Orijinalini görmek için týklayýnýz : Ankara Þanziman Ustasi
Bir suredir halat yuzunden problemler yasiyorum ve hangi vw servisine gidersem gidiyim sacma sapan onerilerde bulunuyor...
O yuzden cidden isi bilen hakkiyla yapabilcek bir usta ariyorum
maxpower
09-06-2013, 15:38
þaþmazdaki en popüler olaný aydoðmuþ þanzýman :)
Aydoğmuş Şanzıman / Otomatik Şanzıman Servisi - Ankara (http://www.aydogmussanziman.com.tr)
ALPER-VNS
09-06-2013, 16:19
aydoðmuþta yaptýrdýk biz de x5 i 2 sene kadar oldu sýkýntý yaþamadýk. herkesin de önerisi orasý oldu.. piyasanýn en pahalýsý ama sürpriz yaþatmýyolar en azýndan..
Oraya gittim aracim manuel oldugu icin bakmadilar baska bi yere yonlendirdiler gittigim yerde araba 1 gun burda kalir dedi kaputu acarken...
Tatile cikicam sanziman halati yuzunden cikamiyorum yok mudur isi cidden bilen vagdan anlayan usta ?
Tümoto erkan usta. Sorununu cozer.
https://foursquare.com/v/t%C3%BCm-oto/4ef880f5f9ab2e6682d584ee
penguinhakan
23-06-2013, 12:20
Tüm oto erkan usta
sertac benim ustam sorunu solemisti sana aslinda
o soyledigi parcayi degistirdinmi ?
Yarin tum otoya ugruycam umarim cozeriz...
sertac benim ustam sorunu solemisti sana aslinda
o soyledigi parcayi degistirdinmi ?
O cikan siyah parca degisti abi ancak hala sorun devam ediyor
Dogus otoya biraktim sanzimani sokelim bakariz duruma dediker...
Bi cozemedim su isi gunluk sakin kullanimda sorun yok ancak hizli gecisler vites topuzu sanzimana komut veremiyor halat yuzunden
penguinhakan
26-06-2013, 12:42
Erkan ustayla görüþmüþþün sanýrým , sana ne yapacaðýný söylemiþ son durum nedir ?
Aynen 2gun gittim anlattim derdimi
Sorun vites topuzunu ileri geri yapan halatin kopmasi yada kopmaya yakin olmasi isin ilginci normal vites gecislerinde sorun yok ama hizli gecislere izin vermiyor...
Dun dogus otodan garantiden halletmeye calistim ancak is uzayacagini anlayinca 108tlye parcayi kendim odedim
Ancakkk bu halati takmaya 300tl iscilik istediler ! Parca gelsin tekrardan tum otoya gidip fiyat alcam
Dogustaki ustalarin bu halatin kopmasini ilk defa gormeleride ilginc oldu...