Orijinalini görmek için tıklayınız : Fransa'ya gidip gelicek olan var mı ?
Arkadaşlar Fransa'dan almak istediğim bir ürün var. Vede getirmeyi kabul edecek arkadaşın ürünü taşımak için tutacağı taksiyi, uçaktaki ek bagaj kilo ücretini vs.vs. her türlü masrafını ödemeye hazırım. Hatta getirecek arkadaşa zahmetleri karşılığı ödeme de yapabilirim. THY için ortalama 60-100 euro arası tutuyor ek bagaj hakkı 17-20 kilo için. Fazla tutarsa oda olabilir.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen bana ulaşsınlar.
Ne istiyosun hacı abi onu bi de bağa :D Belki TR içi buluruz :D
Aralık'ta ingiltereye gidicem, işine yararsa konuşuruz, aslında amacım dönüşümü Fransa'dan yapmak ama Londra-Paris arası tren bileti çok pahalı biraz zor gibi görünüyor.
dincer07
16-06-2013, 16:27
Ne lazım bi sölersen yardimci olabilirim
onurgoyunc
16-06-2013, 17:53
konuyla ilgili pm attım
Beyler 127x57x61 cm boyutunda bir kolu içinde 10 kilo ağırlığında Sparco koltuk lazım. :)
kelalper
17-06-2013, 18:18
Eylülü beklersen ben eylülde gidiyorum Pariste fuara. Ama bana otele getirmeleri gerek. Benim gidip alabilme şansım yok maalesef. Otel parise 30 km. Fuar zamanı ayrılamıyorum. Fuardan önceki akşam gidiyorum fuar sonrası sabah erkenden dönüyorum.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.