Orijinalini görmek için tıklayınız : bu tiwi bi harika dostum!!
sanctuary35
18-06-2013, 13:31
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-g.ak/hphotos-ak-ash4/999660_10152290165930288_1477631450_n.jpg
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-a.ak/hphotos-ak-prn1/1016644_10152290165925288_1386987849_n.jpg
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-h.ak/hphotos-ak-prn1/945920_10152290165050288_8428880_n.jpg
98 model 187bin kmde şirin tiwimin artık konusu olmalı :)
1 ay olmadı henuz alalı, ağır bakım yaptık, seslendik, twiputerlendik, temizlendik, paklandık :) daha eylemlerimiz devam edecek.
SOMEONESPECIAL
18-06-2013, 13:34
Zevkli arabadır twi.... Ekonomiktirde
Tavanda air top var mı ? Bi de direksiyon alacantra mı kaplı ?
DoganSuper
18-06-2013, 13:40
masallah ekonominik :D bence direksiyon fena yıpranmış. tavanda kapalı gözüküyo
Deepblue
18-06-2013, 16:10
Kazasız belası MaşAllah..
painkller
18-06-2013, 16:22
MaşAllah, kazasız belasız. Aklınızdakileride inşAllah sorunsuz şekilde halledersiniz :)
ama söylemeden geçemeyeceğim, tamponları gövde rengi yapıp, ön farların zeminini karartıp, birazda basılırsa ufak defek amerikan park vs vs gibi süslemelerlede güzel bir araç ortaya çıkacaktır. Hoşuma giden araçlardan bunlarda yumurta gibi :D
Maşallah Allah kaza bela göstermesin :)
sanctuary35
18-06-2013, 22:08
çok teşekkür ederim arkadaşlar,
açılır tavan değil akıtır damlatır korkusuyla açılır tavan almadım onun yerine klima var.
hakkat ekonomik tiwi bende sevdim kendisini milletin dur geçmez dediği yerden geçebiliyoruz içinde 115 kilo benle ayrı bir şirin duruyor.
tamponları gövde renginden ziyade siyah yapmayı düşünüyorum. bide sis taktıkmı tamponlar tamam.
farlara ise 99 üstü olan bütün farlardan istiyorum aslında çok güzel duruyorlar.
alçaltma olayını pek düşünmüyorum açıksası.
şuan en büyük sorun güneş yanığı tavan onu çözmeliyim.
direksiyonda kaplı deil ama kapla beni diye bağırıyor
Üstü açıkken hayatımda en çok zevk aldığım arabalardan biridir :D
bunla uğraştık baya bi abimizde vardı , küçük gözüküyo ama içi geniş baya :D maşallah aracınıza.
ben daha yeni görüyorum. bacım kusura bakma. :D
Kocaman maşallah diyoruz twi ye seviyoruz nadidemizi.
Upgradeler.
Farlar makyajlı oldu.
Bolca temizlendi cilası atıldı
tavanımızda parlıyor artık.
4 lastik ve fren ayarıyla her gencin hayali twi..:)
aykutsafakyaman
27-10-2013, 15:30
Bi ara baya bi araştırmıştım. Arkadaş çevrem parçası pahalı iç hacmi ufak gibi şeyler söylediler . Soğuttular beni arabadan.Aileden de izin çıkmayınca kaldık gene . İçimde hep bi uhdedir twi. Dedikleri gibi parçası pahalı mı iç hacim nasıl ?
iç hacmi şaşırtıcı derecede geniş diyebilirim, arka koltuk kızaklıydı sanırım (yaris, colt gibi)
bu fiyatlara alınabilecek en konforlu ve donanımlı bir araçtır
Bi ara baya bi araştırmıştım. Arkadaş çevrem parçası pahalı iç hacmi ufak gibi şeyler söylediler . Soğuttular beni arabadan.Aileden de izin çıkmayınca kaldık gene . İçimde hep bi uhdedir twi. Dedikleri gibi parçası pahalı mı iç hacim nasıl ?
iç hacmi cidden geniş. parçası pahalıdan ziyade normal parçacıda ve çıkmacı da zor bulunuyor. servislere gitmek zorundasın , onlarda sipariş üzerine getiriyor o yüzden pahalı olabiliyor fiyatlar aldığın parçaya göre.
aykutsafakyaman
27-10-2013, 17:36
iç hacmi cidden geniş. parçası pahalıdan ziyade normal parçacıda ve çıkmacı da zor bulunuyor. servislere gitmek zorundasın , onlarda sipariş üzerine getiriyor o yüzden pahalı olabiliyor fiyatlar aldığın parçaya göre.
Gene arkadaş mağduru olmuşuz sanırım . Teşekkürler tekrardan
Çok güzel araç. Hatta bir fenomen bence. Sadece binmiş olmak için sahip olunması gereken bir otomobil.
sahip olmayı hep istemişimdir mahallemizde bi teyzede vardı açılır tavanlı falan çok hoşdu
Maşaallah kazasız belasız... Direksiyonun solundaki gösterge nedir? Devir ve hararetin birlikte olduğu göstergeden mi? Oysa nerden bulabiliriz onu?
Maşaallah kazasız belasız... Direksiyonun solundaki gösterge nedir? Devir ve hararetin birlikte olduğu göstergeden mi? Oysa nerden bulabiliriz onu?
ben söyleyeyim tiwiputer diye geçiyor yol bilgisayarının sonradan takılanı belli sensörlerden sinyal alıp onları yorumlayıp ekrana bilgi yansıtıyor tiwi dışında birçok arabaya da takılabiliyor ufak modifikasyonlarla
Teşekkür ederim. Bunu sanırım bir Türk geliştirmiş. Nasıl ulaşabilirim acaba satın almak için?
evolander
28-10-2013, 10:34
Teşekkür ederim. Bunu sanırım bir Türk geliştirmiş. Nasıl ulaşabilirim acaba satın almak için?
twiputer@hotmail.com adresinden ulaşabilirsin başka bir forumda gördüm mail adresini.
görüştükten sonra benide haberdar edersen memnun olurum.
Bu arada tiwi bi harika doğrusu :)
wiesmann
04-11-2013, 07:15
güle güle kullanın bu twingo' da büyü var büyü :D simsiyah arabalarla gezen ağır abileri bile kendine hayran bıraktırır :D
sanctuary35
09-06-2014, 22:29
baya değişimler yapmışız yahu :D
http://i.hizliresim.com/gl0XEb.jpg (http://hizliresim.com/gl0XEb)
Maşallah.. Bende 1 ay önce aldım.. Çok keyifli bi araç.. Üstünü açıp gezmesi inanılmaz güzel oluyor.. :)
Allah kaza bela vermesin.. Twiputer'i satmayı düşünürsenız talibim :)
sanctuary35
09-06-2014, 22:54
yok satmam ama mehmet abi yenisini yaptı twiputer2
Maşallah göstergenin çalışmasını görebieceğimiz bir video varmı.
Emre Ekrem
10-06-2014, 08:52
maşallah, kazasız belasız.
Harun S.
10-06-2014, 12:21
Sahibini üzmeyen yakıttada fazlasıyla cimri bir araç. Maşallah.
Kazasız belasız binmek nasip olsun. Ufak tefek oynamalar ile kullanım daha zevli hala getirilebilir.
sanctuary35
10-06-2014, 22:36
teşekkür ederm arkadaşlar,
aldığımdan beri ön kaput ve tavan boyandı
99 makyajlı farlar
cam filmi
ses sistemi
twiputer
k&n havafiltesi (1.2motor olmasına rağmen alt devir ve rampa çekişlerini 1 tık iyileştirdi)
amerikan parklar