Orijinalini görmek için tıklayınız : Yedek Pad
GuneyOnur
25-06-2013, 08:20
Merhaba T.T üyeleri bu makinaya sahibim.Buna uygun pad nasıl olmalı ölçüleri vs varmı birde nerede bulabilirim link verebilirseniz sevinirim.
http://images.gittigidiyor.com/3837/PP-GW-2003-120W-POLISAJ-MAKINESI__38374945_0.jpg
Sanayide yada bauhausta var dün ben sordum 9 tl fiyatı var
GuneyOnur
25-06-2013, 08:22
Sanayide yada bauhausta var dün ben sordum 9 tl fiyatı var
Tamamdır Aslan Abi çok sağolasın birde bu padler yıkanabiliyormu yıkanırsa nasıl yıkanmalı birde kaç yıkamaya dayanır ?
Tamamdır Aslan Abi çok sağolasın birde bu padler yıkanabiliyormu yıkanırsa nasıl yıkanmalı birde kaç yıkamaya dayanır ?
alacagın pad'in kalitesine göre değişir ben elimde bildiğin beyaz sabunla yıkıyorum makinaya atmıyorum dayanma gücü daha çok oluyor ve baya uzun soluklu kullanıyorum
imprezaWRC
25-06-2013, 10:24
Güney, bu makina ile polisaj yapamazsın, yaparsında kendini kandırırsın :D
Ama pedi söküp, blender çatalları takarsan çok güzel yumurta çırpabilirsin :D :D
GuneyOnur
25-06-2013, 11:04
Güney, bu makina ile polisaj yapamazsın, yaparsında kendini kandırırsın :D
Ama pedi söküp, blender çatalları takarsan çok güzel yumurta çırpabilirsin :D :D
Hakan Abi biraz acemilik atalım ya hani teknikleri öğrenelim baabında kısa zaman içinde daha iyi bir makinaya geçicem zaten bayılsada ayılsada sıkıntı değil biliyorum iyi bir makina olmadığını zaten :D