Orijinalini görmek için tıklayınız : 40.000 - 45.000 arasi otomatik az yakan aile araci tavsiyesi
Anne-babama krediyle araba bakiyoruz. Tercihleri 2009'dan eski olmamak kaydiyla, otomatik ve az yakan bir arac istiyorlar. Lpg istemiyorlar. 2. eli de guclu olsun istiyorlar.
Secenekler
Passat 1.4 Tsi
mondeo 2.0 dizel otomatik
Alfa Romeo 1.9jtd otomatik
Renault Laguna dci otomatik
Ben Passat tsi onerdim, ancak 122lik motorlarin o kasadaki yakit durumundan supheliyim. Bir de kronik sorunlari var midir? Gonul Alfa diyor ama 2. eli zayif..
yeni astra bulabilirseniz o fiyatlara güzel olur.
astra 1.4 t daha az yakar galiba 1.6 benzinlisinden..
tsi sanzimanlarin mekatronik sorunu oldugu dogru mudur?
Firat.M3
20-06-2013, 20:42
dizel mondeo alırım ben olsam. gerçekten türkiye şartlarında binilebilecek en güzel araba. herşeyiyle pozitif.
Octavia RS
20-06-2013, 20:51
Alfa ile ilgili pek fazla sey bilmiyorum o yuzden Alfa konusunda bisey diyemicem.Ben olsamda Passat alirdim heralde.Size tek tavsiyem Corolladan uzak durun.Bizde 1.4 dizel corolla var otomatik 2009 model.Aracin az yakmasi disida hicbir iyi yani yok.Kasa agir,motor cok gucsuz,aracta cok guvensizlik hissi var,sanzimani gercekten berbat,konfor sifir.Sirf az yakiyo diye satmiyoruz.
tesekkurler, mondeo'lari da secenkler arasina aldim tek sorun 2.0 olasmi ve vergisi.... corolla'yi bn de pek istemiyorum, bi alt sinif kaliyor tercihlerimiz arasinda.
maskaran
20-06-2013, 21:08
piyasaı hızlı olan araç istiyorsunuz ama listede öyle birşey yok
piyasaı hızlı olan araç istiyorsunuz ama listede öyle birşey yok
hemen al sat yapmayacagiz, ama son sahibi olmak istemiyoruz
Anne-babama krediyle araba bakiyoruz. Tercihleri 2009'dan eski olmamak kaydiyla, otomatik ve az yakan bir arac istiyorlar. Lpg istemiyorlar. 2. eli de guclu olsun istiyorlar.
Secenekler
Passat 1.4 Tsi
mondeo 2.0 dizel otomatik
Alfa Romeo 1.9jtd otomatik
Renault Laguna dci otomatik
Ben Passat tsi onerdim, ancak 122lik motorlarin o kasadaki yakit durumundan supheliyim. Bir de kronik sorunlari var midir? Gonul Alfa diyor ama 2. eli zayif..
bu fiyatlara düşük km de bir önceki kasa 1.6 dizel dsg jetta veya aynı şekilde octavia bakabilirsiniz. iki araçta hem model olarak hemde yakıt konfor vb. açılardan oldukça avantajlı araçlar.
bu fiyatlara düşük km de bir önceki kasa 1.6 dizel dsg jetta veya aynı şekilde octavia bakabilirsiniz. iki araçta hem model olarak hemde yakıt konfor vb. açılardan oldukça avantajlı araçlar.
jetta'dan sirket arabasi cok oldugu icin pek tutmadilar; skoda markasina da ne yazik ki onyargili yaklasiyorlar..
jetta konusunda bir daha dusunecegiz bklm.
TOLGACANSAHIN
20-06-2013, 22:14
Renault Latitude 1.5 dCi Expression bulabilirsiniz o fiyatlara. 2. elde renault grubu üzmez , yedek parça konusunda geniş bir ağa sahip. Kilometresi düşük bulabilme imkanınız yeni bir araç olduğu için yüksek.
Babamın ortağı kullanıyor bir kaç kere bindim İçi çok rahat ve geniş. Yakıt olarak çok iyi diyorlardı ben pek donanımdan anlamam ama baya tuş vardı içinde koltukları falan rahattı. (Renault 'un yeni arabalarından hiç birini sevmem fanatiklik olarak düşünmeyin aile fertleri için bence mantıklı bir araç)
latitude'larin o fiyata otomatigi yok. 1.5dci'ler manuel
İbrahim33
20-06-2013, 23:35
passat 9-10 litreden aşağı yakmaz o yüzden passatı silin aklınızdan bence.Mondeonun çok geniş ve ferah bir araç , mondeo iyidir.
erturul çiçek
20-06-2013, 23:38
Corollalar da idael bence ev arkadaşımda vardı çok konforlu ve az yakıyordu kronik sorunları var mı bilmem ama
astra 1.4 t daha az yakar galiba 1.6 benzinlisinden..
tsi sanzimanlarin mekatronik sorunu oldugu dogru mudur?
1.4 T'ler az yakıyor. Bir forumda üyeydim 1.4 insignia kullanıcısı 7-8 litre şehir içi tüketimnden bahsediliyordu şaşırmıştım
Erdem K.
21-06-2013, 15:00
Passat ya da honda civic tercih edilebilir...
dragon07
21-06-2013, 15:02
toyota auris
passat tdi
golf tdi
c5 hdi
Temiz bir 159 iyi olur,ş.içi 9 litreden aşşağı yakmaz.Temiz olduktan sonra makul bir sürede satılabilir.
Arkadaşımda dizel otomatik Toyota Auris var tam da sizin düşündüğünüz fiyat aralığında. İsterseniz numarasını pm atıyım görüşün.
Edit: Beyaz 2011 model 44 binde boyasızmış çelik jant hariç full modeliymiş araba dizel otomatik.
lagunaların ikinci eli biraz zayıf abi onun yerine fluenceda düşünebilirsin, listede en makul mondeo yada 159 gibi duruyor bence :)
Risendark
22-06-2013, 17:24
2013 fb7 kasa civic aradığınız kriterlere uygun bence otomatik vites seçeneğide var özellik yönündende baya iyi... Tercih sizin
Octavia RS
22-06-2013, 17:31
Aslinda 1.6 tdi octavia tam yerinde secim olur her bakimdan ama satmak isterseniz zorlanabilirsiniz
İbrahim33
23-06-2013, 00:36
1.4 T'ler az yakıyor. Bir forumda üyeydim 1.4 insignia kullanıcısı 7-8 litre şehir içi tüketimnden bahsediliyordu şaşırmıştım
normal gidince 7-8 yakarmı bilmemde , azıcık gaza basayım deyince 11 litre yakıyor , bizzat denedim.
psikolojikdeli
23-06-2013, 00:47
Astra H kasa 1.3 cdti otomatik sanrım işini görür istedğin zaman satarsın ve zararın olmaz
Aynı sorun içinde cebelleşiyorum, alternatifler, Jetta, Golf, Fluence, Leon, Ceed, Octavia, Corolla..
Benim 2 kriterim var, dizel olacak ve otomatik olacak.. O yüzden Corolla geri düşüyor.
DSG'ye de çok güvenmiyorum gerçi de..
Yüzü çok çok eskimiş olmasına rağmen şu an için en yakın olduğum Jetta, temiz bir comfortline bulursam 50-60bin km altında süper..
Exclusive bulunabilir gibi duruyor ancak 2010 sonrasında..
ESP ve RNS olmaması can sıkıcı.. Konuyu takip edicem bakalım başka ne fikirler gelecek.
Edit: Captiva bakayım dedim bi araştırdım herkes 12-13 litreden bahsediyor.
Antara 2.0 CDTI hakkında bilgisi olan var mı tüketim konusunda?
turbo&quattro
23-06-2013, 01:42
Aynı sorun içinde cebelleşiyorum, alternatifler, Jetta, Golf, Fluence, Leon, Ceed, Octavia, Corolla..
Benim 2 kriterim var, dizel olacak ve otomatik olacak.. O yüzden Corolla geri düşüyor.
Yüzü çok çok eskimiş olmasına rağmen şu an için en yakın olduğum Jetta, temiz bir comfortline bulursam 50-60bin km altında süper..
ESP ve RNS olmaması can sıkıcı.. Konuyu takip edicem bakalım başka ne fikirler gelecek.
Senin peder bey icin a4 quattro tek tercih olmali :D
haha, anne babaya Tr'de oldugun zamanlarda gazlamak icin arama almak entry'si olmus bu :D
ozellile bn de passat tsi kullanicilarinin yakit tuketimini merak ediyorum..bi de kronik dsg arizasi tecrubelerini....
İbrahim33
23-06-2013, 09:11
çok yakın bir arkadaşımda insignia dizel otm. vardı şehir içi 8-9 litreden aşağı yakmıyordu , antarada ondan az yakmaz herhalde.
ozellile bn de passat tsi kullanicilarinin yakit tuketimini merak ediyorum..bi de kronik dsg arizasi tecrubelerini....
Jetta'da DSG'de 7.5 ortalama ile kullanan tanıdığım var İstanbul'da ama stres devamlı.. Gaza basmamalıyım, basmamalıyım diye.. Ben kullanamam o şekilde o yüzden tsi düşünmem açıkçası...
Passat'da 8-8.5 civarı olur tahminim..
Astra H kasa 1.3 cdti otomatik sanrım işini görür istedğin zaman satarsın ve zararın olmaz
Zararınız olmaz o doğru konforda olmaz sanzıman berbat easytronic araba sollamaya korkuyor insan vites küçültüyor birşeyler yapıyor bundan sonra astra h kasadan dolayı opel almam insignia motorlar sıkıntılıymış sanırım serviste çalışan arkadaş söyledi ben olsam yakıtı baz almassak mondeo alırım dizel eminim tsi araçlardan az yakacağı kesin:heyoo:
ahmetbaha-drs
23-06-2013, 17:00
Hyundai Sonata CRDI
Chevrolet Epica 2.0D temizleri bulunur bu araçlarında.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2011-model-epica-65654365/detay
Golf 1.6 tdi dsg
Sehirici 6.5
Sehirdisi 5.0