Orijinalini görmek için tıklayınız : Angel eye..
Oncelikle konuyu yanlis yere actiysam ozur dilerim karar veremedim tam nereye acmam gerektigine.. 2013 hayabusa'min farinin icine angel eye yaptirmak istiyorum.. parklara baglicaklar yani surekli yanacak nerdeyse.. isin ozu bu isi hakkiyla yapacak bi yer ariyorum maslakta far tuning var biliyorum ama harici yer oneririseniz sevinirim. simdiden tesekkur ederim herkese ornek resim olmasi acisindan birde resim koyayim..
http://l1306.hizliresim.com/1b/h/p5xuu.jpg
http://u1306.hizliresim.com/1b/h/p5xvf.jpg
ne tez 2. sayfa olduk yahu yokmu hic bilen ?
suprolla
15-06-2013, 19:26
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-smd-ledli-pcb-angel-eye-beyaz-halka-seti-100-mm-123997278/detay
bu malzeme güzelmiş gerekçi çapta halka alın zaten bu al tak şeklinde yapılmış....
far camıda dikkatli olursanız saç kurutma makinasıyla bile açarsınız...bi pazar günü uğraşırsanız halledersiniz yani...kimseninde peşinde koşmamış olursunuz :)
Kardes guzel diyosunda bende el bbecerisi gibi bi ozellik yok iste :D sifir makinenin icine ederim sonra sifir far pesinde kos dur :)
suprolla
15-06-2013, 22:42
orası ayrı konu tabi :D gel yapalım dicem ama 3 aydır kendi farımı toplamaya zaman bulamadım :D
immortalboss
15-06-2013, 23:05
Çok fazla korkmanıza gerek yok.Far karartma yapan yerlere giderseniz farı açma konusunda yardımcı olabilirler.Isı tabancasıyla veya fön makinesiyle silikonu yumuşatarak zorlamadan açarsınız.
orası ayrı konu tabi :D gel yapalım dicem ama 3 aydır kendi farımı toplamaya zaman bulamadım :D
haha terzi kendi sokugunu dikemezmis zaten :D
Çok fazla korkmanıza gerek yok.Far karartma yapan yerlere giderseniz farı açma konusunda yardımcı olabilirler.Isı tabancasıyla veya fön makinesiyle silikonu yumuşatarak zorlamadan açarsınız.
acma isini yapabilirim evet ama elektirik islerinden anlamam tesisati bozarim durduk yere..
Musti PoweR
16-06-2013, 10:48
bende yaparım ama büyük motordan anlamıyorum sıkıntı burda :D scooter falan olsa yaparım , bknz : kendi scooter'ıma mercek taktım :D
Haydar için farklı farlar vardı acil degilse onlardan sipariş edilebilir,
Bence mercek mutlaka kırmızı yada sarı olmalı eski beyazlar artık çok basit oldu
bende yaparım ama büyük motordan anlamıyorum sıkıntı burda :D scooter falan olsa yaparım , bknz : kendi scooter'ıma mercek taktım :D
daha profesyonel bi cozum olmak zorunda benimkisi :D tesisata zarar verirsem buyuk masraf acabilir..
Haydar için farklı farlar vardı acil degilse onlardan sipariş edilebilir,
Bence mercek mutlaka kırmızı yada sarı olmalı eski beyazlar artık çok basit oldu
evet var yanliz 99-07 arasi icin var 08ve sonrasi icinde yok.. custom islere devam yani tabi bulabilirsek yapabilecek birini :)
suprolla
16-06-2013, 14:33
haha terzi kendi sokugunu dikemezmis zaten :D
acma isini yapabilirim evet ama elektirik islerinden anlamam tesisati bozarim durduk yere..
Fari acarsan kalani kolay verdigim linkteki malzeme direk park ampuluyle ayni sokeye sahip...park ampulunu sokup bunun soketini takican...en zoru yapicaksin zaten fari acmakla
Fari acarsan kalani kolay verdigim linkteki malzeme direk park ampuluyle ayni sokeye sahip...park ampulunu sokup bunun soketini takican...en zoru yapicaksin zaten fari acmakla
onu oraya sabitlemesi fln buyuk is benim icin.. bakalim hala ariyorum kimse bisede yazmiyor.. hayirlisi :)