Orijinalini görmek için tıklayınız : Fırsat gördüğünü paylaş
Grimlord
18-08-2019, 14:29
Vallaha 16 olsa Corsa d için düşünürdüm çok hoşuma gitti. Orjinalde modeli ne diye geçiyor acabA?
Bbs rw
https://www.briskoda.net/forums/applications/core/interface/imageproxy/imageproxy.php?img=http://img.tapatalk.com/d/14/07/05/mega5uby.jpg&key=af5e5feecb9fd7df4bd0f7fc956c936f14104a109898fc d7b78ec2625609cd5e
Bitmeyen Kahve (https://www.bitmeyenkahve.com/)
Filtre kahve sevenlere tavsiye ederim 65tl aylık yarım saatte bir istediginiz boy filtre kahve alabiliyorsunuz tüm şubelerde de geçerliymiş
https://forum.donanimhaber.com/migrosta-kasadan-5-tl-ye-alinan-kod-ile-tchibo-com-tr-de-altlimitsiz-50-tl-indirim--140388483
5 kupon kullandım bugun. 7.5 lira kargo + 5 lira kupon totalde 12.5 liraya 20 kapsül (2paket) kahve aldım. bir hayli ucuza geldi. kahve konusunda baya uyguna geliyor, bence değerlendirilesi :)
https://forum.donanimhaber.com/migrosta-kasadan-5-tl-ye-alinan-kod-ile-tchibo-com-tr-de-altlimitsiz-50-tl-indirim--140388483
5 kupon kullandım bugun. 7.5 lira kargo + 5 lira kupon totalde 12.5 liraya 20 kapsül (2paket) kahve aldım. bir hayli ucuza geldi. kahve konusunda baya uyguna geliyor, bence değerlendirilesi :)
alt limit yok bu arada onu atlamışım. örneğin 2 paket kapsül kahve 47 lira. kuponu basınca sadece kargo ücretini ödeyip alabiliyorsunuz.
Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim >> Sayfa 1 - 32 (https://forum.donanimhaber.com/migrosta-kasadan-5-tl-ye-alinan-kod-ile-tchibo-com-tr-de-altlimitsiz-50-tl-indirim--140388483)
5 kupona kaç kahve aldınız?
SekoLive
16-10-2019, 10:31
alt limit yok bu arada onu atlamışım. örneğin 2 paket kapsül kahve 47 lira. kuponu basınca sadece kargo ücretini ödeyip alabiliyorsunuz.
yanımda fırsatçı bı arakdas var onun tavsıyesıyle aldım kuponu
güzel bı hırka vardı onu degerlendırdım 169'dan 110a düşmüştü 50 daha düşürdük kuponla :)
rebelh kahve secımıne gore degısır. blackwhite olandan 2 adet 250gr olandan alabılırsın
aslında bi sınırlama yokta 50tl düşüyor kactane alırsan al
sadece alısverıs bası tek kupon kullanabılıyorsun
Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim >> Sayfa 1 - 36 (https://forum.donanimhaber.com/migrosta-kasadan-5-tl-ye-alinan-kod-ile-tchibo-com-tr-de-altlimitsiz-50-tl-indirim--140388483)
Dh whatsapp grubunda var mısın? Yoksa siteden mi gördün hocam?
5 kupona kaç kahve aldınız?
10 paket kapsul kahve aldim. Maliyeti 25 tl kupon+ 37 lira kargo. Normalde alayim desen 250 tl civarı oluyor .Bir hayli uyguna geldi. Fakat suan en az 50.01 tl gibi bir sinirlama getirmisler sepete sanırım.
Dh whatsapp grubunda var mısın? Yoksa siteden mi gördün hocam?
Arkadasim grubunda bende ondan öğrendim
Arkadasim grubunda bende ondan öğrendim
Şaşırdım da biraz :)
Dedim aynı gruptaysak kaydedeyim seni diye. Ortam kalabalık, ***** herkesi kaydeymiyor insan.
speed_emre
30-10-2019, 10:52
Samsung Galaxy Note 10+, 256 GB, Ay Tozu Grisi (Samsung Turkiye Garantili): Amazon.com.tr (https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-Grisi-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B07W97M1BC/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3 %91&crid=B6JQ7LXB3GXC&keywords=note+10+plus&qid=1572419642&s=electronics&smid=A1UNQM1SR2CHM&sprefix=note%2Celectronics%2C200&sr=1-1)
amazonda note 10 plus 256 gb 8.990 tl çok iyi fiyat.
Leader01
31-10-2019, 12:14
Samsung Galaxy Note 10+, 256 GB, Ay Tozu Grisi (Samsung Turkiye Garantili): Amazon.com.tr (https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-Grisi-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B07W97M1BC/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3 %91&crid=B6JQ7LXB3GXC&keywords=note+10+plus&qid=1572419642&s=electronics&smid=A1UNQM1SR2CHM&sprefix=note%2Celectronics%2C200&sr=1-1)
amazonda note 10 plus 256 gb 8.990 tl çok iyi fiyat.
SAMSUNG GALAXY NOTE 10 256 GB AKILLI TELEFON FİLDİŞİ BEYAZI - Vatan Bilgisayar (https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-note-10-256-gb-akilli-telefon-fildisi-beyazi.html)
burada da 9.899, yurt dışı cihazlara 1.500 TL'de kayıt gerektirdiğinden bana mantıklı gelmedi
Leader01
31-10-2019, 12:16
Yukarıdaki note 10 muş
note 10 plus samsung garantili 9.300 Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB (Samsung Turkiye Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-10-plus-256-gb-samsung-turkiye-garantili-pm-HB00000MK441)
Black_Eagle
31-10-2019, 12:26
SAMSUNG GALAXY NOTE 10 256 GB AKILLI TELEFON FİLDİŞİ BEYAZI - Vatan Bilgisayar (https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-note-10-256-gb-akilli-telefon-fildisi-beyazi.html)
burada da 9.899, yurt dışı cihazlara 1.500 TL'de kayıt gerektirdiğinden bana mantıklı gelmedi
Arkadaşın verdiği linkteki cihaz yurt dışı değil samsung türkiye garantili
speed_emre
31-10-2019, 13:32
aynen türkiye garantili diyor.
Silence45
31-10-2019, 18:34
Şaşırdım da biraz :)
Dedim aynı gruptaysak kaydedeyim seni diye. Ortam kalabalık, ***** herkesi kaydeymiyor insan.
DH grubu mu varmış ya? Sıcak fırsatlar grubuysa link ya da aldırabilir misin Eren abi?
Silence45
31-10-2019, 18:35
Satılan Amazon'un yurtdışı sitesi değil, com.tr uzantılı. Ekstra kayıt vs yapılmayacak zaten TR garantili bir cihaz o linkteki.
DH grubu mu varmış ya? Sıcak fırsatlar grubuysa link ya da aldırabilir misin Eren abi?
ona yakın grup var.
Kredi kartı (banka bazlı)gruplar
Kredi kartı yardımlaşma
Market
Migros
Seyahat
vs
Bana özelden nelerin peşinde olduğunu yazar mısın? Admin değilim ama ricacı olabilirim senin için
Net bilgi;
n11 de 11.11 de elektronikler de iyi bir indirim olacak.
n11 ile çalışan bir arkadaşım iletti. speed_emre haberin olsun :)
lastiklerde indirim olur mu acaba ya
kupon topladım ama bi de extra indirim olursa çok tatlı olur valla
cep uygulamasına otomotiv tarafında kış lastiği & motor yağlarında indirim gelecek diye gösteriyor
bakım malzemeleri toparlıyordum sadece yağ çok üzmez heralde beklemeye değmez o sıra kargo falan da gecikebilir
olucak bilgin olsun. :)
speed_emre
01-11-2019, 16:53
Net bilgi;
n11 de 11.11 de elektronikler de iyi bir indirim olacak.
n11 ile çalışan bir arkadaşım iletti. speed_emre haberin olsun :)
Güzelde 7300 tl cihazı 8000 tl yaptılar. %11 indirim kodu var. Bakalım bekliyorum. Black frıday 28 kasımda.
Strich Acht
01-11-2019, 21:33
n11'de fiyatları bugünden itibaren arttırmak yasaklandı. Büyük bir hazırlık var 11.11'e. Alışveriş yapacaklar fiyat takibi kısmından 31.10 ve öncesi fiyatını kontrol edip alsın derim.
Not: bir n11 esnafı :)
sanctuary35
01-11-2019, 22:32
cep uygulamasına otomotiv tarafında kış lastiği & motor yağlarında indirim gelecek diye gösteriyor
bakım malzemeleri toparlıyordum sadece yağ çok üzmez heralde beklemeye değmez o sıra kargo falan da gecikebilir
motor yağlarına sahte çıkabilir diyorlar ama nedir nedeğildir bilmiyorum bakıma az kaldı yağ lasm
speed_emre
01-11-2019, 23:39
n11'de fiyatları bugünden itibaren arttırmak yasaklandı. Büyük bir hazırlık var 11.11'e. Alışveriş yapacaklar fiyat takibi kısmından 31.10 ve öncesi fiyatını kontrol edip alsın derim.
Not: bir n11 esnafı :)
Oyle ama mıllet 10 gün evvelden şişirdiler. Rakamlar baya uctu
11.11'de geçen seneye göre katılım payı tarzında ek maliyet eklediler ve indirim algısı yaratmak için yüksek bir fiyattan aşağı vurmak gerekli. Fiyat artışları bu sebepten olabilir. Bir de kasım ayı için Enplus da bazı ürünlerinde indirim miktarını azalttı. Çoğu firma bu şekilde hazırlık yapmıştır. Katılımcı firmaların kendi sitelerine de bakmak lazım. Ödeme şirketleri komisyonlarını düşürdüler. Bir de eski yüksek kura göre fiyatlama yapıp yeni ithalat varsa güzel indirim oranları yakalanabilir. Elektronik ve otomobil grubu haricinde Trendyol'un n11'e göre daha avantajlı olacağını düşünüyorum.
N11deki passatlar 192-195 lira arası cam tavan ,1 yıl bakım paketi mtv gibi hediyelerle birlikte. 170 bin civarına da alanlar olmuş bayiden sanırım ama makyajlı mı makyajsız mı bilmiyorum. Baya beklemiştim ciddi ciddi almayı da düşünüyordum ama fiyat pek mantıklı gelmedi. 180 civarına olsaydı alabilirdim sanırım.. pek cazip gelmedi
ozan gülle
02-11-2019, 10:52
N11deki passatlar 192-195 lira arası cam tavan ,1 yıl bakım paketi mtv gibi hediyelerle birlikte. 170 bin civarına da alanlar olmuş bayiden sanırım ama makyajlı mı makyajsız mı bilmiyorum. Baya beklemiştim ciddi ciddi almayı da düşünüyordum ama fiyat pek mantıklı gelmedi. 180 civarına olsaydı alabilirdim sanırım.. pek cazip gelmedi
2-3 ay önce indirimliyle makyajsız dizel dsg ımpression paket 181 e aldık bilginiz olsun.
n11deki passatlar makyajsız kasa, doğuş şuan makyajlı orta donanım tdı dsgyı 210 civarına veriyo. Yaklaşık 10-15 bin civarı bir fark var.
11.11'de geçen seneye göre katılım payı tarzında ek maliyet eklediler ve indirim algısı yaratmak için yüksek bir fiyattan aşağı vurmak gerekli. Fiyat artışları bu sebepten olabilir. Bir de kasım ayı için Enplus da bazı ürünlerinde indirim miktarını azalttı. Çoğu firma bu şekilde hazırlık yapmıştır. Katılımcı firmaların kendi sitelerine de bakmak lazım. Ödeme şirketleri komisyonlarını düşürdüler. Bir de eski yüksek kura göre fiyatlama yapıp yeni ithalat varsa güzel indirim oranları yakalanabilir. Elektronik ve otomobil grubu haricinde Trendyol'un n11'e göre daha avantajlı olacağını düşünüyorum.
Kampanya döneminde ürünlerinizin fiyatlarını artırmanız, n11 üyelerinin güvenini zedeleyecek ve onları farklı adreslere yönlendirecektir. Bu nedenle, bugünden (31.10.2019) itibaren satıştaki ürünlerinizin fiyatlarında artış yapmanız mümkün olmayacaktır. Söz konusu kısıtlama 11.11 gecesi sona erecektir. Ürün özelliklerini ve stoklarını güncellemek, fiyatları düşürmek gibi diğer tüm işlemlere ise devam edebilirsiniz.
Değerli İş Ortağımız,
Yılın Alışveriş Günü 11.11 yaklaşırken site ziyaretçilerimiz ve siz değerli iş ortaklarımıza yönelik hem site içinde tasarım ve geliştirme iyileştirmeleri yapıyor hem de çeşitli reklam kampanyalarıyla en verimli performans için çalışıyoruz. Bu kapsamda, 11 Kasım’da n11.com üzerinden yapılacak satışları artırmak için reklam, pazarlama, tanıtım ve sair hizmetlerimizin çeşit ve kapsamlarını da paralel olarak artırdık.
Bu sebeple, Satıcı İş Ortaklığı ve İlan Sözleşmesi kapsamında, 11 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek satışlar üzerinden tarafınıza Reklam Ek Hizmet Bedelleri faturalandırılacaktır.
Ek Hizmet Bedelleri, 11 Kasım 2019 günü 00.00 - 23.59 saatleri arasında gerçekleşecek satış tutarları üzerinden hesaplanarak Kasım ayı içerisinde tarafınıza faturalandırılacaktır.
İlgili kategorilere ait Reklam Ek Hizmet Bedellerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.
Benim kategorimde 11.11 için +%4.20 ek maliyet var. Ben neden fiyatı kırıp zarar edeyim ki. N11 kupon dağıtarak sadece kendi karında vaz geçiyor. O vazgeçtiği miktarıda ek bedel olarak satıcıya yüklüyor.
Trendyol, hb, n11 fahiş komisyonlarla çalışıyor. Amazon komisyonları ve vadesi iyi olmasına rağmen şu açığı değerlendiremiyor. Nasıl bir ekip yönetiyor türkiye operasyonunu anlamakta güçlük çekiyorum.
Alacağınız ürünü en uyguna bulacağınız yer satıcının kendisi fakat amatörlükten onlarda bunu değerlendiremiyor. Çoğu satıcı gitmiş kendi sitesinde daha pahalı fiyat yazmış.
Komisyonları anlamanız için şöyle örnek vereyim. Ben ücretsiz kargoyla kendi sitemde 49 birime sattığım ürünü, amazonda 53, gittigidiyorda 55, n11'de 59, hepsiburada ve trendyolda 69 birime satıyorum ve sonuçta aynı para kalıyor elime. Şuda var en çok n11'de satış yapıyorum :)
Oyle ama mıllet 10 gün evvelden şişirdiler. Rakamlar baya uctu
N11'de ürünün açıklama kısmının altında aylık ve haftalık fiyat takibi kısmı var. Oradan rahatlıkla takip edilebildiği için çakallıklar nispeten azaldı.
blumenberg
02-11-2019, 15:03
genelde internetten çok az şey alırım, hep de n11'den aldım, bir kere sıkıntı oldu macbook için aldığım batarya yan sanayi çıktı 1 ay içerisinde parayı iade ettiler, biraz pahalı olabilir diğer sitelere göre fakat bana güven veriyor. Ve siz onay vermedikçe satıcıya para aktarılmıyor.
speed_emre
02-11-2019, 21:32
N11 mı yoksa Black frıday mı daha indirimli olur?
Bu arada hepsiburada günde 4 ürüne özel indirim yapıyor gerçekten de yapıyor 2 defa kullandım 1inde döküm tava aldım piyasada en ucuz 90 lira ben 60a aldım 2. De şimdi lambader aldım kargosuz en uygun 80 Di ben 44e aldım
Benim kategorimde 11.11 için +%4.20 ek maliyet var. Ben neden fiyatı kırıp zarar edeyim ki. N11 kupon dağıtarak sadece kendi karında vaz geçiyor. O vazgeçtiği miktarıda ek bedel olarak satıcıya yüklüyor.
Trendyol, hb, n11 fahiş komisyonlarla çalışıyor. Amazon komisyonları ve vadesi iyi olmasına rağmen şu açığı değerlendiremiyor. Nasıl bir ekip yönetiyor türkiye operasyonunu anlamakta güçlük çekiyorum.
Alacağınız ürünü en uyguna bulacağınız yer satıcının kendisi fakat amatörlükten onlarda bunu değerlendiremiyor. Çoğu satıcı gitmiş kendi sitesinde daha pahalı fiyat yazmış.
Komisyonları anlamanız için şöyle örnek vereyim. Ben ücretsiz kargoyla kendi sitemde 49 birime sattığım ürünü, amazonda 53, gittigidiyorda 55, n11'de 59, hepsiburada ve trendyolda 69 birime satıyorum ve sonuçta aynı para kalıyor elime. Şuda var en çok n11'de satış yapıyorum :)
şöyle bir durum da var. çoğu zaman ürün alacağımda n11 hepsiburada gibi yerlerden ürünü incelerim ve satıcının kendi sitesi adresi vs varsa onunla iletişime geçerim. sizin dediğiniz gibi fiyat genelde daha yukarıda olur kendi sitesinde. iş böyle olunca n11 üzerinden alırım ürünü. satıcı kendisini düşünmüyorsa ben neden düşüneyim diye geçiririm içimden.
küçük esnaf böyle böyle bitiriyor kendisini. günlük yüksek kar edebilmek için ayağına gelen müşteriyi kandırma peşindeler. teknoloji çağında müşteriyi en fazla 1 kere kandırabileceklerinin farkında değiller resmen. internetin bu denli etkin olduğu bir dünyada kandırılan bir müşteri kaybedilen bir çok müşteri bunu öğrenmeleri gerekiyor.
Onu ben de yapmaya çalışıyorum. İmkan varsa firmaya ulaşıp diyorum ki "Bak ben bilmem ne sitesi üzerinden değil, direkt senden alayım ama site komisyonunu düş, güzel fiyat ver." Kabul etmezse aracı siteden alıyorum.
Aynısını yemeksepeti sitesinde de yapıyorum. Sık sık yemek yedeğimiz 2-3 mekan var yakında. Konuştum onlarla, siparişimi direkt telefon ile veriyorum, yemek sepeti komisyonu kadar indirimli yolluyor bana.
şöyle bir durum da var. çoğu zaman ürün alacağımda n11 hepsiburada gibi yerlerden ürünü incelerim ve satıcının kendi sitesi adresi vs varsa onunla iletişime geçerim. sizin dediğiniz gibi fiyat genelde daha yukarıda olur kendi sitesinde. iş böyle olunca n11 üzerinden alırım ürünü. satıcı kendisini düşünmüyorsa ben neden düşüneyim diye geçiririm içimden.
küçük esnaf böyle böyle bitiriyor kendisini. günlük yüksek kar edebilmek için ayağına gelen müşteriyi kandırma peşindeler. teknoloji çağında müşteriyi en fazla 1 kere kandırabileceklerinin farkında değiller resmen. internetin bu denli etkin olduğu bir dünyada kandırılan bir müşteri kaybedilen bir çok müşteri bunu öğrenmeleri gerekiyor.
Adam kazıklama sevdasına kendi kendini sömürtüyor pazaryerlerine. Benim ürünü satınca elime geçmesini istediğim para belli. Bunun basitçe hesabını yapıp listelemelerimi ona göre yapıyorum. Nereden satarsam satayım kar marjım aynı. Nereden alırsa alsın iade ve değişimde sorun yaşatmam. Sorun olmayınca müşteri sürekli alışveriş yapıyor. Her seferinde yeni müşterilere ulaşma maliyetin yok, zaten sadık bir kitlen oluşmuş. Dediğin gibi bu çağda en fazla 1 kere kandırırsın. Müşteri kötü yorumu yazar bir dahada yüzüne bile bakmaz.
hb indirime girdi
n11de 480den 510a çıkan ürün şu an hb de 430 lira
iphone 8 plus ya da xr almam gerekli. nereyi tavsiye edersiniz?
Diğer sitelerden de fiyatlarını araştırın. Bir tencere seti alacaktım. Enplus sağolsun, indirimini kısınca diğer sitelerdeki fiyatları da yükseldi. amazon.com.tr'den 1000 yerine 780'e aldım. O ürün için beklememe gerek kalmadı. Tefal ürünlerinde de hepsiburada da bu aralar çok güzel fiyatlar denk geliyor. n11 kadar trendyol'a da bakın. Ürün çeşitliliği de fazlasıyla arttı. Epey, akakçe gibi sitelerden karşılaştırarak alışveriş yapmakta fayda var.
Öyle ama n11 gibi siteleri vitrin olarak görüyoruz. Müşteri kitleni genişletebilmek adına faydalı oluyorlar. Komisyonları fahiş dursa da müşteri ürünü taksitle aldığında ödeme şirketinin kestiği komisyon da %10'lara yaklaşıyor, üstüne anlaşmalı kargo fiyatları da daha düşük olunca bayi, vitrin gibi düşünüyorum. Herkes tek çekim alsa ya da vade farkı yansıtılsa zaten görülen fiyatlar %5 daha aşağı çekilir:)
CloudGrey
07-11-2019, 09:35
evet beyler bayanlar bu büyük tiyodur ; kaçırmayın...
istanbul emaar alışveriş merkezinde ( Emaar Square Mall | Eğlence ve Keyifli Alışverişin Merkezi (https://www.emaarsquaremall.com/) )
kasım 29-30-01 aralık tarihleri arasında alışveriş yapan ilk 3000 ila 5000 kişi (şuan tam net değil)
alışveriş tutarının %70'i geri iade edilecek bir kampanya olacak.
bunu 2-3 ayda bir yapıyolar ama pek dillendirmeden.
olay şu ; bir limit koyuyolar diyelim örneğin max 5000tlye kadar.
bu kampanyaya katılacak firmalar "biz varız yada yokuz" diyor (geçenkinde media markt ben yokum demişti misal,samsung katılmıştı ama)
5000lik alışverişin sonunda danışmaya gidip fişinizi gösteriryorsunuz (tabi alışveriş esnasında ilk 3000 yada 5000 kişi artık sayı neyse ona dahil olup olmadığınızı öğrenebiliyorsunuz) size param kart çıkartıyolar , bildiğiniz debit kart.
32 gün içinde alışverinizin %70ini bu debit karta yüklüyolar.
bu debit kart sadece emaar avmde, gene sadece kampanyaya katılan mağazalarda geçiyor.
nakit vs geri alınamıyor.
ilgilenenler kaçırmasın derim ;)
Strich Acht
11-11-2019, 12:34
evet n11 ağır mıçtı, sabahtan beri hiç bir gelen siparişle ilgilenemiyorum, site göçük. alıcı tarafını bilmem ama mağaza olarak bayağı mağdur olduk. :)
CloudGrey
11-11-2019, 12:37
evet beyler bayanlar bu büyük tiyodur ; kaçırmayın...
istanbul emaar alışveriş merkezinde ( Emaar Square Mall | Eğlence ve Keyifli Alışverişin Merkezi (https://www.emaarsquaremall.com/) )
kasım 29-30-01 aralık tarihleri arasında alışveriş yapan ilk 3000 ila 5000 kişi (şuan tam net değil)
alışveriş tutarının %70'i geri iade edilecek bir kampanya olacak.
bunu 2-3 ayda bir yapıyolar ama pek dillendirmeden.
olay şu ; bir limit koyuyolar diyelim örneğin max 5000tlye kadar.
bu kampanyaya katılacak firmalar "biz varız yada yokuz" diyor (geçenkinde media markt ben yokum demişti misal,samsung katılmıştı ama)
5000lik alışverişin sonunda danışmaya gidip fişinizi gösteriryorsunuz (tabi alışveriş esnasında ilk 3000 yada 5000 kişi artık sayı neyse ona dahil olup olmadığınızı öğrenebiliyorsunuz) size param kart çıkartıyolar , bildiğiniz debit kart.
32 gün içinde alışverinizin %70ini bu debit karta yüklüyolar.
bu debit kart sadece emaar avmde, gene sadece kampanyaya katılan mağazalarda geçiyor.
nakit vs geri alınamıyor.
ilgilenenler kaçırmasın derim ;)
evet bu konuda açıklığa kavuştu.
alışverişi yapan ilk 5000 kişi faydalanacak ve max iade tutarı 1000 ile sınırlı.
yani max 1400 kiraya alınan bir mal için 1000 tl iade yapılacak..
mal 5000tl ise indirim gene 1000 tl (%70e bakılmıyor)
Silence45
11-11-2019, 19:57
evet bu konuda açıklığa kavuştu.
alışverişi yapan ilk 5000 kişi faydalanacak ve max iade tutarı 1000 ile sınırlı.
yani max 1400 kiraya alınan bir mal için 1000 tl iade yapılacak..
mal 5000tl ise indirim gene 1000 tl (%70e bakılmıyor)
Firmalar da belli mi?
Silence45
11-11-2019, 19:58
EMAAR BLACK WEEKEND - Emaar Square Alışveriş Merkezi Resmi Websitesi (https://www.emaarsquaremall.com/istanbul-alisveris-firsatlari/emaar-black-weekend)
Flood olacak ama kendim buldum.
26-29 Kasım da Migros da Iphone 11 5999TL. Migros uygulamasında fırsatlar sekmesinde çıkıyor.
speed_emre
25-11-2019, 21:08
26-29 Kasım da Migros da Iphone 11 5999TL. Migros uygulamasında fırsatlar sekmesinde çıkıyor.
aynen gün içinde bilgisi geldi ama her büyük 5 m mıgroslarda 1 er tane verilecekmiş stok bilgisi geldi bana onlarda calısanlar alır.
blumenberg
26-11-2019, 01:28
teşhir ürünleri de oluyormuş, bence almayın, yurtdışından alıyorum ben hep, imkanınız varsa yüksek kayıt ücretlerine rağmen en iyi alternatif
rain man
26-11-2019, 07:24
Black Friday Araba Kampanyaları! Opel İnsignia 2019 Kampanya İndirim Fırsatı İle 40 Bin TL Daha Ucuz! (https://www.emlak365.com/amp/araba-kampanyalari/black-friday-araba-kampanyalari-opel-insignia-2019-kampanya-indirim-h24420.html)
Yüzde 40 indirim dogru mudur? Normal satış fiyatları neydi insignia 120. Yılın?
Emre Akçay
26-11-2019, 08:13
Ben az önce aldım Migros'tan. Apple TR garantili, açılmamış kutu satıyorlar. 2 adet gelmişti.
speed_emre
26-11-2019, 09:09
Ben az önce aldım Migros'tan. Apple TR garantili, açılmamış kutu satıyorlar. 2 adet gelmişti.
hangi renk ? saat kaçta aldın.
Aliburakb
26-11-2019, 10:37
nasıl denk getirdin yav kaçta gitti de yakaladın 2 arkadaşım 8 gibi gitmiş 40 kişi var mış önünde :)
Emre Akçay
26-11-2019, 10:49
hangi renk ? saat kaçta aldın.
Siyah renk vardı. Tam saat 09:00'da girip aldım ama 15-20 kişi vardı kuyrukta.
Sabah metrodayken adamın biri çoktan almış satmak için biriyle konuşuyodu :) Çok değişik bi milletiz.
Emre Akçay
26-11-2019, 10:52
nasıl denk getirdin yav kaçta gitti de yakaladın 2 arkadaşım 8 gibi gitmiş 40 kişi var mış önünde :)
Açıkçası 15-20 kişi vardı fakat hepsi elektronik bölümüne gitti, halbuki telefon girişte sol taraftaymış, gözümün önündeki telefonu görmedim. Tamamen kısmet işi.
speed_emre
26-11-2019, 10:58
Açıkçası 15-20 kişi vardı fakat hepsi elektronik bölümüne gitti, halbuki telefon girişte sol taraftaymış, gözümün önündeki telefonu görmedim. Tamamen kısmet işi.
hayırlısı olsun sarı rengi çok tutuluyor. 6000 TL alıp telefoncuya 6500 satıyorlar. Her yerde siyah demek.
Aliburakb
26-11-2019, 11:06
harbiden şans işiymiş :)
Black Friday Araba Kampanyaları! Opel İnsignia 2019 Kampanya İndirim Fırsatı İle 40 Bin TL Daha Ucuz! (https://www.emlak365.com/amp/araba-kampanyalari/black-friday-araba-kampanyalari-opel-insignia-2019-kampanya-indirim-h24420.html)
Yüzde 40 indirim dogru mudur? Normal satış fiyatları neydi insignia 120. Yılın?
indirmemişler sanırım daha. Online alışveriş sitesinde satılacak yazıyo ama hiç bir yerde bilgi falan yok.
individual
26-11-2019, 12:31
migros iyi indirim yapmış. (1.300TL) indirim dediğin böyle olur.
diğerinde şans kısmet işi ama o kadar sıra bekleyip alamamak insana en çok üzen o olur sanırım.
yusufcan_k
26-11-2019, 13:01
Migros iphone 11 izdihamı on Vimeo (https://vimeo.com/375596884)
migros indirimi :D
Millet kafayı yemiş.
Bunların alayı al-satçıdır kesin. Cebimde 6-7 bin liralık telefon taşıyacak olsam bu eziyete girmem.
İzleyince,keşke dedim görevlilerin elinde jop olsa her koşana yapıştırsa jop'u
individual
26-11-2019, 13:19
şu telefon normalde 15.000TL satılsa şuan indirimle 10.000TL veriyoruz desinler manzara değişmez.
Birde anlamadığım bu kadar kalabalık var ürün içerde 1-2 adet nasıl bir mantıkla bekleniyor.
Çok şükür izleyince utandım...
ahahahaha kesinlikle abi ya valla, gözünü sevdiğim milletim ya :D
Şu koşuşturanlara desem ki, al sana 1300TL, bağdat caddesinde bu şekilde koşturacaksın tavuk gibi desem kabul ederler mi acep :hehe:
individual
26-11-2019, 13:45
Migros tan alanlar hemen satışa koymuş.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-kutusu-acilmamis-iphone-11-761533558/detay
satışda hemen
Bari fişi koyma 1300 lira koymuş hemen :)
Şu koşuşturanlara desem ki, al sana 1300TL, bağdat caddesinde bu şekilde koşturacaksın tavuk gibi desem kabul ederler mi acep :hehe:
ahahahaha :D
abi bir yandan insanlarda haklı ya. Günümüz şartlarında 50 - 100 TL ne kazanırsam iyi diye bakılıyor.
izlemesi çok keyifli olurdu la :D ahahaha
ahahahaha :D
abi bir yandan insanlarda haklı ya. Günümüz şartlarında 50 - 100 TL ne kazanırsam iyi diye bakılıyor.
Ya bırak ya, bunların hazırda 6000TL'si varsa nakit 50-100 koşturmaları çingenelik bence. İhtiyacı olan ve almayı bekleyenleri hariç tutuyorum tabiki yanlış anlaşılmasın.
speed_emre
26-11-2019, 21:51
iPhone 11 256 GB - TURKCELL (https://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/iphone-11-256-gb?colorOptionId=1003552)
turkcell iphone 11 256 gb 7850 tl yapmış almak isteyen alsın.
CloudGrey
28-11-2019, 16:34
full hd 144hz monitör arayanlar kaçırmasın güzel fiyat
Lenovo D24f-10 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/lenovo-d24f-10-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-65ebgac1tk-p-HBV00000M9HYV?magaza=Hepsiburada)
Trendyol da mi box s 4k cihaz 367 tl ye satılıyor, ekstra 100 tl efsane kupon veriyorlar, 267 tl ye geliyor, ben aldım.
iphone 11 pro max 256 gb alıcam istanbul bilişim önerirmisiniz arkadaşlar.
https://www.istanbulbilisim.com/apple-iphone-11-pro-max-256-gb-yesil-apple-turkiye-garantili-cep-fiyati-289240.html?gclid=Cj0KCQiAoIPvBRDgARIsAHsCw0-BbrtvOGIh8kZNPN1R6JMxYgJuLR283eic6SqWcK7_wSUgyameK 70aAoKcEALw_wcB
https://www.istanbulbilisim.com/apple-iphone-11-pro-max-256-gb-yesil-apple-turkiye-garantili-cep-fiyati-289240.html?gclid=Cj0KCQiAoIPvBRDgARIsAHsCw0-BbrtvOGIh8kZNPN1R6JMxYgJuLR283eic6SqWcK7_wSUgyameK 70aAoKcEALw_wcB
razzmatazz
30-11-2019, 09:31
iphone 11 pro max 256 gb alıcam istanbul bilişim önerirmisiniz arkadaşlar.
bu firma hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum baktığımız ütü en ucuz buradaydı ama yorumları okuduktan sonra ben buradan almaktan vazgeçtim insanlar genelde ürünlerin gönderilmemesinden yada aşırı geç gönderilmesinden şikayetçi
bu firma hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum baktığımız ütü en ucuz buradaydı ama yorumları okuduktan sonra ben buradan almaktan vazgeçtim insanlar genelde ürünlerin gönderilmemesinden yada aşırı geç gönderilmesinden şikayetçi
evet yorumlar kötü kendi tanıdığım 3 kişi tv aldı sorunsuz. Olmadı gidip kendimiz alıcaz fiyat diğer yerlere göre çok iyi.
Ellerinde telefon yok pazarlıyolar.
UmutBuran
30-11-2019, 11:22
Kesinlikle İstanbul Bilişim'den almayın ellerinde telefon yok paranızı kullanıp bide kendi kendilerine tedarik edemiyoruz diyip işlemi iptal ediyolar parayı da geç yolluyorlar.
razzmatazz
30-11-2019, 14:06
evet yorumlar kötü kendi tanıdığım 3 kişi tv aldı sorunsuz. Olmadı gidip kendimiz alıcaz fiyat diğer yerlere göre çok iyi.
eskiden sorunsuz bir firmaymış ama son zamanlarda ellerinde olmayan ürünü pazarlamaya başlamışlar dedikleri gibi parayı kullanıp tedarik edilemiyor diyerek siparişi iptal edip sallıyorlarmış
Elinde N11 kuponu olan özelden bana iletebilir mi?
34btr1907
02-12-2019, 09:19
eskiden sorunsuz bir firmaymış ama son zamanlarda ellerinde olmayan ürünü pazarlamaya başlamışlar dedikleri gibi parayı kullanıp tedarik edilemiyor diyerek siparişi iptal edip sallıyorlarmış
bunu avantaja cevırmek mumkun ama üşenmemek gerek,bır kac bılınclı musterı bunları mahkemeye verse ve ifşalasa bunu yapamazlar,
27866 sayılı 'Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik' madde 9'a şu eklendi "Malın stokta bulunmaması durumu, mal ediminin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması olarak kabul edilmez."
Evet sayın E-ticaretçi . Bu demek oluyor ki bundan böyle sipariş edilen bir mal için müşterine stokta kalmadı derken iki kere düşüneceğiz. Müşteri şunları yapma hakkına sahip. Senin tedarik edemediğin o malı eğer başka bir yerde bulursa satın alır ve aradaki fiyat farkını da senden talep edebilir. Sen bir malı 500 TL ye satıyorsun ancak siparişten sonra malı gönderemedin. Müşterin gider aynı malı bir mağazada 600 TL ye bulursa alır ve aradaki 100 TL yi de senden talep eder. Sen de paşa paşa ödersin. Çünkü sen mesafeli sözleşmeden doğan edimini yerine getiremedin. Borçlar kanununa göre de edimini yerine getiremeyen taraf karşı tarafın zararını tazminle yükümlüdür
Daha beterini söyleyeyim mi? Müşterin, Anadolu'nun bir yerinde yaşıyor ve orada da medikal ürün satan bir yer yok veya çok uzak. Müşteri kaza geçirmiş ve senden bir sağlık ürününe ihtiyacı var. Çevresinde o ürün olmadığından senin sitenden sipariş vermiş. Sen ise malı gönderemiyorsun ve bunu 3 gün sonra müşterine bildiriyorsun. Müşterin bir başka yerden sipariş etmek zorunda kalıyor. Belki o ürünü sipariş edeceği sitenin de sistemi o malı 3 gün içinde kargoya vermek üzerine. Sağlık sorunu olan müşteri 3 gün seni bekledi ama sen ona malı gönderemiyorum dedin, şimdi 3 gün de o siteyi bekleyecek. Bu zaman zarfında da rahatsızlığı arttı. Eğer şikayet ederse yiyeceğin tazminatı düşünmeni öneririm.
Bir başka sevimsiz örnek: Oyuncak satıyorsun. Müşteri de çocuğuna doğum günü hediyesi alacak ve sizin sitenizden bir oyuncağı beğenmiş. Sen bir iki gün sonra bu oyuncak tükenmiş diyorsun. Ancak artık müşterinin o oyuncağı bir başka yerden sipariş verip bekleyecek zamanı kalmamış. Sen müşteriyi manevi olarak zarara uğratıyorsun. Çocuğuna söz verdiği oyuncak için hayal kırıklığına sebep oluyorsun. Bunun bir cezası olması lazım değil mi? Müşterin bu nedenle tazminat talebiyle tüketici mahkemesine gidebilir.
E-Ticarette Satılan Malın Stokta Olmaması Sorunu ve Cozumleri (https://www.sametegesoy.com/e-ticarette-satilan-malin-stokta-olmamasi-sorunu-ve-cozumleri-t-59)
MICROSOFT Xbox One S All Digital Edition Konsol Forza Horizon 3 + Sea of Thieves + Minecraft Beyaz Xbox (https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_m%C4%B1crosoft-xbox-one-s-all-digital-edition-konsol-forza-horizon-3-sea-of-thieves-minecraft-beyaz-1204917.html)
Fiyatı bana iyi gibi geldi düşünen olursa.
34btr1907
04-01-2020, 11:01
rossmann erkek bölümü yağmalandı resmen ,ama kadın parfumlerınde hala guzel fıyatlar var hedıye dusunen veya kadın uyeler baksın mutlaka
Kadın Parfum Markaları, Ceşitleri ve Fiyatları | Rossmann
emresener
04-01-2020, 12:26
5-6 OCAK migrosta 60tl üzerine 12tane 330ml cocakola fanta 9 tl. cola bağımlısı arkadaşlara duyrulur ;)
bu migrosun 60tl üzeri kampanyaları gayet mantıklı oluyor. takip etmenizi tavsiye ederim
34btr1907
08-05-2020, 06:02
Skechers ve Timberland botlar güzel fıyatlara su an
Outlet Erkek Bot Modelleri | Occasion (https://www.occasion.com.tr/erkek-bot-cizme/?sorter=price)
34btr1907
08-05-2020, 06:08
Edit: bonus cart 3 taksit peşin fiyatına yaptı, kargo bedava.
Skechers ve Timberland botlar güzel fıyatlara su an
Outlet Erkek Bot Modelleri | Occasion (https://www.occasion.com.tr/erkek-bot-cizme/?sorter=price)
Telefondayım pek inceleyemedim de official sayfa mı bu? Bazı modeller baya ucuz. Kargo süresi 5-15 gün yazınca işkillendim :D
8.000rpm
08-05-2020, 11:12
firma : a101
konu : mekan dezenfeksiyonu
format : pimli el bombası şeklinde :):):)
bu ürünün alım anlaşması yapıldı ama henüz raflara çıkarmadılar. kısa zamanda rafa çıkacaktır , bilgisini vermek istedim.
1 adet sprey maksimum yaklaşık 25 metrekarelik odayı / alanı dezenfekte ediyor.
pim çek bomba at kapıyı kapat şeklinde çalışıyor :):):)
Shadow_Dancer
08-05-2020, 11:15
firma : a101
konu : mekan dezenfeksiyonu
format : pimli el bombası şeklinde :):):)
bu ürünün alım anlaşması yapıldı ama henüz raflara çıkarmadılar. kısa zamanda rafa çıkacaktır , bilgisini vermek istedim.
1 adet sprey maksimum yaklaşık 25 metrekarelik odayı / alanı dezenfekte ediyor.
pim çek bomba at kapıyı kapat şeklinde çalışıyor :):):)
Abi durduk yere yürüyüş kararı saydırdın bize :D
8.000rpm
08-05-2020, 11:27
ahahaha
:)
aleti bana anlattıklarında bu model geldi aklıma napiyim :)
teoride fena ürün değil bu arada , rafa insin , bakmak lazım
ama mikrop gebertme yeteneği ne derece reeldir o tartışılır
34btr1907
08-05-2020, 15:47
Telefondayım pek inceleyemedim de official sayfa mı bu? Bazı modeller baya ucuz. Kargo süresi 5-15 gün yazınca işkillendim :D
eren holdıng kendı sayfası hocam ,sanal cadır,super step,aynı fırma,kargo suresı kampanya bıtımınde toplu gonderım yaptıkları ıcın o süre zarfını verıyor,cok kez alısverıs yaptım hıc sorunsuz geldı.
yusufcan_k
08-05-2020, 16:07
eren holdıng kendı sayfası hocam ,sanal cadır,super step,aynı fırma,kargo suresı kampanya bıtımınde toplu gonderım yaptıkları ıcın o süre zarfını verıyor,cok kez alısverıs yaptım hıc sorunsuz geldı.
fiyat olarak çok mantıklı değiller ama şu aralar heryerde ciddi indirimler var mesela sneaksup ta timberland bot daha ucuz aynı model
Sorduktan sonra bakındım da öyleymiş, bakalım 14 tl verip hızlı siparişi seçtim. Teşekkürler bilgilendirme için. Sezonda 500 küsürdü 359a aldım :)
34btr1907
08-05-2020, 16:35
fiyat olarak çok mantıklı değiller ama şu aralar heryerde ciddi indirimler var mesela sneaksup ta timberland bot daha ucuz aynı model
erkek modelmi hocam hangısı bakıyım alıcam arastırıyorum
34btr1907
08-05-2020, 16:38
Mtcr Moc Toe dıyorsan ne numarası var ne rengı var hocam onun sneaksup da tek kalmıs dıye ındırmısler belli
CloudGrey
11-05-2020, 11:56
güzel rakam
Michelin 205 55 R 16 91v Primacy 4 2020 Uretim - n11.com (https://urun.n11.com/oto-lastik/michelin-205-55-r-16-91v-primacy-4-2020-uretim-P410003622)
serkanokan
11-05-2020, 12:52
güzel rakam
Michelin 205 55 R 16 91v Primacy 4 2020 Uretim - n11.com (https://urun.n11.com/oto-lastik/michelin-205-55-r-16-91v-primacy-4-2020-uretim-P410003622)
Hepsiburada'da lastik başı 8TL daha ucuz :)
You have been blocked (https://www.hepsiburada.com/michelin-205-55-r16-91v-primacy-4-binek-yaz-oto-lastik-uretim-yili-2020-p-HBV00000B9VRZ?magaza=ENUCUZALAST%C4%B0K&wt_gl=cpc.6817.shop.nelk.oto-ssc&gclid=EAIaIQobChMI54yp-9Gr6QIVBqMYCh2r5g2BEAQYASABEgJwpfD_BwE)
CloudGrey
14-05-2020, 15:23
sırt cantası bakarken denk geldim
https://www.trendyol.com/eastpak/siyah-sirt-cantasi-ek69d008-p-6982355?boutiqueId=316827&merchantId=147001
traş bıçaklarında indirim var. Tıraş Bıcağı - Migros (https://www.migros.com.tr/tiras-bicagi-c-4ab)
Inditex grubunda indirim başladı.
Zara-Bershka-Pull&Bear vs.
Inditex grubunda indirim başladı.
Zara-Bershka-Pull&Bear vs.
ya biz yaşlanıyoruz ya da bu markalar artık daha çok k-pop gençliğine hitap etmeye başladılar
gideyim kiğılıya bakayım da tam olsun bari :)
Adidas tada indirim mevcut
700 tl üzerinede 200 tl indirim. fena değil
Footlocker'da indirim var. İndirimdeki ürünler herkese hitap etmeyebilir belki ama %60'a varan indirim hiç de fena değil.
İstinyepark / Marmara Forum / İstanbul Forum
CloudGrey
10-11-2020, 23:52
iphone 11 alacaklar kaçırmasınlaar bu rakam 6 ay önceki rakam
https://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-11-64-gb-black-apple-turkiye-garantili-P447865309
CloudGrey
10-11-2020, 23:54
iphone 11 alacaklar kaçırmasınlaar bu rakam 6 ay önceki rakam
https://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-11-64-gb-black-apple-turkiye-garantili-P447865309
5 dakkaya yediler :D
ilkerist
11-11-2020, 22:13
5 dakkaya yediler :D
Görünce daldım direkt ama, tükenmiş, millet 2'de 60'a kurmuş beklemiş :D
CloudGrey
11-11-2020, 23:32
Görünce daldım direkt ama, tükenmiş, millet 2'de 60'a kurmuş beklemiş :D
ben linki atarken 5 tane vardı , 2 dakkaya tükendi :( kısmet
Kac liray dı? Ben goremedim bile siz hic olmazsa tukendi diyorsunuz :)
CloudGrey
12-11-2020, 00:12
Kac liray dı? Ben goremedim bile siz hic olmazsa tukendi diyorsunuz :)
6800dü.
nisan ayında manitaya almıştım o zamanda rakam buydu.
bu ara güncelde 7500 civarında..
ama kasım ayana hepsiburadada 7050 liraya veriyor
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/iphone-11-64-gb-p-HBV00000NSBZ9?magaza=Hepsiburada)
Anasayfa - Ucuz Papuc (https://ucuzpapuc.com/) bu site hakkında fikri olan var mı acaba internette hakkında hiç bir bilgi yok ayakkabılar uygun fiyatları alışveriş yapmaya cesaret edemedim
Anasayfa - Ucuz Papuc (https://ucuzpapuc.com/) bu site hakkında fikri olan var mı acaba internette hakkında hiç bir bilgi yok ayakkabılar uygun fiyatları alışveriş yapmaya cesaret edemedim
site , fiyatlar ve ayakkabıların görüntüsü hiç güven vermedi.
birkaç ayakkabıya baktım , asics gel kayanolara 300 küsür falan yazmişlar ki hiç mümkün gözükmüyor.
ya imitasyon ya da silkelemedir diye düşünüyorum.
site , fiyatlar ve ayakkabıların görüntüsü hiç güven vermedi.
birkaç ayakkabıya baktım , asics gel kayanolara 300 küsür falan yazmişlar ki hiç mümkün gözükmüyor.
ya imitasyon ya da silkelemedir diye düşünüyorum.
kendimden alıntı yapayım , eminim distributorların elinde bile bu kdr çok ayakkabı modeli ve her numarası geniş geniş yoktur. erkek başlığı altında 80 sayfa ayakkabı var ve her numarası=)
kendimden alıntı yapayım , eminim distributorların elinde bile bu kdr çok ayakkabı modeli ve her numarası geniş geniş yoktur. erkek başlığı altında 80 sayfa ayakkabı var ve her numarası=)
Aynen oyle bütün modeller ve tüm numaralar mevcut şüphelendim zaten boynerden aldım 200 lira altına yazmıştı burası aman tuzağa düşmemek lazım
34btr1907
30-11-2020, 18:53
camper bota 373tl yazmıs,gectim orjinali sahtesinide yollamaz bunlar,yok çünkü,direk silkeleme soğuk su içirtirler.
Bugün 21.00 itibarıyla BluTV içerikleri ücretsiz erişime açılacakmış.
camper bota 373tl yazmıs,gectim orjinali sahtesinide yollamaz bunlar,yok çünkü,direk silkeleme soğuk su içirtirler.
ucuzpapuc.com whois lookup - who.is (https://who.is/whois/ucuzpapuc.com)
web adresi 15 gün önce ve 1 yıllık alınmış.
Muhtemelen tokatçı bir site.........
Migros hemen uygulamasi 50/25 kupon kodu ANADOLUEFES
Amazonda 100 lira üzeri 30TL indirim promosyon kodu: AMAZONAPP
Amazonda 100 lira üzeri 30TL indirim promosyon kodu: AMAZONAPP
Edit: 150TL. Ve satıcı Amazon olacak.
Edit: 150TL. Ve satıcı Amazon olacak.
Bende denedim daha demin çalışmadı, her neyse bu vesileyle indirimde olan güzel bir ayakkabıya denk geldim. Stokta ki son ayakkabı bana nasip oldu yoksa paylaşırdım :)
Sony WF-XB700 Kablosuz Kulaklık, Siyah: Amazon.com.tr (https://www.amazon.com.tr/Sony-WFXB700-Kablosuz-Kulakl%C4%B1k-Siyah/dp/B086LKXYMD/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3 %91&dchild=1&keywords=wf+xb700&qid=1609158662&sr=8-1)
Şunu tesadüfen görüp 469 tl'ye aldım. Yazamadan kısa süre sonra 598 tl oldu. Tekno marketlerde vs 800 tllerde fiyatı. Kullanıyorum, çok memnunum. Şuanki fiyatı dahi piyasadaki en uygunlardan.
Bende denedim daha demin çalışmadı, her neyse bu vesileyle indirimde olan güzel bir ayakkabıya denk geldim. Stokta ki son ayakkabı bana nasip oldu yoksa paylaşırdım :)
mobil uygulamada geçerliymiş
Jön Türk
21-01-2021, 08:51
( Kişiye özel ) 2021 MTV'leri için Garanti 30 TL bonus veriyor
Carolita1907 ödemediysen halledelim böyle, tarif eder misin nasıl olduğunu?
CloudGrey
21-01-2021, 14:47
reebokta baya bi malda %50 indirim var.
https://www.reebok.com.tr/
Parayı ben veriyorum ödemeyi sen yapıyorsun galiba :)
sekizsilindir
21-01-2021, 17:19
Banka kartı da dahilmi ?
Banka kartı da dahilmi ?
banka kartıyla vergi ödenmiyor.
Birkan61
22-01-2021, 08:11
Ulan mesajı okumadan 5 dk önce garantiden bandorlü ödedim, bu mesajı görünce üzüldüm şimdi :D
Jön Türk
22-01-2021, 08:52
bonus flash üzerinden kontrol sağlayın dediğim gibi kişiye özel
banka kartıyla vergi ödenmiyor.
2 mtv ödedim banka kartıyla
Akbank kredi kartında %10 indirim var uygulamada kişiye özel kısmında. Tutar 100 Tl üzeri olmalı.
MTV Ödemelerinde Size Özel İndirim Fırsatı!
21 – 31 Ocak 2021 tarihleri arasında MTV ödemenizi yapın, 50 TL’ye kadar %10 indirim kazanın
Bankacısın diye biliyorum ama acaba kredi kartı özelliği falanmı var.Akbank ve iş bankasından yatıramıyoruz.
https://i.hizliresim.com/UNr4LC.jpg (https://hizliresim.com/UNr4LC)
Bankacısın diye biliyorum ama acaba kredi kartı özelliği falanmı var.Akbank ve iş bankasından yatıramıyoruz.
kamu bankaları ve PTT vasıtasıyla ödenmiş olabilir. 2020'de özel bankaların ödemeleri kapsam dışına çıkarıldı.
individual
22-01-2021, 17:24
iş bankası için ödeme yaparken vergi ve ceza için kredi kartı yada hesabınızdaki bakiyeden çekiyor.hesap banka kartı seçimi çıkmıyor ekranda.
(en azından benim öyle oldu)
Silence45
22-01-2021, 18:38
Ulan mesajı okumadan 5 dk önce garantiden bandorlü ödedim, bu mesajı görünce üzüldüm şimdi :D
yapıkredide ayrı bir uygulama var world mobil diye. Ben ödemeyi yapsam bile kampanyaya sonradan buradan katılabiliyorum. Kampanya süresinde ödemeyi yaptıysam otomatik işletiyor. Garanti kullanmadım ama böyle bir uygulama tarzı varsa, o dönem içerisinde ödemeyi yapsanız dahi belki kapsatabilir. Bir araştırın isterseniz.
onn_dear
22-01-2021, 18:54
Ya hayır kredi kartı kullanmak zorunda mıyız yani ne saçma bir sey bu ya. Banka paramatik kart ile de ödenebilmeli...
sekizsilindir
22-01-2021, 23:28
Bilinçli şekilde KrediKartına yönlendirme var, onn_dear
Açık Hesap, parada var her şeyi nakit kullanmadan banka kartı ile yaptığımızı gördükleri halde, kredi kartıda var kullanmıyorum, mtv için kullansam akabinde kart ücreti dayayacaklar, uğraşmak istemiyorum çünkü. Kendi sistemimin insanıyım.
sekizsilindir
22-01-2021, 23:30
Bu işin sırrı nedir yiğidim :D
Birkan61
23-01-2021, 08:22
yapıkredide ayrı bir uygulama var world mobil diye. Ben ödemeyi yapsam bile kampanyaya sonradan buradan katılabiliyorum. Kampanya süresinde ödemeyi yaptıysam otomatik işletiyor. Garanti kullanmadım ama böyle bir uygulama tarzı varsa, o dönem içerisinde ödemeyi yapsanız dahi belki kapsatabilir. Bir araştırın isterseniz.
Eyvallah kral hemen bakıyorum
Megane yeni makyaj geldi. 2021 araçlar 220.000 TL - Benzin - Otomatik - 140 Hp / Benzinli Manuel - 192.000 ₺ -
https://i.hizliresim.com/ZMW5Yh.jpg (https://hizliresim.com/ZMW5Yh)
Yeni makyajla gelen Cosmo Blue favori rengim.
https://i.hizliresim.com/VZ68RZ.jpg (https://hizliresim.com/VZ68RZ)
offsetli sac jant da ne yakışmış, bayılıyorum sac janta
ayna kapağından bile büyük o logo olmayıp da, üst panjur çıtası kesintisiz devam etse, siyah sedan yakışıklılıkta son noktaya gelirmiş benim gözümde
CloudGrey
19-03-2021, 20:16
alet güzel , ihtiyacı olan kaçırmasın sepette 239 tl
bluetotth hop.
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-motion-b-bluetooth-hoparlor-12w-stereo-ses-ipx7-suya-dayaniklilik-12-saate-varan-sarj-siyah-a3109-p-HBV000017512O?magaza=Hepsiburada)
CloudGrey
19-03-2021, 20:24
alet güzel , ihtiyacı olan kaçırmasın sepette 239 tl
bluetotth hop.
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-motion-b-bluetooth-hoparlor-12w-stereo-ses-ipx7-suya-dayaniklilik-12-saate-varan-sarj-siyah-a3109-p-HBV000017512O?magaza=Hepsiburada)
45 dk içinde biticek indirim haberiniz olsun
45 dk içinde biticek indirim haberiniz olsun
369 TL olmuş :D iyi fırsatmış ihtiyacı olana.
Jön Türk
06-07-2021, 09:13
Hypergear Duvar Şarjı 1Usb-2.1A, Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik (https://www.amazon.com.tr/Hypergear-15101-Tekli-Duvar-%C5%9Earj%C4%B1/dp/B07ZZ4WV1J/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=%C5%9Farj+aleti&qid=1625554441&smid=A1UNQM1SR2CHM&sr=8-1)
Hypergear Duvar Şarjı 1Usb-2.1A, Beyaz 16.18 TL Prime özel, ihtiyacı olana güzel fırsat bence
CloudGrey
13-08-2021, 13:41
samsung s10 plus kullanırken 2. telefon almam gerekti.
bazı kriterlerim vardı ;
1. şarj soketi type c olsunki 2 ayrı şarj taşımim.
2. ram en az 4 gb (altı kasıyor artık)
ve en ucuz.
sonra şu aleti buldum 1 haftadır kullanıyorum acaip hoşuma gitti paylaşmak istedim.
https://www.n11.com/urun/oukitel-c21-64-gb-distributor-garantili-1810380?magaza=santisglobal#unf-info
tam anne baba küçük evlat telefonu...
Beyler şuna 213.500 da anlaşmıştık. Daha sonra fiyatı böyle yaptı ama yine anlaşırım gibi 213.500 de. Sizce mantıklı mı?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-yaz-arabasi-nadirlerden-sunroof-plus-rengiyle-ozel-935879582/detay
Beyler şuna 213.500 da anlaşmıştık. Daha sonra fiyatı böyle yaptı ama yine anlaşırım gibi 213.500 de. Sizce mantıklı mı?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-yaz-arabasi-nadirlerden-sunroof-plus-rengiyle-ozel-935879582/detay
Yanlış başlığa yazmışım :D
CloudGrey
19-08-2021, 11:50
manitaya sarı timber almak isteyen kaçırmasın
Timberland 6 In Premium Wp Boot Kadın Sarı Bot Kadin Bot & Cizme 3240574 | SuperStep (https://www.superstep.com.tr/urun/timberland-6-in-premium-wp-boot-kadin-sari-bot/tb0129097131-/)
sepette 550 tl
samsung s10 plus kullanırken 2. telefon almam gerekti.
bazı kriterlerim vardı ;
1. şarj soketi type c olsunki 2 ayrı şarj taşımim.
2. ram en az 4 gb (altı kasıyor artık)
ve en ucuz.
sonra şu aleti buldum 1 haftadır kullanıyorum acaip hoşuma gitti paylaşmak istedim.
https://www.n11.com/urun/oukitel-c21-64-gb-distributor-garantili-1810380?magaza=santisglobal#unf-info
tam anne baba küçük evlat telefonu...
hala memnun musunuz iş telefonu olarak düşünüyorum
Strich Acht
19-08-2021, 14:38
Timberland 6 In Premium Wp Boot Kadın Sarı Bot Kadin Bot & Cizme 3240574 | SuperStep (https://www.superstep.com.tr/urun/timberland-6-in-premium-wp-boot-kadin-sari-bot/tb0129097131-/)
sepette 550 tl
hiç aklımda yokken masrafa soktunuz beni ayakkabı aldım kendime :D
CloudGrey
19-08-2021, 15:51
hala memnun musunuz iş telefonu olarak düşünüyorum
çok memnunum , hatta satıyorum . offtopiclerde var bakabilirsin.
bana gerek kalmadı yoksa satmazdım
CloudGrey
19-08-2021, 15:55
hiç aklımda yokken masrafa soktunuz beni ayakkabı aldım kendime :D
abi eşimize kızamıza alırız diye atmıştım sen kendine almışsın :D
immortalboss
19-08-2021, 17:37
Kendi detaylı temizliğini kendi yapanlara. TR piyasasına yeni girdiler. İngilizler çok seviyor bu ürünü. Acayip kompakt bişey.
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/bissell-spotclean-pro-hali-koltuk-yikama-ve-leke-cikarma-makinesi-p-HBCV0000044Q4F?magaza=Hepsiburada)
sepette 550 tl
İndirim bitmiş mi? Yoksa bir kod vs mi uygulanması gerekiyor ?
CloudGrey
23-08-2021, 08:17
İndirim bitmiş mi? Yoksa bir kod vs mi uygulanması gerekiyor ?
bitmiş 550 liraydı, iyi rakamdı valla.
hatırlıyorum bundan 3-4 yıl önce 600e almıştım..
bitmiş 550 liraydı, iyi rakamdı valla.
hatırlıyorum bundan 3-4 yıl önce 600e almıştım..
Çok iyi rakammış. Eşime alayım diye hızlıca girdim ama elim boş döndüm =) Neyse başka bir kampanyaya artık.
Hepsi burada'da 3 al 2 öde var
Sonax hızlı cile şampuan ve araç içi temizlik ürün başı 40 a gelir
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/3-al-2-ode-firsati?markalar=sonax)
Sabah laptop alacaktım. Dün sepetimde MacBook vardı gece zam gelmiş sinirim bozuldu başka laptop bakasım geldi. Huaweilerin kasası alüminyum olduğu için hoşuma gidiyordu.
Huawei D13 R7 16Gb-512Gb 7299-7499 lira arası.
Kendi sitesinde 7499 liraya gözüküyor. (Kablosuz mouse, Monitör, modem, Matedock2, kılıf) hediye.
375 lira siparişe indirim verdi. 400 lira kupon verdi. 6725 liraya gelmiş oldu hepsi.
https://i.ibb.co/FYKf09W/Ekran-Al-nt-s.jpg
Sti_Ozan
03-09-2021, 11:06
Sabah laptop alacaktım. Dün sepetimde MacBook vardı gece zam gelmiş sinirim bozuldu başka laptop bakasım geldi. Huaweilerin kasası alüminyum olduğu için hoşuma gidiyordu.
Kendi sitesinde 7499 liraya gözüküyor. (Kablosuz mouse, Monitör, modem, Matedock2, kılıf) hediye.
375 lira siparişe indirim verdi. 400 lira kupon verdi. 6725 liraya gelmiş oldu hepsi.
Bedavaya gelmiş cidden,zamanında görsem mutlaka yararlanırdım aklımdaki pclerdendi
Huawei laptop çok uygun fiyata gelmiş. D14 R7 kullanıyorum ben 3-4 aydır, oldukça memnunum. Windowslu mac gibi :)
O değilde huawei nin laptop yorumlarına yaptığı yanıtlara bayıldım. :D
Sti_Ozan
03-09-2021, 14:46
Az önce bende aldım,sadece 300tl abone kodundan yararlanabildim. Birde Wifi sinyal arttırıcı ekleyip 2. ürünü ekleyince sepette %5 indirimden yararlandım. 7060TL ye geldi
ben de aldım yanına tartı da ekledim çok iyi fiyata geldi paylaşan arkadaşa çok teşekkürler
Az önce bende aldım,sadece 300tl abone kodundan yararlanabildim. Birde Wifi sinyal arttırıcı ekleyip 2. ürünü ekleyince sepette %5 indirimden yararlandım. 7060TL ye geldi
canlı destekten müşteri hizmetlerine kampanya doğru mu ben mi yanlış anladım diye yazdım. Doğru hatta bu kuponuda verelim yazdılar. Sepette 375 lira düştü üzerine birde 400'ü kullandırdı :)
ben de aldım yanına tartı da ekledim çok iyi fiyata geldi paylaşan arkadaşa çok teşekkürler
Güle güle kullan. Laptop gerçekten güzel. Ben daha öncede 13 inç ultrabooklar kullandığım için küçük gelmedi ama normale göre küçük haliyle. 15-16 ya alışana oyuncak gibi gelebilir. Metal kasa 2k ekran 16 ram - 512 ssd deyince fiyatlar 10k üzerinde. Bedavadan hallice bir alışveriş oldu.
Benim sipariş 24 saatten kısa sürede teslim edildi. Yorum yapınca bluetooth kulaklık için kupon veriyor. Tüm bunların üzerine birde o hediye gelecek. Sitedeki çarkı çevirdim alt limitsiz 100 lira daha verdi. Hoparlörü alırken tripod yada band alacağım.
İlk kez böyle bir alışveriş yaptım. Bir anda tüm ev huawei ürün doldu. Kendimi donanımhaber ölücüsü gibi hissediyorum :)
Bende dell g3 vardı iş için kullandığım çok büyük kalıyordu daha ufak bir şeyler bakınırken ilaç gibi geldi bu 13" airim vardı daha önce o yüzden boyut da çok güzel denk geldi.
sedat2626
04-09-2021, 14:00
Sony WF-XB700 Kablosuz Kulaklık, Siyah: Amazon.com.tr (https://www.amazon.com.tr/Sony-WFXB700-Kablosuz-Kulakl%C4%B1k-Siyah/dp/B086LKXYMD/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3 %91&dchild=1&keywords=wf+xb700&qid=1609158662&sr=8-1)
Şunu tesadüfen görüp 469 tl'ye aldım. Yazamadan kısa süre sonra 598 tl oldu. Tekno marketlerde vs 800 tllerde fiyatı. Kullanıyorum, çok memnunum. Şuanki fiyatı dahi piyasadaki en uygunlardan.
Almak isteyenler var ise şuanda güncel fiyatı 439.00 tl olarak gözüküyor.
sedat2626
04-09-2021, 14:01
Çok pardon 439.00 tl indirim olduğu belirtilmiş sonradan farkettim
canatakann
04-09-2021, 19:30
Sağlık çalışanları ve 1. Derece yakınlarına Peugeotta 3008 Allure 1.5Bluehdi modeli için 487.000 liste fiyatından 430.000e kampanyası var düşünenler bayileri değerlendirebilir.
melihyilmaz
05-09-2021, 07:49
bu kampanya devam etmiyor sanırım. monitörü göremedim hediyelerin arasında
bu kampanya devam etmiyor sanırım. monitörü göremedim hediyelerin arasında
Evet başka kampanya yapmışlar 6999 kılıf çanta mouse hediye ediyor
+holosko + bi miktar para bu nasıl kampanya yiğidim?
Monitörsüz olarak ben de aldım bugün. matebook 13 r7den.
Siteden yapılan 350 dışında 400de bir fiyat karşılaştırma sitesindenki promosyon kodunu kullandım. 6250e geldi. Ne zamandır alacaktım netbook aklımdaydı, burada paylaşan sebep oldu ani bir kararla aldım. Ödeme günü bir ince kulaklarınızı çınlatacağım paylaşımı yapan kişi. :icon_bla: :D
Sti_Ozan
06-09-2021, 11:04
Siteden yapılan 350 dışında 400de bir fiyat karşılaştırma sitesindenki promosyon kodunu kullandım. 6250e geldi. Ne zamandır alacaktım netbook aklımdaydı, burada paylaşan sebep oldu ani bir kararla aldım. Ödeme günü bir ince kulaklarınızı çınlatacağım paylaşımı yapan kişi. :icon_bla: :D
ahahahhaha abi birebir aynı durumda almışız. Aylardır mac mi alsam benzer başka bir şey mi,vay fiyatlar uçmuş haftaya bakarız vs diye diye 2-3 aydır almıyordum. Ani bi kararla 7 lira 4 ay taksit bakalım ne olacak :D
:hahaha:
Taksit taksit ödeyecez işte
ahahahhaha abi birebir aynı durumda almışız. Aylardır mac mi alsam benzer başka bir şey mi,vay fiyatlar uçmuş haftaya bakarız vs diye diye 2-3 aydır almıyordum. Ani bi kararla 7 lira 4 ay taksit bakalım ne olacak :D
Ben az daha ötelerdim de içime sindi matebook. DAha önce d14ü çok incelemiştim zaten, aşinalığım şarjının uzun gittiğine dair, kasa kalitesine dair bilgim de vardı.
:hahaha:
Taksit taksit ödeyecez işte
Benimkini 3'e böldü hain huawei. :)
ardicli2000
07-09-2021, 13:00
Ben az daha ötelerdim de içime sindi matebook. DAha önce d14ü çok incelemiştim zaten, aşinalığım şarjının uzun gittiğine dair, kasa kalitesine dair bilgim de vardı.
Benimkini 3'e böldü hain huawei. :)
Biz geçen sene D15 inin almıştık hanıma. Cidden çok hoş ve güzel alet. Bir tek IO sayısı eksik geldi bana biraz. Ama idare ediyor o da.
Biz geçen sene D15 inin almıştık hanıma. Cidden çok hoş ve güzel alet. Bir tek IO sayısı eksik geldi bana biraz. Ama idare ediyor o da.
bizde 1 typec ile çoğaltma var sadece. Sağolsunlar onu da zahmet edip yanına koymuşlar haha
bugün geldi aletler, en çok şaşırtan şey ama huawei denince nedense kalitesi düşük ürünler geliyordu aklıma. kutularından ürünlerin işçiliğine baya baya iyi çok hoşuma gitti açıkcası.
bugün geldi aletler, en çok şaşırtan şey ama huawei denince nedense kalitesi düşük ürünler geliyordu aklıma. kutularından ürünlerin işçiliğine baya baya iyi çok hoşuma gitti açıkcası.
Enişte bizdeydi, her ürünü beğendi. Senelerin apple kullancısıdır.
S.Özeren
16-09-2021, 19:59
Enişte bizdeydi, her ürünü beğendi. Senelerin apple kullancısıdır.
Bir gün tüm applecilar doğru yolu bulacak :D
Bir gün tüm applecilar doğru yolu bulacak :D
haha onun niyeti yok öyle şeylere ya. Ablamın fanboyluğundan ev komple apple, eniştenin iş pcsi windows yoksa. :)
CloudGrey
02-10-2021, 16:16
gece bisiklet sürünler ,farkındallık aydınlatma içi KNOG marka lambalar iyi üründür.
hepsiburadada şuan bazı ürünlerde aldığınızı yarısını hepsipay cüzdana iade yapıyor lamba 85 liraya geliyor , mantıklı ;
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/knog-blinder-plus-usb-sarjli-bisiklet-on-aydinlatma-far-220-p-HBCV000007CKGO?magaza=U%C4%9EUR%20B%C4%B0S%C4%B0KL ET%20SANAY%C4%B0)
razzmatazz
20-10-2021, 16:27
Mac Allister Hobi Makinesi 130 Watt + 15 Parca Aksesuar Seti | Hobi Aletleri | Koctaş (https://www.koctas.com.tr/mac-allister-hobi-makinesi-130-watt--15-parca-aksesuar-seti/p/2000021700)
uygulamaya özel HOBI50 indirim koduyla %50 indirim var ben aldım bitane nezamandır bakıyordum 99,90 tl ye geldi
Mac Allister Hobi Makinesi 130 Watt + 15 Parca Aksesuar Seti | Hobi Aletleri | Koctaş (https://www.koctas.com.tr/mac-allister-hobi-makinesi-130-watt--15-parca-aksesuar-seti/p/2000021700)
uygulamaya özel HOBI50 indirim koduyla %50 indirim var ben aldım bitane nezamandır bakıyordum 99,90 tl ye geldi
Aldım,teşekkürler.
fatihdurutuna
21-10-2021, 11:08
Aldım,teşekkürler.
Bende denedim ama olmuyor. Direk promosyon koduna HOBI50 yazınca oluyor mu?
PiscocuK
21-10-2021, 11:12
Bende denedim kupon kullanılmış diyor
Bende denedim ama olmuyor. Direk promosyon koduna HOBI50 yazınca oluyor mu?
Uygulama üzerinden yaptığınızda oluyor.Lakin "100 adetle sınırlıdır." yazıyordu.Belki de o yüzden alamadınız.
razzmatazz
22-10-2021, 08:13
evet kampanya 100 adetle sınırlıdır diyor muhtemelen kupon kodu doldu
Poco X3 Pro 8/256 şu an kampanyada.Takipte olanlar için iyi fiyat denilebilir.(3799-HB ve Trendyol)
Xiaomi Dreame Vacuum Mop D9 Robot Supurge - A101 (https://www.a101.com.tr/elektronik/xiaomi-dreame-vacuum-mop-d9-robot-supurge/?utm_campaign=E-commerce-21&utm_term=yillik&gclid=Cj0KCQiAsqOMBhDFARIsAFBTN3cSEWijwhAM6bDrW7XY DeiT-MxEaMEYGb0KwT3N4dXSS36B0iTVhzYaAqtSEALw_wcB&utm_content=dynamic_search&utm_source=google&utm_medium=cpc)
Burada gerçekten fiyatı uygun. Ben aldım bakalım denemek için düşüneneler değerlendireblir.
Xiaomi Dreame Vacuum Mop D9 Robot Supurge - A101 (https://www.a101.com.tr/elektronik/xiaomi-dreame-vacuum-mop-d9-robot-supurge/?utm_campaign=E-commerce-21&utm_term=yillik&gclid=Cj0KCQiAsqOMBhDFARIsAFBTN3cSEWijwhAM6bDrW7XY DeiT-MxEaMEYGb0KwT3N4dXSS36B0iTVhzYaAqtSEALw_wcB&utm_content=dynamic_search&utm_source=google&utm_medium=cpc)
Burada gerçekten fiyatı uygun. Ben aldım bakalım denemek için düşüneneler değerlendireblir.
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/dreame-vacuum-mop-f9-robot-supurge-genpa-garantili-pm-HB00000Y7496?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6807-6814.dsa.elk.sda-hero&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQiAsqOMBhDFARIsAFBTN3d8cDcByKI2g1D3_Evv MeeK-54eQVcuc0J7LIBY18BxZLozdipUC7UaAoqfEALw_wcB&gclsrc=aw.ds)
Hepsiburada da ekstra %12 idirimle daha uyguna geliyor ve peşin fiyatına daha çok taksit imkanı var.
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/dreame-vacuum-mop-f9-robot-supurge-genpa-garantili-pm-HB00000Y7496?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6807-6814.dsa.elk.sda-hero&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQiAsqOMBhDFARIsAFBTN3d8cDcByKI2g1D3_Evv MeeK-54eQVcuc0J7LIBY18BxZLozdipUC7UaAoqfEALw_wcB&gclsrc=aw.ds)
Hepsiburada da ekstra %12 idirimle daha uyguna geliyor ve peşin fiyatına daha çok taksit imkanı var.
İyi de ikisi aynı ürün değil ki. Birisi D9 diğeri F9.
Hepsiburada da emsal ürünün fiyatı 4400 Tl.
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/dreame-vacuum-mop-d9-robot-supurge-genpa-garantili-p-HBV0000161DRS)
Akbanktan 5.000 lira Sıfır Faizli kredi var 12 ay Daha önce hiç akbanklı olmamayı ve findeks notunun iyi olmasını şart koşuyor ben aldım tavsiye ederim.
İyi de ikisi aynı ürün değil ki. Birisi D9 diğeri F9.
Hepsiburada da emsal ürünün fiyatı 4400 Tl.
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/dreame-vacuum-mop-d9-robot-supurge-genpa-garantili-p-HBV0000161DRS)
o da 3829'a düşmüş. d9 da. :D
o da 3829'a düşmüş. d9 da. :D
Evet onda da kampanya kapsamında güzel indirim var. 3450 ye kalmadı bir yerde.
Eleman 1 haftadır temizlik yapıyor ilk izlenimler gayet güzel başarılı. Henüz mop özelliğini kullanmadım ondan sonra tam değerlendirmeli eyyorlama yaparım :D
Bu arada F9 geçen hafta 3040a kadar düşmüştü tekrar fiyatı yükseltmişler.
CloudGrey
25-11-2021, 22:33
şu süpürgeyi 1 yıl önce aldım 800e şimdi 600 tl , arayan kaçırmasın derim.
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/deerma-vc25-21-6v-kablosuz-dikey-sarjli-supurge-deerma-turkiye-garantili-p-HBV00000WOVUG?magaza=Hepsiburada)
tabi bir dyson değil. ama çok net iş görüyor.
ayrıca şu söyleyebilirim evde dysonda var , dysondan daha hafif ve kolu daha az yoruyor.
biz süpürgeden ziyade toz almada kullanıyoruz.
CloudGrey
27-11-2021, 13:01
mekanik klavye bakanlar kaçırmasın ; 600 liraya chery anahtar zor denk gelir.
ITopya (https://www.itopya.com/xpg-summoner-cherry-mx-blue-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/)
1 yıldır kullanıyorum acaip memnunum.
bilek desteği vs mükemmel, ucuza vermelerinin sebebi cheery mx 'ın EN SESLİ anahtarı olan mavi anahtar kullanması.
ama en iyi clicky sesi ve temas feedback'ini bu anahtarlada alıyorsunuz.
şu ürünü her tuşa taktığınızde ses ortalama yüzde 15-20 civarı azalıyor.ben öyle kullanıyorum.
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/uygun-mekanik-klavye-o-ring-ses-sonumleyici-p-HBV00001AOGFW?magaza=Mudemu)
ama genede evli olanlara önermiyorum :) karım gece sesese uyanıyor :) odayıda izalasyon yaptırmak zorunda kaldım.
şu süpürgeyi 1 yıl önce aldım 800e şimdi 600 tl , arayan kaçırmasın derim.
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/deerma-vc25-21-6v-kablosuz-dikey-sarjli-supurge-deerma-turkiye-garantili-p-HBV00000WOVUG?magaza=Hepsiburada)
tabi bir dyson değil. ama çok net iş görüyor.
ayrıca şu söyleyebilirim evde dysonda var , dysondan daha hafif ve kolu daha az yoruyor.
biz süpürgeden ziyade toz almada kullanıyoruz.
biz görene kadar 729TL olmuş :D
CloudGrey
27-11-2021, 13:43
biz görene kadar 729TL olmuş :D
benım aldığımdan hala ucuz :)
https://www.ciceksepeti.com/20555r16-91h-ms-ug-8-fp-uretim-yili-2021-otomobil-lastikleri-kis-lastigi-kcm430326
205/55/16 good year ug8 kış lastiği bşr takım 670 den aldım geldi. Arkadaşıma bir takımda 649 dan aldık.
AliGizda
10-01-2024, 09:45
İndirimli Cocuk Giyim | Cocuk Online Alışveriş | H&M TR (https://www2.hm.com/tr_tr/indirim/cocuk/urunler.html)
H&M' de güzel indirimler var. Çocuğa 335 TL' ye kışlık güzel mont aldım(ürünün linkini aradım ama bulamadım). Faydalanan olur belki.
Turkcell kullanıcıları 30 Yıl yazıp 2222 ye gönderince paketi kadar hediye geliyor.
Kesin bilgi denendi.
Ölücü sayfa varmış forumda.
4.5 Lt ayfer bırakayım bende buraya. Teb/Garanti kartlara 750ye150 kampanyasıyla 900 liraya ayferiniz oluyor.
Wiami Wiami Air Fryer 4.5 Litre Beyaz Akıllı Fritoz Fiyatı, Yorumları - Trendyol (https://www.trendyol.com/wiami/wiami-air-fryer-4-5-litre-beyaz-akilli-fritoz-p-331957705?boutiqueId=637871)
Turkcell kullanıcıları 30 Yıl yazıp 2222 ye gönderince paketi kadar hediye geliyor.
Kesin bilgi denendi.
Evet denedim, bir ay geçerli paket kadar hediye veriyor. Teşekkürler
CloudGrey
30-04-2024, 13:49
spigen'in mallarında hepsiburada %30 indirim var , ekran koruyucular falan 2li pakette 500tl civarı (tanesi 250 tlye geliyor)
Sefa_vts
30-04-2024, 14:19
Fırsat mı fırsatçılık mı bilemiyorum ama aktarayım. Mediamarkt ve Dyson'ın kendi mağazalarında satışa sunduğu Dyson airstrait modelli kuru/ıslak saç düzleştirici maalesef sürekli sıfır stok ( Satış fiyatı 19.000 TL ). Ancak internet sitelerinde 27.000 TL'den başlayarak satılıyor 35.000 TL'ye kadar çıkıyor. Ben 3 tane mediamarkt ile kavga ettim şikayet kaydı açtım ancak satmıyorlar. Stoklarındaki malı vermiyorlar.
Ayrıldı parasını peşin aldık diyip satmıyorlar, görevlilerden bir tanesi hepsini şikayet ettiğimi görünce ''Ben bu işin içinde yokum abi'' diye geldi. Ne işi dedim, internete koyuyorlar satılınca kendileri alıp kargoya veriyorlar dedi. Vay anasını sayın seyirciler. Satış personelinden müdürüne hepsi içinde. Anneler günü geçsin öyle denk gelir artık, siz bulabiliyorsanız ve bu işleri yapıyorsanız deneyin inanılmaz satıyor.
Not: Ben hala 1 tane bile alamadım çünkü hiç bir yerde yok maalesef.
slowmotion
30-04-2024, 15:33
Fırsat mı fırsatçılık mı bilemiyorum ama aktarayım. Mediamarkt ve Dyson'ın kendi mağazalarında satışa sunduğu Dyson airstrait modelli kuru/ıslak saç düzleştirici maalesef sürekli sıfır stok ( Satış fiyatı 19.000 TL ). Ancak internet sitelerinde 27.000 TL'den başlayarak satılıyor 35.000 TL'ye kadar çıkıyor. Ben 3 tane mediamarkt ile kavga ettim şikayet kaydı açtım ancak satmıyorlar. Stoklarındaki malı vermiyorlar.
Ayrıldı parasını peşin aldık diyip satmıyorlar, görevlilerden bir tanesi hepsini şikayet ettiğimi görünce ''Ben bu işin içinde yokum abi'' diye geldi. Ne işi dedim, internete koyuyorlar satılınca kendileri alıp kargoya veriyorlar dedi. Vay anasını sayın seyirciler. Satış personelinden müdürüne hepsi içinde. Anneler günü geçsin öyle denk gelir artık, siz bulabiliyorsanız ve bu işleri yapıyorsanız deneyin inanılmaz satıyor.
Ekran kartları satışının popüler olduğu dönemde vatan bilgisayarda buna benzer olay yaşadım, istediğim ürün bulunduğum şehirde yok. Başka şehirde olduğunuzdan kargo yapmıyoruz diye yanıt aldım. müşteri hizmetleride onları destekledi elektronik ürün vs vs bahaneleri.. amaç ekran kartının yanında birşeyler satmak... neyse tanıdıkla çözmüştük o işi. maalesef al-sata çok iyi alıştık ülkece
Bad-Fast
30-04-2024, 20:27
bu işlerin kralı teknosa da yapılıyor :)
BarışSever
30-04-2024, 20:38
spigen'in mallarında hepsiburada %30 indirim var , ekran koruyucular falan 2li pakette 500tl civarı (tanesi 250 tlye geliyor)
indirim bitti mi,bulamadım da
CloudGrey
30-04-2024, 21:00
indirim bitti mi,bulamadım da
yo , örnek ; Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/spigen-iphone-15-pro-max-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glas-tr-ez-fit-slim-hd-2-adet-agl06872-p-HBCV00004TANMP?magaza=Hepsiburada)
BarışSever
30-04-2024, 21:16
yo , örnek ; Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/spigen-iphone-15-pro-max-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glas-tr-ez-fit-slim-hd-2-adet-agl06872-p-HBCV00004TANMP?magaza=Hepsiburada)
faydalandım teşekkür ederim.
4.5 Lt ayfer bırakayım bende buraya. Teb/Garanti kartlara 750ye150 kampanyasıyla 900 liraya ayferiniz oluyor.
Wiami Wiami Air Fryer 4.5 Litre Beyaz Akıllı Fritoz Fiyatı, Yorumları - Trendyol (https://www.trendyol.com/wiami/wiami-air-fryer-4-5-litre-beyaz-akilli-fritoz-p-331957705?boutiqueId=637871)
faydalandım teşekkür ederim :)
Hiç alasım yoktu ama aldım :)
Yaz aylarında daha çok tükettiğim için stok yapayım dedim. Ama yanlışlıkla bir şey farkettim :)
Amazon Prime üyelerine 400 TL üzerine 100 TL indirim var.
Rexona 200 ML deodorantların market fiyatları 116 - 136 arası değişiyor.
Bu şekilde, 4 tane sipariş verirseniz tane 89 a geliyor.
Benim gibi çok fazla kullananların aklında olsun.