PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tampon&kaput boyama

PiscocuK
19-06-2013, 19:39
Gecen gun temde aracimin kaputuna tas geldi ve carptigi yerde boyaya saglam zarar verdi.
Araci ilk aldigim gunde babam ufaktan tamponu surtmustu ikisini boyatim dedim 400-600 tl fiyat verdiler

Bana biraz cok geldi kaskodan ikisi yapilamiyormus beyan verip teki yapilabilir dediler
Tampon sokulecek 2 parca + kaput tasin carptigin yerin devami gerekirse kazinip boya yapilacak fiyat normal mi..adam 600 tl fiyat verince komple boya fiyatini sordum 3000 tl fiyat verdi..biraz kufur ettim 2500 e dustu..acaba azmi kufur ettim :) usta tanidik surekli ona boyatiyorum tum arabalarimi ve isciligini begeniyorum

Birde tamponu boyatirken on plakalik yerini doldurup plaka takmamayi dusunuyorum catlama patlama yaparmi daha once yaptiran oldumu

TaGo
19-06-2013, 19:44
çok kaporta işlemi yok. o nedenle 400tl yi.geçmemeli

PiscocuK
19-06-2013, 19:53
Kaputta cok islem yok.tamponun iki kenari daha once macun gormus patladi.zamanla tarzikli suyu goruncede kabarmaya dokulmeye basladi.iscilik tamponda yani.birde plakalik iptali yapacak ama onunda en ufak sette kasilip patlamasindan korkuyorum.arabada 5 cm yay var

Yanyanömer
20-06-2013, 08:13
Abi merhaba öncelikle boya için çok fiyat istemişler. Macun işine gelince bence hiç bulaşma macun geniş alana kalın şekilde uygulandığı zaman çatlama yapar. Yapmaz deseler bile illaki yapar. O yüzden doldurtmanı pek tavsiye etmem. Eğer illa doldurtacağım diyorsan fiberci de tits diye bir malzeme vardır ondan doldurtursan herhangi bir problem olmaz.Biz dükkanda öyle yapıyoruz çoğu zaman

STP
20-06-2013, 10:27
Plakaligi doldurursan almam arabayi :D