Orijinalini görmek için tıklayınız : 350z Otomatik Şanzımanı Manuel'e Çevirme?
Otomatik bi 350z ile arkadaşımın aracıyla takasta anlaştık gibi.
Ancak biz manuele çevirme hayalleriyle bu işe giriyoruz.
Maliyeti ne tutar yurt dışından parça getirme usta vs. vs. ?
Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Direk girip o iş yaş uğraşılmaz gibi yorumlar bir işime yaramaz yarayıp yaramıyacağına bilgili kişilerin yorumları ile ben karar vermek istiyorum :)
Şimdiden teşekkürler.
ben m3'ü çevirmeye niyetlenmiştim bi ara kurtez ile görüşmüştüm hallederim her türlü sorunsuz olur demişti , parça vs konusunda bilgim yok ama usta olarak tavsiye edebilirim
Çok sağol oğuzhan.
Kurteze senin k yı bir iki s2000 i götürmüştüm az çok ustalıklarını bildiğimden.
Esnaflıkları ve ilgi alakaları çok iyiydi.
Usta olarak ilk sırada yer alırlar.
Bana önemli olan parçaları toplamak. Yurt dışından cd bile getirtmedim daha önce.
Ha kurtez derseki atıyorum x liraya sen hiç bişeye karışma o zaman süper olur işte :)
timucintt
16-06-2013, 21:08
nerden bulacaksınki manuelinin parçalarını ? çıkmasıyla bile o iş komple adam gibi yapmak istersen 6000 7000 lirayı bulur...
Yurt dışından parça getirtme konusunda her türlü yardımcı olurlar için rahat olsun , sen yarın bi ara konuş istersen fikir almış olursun. benim de s2000 için yurt dışından parçaya ihtiyacım olmuştu getirtmişti hatta yurt dışından çıkma parça bile getirtebiliyor kendisi garanti vererek , o şekilde de düşünebilirsiniz. Sağlam bir çıkma şanzıman bulsanız fiyat baya düşer
Kıbrısta manuele döndürüp geri gelmek mantıklı olur gibi . Profilinde mersin yazdığından aklıma o geldi . TR ' de garajı olan ve sürekli kıbrısla çalışan çok usta-parçacı vs. var özellikle Ankara tarafında , ulaşılabilir illa yardımcı olacak birilerine.
civic@ef
16-06-2013, 21:15
Parca tedarik kismi icin birsey diyemicem ama montaji yapacak usta braz becerikli olursa isiniz basitlesir kafaniz rahat olur bence bu isin montajindaki hakki 1000-1500 lira
nerden bulacaksınki manuelinin parçalarını ? çıkmasıyla bile o iş komple adam gibi yapmak istersen 6000 7000 lirayı bulur...
Teşekkürler
Yurt dışından parça getirtme konusunda her türlü yardımcı olurlar için rahat olsun , sen yarın bi ara konuş istersen fikir almış olursun. benim de s2000 için yurt dışından parçaya ihtiyacım olmuştu getirtmişti hatta yurt dışından çıkma parça bile getirtebiliyor kendisi garanti vererek , o şekilde de düşünebilirsiniz. Sağlam bir çıkma şanzıman bulsanız fiyat baya düşer
Tamamdır oğuzhan çok saol yarın görüşücem kurtezle :)
Kıbrısta manuele döndürüp geri gelmek mantıklı olur gibi . Profilinde mersin yazdığından aklıma o geldi . TR ' de garajı olan ve sürekli kıbrısla çalışan çok usta-parçacı vs. var özellikle Ankara tarafında , ulaşılabilir illa yardımcı olacak birilerine.
Şehir sıkıntısı yok parça getirtme ve yapıcak usta olduktan sonra.
Parca tedarik kismi icin birsey diyemicem ama montaji yapacak usta braz becerikli olursa isiniz basitlesir kafaniz rahat olur bence bu isin montajindaki hakki 1000-1500 lira
Tedarik işini halledersek usta kolay gibime geliyor,
Tedariğide kendi yapan bi usta olursa eğer balkaymak olur :)
omer_yildir
17-06-2013, 12:16
www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=m570.l1313&_nkw=350z+getriebe&_sacat=0&_from=R40
ederi 1000 eu sağlam bir tırcı bile getirebilir pedal grubu halatı beyinde ister 5000 eu rahat gider işçilik dahil
kıbrıstan TR ye çok rahat şekilde komple şanzuman ve tertibatını sokabiliyorlar , ben bir aralar bununla uğraşmaktan kafayı bozmuştum s14 e RB26det motor şanzuman gibi bi projem vardı motordaki işletme sıkıntısıdan dolayı yarım kaldı , şanzumanda en ufak bir sıkıntı yok :)
tahmini olarak 1.200Euro filan parçaları alırsınız komple olarak 1000TL civarıda usta küçük bi öpüçük kondurur :) 4.000TL civarı en kötü biter
pardon beyindede bir değişiklik olması gerekiyor :) onu atladık hesap yaparken :D