Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da Kirallık Villa Hakkında
Firat.M3
13-06-2013, 18:04
Selamlar arkadaşlar,
İşlerim sebebiyle şehir değiştirecem ve İstanbul'da site içerisinde olması şartıyla kiralık villa aramaktayım. aylık 2500 ile 4000 tl arasında değişebilir fiyatı. İstanbul'u çok çok iyi bilmediğim için bildiğim kadarıyla bakabildim. Beykoz, Üsküdar, Yalıköy, Sarıyer gibi yerlere baktım hep.
Avrupa yakasında Tarabya, Emirgan, Maslak taraflarına 10-15 km uzaklıkta veya Anadolu'da Ataşehir'e aynı şekilde 10-15 km uzaklıkta yerler olabilir. Öneriniz, tavsiyeniz, emlakçınız var mıdır? Nerelerde bakayım, bu tür evler nerede olur ?
Kendine ait bahçesi olan bir ev olması gerekiyor. Sinpaş'da kiralıklar var ama Sancaktepe diyor. Maps'den baktığımda uzak görünüyor heryere..
Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen :)
İstanbul da Merkezi yerlerde müstakil ve site kavramları zor oluyor hem müstakil hem site içerisinde olsun hem de merkezi lokasyonda olsun diyince fiyatlar uçuk seviyelere çıkabiliyor
Bi çırpıda bu kavramlara uyan en iyi yer aklıma gelen ;
Avrupa yakasında Göktürk
Anadolu yakasında Beykoz dur..
Ama fiyatlar ciddi seviyelerde dir
İnternetten bütçenize uygun bulacağınız evler anadolu yakasında sancaktepe çekmeköy civarları veya kartal pendik in uç kısımları olacaktır
Avrupa yakasında ise beylikdüzü ve ötesi civarları olacaktır..
Benim tavsiyem Göktürk (Eyüp ) civarına bi bakının çok güzel sitelere rastlıycaksınızdır ama müstakil olarak fiyatları yüksek olabilir..
Bu arada maslaka 10-15 km
Aklıma gelenler anlık olarak bunlar..
zekeriyaköy\ Sariyer civarlarınada bakılabilinir
2500- 5000 arası başakşehirdeki villalara bakabilirsiniz.
leventrc
13-06-2013, 19:17
Çengelköy ATA-2 sitesindeki villalara bakabilirsiniz... Ama ulaşım önemli tabiiki. İşyeri neredeyse ona göre bir yer seçmeniz daha mantıklı. Hazır kurulu bir düzen yok iken düzeni işe yakın bir yerde kurmanız daha mantıklı olacaktır. Keza ömrümüz trafikte geçiyor.
Mersin gibi bir cenneti birakip Istanbul gibi insanlarin sinir stresten hergun cehennemi bir yere tasinmak gercekten ilginc olacak bence sizin icin.
Ferhat_V
13-06-2013, 19:22
iş nerde olacak bu çok önemli..
çekmeköyde bir sürü müstakil villa var oralara bakılabilir..ant orman var mesala yeni yapıldı..
aile yoksa eğer ben olsam ataşehirden residans kiralardım bekar için 10 numara :)
Firat.M3
13-06-2013, 19:35
İstanbul'da yeni ofis kuracam. Yani biyerde çalışıyor olmayacağım. Evimin bulunduğu yakaya semte göre biryerde ofis kurmayı planlıyorum. Başakşehir çok uzak görünüyor maps üzerinden baktığımda. Diğer önerilerinize göz atıyorum hemen çok tşk.
Kadett_gsi
13-06-2013, 19:46
Cekmekoy Gol konaklarina bakabilirsiniz , tavsiye ederim
leventrc
13-06-2013, 19:47
İstanbul'da yeni ofis kuracam. Yani biyerde çalışıyor olmayacağım. Evimin bulunduğu yakaya semte göre biryerde ofis kurmayı planlıyorum. Başakşehir çok uzak görünüyor maps üzerinden baktığımda. Diğer önerilerinize göz atıyorum hemen çok tşk.
Villayı Çengelköy ATA-2 sitesinde, ofisi de Üsküdar, da kurarsanız sizi fazlasıyla mutlu edecektir diye düşünüyorum. Hem ATA-2 sitesinde kiraların uçuk olmayacağı kanaatindeyim, hem de inanılmaz sessiz sakin bir yer. Üsküdar ise oldukça merkezi bir yer. iki taraf arasındaki ulaşım ise sorunsuz işler. Arabayla bile gitmeye gerek görmezsiniz. 15B otobüsü işinizi çözecektir. Tam hayalimdeki hayat diyebilirim kendi açımdan değerlendirecek olursam.;)
burkaykalyon
13-06-2013, 19:50
Villayı Çengelköy ATA-2 sitesinde, ofisi de Üsküdar, da kurarsanız sizi fazlasıyla mutlu edecektir diye düşünüyorum. Hem ATA-2 sitesinde kiraların uçuk olmayacağı kanaatindeyim, hem de inanılmaz sessiz sakin bir yer. Üsküdar ise oldukça merkezi bir yer. iki taraf arasındaki ulaşım ise sorunsuz işler. Arabayla bile gitmeye gerek görmezsiniz. 15B otobüsü işinizi çözecektir. Tam hayalimdeki hayat diyebilirim kendi açımdan değerlendirecek olursam.;)
Çengelköy ATA-2 sitesi +1 diyorum. Hem kiralar çok uygun hem de inanılmaz sessiz bir yer. Benim iş yerimin hemen arkasında kalıyor. Müstakil olarak müthiş evler mevcut. Dairelerin kiraları 600-900 TL arasında villaları siz düşünün :)
Lokasyon olarak ta bahsedildiği gibi merkezi bir yerde.
Kadett_gsi
13-06-2013, 20:06
Ata-2 de kiralar 2.000 lira civarinda yada basliyor ama evler eskimeye basladi , yenilenenler var gerci ama bahceleri sizi tatmin edermi bilmem , merkezi olmasina merkezi ama natoyolu trafigi sabah aksam ciddi problem olmaya basladi , eger bakarsaniz aksam trafiginede bi kere kalin derim :)
Home office tarzi mi dusunuyorsunuz,musteri gelip gidecek mi siklikla?
Ata-2 mantikli soylendigi gibi
fastchild
13-06-2013, 22:33
Abi Maltepede Dragosu düşünürmüsün bilmiyorum Ataşehire 15-20 km uzaklıkta nezih bir yer
Ulaşım açısından oldukça iyi bir konumda Anadolu yakası sahil yolu ve Minibüs yolunun arasında çam ağaçlarının çevrelediği bir yer benim o paralara İstanbulda oturacağım birinci mekan orası
Kartal ve Maltepe olarak ikiye bölünür Ada gibidir hatta eskiden ada olduğu bile söylenir Denize bakmayan tarafı pek para etmez
bu arada yazmamışsın abi Möblelimi yoksa eşyasızmı ??
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-maltepede-kiralik-villa-127616257/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-bu-fiyata-site-icerisinde-villa-bulmak-imkansiz-102432647/detay#
Firat.M3
13-06-2013, 22:58
Abi Maltepede Dragosu düşünürmüsün bilmiyorum Ataşehire 15-20 km uzaklıkta nezih bir yer
Ulaşım açısından oldukça iyi bir konumda Anadolu yakası sahil yolu ve Minibüs yolunun arasında çam ağaçlarının çevrelediği bir yer benim o paralara İstanbulda oturacağım birinci mekan orası
Kartal ve Maltepe olarak ikiye bölünür Ada gibidir hatta eskiden ada olduğu bile söylenir Denize bakmayan tarafı pek para etmez
bu arada yazmamışsın abi Möblelimi yoksa eşyasızmı ??
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-maltepede-kiralik-villa-127616257/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-bu-fiyata-site-icerisinde-villa-bulmak-imkansiz-102432647/detay#
Maltepe'yi hiç düşünmemiştim biraz araştırayım onu da. Eşyasız arıyorum. fakat gömme fırın vs olabilir tabiki.