PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DDL colt czt GECER EYE t yper

SDR_07
15-06-2013, 09:18
t yper
toda beyin
headrs düz boru son hks
filitre
araç içi ön koltuğa kadar sökük

COLT CZT
ecu yazılım
manifolt ara boru son hks
k&n filitre
arka koltuk sökük

60 da basıldı 230 240 gibi bırakıldı ....video yu araç sahibi ümit çalışkan benim koymamı istedi ...iyi seyirler
http://www.youtube.com/watch?v=Yz_wpyWM0yc&feature=youtu.be
DDL CZT GECER--- EYE-- T-YPER - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dIzKMbdohxM)
DDL CZT GECER -----EYE-- T-YPER - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=A3fhvXO7Cdc)

Yz_wpyWM0yc
dIzKMbdohxM

A3fhvXO7Cdc

Aborasi
15-06-2013, 09:34
Maşallah 2 aracada,eye baya bi ilerlemiş toda ile bariz bir şekilde :)
DDL ye diyecek söz yok zaten :)

ÇALIŞKAN07
15-06-2013, 09:44
Arkadaşlar işim gereği yoğun çalışıyorum normalde videoları ben koyacaktım zamanım olmadığı için Serdar kardeşimden rica ettim sakın yanlış anlaşılmasın olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum tşk ederim iyi seyirler

KCANN_220
15-06-2013, 09:57
kprosuz bu depar cok ıyı masallah gokselım walla..ddl bulutla denedıgı halınden daha ılerde olmalı aracını bı kontrol ettır bnce umıt..ayrıca goksel arac ıcı cekım yapmıs dun ben ızledım bole bı fark yok we son yarısı goksel gecmıs nyse ekler o wıdeoları masallah araclara..:icon_tup:

Cansın
15-06-2013, 10:06
İşte ECUFAST farkı :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Helal çok güzel yürümüş. Aradaki fark sizce istanbul- ankara mı yoksa
antalya- ankara mı? :D:D:D
czt'ye maaşallahımızı eksik etmeyelim. Başarılarının devamını dilerim.
Şu DBS'i Ankarada görelim :) Kıtalar arası farkı koysun :icon_tup::icon_tup:

FL RS
15-06-2013, 10:11
Maşallah guzel olmus :)

gokcell13
15-06-2013, 10:21
Asıl amacım aracımı gormekti.Umit arkadasımızı aradık denemek istedik.Sağ olsun kırmadı beni geldi denedik.Atar gider gecer gecilir mevzusu olmadı aramızda.Zaten oyle bir durum yaratacak kadar arabam dolu değil.Bende de videolar var birazdan atıcam.

gokcell13
15-06-2013, 10:23
Yorumlar seviyeli olursa Antalya camiası adına sevinirim.Gereksiz gruplaşmalar olmasın lutfen.Yorumlarınızı yaparken sıradan bir deneme oldugunu unutmayalım :D

ÇALIŞKAN07
15-06-2013, 10:37
kprosuz bu depar cok ıyı masallah gokselım walla..ddl bulutla denedıgı halınden daha ılerde olmalı aracını bı kontrol ettır bnce umıt..ayrıca goksel arac ıcı cekım yapmıs dun ben ızledım bole bı fark yok we son yarısı goksel gecmıs nyse ekler o wıdeoları masallah araclara..:icon_tup:

Kemalcan aracım gayet sağlıklı Allah'a şükür problem yok biz iki kere yarıştık ikisindede ben geçtim ve yarış bitti. 3 gazlamamız tamamen gökselin israrı üzerine yapıldı ve egt ısındığı için yarışmıcam dedim bunu gökselde biliyor onur soytam biliyor israr ettiği videoda var koyarım onu da ayrıca 3. video da ben görüntü yok olmadığı için koymadım zaten kafa burun gittik sonrasında önümde kamyon olduğu için bıraktım

SDR_07
15-06-2013, 10:40
Ümİt maŞŞallah kardeŞİm arabamiza ama benİm beynİmde soru İŞaretİ oldu sen bİze deneme yapmadim yariŞtim dedİn yukarida bİr deneme lafi var ben anlayamadim ya bu adamlar dogru yada sen yanliŞ konuŞuyorsun ???

SDR_07
15-06-2013, 10:47
İşte ecufast farkı :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
antalya- ankara mı? :d:d:d
Şu dbs'i ankarada görelim :) kıtalar arası farkı koysun :icon_tup::icon_tup:

ankarali 1,4 tsİ grubu buraya yazabİlİrsİnİz benİ dİĞer forumlarla uĞraŞtirmayin laf atmayin ordan kİmsenİn gazi İle ÇaliŞmiyorum ben hep dedİm hakanin arabasi İyİ gİddİĞİnİ İddaa edİyor bende hep demenk İstemİŞİmdİr yok bİzİm gurup gecİlmİŞmİŞ fİlan bÖyle boŞ muhabbet yapmayin gelİn ortak noktada buluŞalim deneyelİm czt de gelecek hem sİz cİdden hep sikinti halİnde yakaladiniz arabalari eee hadİ gelİn bİzİ gecİn bİzİde gecersenİz kİng sİnİz demekkİ kardeŞİm maŞŞallah dİyeceĞİm kendİm koyacaĞim bÜtÜn vİdeolari ok

Semii
15-06-2013, 10:47
Masallah araclara :)

Bu arada dier ekip bu videoyu da izleyin poloyu begenmessniz czt yolliyalim size ?

Kahraman castle
15-06-2013, 11:03
ümit, maşallah arabana.

MeJo
15-06-2013, 11:06
araçlara maaşallahta ben videolardan hiçbişe anlamadım :)

ÇALIŞKAN07
15-06-2013, 11:17
Asıl amacım aracımı gormekti.Umit arkadasımızı aradık denemek istedik.Sağ olsun kırmadı beni geldi denedik.Atar gider gecer gecilir mevzusu olmadı aramızda.Zaten oyle bir durum yaratacak kadar arabam dolu değil.Bende de videolar var birazdan atıcam.

göksel ben sana deneyecek arabam yok yarışacak arabam var dedim. boşuna benzin yakmanın anlamı yok yarışırız sonrasın da videoları koyarım dedim ve sende bu şekil de kabul ettin. aksini iddaa ediyorsan yaz.

sıkıntı yok sende ki videolarıda koy problem deyil sen sonucu biliyorsun bu bana da sana da yeter 3. video gelince tekrar yazıyorum bende görüntü yok sende varsa koy zaten yarış bitmişti senin israrın üzerine tekrar bastık o video da da kafa burun gidiyorduk zaten :icon_tup:

Bulut Y.
15-06-2013, 11:21
2kere sıkınca hemen şiştimi yani czt ?

Maşallah göksel sendeki videoları koyda izleyelim

ÇALIŞKAN07
15-06-2013, 11:24

teşekkür ederim doştum dbs nin oraya gitmesine bile gerek yok çok tsi içinde en hızlı oo aslında onlar buraya gelsinler ..ama görünüşe göre onlar sağa sola dbs ye neler yapıyor diye araştırıp duruyorlar araştıradursunlar gelmeye niyetleri hiç yok biz gideceğiz hep beraber kararlaştırdık zaten onlar illa oraya gelmemizi istiyorlar ok gideceğiz bende merak ediyorum 1,4 tsi golf u

ÇALIŞKAN07
15-06-2013, 11:26
2kere sıkınca hemen şiştimi yani czt ?

Maşallah göksel sendeki videoları koyda izleyelim

şişmedi egt yükleldi turbolu yaaaa anlarsın

SDR_07
15-06-2013, 11:31
Yz_wpyWM0yc

ARAÇ İÇİ VİDEO

Bulut Y.
15-06-2013, 11:32
Araç serdardayken 4-5 kere basıyordu sende hatırlarsın ümit, gidişinde de Bi değişiklik olmuyordu

http://www.youtube.com/watch?v=omrmlOojRJo

ÇALIŞKAN07
15-06-2013, 11:41
Araç serdardayken 4-5 kere basıyordu sende hatırlarsın ümit, gidişinde de Bi değişiklik olmuyordu

ZS Type-R vs DDL Czt Rolling Round 4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=omrmlOojRJo)

serdar'dayken o manuel bos kullanıyordu ben yazılım kullanıyorum
serdar'dayken 4-5 araba yavaştı şimdi hızlı....

gokcell13
15-06-2013, 11:46
göksel ben sana deneyecek arabam yok yarışacak arabam var dedim. boşuna benzin yakmanın anlamı yok yarışırız sonrasın da videoları koyarım dedim ve sende bu şekil de kabul ettin. aksini iddaa ediyorsan yaz.

sıkıntı yok sende ki videolarıda koy problem deyil sen sonucu biliyorsun bu bana da sana da yeter 3. video gelince tekrar yazıyorum bende görüntü yok sende varsa koy zaten yarış bitmişti senin israrın üzerine tekrar bastık o video da da kafa burun gidiyorduk zaten :icon_tup:

Video koymada sıkıntı yok Umit Bende koy dedim zati.Ben arabamı gordum.Sende biliyosun, sadece beyinle ne kadar gittigini gorduk.3 video da geriye dusmedigim icin senin cam car goruntu alamadı.Bende var.

ÇALIŞKAN07
15-06-2013, 11:52
Video koymada sıkıntı yok Umit Bende koy dedim zati.Ben arabamı gordum.Sende biliyosun, sadece beyinle ne kadar gittigini gorduk.3 video da geriye dusmedigim icin senin cam car goruntu alamadı.Bende var.

göksel yarış iki kez olur ve gecen bendim son denemede egt yükseldi sana söyledim basmıyacağımı hatırın için bastım....tam turbomu dolduramadan kalktım videodada belli neyse tak kpronu ne kadar hızlanıcan görelim

Bulut Y.
15-06-2013, 11:55
göksell 3. videoda iyi çakmışsın ama kankim 3e :)

gokcell13
15-06-2013, 11:55
Daha baslardayız ufak dokunuşlarla iyi sonuclar alıcaz.Kpro ile denicez.

Bu arada typer specler

DC 4-2-1 headers ( FEH )
Toda beyin (Mugen kıvamında)
Koltuklar sokuk

Bulut Y.
15-06-2013, 12:03
bi milyarlık modiff :) az rejimle boyle

Sercan AKCAN
15-06-2013, 12:06
Maşallah DDL ye.Çok hızlılar varmış dikkat edin.Araya kıtalar falan giriyomuş :D

gokcell13
15-06-2013, 12:16
Bende olan videoları ekledim.70 de bassak belki farklı olurdu.Benim icin sıradan bir deneme idi.

3 deneme burada daha net anlasılıyor.Diger denemelere gore kendimce daha iyi vites attım, İlk defa Umit burada rüzgar yaptı :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152903136635648&set=vb.593940647&type=2&theater

İlk deneme burada 230 larda cıkmaya baslıyorum zaten aramız videoda belli oluyor.Arabaya alışmaya calıstım kendimce bahane olmaz tabikide daha iyi olacagız vitesler konusunda.

https://www.facebook.com/video/video.php?v=10152903152590648&notif_t=video_processed

audilover
15-06-2013, 12:17

:):)Cansin superdi harbi sesli guldum ...

Masallah deneyen araclara kazasiz belasiz ikiside hakkini vermis..

gokcell13
15-06-2013, 12:24
bi milyarlık modiff :) az rejimle boyle

Kanka daha en başlardayım. Maşşallah potansiyeli göruyorum bizim gocomanda :)

Bulut Y.
15-06-2013, 12:27
39. saniyede umit sağ koltuga oturcakmıs nerdeyse :D :D

KCANN_220
15-06-2013, 12:29
yeterince aciklayici gokselin ekledigi wideolar..masallah araclara..:)

Cansın
15-06-2013, 12:31

Gülmek güzeldir Raşit abi :D
Ama gülerken düşünmek gereklidir...

Aborasi
15-06-2013, 12:34
10 kişi vardık orada,2 yarışı ve3. Denemeyide gördük karşıdan.kafa burun gidiyorlardı,ümitin önüne kamyon cıktı ve bu tam bizim karşımızda oldu.2 yarışında sonucu zaten belli ortada hersey.czt yürüyor.eye ninde hakkını yememek lazım burda

Sercan AKCAN
15-06-2013, 12:34

Düşünüyorum öyleyse varım :heyoo:

audilover
15-06-2013, 12:39

Neyi dusuneyim Cansin:)Bos muhabbetlerimi yoksa o bos muhabbetlerin sonundaki gereksiz tartismalarimi?Bunlar benim tarzim degil Cansincigim ben gulerim gecerim ..

ÇALIŞKAN07
15-06-2013, 12:43
GÖksel diŞardan cekİmler var konulu Şeklİnde net vİdeo İstersen bİzde 30 tene var pek hoŞuna gİtmez konuŞmalar eklİyeyİmmİ sen ÇÜnkÜ uzatmak İstİyorsun konuyu bellİ uzatmayalim İstersen

ERDINC-VTI07
15-06-2013, 13:11
göksel maşallah kardeşim daha kpro olmadan bu kadar yürüyosa type-r ın kpro ve eksık malzemelerını tamamladıktan sonra cz-t değil polo gti gelse boş kardeşim..

söylenenlere fazla takılma elimizden gelenı en ıyı şekılde yapar KONULU videonun kralı çektiririm sana şimdilik böyle iyi.. daha bişey yapmadığımızın kanıtı olsun bu herkeze..

AEAlmas
15-06-2013, 13:11
Deneyen araçlara maşşallah aslında egt den ziyade turbo kücük ümitteki belli bi ısı sonrası aracın gerilemesi normal ama bir 5 10 dk dinlendirse ümit pek performans kaybı yaşamaz gökselin araba güzel gitmiş ciddi güzel toda beyinle k pro ayarla güzel gidicek gibi ama şuan videolarda ümit

AEAlmas
15-06-2013, 13:14
Ama ümit pilotaj bakımından göksel den daha iyidir dsg ye ihtiyac duymaz ümit imkan yarattıgında senin aracı daha giderli neler yaparız ona bakalım :)

gokcell13
15-06-2013, 13:19
Amac o zaten aracların nerelere kadar gidecegine bakıyoruz.

Alper_
15-06-2013, 13:28
İkisine de maşallah güzel gitmişler..göksel in typer ı her zaman derim çok iyi gidiyor keza czt de öyle :)

gokcell13
15-06-2013, 13:32
İkisine de maşallah güzel gitmişler..göksel in typer ı her zaman derim çok iyi gidiyor keza czt de öyle :)

Sagolasın abi.Maşşallah

Alper_
15-06-2013, 13:34
Sagolasın abi.Maşşallah

Görünen köy klavuz istemez çok daha iyi olacak :icon_tup:

GGvtec
15-06-2013, 13:41
Maaşallah EYEmiz törpülücek ilerleyen zamanlarda :) coming soon :) iki aracada maaşallh

SDR_07
göksel maşallah kardeşim daha kpro olmadan bu kadar yürüyosa type-r ın kpro ve eksık malzemelerını tamamladıktan sonra cz-t değil polo gti gelse boş kardeşim..

söylenenlere fazla takılma elimizden gelenı en ıyı şekılde yapar KONULU videonun kralı çektiririm sana şimdilik böyle iyi.. daha bişey yapmadığımızın kanıtı olsun bu herkeze..

Polo derken laf banamı Abii

ÇALIŞKAN07
39. saniyede umit sağ koltuga oturcakmıs nerdeyse :D :D

yanımdamıydın arabanın içini nasıl gördün.
hayal gücün baya kuvvetliymiş:hahaha:

Cansın
15-06-2013, 13:53
Beyler uzatmaya ne gerek var CZT geçmiş. Tekrar denersiniz olur biter :)

AEAlmas
15-06-2013, 13:54

Denemeden görmeden birşey belli olmaz Bu işler paraya dayanıyor araştırmaya dayanıyor toda beyin ne derece yükseltiyor aracı bilmiyorum Yapariz demekle olmuyor agbi acık ve net yapılıp denenip YAPTIM ORTADA BU demekle oluyor Ama ha k pro ile getirisi olur fakat karşı taraf ta harcama yapar yine gecemediniz durumu olabilir

ÇALIŞKAN07
15-06-2013, 13:55
boş laflara karnım tok benim arkadaşlar kpro mu b pro mu c pro mu ne takıyorsanız takın öyle gelin icraat görelim lafla peynir ekmek gemisi yürümez ilerleyen zamanlarda DBS de burda olacak o yoksa K polo gti var problem yok yani

konulu isteyenlere konulu konusuz isteyenlere konusuz çekeriz videoyu

geçtiklerim beni iyi bilirler kanıtımız da her zaman mevcuttur.

ÇALIŞKAN07
15-06-2013, 13:57
Beyler uzatmaya ne gerek var CZT geçmiş. Tekrar denersiniz olur biter :)

cansın tşk ederim kardeşim

SDR_07
15-06-2013, 13:58
Emir biliyorsun bir Turbo ya bir enjekterö bakıyor özgün kendi dedi gecen geldiğinde yapalım diye 280 hp çok sağlıklı güçler alırım diye ümit abi evleneceğim arabaya para harcayamam dedi yoksa çok canlar yakar orjinal bir yazılımla bu kadar bundan sonrası bir felaket olur

Cansın
15-06-2013, 13:58
boş laflara karnım tok benim arkadaşlar kpro mu b pro mu c pro mu ne takıyorsanız takın öyle gelin icraat görelim lafla peynir ekmek gemisi yürümez ilerleyen zamanlarda DBS de burda olacak o yoksa K polo gti var problem yok yani

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

gokcell13
15-06-2013, 13:59
Maaşallah EYEmiz törpülücek ilerleyen zamanlarda :) coming soon :) iki aracada maaşallh

Sagol kardeşim benim.

AEAlmas
15-06-2013, 14:03
Emir biliyorsun bir Turbo ya bir enjekterö bakıyor özgün kendi dedi gecen geldiğinde yapalım diye 280 hp çok sağlıklı güçler alırım diye ümit abi evleneceğim arabaya para harcayamam dedi yoksa çok canlar yakar orjinal bir yazılımla bu kadar bundan sonrası bir felaket olur

turbo enjektor aldıgında 280 hp safe hatta methanol le biraz daha fantazi yapilabilir
avrupada stage 2 cuprala yürüyen czt mevcut mesela arabaya para imkan oldukca harcama daha iyidir her zaman

i-vtec07
15-06-2013, 14:05
maşallah araçlara :)

onursoytam
15-06-2013, 14:06
Maşallah araçlara ufak dokunuşlar büyük felaketler getirir
Tekerinize taş deymesin beylerr

Bulut Y.
15-06-2013, 14:10
yanımdamıydın arabanın içini nasıl gördün.
hayal gücün baya kuvvetliymiş:hahaha:

Hayal gücüne gerek yok farın görünüyor sağ alt köşede ;)

MatraX_07
15-06-2013, 14:13
Ümit maşallah Allah kaza bela vermesin her iki araca da önemli olan bu geçmek geçilmek 2.planda
CZt'ye diyecek birsey yok zaten

nakayama
15-06-2013, 14:14
maşallah 2 aracada.

umit.bozkurt
15-06-2013, 14:17
Piyasada yürüyen araç olarak Polo GTİ görmeye alışkınız ancak colt czt'ler de artık Ümit Çalışkan abimiz sayesinde revaçta :icon_tup:
maaşallah abicim aracın çok iyi yürüyor, yerinde duramıyor tokatlayacak adam arıyorr :))

orhan_guney
15-06-2013, 14:17
Maşallah iki aracada .

ERDINC-VTI07
15-06-2013, 14:43
Polo derken laf banamı Abii
serdarım benım gözümde en ıyı giden senın polon sana değildi genelleme yaptım.. ama DBS ile yarışmak ayrı zevklı olur üstüne alındıysan zevkle deneriz kardeşim bitince... ama ben sürcem ok. :)

Denemeden görmeden birşey belli olmaz Bu işler paraya dayanıyor araştırmaya dayanıyor toda beyin ne derece yükseltiyor aracı bilmiyorum Yapariz demekle olmuyor agbi acık ve net yapılıp denenip YAPTIM ORTADA BU demekle oluyor Ama ha k pro ile getirisi olur fakat karşı taraf ta harcama yapar yine gecemediniz durumu olabilir

emir boş konuşma ikiside para harcanılmamış soft şekılde yapılmış arabalar.. czt dede de type-r dada elle gösterilir bir parça varmı çok pahalı dıyebıleceğin.. iş para basmakla yürütmeye gelecekse type-r gideceği yer belli. czt turbo önü daha type-r la para konusunda kıyaslarsan turba makına her zaman üzer senı unutma.. sen binersin 30,000 km typer biner 60,000 km :icon_tup:
şimdi anladın demı atmosferık mi yoksa turbomu olayını..

ERDINC-VTI07
15-06-2013, 14:48
boş laflara karnım tok benim arkadaşlar kpro mu b pro mu c pro mu ne takıyorsanız takın öyle gelin icraat görelim lafla peynir ekmek gemisi yürümez ilerleyen zamanlarda dbs de burda olacak o yoksa k polo gti var problem yok yani

lann madem oo kadar delİkanlisin lafla İcraat olmuyo dİyosun burda show yapiyosun bİrazcik delİkanli olunda bİrazda geÇİldİĞİnİz vİdeolari atin...

Yada ŞÖyle sÖyleyim gÖkselİn en azindan geÇİlme korkusu yok geÇİlceĞİ arabaylada yariŞiyo.. KÖŞe bucak kaÇmiyo en azindan.. Beni daha fazla konuŞturmayin İcraatin kralini gÖsteririm sİzee...

Evet ben seni İyİ taniyorum sende benİ İyİ taniyosun..

EDİT: fazla gerilmişim galıba ÜMİT BEY le telde görüştük birbirimizn derdini anladık yeterince..

mtcvtc
15-06-2013, 14:58
İki aracada maşallah güzel çekişmeli yürümüşler:)

onursoytam
15-06-2013, 15:48
Gökcel amca 60 lık 51 lik parça borulardan kurtulup 4,2,1 headrs tan onu 4,1 çevirelim ramaZan abi halleder heheh spirali yaylı sistem 70 lik yapıcaz toda beyinle çook daha hızlanıcağımıza eminim hehehe

gokcell13
15-06-2013, 15:58
Gökcel amca 60 lık 51 lik parça borulardan kurtulup 4,2,1 headrs tan onu 4,1 çevirelim ramaZan abi halleder heheh spirali yaylı sistem 70 lik yapıcaz toda beyinle çook daha hızlanıcağımıza eminim hehehe

Haklısın kardeşim, arabada dogru duzgun bir parca yok zaten biliyon.Bilmedigimiz bir beyni taktık gittik :) Maşşallah. 4-1 headers kayanaksız borular, 7o lik eksoz felan ilaç gibi olacaktır. :icon_tup:

onursoytam
15-06-2013, 16:17
Çıtır ayrıntılar candır gerisi yalandır hehehehe

AEAlmas
15-06-2013, 16:52
serdarım benım gözümde en ıyı giden senın polon sana değildi genelleme yaptım.. ama DBS ile yarışmak ayrı zevklı olur üstüne alındıysan zevkle deneriz kardeşim bitince... ama ben sürcem ok. :)

emir boş konuşma ikiside para harcanılmamış soft şekılde yapılmış arabalar.. czt dede de type-r dada elle gösterilir bir parça varmı çok pahalı dıyebıleceğin.. iş para basmakla yürütmeye gelecekse type-r gideceği yer belli. czt turbo önü daha type-r la para konusunda kıyaslarsan turba makına her zaman üzer senı unutma.. sen binersin 30,000 km typer biner 60,000 km :icon_tup:

boş konuştugum yok sonucta benim demek istedigimi anlamadınız agbi galiba k pro dediginiz beyin 2 3 milyar egzantrik takılsa 1 2 milyar da o yazılım olacak 500 700 o de emme gaz kelebegi 2 de öyle gitsin de atmosferik nereye kadar gidilecegi belli agbi harcanılan belli ha turbo yaparsınız makinayı gider yürür adamlar turbo yaptı cok güzel gidiyor deler gecer deriz atmosferik ve turbo durumu typerda da cok cok farklı
ümit sadece 2 3 harcasa dünyanız başınıza yıkılır konu bu kadar acık
saglamlık konusuna gelince atmosferik araba hiç harcama yaptırmaz diye birşey yok en basiti sert vites atmadan dolayı şanzıman sekromenc catal vs zorlanıyor
turbo arabada ayarını düzgün yapıldıktan sonra senelerce biniliyor ha ne oluyor hortum patlıyor alt yapı yetersiz kalıyor fazla güc isteniliyor sorunlar cıkıyor ki bu konu atmosferik tede gecerli fazla devir döndürürsün stok iken sübap yakalar en basiti yada benzeri genelleme yaparsak atmosferik te turbo da kendine göre hassas konuları var aşılmayacak şeyler degil atmosferikte turbo sarışın esmer misali kimi turbo sever kimi atmosferik ha sorun yaşarsa duruma göre maliyeti farklı olur

mesala cemal agbi nin s2000 turbo stok motor 400 500 hp arası ve kac kez motor acıldıgını yada kırdıgını duydunuz ? duymadınız cünkü adam akıllı yapıldı herşey düzgün yapılıp kullanıcı hatası olmadan yag su egt vs dikkat ederek kullanırsan

Ben yine diyorum agbi yapin cok hızlı olsun güzel olsun Antalyanın gururu olsun helal diyelim ayakta alkışlıyalım ama yapmadan dogmamış cocuga don biçmek olmuyor

ERDINC-VTI07
15-06-2013, 17:12
boş konuştugum yok sonucta benim demek istedigimi anlamadınız agbi galiba k pro dediginiz beyin 2 3 milyar egzantrik takılsa 1 2 milyar da o yazılım olacak 500 700 o de emme gaz kelebegi 2 de öyle gitsin de atmosferik nereye kadar gidilecegi belli agbi harcanılan belli ha turbo yaparsınız makinayı gider yürür adamlar turbo yaptı cok güzel gidiyor deler gecer deriz atmosferik ve turbo durumu typerda da cok cok farklı
ümit sadece 2 3 harcasa dünyanız başınıza yıkılır konu bu kadar acık
saglamlık konusuna gelince atmosferik araba hiç harcama yaptırmaz diye birşey yok en basiti sert vites atmadan dolayı şanzıman sekromenc catal vs zorlanıyor
turbo arabada ayarını düzgün yapıldıktan sonra senelerce biniliyor ha ne oluyor hortum patlıyor alt yapı yetersiz kalıyor fazla güc isteniliyor sorunlar cıkıyor ki bu konu atmosferik tede gecerli fazla devir döndürürsün stok iken sübap yakalar en basiti yada benzeri genelleme yaparsak atmosferik te turbo da kendine göre hassas konuları var aşılmayacak şeyler degil atmosferikte turbo sarışın esmer misali kimi turbo sever kimi atmosferik ha sorun yaşarsa duruma göre maliyeti farklı olur

mesala cemal agbi nin s2000 turbo stok motor 400 500 hp arası ve kac kez motor acıldıgını yada kırdıgını duydunuz ? duymadınız cünkü adam akıllı yapıldı herşey düzgün yapılıp kullanıcı hatası olmadan yag su egt vs dikkat ederek kullanırsan

Ben yine diyorum agbi yapin cok hızlı olsun güzel olsun Antalyanın gururu olsun helal diyelim ayakta alkışlıyalım ama yapmadan dogmamış cocuga don biçmek olmuyor

yaa emır ben anlatsamda sen farklı yerden anladığın için ben sana anlatmak istemıyorum kardeşim.. sen turbonla mutluysan ne güzel..
ama turbosu olmadan çogu turboluya kafa tutan bu efsaneyıde fazla küçük görme kardeşim.. k20 ayrı bı makına turbolusunun neler yapabıleceğini sen benden daha ıyı bılıyosun... k20 ile czt full dolusunu tartışmayalım elimizdeki malların ne olduğun bakıp yorum yapalımm... hadı kal salıcakla

guwen_ar
15-06-2013, 17:48
Nazar degmesin deneyen araclara.
Type r vtec alti mi basiyo ?

brs_odbs
15-06-2013, 18:12
Maşallah czt çok güzel yürümüş emeğinize sağlık :icon_tup:

dragon07
15-06-2013, 18:34
2 araçta güzel gazlamış czt 1 boy önde .70 gibi basılsa belki başa baş giderlerdi yada yarım boy ama videolara bakarak czt geçmiş.bu arada cztde iskender manifolt tial 38mm wasgate vsvs eksik gedik yazılmasın specler ;)

göksel typerı aldıgı günden beri herkesle gazlıyor geçme geçilme korkusu olmadan 10numarada araba sürüyor,sadece ona arabayı yüklemesi için bi fitil lazımdı o fitilde ateşlendi :) helal olsun göksel geçilceksende bu speclerlerinde böyle geçil biladerim

GökhanK
15-06-2013, 18:50

Haklısın kardeşim, arabada dogru duzgun bir parca yok zaten biliyon.Bilmedigimiz bir beyni taktık gittik :) Maşşallah. 4-1 headers kayanaksız borular, 7o lik eksoz felan ilaç gibi olacaktır. :icon_tup:

Çıtır ayrıntılar candır gerisi yalandır hehehehe

Onur soytam ayrıntıda gizlidir deneyen araçlara maşallah toda boş kpro coş

Görkem.Y
15-06-2013, 19:24
Ümit abi masallah DDL Czt ' ye yine formunda :)

KCANN_220
15-06-2013, 19:40
yaa emır ben anlatsamda sen farklı yerden anladığın için ben sana anlatmak istemıyorum kardeşim.. sen turbonla mutluysan ne güzel..
ama turbosu olmadan çogu turboluya kafa tutan bu efsaneyıde fazla küçük görme kardeşim.. k20 ayrı bı makına turbolusunun neler yapabıleceğini sen benden daha ıyı bılıyosun... k20 ile czt full dolusunu tartışmayalım elimizdeki malların ne olduğun bakıp yorum yapalımm... hadı kal salıcakla

adamın kareköküsün..:)

Turboğuz54
15-06-2013, 19:54

Karşısındaki arac 2.0 turbo olsa anlıcam da 1.5 turbo diğeri 2.0 bi makine sacma bi yorum bence bu

ERDINC-VTI07
15-06-2013, 20:15
Karşısındaki arac 2.0 turbo olsa anlıcam da 1.5 turbo diğeri 2.0 bi makine sacma bi yorum bence bu

saçmamı sen benım yazdıklarıı bi daha oku istersen kardeş.. baştan sona ok

gokcell13
15-06-2013, 20:16
2 araçta güzel gazlamış czt 1 boy önde .70 gibi basılsa belki başa baş giderlerdi yada yarım boy ama videolara bakarak czt geçmiş.bu arada cztde iskender manifolt tial 38mm wasgate vsvs eksik gedik yazılmasın specler ;)

göksel typerı aldıgı günden beri herkesle gazlıyor geçme geçilme korkusu olmadan 10numarada araba sürüyor,sadece ona arabayı yüklemesi için bi fitil lazımdı o fitilde ateşlendi :) helal olsun göksel geçilceksende bu speclerlerinde böyle geçil biladerim

Efe hastayim sana iyi dileklerin icin saol.Specsiz typer bu kadarmis :) Massallah Massallah

AEAlmas
15-06-2013, 20:42

bu konu dallanır budaklanır atmosferik thorttle sistemi olmadan bi yere kadar güc vermekte
önemli olan aracın hacim turbo vs inden ziyade
arabanın ivmesi
arabanın 0-100 100-200
aktarım standart
vites oranlarındaki verim
hafiflik
rüzgar sürtünmesi vs vs

neyse bir ara görüşürüz bol bol tartışırız :)

junior07
15-06-2013, 20:45
gçksel abi maşşallah eye typer'a ilerleyen günlerde daha daha güzel sonuçlar çıkacak inş. ;)

dragon07
15-06-2013, 20:59

kardes sana saçma gelenleri kendine sakla.1.5 turbo 1ton czt ile 2.0 atmo typer deniyosun kgsine googledan bakıver tork aktarma vs olarakta czt şuanki specleriyle üstün zaten bnce az bile aradaki fark

SDR_07
16-06-2013, 00:41
Adam saplar zoruna gidenin borusuna gitsin ne var ne cekemiyorsunuz adamı siz teklif ettiniz bu adam gecti neyi uzatıyorsunuz gelin arabanız varsa geçin boş beleş muhabbete üstünüze yok...gecikmekten hiç bıkmadınız bu adamla uğraşmayın sizde k Pro yokken bu adamda vardı sizde 1.6 varken adamda 2.0 Typer vardı sizin geçtiğiniz yoldan gecti şimdi bitirdi siz istediniz bu muhabbeti niye zorunuza gidiyor varsa arabanız çıkın yarışın boş beleş yazmayın

Alper_
16-06-2013, 15:26
Adam saplar zoruna gidenin borusuna gitsin ne var ne cekemiyorsunuz adamı siz teklif ettiniz bu adam gecti neyi uzatıyorsunuz gelin arabanız varsa geçin boş beleş muhabbete üstünüze yok...gecikmekten hiç bıkmadınız bu adamla uğraşmayın sizde k Pro yokken bu adamda vardı sizde 1.6 varken adamda 2.0 Typer vardı sizin geçtiğiniz yoldan gecti şimdi bitirdi siz istediniz bu muhabbeti niye zorunuza gidiyor varsa arabanız çıkın yarışın boş beleş yazmayın

bu uslup yakışıyormu ? onu da geçtim okuyanı geriyor, gereksiz antipatiye sebep oluyor..bu kadar hırslı olmasan :)

gokcell13
16-06-2013, 15:30
bu uslup yakışıyormu ? onu da geçtim okuyanı geriyor, gereksiz antipatiye sebep oluyor..bu kadar hırslı olmasan :)

Alper abi yıllardır hep kendine yakışan sekilde yaklaştın olaylara, hiç çizgini bozmadın abi.Ağır ve efendi oldun.Saygı duyuldun.Örnek olmasını diliyorum insanlara.

Alper_
16-06-2013, 15:43
Alper abi yıllardır hep kendine yakışan sekilde yaklaştın olaylara, hiç çizgini bozmadın abi.Ağır ve efendi oldun.Saygı duyuldun.Örnek olmasını diliyorum insanlara.

sağolasın kardeşim o senin güzelliğin.

ÇALIŞKAN07
16-06-2013, 16:30
Maşallah 2 aracada,eye baya bi ilerlemiş toda ile bariz bir şekilde :)
DDL ye diyecek söz yok zaten :)
tşk ederim bora

Maşallah guzel olmus :)
tşk ederim

Ümİt maŞŞallah kardeŞİm arabamiza ama benİm beynİmde soru İŞaretİ oldu sen bİze deneme yapmadim yariŞtim dedİn yukarida bİr deneme lafi var ben anlayamadim ya bu adamlar dogru yada sen yanliŞ konuŞuyorsun ???
tşk ederim kardeşim benim denicek arabam yok yarışcak arabam var ok bro

ümit, maşallah arabana.
kahraman abi tşk ederim

Maşallah DDL ye.Çok hızlılar varmış dikkat edin.Araya kıtalar falan giriyomuş :D
tşk ederim. kıta felansa sıkıntı yok :D

tşk ederim

10 kişi vardık orada,2 yarışı ve3. Denemeyide gördük karşıdan.kafa burun gidiyorlardı,ümitin önüne kamyon cıktı ve bu tam bizim karşımızda oldu.2 yarışında sonucu zaten belli ortada hersey.czt yürüyor.eye ninde hakkını yememek lazım burda
kanka sıkıntı yok bilen biliyor neyin ne olduğunu zaten videoyu kesmişler :D neyse salla gitsin oldu bitti yarıştık ve geçtik

ÇALIŞKAN07
16-06-2013, 16:32
Masallah araclara :)

Bu arada dier ekip bu videoyu da izleyin poloyu begenmessniz czt yolliyalim size ?

tşk ederim kardeşim gideriz gelsinler afyonda buluşalım :D

SDR_07
16-06-2013, 16:33
Kimseyi rencide ettiğim yok kimseyide tuttuğum yok ben olay neyse onun harici gelmişine geçmişine yorum yapmam 2 kişi yarışmış ve bir kişi gecmiş geçilmiş sonuçta tekrar yarışılabilir tekrar denelebilir ümit herkesle dener herzamanki gibi herzaman dener ama birdaha deneme yapılmayacak gibi yazılar yazılıyor gerek yok dimi sanki ümit denemeye geldiği için şuclu gibi şimdi bu yüzden her deneme sonrası ben onunla denemem şununla denemem oluyor deneyecek araç bulanamıyor herkes birbirine bilenir durumda kalıyor ..bence tarafsız yorumlar olsa hiç sıkıntı çıkmaz kimse kimseye ters yazmaz

ÇALIŞKAN07
16-06-2013, 16:58
Deneyen araçlara maşşallah aslında egt den ziyade turbo kücük ümitteki belli bi ısı sonrası aracın gerilemesi normal ama bir 5 10 dk dinlendirse ümit pek performans kaybı yaşamaz gökselin araba güzel gitmiş ciddi güzel toda beyinle k pro ayarla güzel gidicek gibi ama şuan videolarda ümit
tşk ederim emircim

Ama ümit pilotaj bakımından göksel den daha iyidir dsg ye ihtiyac duymaz ümit imkan yarattıgında senin aracı daha giderli neler yaparız ona bakalım :)
saol kardeşim iltifatların için varlığın yeter. emircim süpriz var yakında

tşk ederim

maşallah araçlara :)
tşk ederim

Maşallah araçlara ufak dokunuşlar büyük felaketler getirir
Tekerinize taş deymesin beylerr
tşk ederim

Ümit maşallah Allah kaza bela vermesin her iki araca da önemli olan bu geçmek geçilmek 2.planda
CZt'ye diyecek birsey yok zaten
tşk ederim kardeşim

maşallah 2 aracada.
turgay tşk ederim

Piyasada yürüyen araç olarak Polo GTİ görmeye alışkınız ancak colt czt'ler de artık Ümit Çalışkan abimiz sayesinde revaçta :icon_tup:
maaşallah abicim aracın çok iyi yürüyor, yerinde duramıyor tokatlayacak adam arıyorr :))
adaşım tşk ederim iyi dileklerin için

Maşallah iki aracada .
tşk ederim

İki aracada maşallah güzel çekişmeli yürümüşler:)
tşk ederim

Maşallah czt çok güzel yürümüş emeğinize sağlık :icon_tup:
tşk ederim

Onur soytam ayrıntıda gizlidir deneyen araçlara maşallah toda boş kpro coş
tşk ederim

Ümit abi masallah DDL Czt ' ye yine formunda :)
görkemim sağol kardeşim senin arabayı da yapıcaz sonra fırtına gibi eseceksin inş:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

ÇALIŞKAN07
16-06-2013, 17:00
Kimseyi rencide ettiğim yok kimseyide tuttuğum yok ben olay neyse onun harici gelmişine geçmişine yorum yapmam 2 kişi yarışmış ve bir kişi gecmiş geçilmiş sonuçta tekrar yarışılabilir tekrar denelebilir ümit herkesle dener herzamanki gibi herzaman dener ama birdaha deneme yapılmayacak gibi yazılar yazılıyor gerek yok dimi sanki ümit denemeye geldiği için şuclu gibi şimdi bu yüzden her deneme sonrası ben onunla denemem şununla denemem oluyor deneyecek araç bulanamıyor herkes birbirine bilenir durumda kalıyor ..bence tarafsız yorumlar olsa hiç sıkıntı çıkmaz kimse kimseye ters yazmaz

azına sağlık kardeşim :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

gokcell13
16-06-2013, 17:11
Son yorumlar cok mantikli araclara kocaman Massallah.Hersey gecmek gecilmek degil.Umit Zaten Beni bu setupla gecmesi lazim, demek istedigim aracimin bu hali ile neler yapacagini gormekti ben gordum.Cokda memnunum.Ilerleyen zamanlarda yine deniyecegiz.Antalyanin arabalari yuruyecek.

üntar
16-06-2013, 22:36
goksel ve umıt ıkınızede tebrıkler. gokselın dedıgı gıbı 2side bızım aracar. denenmıs bırı gecmıs dıgerı gecılmıs. gecen kabul edıyor gecılen kabul edıyor. 1 boy 2 boyun onemı yok. gecmek gecmektır bu kadar. goksel arabamı gormek ıstedım yarıstım demıs. uzun lafın kısası arabanı guclendırırsın tekrar denersın. ne yazsan bos. 1ton demır parcası yuzunden arkadaslıgınıza zarar gelmesın. yıyın ıcın gazlayın sıcın:)

gokcell13
16-06-2013, 23:02
goksel ve umıt ıkınızede tebrıkler. gokselın dedıgı gıbı 2side bızım aracar. denenmıs bırı gecmıs dıgerı gecılmıs. gecen kabul edıyor gecılen kabul edıyor. 1 boy 2 boyun onemı yok. gecmek gecmektır bu kadar. goksel arabamı gormek ıstedım yarıstım demıs. uzun lafın kısası arabanı guclendırırsın tekrar denersın. ne yazsan bos. 1ton demır parcası yuzunden arkadaslıgınıza zarar gelmesın. yıyın ıcın gazlayın sıcın:)

Eyvallah abi agzına saglık.:icon_tup:

ozgur-07
17-06-2013, 00:51
Iki aracada tbrkler goksel eksikler bitir borulari falan at cope taze taze tak

src106
17-06-2013, 01:52
iki aracada Maşallah bayadır techte böyle güzl video izlememiştik gazlayanların emeklerine sağlık

engin_ant
17-06-2013, 09:20
Ah bide konudaki giderliler geri vtes yapmasa.......

Bulut Y.
17-06-2013, 09:22
Hahahahhahhaahhahahhaa engin abi sabah sabah uykumu açtın yaa :D:D:D

ÇALIŞKAN07
17-06-2013, 10:40

Tşk ederim

Abi saol tşk ederim

iki aracada Maşallah bayadır techte böyle güzl video izlememiştik gazlayanların emeklerine sağlık
Sercanım tşk ederim

Iki aracada tbrkler goksel eksikler bitir borulari falan at cope taze taze tak

Tşk ederim

engin_ant
17-06-2013, 10:52
Hahahahhahhaahhahahhaa engin abi sabah sabah uykumu açtın yaa :D:D:D

Eeee bulut en çok konuşan adam piyasada yok o kendini biliyoooo....

öncel
17-06-2013, 10:56
bizim antalya denemelerinin sonu hep giderr hep giderr.

engin_ant
17-06-2013, 11:13
Deneyen 2 aracada mahşallah gitmesi gerektiği gibi gitmiş ikiside allah kaza bela vermesin......

engin_ant
17-06-2013, 11:31
Deneyen 2 aracada mahşallah gitmesi gerektiği gibi gitmiş ikiside allah kaza bela vermesin......

dragon07
17-06-2013, 11:33
diğer konuya cvp yazan yok ??

engin_ant
17-06-2013, 15:19
diğer konuya cvp yazan yok ??

düşünüyolar şimdi..:D

engin_ant
17-06-2013, 15:27

ZS Type-R vs DDL Czt Rolling Round 4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=omrmlOojRJo)

ula bulut bu vidoda czt berbat rüzgar yapmış haa.

Bulut Y.
17-06-2013, 15:29
Abi arkadaşlar fırtınalı günde doğmuş galiba rüzgarsız Bi tane yarışlarını görmedim. :)

kelalper
17-06-2013, 18:00
şu type R turbo olsaydı ne olurdu muhabbetini bırakın. O zaman type R lar type R larla denesin. Deneyip geçildikten sonra aa o turbo ama geyiği yapmayın. Bütün dünya hothatchde turbo kullanıo Honda atmosferik. Bu Hondayı diğerlerinden üstün yapmaz. K20 nin sıkıştırma oranı ne diğerlerinin ne. K20 yi 8 sıkıştırma yapın bakalım ne olacak. K20 yi turbolayarak kaç bin kım gidebileceğini düşünüosun o sıkıştırma ile. En son örneği istanbul parkta yaşandı işte. 4 turda komple yatak boşaltıp krank kitledi. Hayat rollden ibaret değil. Uyanın artık.

engin_ant
17-06-2013, 18:30
şu type R turbo olsaydı ne olurdu muhabbetini bırakın. O zaman type R lar type R larla denesin. Deneyip geçildikten sonra aa o turbo ama geyiği yapmayın. Bütün dünya hothatchde turbo kullanıo Honda atmosferik. Bu Hondayı diğerlerinden üstün yapmaz. K20 nin sıkıştırma oranı ne diğerlerinin ne. K20 yi 8 sıkıştırma yapın bakalım ne olacak. K20 yi turbolayarak kaç bin kım gidebileceğini düşünüosun o sıkıştırma ile. En son örneği istanbul parkta yaşandı işte. 4 turda komple yatak boşaltıp krank kitledi. Hayat rollden ibaret değil. Uyanın artık.

Tamam usta bidaha sana sormafan yorum yazmayalim napalim biz bukadar biliyoz..............:D

Bulut Y.
17-06-2013, 19:42
Bu kel muhalefet olmazsa olmaz zaten :D

Edit: 2015te çıkıyor turbo tayyar sana en iyi cevabı verecektir eminim alperusta ;)

ERDINC-VTI07
17-06-2013, 19:53

bu adamı sevıyorum bızm bılmedıklerımızı yazıyor.. yaşına hürmeten susuyoruzz kelaper sen istanbulunu kontrol et bız antalyayı idare ederızz..

gokcell13
17-06-2013, 20:46
Biz atmosferikte ilerleriz.10 yildir millet uyanmis , dunyanin en iyi 10 swap motoru arasina girmis k20.Bu kadar insan yaniliyor olamaz bence.Demekki gerek duymamislar yapmamislar.Turbo hothachlerin piyasasinida goruyoz yerlerde surunuyor turkiyede malesef

Taykun
17-06-2013, 23:39
her iki aracada maşallah goksel kardeşim aracin güzel yürüyor bu durumda bile cok güzel

gokcell13
18-06-2013, 00:23
her iki aracada maşallah goksel kardeşim aracin güzel yürüyor bu durumda bile cok güzel

Tesekuler kardesim

kamildogan.07
18-06-2013, 19:26
Ümit ' im kardeşim CZT mize kocaman maşallah. Gerektiği gibi gidiyor. Herkezin bazı şeyleri kabullenmesi lazım.

Not : Kimse üzerine birşey alınmasın. Adam geçmiş geçtiyse tebrik edilecek.

kelalper
18-06-2013, 20:51
Bu kel muhalefet olmazsa olmaz zaten :D

Edit: 2015te çıkıyor turbo tayyar sana en iyi cevabı verecektir eminim alperusta ;)

ya neye muhalefet olucam. K20 yi yapıosunuz ilah. K20 evet F4R dan iyidir. Ama Ep3 üzerinde. Fn2 üzerine takıldığı zaman ne kadar gidebiliyor. K20 daha agresiftir kullanması daha zevklidir. Sürücüyü sürekli gazlamaya zorlar. Zevki ayrıdır. Ama dünya demek değildir. Al işte Leon Cupra. Adamlar Stage 2 plus ile kaç snlere düşürüyor 100-200 ü. Maliyeti ne. Ep3 ü atmosferik olarak o kadar koşturmana imkan var mı Ek ya da EG swapla K24 yapmadan.
Onun dışında EP3 çok mu hızlı. Neden pist dereceleri diğer hothatchlerden yavaş.

kelalper
18-06-2013, 21:05
Biz atmosferikte ilerleriz.10 yildir millet uyanmis , dunyanin en iyi 10 swap motoru arasina girmis k20.Bu kadar insan yaniliyor olamaz bence.Demekki gerek duymamislar yapmamislar.Turbo hothachlerin piyasasinida goruyoz yerlerde surunuyor turkiyede malesef

Yaw swap yaptığın arabalar ne EK ya da EG kasaya swaplıosun. F20C atma şansın olsa F20C mi atarsın K20 mi. Amerikada ya da türkiyede maliyeti ne kadar. Başka hiç bir arabada yapamayacağın kadar ucuz. Clioya Megane RS F4R setupını atmak ne kadara mal oluyor biliyor musun? K20 yi EG ye ya da EK ya atmanın 2 katı. Türkiyede ki piyasa dünyanın en salak piyasası. vti a bile 24 milyar verip alıyor insanlar. Amerikada 2000 dolar. Honda türkiyede pahalı ikinci eli güçlü diye en iyi araba demek değil. Type R ı amerikada şu an kaça satın alabilirsin acaba. Haberin var mı? Ep3 yürüyen teneke hiç bir güvenlik tertibatı yok. Sadece 2 hava yastığı ve abs dışında. Yol tutuş felaket. Direksiyon felaket. Fn2 daha güvenli ee yola çıktığı zaman. Ep3 kadar yürüyemiyor. Neden tork yetmiyor o ağırlığı çevirmeye. Vtec altında kullanmak ızdırap. Günlük kullanım için ikiside ızdırap. Evet gerçekten Type R müthiş araba. Ne işe yarar roll yapar. Başka? Yok o kadar.

gokcell13
18-06-2013, 21:22
Yaw swap yaptığın arabalar ne EK ya da EG kasaya swaplıosun. F20C atma şansın olsa F20C mi atarsın K20 mi. Amerikada ya da türkiyede maliyeti ne kadar. Başka hiç bir arabada yapamayacağın kadar ucuz. Clioya Megane RS F4R setupını atmak ne kadara mal oluyor biliyor musun? K20 yi EG ye ya da EK ya atmanın 2 katı. Türkiyede ki piyasa dünyanın en salak piyasası. vti a bile 24 milyar verip alıyor insanlar. Amerikada 2000 dolar. Honda türkiyede pahalı ikinci eli güçlü diye en iyi araba demek değil. Type R ı amerikada şu an kaça satın alabilirsin acaba. Haberin var mı? Ep3 yürüyen teneke hiç bir güvenlik tertibatı yok. Sadece 2 hava yastığı ve abs dışında. Yol tutuş felaket. Direksiyon felaket. Fn2 daha güvenli ee yola çıktığı zaman. Ep3 kadar yürüyemiyor. Neden tork yetmiyor o ağırlığı çevirmeye. Vtec altında kullanmak ızdırap. Günlük kullanım için ikiside ızdırap. Evet gerçekten Type R müthiş araba. Ne işe yarar roll yapar. Başka? Yok o kadar.

Ben roll yapmak icin aldim Zaten diger Turlu dusunuce dediklerin kisiye gore degisir, bu arada Typer la piknigede gidiyoz avm yede rolede gidiyoruz dragada.

ferdi
18-06-2013, 21:51
Bende Antalya'lıyım ama taraf falan olmanın bir anlamı yok bana göre. Bu tarz konulara yorum yazmakta huyum değildir. Anlamadığım şu; iki araç yarışmış biri geçmiş diğeri geçilmiş... Ne var yani bunda ? Yarış günü neler konuşuluyor tabi ki bilmiyorum fakat burada gördüğüm hep konuşulandan farklı şeylerin dile getirilmesi oluyor. Neden bu kadar büyütülüyor bu konu anlayamadım doğrusu. Maksat geçmek yada geçilmek değil yarışmak bana göre...

Yakışmıyor böyle küçük çocuklar gibi sen ben tartışması. Keşke bende aranızda olsam her gün birileriyle roll yapsamda geçilsem... Dediğim gibi maksat geçmek geçilmek değil o anı yaşamak

picasso
18-06-2013, 22:08

vti ye 24 bin tl veren olunca tr en salak piyasa diyosunuz ama sanırım siz clk 430 arıyodunuz bu aracın fiyatı 35 bin ile 40 bin tl arası tr de. yiğenim almanyada aynısını 2300 euroya aldı. sizin deyimizle vti 24 bin tl veren ler bu piyasada ise sizde içindesiniz bence insanların malını kötülemeden önce kendinizi sorgulayın.

kelalper
19-06-2013, 14:09
Mercerdes ve BMW almanyada her zaman ucuz. Senin mantığına göre o zaman Type R CLK 430 dan daha iyi bir araba.CLK 430 burada 35 bin 40 Ep3 40 bin liradan başlıyor satılmaya. 2001 4300 cc motor var üzerinde ekipmanı saymiim bile ve senin mantığına göre EP3 daha iyi. Honda bu ülkede hiç bir zaman değer kaybetmez. Ben herkese diyorum para kaybetmek istemiyorsan Honda alacaksın diye. Eşimin kuzenine de honda aldırıorum ilk arabası diye. Bu onu iyi yapmaz. Türkiyede ki piyasanın salaklığından dolayıdır. 2001 model Civic mi daha iyidir yoksa Volvo S40 T4 mü. Volvoyu 18 e temizini bulursun çok rahat ama honda bulamazsın. Honda orta sınıf bir markadır her zaman. Ama Türkiyede sapan saçma fiyatlara alıp yarın ilana koy satarsın. Bu onu en iyisi yapmaz.

dragon07
19-06-2013, 14:20
Bende Antalya'lıyım ama taraf falan olmanın bir anlamı yok bana göre. Bu tarz konulara yorum yazmakta huyum değildir. Anlamadığım şu; iki araç yarışmış biri geçmiş diğeri geçilmiş... Ne var yani bunda ? Yarış günü neler konuşuluyor tabi ki bilmiyorum fakat burada gördüğüm hep konuşulandan farklı şeylerin dile getirilmesi oluyor. Neden bu kadar büyütülüyor bu konu anlayamadım doğrusu. Maksat geçmek yada geçilmek değil yarışmak bana göre...

Yakışmıyor böyle küçük çocuklar gibi sen ben tartışması. Keşke bende aranızda olsam her gün birileriyle roll yapsamda geçilsem... Dediğim gibi maksat geçmek geçilmek değil o anı yaşamak

bu yarıslarda cıkan kavgaların önceleride var yarıstan daha fazlası var söylenen sözler edilen küfürler var geçmek geçilmek için edilen kavgalar degil bunlar

picasso
19-06-2013, 14:26
clk dan daha iyi değil ancak ülkemizde şartlar bunu ondan daha iyi kılıyo. bir arabayı almadan önce güvenliğine mi bakarsın yoksa motorun hacmine mi yakıtına mı. yani vti ya 24 bin vermek salaklık değil şartlardan dolayıdır. ve honda piyasası git gide yükseliyo. sıfır araba fiyatları almış başını gitmiş bugün hundai da kiada pejoda 50 bin tl nin altında arabaya yok elle tutulur. mersedes bmw yi hiç söylemiyorum bile ev parası. yani bu arabalar bu fiyatlara satılması normal bence.

Serhat Y.
19-06-2013, 15:08
Alper seni yanıma davet ediyorum bir pazar sabahı şişli-etiler yapıcaz rollden ibaret olmadığını anlatıcam sana type-r ın. Gell:)
Yeni nickimdende ilk yorumum, Behzat Ç. gibi olmuş :D

kelalper
19-06-2013, 22:09
Alper seni yanıma davet ediyorum bir pazar sabahı şişli-etiler yapıcaz rollden ibaret olmadığını anlatıcam sana type-r ın. Gell:)
Yeni nickimdende ilk yorumum, Behzat Ç. gibi olmuş :D

lan insan hayvanı arabana kaç para harcadın. Aldığında böyle miydi. Nanik yapma bana. :D