Orijinalini görmek için tıklayınız : tekirdağ'dan selamlar
merhaba arkadaşlar....aranıza yeni katıldım..nicktende anlaşılacağı üzere adım serdar :D .....2005 vtec2 sahibiyim....herkese keyifli formlar dilerim...
a-s toprağım:)
eywallah hemşo...
hepinize teşşekürler arkadaşlar...tekrardan hoş bulduk....
pek sayılmaz....iş dolayısıyla uzun süre mersinde kaldım...yaklaşık 6 ay oldu memlekete döneli...merkezde oturuyorum...ama aslen tekirdağlıyız...peki sen ?
bende oraLıyım istanbuLda oturuyorum.
memnun oldum...tanışmak dileğiyle......çok sık geliyormusun buraya ? kiraz festivali var 13-19 haziran...
belkı haftaya muratLıya gelebilirim kısmetse ordanda köylere gecebilirim işte...
eywallah...tekirdağa gelirsen tanışalım....çok sık omasada bende istanbula gidip geliyorum....bizde malkaranın müstecep köyündeniz... :)
hoş geldin:)
teşekküerler....hoş bulduk....:)
Hosgeldin :)
Sulhi sende mi :D
Kiraz festivali güzel olur, fırsat bulursam ben de gelcem.
100.yıl ve kumbagda evimiz var bizim de ;)
Hosgeldin :)
Sulhi sende mi :D
Kiraz festivali güzel olur, fırsat bulursam ben de gelcem.
100.yıl ve kumbagda evimiz var bizim de ;)
eywallah dragger....wallaha bekleriz....hem tanışmışta oluruz bölece....100. yıl muhtarlığın ordayım ben...DOĞA YAPI....gelin çayımı kahvemi için....her zaman beklerim.... :)
byTombalax
05-06-2008, 16:36
Sende Hoşgeldin...Keyifli Forumla-R
eywallah dragger....wallaha bekleriz....hem tanışmışta oluruz bölece....100. yıl muhtarlığın ordayım ben...DOĞA YAPI....gelin çayımı kahvemi için....her zaman beklerim.... :)
Tesekkürler, keyifle :)
Halı sahanın hemen arkasında bizim ev de, kapısında gri bi stilo durur :)
Cok yakınız ugrarım geldigimde ;)
Tesekkürler, keyifle :)
Halı sahanın hemen arkasında bizim ev de, kapısında gri bi stilo durur :)
Cok yakınız ugrarım geldigimde ;)
oki grşrz.... ;) her zaman bekleriz...
can.ant07
06-06-2008, 14:33
hoşgeldin:)
hoşgeldin:)
teşekkürler...hoşbulduk...:)
Vectra Power
06-06-2008, 23:20
Hoş geLdin. Bende T.dağ-Malkara :) Topraam. Merkezden. İnşallah tanışırız bir gün :) ve ya msn imi ekLersiniz ordan hanerLeşiriz :) KeyifLi ForumLa'R ;)
Bu Canavar Senin Sanırsam :) NKU da Yarışmanızda Beraberdik ;)
http://www.hizliresim.com/2008/6/7/119.jpg
mechanıcer
06-06-2008, 23:37
hosgeldın topragım.. muratlı forever :)