Orijinalini görmek için tıklayınız : Radar Cezası!
Arkadaşlar 04.06.2013 tarihinde Şarköy'deki yazlığımız için yola çıktık sabah civarları olduğu için 100 kilometreyi aşmamaya dikkat ettim biliyosunuz d100 tekirdağ yolu seyyar cevirmeler var , bugun evime ceza makbuzu geliyor D100 - Silivri - Selimpaşa - Kumburgaz Arası Yerleşim Yeri İçi Hız Lım:50km. Tespit Edilen Hız: 82 kilometre Ceza:343 Lira Düzenleyen : Abdullah A... Bu resmen tuzak arkadaşlar, bildiğiniz e-5 şehir içine nasıl giriyor ? Dikkat edin. Buda galba seyyar radar çünkü düzenleyen ismi filan var eğer kamera ise bir hafta sonra tekrar radara girmiş olabilirim. Şimdi bunu şikayet etme gibi bi durumum var mı ? Gerçi babam cezayı ödemiş ama 50 gerçekten benim sinirimi bozdu... Ayrıca ceza'da fotoğraf filan yok
orhan_guney
21-06-2013, 21:32
bende temelli yok sandım :) geçmiş olsun.
Thracian
21-06-2013, 21:33
Arkadaşlar 04.06.2013 tarihinde Şarköy'deki yazlığımız için yola çıktık sabah civarları olduğu için 100 kilometreyi aşmamaya dikkat ettim biliyosunuz d100 tekirdağ yolu seyyar cevirmeler var , bugun evime ceza makbuzu geliyor D100 - Silivri - Selimpaşa - Kumburgaz Arası Yerleşim Yeri İçi Hız Lım:50km. Tespit Edilen Hız: 82 kilometre Ceza:343 Lira Düzenleyen : Abdullah A... Bu resmen tuzak arkadaşlar, bildiğiniz e-5 şehir içine nasıl giriyor ? Dikkat edin. Buda galba seyyar radar çünkü düzenleyen ismi filan var eğer kamera ise bir hafta sonra tekrar radara girmiş olabilirim. Şimdi bunu şikayet etme gibi bi durumum var mı ? Gerçi babam cezayı ödemiş ama 50 gerçekten benim sinirimi bozdu ...
Gümüşyakada oturuyorum, durum gerçekten bu. Yapçak hiç bi şey olmuyor
ben de radar cezası kalktı sandım :D
Peki süreklimi duruyor radar yani her gecişte yazıyormu ?
Ah su imla hatalari...
Cok gecmis olsun, uyari icin tesekkurler.
ben 110 + %10 = 121 km diye
120 ile geçiyorum sabit yolu silivri - ereğli yolunda
umarım başıma iş gelmez benimde
ışıklarda 50 fln levhaları oluyor yalnız hatırladığım kadarıyla
Çok değil 3 gün önce banada 343 TL kesip yollamışlar eve kurtköy bağlantı yolunda.İndirimli 257 TL uçup gitti.Fotoğrafta yok girip çıktı
Suleyman
21-06-2013, 22:22
Bildiğim kadarıyla fotoğraf olmak zorunda :rolleyes:
sportwagon
21-06-2013, 22:30
343 tl tuzla d-100 bağlantı yolu 102km e ile banada gönderdiler makbuzu 1 hafta önce anlaşılan genel kampanya yapmışlar herkez dökülüyor birbir:)
Risendark
21-06-2013, 22:33
Bende artık radar yok dedim valla sevinmiştim :)) bu arada geçmiş olsun :((
abdullahduymaz
21-06-2013, 22:41
Demek ki bir ben ümitlenmemişim :D
Bu sene şubat ayında maltepe cevizli e5 te 102 ile bende ceza yedim.Sınır 50 imiş bilmiyordum.Geçmiş olsun.
Cliosportve
21-06-2013, 23:15
Yol üzerinde sadece ışıklara yaklaşırken 50 km ibaresi var
Özellikle Kumburgaz taraflarında dikkat edin beyaz connect araçlara
imprezaWRC
21-06-2013, 23:20
Radar cezası yok artık diye başlık görüp, radar cezası kalktı diye ümitlenenlerdenim sanırım.
İmla kurallarına dikkat ederseniz, yanlış anlaşılmalar da ortadan kalkar.
Ceza için, geçmiş olsun. Neyi, nereye veya kime şikayet edeceksiniz diye de sorasım geldi.
P.S: Bugün, sabah ve akşam trafiği az kaldı cinnet geçirmemi sağlayacaktı, İstanbul'u da yaşanmaktan çıkardılar.
Arkadaşlar 04.06.2013 tarihinde Şarköy'deki yazlığımız için yola çıktık sabah civarları olduğu için 100 kilometreyi aşmamaya dikkat ettim biliyosunuz d100 tekirdağ yolu seyyar cevirmeler var , bugun evime ceza makbuzu geliyor D100 - Silivri - Selimpaşa - Kumburgaz Arası Yerleşim Yeri İçi Hız Lım:50km. Tespit Edilen Hız: 82 kilometre Ceza:343 Lira Düzenleyen : Abdullah A... Bu resmen tuzak arkadaşlar, bildiğiniz e-5 şehir içine nasıl giriyor ? Dikkat edin. Buda galba seyyar radar çünkü düzenleyen ismi filan var eğer kamera ise bir hafta sonra tekrar radara girmiş olabilirim. Şimdi bunu şikayet etme gibi bi durumum var mı ? Gerçi babam cezayı ödemiş ama 50 gerçekten benim sinirimi bozdu... Ayrıca ceza'da fotoğraf filan yok
Ayni yerde ayni cezayi bende yedim... Resmen tuzak, ki ben yan yoldan cikmistim e-5 e 50 falan tabelasi yoktu bildigin e-5...
bende gümüşyakadayım allaha şükür daha hiç yemedim ceza ama ne hikmetse 2 akraba bize gelirken yedi aynı yerde 75 le :) sinir bozucu bi durum o yolda gidilirmi 50 ile hele kınalıdan gümüşykayya doğru o asfaltta gelde basma :D
Kimse kusura bakmasında can güvenliği filan diyolar Resmen tuzaga kılıf giydiriyorlar bazı yerler için dıorum . yeşilköy-ataköy sahil yolunu herkes bilir , hatta yatır var denirdi her hafta kaza oluyordu neredeyse, 70'lik hız sınırı ile bi nebze düşüş sağlandı eyw. Ama e-5'teki o radarlar ne alaka 70 nedir ? Şuan aktif mi değil mi bilmiyorum ama bi anda frene asılıyorum bazen ibreye bakmaktan yola bakmıyorum e-5 için min. 90 bence ...
Ayrıca Arkadaşlar başlığı değiştirmeme rağmen, değişmiyor sayfaya girdiğinizde değişmiş gözüküyor ama sohbet sayfasında aynı.
Bunun konusu geçmişti zaten. 62 km ile 343 tl yemişti arkadaşımda. Resmen dolandırcılık bu! E5de 50 ile nereye nasıl gidiyorsun. İtiraz edemiyorsun, hatta Sezgin arkadaşımız ödemeye gittiğide orda alay eder gibi cevaplar vermişlerdi diye hatırlıyorum silivri emniyetindekiler. Ben hep sağdan gidiyorum, araç geçmemeye çalışıyorum. Geçerken connect doblo vs olmamasına dikkat ediyorum. Bizimde yazlık kumburgaz-kamilobada. Daha çok yanyolu kullanıyorum zaten.
Kimse kusura bakmasında can güvenliği filan diyolar Resmen tuzaga kılıf giydiriyorlar bazı yerler için dıorum . yeşilköy-ataköy sahil yolunu herkes bilir , hatta yatır var denirdi her hafta kaza oluyordu neredeyse, 70'lik hız sınırı ile bi nebze düşüş sağlandı eyw. Ama e-5'teki o radarlar ne alaka 70 nedir ? Şuan aktif mi değil mi bilmiyorum ama bi anda frene asılıyorum bazen ibreye bakmaktan yola bakmıyorum e-5 için min. 90 bence ...
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/153929-e5-radar-70-km-siniri.html
Bu konuda bayağı konuştuk ama bir sonuca varamadık :)
Şahsi fikrim, bunların yolcuların hayatını düşündüğü falan yok, tek amaçları para toplamak...
Hatta bu yeni radarlar ve hız sınırlarıyla insanlara bilinçli tuzak kurup, pusuya yatarak çatır çatır ceza kesiyorlar...
Yıl olmuş 2013,
Arabalarda neredeyse alfabenin tüm harflerini görebileceğimiz kadar güvenlik önlemi varken,
şehir içinde 50 km 70 km gibi hız sınırlarının konması, benim düşüncem para toplama amaçlı tuzak kurmadır...
Böyle hız sınırı olmaz arkadaş, adam gibi koy sınırı 90-100 km aralığı eyv. derim sesimide çıkartmam...
E-5 de yada arkadaşın ceza yediği yerde böyle hız sınırlarının olması açıkçası benim midemi bulandırıyor, Sanırım araç sahiplerini yolunacak kaz olarak görüyorlar...
lethaldoze
22-06-2013, 00:00
Geçmiş olsun, bende geçen sene çanakkaleye gittim geldim sürüyle radara denk geldim arada yapıştırdığımda çok olmuştu ama şükür ki hiç ceza gememişti. Sanki seçip kafalarına göre yazıyorlar.
Ben de komple radar cesaı kalktı diye anlayanlardanım :)
MatraX_07
22-06-2013, 00:07
Konuyu görünce ya biri araba fotosu koydu
Ya da cidden radar cezası kalktı sandım
Geçmiş olsun
sinanbaysal
22-06-2013, 00:09
5 sn lık tebessüm :D
turbo&quattro
22-06-2013, 06:24
Ev arkadasima 25mil ( 40km ) lik yerde 40mil ile gittigi icin $200 dolar ceza geldi 100km yine iyiymis :)
onursumer
22-06-2013, 10:56
o yol üzerinde şehir içine girdiğiniz her bolgede hız sınırı 50 ye düşüyor ciddi yanıltıcı bir durum ve radarları ozellikle orayalara kuruyor çünkü çoğu insan sabit 70-80km hızla gidiyor