Orijinalini görmek için tıklayınız : Tavan döşemesi?
huseyinturk
09-06-2013, 18:48
Ufak sarkmalardan dolayı aracımın tavanını komple söktüm kumaşı makinede yıkadım ama değişiklik olsun diyorum. Tavana siyah karbon folyo kaplasam ne gibi eksileri olur? Siyah tavanlı araç kullanıcıları varmı bir şikayetiniz? Farklı fikirlere de açığım
koraycano
09-06-2013, 18:53
Hazır konu açılmışken yanlış anlamazsan bende soru sormak istiyorum :) Arkadaşımda da leon var oda iç tavan döşemesini siyah yapmak istiyor .. istanbulda nerede ? Ne kadara? bilgisi olan var mıdır ?
Bone-crusheR
09-06-2013, 19:04
ben 106 ya tavana fume alcantara kapladım cok sık oldu.siyah yapmayın derim cok boğar tavan üstüne gelecek gibi hissedersin
huseyinturk
09-06-2013, 19:16
ben 106 ya tavana fume alcantara kapladım cok sık oldu.siyah yapmayın derim cok boğar tavan üstüne gelecek gibi hissedersin
Alcantranın maliyeti ne oldu 106da? birde nerden temiz edebilirim? Folyoyu kolay kir tutmaz, silinir diye düşünmüştüm ben, alcantra kumaşın bu özellikleri nasıl?
bir kaç kere siyah tavan arabaya bindim direk afakanlar geldi adamın ruhu daralıyo bana sorarsan orjinal renginden şaşma
yagizgokmen
09-06-2013, 20:25
Hazır konu açılmışken yanlış anlamazsan bende soru sormak istiyorum :) Arkadaşımda da leon var oda iç tavan döşemesini siyah yapmak istiyor .. istanbulda nerede ? Ne kadara? bilgisi olan var mıdır ?
aynı soruyu bende takipteyim :)
huseyinturk
09-06-2013, 20:47
Gri karbon folyoda var. Folyo hoş dururmuki tavanda sırıtırmı?
By CrAzY
13-06-2013, 20:43
Folyo ile olmaz bu işler görüntü vasatlaşır alcantra güzel olur olmadı orginal tavanını alıp geçireceksin ;)