Orijinalini görmek için tıklayınız : 2005 Burgman 400 problem
Motordan anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum yolda giderken kendi kendine stop etti elektirik var marş basıyor ama çalışmıyor bujide ateşlemede var sebebi tahmini ne olabilir.:(
Yagsız kaldıysa motoru kıtlemiş olabılırsın kayıs kopmus olabılır eger calısmada zorlanıyorsa kıtlemıs olabılırsın basıma cok geldı
Germanian
13-06-2013, 21:11
mars basıyor deniyor..
bence devre kesici ve ayaklık müşürünü kontrol edin
Bujiyi sokup baktım motor rahat donuyo yagı gecen hafta degişmişti
Devre kesici veya ayak müşürü olsa marş basmaması lazım ama :(
Bujiyi sokup baktım motor rahat donuyo yagı gecen hafta degişmişti
Bende gecen hafta degısmıstım ama yaglama sıstemınde bulunan bı dıslı kırılmıstı ondan motor yaglama yapmamıstı bnzın hattını kontrol et pıslık gelmıs olabılır
İnş desiginiz gibi bir problem degildir :( sabah birde benzin hattını kontrol edeyım umarım çalışır benzin pompasına baktım pek ses duyamadım sadece dık dıye bır ses geliyor pompadan
Karburator içindekı ığne kırılmıstı şamandra ınıp kalkmıyordu bundanda keser calısmaz karburatorlumu bılmıyorum senın motor
Germanian
13-06-2013, 22:54
Devre kesici veya ayak müşürü olsa marş basmaması lazım ama :(
bazılarında dediin gibi bazılarında basar çalışmaz
Karburator içindekı ığne kırılmıstı şamandra ınıp kalkmıyordu bundanda keser calısmaz karburatorlumu bılmıyorum senın motor enjeksiyonlu