Orijinalini görmek için tıklayınız : iphone kullananlar yardım
herkese merhaba iphone 4s kullanıyorum ınternet paketı hemen bıtıyor neden acaba avea ıdı hattım sımdı turkcell e gectım 1 gunde 250mb gıtmıs neden acaba ?hangı uygulama yapar acaba?
3g sürekli açıksa arka plan uygulmaları harcıyor olabilir.
Pasif kullanımda o kadar mb kullanacak kaç uygulama var ki. Mailiniz otomatik yeniliyordur kendini gelenleri indiriyordur o yiyebilir o kadar, yada bir program falan update edilmiştir. Yoksa video falan izlenmediği taktirde o kadar mb gitmez kolay kolay.
mert_can 41
09-06-2013, 22:15
Pek 3g den olduğunu sanmıyorum bendede internet paketi dayanmıyo sanırım iphone biraz sönmürgeci bu konuda yada bu forumda takılıyosanız fotoğraflar bölümü çok çabuk götürüyo kotayı oda olabilir
yok eskıden boyle degıldı ayda 500mb dahı olmazdı ıphone kullanan herkes sıkayetcı su sıralar acaba apps lardan bı tanesı cok mu yıyor hangısı
bende i5 kullaniyorum 1 gb paketim var disarida 3g falan surekli acik daha birkere bile bitiremedim paketi
Şimdi baktım ben de 2 gün önce 1gb paket almıştım 30 mb harcamış.
genel-sıfırla-ağ ayarlarını sıfırla yapın bakalım sorun devam edecekmi.
deeperblack
09-06-2013, 23:46
hangi ios sürümünü kullanıyorsunuz ?
berkal07
10-06-2013, 09:15
İnterneti kullanırken cok video izliyosanız cabuk biririyor ve büyük boyutlu resimlerde çok etkiliyor.
Silence45
10-06-2013, 09:46
Bu sorun 1 aydır bende de mevcut. Video falanda izlemem. Foruma bile çok giremem telden..Ancak sadece whatsapp ve facebook ile çok çabuk bitiyor eskiye nazaran.1gb kota ayın yarısına gelmeden bitiyor.
1gb paket bitmiyor bile, full 3g açık, face - forum - ara sıra da youtube takılıyorum, hattım turkcell
berkal07
10-06-2013, 10:13
Ayarlar itunes/appstoredan otomatik indirmelerin açık olabılır ve ya ayarlar genel hücresele girdiğinde sayfayı aşağıya indir ordan hücresel kullanan uygulamalar gözüküyor onlardan kullanmadıklarını kapatabilirsin.
semprimena
10-06-2013, 10:16
Şu konuda'da benzer bir şikayet mevcut. Orada yazdıklarımızı inceleyin, belki faydası dokunabilir. http://www.techturkey.com/forum/teknolojik-haberler/155862-iphone-kota-kullanimi-hk.html
Şu konuda'da benzer bir şikayet mevcut. Orada yazdıklarımızı inceleyin, belki faydası dokunabilir. http://www.techturkey.com/forum/teknolojik-haberler/155862-iphone-kota-kullanimi-hk.html
saolun hocam ama orada da sonuca varılmamıs
bırısı bu dertten bızı kurtarsa
i5 kullanıyorum 250 mb internetim var whatsupp we chat :D internetten haber travian forum falan takılıyorum baya bazen bitmiyor bile
i5 kullanıyorum 250 mb internetim var whatsupp we chat :D internetten haber travian forum falan takılıyorum baya bazen bitmiyor bile
telefon ney hocam iphone mu bu apple ne yaptıysa 2-3 aydır herkes ınternet paketınden sıkayetcı hemen bıtıyor dıye hıssedıyorum ya telefonun 3g sını acınca ısınıyor sankı bırsey ındırıyor gonderıyor bırsey yapıyor ama anlamıs degılım
telefon ney hocam iphone mu bu apple ne yaptıysa 2-3 aydır herkes ınternet paketınden sıkayetcı hemen bıtıyor dıye hıssedıyorum ya telefonun 3g sını acınca ısınıyor sankı bırsey ındırıyor gonderıyor bırsey yapıyor ama anlamıs degılım
İ5= İphone 5
Sendeki problemi cozmek icin derinlemesine analiz yapmak lazim.
Ama aylik kotam yetmiyor diyen "onavo extent" kullansin internet verisini sıkıstırılmıs halde aldigindan kullanilan veri miktari daha az ( diger ozelligide dns )
Not: programdan kesinliklikle mesul degilim. Ben kullaniyorum faydasini goruyorum.
normal kardeşim normal.sanırsam eskiden de bb kullanıodun.onda sıkıştırılmış internet falan filan muhabbetı var.ayfonda yok.direk bilgisyar gibi yapıştırıyo mb ları.1gb al biraz keyfine bakarsın ama istersen o da biter.ben askerde 4gb bıtırıyodum ayda :D
Askerin eline gectikten sonra ne hayatta kaliyorki :hahaha:
yok arkdaslar ben 1 senedır ip4s kullanıyrm son 2-3 aydır yapıyor 2gb yetmıyor 3 gunde bıtıyor yanı ben ınternetı acıyım somurmeye baslıyor
ne yaptııysam olmadı ıtunes ıcould fln herseyı kapattım acaba bı apps mı yapıyor
matthardy
11-06-2013, 09:51
ben bu sorunu cevremde 2 kişiden daha duydum.
bunun bir çaresini bulan varsa paylaşabilirmi?
birde iphonede ne kadar net kullandımızı gösteren bi app varmıdır?
ben bu sorunu cevremde 2 kişiden daha duydum.
bunun bir çaresini bulan varsa paylaşabilirmi?
birde iphonede ne kadar net kullandımızı gösteren bi app varmıdır?
bu durum benı telefonumdan soguttu
matthardy
11-06-2013, 10:31
bu durum benı telefonumdan soguttu
bişeyler açık ama çözemiyoruz işte.
ama gözlemledim kadarıyla bu sorun iphone 4 için..
5'te böle bi sıkıntı yok.
neyse deneme yanılma ile çözücez artık.
yok mu su olayı cozecek arkadaslar ya ınternette hangı programın ne kdar harcadıgını gosteren bı program olarak onavo count yukledım o da sureklı 0 kb gosterıyor sınır oldum telefonu restore etsek ıcındekı bılgıler sılınır mı baska bı cozum yolu kalmadı cunku telefonda 3g yı acıyorum hemen ısınmaya baslıyor 4-5 saat te de 100 olan sarj bıtıyor resmen bırseyı cekıyor hucresel kullanıma bakıyorum elektktk sayacı gıbı tık tık atarak artıyor:(((