Orijinalini görmek için tıklayınız : sıvı cila ömrü hk.
2Fast4Me
20-06-2013, 20:38
elimde turtle waxın sıvı cilası vardı (boza kıvamında) geçen sene almıştım,yarısını kullanmıştım, az önce kontrol ettiğimde oldukça inceldiğini iyice sulu bi kıvama geçtiğini gördüm, kullanıp kullanmama arasında kaldım, bi zararı olur mu, yada etkisi azalır mı acaba ?
http://www.changemytyre.com/Upload/fldProducts/201304091103278051-extreme-nano-tech-copy.gif
2Fast4Me
22-06-2013, 19:23
ilk ve son bi güncel diyeyim
By CrAzY
22-06-2013, 19:46
Etkisini bilemem ama zaten 1 ay kadar gidiyor sıvı cilalar doğru yıkama ile katıya dönüş yapın.
hocam raf omrunu soruyorsaniz; kurumadigi surece kullanabilirsiniz kati cilalari. kati cilalar icin raf omru diye bisi yoktur, yeter ki kurumasin. agzi siki sikiya kapali ve hava ile temas etmiyorsa sorun yok. keza sivi cilalar icinde oyledir diye tahmin ediyorum. bence sorun yok. ama yinede gorunmeyecek kucuk bir alanda test yapin. iciniz rahat etsin. tahminim civimasi sicaktandir.
kaliciligi ise, diger sivi cilalar gibi azdir. dogru yikama 1 - 1,5 felan en fazla gidiyor. ilk aldigim ciladir tw nano. parlakligi cok guzeldir. su iticiligide iyidir. bitene kadar kullanin. bitince tavsiyem fk veya colliye gelin. uygulamadan once kil ve ipa yaparsaniz, yuzeye tutunmasi ve dolayisiyla kaliciligi artacaktir.
2Fast4Me
23-06-2013, 15:03
cevaplar için çok teşekkürler
colli ve fk uzun zamandır aklımda ama uğraşmaya vakit bulamadığım için böyle sıvılarla geçiştiriyorum hep
cevaplar için çok teşekkürler
colli ve fk uzun zamandır aklımda ama uğraşmaya vakit bulamadığım için böyle sıvılarla geçiştiriyorum hep
elinizdekini bitirin. bitmeden fk felan alırsanız kalıyor :) nitekim bende yarım şişe TW nano'mu fk dan sonra arkadaşa hediye ettim :)
bu arada sanırım bursa'dasınız. muhtemelen haftaya cts aylık fk mı atacağım. dilerseniz kullanabilirsiniz sizde.