Orijinalini görmek için tıklayınız : ülkü yarış pisti 206 rc & s2000
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200818599681552&set=vb.1060367997&type=2&theater
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151650502037910&set=vb.698352909&type=2&theater
Facebook'ta üstüne baya tartışma atarlanma giderlenme dönen video. Umarım burada aynısı olmaz.
ilk videodan hiçbir şey anlaşılmıyo ama vites kaçırmış s2000 galiba
sadikbeyazit
24-06-2013, 11:54
maşallah eren kardeşim devamını bekleriz.....:)
facede yorumları görünce gerçekten yazık herşeyi bu kadar fanatikliğe çekilmese.
Bu videoyu buraya koymaktaki amaç ne?
Adam vites kaçırmış heeee işte s2k geçtik nasıl bir dünya bu.
Geçen tarafında geçilen tarafında tavırları hiç doğru ve güzel değil. Bu rolling olsa vites kaçırılan video koyulması ayıp. Ama sonuçta drag disiplini olan bir spor. 2 kalkış alan kazanır. Oradaki olay aslında 206 RC'nin S2000'i geçmesi değil. Peugeot'un söförü Honda'nın söförünü geçmiş. Pilotaj farkı lastik farkı şans vs.vs. Bir şekilde geçmiş yada geçilmiş. Neden 2 tarafta olayı büyütüyor ki.
sadikbeyazit
24-06-2013, 12:34
geçen tarafında geçilen tarafında tavırları hiç doğru ve güzel değil. Bu rolling olsa vites kaçırılan video koyulması ayıp. Ama sonuçta drag disiplini olan bir spor. 2 kalkış alan kazanır. Oradaki olay aslında 206 rc'nin s2000'i geçmesi değil. Peugeot'un söförü honda'nın söförünü geçmiş. Pilotaj farkı lastik farkı şans vs.vs. Bir şekilde geçmiş yada geçilmiş. Neden 2 tarafta olayı büyütüyor ki.
+1.....................
206 geçmiş bu kadar basit uzatan yanlış yapıyor. S2k'lı arkadaş kalkış için biraz çalışır bi daha ki sefere rahatça geçer bu işin öylesi böylesi yok ve bu bir yarış her zaman problem çıkabilir.
unutulmaması gereken ülküde mesafe çok kısa hata affetmiyor.
bende olaya şöfor olarak bakıyorum o yüzden video da burda ;)
S2000'nin vites kaçırdığı videoyu ben koymadım, seyirciler çekmiş görüldüğü gibi zaten koymakta çok mantıklı değil. İkinci kalkışta hata yapmadı Ama drag bu geçende olacak geçilende bu iş böyle.
yav 206 rc s2k yı geçse ne olur geçmese ne olur biri 206 rc biri s2k olay bu kadar basit :)
ıkıncı vıdeo sadece bendemı acılmıyorr
aliburma
24-06-2013, 14:08
elbette, biri geçecek; diğeri geçilecek. hani derler ya, araba dediğin iki kutu civata. Herkesin kafasından geçen bu olmalı, olayı büyütmek anlamsız olmalı...
rebeloghy
24-06-2013, 14:18
Geçme geçilme videolarında daha iyi olan araç ( daha kaliteli, pahalı yada daha çok sevilen) geçilince ooo nasıl olur ya geçilemez diyen bir kitle, bir de diğer araç geçince bütün x marka araçlar y markalardan iyiymiş gibi sevinen bir kitle oluşuveriyor. Burada olayı genellemek yanlış, şahini turbolarsın swaplarsın s2000 geçersin dragta. ee tüm şahinler s2000lerden iyi mi oldu ? hayır. O zaman geçeni tebrik et bitsin..
Geçme geçilme videolarında daha iyi olan araç ( daha kaliteli, pahalı yada daha çok sevilen) geçilince ooo nasıl olur ya geçilemez diyen bir kitle, bir de diğer araç geçince bütün x marka araçlar y markalardan iyiymiş gibi sevinen bir kitle oluşuveriyor. Burada olayı genellemek yanlış, şahini turbolarsın swaplarsın s2000 geçersin dragta. ee tüm şahinler s2000lerden iyi mi oldu ? hayır. O zaman geçeni tebrik et bitsin..
:icon_tup:
Geçen tarafında geçilen tarafında tavırları hiç doğru ve güzel değil. Bu rolling olsa vites kaçırılan video koyulması ayıp. Ama sonuçta drag disiplini olan bir spor. 2 kalkış alan kazanır. Oradaki olay aslında 206 RC'nin S2000'i geçmesi değil. Peugeot'un söförü Honda'nın söförünü geçmiş. Pilotaj farkı lastik farkı şans vs.vs. Bir şekilde geçmiş yada geçilmiş. Neden 2 tarafta olayı büyütüyor ki.
Söyleyecek birşey bırakmamışsın ağzına sağlık.
emrekuzdere
24-06-2013, 14:44
:icon_tup:
Söyleyecek birşey bırakmamışsın ağzına sağlık.
Ne demek kardesim belki benim soyleyecegim bisey vardir?
Her iki araca da Masallah :D:D
ilkercom
24-06-2013, 15:17
facebook yorumları ezik ayırgacı olmuş. bütün ezikler dökülmüş ortaya.
olay tamamen bundan ibarettir .
araçtan ziyade 206 şöförü s2k şöförünü geçmiş.
Kesinlikle katiliyorum :)
Burhan Type R
25-06-2013, 00:27
altın çamura düşse degerimi kaybedecek lisede kalmış beyinler şiirler yazmışlar söylemişler güldüm sedace o yazılanlara s2000 geçtim diye sevinir şimdi uyuyamazlar 1 ay
Bir markaya körü körüne bağlanmak pek hoş değil.Kul yapısı sonuçta bi yerde sorun yaşanabilir
drag bu hataya yer yok hiç bir zaman pilotaj lastik vs vs geçenede geçilenede maşallah..... teneke güzel yürümüş...
ilk videoda videoyu çeken eleman "206 RS" dedi, ben direk videoyu kapattım. 2. videoyuda izlemeye gerek duymadım :)
ilk videoda videoyu çeken eleman "206 RS" dedi, ben direk videoyu kapattım. 2. videoyuda izlemeye gerek duymadım :)
Bizim rslere de RC diyen çok. Karıştırıyo insanlar :D
Bizim rslere de RC diyen çok. Karıştırıyo insanlar :D
ReSe diyende oluyor malesef .)
.::EmrE::.
30-06-2013, 00:58
yav 206 rc s2k yı geçse ne olur geçmese ne olur biri 206 rc biri s2k olay bu kadar basit :)
:) Aynen katılıyorum,iyi hoş güzel geçmiş de. İzlerken Aventador geçse de aynı tepkiyi verirdim... "Yani?" 206'ya tebrikler.