Orijinalini görmek için tıklayınız : turbo basılacak araç
arkadaşlar 1.4 1999 model palio aldım ve motorunu güçlendirmek için turbo taktırmayı düşünüyorum ama zararlı mı olur motora ne kadar zarar verir bilemiyorum bilgi ve görüşlerinizi aktarırsanız sevinirim
psikolojikdeli
14-06-2013, 00:51
Necati Şaşmazı izleyiptemi yazdın anlamadım ki :) araç modeli motoru, ne yapmak istiyosun, ne amaçlıyosun açıklayıcı birşeyler yazki insanlar ciddiye alıp faydalı şekilde yardımcı olsun sana
By CrAzY
14-06-2013, 01:08
Turbo basmak ? :)
Mjet ise zaten turbosu vardır diğer türlü ise değmez aracı sat proje parasını üstüne koy daha düzgün bişeyler al
h.guroglu
14-06-2013, 13:01
benim anladığım arkadaşda palio var ve turbo takmak istiyor ama hangi seri hangi motor benim bildiğim palioda 5 çeşit motor var
böyle soruları görünce hep aklıma onno usta geliyor
otoshow dergisinde onno ustaya gelen o meşhur soru
Sevgili onno usta
şahine turbo takabilirmiyiz? takabilirsek kaç tane takabiliriz?
Sevgili onno usta
Ahahhahah cok guldum :D
Konu sahibi arkadas biraz daha aciklayici olabilir misin lutfen :)
cocuk yazmıs hemen kaçmış :D
volume81
14-06-2013, 13:50
Sevgili onno usta
onno usta kahramanımızdı bir ara bu işlere ilk başladığımda her yerde adını duyardım görsem elini öpecektim :D
ghibli06
16-06-2013, 13:24
Onno efsanesi süperdir... 'turbo takamazsınız, ama mosselman takabilirsiniz' 'beyne yazılım olmaz ama ben yapıyorum' gibi efsane cümleleri bizi çok aydınlattı zamanında... ama aklıma gelen en efsane olayı:
Golf Boston serisi nedir?
Onno: Amerika için üretilmiş modelidir...
2 hafta sonra bir okuyucunun tekzip mektubu:
'şehre göre sallama bari!'
By_HaNNibaLL
16-06-2013, 13:27
Onno efsanesi süperdir... 'turbo takamazsınız, ama mosselman takabilirsiniz' 'beyne yazılım olmaz ama ben yapıyorum' gibi efsane cümleleri bizi çok aydınlattı zamanında... ama aklıma gelen en efsane olayı:
Golf Boston serisi nedir?
Onno: Amerika için üretilmiş modelidir...
2 hafta sonra bir okuyucunun tekzip mektubu:
'şehre göre sallama bari!'
HAha bi gazetede okumuştum bunu cok güldüm :D :D
daha acık konussan?
1.4 1999 model palio aldım motorunu güçlendirmek için turbo taktırmayı düşünüyorum ama sıkıntı yaratır mı yaratmaz onu bilemiyorum :)
Eğer sanayide 1.5 2 liraya turbo koyuyoruz diyerek size geldilerse hiç bulaşmayın.Herşeyi ile yapıyım desenizde sorunsuz olmaz.yaklaşık 10.000 tl 'de harcama yaparsınız.