Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İdeal Coilover ayarı ve Yol tutuş sorunu

zafa38
19-06-2013, 09:04
Merhaba beyler aranızda Coilover hakkında daha tecrübeliler vardır illaki. Coil aldığımdan beri aşırı sarma ve frenaj sorunu yaşamaktayım.(parlak asfaltta)
Ayarlarım dipte değil 3-4 cm yüksek dip ayardan.
Özellikle pist kullanımı için ideal coil ayarı nasıl olmalıdır?

Lastiklerim Bridgestone S001
Coiloverlar Ta-technix

alperx
03-07-2013, 23:24
ta technix pist için uygun degil.

M3CSL
03-07-2013, 23:48
Ayrintili ayarlarini anlamam, ancak on taraf gereginden fazla sertse ve arkadan yuksekse yapar.
Onun disinda toe ayari iceri bakiyorsa yapar. kamber fazla negarif ve pozitifsede yapar

x20xev
20-07-2013, 14:46
ta technic den memnunmusunuz peki powerfulldan aldınız sanırım bende araştırıyorum aracım için
özellikle bende dip basmaktan ziyade biraz daha konforlu güvenli bi sürüş için istiyorum ta-technic coil izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

zafa38
05-08-2013, 20:37
Ta technix i yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum. Sıkıntısız mal. Kaliteli ama öyle bir H&R kalitesi beklemeyin idare ediyor. Uygun fiyatlıların arasında en iyisi diyebilirim. Sadece konfor pek yok indirdikçe sertleşiyor gerçekten. Yukseltince konfor beklemeyin şok emiciler kısa olduğundan vurma yapıyor. Düşürmek için yaydan konforlu diyebilirim yol tutuş vs ideal ayarı bulursanız mükemmel oluuyor. Tavsiye ederim sadece sert fakat hafiften konforlu sert. Çok düşürürseniz arabanın içinde sigara içerken ağzınızı bulamazsınız:)