın fiesta'ya 350 lira çıkarmışlardı 70.000 bakımı için..
By CrAzY
16-06-2013, 20:54
Hayırlı olsun bakım tamamdır :)
210 tl :)
Hayırlı olsun bakım tamamdır :)
210 tl :)
yazdıgını sımdı gordum hacı benım arac 50k oldu:)
Araçın yağı flıtrelerı ve balatası degısecek
HB sıtesınde balata buldum uyguna bu olur mu ses yapar mı
http://www.hepsiburada.com/liste/dipar-fiat-grande-punto-2005-yili-sonrasi-on-fren-disk-balatasi-takimi-dfb2654/productDetails.aspx?productId=otdit429&categoryId=60001488&SKU=OTDIT429&navq=fh_start_index%3d20%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price _pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dotdit429%26fh_lister_ pos%3d28%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ft r_TR%252f%2524s%253dpunto%26fh_refview%3dsearch
bırde yag olarak selanıa dan farklı hangısını onerırsınız ?