Orijinalini görmek için tıklayınız : TurboTimer yardım.
Ebaydan yaklaşık 45 liraya hks turbotimer replica aldım. O iyi aldık kargoda gelmiş iyi fiyat derken gittik kargomuzu aldık güzel paketlenmiş vs herşey iyi hoş sonra montaj için yer arama başladım ustaya sordum montaj işini yaparız kolay dedi. Ama 100 lira :eek: 45 liraya aldıgım ürünü 100 liraya taktırabiliyorum. sizce bu normal fiyatmı yoksa abimiz biraz abartmışmı. bana güzel bir yer önerinde takıyım şu cihazı :(
100 lıra fazla :) baglaması basıt kendınde baglıyabılırsın
ben öyle bi baglarimki araba yanar :D hiç anlamıyorum sigorta işinden sakatlık çıkarırım kesin
ufak bı olay tunıngcıler elektırıkcıler felan anlıyo artık gostergeden tımerdan
ben öyle bi baglarimki araba yanar :D hiç anlamıyorum sigorta işinden sakatlık çıkarırım kesin
bağlarsın kolay şekilde araç nedir ?
Gökhan Bilgin
19-06-2013, 02:49
Şeması oluyor onun ya yakmazsın arabayı :D
bağlarsın kolay şekilde araç nedir ?
Arac polo gti.
bilmiyorsaniz baglamayin
100 tl bence normaldir montaj fiyati
100 tl değil de 75 liradır ederi.
kendiniz bağlamayın zaten. sonra kapılarınız kilitlenmez, araç stop etmez falan filan..
zaten replikalar bu konuda sıkıntılı.
işi bilen bir yerde verin parayı güzelce yaptırın.
Neyse ozaman oyle yapicaz siz oyle diyosaniz. Sikinti cikarmasin haklisiniz
Arkadaş 80e taktırmıştı galiba adaş en son esenyurt sanayide Berlingoya. Zıpzıp yönlendirmişti bir görüş istersen. Tam fiyatı hatırlamıyorum ama 70-80 gibi birşeydi.
bende aldım bugun hks kime nereye taktırıcam bilmiyorum
polo ya turbo tımer takınca kapılarınız kıtlenmez arac calısırken bunuda yapabılen pek az elektırıkcı var
ben cozdum o ısı :)
Evet öyle bir sorun varmış neyseki bizde olmadı