Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009 corolla beyın
YunusCan
21-06-2013, 17:50
s.a arkadaslar 2009 corolla 1.6 benzınlı ıcın uyacak beyın arıyoruz. Bılgısı olan marka modelını yazarsa sevınırım. Motor kodu 1zr-fe Atmosferık olarak doldurmayı dusunuyoruz. Ppr motors olarak subapların modlanması . 2zz.ge emme manıfoldu 4 - 1 headers 60 lık duz boru hava fıltresı ve ppr motors race port uygulaması var . En azından hava yakıta mudehale edebılecegımız bır ısletım sıstemı beyın aramaktayız orj. Beyın ustunde hıc bır sekılde mudehale edemıyoruz. Ilgılenen arkadaslara sımdıden bol bol tesekkur ederım
hasan çağri
21-06-2013, 21:22
Hydra kullanabilirsin ama hangi modeli tekrar bakmam lazım ama atmosferik için beyin aldığına değmez.
Safc-2 ile de ince ayarını yapabilirsin. Benim emme ve gaz kelebeği de PPR hatta Kağanın il yaptığı plastik manifoldlardan galiba :) safc ile düzeltmiştik afr değerlerini.
2zz-ge emmesi bizim motora oluyorsa bende aramaya başlıyım hemen :)
mkt ye bir ugra orda okuyabilirse yardımcı olayım sana kardeşim
YunusCan
22-06-2013, 08:18
mkt okuyamaz okunmaz beyın bu aem ın bı beynı var olursa o olur dıolar ama modelınıde unuttum
arabaya uygun pnp bir beyin olmadığı surece gereksiz yere kesilecek tesisat vs. dijital klima vs de çalışmama ihtimali var.yada tesisatın araasına girebileceğin PB bir ecu da olabilir.Müsait bi zamanda şu üzerindeki yazılımı okuyalım bi arabanın.olmayacak diye bişey yoktur yunus.
hasan çağri
22-06-2013, 18:21
Dediğim gibi ben pb olarak safc-2 hava yakıt karışımı için iş görüyor ama daha fazlasını istereniz onu bilmiyorum.
YunusCan
23-06-2013, 13:26
arabaya uygun pnp bir beyin olmadığı surece gereksiz yere kesilecek tesisat vs. dijital klima vs de çalışmama ihtimali var.yada tesisatın araasına girebileceğin PB bir ecu da olabilir.Müsait bi zamanda şu üzerindeki yazılımı okuyalım bi arabanın.olmayacak diye bişey yoktur yunus.
kanka senin işlerin bitmez benim araba için onun içn senden bi umudum yok :D
birde benim araba djital klima değil analog