PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dacia Sandero stepway hakkında bilgi

Bartu_evo
20-06-2013, 09:29
Arkadaşlar bugün ofis işlerinde kullanmak için kendime bir sandero stepway ayrıttım ama bir kaç kişiden aracın hafif bozuk yollarda çok çabuk döküldüğünü duydum, sadece sandero için değil Dacia için söylediler . Bugün bir kaç saat içerisinde alıcam.
Tarım işiyle uğraşıyorum dolayısyla bahçe yollarında kullanmayı düşünüyorum.
Kullanmış olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Bartu_evo
20-06-2013, 09:51
Kimsenin bir fikri yokmu ? :D

Low-Rider
20-06-2013, 09:59
30dakika olmuş daha konu açalı ne bekliyordun :)

rebelh
20-06-2013, 10:04
takipteyim yakıt açısından bende dizelini düşünüyorum ve bulunduğum yerin yolları cidden bozuk

ghibli06
20-06-2013, 10:04
ben de şantiyeler için düşünmüştüm, işini yaptığımız firma filo aldı, inceleyip vazgeçtik... jeep görünümlü yerden yüksek diye alınıyor ama çok kalitesiz...

Bartu_evo
20-06-2013, 11:38
Az önce testten geldim sandero stepway'in , gayet başarılı süspansiyonlar , iç mekan çok kalitesiz ama araç takur tukur etmiyor ama bir süre sonre ne olur bilinmez.

mehmetRS
20-06-2013, 11:46
45k kilometredeki taksi olanına binmiştim.. ses gelmeyen yeri yoktu.

onn_dear
20-06-2013, 12:24
Arkadasimda var 1 yildir kullaniyor 24bin km.de dizel surekli s.icinde kullandi hic bozuk yola girmedi oyle ciddi boyutta ses falan yok su an. Bozuk zeminde ne olur bilemiyorum tabi.

devil_berk22
20-06-2013, 12:56
duster veya sandero stepway bozuk yollarda ve köy yollarında tercih edilecek bir araç arkadaşım renault bayisinde bu 2 aracı sürekli köylü veya tarım işiyle uğraşan insanlara satıyor fiyatının hakkını veren bir araç tavsiye ederim.

b.ustaoglu
20-06-2013, 18:28
tam amacına uygun bir araç. elbette kalitesiz malzemeler ve biraz ses yapabilien kısımlar olucaktır ancak yakıtı az ve servisi ucuz. beklentilerinizi yüksek tutmadığınız taktirde hiç bir şekilde üzmeyecek bi araç. ayrıca çok yakışıklı bence :)

Fatih
20-06-2013, 19:57
Arkadaşımda var 2012 modeli 1.5 Dci 90lık.
Birkaç kere kullandım parasını hakeden bir araç.
Gayet atik, klima açık yokuşlarda zorluk çıkarmadı.
Plastik kalitesi elbetde düşük olacak o fiyata bir yerlerden fire verecek.

SeRKaN
20-06-2013, 20:31
duster var babamda 70k km de icinde henuz en ufak bir ses yok

Bartu_evo
21-06-2013, 10:43
Tüm bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar bende alınca bilgileri paylaşıcam .

dt8677
21-06-2013, 11:07
Bende ilk ciktigi ayda almistim babama. Gayet basarili fiyat performans olarak baktigimizda. Aracta eco mod die bi dugme var ciddi ise yario arac cok az yakio gazin sonuna kadar bastiginda devre disi kalio eco mod ve arac iyi bir ivmelenme kazanio. Gecen sene babamda eski stepwayden vardi onunla yenisi arasinda ciddi cok fark var. Yeni stepway yoltutusu olarak eskisinden cok iyi esp devreye giriyo hissettirrio kendisini. Gidisi konusunda sehir icinde uzun yolda gayet basarili fakat max hiz filan denemedim 140 kadar sikintisiz bir surus saglio. Malzeme kalitesi eskisiyle ayni basarisiz:) fakat navi olunca biraz daha iyi gorunuo konsol. Konfor olarakta gayet iyi kasistlerde cukurlarda yumusak. Benim soyliceklerim bu kadar bence alinabilecek bir arac. Hayirlisi olsun sizin icin

BERKİN
21-06-2013, 12:58
Bence o paralara alınabilcek en iyi araba bende düşünüyordum fakat işim nedeniyle parayı oraya harcadık,siteden hasan abi var onun arabayla teste çıkmıştık gayet iyidi hattaha yağmurluydu hava otobanda frene asıldı yüksek hızda yana kayma vs hiç birşey yapmadı araç gayet mantıklı bence.